Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat a fejem és (30 db)

Nagyon sok a tejem és minél többet fejem, annál több van és mindig begyullad! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.

Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.
Mindkét testvéremnek és nekem is van tejtestvérem, mert édesanyámnak rengeteg teje volt.Ah elnézem nekem is az lesz.Irány a felesleges tejjel a védõnõhöz!
szia, Ha ilyen sok tejed van kérdezz utána a védõnõdnél, hogy hol tudold le(el)adni a "felesleget". :) ) Sok babának sajna nem adatik meg az anyatej és általában olyan babáknak adják tovább a leadott tejcsit akik igazán rászorulnak. Mindenképp fejd és borogasd melegvizes ruhával, maszírozd kör-körösen és amikor a babádnak kínálod válztogasd a szoptatási pozitúráskat mert így minden tejcsatornát ki tudsz használni és nem gyûlik be sehol. Remélem segítettem, sok sikert és jó babázást kívánok. Egy 8 hetes kicsilány anyukája. :) )

Túl sok a függvény és a kulcsszó c++, OpenGL, Qt nem lehet megtanulni ennyi szót, fejben tartani brutális és nagyon sok idő míg át rágom magam mindenen, akkor meg hogyan csináljak bármit is ha nem tudom milyen függvények, megoldások vannak?

Legjobb válasz: Nem kell mindent fejben tartani, erre van a dokumentáció. Nagyából elég tudni, hogy mik a lehetõségek, a többit pedig ki tudod keresni, ha nem jut eszedbe.

Nem kell mindent fejben tartani, erre van a dokumentáció. Nagyából elég tudni, hogy mik a lehetõségek, a többit pedig ki tudod keresni, ha nem jut eszedbe.
Nem kell mindet megtanulni, jegyezd le valahova, rendezetten, hogy ha keresed megtaláld, így szépen mindegyiknél odaírod amit tudsz róla. Egyszer mindenképpen meg kell érteni, sok gyakorlással pedig a legfontosabbak megfognak maradni benned, az tuti.

8 hónapos babám elesett, és nagyon megütötte a fejét, kék pupja lett. Nem sokáig sírt, de nagyon aggódom. Lehet valami baj belőle?

2 lépésre mentem el mell?le,és ? felakart állni és mire odanyultam ráesett a bútor szélére.Eddig ilyen nem fordult el?.köszi a válaszokat.Lehet csinálni valamit a lilás puppal,vagy magátol elmúlik?

Legjobb válasz: szerintem el fog mulni.nekem amikor elesett,es lättam hogy lila es pupos,azonnal egy hideg kanallal pici nyomäst csinältam a pupra,igy az vissza huzodott,es nem lätszodott,csak egy picike lila folt,ami pär nap mulva elmult.anyam csinälta nekem,mikor kicsi voltam,es nekem is bevält

szerintem el fog mulni.nekem amikor elesett, es lättam hogy lila es pupos, azonnal egy hideg kanallal pici nyomäst csinältam a pupra, igy az vissza huzodott, es nem lätszodott, csak egy picike lila folt, ami pär nap mulva elmult.anyam csinälta nekem, mikor kicsi voltam, es nekem is bevält
hát mosmár ha mászik majd , ez így lesz hozzá szokunk :( majd ha ugy gondolod hogy nagy volt az ütés legközelebb hideg kés v. kanállal lelehet nyomni és nem lesz púp. csak kék folt :((
ha nem volt olyan nagy ütés nem lesz gond de ha hány vagy rosszul van egy gyerek akkor orvos kell
Nekem tegnap a 8 hós. babám az ágyrol esett le, én is nagyon megijedtem, de szerencsére egy kis puklival a homlokán mi is megusztuk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Szerencsére minden rendben van.6 hónapos korátol mászik most már próbál maga menni, de sajnos a lábain még nemtud nagyon megállni.Nagyon akaratos baba, mindig oda megy ahová nemszabad, akár 1000 is elveszem de õ visszamegy.Ott ahol elesett megint ott akar felálni.


Nagyon sokat vagyok egyedül, és állandóan hülye gondolataim vannak meg zenék mennek a fejemben. Megőrülök. Hogy kapcsolhatnám ki az agyamat?

Depressziós vagyok, és nagyon rossz a közérzetem. Arra jöttem rá, hogy az életemben rengeteg esemény meg se történik velem, csak a képzeletemben. Előrevetítek sok mindent, meg elképzelem, mit szólnak majd emberek, meg hogy fognak sikerülni dolgok. Meg filmeket nézek és azok járnak a fejemben, de alkotó tevékenységet nem végzek. Véget akarok vetni ennek. De hogyan?

Legjobb válasz: Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...

Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...
A kérdező hozzászólása: Nehéz, mert egyrészt, olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem alakult ki körülöttem állandó társaság, másrészt, szintén a régóta tartó egyedüllét miatt, már-már fóbiásan félek sokszor a társaságba menéstõl...
Nekem is volt ilyen, zenék mentek a fejeben.:O Csakis mindennap este jött elõ hogy zenék mentek a fejemben.Egész este nem tudtam aludni tõle.Nekem erre gyógyszert írt ki az orvos, amitõl már nem mennek zenék fejemben.
Azt javaslom, keress meg egy pszichiátert, hogy segítsen visszailleszkedni a szociális környezetbe, hidd el, sokat segít! Miután kevésbé tartasz majd a többiektõl, sokkal könnyebben tudod majd aktivizálni magad.
Minél elõbb menj el nõgyógyászatra!
Szerintem megfog jönni. Mindenképpen tarts magadnál betétet.
A kérdező hozzászólása: Anyukám azt mondta a sok "folyás" egészséges mert tisztul a ...- od.
A füledben nincsenek hólyagok, sebek? Nekem ugyanez volt és övsömört diagnosztizáltak. 2 hete tart.

Milyen távolságra lát el egy három hetes baba? Ha az ágyon fekszik amitől kb. két méterre van a tévé és arra fordítja a fejét és nagyon sokáig "nézi", ellát odáig? Árthat neki?

Legjobb válasz: Elméletileg csak 20-25 centire, és olyan 6 hét körül látható egyértelmü javulás a látásukban. A tévét úgy láthatja, hogy a fényeket érzékeli, és hallja a hangokat. Semmiképp nem jó neki, sõt a védõnõ szokott arra figyelni, hogy a kiságygyal egy szobába ne legyen tévé. Tegyél a kiságyra egy plédet, vagy legyen rácsvédõ, akkor nem látja a tévét.

Elméletileg csak 20-25 centire, és olyan 6 hét körül látható egyértelmü javulás a látásukban. A tévét úgy láthatja, hogy a fényeket érzékeli, és hallja a hangokat. Semmiképp nem jó neki, sõt a védõnõ szokott arra figyelni, hogy a kiságygyal egy szobába ne legyen tévé. Tegyél a kiságyra egy plédet, vagy legyen rácsvédõ, akkor nem látja a tévét.
Nem szabad tévéztetni mert 1 károsítja szemét, 2. ez azért túlzás , hogy ennyi idõsen nézi a tv-t. Akassz az ágy fölé valami forgót had nézze azt meg az édesanyja arcát 25 cm-rõl ahogy mesél és énekel neki.

Tisztelt Doktor Úr! 31 hetes terhes vagyok, és már második napja nagyon fáj a fejem, megmértem a vérnyomásomat, ami 110/60 a pulzus 109, ez nem árt a babának? Mit lehet ez ellen tenni? A védőnő azt tanácsolta, hogy igyak sok folyadékot és pihenjek, de én

Tisztelt Doktor Úr! 31 hetes terhes vagyok, és már második napja nagyon fáj a fejem, megmértem a vérnyomásomat, ami 110/60 a pulzus 109, ez nem árt a babának? Mit lehet ez ellen tenni? A védőnő azt tanácsolta, hogy igyak sok folyadékot és pihenjek, de én mégis aggódok. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt valamennyivel magasabb a nyugalmi pulzusszám, illetve ezt okozhatja a folyadékhiány, vagy a vérszegénység is. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt valamennyivel magasabb a nyugalmi pulzusszám, illetve ezt okozhatja a folyadékhiány, vagy a vérszegénység is. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!