Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat már az (371 db)

Ez az alkat már nagyon sok? Már kövér?

http://m.blog.hu/ne/neszeszer/image/12j%C3%BAnius/size%20zer.. Ilyen alkatom van kb, csak a hasamon van egy icipicivel több háj, meg a karom vastagabb kicsit. Szerintetek nagyon gáz?Már 10 kilót leadtam, még ennyit szeretnék.

Legjobb válasz: Ezt most nem igazán értem. A képen lévõ csaj nekem nagyon sovány és csontos. Ha felszedne 5-6 kg-ot, akkor lenne nagyjából optimális. És õt nevezik teltnek? Ezzel a világgal valami nagy baj lehet. Vagy nekem fura az ízlésem, nem tudom. 22/f

Ezt most nem igazán értem. A képen lévõ csaj nekem nagyon sovány és csontos. Ha felszedne 5-6 kg-ot, akkor lenne nagyjából optimális. És õt nevezik teltnek? Ezzel a világgal valami nagy baj lehet. Vagy nekem fura az ízlésem, nem tudom. 22/f
Szia, megint en vagyok a 3. valaszolo. :) Persze, termeszes h viselhetsz bikinit. strandon ennel sokkal nagyobb emberkeket (noket) is lehet latni. NEM vagy kover.
dehogy kövér, ez még vékony kategória
Én se értem. Ez a nõ vékony és nagyon csinos. A nullás méretre pedig nagyon könnyû nemet mondani, ha az ember megüti a 160-at és elmúlt 14, ugyanis abba 76-56-81 -es méretekkel lehet beleférni. (160 alatt már egészséges súllyal is lehet valaki 0-ás)
A képen lévõ csaj nagyon szép! :D
Látszik rajtad a 10 kilós fogyás? Te már kicsit a kövérebb kategória vagy, de nem gáz, telt. Hogy sikerült fogyni? :)
A kérdező hozzászólása: És még egy kérdés. Fel merhetek venni bikinit?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Igazság szerint egy betegség miatt nem tornázhattam majdnem két évig, így feljött rám 20 kiló. 48ról indultam. Most élvezem hogy mozoghatok, ismét futok, trambulinozok, biciklizek, és görkorizok. Szerencsére inkább izom van rajtam mint zsír, hála annak hogy évekig rendszeresen sportoltam, így most nem olyan nehéz visszaállni.
Egyáltalán nem :) . Én sem vagyok világrengetõ giliszta vékony (:D, mondjuk a képen láthatónál vékonyabb vagyok), és nem is féltékenységbõl mondom, de szerintem a túl vékony lányok "undik"... Ha egy csettintés alatt lehetnék csont-bõr, akkor se fogynék... Szóval, õszintén szólva fogyhatsz még, de ne ess a ló túloldalára!! :) Sok sikert, az eddig leadott kilókhoz pedig gratulálok, nagy munka és kitartást igényelt biztos :)
Szerintem inkább sexy :)
Ez a csaj tök csinos. Se nem kövér, se nem vékony, van mit rajta fogni. 24/L

Itt nagyon sok anyukától azt olvasom, hogy az ő babája már nagyon korán átalussza az éjszakát, átlagon felül fejlődik, elvan magában, nem sírós, megfordul, ül, feláll, jár stb. Vannak, akik szintén megszenvednek ezekben a kezdeti időszakban?

Tényleg néha úgy érzem, hogy más babája már lényegesen el?rébb jár pl. alvásban, sírásban stb...

Legjobb válasz: Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(

Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(
Minden gyerek más. Nekem mindkét fiam iszonyatosan rossz alvó volt. Napi 2-3zor 20 perc volt amit alvásal töltöttek napközben. A köztes idõt vagy sírással vagy csendes nézelõdéssel töltötték kicsiként. Mikor milyen napjuk volt. Éjszaka a nagyobbik 2szer kelt és nagyon nehezen aludt vissza.Volt, hogy 1 óra is eltelt.Vele sokat éjszakáztam. A kisebbik csak egyszer kelt, de õ vissza is aludt. Mindent nagyon korán csináltak8ülés állás, elindulás). Igazi örökmozgó még most is mind a kettõ. Viszont most a kislányom egy angyal. Csak eszik alszik.A hangját alig lehet hallani. Éjszaka 1 szer kel. Igaz õ még csak 6 hetes. A mozgás beli fejlõdésrõl nem tudok még nagyon nyilatkozni. A fejét ha ugy van sokáig stabilan tudja tartani(még egyenlõre ennyi :) ). Én ezért irom, hogy minden gyerek más. Más ütemben fejlõdnek, más a természetük. Egyébként miért mondnanám az ellenkezõjét ha nem igaz?
Az én babám tényleg nem sír, csak nyüszög, ha álmos. Én mondjuk ennek érdekében soha nem hagytam sírni, ált. vele alszom, igény szerint szopizik stb. Most 6 hónapos, de még mindig felkel éjjel. Ált. 1x, de ha fogzik van, hogy 5x is. Már van 4 foga, de most jön az 5., tehát megint nagyon sokat cicizik éjjel. Fáradt vagyok én is:-)
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem mondani, hogy mindenben kb. idõben vagyunk. Semmi extrát nem csinálunk:) A fogunk az tényleg sok a korához képest, de ennyi.
Szia! Ne aggódj emiatt! Az én kislányom 9 hónapos is elmúlt amikor mászni kezdett, ekkorra már minden kortársa hónapok óta gyakarolta a mászást. Az elsõ születésnapján viszont már lépegetett. A következõ "lemaradásunk" a beszéd. Most 22 hónapos, és két hete kezdett igazán szavakat ismételgetni, most viszont olyan tempóban, hogy nem gyõzzük követni, naponta 30 új szóval lep meg bennünket. Pedagógusként is úgy gondolom, a fejlõdést csak az érés befolyásolja, nem tehetünk semmit, esetleg mindig a megfelelõ környezetet biztosíthatjuk nekik, úgy a mászáshoz, mint a beszédhez. A kislányod is mindent fog majd produkálni, csak türelemmel ki kell várni. Az éjszaka átalvása meg tényleg nehéz kérdés, és biztos, hogy többen szenvednek vele, mint ahányan bevallják, de hidd el, az is meg fog oldódni. Én a sírni hagyásban sohasem hittem. Amíg szopizott gyakran aludtunk egy ágyban, így akárhányszor kelt fel éjjel, szinte magunkhoz sem tértünk az éjszakai evésektõl. Miután 14 hónaposan abbahagyta a szopizást (ekkorra teljesen) még gyakran odavágyott hozzánk. Aztán egy idõ után észrevettem, hogy nem tud nyugodtan aludni mellettünk, állandóan piszkált bennünket még álmában is, ráadásul újra babát várunk, és féltem, nehogy megrúgjon, így aztán visszavonultunk a kiságyikóba. És bár hagytam sírni, nem hagytam magára egyetlen percre sem, ott ültem mellette, beszéltem hozzá, vigasztaltam, míg végül lefeküdt, elaludt. Másnap ugyanígy, harmadnaptól végigaludta az éjszakát. Igaz, ekkorra már másfél éves volt, pontosan értette, hogy mit mondok neki, mert szerintem ez feltétele annak, hogy elérjünk valami változást. (A kiságyba "visszaszoktatást" még megelõzte, hogy ágyat vittünk a szobánkba neki, de nem jött be.) Szóval a lényeg, hogy mindent a maga idejében. Kitartás, meglátod, õ is mindent meg tud majd csinálni, és az éjszakát is át fogja aludni, amint megérett rá.
Az én babám 3 hós elmúlt és még nem tartja a fejét, éjszakánként 2-2.5 óránként kér enni. Nappal is! Régebben volt hogy 8 órát egyben lehúzott éjjel.A babák is mindig változnak.Eddig csak cuppogott, ha kért enni, mostmár nyöszörög is hozzá.Ha ez fejlõdésnek mondható, akkor ez az. :)
Szia! Nekünk 4 hónapos a kislányunk és azóta alussza végig az éjszakát amióta hason altatom így tudunk aludni kb. 21-tõl 6-ig, sajnos mikor hanyatt altattam mindig felmacerálta saját magát úgyhogy éjszaka 2 óránként kelt fel, most viszont napközben szinte alig alszik valamit és sajnos nagyon nyûgös. Szinte egész nap semmit nem tudok tõle csinálni és ha álmos vagy éhes õ nem nyöszörög, hanem iszonyatos patáliát csap amibe annyira belelovalja magát, hogy alig lehet lecsendesíteni. Kitartást kívánok neked!
Hidd el, ez normális. A lányom 4 hónapos és semmi "extrát" nem csinál, õszintén nem hiszem, hogy egy 6 hetes baba már magától megfordul és 3-4 hónaposan kúszik-mászik, ahogyan ezt olvasom sokszor és nem is gondolnám, hogy ettõl több akár egy baba vagy egy mama. Mindennek megvan a maga ideje és a fejlõdést felgyorsítani nem lehet, talán nem is egészséges. Minden baba más, ahogyan már írták is. A lányom hol átalussza, hol felkel éjjelente, attól függ, mennyit evett. Nyugodj meg és hagyd a fenébe a statisztikát. Ha bármi gond lenne, az orvosotok szólna. Minden rossz elmúlik 1x, hidd el, tapasztaltam.Jó egészséget kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a tanácsokat! Utolsó elõtti válaszolónak: mintha csak az én lányom lenne..... Õ sem nyöszörög, hanem teljesen belelovallja magát a sírásba.... :) Igazi bika a lelkem. :) Egyébként már születésétõl csak hason tud aludni, hanyatt nekem is felébreszti magát a kalimpálásával, úgy kb. csak fél órát alszik, többet nem. :)

Magas lábfejű babának milyen szandált vegyek? Már nagyon sokat áll. Az asso és siesta márkát próbáltuk, de nem megy bele a lába. Olyan mint egy gombóc.

Legjobb válasz: Bocs,hogy nem irok konkrét választ,de most minek a szandál? A lakásban nem kell,oda a csúszásgátlós zokni a legjobb. Majd ha már egyedül megy,akkor kell cipö az utcára.

Bocs, hogy nem irok konkrét választ, de most minek a szandál? A lakásban nem kell, oda a csúszásgátlós zokni a legjobb. Majd ha már egyedül megy, akkor kell cipö az utcára.
A kérdező hozzászólása: Kimondottan nem kell, de a gyógytornász ajánlott, hogy ha már nagyon sokat áll napközben és lépeget akkor vegyünk. Hogy tartsa a bokáját.
Nekünk az ortopéd orvos mondta, hogy odabent a betonon-parkettán (kemény felületen) legyen rajta szandál. Majd kint a puha egyenetlen felületen meg ne. On: próbáld ki a siesta szandálokat, nálunk az vált be.
A bokát alapból nem kell tartani. Annyi izomzatnak kell lenni, hogy megtartsa saját magát. Csak akkor kell a bokát tartani, ha kemény talpú cipõt visel a baba, mert akkor a láb-talp izmai valamennyire korlátozva vannak a szabad mozgásban.
Jajj, bocsi nem siesta, hülyeséget írok, hanem superfit:)
A fiamnak nagyon torkos a lába, 22-es cipõt vettünk neki 10 hónaposan, sokat próbáltunk (Asso nekünk se volt jó) és a Szamos cipõ nagyon bevált, könnyû ráadni, jó minõségû és kényelmes.
Ma 15.08, te ortopéd orvos vagy? Mert ha nem, akkor bocs, de inkább a szakemberre hallgatok, mint egy okoskodó ismeretlenre.
Azt, hogy szûz vagy!
velem már volt párszor ilyen, amikor szerelmes voltam, akkor nem zavart, mert nem akartam úgy, hogy õ nem akarja, de amikor nem éreztem iránta semmit akkor eléggé bosszantott a dolog, de elfogadtam 24/F
Semmit Nem àll rà lelkileg készen! Ennyi ne fossàl vàrj még egy kicsit vele ;)
nekem egy csalódás lenne arra következtetnék h nem is kíván, nem akar velem lenni és egyszer még talán elviselném viszont 2. alkalom után elköszönnék tõle illedelmesen nekem erre nincs szükségem nem vagyok gyerek :) ÉS rohadt ideges lennék el is menne a lánytól a kedvem....
A kérdező hozzászólása: az nem igaz, mondom tényleg, h akarom meg minden, de egyszerûen nem tudom megtenni, mert félek. És elhiszem, h ez mondjuk nagyon idegesítõ a fiúnak....
Egyszer át kell esned rajta. Elõbb-utóbb. Konkrétan mitõl félsz ennyire? A szüzességed elvesztésétõl? Nézd, én láttam több ilyen videót, valóban, kicsit fáj és egy kicsit vérzik. Azt lehet kérni a barátodtól, hogy aznap már ne ismételje meg a közösülést. De nem lehet belehalni és egy életre túl leszel rajta! De ha itt nem akarod leírni, írjál privit, hogy mi az, amitõl ilyen rettenetesen félsz, miközben szeretkezni szeretnél!
Most jut eszembe a nem kívánt terhességtõl való félelem, de arra meg ott van a gumi és ezzel le van rendezve.
Hát nemhiszem
max 1 hét után fel szokott merülni, hogy találokzzatok. Ha addig ez nem történt meg, akkor nem is fog, hisz ha valakibõl érzelmeket váltottál ki akkor az minél hamarabb akar veled találkozni.
1 hét után nem normális még találkozni... nem lehet tudni, kérdezd meg tõle kérdezõ :)
A kérdező hozzászólása: 1 hét után érzelmeket kiváltani interneten keresztûl? Erre valóban nem vagyok képes, köszönöm a válaszokat.
szerintem az illeto nem keres tarsat vagy csak te nem felelsz meg neki. tobb mint valoszinu kellemes beszelgeto tarsnak erez, de a kulsod (kepeid) nem fogta meg ot.
Nem, beteg vagy! :O Miért ne lenne normális?
Attól függ. Ha Te is fiú vagy, akkor nem annyira...
Ha ez nem akadályoz téged a mindennapi dolgaidban, nem érzed kényszernek, tehernek, akkor normális.
Ha ennyire bejön a "dolog" akkor miért nem csinálod?
há me 64 bites verziót töltesz le a géped meg csak 32 -es.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem odairni hogy a windows 64 bites és eddig semmi gond nem volt a programokkal.

Mit tegyek, ha már nagyon sokáig húzódik az egész?

olyan kb 4 hónapja szerelmes vagyok egy srácba...így jóban vagyunk,beszélgetünk sokat,de semmi komoly.én már többet szeretnék....hogy tudassam vele,hogy nem barátként tartanám számon hanem mint párom?18L

Legjobb válasz: Szia, mondd el neki ez , amit leírtál:) Vagy például, ha összeér a kezetek nézz rá és csak szó nélkül mosolyog... meg ilyesmik:)

Szia, mondd el neki ez , amit leírtál:) Vagy például, ha összeér a kezetek nézz rá és csak szó nélkül mosolyog... meg ilyesmik:)

Nagyon sokat stresszeltem az utóbbi időben. 18-20 hetesen már hallja és érzi is a kicsi. Ugye nem lesz ideggyenge, ugye nem fog csalódni bennem vagy utálni?

(Ordítozom a kutyáinkkal, hogy megneveljem ?ket a bébi érkezéséig, kutyát mentünk hajnalban a férjemmel, sokat sírok is, aggódom a piciért.)

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ezzel segítesz a legtöbbet, és hidd el, nem ártottál vele neki.

Nyugodj meg, ezzel segítesz a legtöbbet, és hidd el, nem ártottál vele neki.
Szerintem ne stresszeld magad.Tökéletes anya nincs aki ezt állítja hazudik.Én a macskáink miatt voltam idegbeteg:) .Semmi nem ér annyit, hogy dolgokon kiakadj.Nyugi én is volt hogy bõgtem másfél napot aztán paráztam, hogy nincs e valami baja a babának.Aztán rájöttem hogy az a legfontosabb, hogy én jól érezzem magam mert akkor a baba is jól van.Azóta szarok minden hülyeségre és nem sírtam azóta.Prbálj csak magdra gondolni egy kicsit.Lehet, hogy csúnyán hangzik de ez kicsit az önzés idõszaka kell, hogy legyen.

Hosszú évek óta fáj A hasam jobb oldalt lent. Mitől lehet milyen betegség lehet az oka? ha összebújok a párommal az is nagyon fáj! Már alig tudom élvezni A szexet! Sok vizsgálaton voltam már de nem találtak semmit. Lehet petefészek rák vagy ciszta?

hova menjek hogy végre elmúljon?tuti hogy az orvosok valamit nem vesznek észre mert csak félvállról vesznek mindent!csak nehogy kés? legyen!!!!!!:(

Legjobb válasz: Tisztelt kérdezõ! Annyit tudok tanácsolni,keressen egy jó maszek nõgyógyászt.Ehhez persze kissé megkell nyitni azt a pénztárcát,de hát mégis csak az egészségünkrõl van szó.Mondja el neki a panaszokat,és kérjen alapos kivizsgálást. Tudom mirõl beszél amikor azt mondja ön szerint nem veszik észre.a kisfiam összecsúszott belekkel született,amit 4 hónapig nem vettünk észre,csak annyit hogy nagyon nehezen ment a kakilás,volt hogy 4-5 napig nem kakilt és ezmiatt 4-5 naponta ambulanciára rohangáltunk,hogy megkakiltassák.Amikor kérdeztem az orvosokat nem lehet hogy valami baja van azt mondták á dehogy hiszen a születés utáni hasi ultrahang nem muatott semmi problémát,azt felelték sok gyereknél vannak gondok a kakilással az elsõ fél évben,fõleg a fiúknál. Aztán elérkezett tavaly augusztus 14.-e és arra keltünk fel,hogy az akkor négy hónapos babánk tiszta láz,és megállás nélkül hányt.Nagyon rossz állapotban volt,nem akart mosolyogni,és errõl tudtuk hogy nagy a baj(megállás nélkül vigyorog),és állandóan aludt.Bementünk vele házidokihoz,aki megvizsgálta,és mondta hogy valószínüleg valami gyomorrontást kapott,vagy valami egyszerû vírust,ha két napig nem változik a helyzet ad beutalót hasi ulrtahangra.Nyugodt szívvel haza küldött minket.De nem javult semmi miután hazaértünk.Állandóan aludt nem tudtuk felkelteni,próbáltam beleerõltetni egy kis folyadékot,de nem nagyon ment,rettenetesen meg voltam rémülve,és éreztem hogy itt valami komolyabb baj lesz.És akkor még nem is tudtuk,hogy a kisfiam akkor már az életéért küzdött.Este fürdetés után megpróbáltam belerakni egy kis tejcsit cumisüvegbõl,mert nem volt ereje szopizni,és ez volt a szerencsénk.Egy picit evett belõle,és a hirtelen bevitt kaja után rögtön bekakilt.Sosem kakilt már este,de most igen,és akkor mikor tisztába raktam észrevettem,hogy tiszta véres-zselés a kakija.Azonnal öltöztünk be az ambulanciára,ott már amikor meghallgatták a hasát,már láttam az orvoson hogy nagy a baj,soron kívüli azonnali ultrahang,és már közben hívták a sebész fõorvost,hogy azonnali mûtét lesz.Én már akkor nem nagyon voltam magamnál és csak fogtam a fiam,mentünk az ultrahangra,ahol egy idõsebb hölgy volt aki megvizsgálta,és megtalálta a bajt.Fél órán belül már a mûtõben volt az életem,és megmentették az életét.Az orvos elmondta,hogy összecsúszott belekkel született,ami eddig így meg úgy próbált dolgozni,de a mai napon feladta a munkát,ezért került ilyen állapotba a fiam,és már csak órái voltak vissza.Ma is csak arra gondolok,ha akkor nem erõltetem bele a tejcsit és nem kakilja össze magát,miután lefektettem reggelre már meghalt volna.Úgyhogy ne késlekedj te sem,sosem lehet tudni milyen nagy a baj,ha te érzed hogy valami nem stimmel,addig menj amíg meg nem találják az okát. Sok sikert!

Tisztelt kérdezõ! Annyit tudok tanácsolni, keressen egy jó maszek nõgyógyászt.Ehhez persze kissé megkell nyitni azt a pénztárcát, de hát mégis csak az egészségünkrõl van szó.Mondja el neki a panaszokat, és kérjen alapos kivizsgálást. Tudom mirõl beszél amikor azt mondja ön szerint nem veszik észre.a kisfiam összecsúszott belekkel született, amit 4 hónapig nem vettünk észre, csak annyit hogy nagyon nehezen ment a kakilás, volt hogy 4-5 napig nem kakilt és ezmiatt 4-5 naponta ambulanciára rohangáltunk, hogy megkakiltassák.Amikor kérdeztem az orvosokat nem lehet hogy valami baja van azt mondták á dehogy hiszen a születés utáni hasi ultrahang nem muatott semmi problémát, azt felelték sok gyereknél vannak gondok a kakilással az elsõ fél évben, fõleg a fiúknál. Aztán elérkezett tavaly augusztus 14.-e és arra keltünk fel, hogy az akkor négy hónapos babánk tiszta láz, és megállás nélkül hányt.Nagyon rossz állapotban volt, nem akart mosolyogni, és errõl tudtuk hogy nagy a baj(megállás nélkül vigyorog), és állandóan aludt.Bementünk vele házidokihoz, aki megvizsgálta, és mondta hogy valószínüleg valami gyomorrontást kapott, vagy valami egyszerû vírust, ha két napig nem változik a helyzet ad beutalót hasi ulrtahangra.Nyugodt szívvel haza küldött minket.De nem javult semmi miután hazaértünk.Állandóan aludt nem tudtuk felkelteni, próbáltam beleerõltetni egy kis folyadékot, de nem nagyon ment, rettenetesen meg voltam rémülve, és éreztem hogy itt valami komolyabb baj lesz.És akkor még nem is tudtuk, hogy a kisfiam akkor már az életéért küzdött.Este fürdetés után megpróbáltam belerakni egy kis tejcsit cumisüvegbõl, mert nem volt ereje szopizni, és ez volt a szerencsénk.Egy picit evett belõle, és a hirtelen bevitt kaja után rögtön bekakilt.Sosem kakilt már este, de most igen, és akkor mikor tisztába raktam észrevettem, hogy tiszta véres-zselés a kakija.Azonnal öltöztünk be az ambulanciára, ott már amikor meghallgatták a hasát, már láttam az orvoson hogy nagy a baj, soron kívüli azonnali ultrahang, és már közben hívták a sebész fõorvost, hogy azonnali mûtét lesz.Én már akkor nem nagyon voltam magamnál és csak fogtam a fiam, mentünk az ultrahangra, ahol egy idõsebb hölgy volt aki megvizsgálta, és megtalálta a bajt.Fél órán belül már a mûtõben volt az életem, és megmentették az életét.Az orvos elmondta, hogy összecsúszott belekkel született, ami eddig így meg úgy próbált dolgozni, de a mai napon feladta a munkát, ezért került ilyen állapotba a fiam, és már csak órái voltak vissza.Ma is csak arra gondolok, ha akkor nem erõltetem bele a tejcsit és nem kakilja össze magát, miután lefektettem reggelre már meghalt volna.Úgyhogy ne késlekedj te sem, sosem lehet tudni milyen nagy a baj, ha te érzed hogy valami nem stimmel, addig menj amíg meg nem találják az okát. Sok sikert!
Szomorú tény, de igaza lehet az elõttem lévõnek! Ilyen a magyar orvoslás!(Tisztelet a kivételnek!) Õszintén remélem, és kívánom, hogy minden rendben legyen! :) Az elsõnek, pedig üzenem, nagyon tanulságos volt olvasni a válaszát!Azóta jól van a kisfiú? :) :-)
Igen köszönjük jól van!Azóta semmi gond!Hála az égnek és a dokiknak akik akkor éjjel ügyeltek! Az a baj hogy manapság már pénz kell ahhoz, hogy az embert ember számba vegyék a kórházakba. A kérdezõnek üzenem, hogy jobboldali alhasi fájdalom lehet vakbélgyulladás is, vagy hugyhólyag gyulladás. A vakbélgyulladással viszont nem szabad sokáig játszani, úgyhogy mihamarabb doki.Kérjél alapos kivizsgálást, JOGOD VAN HOZZÁ!Nem tagadhatják meg!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!voltam nõgyógyásznál azt mondta húgyhólyag gyulladás.kliont kaptam meg egy antibiotikumot ami egy tasak por és 3 napig hat.félek hogy nem IS ez a bajom és nem IS érzem jól magam tõle.izomgyengeséget érzek holott mellékhatása szinte alig van a tájékoztatóban.
Szia! Csak most bukkantam a kérdésedre. Lett valami eredmény? Nekem pár hete fáj, szúr a bal oldalon a hasam alja. De elviselhetõ. No-Spa-n élek :)
Elõzõ vagyok. IBS-re nem gondoltál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!