Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat barátnőm (101 db)

Rossz fiúval kezdtél. Elég soknak bõven elég lenne a szex. Gyenge poén, de írhatsz privit nekem is:)
és neked az miért baj, hogy érzelmek vannak? nagyon idegesitö hogy ilyen férfias vagy, férfiasodnak a nök miért nem akarsz nö lenni? az nem csak abbol áll, hogy testhez simulo cuccokat veszel fel meg magassarkut hanem belül is nönek kell lenni!
Sajons enis ezt a tendenciat latom, a nok alkalmazkodnak a ferfiak igenyeihez. S ok is csak szxet akanak semmi tobb. Szerintem te latod jol a helyzetet. Ilyen esetben mindig azt szoktam irni, hogy ez idovel a te malmodra hajtja a vizet. 27 vagyok 2 lannyal voltam eddig kapcsolatban. Nekem csak komolyak erdekelnek. De ha megtudom h pl 20 eves es volt mar 8-10 srac akivel szexelt, hat biztos menne a levesebe. Ok akkor lesznek bajba, amikor mar komoly kapcsolatot fognak keresni. Egy normalis pasit erdekli, hogy ne a felvaros huzza fel a kesztyujet. Kitartsat idovel jonnek majd a pasik. :)
Utánozni akarod a többit. Muszáj?
Kicsikém, elfelejtettél közben nõnek maradni, csak ez a gond veled. Nincs is köztünk olyan sok körkülönbség, mégis úgyis úgy érzem, évtizedek...De még bõven benne vagy a kamaszkorban, a legújabb számítások szerint manapság eltart 22 éves korig is, úgyhogy még van esélyed változni. nem attól leszel különleges, hogy mész a csorda után. Hajrá!
8 valaszolo! Hat pont errol beszelek. Egy normalis tartos kapcsolatban az oszintesegen van a hangsuly. Latod bennem fel sem merul az, hogy a lany hazudik vagy, hogy en hazudjak a lanynak. S ha veletlen talakoznak s a beszelgetes kozben kiderulne, hogy 10 akkor nincs tovabb tema kettonk kozott. 27 vagy nemsokara igencsak tombolni fognak a hangok a fejedben, hogy GYerek.. GYERek.. GYEREK!! Ki az a hulye aki veled komolyan fogja gondolni rad? Vagy ha majd csaladot tervezel akkor az egesz egy megjatszott hazugsagon fog alapulni? Te eleted, a te donteseid. Ha el tudod fogadni, hogy a vilag ribancnak tart, s ez nem zavar, akkor nem szoltam..
Mi a probléma?! Ha tudod csinálni érzelemmentesen, akkor szexpartner, ha nem, akkor meg társ az, akire vágysz! Az eddigi tapasztalataid alapján egyértelmûnek látszik, hogy te nem elégszel meg a hancúrral, úgyhogy az nem a te utad, ezért sztem ne is erõltesd. Próbálj olyan partnert keresni, akivel elõremutató a kapcsolatotok. Ja, hogy az nehezebb, meg komplikáltabb, meg idõigényesebb?! Evvan!
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a probléma, hogy én keveredek érzelmekbe, hanem a fiúk... komoly kapcsolat nekem egyenlõre most nem kell, elég volt 4 évig..
Diavolino :) 8. vagyok. 4, 5 éves gyerekem van és az apjával élek kapcsolatban :D Volt egy igen kellemesen aktív kamasz és kora felnõtt korom és kiéltem magam, itt a gyerekem és a párom ;) Hozzáteszem a párom sem volt remete sem szerzetes, és pont lesz*rom, hogy nálam is több nõvel volt (egyidõsek vagyunk, 27 mindketten :) ) Volt 50 nõvel, egészségére, de nyilván a velem a legjobb neki, hiszen ittvan velem :) A konzervatív pasik meg megérdemlik, a szûzkislányokat akik egy nagy nullák az ágyban de legalább elmondhatják magukról a fiúk, hogy õk csomagolták ki elõször ;))
Zsak a foltjat! Egyedul a gyerekedet sajnalom, mert ilyen szuli ^peldamutatassal^ ertekes embert fogsz majd belole faragni. De latod ebben mar megint kulonbozunk te a partnerei mennyisegeben en a minosegeben merem el a szexualis eletemet.
19/l, nagyon fura ez a probléma, de ha van kedved, próbálkozz picit idõsebb férfiakkal. 30 körüliek már frankón nem akarnak az égegyadta világon semmi mást egy 19 évestõl, csak dugást.
8. vagyok még mindig, nem vagyok egy fap*na, és remélem a lányom sem lesz az. Az hogy hány pasim volt azt csak én tudom.... Nincs ráírva a homlokomra, és nem beszél a környék rólam mint egy krva mert nem tudják ;))
A kérdező hozzászólása: utolsó! jól csináltad.. senkinek semmi köze nincs hozzá, h hány pasival voltál, legalább kiélted magad.
Nekem a szex is elég..F
Rakj ki egy képet, és ha szerencséd van itt senki nem fog érzelgõsködni!:)
Most így komolyan, rád és a nagyon sok barátnõdre mondja azt egy értelmes ember, hogy ribanc.
Külcsin? (Igyekezz izgato megjelenés lenni!) Stilus? (Dughatunk, de holnap- vagy már ma- mással fogok, mert nekem ez a jo. Egy jo ba-ást értékelek, ezért adjál bele mindent, de elötte jo kaját piát adj!)
Már bocs, de ez olyan kiábrándító és undorító. Ezek után miért csodálkozik valaki, ha a nõkben kb azt látják ami a kát lábuk között van?
Keres olyat amelyik mingli akar lenni!
3. válaszoló? Te honnsn tudod h a csaj elõtted mennyi pasival volt? Egy lány nem szokta bevallani az igazat.... és hacsak nem akkora bolond hogy nyilvánosan hetente kézenfogva más pasival jelenik meg akkor tényleg hogy derülne ki? :D ÉN 27 éves vagyok, 10et szoktam mondani ha kérdezik, a valóság ennek a 4szerese :D Max onnan lehet tudni, h nem kezdõ vagyok, hogy nagyon jó vagyok a szexben :) )) De amúgy honnanderülne ki, de tényleg a valóság? :D A kérdezõnek: ugyanezt tapasztalom. Megismerkedek egy sráccal, pár tali, szex és utána a közös jövõnkrõl és a nagy szerelemrõl beszélnek. És amikor kimenekülök akkor én vagyok a szemét.... A megoldás az lehet h ismerkedéskor azzal kezdeni hogy élvezed a függetlenséged és csak kötetlen ismerkedés jöhet szóba...
Úgy néz ki, nagyon rossz helyen keresgélsz. Mert rengeteg férfi van, aki nem akar komolyabb kapcsolatot. Bár tény és való, nehéz köztük olyat találni, aki ennek ellenére tiszteli a partnerét és emberi, érett módon áll hozzá. De nem lehetetlen. Aki barátian, tiszteletteljes érdeklõdéssel közeledik, nem pedig nyomul azonnal, az esélyesebb hogy ilyen.
Néha én is csak szexpartnert keresek, jóllehet nem a te korosztályodból.... Mûködik, bár valóban ritkán tud érzelemmentes maradni a dolog....
Egészen pontosan mit jelent a nagyon sok ? Várjál had találgassak; 0.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem nulla, bocsi... -.- 5-6-tal állok olyan közeli viszonyban, aki megosztja velem az ilyen dolgait!
Tehát az 5-6 nálad nagyon sokat jelent. Mi lenne ha mondjuk 20 lenne, arra milyen jelzõt használnál ?
Köszönöm ;) Utálom az ál- erkölcsös embereket... :) ) A legtöbbnek nem jön össze és inkább köpdösik azokat akiknek igen ;)

Szerintetek miért van? Lépek egy szintet ismét.19 éves leszek, volt nagyon sok barátnőm. Mindenki átvágott, átbaszott lelkileg. És mégis nyomorban élek fáj minden reggel az ébredés.

Nincs egy társ, Nincs pénzem, Nincs kivel megosztanom a bajaimat hiába. csak az önkárosítás megy, az ital és még sok más.. Szerintetek? Érdemes így élni?? Õszintén

Legjobb válasz: Hasonló a helyzet itt is, csak én 20 éves vagyok és még nem volt barátnõm. És így érdemes élni? Ugyan már, ne sajnáld magad annyira:D Értékeld amid van és használd ki amid még lehet. De ha hülye vagy, halj meg. - tartja a mondás is:)

Hasonló a helyzet itt is, csak én 20 éves vagyok és még nem volt barátnõm. És így érdemes élni? Ugyan már, ne sajnáld magad annyira:D Értékeld amid van és használd ki amid még lehet. De ha hülye vagy, halj meg. - tartja a mondás is:)
Lesz ez még így se. Én is ebben a cipõben jártam a te korodban, most 25 vagyok, van egy szép és értelmes barátnõm és nem károsítom magam minden nap. Szóval, ha magamból indulok ki, akkor érdemes élni.
Nem olyan könnyû ezen változtatni, de mindenképpen neked kell elkezdened. Én a sportos, egészséges életmódra tértem át néhány éve, leszoktam a cigirõl, elkezdtem mozogni, sok zöldséget, gyümölcsöt enni, stb. Sokkal jobban érzem magam, és ez kihat a környezetre is, azóta boldog párkapcsolatban élek.

Barátnőm kisfia nagyon sokat roszalkodik, folyton szaladgál, ugrál, a felnőttek szavába vág szerintem valami nem stimmel vele, mit mondjak a barátnőmnek?

Legszívesebben nem is mennék hozzájuk,pedig a legjobb barátn?mr?l van szó, a gyerek miatt két szót nem tudunk váltani.MOndtam neki,hogy próbálják meg a gyereket szigorúbban fogni,de ennek ellenére is igen nagy türelemmel és szép szóval próbálkozik.

Legjobb válasz: Ugyanígy voltam én az egyik berátnõm keresztfiával. Pedagógus vagyok, sokat vagyok gyerekek között, és nagy családunkban is van több kiskorú, de ez a kisfiú nagyon idegesített. úgy éreztem nem 100%-os, és az óvónénije is ezt mondta. Aztán iskolás lett, és nem tudott igazán beilleszkedni. Már kamasz, nem látszik rajta annyira, de most kiderült, hogy apuci súlyos idegbeteg és örökölte a fia is. De apukán gyerekkorában és még pár éve sem lehetett észrevenni. Aztán van egy másik nagy fiú is, akirõl ugyanígy vélekedtek sokan. Mára semmi gond vele. Tehetséges mûvész.

Ugyanígy voltam én az egyik berátnõm keresztfiával. Pedagógus vagyok, sokat vagyok gyerekek között, és nagy családunkban is van több kiskorú, de ez a kisfiú nagyon idegesített. úgy éreztem nem 100%-os, és az óvónénije is ezt mondta. Aztán iskolás lett, és nem tudott igazán beilleszkedni. Már kamasz, nem látszik rajta annyira, de most kiderült, hogy apuci súlyos idegbeteg és örökölte a fia is. De apukán gyerekkorában és még pár éve sem lehetett észrevenni. Aztán van egy másik nagy fiú is, akirõl ugyanígy vélekedtek sokan. Mára semmi gond vele. Tehetséges mûvész.
Nem lehet, hogy az én barátnõm vagy? Nálunk is ez a helyzet, de én a barátnémtól várom el, hogy türelmesebb legyen (vagy ne tegyen szívességet és ne jöjjön többet ha ennyire nem bírja elviselni). Keveset vagyunk együtt, sokat dolgozunk. A fiam csak örül, ha végre otthon velünk lehet és zavarja ha ebben a kevés idõben is másvalaki felé fordul a figyelmem...ezért rosszalkodik. Hogy én erre elkezdjem büntetni??? Na nem!
Mennyi idõs a gyerek? Ha 2 év körüli, akkor ez normális. Hosszabb idõ a szocializálódás, amikor is megtanulja, hogy nem szabad a felnõttek szavába vágni.
A kérdező hozzászólása: 5 éves.
A kérdező hozzászólása: Jár közösségbe. Kívûlállóként én úgy látom, hogy túlzottan elkényeztetik, körülötte forog minden .

Barátnőmmel nagyon sokat veszekszünk minden kis apróságon, mit tegyek?

a barátn?m szinte minden kis dolgon kiakad és felhúzza magát, és ilyenkor csak ezt látja. ilyenkor már meg sem akar ölelni, ilyenkor már én sem létezem neki. valamikro csak úgy már hibás vagyok valami miatt, amikor nem is csináltam semmit. én mindent megadok neki, és szeretném ha köztünk végre teljes béke lenne, mit tehetnék? segítsetek, mert kezdek összeomlani :\'( nem akarom elhagyni, mert tiszta szívemb?l szeretem, még ha meg akar ölni, akkor is szeretném, csak ne legyen végre ennyire pesszimista. (távkapcsolat amugy. de ez ne befolyásolja a véleményeket)

Legjobb válasz: Kicsit rossz olvasni a kérdésedet, mert ilyenkor szembe kell, hogy nézzek onmagammal :/ Én is ilyen minden aproságon veszekedos típus vagyok sajna! már sokszor sajnálom a barátomat! De nagyon szeretem és nem is tudom miért vagyok minden hulyeség miatt kiakadva...én személy szerint nagyon féltékeny vagyok(talán ez játszik kozre a sok vitába), vagy ha hulyulésbol mond valamit akkor már felhuzom az orrom mert biztos nem is szeret ha megbánt...stb.. Egyébként hány évesek vagytok? Mert az is sokat számit! Pl. ha picit nagyobb a korkulonbség akkor lehet, hogy neki érzelmileg még más dolgok fontosak, amiken talán te már tul vagy és nem látos lényegesnek... Bocsi, hogy az én példámmal hozakodtam fel, de nem ismerem a barátnodet! és sokat számit ebben a kérdésben a személyisége!

Kicsit rossz olvasni a kérdésedet, mert ilyenkor szembe kell, hogy nézzek onmagammal :/ Én is ilyen minden aproságon veszekedos típus vagyok sajna! már sokszor sajnálom a barátomat! De nagyon szeretem és nem is tudom miért vagyok minden hulyeség miatt kiakadva...én személy szerint nagyon féltékeny vagyok(talán ez játszik kozre a sok vitába), vagy ha hulyulésbol mond valamit akkor már felhuzom az orrom mert biztos nem is szeret ha megbánt...stb.. Egyébként hány évesek vagytok? Mert az is sokat számit! Pl. ha picit nagyobb a korkulonbség akkor lehet, hogy neki érzelmileg még más dolgok fontosak, amiken talán te már tul vagy és nem látos lényegesnek... Bocsi, hogy az én példámmal hozakodtam fel, de nem ismerem a barátnodet! és sokat számit ebben a kérdésben a személyisége!
Velem és a barátommal ugyan ez volt csak nem távkapcsolat.. 8hónap tûnt el csak úgy..
Lehet, hogy amit te apróságnak találsz, az a másiknak fontos.Figyelj arra, hogy õ mit tart fontosnak és igyekezzd azt szem elött tartani.Én is hajlamos vagyok sok mindenen felhúzni magam, amin tudom, hogy nem kéne.Például: veszek egy szexi fehérnemût és nem is érdekli, hogy néz ki rajtam..azóta se látta XD pedig nekem jól esne látnom, hogy mennyire tetszek neki vagy vmi..meg én is elég féltékeny típus vagyok és ezért is vitázunk a legtöbbet..a páromnak sok lány barátja van és sokszor szóba hozza õket, ami kicsit zavar.Ha nálatok ez felmerülne, igyekezz ne más lányokról bezsélni.Persze ezek csak példák, nem tudom, hogy min alapul az, hogy sokat vitáztok, így többet nem igazán tudok mondani.Remélem segítettem. :) )
A kérdező hozzászólása: 15-15 a kor. nem kell leéretlenezni, mert ugyanúgy érezhetünk mint egy "érettebb".
Ilyen ez, ebben mutatkozik meg az éretlenség: olyan párt választasz magadnak, aki tetszik, de akivel tulajdonképpen ki sem jössz. Ilyen idõs korban még gyorsan és nagy mértékben változik az ember, tele van frusztrációval és azt a környezeten éli ki. Gyakori az is, hogy nem mondja ki a szakítást, hanem undok viselkedéssel nálad veri ki a biztosítékot, hogy te mondd ki.

Van egy tanarunk, aki nagyon sok lanynak tetszik, es az egyik baratnomnek is bejon. En ugy veszem eszre, hogy a tanar jatszik vele. Mit erez a baratnom irant?

Szoval mikor kettesben vannak mindig nagyon kedves vele, leveleztek is, es sokszor olyan erzest kelt a lanyban, hogy tetszik neki. De mikor az osztalyban van mas, olyan mintha neha haragudna ra. Sokak szerint az a helyzet, hogy az osztalyban fel hozza kozeledni, meg annyira is mint a tobbiekhez, mert tudja, hogy nem szabad szeretnie a baratnomet. Szerintetek mi van? Szereti a lanyt? Kihasznalja? Vagy csak a kedvence?

Legjobb válasz: Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.

Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.
A kérdező hozzászólása: Igen :) De akkor amikor kettesben vannak miert olyan kedves vele? Az az igazsag, hogy a tanarnak van baratnoje. A baratnom halalosan szerelmes bele, es latom rajta, hogy ez az elso igazi szerelme.Mert edddig is volt, hogy tetszett neki valaki, de nem voltak ezek a jelek, ami most: labremeges, neha dadogas, pillangok a gyomorban... es ami nagyon fura, hogy multkor a lany pont sirt es jott a tanar es ahogy meglatta mosolygott, mintha kicsereltek volna...tehat szerintem ez igazi szerelem. De a baratnom azt allitja, hogy csak a kedvenc diakja akar lenni... Hat szerintem ez a minimum...
A kérdező hozzászólása: A lany kulonben nagyon jo a tantargyabol, mindig figyel, stb.. es komolyabb is az atlagnal... de kicsit duci, az arca viszont szep.
Lehet, hogy csak bebeszéli magának, én is így voltam iskolás koromban. Viszont, ha a tanárnak tényleg tetszik, jobb ha elkerüli, mert ebbõl a kapcsolatból még sok baj lehet. Ha kiderülne, a tanárt kirugnák az állásából, vagy akár börtönbe is kerülhet "liliomtiprásért", kiskorú megrontásáért. A legnagyobb baj, ha ez a tanár egy pedofil állat. Szóval jobb vigyázni vele!
A kérdező hozzászólása: Nem a tanar nem pedofil. Es pont most beszeltem a baratnommel telefonon. Ujabb level erkezett tole... Hat a baratnomet mostmar tokeletesen ertem. Az tortent, hogy a szulei valnak, o mar reg tudja, de csak most mondta el nekem. Es a tanarral szeret beszelgetni, olyan neki, mint egy nagy teso, vagy egy apa inkabb. Es szegeny nem tudja, hogy kellene kozel keruljon a tanarhoz (nem szerelmileg). Nagyon szeretne beszelgetni vele, tanacsokat kerni tole stb... Ugyh, ha esetleg erre is van otletetek, akkor irjatok meg kerlek...:)
Nyugodtan kérhet tõle tanácsot! Nem az osztályfõnöke? Nem baj, akkor is. Ha megbízik benne, hogy nem fog visszaélni vele, ha sok mindent elmond magáról...

A barátnőmmel általában nagyon sokat "játszom" nagyon sokat izgatom, kézzel, szájjal, de amikor benyúlok a bugyijába, nem nagyon nedves. Baj?

Ezt úgy értem, hogy csak a puncija legalján érzem és ott annyit, hogy ha széthúzom a nagyajkakat ott elég nedves. Ez baj? Csak mert hallottam egy-2 olyan story-t hogy volt már olyan fiúkkal, hogy a barátn?jük/partnerük már átnedvesítette a bugyiját is. Direkt megkérdeztem, diszkréten, hogy jó volt-e, élvezte-e. Azt mondta nagyon jó volt, soha nem volt még ilyen profi pasival dolga. Még azt is mondta az egyik "menet" után, (még nem dugtam meg) hogy ilyet még soha nem tapasztalt. Na ez mi?

Legjobb válasz: Lehet hogy a csaj nem aza típus, aki nagyon benedvesedik. Ez van, attól még lehet nagyon felvan izgulva..

Lehet hogy a csaj nem aza típus, aki nagyon benedvesedik. Ez van, attól még lehet nagyon felvan izgulva..
Könyörgöm!!Hol kéne nedvesnek lennie, ha nem a hüvelynél?? Te szökõárra számítasz? A fülébõl mégsem folyhat a nedü.:-))
még nemdugtad meg úristen xD teis csak b*szni akarsz azzal a szerencsxétlen p*csával xD
Kezdd el húzni, aztán úgyis ejt ha szar. De addig legalább jó. Viszont ha ez nem történik meg, egy idõ után azért ejt, mert nem húzod. Tudod, küldjed, azt majd lesz valami..
A kérdező hozzászólása: nem, kérlek, ez egy mellékinfó volt.
XD
A kérdező hozzászólása: 2., köszi 3. = nem kinevetni, én komolyan kérdeztem...
jajj te... olvass már utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak pls:(

A barátnőm az elmúlt hónapban, nagyon sokat kiabál velem, veszekszik velem. Többször is szakított velem. Ha elhagyna, hogy lehetne minél könnyebben elfelejteni, mert nagyon szeretem? = (És bármit megtennék érte.9 hónapos kapcsolat.

Én 16 a lány 14 éves.Segítsetek kitalálni valamit?

Legjobb válasz: =) ezen a téren rátapintottál a lényegre:D "mi lessz ha ?" figyelj sose azon rágódj hogy mit csinálsz ha elhagy hanem mit csinálj hogy megtartsd magad mellett, valószínûleg nem ok nélkül kiabál, valami zavarja, kérdezd meg , hogy miért ien ingerült, esetleg tégy olyan dolgokat ami boldoggá teszi. nagy hiba, ha töbszöri szakítás után visszafogadod, ezt pár lány annak jeleként fogja fel, hogy nem tudsz élni nélküle, és hogy nem vagy eléggé fickós, NE õ láncoljon magához!!!! egy kapcsolatban a felek egyenlõ erõviszonyokban vannak ,! mond meg neki nyugodtan hogy te nem vagy senkinek sem a mentsvára, ha télleg szeret, és ragaszkodik hozzád nem fog otthagyni és ezentúl becsülni fog hogy van saját akaratod.! Sosem szabad egy lány után futni!! míg ez téged cikis helyzetbe hoz a barátaid elõtt , rá felnéznek a barátnõi mert látják hogy futsz utánna mint a kiskutya,.. figyeld meg hogy ezek a lányok sokkal hamarabb találnak maguknak egy belevaló csávót, ha örökké a zsebében kuksolsz!

=) ezen a téren rátapintottál a lényegre:D "mi lessz ha ?" figyelj sose azon rágódj hogy mit csinálsz ha elhagy hanem mit csinálj hogy megtartsd magad mellett, valószínûleg nem ok nélkül kiabál, valami zavarja, kérdezd meg , hogy miért ien ingerült, esetleg tégy olyan dolgokat ami boldoggá teszi. nagy hiba, ha töbszöri szakítás után visszafogadod, ezt pár lány annak jeleként fogja fel, hogy nem tudsz élni nélküle, és hogy nem vagy eléggé fickós, NE õ láncoljon magához!!!! egy kapcsolatban a felek egyenlõ erõviszonyokban vannak , ! mond meg neki nyugodtan hogy te nem vagy senkinek sem a mentsvára, ha télleg szeret, és ragaszkodik hozzád nem fog otthagyni és ezentúl becsülni fog hogy van saját akaratod.! Sosem szabad egy lány után futni!! míg ez téged cikis helyzetbe hoz a barátaid elõtt , rá felnéznek a barátnõi mert látják hogy futsz utánna mint a kiskutya, .. figyeld meg hogy ezek a lányok sokkal hamarabb találnak maguknak egy belevaló csávót, ha örökké a zsebében kuksolsz!
Látszik, hogy nagyon fiatalok vagytok. Inkább ne lovald bele még jobban magad, bár ezt hiába mondom, nekem is hiába mondták. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak, nagyon soakt segített :)
szia. én is nagyon sokat kiabálok a szerelmemmel (lány vagyok), és nem fiatalság kérdése, mert én 21 vagyok, párom 27. És még anyámék is ezt csinálják. Nézz körül a családjában, hátha náluk is ilyenek a szülõk, mert lehet, hogy sajnos ez a minta otthon, és ezen tényleg nehéz változtatni. Figyelj oda, mivel bántod meg. Én néha napokig sírdogálok egy-egy kijelentésén, és nem érti, hogy miért akarom befejezni vele. Vannak dolgok, amik lehet, hogy számodra nem bántóak, de neki a lelkébe tiporsz vele. Ne hagyd figyelmen kívül a kijelentését. Amikor veszekedik és kiabál, éreztetni akarja veled, hogy mennyire fáj, amit esetleg mondtál, vagy tettél, de nem látja, hogy esetleg téged is bántaná a dolog, ezért olyasmivel próbálkozik tudat alatt (nem szándékosan ne vesd a fejére), ami esetleg végre neked is az elevenedbe vágna. Beszélj vele lágy hangon, hogy nagyon szereted, és karold át, és mondd meg neki, hogy te nem akarod õt bántani, és hogy az életcélod, hogy boldoggá tedd, ha szeret, biztos ellágyul, nekem is erre lenne szükségem. És hogyha véletlenül mégis megbántanád, kérd meg rá, próbálja meg finoman közölni veled, mert lehet, hogy nem mutatod, de neked is fáj, amikor így viselkedik veled. Sok szerencsét, mi négy éve vagyunk együtt, és tõlem is radikális változtatásokat igényel, de hogy az elsõ válaszolóra mondjak valami "kis" rosszat is, eszem ágában sincs másik férfit keresni, és nem örülök, ha olyan , mint egy kiskutya. Csak vannak dolgok amit a férfiak nõi hisztiként fognak fel, és soha ne felejtsd el, hogy nem tudhatod, mekkora sérelem áll mögötte.

A barátnőm nagyon sokat hazudik! Fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretem, ezért nem bírom elhagyni, de ő mindig hazudik! Mit tegyek? Kérlek segíccsetek!

Legjobb válasz: Feltételezhetõ, hogy a "nagyon sokat hazudik" nem a "néha füllent egy kicsit" szinonímája. Szembesítsd a hazugságaival, aztán ha folytatja, akkor döntsd el, hogy számodra elfogadható-e az, hogy állandóan hazugságokat hallgass. Ha nem, akkor hagyd ott.

Feltételezhetõ, hogy a "nagyon sokat hazudik" nem a "néha füllent egy kicsit" szinonímája. Szembesítsd a hazugságaival, aztán ha folytatja, akkor döntsd el, hogy számodra elfogadható-e az, hogy állandóan hazugságokat hallgass. Ha nem, akkor hagyd ott.
Az én kis párom is füllent elég sokszor. Kiszínezi a dolgokat, apró kis botlások, ami eleinte nagyon idegesített, mivel én mindig igazat mondok, de 21 év távlatából már csak jót derülök rajta, és azt mondom nem is õ lenne , ha nem ilyen lenne.A furi az egészben az, hogy erre semmi szüksége nincs, mert mindenféle tekintetben jó fickó.Hiába, mindenkinek van hibája, aztán vagy elfogadjuk, vagy továbbállunk.
Én vagyok a másik oldal:) Ez aranyos:D Állj át te is a sötét oldalra Luke!Hrrrhh...Hrrrhh Viccet félretéve:Az a mondás, amit leírtam az férfiak agyának a szüleménye.Kicsit mélyebb értelem is van mögötte, mint amit az a néhány szó jelent, de ezt nem lehet elmondani, ezt érezni kell:) Ezt csak egy férfi érezheti át. Másik:tényleg vannak megrögzött hazudozók, de nem biztos, hogy ez a bizonyos leányka is az.Ne törj rögtön pálcát felette.Nem szabad ilyen hamar és könnyen ítélkezni.Hazugság és hazugság között is van különbség.Nem tudunk eleget.Jelen esetben a srácnak magának kell átéreznie a helyzetet, neki kell eldöntenie, hogy mi a helyes.Most nem csak halat nem adhatunk neki, de még hálót sem.
én vagyok a másik oldal. Én lány vagyok, és a párom hazudik állandóan, és SOHA nem hazudtam neki kedves elõzõ válaszoló, nekem mégis állandóan megteszi. Az én párom néha dacból teszi, hogy legalább akkor legyen igaza, amikor füllent. Néha azért, hogy a csajozós stiklijeit eltitkolja, néha meg tök mindegy ki van elõtte, csak hazudik. Én 4 éve vagyok vele, szeretem, nem tudom elhagyni. Neked mégis ezt tanácsolom, fél évet könnyebb kiheverni, mint 4-et, ha arról ábrándozol, hogy ha elmondod neki, hogy ez mennyire fáj, és erre abbahagyja, ki kell ábrándítsalak. SOHA nem fogja abbahagyni. Vesd össze, érdemes-e egy egész életen át szenvedni miatta, vagy esetleg találsz nála 1000x jobbat. Én egy olimpikon udvarlását utasítottam vissza EZÉRT, máig bánom.
Az ég kék...A fû zöld...A nõk hazudnak..
Szia! Neked hazudik, vagy úgy általában hazudozik? Rajtkaptad már, vagy csak sejted? És persze az sem mindegy mit hazudozik. Ez nagyon gáz szerintem, mert így nem lehet benne megbízni. Bizalom nélkül pedig nem mûködhet egy kapcsolat sem hosszútávon.Fõ az õszinteség, fõleg egy párkapcsolatban.
jaj, és tudom, hogy nagyon nehéz, de ha egyszer kimondod, ne vond vissza, mert tényleg életed végéig képtelen leszel rá. Akármennyire is könyörög. Nyugtasson a tudat, hogy ha másért nem, hát azért megérte, hogy tanuljon belõle, és más életét ne tegye tönkre. Ha nem változik, akkor meg kár volt ennyi energiát pazarolni érte...

Amikor smárolok a barátnőmmel akkor nagyon élvezem meg fel is izgulok ez nem is lenne baj de nagyon sok előváladékom van nem élvezek el de az előváladék az soknak mondanám ez baj?

éés miért van ez mert nagyon élvezem v mert nagyon felizgulok?

Legjobb válasz: hát neked aztán van libidód irigyellek mert én smártól nem élvezek a gatyámba még :D

hát neked aztán van libidód irigyellek mert én smártól nem élvezek a gatyámba még :D
Igen, azért van. Nem baj.
Sokszor sajnos nem elég csak kérni, hanem kapni kell sajnos. Ez van, ez az élet... De ha senki sem ad, senki sem kap. Smárolás közben miért kellene elélvezned?
A kérdező hozzászólása: Nem élvezek el smárolás közben nem is akarok csak sok az elõváladék
Nem baj, csak hirtelen félreértettelek. Relatív, hogy mi az a sok... Mennyi?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom , leirni nem ugy értem a sokat h olyan mint ha behugyoztam volna csak kupaknyi foltok kb 3 és sztem sok
A kérdező hozzászólása: mondom nem élveztem el idi0ta
a párom is ilyen, és semmi baj nincs vele:P miért lenne ez probléma? egyébként gondolom te sem minden smárnál, csak a nagyon olyanoknál. nálunk általában ha ilyen mértékben felizgul és én ezt észreveszem mert mondjuk odanyúlok, vagy odanyomakodik a csípõmhöz, akkor nem bírom ki hogy ne teperjem le.... 21 L

Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel. Én 16, ő 14 éves. Nagyon jó a kapcsolatunk, a szüzességét is velem vesztette el. Csak nagyon sokat hazudik és sok mindent megígér! Attól szerethet, hogy hazudik?

Legjobb válasz: Hát.. Szerintem csak kihasznál téged. Bocsi hogy ezt írom de ha szeretne akkor nem hazudna és ha szeretne akkor nem csak igérgetne hanem be is tartaná. Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot. Kérdezz rá és ha látod h hazudik hagyd ott. Ilyen csajért nem érdemes vesztegetni az idõdet. cukorfalat

Hát.. Szerintem csak kihasznál téged. Bocsi hogy ezt írom de ha szeretne akkor nem hazudna és ha szeretne akkor nem csak igérgetne hanem be is tartaná. Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot. Kérdezz rá és ha látod h hazudik hagyd ott. Ilyen csajért nem érdemes vesztegetni az idõdet. cukorfalat
Eléggé tömören fogalmaztad meg a problémádat.Megértelek, mert ha a kapcsoltotokban hazudik és ígér meg dolgokat, akkor valószínû hogy kihasznál.Viszont ha az élet más területein teszi ezt akkor lehet hogy fél vagy kétségei vannak bizonyos dolgokban. De ettõl függetlenül szerethet és szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat.:)
Ha szeretek valakit, azt nem csapom be és nem hitegetem!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!