Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat Mi lesz ebből (3 db)

Nagyon sokat veszekszünk! Mi lesz ebből?

mostanság rengeteg a veszekedés köztünk!én tudom hogy nekem is van hibám de neki is van!mindenen összeveszünk amin csak lehet!és van amikor tényleg ? a hibás,de akkor sem fogadja el hanem kiprovokálja beé?lem hogy én tartsam magam annak!

Legjobb válasz: Hello hát ha igy folytatjátok tovább nem sokáig fogjátok birni ... ha hülyeségeken vesztek össze az elégé rossz szerintem probáljátok szeretni egymást valahogy és törödjetek egymással mutasd ki hogy szereted

Hello hát ha igy folytatjátok tovább nem sokáig fogjátok birni ... ha hülyeségeken vesztek össze az elégé rossz szerintem probáljátok szeretni egymást valahogy és törödjetek egymással mutasd ki hogy szereted
Mutsd ki hogy szereted ! Lehet hogy neki nagyon hiányzik valami és ezért próbálja megmutatni azzal hogy téged okol. Döntsd le hogy szereted-e és ha tényleg igen , és õt akarod és ezt õ is érezni foga nem fog közekedni és ha vitáztos is bûntudata lesz bevalja hogy õ is hibás vagy tényleg õ a fõ oka. Amugy Fiu vagy vagy lány ? és az is fontos h mennyi idõsek vagytok !
a Szereteted kimutatása a legfontosabb mert akkor tudja hogy nincs értelme veszekedni mert ott a kockázat hogy elveszít! vegyél neki 1 hónapban 1szer vmit ... (amivel megmuatatod h szereted mert ez az ölelegetés csók néha már uncsi akkor értékelendõ a kis figyelmesség ) meglátod imádni fog és rájön hogy sokkal jobban szeret mint azt gondolta volna . :) Sok szerencsét :)
Meg kell tanulnotok veszekedés helyett megbeszélni a dolgokat! Ezt úgy lehet, hogy problémás esetben mindkettõtöknek azon kell gondolkozni, hogy hogyan lehet MEGOLDANI a problémát. Errõl beszélgessetek ilyenkor, és ne a másikat hibáztassátok. Ez nagyon fontos - különben tényleg szétmehet a kapcsolatotok.
Hány éves vagy?
Szia! Szerintem minden kapcsolatban lehetnek jobb és rosszabb idõszakok, fõleg, ha már régóta együtt vagytok. DE nem lehet, hogy van egy olyan dolog, amin valamelyikõtök nem tudja túltenni magát, mert nem beszéltétek meg? Ez bánt, és csak veszekedni tudtok miatta. Ha van ilyen, beszéljetek róla, és felejtsétek el. Utána jobb lesz. Tapasztalat :( :) .
A kérdező hozzászólása: Az a baj ha megpróbáljuk megbecélni azon s felhúzza magát!lány vagyok és mind a ketten 15 évesek!(tudom ez még fiatal életkor!de korunkhoz képest mind a ketten érettek vagyunk!

Az iskolába két év alatt 4-szer oltottak be minket, ebből 1-szer rosszul lettem, és a következőbe el is ájultam. Szóval jobban mondva tűfóbiám van és nem sokára megint lesz 1 oltás és nagyon félek hogy megint rosszul leszek tőle valami ötlet?

Mit lehetne ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nem nézel oda, beszélgetsz közbe, próbálj másra gondolni. Nem kell félni tõle, attól sem félsz ha megcsíp egy szúnyog, pedig ez kb ugyanolyan érzés, csak elõre megijedsz, mert tû. Nem kell, gondolj bele mit tud ártani!? :D semmit, sima védõoltás, tényleg ne nézz oda és gondolj másra...nagyjából 5 másodperc az egész. attól igazán nem kell félned (:

Nem nézel oda, beszélgetsz közbe, próbálj másra gondolni. Nem kell félni tõle, attól sem félsz ha megcsíp egy szúnyog, pedig ez kb ugyanolyan érzés, csak elõre megijedsz, mert tû. Nem kell, gondolj bele mit tud ártani!? :D semmit, sima védõoltás, tényleg ne nézz oda és gondolj másra...nagyjából 5 másodperc az egész. attól igazán nem kell félned (:
utolsó: aham, persze... majd fogják hagyni?! Én vérvételkor szoktam elájulni (hozzáteszem nem a látványtól, hanem a levett mér mennyiségének hiányától). Múltkor vérvételen szóltam a nõnek, hogy én ilyen vagyok, és az elõzõ helyen azt tanácsolták hogy fekve vegyenek tõlem mindig vért, erre a kis hü:lye pic_sa fellülbirálta, majd azt mondta hogy nem hiszi el biztos én találtam ki ezt.... levette a vért szóltam neki hogy kezdek rosszul lenni, de nem érdekelte, majd felálltam és abban a pillanatban összeestem... majd még neki állt feljebb, hogy én hogy merek összecsuklani... :DD aztán ápolgathatott 15 percig... :D
Ezek milyen oltások, meg ez milyen iskola, hogy ennyiszer oltanak be titeket??????
Eleve ülve kérd...:D Viccet félretéve tényleg ülve kell kérned az oltást és csináld közbe ami megnyugtat, vagy neked kell az utolsónak lenni és kérd a többieket hogy menjenek ki, akkor el is mondhatod ezt az orvosnak, nem lesz gond belõle hidd el. Anno ezer éve nálunk is volt ilyen gyerek, rájöttünk igaz kicsit vicces de ha mulatós zenét hallgatott akkor sosem ájult el. 10 éve azért aki mulatós zenét hallgatott nem nézték tipikus városi embernek :D Ja és mellesleg nem fogom elfelejteni volt egy fiú is az osztályunkba aki kalapácsot vagy baltát szorított a másik kezébe. Szóval hidd el, megtalálod a módját te is, hogyan nyugodj meg! ;) Akár még telefonon is beszélhetsz valakivel ha az nyugtat meg! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:)

HELP! Matek Dolgozat lesz holnap ebből a feladatból, ezt kell megoldani? és jegyet is kapunk rá. Nem nagyon értem. Tudom sokan úgy vagytok vele hogy minek segíteni? De nagyon örülnék neki ha segitenétek.

Ez a szöveg: Hófehérke és a hét törpe elszeg?dött egy asztaloshoz dolgozni. Mindegyik törpe 20eurót kap naponta. Hófehérke viszont 7euróval kapott többet naponta mint nyolcuk átlaga. Mennyit kereset Hófehérke naponta? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!

Legjobb válasz: x eurót keresett. Akkor összesen kerestek ennyit: x+7·20 = x+140 Ennek az átlaga (8-an vannak): (x+140)/8 Hófehérke ennél 7 euróval többet kapott. Vagyis x ennel 7-tel több, ami azt jelenti, hogy x-7 pont annyi: x-7 = (x+140)/8 Eddig volt a szöveges feladat rész, most már csak meg kell oldani ezt az egyenletet. Szorozd be mindkét oldalt 8-cal: 8x - 56 = x + 140 Vonj ki x-et: 7x - 56 = 140 Adj hozzá 56-ot: 7x = 196 Oszd el 7-tel: x = 28

x eurót keresett. Akkor összesen kerestek ennyit: x+7·20 = x+140 Ennek az átlaga (8-an vannak): (x+140)/8 Hófehérke ennél 7 euróval többet kapott. Vagyis x ennel 7-tel több, ami azt jelenti, hogy x-7 pont annyi: x-7 = (x+140)/8 Eddig volt a szöveges feladat rész, most már csak meg kell oldani ezt az egyenletet. Szorozd be mindkét oldalt 8-cal: 8x - 56 = x + 140 Vonj ki x-et: 7x - 56 = 140 Adj hozzá 56-ot: 7x = 196 Oszd el 7-tel: x = 28


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!