Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat a hasam, (201 db)

Nagyon puffad a hasam, alig merek már enni! Reggel még lapos, de napközben sokat fáj a hasam és estére ugy nézek ki mint aki legalább 5hónapos terhes! Szerintetek mi bajom lehet?

Legjobb válasz: nincs semmi bajod. Én is ha eszek, nekem is ilyen a hasam., nincs ebbe semmi... ne foglalkozz vele ne zabálj, válogasd meg mit eszel.nyilván ha puffasztót eszel így fogod érezni magad.

nincs semmi bajod. Én is ha eszek, nekem is ilyen a hasam., nincs ebbe semmi... ne foglalkozz vele ne zabálj, válogasd meg mit eszel.nyilván ha puffasztót eszel így fogod érezni magad.
meg kell találni az okát miért puffad. figyeld meg milyen étel után. ha esetleg minden után akkor meg menj el egy kivizsgálásra.
Vagy rosszul párosítod az ételeket és erjedésnek indulnak, vagy eleve zavar támadt a hasznos baktérium állományodban.Ez lehet betegségtõl, cigizéstõl, stressztõl, sok édességtõl, rossz felszívódástól, ezáltal tápanyaghiánytól, de az egyszerû csapvíz fogyasztása is tizedeli a bélflórát.
Én a zsíros kajától érzem így magam, vagy pl. sok mogyoró nassolásától. Figyeld meg, ha utóbbi idõkben jelentkezik a tüneted, mit szoktál mostanában enni?!- az lehet a ludas-és akkor kerüld.
Ja, és ha alig eszel, az os okozhatja. Nekem az anorexiám következménye... bármit eszek, felpuffadok tõle, azán emiatt nem szívesen eszek, de a ha keveset kajolok, még inkább puffadok... áh, ördögi kör :(

Mit tudok tenni a picikémmel, mert nagyon fáj a hasa? Adok neki köménymagos teát, espumisan cseppet, de semmi hatás. Nem sokat alszik szegénykém.

Legjobb válasz: Tea helyett vizet adj neki. Én is így voltam a lányommal, ivott édeskömény teát, ánizsmagos teát, sõt még a Mecsek baby teát ismegvettem neki de egyik sem volt jó. Forralt tiszta víz, vagy babavíz jó volt azóta se fáj a hasa (3 hónapos). Amúgy azt hallottam hogy a hasfájós babáknak még jobban fáj a hasuk ezektõl a teáktól.

Tea helyett vizet adj neki. Én is így voltam a lányommal, ivott édeskömény teát, ánizsmagos teát, sõt még a Mecsek baby teát ismegvettem neki de egyik sem volt jó. Forralt tiszta víz, vagy babavíz jó volt azóta se fáj a hasa (3 hónapos). Amúgy azt hallottam hogy a hasfájós babáknak még jobban fáj a hasuk ezektõl a teáktól.
Ilyen picinek nekünk is az infacolt ajánlották, nem segített, de a szopi közbeni böfiztetés igen. Azt javallotta még a védõnõ, hogy más tartásban szoptassam, hogy jobban "rátapadjon" a mellemre (ez semmin nem változtatott nekünk).
Ha ilyen pici, akkor még gripe watert nem kaphat, lehet, hogy a papaverinest sem. :( Torna, büfiztetés szopi alatt, karon lógatás /feje a könyökhajlatban/, infacol esetleg, meggymag párna....
Gripe water-ra szavazok én is! Nálunk bevált, max. annyi gond volt csak, hogy az esti szopizásnál nagyon figyeltünk a büfiztetésre, mert igazából az zavarta nagyon, ha nem jött ki. A gripe watert is csak egyszer adtuk, az esti szopizásnál (2 mellbõl szopizott ilyenkor, mielõtt a másodikat elkezdte volna, akkor adtuk neki a szert)
Anyatejes vagy tápszeres?
A kérdező hozzászólása: Hát az én kisfiam most kedden lesz 2 hetes és nagyon hasfájós.Tornáztatom szegénykémet , de az sem segít neki.
Az én kisfiamnak az édesköménytõl még jobban fájta a hasa, a Mecsek baby hasfájás elleni teától is, valamint az én Laktoherb teámtól is... Ami nálunk bevált az gyógyszertári papaverines görcsoldó, pár száz forint, doki néni írja fel. Sokan azt mondják óvatosan, mert hozzászokhat a baba, talán valami nyugtatót is tartalmaz.... én úgy kértem, hogy az ne legyen benne. Nekünk bevált. Sok sikert és kitartás!
Van baba, akinek csak ront a helyzeten a tea. Nem írtad milyen idõs, de 1 hónapos korától kaphat Gripe Water-t. Nekünk az aranyat ért. Esetleg még próbálkozhatsz az Infacollal, de nekünk az sem volt valami hatásos. Kicsit tornáztathatod, biciklizõ mozdulatokkal és van, ainek a meggymagpárna is hatásos, mi nem próbáltuk.
Az én fiam is hasfájós volt. 1 hónapos kor után lehet adni grippewatert, nekünk az bevált, kombinálva azzal, hogy a szoptatást 4-5 percenként megszakítottam, böfiztettem, napjában többször átgyúrtam a hasát. Azt nem tudom, hogy a grippewater mennyit segített, de a megszakított szopi biztos hogy jó volt. Mi is csak sima vizet iszunk, nem is próbáltunk teát, mert én is azt hallottam, hogy a kis gyenge gyomrukat még inkább megterheli, még jobban fognak kínlódni.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, de semmi nem jó neki! :(

33 hetes vagyok, nagyon leszállt a hasam, sokat fáj a derekam és napi 5-6-szor keményedem. Szerintetek még kihúzom pár hétig? Még nagyon nem kellene szülnöm. Védőnő szerint nagyon sok fekvés.

Legjobb válasz: Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)

Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)
Azt doki mondta, hogy leszállt a hasad? Egyébként második babával nekem 3 héttel szülés elõtt ereszkedett le. Tényleg pihenj! A keményedés szerintem nem vészesen sok, én a 20. héttõl keményedtem rendszeresen. 38-ig bírtuk. Nektek is ezt kívánom!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm mondta. Meglátott és egybõl mondta. Magnéziumot szedem 3X2-õt.
sok jarkalas cipekedtel is??
A kérdező hozzászólása: Kb.végig ültem az egészet a páromnak odadtam a papírt mit vegyen.Ahogy ültem akkor is fájt ha mentem akkor is végig.Nem cipekedtem.Nagyon félek hogy valami baj van.Tegnap este is ilyenek voltak.Köszönöm elõre is a válaszokat.
nekem is pont ez volt.. sajna ez mar igy marad.. mégis setalni es mozogni kell sokat.. en ugy megyek mint a pingvinek mindig utana :S szedd rendesen a magneziumot, en ugy csinalom, hogy akkor veszem be, ha már nagyon fáj pihenj is kicsit. nyugi, nincs semmi baj, csak a méhszalagok.. és nem biztatlak, allitolag rosszabb is lesz :( 25, 4 hetes kismama (akinek egy hete "jott ki" ez a tunet)
elozo vagyok, bar ülés közben nem szabadna fájnia, vagyis nekem nem fajt
Szia! A magne B6-ot szedd rendszeresen! Én is azt hittem, hogy csak a szalagok miatt fájt, kb. a 25 héttõl, majd a 30.héten kiderült, hogy ki van nyílva a külsõ és középsõ méhszáj, a dokim le is tiltott mindenrõl, fekvés és napi 3x2 magneB6, most a 35. héten már feloldozott, mert nem nyíltam tovább hál Istennek, szóval lehet neked is pihenned-feküdnöd kéne. Sajnos nekem sem megy a jövés menés és a házi munka is csak részletekben, pedig elterveztem, hogy én marha fitt kismama leszek:-). Szóval nézesd majd meg magad, de addig is pihenj többet! Hajrá:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Mindenkinek kitartás!Sokat pihenek most is de akkor úgy látom még többet kell. Boldog Babba várást! Mégegyszer köszönöm!
Szia! Napra pontosan egyidõs a terhességünk.Ha huzamosabb ideig vagyok függõleges helyzetben, nagyon szokott fájni a hasam és be is keményedik néhány másodpercre.Én elmentem az orvosomhoz a panaszaimmal, sajnos teljesen visszahúzódott a méhnyakam, de még nem nyílt ki a méhszájam. Magne B6-ot ajánlott és mellette felírta a Diaphillyn 100 tablettát is.Valamint azt mondta, hogy ammennyit lehet pihenjek és a legjobb erre a fekvõ helyzet, mert nem terheled a méhedet a baba súlyával. Nem szabad idegeskedned, menj el az orvosodhoz, hogy megnyugodj.Nincsenek görcseid és ez jó jel.Feküdj a hétvégén minnél többet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó.Szívesen megismernélek fõleg hogy egy cipõben járunk.Köszönöm a segítségedet. Boldog Baba várást!
Nem voltál megfázva mostanában? Csak mert nekem egész augusztusban ugyanez volt. a pollenek miatt állandóan tüsszögtem és nekem is folyamatosan fájt, szúrt az alhasam. Azóta szerencsére elmúlt. De a sok sétától is lehet. :) 37 hetes

Ma reggeltől fogva nagyon fáj a hasam alja és a csípőm, szinte izomláz szerűen, holott a napokban csak pihentem. Babóm nagyon sokat rugdos. Tágulok, vagy mi egyéb történhet?

23 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!

Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :) Szép babavárást!!!

Két császármetszésem volt az első 6 évvel ezelőtt azóta a menzeszem rendszertelen és nagyon sok vérzéssel van! Többnyire alvattvér. és nagyon fáj a hasam is olyankor! Miért?

ha pedig vége a menzesznek akkor a következ?ig kellemetlen folyásom van! orvoshoz járok vele de nem használ semmi!!

Legjobb válasz: Orvos. Mióma tud ilyen tüneteket produkálni, hogy sok vérzéssel, azon belül is alvadt vérzéssel jár a menzesz, de persze lehetnek még más problémák is, úgyhogy ezzel már orvoshoz kell menni. Gondolom lesz ultrahang vizsgálat, manuális vizsgálat, vérvétel és majd kiderült, de ez nem normális vérzés.

Orvos. Mióma tud ilyen tüneteket produkálni, hogy sok vérzéssel, azon belül is alvadt vérzéssel jár a menzesz, de persze lehetnek még más problémák is, úgyhogy ezzel már orvoshoz kell menni. Gondolom lesz ultrahang vizsgálat, manuális vizsgálat, vérvétel és majd kiderült, de ez nem normális vérzés.
Keress másik orvost, ha a mostani nem találja meg, hogy mi az oka. Egy biztos, a császár NEM az, akár egy, akár kettö vagy három.

Terhes lehetek? 11 hónapos a fiam terhesség alatt 24 kg híztam, és nagyon nagy maradt a hasam és sok rajta a stria is . Ma vettem észre hogy erősebben látszanak mint eddig és sokkal vastagabbak is

és az utóbbi id?ben nagyon sokat járok pisilni is. Szerintetek??

Legjobb válasz: Bocsánat, de igenis van olyan hely, ahol vasárnap NINCS gyógyszertár. Szoptatsz még kedves kérdezõ? Mensid megjött már? Drukkolok hogy az legyen, amit szeretnél. 34 hetes km

Bocsánat, de igenis van olyan hely, ahol vasárnap NINCS gyógyszertár. Szoptatsz még kedves kérdezõ? Mensid megjött már? Drukkolok hogy az legyen, amit szeretnél. 34 hetes km
Szerinted mi innen tudjuk, h te terhes lehetsz-e? Ne viccelj már! Egy felnõtt nõ kérdezi??????
Vasárnap is nyitva vannak patikák.
OFF: Legutolsó! A településen élõk helyesírása és a település mérete között NINCS összefüggés.... Ilyet csak egy primitív ember képzel...
Csinálj tesztek te észkombájn!
Jaja, ezt kis csírák szokták kérdezni, nem egy ANYA.
hat igen van ojan hej ahol vasarnap minden zarva van!!! ha esetleg valaki nem tudna!!!!!! kedves kerdezo szerintem is a leg bisztosab a teszt van olyan a dm ben amibe 2 van:) 2 bol bisztosra mehetsz!udv39hkm
Majd írd meg az eredményt!
Nem is Rád gondoltam a rosszindulatúsággal, hanem arra aki Téged kritizált a helyesírásod miatt. Én azt írtam, hogy a válaszod használható és ez a lényeg!
en vagyok aki nem tud helyesen irni!!igazabol en buszke vagyok magamra hogy egyaltalan tudok irni mert egyedul tanultam meg!!! es nem vagyok magyar csak felig !!!es csak egy eve vagyok magyarorszagon!!!aki ellitel az csak csinalja nyugottan!!!!a lenyeg nem vagyok roszindulatu!!!!!
Van, ahol egyáltalán nincs patika. Azok az emberek sem élnek teszt és gyógyszerek nélkül.... A kérdésre sajna csak egy teszt tud válaszolni! :-)
szia kérdezõ.ne foglalkozz senkivel..ha ma van idõd menj és vegyél egy tesztet..én tudom hogy nincs mindenhol nyitva vasárnap patika..sõt sok helyen még bolt sincs... ha meg van a teszt ird meg mindenképp
Hát nem tudom... inkább a rossz helyesírás de tartalmában használható válasz, mint a rosszindulat! Ne bántsuk már egymást....
Attól primitívebb nem kell, ha valaki úgy ír, mint az elõttem lévõ!Kiállított szegénységi bizonyítvány!
Ha van rá esély, akkor persze, miért ne lehetnél. Balesetek történnek. Ha kimarad a mensid tesztelj és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek:Vasárnap hol szerezzek terhes tesztet??? Holnap akarok csinálni egyet csak gondoltam megkérdem.ÉSZKOMBÁJN
koszonom kedves utolso!:)

Nagyon fáj a hasam, éhes vagyok, eza mai menüm : sok?

eggeli : egy szelet kenyér és egy bögre kakaó

Legjobb válasz: Marha sok. Ha fogyózól akkor minek eszel kenyeret.

Marha sok. Ha fogyózól akkor minek eszel kenyeret.
Puritán leszek...de a fingást próbáltad már?
Figyelj, szerintem a kenyeret csak reggelire egyél, akkor is max. egy szeletet. A lebbencsleves és a máj krumplival már ilyen tájban elég sok, ezt váltsd fel gyümölccsel és nyers zöldséggel. Tízóraira is egyél inkább gyümölcsöt, ilyenkor nyáron van választék belõlük, dinnye, barack, stb...
segítsek?:)
Hogy lehet valaki ezután éhes? :/ Szerintem csak a gyomrod nem bírta ezeket... érthetõ.
Marha szar a menüd....Reggelire, és tízóraira is kenyeret eszel?Kakaóval? Közbe még el is rágcsáltál 6 pufirizst? Inkább lett volna az a reggelid, és a tízóraid, de akkor is csak 2-2, plusz egy kis zöldség mellé+tej, joghurt. És rágcsálni azt répát..a káposzta jó, de többet egyél normális kaját.
diétázni nem úgy kell hogy keveset eszel és akkor is szart hanem többször jót. a cukros, kenyeres kajálással életben nem fogysz le. és még szarul is leszel.
te aztán összezabáltál minden szart! olyan egyél a mi lagtat de enm annyira hizlal ha meg éhes vagy egyél nem így kell fogyókúrázni olvass utánna fogyitippeknek, válassz ki egyet, és azt csináld végig ne ilyen összevissza csipegess annál rosszabb ettõl nem fogsz fogyni csak kínlódni, és úgysem bírod sokáig mindjárt telizabálod magad és lõttek a fogyókúrának ésszel csináld egyél inkább salátát, mindenféle zöldséget, azok nem hízlalnak, viszont a kukorica rohadtul hízlal inkább ettél volna egy jó adag barna rizst az egészségesebb és laktat
A kérdező hozzászólása: utolsó! pont jókor válaszoltál! :D épp majdnem elkezdtem sírni ( összevesztem valakivel, mert semmibe vette az álmaim ) és közben megnéztem jött e válaszom, és épp már görbült a szám, és a szemem is könnyes volt, amikor elolvastam a válaszod, és kitört belõlem a nevetés :D KÖSZÖNÖM :D amugy nem kell pukiznom ^-^ :D
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy ma bicikliztam egy órát, szobabringán. 120 as pulzussal
kicsit túlreagálják ezt.. nem volt olyan vészes, de azért ne nagyon ismételd.

37 hetes kismama vagyok. Mar kb.3-4napja estenkent nagyon kemeny a hasam. De az egesz hasam es eleg sokaig, van hogy egy oraig is. Meg fajdogal is neha, de igazi joslom meg csak 1x volt. Ez normalis? Masnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36 hetesen kezdõdött. Legalább hatszor voltak jóslóim a 3 hét alatt órákon keresztül. Mikor szülni mentem, akkor is úgy indult. 9 órán keresztül nem mertem elindulni a kórházba, mert mi van, ha elmúlik...:)

Szia! Nekem 36 hetesen kezdõdött. Legalább hatszor voltak jóslóim a 3 hét alatt órákon keresztül. Mikor szülni mentem, akkor is úgy indult. 9 órán keresztül nem mertem elindulni a kórházba, mert mi van, ha elmúlik...:)
Ez teljesen természetes.Nekem az utolsó kéthétben kemény volt mint a kõ, mégis két napot késett a legény.
Ez teljesen természetes. A méhed el kezdett 'eddzeni' a nagy napra. Amikor itt az idõ, ugyanilyen keményedéseket fogsz érezni + még enyhén majd erõsebben a menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmakat. Nekem amikor kellemetlenek voltak a keményedések, felálltam és elkezdtem táncolni úgy, mint amikor lassúzik az ember és sokkal elviselhetõbb volt. Ezt szülés alatt is kipróbálhatod, nagyon sokat tud segíteni! Könnyû szülést kívánok :) ))

16 éves leszek és 83kg vagyok a hasamon nem nagyon lehet észre venni hogy duci vagyok csak a combomon. Nagyon sok a fogyókurát ki probáltam de nem birom végég csinálni. Mit tegyek hoggy dolgoknak elentudjak állni? és hogy hamar le fogyak.

Ti mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Szerintem írd ki a fogyókúrás kategóriába, itt nem hiszem, hogy túl sok hasznos választ fogsz kapni, de ott segítenek.

Szerintem írd ki a fogyókúrás kategóriába, itt nem hiszem, hogy túl sok hasznos választ fogsz kapni, de ott segítenek.
van egy barátnõm, akinek nagyon bevált az egyik fogyokúra. nem tudom, hogy volt-e neve esetleg, de annyi volt a lényege, hogy minden nap csak egyéle ételt ehetett. Úgyértem: húsnap, zöldségnap, szénhidrátnap, tésztanap..stb..De nem is evett keveset. viszont ezt szigorúan betartotta meg volt még egy víznapja is, és akkor nem evett semmit. Nekem ez nem is tûnik egészségtelennek, mert változatosan étkezell .Gondolom azért oda kell figyelni az adagokra is. sok sikert! Meg véleményem szerint ezek a fogyokúrák nagyon hatásosak lehetnek, de hogy mennyire tartósak az egy más kérdés. Tehát szerintem elsõsorban életmódváltozatásra van ilyenkor szükség. Pl.Sportolj
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!