Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat a fejem, inkább (2 db)

Nagyon sokat fáj a fejem, inkább a halántékomnál, a méhem nagyon szúr néha, van hogy ha otthon vagyok, legugolok a fal mellé, mert nem birok elmenni az ágyig, de csak kis ideig tart. Valami komoly bajom van?

hányinger, szédülés. hajhullás, és a szemem is fáj. mikre utalhatnak a jelek? ugye semmi komoly nem lehet? a háziorvosom, nagyon szemét. ha tehetem akkor magam oldom meg az egészségügyi bajaimat. megfázás, vagy ha bármi kisebb bajom van.

Legjobb válasz: Hú! Nagyon sok minden eszembe jutott, amitõl lehet, az elsõ dolog a terhesség. Ha ez kizárt, nagyon sok minden lehet még: Lehet egyszerûen kimerültség, túl sok stressz (ebben az esetben indokolt lehet a méhed szúrása is), de lehet vércukor ill. vérnyomás probléma (hirtelen felszöki, vagy leesik) itt viszont nem illik a képbe a méhprobléma Szerintem menj el egy másik dokihoz, és vizsgáltasd meg magad. Egyébként hány éves vagy? Bocsi a kérdésért, de klimaxnál is elõ szoktak fordulni ehhez hasonló tünetek. Jobbulást, és szerintem irány a doki!!!

Hú! Nagyon sok minden eszembe jutott, amitõl lehet, az elsõ dolog a terhesség. Ha ez kizárt, nagyon sok minden lehet még: Lehet egyszerûen kimerültség, túl sok stressz (ebben az esetben indokolt lehet a méhed szúrása is), de lehet vércukor ill. vérnyomás probléma (hirtelen felszöki, vagy leesik) itt viszont nem illik a képbe a méhprobléma Szerintem menj el egy másik dokihoz, és vizsgáltasd meg magad. Egyébként hány éves vagy? Bocsi a kérdésért, de klimaxnál is elõ szoktak fordulni ehhez hasonló tünetek. Jobbulást, és szerintem irány a doki!!!
A kérdező hozzászólása: a klimaxtól remélem még messze vagyok:D. 17 éves vagyok. voltam már egy éve vérszegény.akkor folsavat és aktiferrint irt fel a doki. Azt meg kétlem, hoy terhes lennék. a barátommal vigyázunk.
A vérszegénységre is stimmelnek a tünetek, ott van hajhullás, szédülés, fáradtság, fejfájás.Mondjuk a méhszúrkát nem tudom minek betudni, de sztem is menj mielõbb dokihoz, ne szenvedj, nehogy elájulj valajol!
szerintem keress fel egy másik orvost aki kivizsgál, esetleg a méhed miatt meny el nõdokihoz
jelentkezz át másik orvoshoz, szabad orvosválasztás van.

Mitől fáj mindig más helyen a fejem? Kb.1 hete egyszer jobb oldalt, egyszer bal oldalt! De csak picit fáj nem nagyon! Sokkal inkább aggaszt, hogy mitől rossz a közérzetem?

Néha rám tör egy pici szédülhetnék,de sosem szédülök el ,csak olyan fura érzés csap meg! A kezeim is nagyon enyhén zsibbadnak(nem mindig)!

Legjobb válasz: Háát nekem is hasonló problémáim voltak.. néha kicsit szédülés, fõleg guggolás/hajolás után ha felálltam.. Meg zsibbadás is, és súlyosbodtak is. Általában ennek az oka a felsõtest mozgatásának hiánya és a túlzott sz.géphasználat. Amikor 1 hónapig pilisben voltunk (se olvasás, se gépezés)na akkor rendbejöttem és azóta sportolok heti 1-2x(úszás). Byee!

Háát nekem is hasonló problémáim voltak.. néha kicsit szédülés, fõleg guggolás/hajolás után ha felálltam.. Meg zsibbadás is, és súlyosbodtak is. Általában ennek az oka a felsõtest mozgatásának hiánya és a túlzott sz.géphasználat. Amikor 1 hónapig pilisben voltunk (se olvasás, se gépezés)na akkor rendbejöttem és azóta sportolok heti 1-2x(úszás). Byee!
A kérdező hozzászólása: Végülis elég sokat számítógépezek..! Köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!