Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat az (2122 db)

Sokan mondják, hogyha már nagyon korán melltartót hordunk, később lógni fog a mellünk. De nagyon sokan azt mondják ha nem hordjuk, akkor fog lógni..Mi az igazság? Miben kell hinnem?

Legjobb válasz: Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?

Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?
Ne aggódj, nem lesz semmi gond :-)
Ez alkati kérdés is, meg hogy családban jellemzõ-e. Hordj, ha kényelmesnek érzed, én otthonra nem szoktam, de ha megyek valahova, akkor igen, mert pl. engem zavar, ha a mellbimbó látszik a felsõn keresztül 1-1 pöttyben :-) Kb. 10 éve biztosan hordok (24 vagyok), feszesek a melleim, az alkatom se olyan, hogy lógjon, családban se jellemzõ.
Akkor kell melltartót hordani, ha a melledet különben lehúzza a saját súlya/mérete, esetleg járáskor, mozgáskor érezhetõ, netán zavaró kilengése van már. Kezdõdõ szúnyogcsípést is feldíszíthetsz melltartóval, ártani nem fog neki, de teljesen szükségtelen.
A kérdező hozzászólása: köszi... csak olyan sokmindent hallok, hogy már nemtudom hogy mi van
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi... nálunk sem túlzottan, jellemzõ, de engem csak az idegesít hogy azzal piszkál a nagynéném hogy miért hoerdom... akárhényszor amikor meglát benne
A kérdező hozzászólása: 13 múltam... amúgy a féltékenységben igazad lehet, mert neki csak 3 fia van, és mindig lányt szeretett volna, nekem viszont még van 2 lány testvérem
Tudom, hogy már régi a kérdés, de azért leírom: Nekem is mindig mondta a nagymamám, hogy minél késõbb kezdjek melltartót hordani, mert tönkre megy a mellem csak, lógós lesz. Nos, ez nem igaz. Régen úgy hitték, hogy a melleket a mellizmok tartják, így igaz is lenne, amit mondanak az "öregek". Mert ugye ha egy izmot folyamatosan alátámasztanak, akkor elsatnyul. Viszont idõ közben kiderült, hogy a melleket nem izmok, hanem rugalmatlan szalagok tartják. Az elsatnyult izom megfelelõ edzéssel újra formába hozható, de egy rugalmatlan szalag nem. Tehát pont az ellenkezõje igaz. Ha a szalagokat folyamatosan húzza a súly, akkor megnyúlnak, és mivel rugalmatlanok, nem is nyerik vissza eredeti formájukat. Ezért szükséges a melltartó attól kezdve, hogy egy leányzónak elkezd nõni a melle. Persze ez nem azt jelenti, hogy 13 évesen is állandóan hordani kell, de pl. sportoláshoz jól jön már, tesi órára pl. És persze nem mindenkinek egyformák a mellei, tehát nem egyformán nyúlnak. Nekem mindig is kicsi, de formás melleim voltak, ha tehettem, nem hordtam melltartót, mert sokkal szebb formája volt anélkül. Csak szülés után kezdtem el rendszeresen melltartót hordani, amikor a szoptatás miatt megnõtt és már sajnos nem az eredeti a formája.

CPU 100%-on van. Valaki segítsen:/ nagyon lassú a gép, és feladatkezelőbe megnéztem. A dwm. Exe az ami nagyon sok. Az mi? Le lehet állítani?

fontos lenne.:/ nemértek annyira a gépekhez:/ dwm.exe az fontos?

Legjobb válasz: Ebbõl nem sokat értek:/ de azért köszönöm :)

A kérdező hozzászólása: Ebbõl nem sokat értek:/ de azért köszönöm :)
Desktop Window Manager (DWM) Az asztal grafikai megjelenéséért felel, magyarul kapcsold ki az aero-t és talán jobb lesz.

Nagyon sok az arcomon a miteszer. Pattanás csak néha-néha van de miteszer viszont sok. Szoktam kozmetikushoz járni és utána nincs egy darabigde aztán megint jönnek vissza sorba. Mit lehet tenni ellenük? Kinyomáson kívül.

Legjobb válasz: én eddig csak arctonikkal tisztítottam este lefekvés elõtt ,de most kaptam ilyen aloe vera-s armcmaszkot,meg arctejet te is vegyél ilyet ...kijött egy pattanás a homlokomon,elég nagy volt :S elkellett tüntetnem másnapra és tényleg nem maradt nyoma... ráteszed az arcodra,belemasszírozod,negyed óra múlva kb.lemosod és kész :] használ

én eddig csak arctonikkal tisztítottam este lefekvés elõtt , de most kaptam ilyen aloe vera-s armcmaszkot, meg arctejet te is vegyél ilyet ...kijött egy pattanás a homlokomon, elég nagy volt :S elkellett tüntetnem másnapra és tényleg nem maradt nyoma... ráteszed az arcodra, belemasszírozod, negyed óra múlva kb.lemosod és kész :] használ
és mannak a neve amit te használsz uccsó és mennyi?
Hát nagyon semmit sem próbáld min él többször tiszitnani az arcod napközben is vizzel most meg kicsit.Mást nem tudok mondani. nekem is nagyon sok van :S


Vizuális típus vagyok. H tudnék hatékonyan és gyorsan tanulni? Eddig leírtam a tanulnivalót 1 tanulós füzetbe de ha nagyon sok az anyag akkor ez nem a legjobb megoldás. Szóval h lehetne gyorsan és hatékonyan tanulni?

Legjobb válasz: Én mindig aláhúzgáltam a könyvbe a fontosabb részeket, esetleg mellé írtam valamit(ami ahhoz tartozik és máshol olvastam)így olvastam el elõször a megtanulandó részt.Utána már csak a kiemelteket olvastam el még egyszer(persze felidéztem azokat is amiket nem húztam ki)és utána mindig az volt, hogy emlékeztem, hol mit húztam alá, így jutottak eszembe a dolgok.Mondjuk a könyv közepén, alul kékkel volt aláhúzva valami, ez beugrott, utána már az is, mi volt oda írva:)Kicsit ki voltak pingálva a könyveim, de mivel én is vizuális típus vagyok, csak így ment, ha többet kellett tanulni! Sok sikert:)

Én mindig aláhúzgáltam a könyvbe a fontosabb részeket, esetleg mellé írtam valamit(ami ahhoz tartozik és máshol olvastam)így olvastam el elõször a megtanulandó részt.Utána már csak a kiemelteket olvastam el még egyszer(persze felidéztem azokat is amiket nem húztam ki)és utána mindig az volt, hogy emlékeztem, hol mit húztam alá, így jutottak eszembe a dolgok.Mondjuk a könyv közepén, alul kékkel volt aláhúzva valami, ez beugrott, utána már az is, mi volt oda írva:) Kicsit ki voltak pingálva a könyveim, de mivel én is vizuális típus vagyok, csak így ment, ha többet kellett tanulni! Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ezt alkalmazom is:)
A csudát. Az orvosok szerint már a 2 kiló is sok. Ne foglalkozz vele.
Ha megtudná a dokid, hogy én 30 kg-t híztam biztos kiakadna. :D Ne foglalkoz vele...
Ez így igaz.Ne foglalkozz a dokival.Nem a te súlyod fogja meghatározni mennyire lesz nehéz a szülés.Én eddig 13kg-ot szedtem fel most vagyok 37 hetes.Könnyû szülést neked:)
Igen a dokiknak és a védõnõknek az etalon az 6-9 kg ami e felett van borzasztóan sok.Nem a felszedett kilóktól lesz nehezebb vagy könnyebb a szülés:) én 25kg hiztam(mondjuk 16 egybõl le is ment baba+viz)de ennek ellenére könnyû szülésem volt.
Szia, szintén a nagy súlyúak körébe tartozok. Én eddig 26 kilót híztam. Magam szóltam a védõnõnek és a dokinak, hogy hahó, hetente jönnek a 3 kilók, egyik sem foglalkozott vele, mondjuk nagyon vizes vok. Szóval, nem hiszem hogy gond lenne. Az én védõnõm csak annyit mondott, hogy nekem kellemetlenebb estled a plusz súly cipelése. Ennyi. Ne aggódj :) 39 hetes
Az elsõ lánykámmal 17 kilót híztam. a másodikkal 10-et de 114 kilóval szültem és hamar meglett mindkettõ.Most 14 hetesen már van rajtam 3 kiló pedig nagyon vigyázok.Nem csak a kiloktól függ hanem tõlünk szülõ nõktõl, adottságainktól és a hozzáállásunktól.az orvos és a védõnõ a könyv szerinti adatokhoz ragaszkodnak.Ne aggódj miatta amíg te jól érzed magad.Könnyü szülést kívánok!
En is cafolok. En 20-21 kilot hiztam, teny, hogy eleg vekonyka voltam, de ez igy sem keves. Soha senki nem szolt erte szerencsere. Ennek ellenere extra konnyu es szep szulesem volt, harom ora alatt kitagultam teljesen, gatvedelemmel szultem sikeresen, jol nyomtam, nem faradtam el, pedig elso baba. Reggel szultem, estere mar 12 kiloval voltam kevesebb, pedig vizes sem voltam, azota meg het kilo lement, a hasam lapos, pedig a fiam meg csak ket honapos. Par kilo meg van, de alig latszik, nemi uszogumi maradt es valahogy puhabb vagyok, mint baba elott, illetve a csipom szelesedett, szerintem szetcsuszott kicsit a medencem, de errol meg nm a hizas tehet, hanem a terhesseg es a szules. En is feltem, hogy soha nem leszek mar a regi, de most mar latom, hogy leszek, csak erositenem kell az izmaimat. Ne izgulj es szep szulest!

Opel Astra Caravan 1.7 D. autómnak miért éghet nagyon sokáig az izzítólámpája - majdnem 1 percig - és utána ha beindul mindjárt le is áll, kivéve ha még forgatod az önindítót 1-2 mp. -ig?

Melegen is nagyon hosszan izzítana...de akkor már nincs gond az indítással. Tegnap vettem..... Ez izzításprobléma?? Vagy esetleg motorikus???

Legjobb válasz: Valószínûleg az izzítógyertyák kezdik feladni a harcot, vagy nagyon el vannak kormolódva. (Más kérdés, hogy mitõl alakult ki rajtuk vastag koromréteg - ez sokmindentõl lehet, de végeredményben általában a rossz minõségû égéstõl a hengerben.)

Valószínûleg az izzítógyertyák kezdik feladni a harcot, vagy nagyon el vannak kormolódva. (Más kérdés, hogy mitõl alakult ki rajtuk vastag koromréteg - ez sokmindentõl lehet, de végeredményben általában a rossz minõségû égéstõl a hengerben.)
Izzitogyertyanak semmi kõze az izzitolampa vilagitasahoz. Sõt nem is jelzi annak megfelelõ müködeset. Én ki szoktam venni a gyertyát ha gyanus , és ugy nézem meg , áramot adva neki., mivel olyan meghibásodása is van , hogy mûkõdik de pl.a hegye nem, hanem a kõzepe izzik csak.Bontóban is igy lehet csak jót venni. Ha jól tudom az izzitorelé az valamiféle idõkapcsoló, ami szabályozza az izzitás idõtartamát, idejét nem tudom utána kell nézni. Szerintem ez többé kevésbé tipusfüggetlen.Persze nem muszáj azért agyböl kivenni a gyertyát elég ha mûszerrel esetleg lámpával ellenörzõd, de az egyes gyertyák kõzõtti áthidaló kapcsolatot sajnos meg kell szüntetni , ez pici túlmunka. Az izzitorelét szerintem ne háborgasd viszonylag ritkán megy tönkre.
Elsõ válaszolónak mondanám, a gyertya nem igazán kormolodik el, mert minden inditáskor leég róla. De ha kivetted és mégis kormos akkor szerintem nemjó a gyertya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Úgy néz ki hogy vagy gyertya vagy izzítórelé. 3 gyertya tökéletesen izzít a 4.gyanus viszont eléggé kormosak. Szerintetek a központi zárat és a rádió alatti (fûtés) panel világítását drága lehet megcsináltatni? Ez az elsõ autóm nagyon örülök neki. Nem tökéletes de majd lassah rendbehozom :)

Győrben tényleg nagyon sok az örömlány?

Legjobb válasz: A fenéket. Kecskeméten sokkal több van.

A fenéket. Kecskeméten sokkal több van.
Igen, tolvajláshoz értõ, lófejû, zsíros hajú kisebbségi kurtizánok. (Épeszû nõ inkább elpusztul, minthogy qrválkodjon).
Tényleg.
Mennyire betges ha imádom erõteljesen összecsapkodni a fogsoromat, hogy csak úgy kattan?
ciányk.vák
és ez káros é?
hát én még eggyel sem találkoztam...
06-25 09:55 Ép eszû nõk százai jönnek rá hogy egy heti 7 óra meló 70-100 ezer míg átlag munkahelyen egy hónap alatt keres ennyit. És nagyon nem mindegy hogy van-e mit ennie és hogy van-e hol laknia. Én is inkább mennék el prostinak minthogy a híd alá kelljen mennem hajléktalannak. 30F

Nagyon sok az anyajegyem és csúnya vagyok. Hogy szedjek fel egy normális csajt. HA egyáltalán lehet-e?

Legjobb válasz: Az anyajegyeket fájdalommentes lézeres mûtéttel le lehet szedni, ha nagyon zavaróak.

Az anyajegyeket fájdalommentes lézeres mûtéttel le lehet szedni, ha nagyon zavaróak.
Ha tényleg csúnya vagy, akkor legfeljebb pénzzel. Vagy amit az elsõ mondott.
A javasolt lézeres dolog átlagára 10e/ darab. Ha annyi van mint nekem, akkor csak lottó nyerés esetén lehetséges XD
"Ha annyi van mint nekem, akkor csak lottó nyerés esetén lehetséges XD" Akkor csak a zavaróbbakat gyakd le. Nekem is van egy csomó, csak nem olyan helyen ami zavaró lenne - egyedül a hátamon van egy amit muszály lesz leszedni, mert teljesen fehér az egész, meg a nyakamon van egy ami idegesítõ, mert mikor megvakarom a nyakam, mindig megsértem.
Arcról is lelehet szedni lézeres technikával?
A kérdező hozzászólása: õ szerintem igen :)
A kérdező hozzászólása: De saját kezûleg nem lehet leszedni?

165 cm magassághoz nagyon sok az 58 kg?

Legjobb válasz: Nem hangzik soknak, bár függ a csontozatodtól (nehéz vagy könnyû csontozatú vagy-e). Én 170 cm-es magassághoz vagyok 56-58 kg (mikor hogy), de én eléggé husinak érzem magam... :/

Nem hangzik soknak, bár függ a csontozatodtól (nehéz vagy könnyû csontozatú vagy-e). Én 170 cm-es magassághoz vagyok 56-58 kg (mikor hogy), de én eléggé husinak érzem magam... :/
Az így kevés adat. Fiú vagy vagy lány? Izom vagy zsír a több? Mert az izom nehezebb. Milyen az alakod? Ha lány vagy lehetsz 65 kg-osan is pálcika, óriás mellekkel, de 40 kg-osan is lehet nagy hasad. Ezt így nem lehet megmondani. http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtome.. Ez alapján, ha lány vagy és 19-24 év közötti, akkor ideális az 58 kg.
Nagyjából jó, de mint az elõzõ is írta több adat kéne. Ha jól érzed magad a testedben, akkor jó, ha nem, akkor változtass rajta, mert akármennyit dicsérünk, nem fog jobban tetszeni. :)
majdnem 20centivel magasabb vagyok nálad és az én súlyom is ekörül mozog
szerintem meg az.. te nyalogatnál olyan fagyit ami már szarráolvadt??!
nem mert a csaj látja h nagyon szúrnád már :D
Egyáltalán nem gáz.
Töröld meg és mehet tovább, nem gáz.....
Nyalasd le vele.
nem gáz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!