Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat a fejem és van (14 db)

Nagyon sok a tejem és minél többet fejem, annál több van és mindig begyullad! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.

Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.
Mindkét testvéremnek és nekem is van tejtestvérem, mert édesanyámnak rengeteg teje volt.Ah elnézem nekem is az lesz.Irány a felesleges tejjel a védõnõhöz!
szia, Ha ilyen sok tejed van kérdezz utána a védõnõdnél, hogy hol tudold le(el)adni a "felesleget". :) ) Sok babának sajna nem adatik meg az anyatej és általában olyan babáknak adják tovább a leadott tejcsit akik igazán rászorulnak. Mindenképp fejd és borogasd melegvizes ruhával, maszírozd kör-körösen és amikor a babádnak kínálod válztogasd a szoptatási pozitúráskat mert így minden tejcsatornát ki tudsz használni és nem gyûlik be sehol. Remélem segítettem, sok sikert és jó babázást kívánok. Egy 8 hetes kicsilány anyukája. :) )

Nagyon fáj a fejem és néha görcsöl a hasam meg egy kicsit szédülök és hányingerem van sokat voltam ma napon ez lehet napszúrás?

FONTOS LENNE

Legjobb válasz: Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.

Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki napszúrásra gondol nálunk is de nem kívánom a vizet

Nagyon sokat fáj a fejem és van amikor olyan érzésem van a méhem felől, mint amikor a tampon mélyre csúszik, vagy mélyre nyomom. Mik okozhatják a panaszaimat?

Nagyon sokat fáj a fejem. és van amikor olyan érzésem van a méhem fel?l, mint amikor a tampon mélyre csúszik, vagy mélyre nyomom. miközben nincs is meg. vagyis no tampon.(remélem értitek, hogy gondolom). a méhemnél er?s fájdalmat érzek néha. Sokszor megszédülök, de hamar hejrejövök. buszozás köben leginkább nagyon hányingerem van. Szerintetek mi lehet a bajom?? Talán terhesség? már nem jut az eszembe.

Legjobb válasz: lehetséges hoyg terhes vagy, vagyis ez a legvaloszinübb, de szeritnem mindenképp menj el nõgyogyászhoz, emrt leeht más baj van, de szerintem terhesség a legvaloszinübb.

lehetséges hoyg terhes vagy, vagyis ez a legvaloszinübb, de szeritnem mindenképp menj el nõgyogyászhoz, emrt leeht más baj van, de szerintem terhesség a legvaloszinübb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, egy kicsi teményt adott. és a teszt kimutatná most?
Mensiidõ után 3- 4 nappal tesztelj, ha nem jön meg.Sok sikert!


Túl sok a függvény és a kulcsszó c++, OpenGL, Qt nem lehet megtanulni ennyi szót, fejben tartani brutális és nagyon sok idő míg át rágom magam mindenen, akkor meg hogyan csináljak bármit is ha nem tudom milyen függvények, megoldások vannak?

Legjobb válasz: Nem kell mindent fejben tartani, erre van a dokumentáció. Nagyából elég tudni, hogy mik a lehetõségek, a többit pedig ki tudod keresni, ha nem jut eszedbe.

Nem kell mindent fejben tartani, erre van a dokumentáció. Nagyából elég tudni, hogy mik a lehetõségek, a többit pedig ki tudod keresni, ha nem jut eszedbe.
Nem kell mindet megtanulni, jegyezd le valahova, rendezetten, hogy ha keresed megtaláld, így szépen mindegyiknél odaírod amit tudsz róla. Egyszer mindenképpen meg kell érteni, sok gyakorlással pedig a legfontosabbak megfognak maradni benned, az tuti.

Nagyon sokat vagyok egyedül, és állandóan hülye gondolataim vannak meg zenék mennek a fejemben. Megőrülök. Hogy kapcsolhatnám ki az agyamat?

Depressziós vagyok, és nagyon rossz a közérzetem. Arra jöttem rá, hogy az életemben rengeteg esemény meg se történik velem, csak a képzeletemben. Előrevetítek sok mindent, meg elképzelem, mit szólnak majd emberek, meg hogy fognak sikerülni dolgok. Meg filmeket nézek és azok járnak a fejemben, de alkotó tevékenységet nem végzek. Véget akarok vetni ennek. De hogyan?

Legjobb válasz: Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...

Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...
A kérdező hozzászólása: Nehéz, mert egyrészt, olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem alakult ki körülöttem állandó társaság, másrészt, szintén a régóta tartó egyedüllét miatt, már-már fóbiásan félek sokszor a társaságba menéstõl...
Nekem is volt ilyen, zenék mentek a fejeben.:O Csakis mindennap este jött elõ hogy zenék mentek a fejemben.Egész este nem tudtam aludni tõle.Nekem erre gyógyszert írt ki az orvos, amitõl már nem mennek zenék fejemben.
Azt javaslom, keress meg egy pszichiátert, hogy segítsen visszailleszkedni a szociális környezetbe, hidd el, sokat segít! Miután kevésbé tartasz majd a többiektõl, sokkal könnyebben tudod majd aktivizálni magad.

Haromhonapos es ot napos terhes vagyok. Nagyon faj a fejem. Mitcsinaljak. Es meg mindig chripkas vagyok sokat pisilek. Csak Paracetamol tabblettam van, azis segit?

Es mit jelent ha neha szurkal a hasam aljaba kicsit faj.Ez rossz?

Legjobb válasz: En a terhesseg elott is fejfajos voltam, akkor kapkodtam a bogyokat, hogy elmuljon. Ha akkor tudtam volna, hogy a Coca-Cola is segit... Szoval nekem ez jott be, de csak akkor mukodik, ha meg nem faj iszonyatosan. Mi az a "chripkas"? Az meg nem baj, hogy szurkal a hasad aljaban, azert van, mert tagul a mehed. Jo babavarast!!

En a terhesseg elott is fejfajos voltam, akkor kapkodtam a bogyokat, hogy elmuljon. Ha akkor tudtam volna, hogy a Coca-Cola is segit... Szoval nekem ez jott be, de csak akkor mukodik, ha meg nem faj iszonyatosan. Mi az a "chripkas"? Az meg nem baj, hogy szurkal a hasad aljaban, azert van, mert tagul a mehed. Jo babavarast!!
Paracetamolt nyugodtan beveheted.Az én orvosom Panadolt ajánlott fejfájásra, ami szintén Paracetamol származék.De mint az elözö én sem tudom mi az a chripkás.Elirtad?Vagy megfázást jelent.A terhesség miatt is pisilhetsz sokat, de felfázás miatt is.Ha felvagy fázva, fordulj orvoshoz, ahoz a Paracetamol nem elég.
Szia! Nekem az orvosm azt mondta, hogy ha fáj a fejem vagy görcsöl a hasam akkor szedjek panalgorint. Én is csak akkor ettem be ha már elviselhetetlen volt a fejfájás.

Milyen távolságra lát el egy három hetes baba? Ha az ágyon fekszik amitől kb. két méterre van a tévé és arra fordítja a fejét és nagyon sokáig "nézi", ellát odáig? Árthat neki?

Legjobb válasz: Elméletileg csak 20-25 centire, és olyan 6 hét körül látható egyértelmü javulás a látásukban. A tévét úgy láthatja, hogy a fényeket érzékeli, és hallja a hangokat. Semmiképp nem jó neki, sõt a védõnõ szokott arra figyelni, hogy a kiságygyal egy szobába ne legyen tévé. Tegyél a kiságyra egy plédet, vagy legyen rácsvédõ, akkor nem látja a tévét.

Elméletileg csak 20-25 centire, és olyan 6 hét körül látható egyértelmü javulás a látásukban. A tévét úgy láthatja, hogy a fényeket érzékeli, és hallja a hangokat. Semmiképp nem jó neki, sõt a védõnõ szokott arra figyelni, hogy a kiságygyal egy szobába ne legyen tévé. Tegyél a kiságyra egy plédet, vagy legyen rácsvédõ, akkor nem látja a tévét.
Nem szabad tévéztetni mert 1 károsítja szemét, 2. ez azért túlzás , hogy ennyi idõsen nézi a tv-t. Akassz az ágy fölé valami forgót had nézze azt meg az édesanyja arcát 25 cm-rõl ahogy mesél és énekel neki.
Ez bizony attól, ugyanez szokott nálam is lenni!
Valószínûleg tényleg "túlaludtad" magad. Próbálj meg friss levegõn lenni, esetleg zuhanyozz le hideg vízzel, hogy felfrissülj, menj el sétálni, stb. . Az evést ne nagyon erõltesd, ha nem esik jól, bár nem ártana, ha azért ennél valami gyümölcsöt, vagy egy kis pirítóst, és azért inni is kell. Különben érdekes, mert én akkor is így érzem magam, amikor túl keveset alszom :D Ilyenkor majd' megdöglök, és nincs erõm semmihez. Hát, remélem hamar rendbejössz :)
nekem is, 11 órát aludtam és megbolondulok a fejfájástól
Igen, alvási másnaposságnak hívják, és ez sajnos hajlam kérdése is. A migrén egy formája. A szerotonin felszaporodik, összehúzza az ereket, és ez okozza a fejfájást. Tennivaló (mint a másnaposságnál): sok folyadék fogyasztása (segít lebontani a szerotonint), és aszpirin. Továbbá hideg vizes mosakodás, mozgás, séta a friss levegõn is sokat segíthet. Az alvás bepótlására ilyen embereknél a legjobb a "részletletagadás", azaz a normális mennyiségû (vagy csak picit több) éjszakai alvás, és egy délutáni rövid alvás.

Nagyon sokat keményedik a hasam alul, nem veszélyes e ez a babára nézve mivel fejjel lefelé fekszik és pont ott keményedek ahol a feje van? 27 hetes km

Legjobb válasz: A méhkeményedés nem veszélyes a picire, a magzatvíz összenyomhatatlan, megvédi, ne félj. Viszont ha nagyon gyakoriak, akkor orvossal beszéld meg. Nekem is az volt, napi 6-10 szer is (meg a vádlim is sokat görcsölt), és kaptam rá magne B6-ot, azóta sokkal kevesebbszer érzem.

A méhkeményedés nem veszélyes a picire, a magzatvíz összenyomhatatlan, megvédi, ne félj. Viszont ha nagyon gyakoriak, akkor orvossal beszéld meg. Nekem is az volt, napi 6-10 szer is (meg a vádlim is sokat görcsölt), és kaptam rá magne B6-ot, azóta sokkal kevesebbszer érzem.
Szia! Lehet nem is keményedsz csak a kinyomja magát :) ! Nekem folyton azt csinálja:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!