Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sokat Ez (1372 db)

Tegnap este és ma délután "nagy vécézés"után észrevettem, hogy vérzik a végbél nyílásom. Nem csak pár csepp! Hanem nagyon sok! Ez mitől lehet?

aranyerem van. lehet attól? de eddig még ez nem fordult velem el?...... :s

Legjobb válasz: Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.

Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.
szerintem lehet attól is, lehet elkéne vele menni orvoshoz, mert lehet hogy más miatt vérzik.
szerintem aranyér, egy barátnõmnek a nescafé 3:1 ben kávéjától van ugyanez, ha nem issza nincs semmi baja
Lehet aranyér is, de elõfordulhat, hogy végbélrepedés. Mindenképp el kellene menned orvoshoz.
Nagy eséllyel aranyér vagy végbélrepedés lehet, sebészet ambulanciára menjél . Ott tudnak segíteni.
Én 15 vagyok és lány. Szerintem nincs aranyerem, viszont ugyan ez a problémám. Mi lehet ?

160cm vagyok és 60kg nagyon nagyon sok ez? Voltam már 43 is melyik a jobb?

volt hogy jol lefogyasztottam magam de mivel roszul voltam igy fellelett hiznom.3 éve alatt 50re hiztam de mivel aztán este ettem kés?bb felhiztam 60ra 2 évre rá! 51 r?l fogytam 43 ra! amugy egyenletesen hizom és nagyok a melleimis!

Legjobb válasz: Szia! Én 170 cm vagyok és 57 kg. Én soknak találom. Ha téged zavar a testsúlyod, az alakod, akkor 5-10 kg-ot leadhatsz. A 43 nagyon kevés!!

Szia! Én 170 cm vagyok és 57 kg. Én soknak találom. Ha téged zavar a testsúlyod, az alakod, akkor 5-10 kg-ot leadhatsz. A 43 nagyon kevés!!
5 kg fogyjal le, es probald tartani a sulyodat. A nagy mellek miatt meg erosebbnek latszol. Hidd el, en ugyanez a meret vagyok. Es a melleim? Oriasiak!!!!! Veszelyesek, tul nagyok. Es 3-szor erzem erosebbnek magamat, mint akinek normal a mellmerete. Sportolj nagyon sokat, hogy ne hajas, hanem gusztusos legyel. Nekem azt szoktak mondani, hogy olyan vagyok, mint egy toltott galamb.
Ha 20 even felul vagy akkor 160 -hoz 55-57 az idealis testsuly.
Én 160cm-hez inkább azt mondom, hogy kb. 50kg az ideális. Persze ez függ az egyéni adottságoktól, izomzat, csont. A 60 hallásra soknak tûnik, a 43 viszont nagyon kevés. A kettõ között a félút lenne az ideális. Én 168 cm vagyok és úgy 57kg. De 55kg-val érzem a legjobban magam, de úgy érzem ilyen már nem lesz.
Szia. Ugyanezek a méreteim. 160 cm és 60 kiló, nagy mellek. Igaz még csak 3 hónapja szültem. Szülés óta lement 13 kiló. Én kicsit soknak tartom a 60 kilót, pedig erõs csontozatom van, de legjobban 48-50 kilósan éreztem magam. Én most úgy fogyok, hogy semmi nasi, és a fõétkezésekkor annál kevesebb mint amennyit megennék. Naponta háromszor eszem, az utolsó étkezés még 6 óra elõtt van. Én 28 éves vagyok, kicsit már nehezebben mennek le a kilók, mint fiatalabb koromban.
Én 156 cm és 57 kg voltam, nem az, hogy sok, de ennél kevesebb ideálisabb. Most 52 kg vagyok és így sokkal jobb!
A súly elég sok mindentõl függ, de ha úgy érzed tényleg van rajtad felesleg akkor fogyj csak. Én 162 cm és 45 kg vagyok, és így érzem jól magam, egyáltalán nem vagyok vékony. De sokak 45 kilóval úgy néznek ki mint egy etióp kisgyerek.
Szia! A BMI index szerint még nem vagy túlsúlyos. (Testtömeg index) Itt meg tudod nézni az értékedet: http://www.hazipatika.com/tools/bmi Az adataid alapján 23, 44-es értéked van. A te normális értéked 52 és 61 kiló közt van. 20 alatt Soványság 20-25 között Normális 25-30 között Túlsúly 30-40 között Súlyos elhízás 40 felett Kóros elhízás Természetesen azt te tudod, hogy a milyen súly áll jól neked, és milyen alakkal nézel ki jól, és mikor érzed legjobban magadat. Amúgy legyen inkább nagyobb melled, mint pici:) Személy szerint sokkal erotikusabbnak tartom :)

Nagyon sok ez a kor külömbség?

Én lány vagyok.. 14 éves.. de nem ilyen gondolkodással.. :) a fiu 21 éves.. de nem néz ki többnek mint 17 és agyilag se 21.. szerelmes vagyok belé.. érzem hogy ? is.. sok ez a korkülömbség?

Legjobb válasz: ha 21 éves faszi leáll veled akk anyi esze van amenyi látszik semmi sztem az kicsit béna hogy egy 21 éves embernek egy kis tini csaj kel? vagy csak én vagyok ilyen fogy én 17 vagyok de 14 éveseket még én is fiatalnak tartom szexre legalább 16 mert szex nélkül 17 évesen együtt lenni egy lánnyal hát metszes sok ideig de most persze nem azt mondom hogy csak errõl van szo nah mind1 is ez de sztem sok a korkülönbség...

ha 21 éves faszi leáll veled akk anyi esze van amenyi látszik semmi sztem az kicsit béna hogy egy 21 éves embernek egy kis tini csaj kel? vagy csak én vagyok ilyen fogy én 17 vagyok de 14 éveseket még én is fiatalnak tartom szexre legalább 16 mert szex nélkül 17 évesen együtt lenni egy lánnyal hát metszes sok ideig de most persze nem azt mondom hogy csak errõl van szo nah mind1 is ez de sztem sok a korkülönbség...
ejj mennyi ilyen kérdés van. leírom a szokásos válaszom: 14 évesen jöttem össze az akkor 21 éves barátommal 4 hónapja, azóta boldog kapcsolatban vagyunk :) nekünk azért sikerült, mert ugyanazokat az elveket, nézeteket valljuk, ugyanolyan zenét szeretünk, õ kicsit gyerekesebb, azt mondja magáról, hogy nem 21-nek, hanem 16-nak érzi magát :P együtt járunk koncertekre, bulikba, inni, meg hasonlók :D mi azért vagyunk jók együtt, mert szinte minden tulajdonságunk egyezik, lélekben nagyon hasonlóak vagyunk :D meg hát, igen, beismerem, nekünk aktív szexuális életünk van :D 15/L
14 évesen nekemis 21, 22 éves fiujaim voltak, én igy 15évesen lettem éretebb és igy átgondolva jo sok baromságot csináltam 14évesen, egy biztos ne feküdj le egyikel sem azal még ráérsz:D és 14 vagy inkább egy veled egyidösel kéne járnod mivel azért a fiu már éretebb, tapasztaltabb és egy veled egyidös fiuval meg együt haladhatsz, fejlödhetsz, sokkal jobb^^
Én 22/f vagyok, nekem is tetszik az egyik ismerõsöm lánya, õ is 14. Sokat szoktunk beszélgetni, már majdnem egy éve ismerem, de sztem is korai lenne bármi, majd 3-4 év múlva, kitudja. :)
elõtted szóló vagyok. azért irtam, hogy a felnõttek nem gyerekekkel akarnak járni. és "annyira" nem gáz ha mondjuk 16 éves. de szerintem is... sok...
Szerintem sok a hét év. Én legalábbis 22 éves fejjel még 16 évessel sem állnék össze.
Szivi, egy 21 éves már nem megy ki veled biciklizni, vagy a játszótérre hintázni... a felnõttek nem gyerekekkel akarnak járni (természetesen most a normális, egészséges emberekre gondolok) hiába nem olyan a gondolkodásod, mint egy 14 évesnek, attól még te 14 vagy, õ 21. és igy gázos. "helló, õ a barátnõm. most fog ballagni... általános iskolából" még váj 2 évet, úgy már annyira nem gázos. szerintem
"tudtommal ez pedofíliának számít...." rosszul tudod nézz utána...
Hát ha egy 21 éves csak egy 14 évest talál, ott tényleg gondok vannak agyilag. Te meg 14 éves gondolkodással rendelkezel, hiszen 14 éves vagy, és minden 14 éves lány azt gondolja, hogy értelmesebb, pedig nem.
A kérdező hozzászólása: 22:36 Kösszi.. régóta ismerjük egymást.. kiismertem már õt nagyon..:Ð
tudtommal ez pedofíliának számít....
Végül is nem de a szüleid tuti ellenezni fogják hacsak nem közeli ismerõs (pl szomszéd vagy az egyik barátjuk fia) akit õk is ismernek régóta. Lehet hogy csak meg akar sunázni nem tudhatod, de ha nagyon régóta ismered és tudod hogy nem olyan tipus akkor nem sok a 7 év. Az én szüleim között is annyi korkülönbség van csak anyám már felnõtt volt amikor megismerte apámat.
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat.. : D
:DDD Agyilag összeilletek lehet, de egyébként nem... Õ szex-re vágyik, te neked meg még nem szabad arra... :D
Igen, sok. Késõbb nem lenne vészes 7 év, de most elég húzós, fõleg hogy te 14 éves vagy.
"de nem néz ki többnek mint 17 és agyilag se 21.." :D:D:D
A helyesírástól való távolságod, na az elég sok...

Nagyon sok ez a 10 év korkülönbség?

Én 19 éves vagyok és egyetemre járok, ő pedig 29 éves és focista. (nevet nem mondok)

Legjobb válasz: nálunk is nagy korkülönbség van és mindamellett, hogy még együtt vagyunk sok év után is, én nem javaslom. És lehet, hogy elõítélet, de jól megalapozott elõítélet: A sportoló 30 körüliek rendszerint nem az érzékenység és az ész csúcsai, úgyhogy én nem javasolnám neked, mert a korkülönbséggel tetézve jó esélyed van rá, hogy kiélvezi, hogy egy fiatal és csinos lány elégíti ki az igényeit, de õ nem fog majd kellõ mértékben törõdni a te igényeiddel.

nálunk is nagy korkülönbség van és mindamellett, hogy még együtt vagyunk sok év után is, én nem javaslom. És lehet, hogy elõítélet, de jól megalapozott elõítélet: A sportoló 30 körüliek rendszerint nem az érzékenység és az ész csúcsai, úgyhogy én nem javasolnám neked, mert a korkülönbséggel tetézve jó esélyed van rá, hogy kiélvezi, hogy egy fiatal és csinos lány elégíti ki az igényeit, de õ nem fog majd kellõ mértékben törõdni a te igényeiddel.
Nem vészes. Elvgére mindketten felnõttek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is elgondolkoztam, mert ugye külföldön játszik tehát nagyon féltem, hogy keveset fogunk majd találkozni és tönkre megy majd a kapcsolatunk a távolság miatt. De eddig úgy látszik, hogy mûködik. Lassan 4 hónapja vagyunk együtt, de amit most utolsó írtál elgondolkodtató, hogy lehet, hogy ez most így rendben megy de mi lesz 5 év múlva?! Hosszútávra tervezek mindenképp.
De legalább a pénzre nem lesz gondod.
Beszéld meg vele az aggodalmaidat. Deremélem sokáig együtt lesztek.
# 2-nek üzenem, hogy nincs igaza. Az a 10 év ez esetben nem sok és egyáltalán nem törvényszerû, hogy a srác csak kihasználná.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszaitokat :)
19 évesen azért nem kevés. az én kapcsolatomban is jelentõs korkülönbség van, úgyhogy tudom, hogy mit beszélek. Azt pedig nem mondtam, hogy törvényszerû, csak azt, hogy sajnos van rá jó esély. Elég sok sportolóval, táncossal volt dolgom és van valamennyi tapasztalatom ilyen téren. Valahogy a többség (bár nyilván nem az összes) nem volt a hûség példaképe, fõleg amikor tapasztaltabb pasik szedtek fel fiatal lányokat. Egyébként nyilván én is drukkolok, csak elmondtam a véleményemet.

Szerintetek nagyon sok ez a korkülönbség?

Én 16 éves vagyok, a fiú pedig 22 éves.

Legjobb válasz: Szerintem sem nagy a körkülönbség. Ki szerint sok?

Szerintem sem nagy a körkülönbség. Ki szerint sok?
A kérdező hozzászólása: A fiú szerint sok. Nem értem Õt. Nem egyszer mondta hogy érett és értelmes vagyok a koromhoz képest, de mégsem szeretne járni velem a korkülönbség miatt.
Szerintem nem sok. Van olyan barátnõm aki szintén 16 és 23 éves a pasija, de boldogok és már lassan 2 éve együtt is vannak :D
Én megértem a fiút....a hlyében én sem akarnék 16 évessel járni....De mostanában elég sok huszonéves megy rá tizenévesekre..úgy látszik akkor õ más...
én 16 vagyok, és egyidõs barátnõmnek már volt olyan pasija is, akinek két gyereke van... sztem nem sok (mármin a 16-22), de ha õ nem akarja, ne kényszerítsd bele. egyébként is, lehet, hogy ez csak egy kifogás.
A barátnõmmel hét év különbség volt köztünk és tök jól elvoltunk sokáig.Ez neked korkülönbség? :D
Korkülönbség az, hogy a 16 éves barátnõmnek egy 41 éves tetszik, na azt énis ellenzem és mondom hogy keressen mást :S
Most még lehet hogy soknak tûnik, hisz õ már szinte felnõtt férfi, te pedig inkább gyermek vagy. 10 év múlva ez a hat év már teljesen elhanyagolható lenne.

1 hónapos babám 4 kg. Nagyon sok ez? 2, 6-al született, anyatejet kap. Sokszor óránként kér enni. Baj ez?

Legjobb válasz: Én soknak tartom ezt a hízást ennyi idõt alatt. Próbáld meg kihúzni kicsit az etetést, hogy azért 2,5-3 óra elteljen az etetések között. Lehet hogy ez drasztikusnak hangzik, mert igény szerint szoptassuk a gyereket, de szerintem egy próbát megér. Az én babám volt inkubátorba az alacsony súlya miatt, neki fontos volt a hízás, mégis szinte percre pontosan 3 óránként hozták szoptatni. Úgyhogy szerintem ha átszoktatod a 3 órás szünetekre, akkor is kellõképpen fog hízni.

Én soknak tartom ezt a hízást ennyi idõt alatt. Próbáld meg kihúzni kicsit az etetést, hogy azért 2, 5-3 óra elteljen az etetések között. Lehet hogy ez drasztikusnak hangzik, mert igény szerint szoptassuk a gyereket, de szerintem egy próbát megér. Az én babám volt inkubátorba az alacsony súlya miatt, neki fontos volt a hízás, mégis szinte percre pontosan 3 óránként hozták szoptatni. Úgyhogy szerintem ha átszoktatod a 3 órás szünetekre, akkor is kellõképpen fog hízni.
Én is így voltam az elsõ hónapban a babámmal, de azt mondta az orvos, hogy 2, 5 3 óránként etessem, szokassam rá, mert fájni fog a pocója.Méghozzá azért mert 1-1, 5 óra alatt nem tudja megemészteni a tejcsit.Mára már lassan 4 hónapos és azóta is 3, sõt van amikor 4 óránként eszik, de még így is sokat hízik.3, 7 kiloval született ma több mint 6 kilo.Szóval mindeneképpen próbáld kevesebbszer etetni!Ez a Babád érdeke is!!Ha így maradtok az mindkettõtöknek rossz lesz elõbb-utóbb!!!
Szerintem ezzel semmi gond nem valoszinu hogy ilyen utemben fog tovabb hizni.Anyatejjel nem lehet tul etetni sem tultaplalni a babat. Ha 3 orankent szoptat abbol csak orditas lesz es le fog csokkenni a teje. Megduplazza a testsulyat es nem fog ilyen utemben hizni. Az anyatej 50 perc alatt megemesztodik, ugyhogy nyugodtan szoptasd igy.
EZ MIND HÜLYESÉG, MÁR BOCS AZ ELÕZÕ VÁLASZOLÓKNAK!EGY KISBABÁT IGEN IS AKKOR ÉS ADDIG KELL ETETNI, AMÍG AZT Õ AKARJA.SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM SOK A 4 KG, MERT EZ A JELLEMZÕ A 3KG ALATT SZÜLETETT BABÁKRA!AZÉRT SEM SOK, MERT HA AZT NÉZZÜK AZ ÁTLAG BABÁK 3KG VAL SZÜLETNEK.AZT MONDJA MEG NEKEM VALAKI , HOGY MELYIK BABA NEM SZED FEL 1 KG-OT 1 HÓ ALATT?!EZ ÍGY TERMÉSZETES.MOST MÁR NEM LEHET EGYÉBKÉNT SEM 3 ÓRÁNKÉNT CICIZTETNI, MERT A BABA NEM AHHOZ SZOKOTT...FOLYTASD ÍGY ANYUKA AZ ETETÉST, AHOGY EDDÍG CSINÁLTAD, MERT EZT ÍGY KELL! ÜDV.:16 HÓS BABA ANYUKÁJA
Szerintem sem kell egy ekkora baba etetését kihúzni három óráig, ha óránként éhes, akkor egyen csak óránként. Egyáltalán nem sok az 1, 4 kg-os hízás, hiszen kis súllyal született, rákapcsolt a kis manó. Egyébként eleinte az én 3, 2 kg-mal született kisfiam is hízott havonta egy kg-ot, és én sem háromóránként etettem akkoriban. Ma 7 hónapos, és kb. egy hete kér csak négyóránként enni.
szia, szerintem nem olyan nagyon sok, az én babám 2910 gr-al született, lefogyott 2690-re, és négy hetesen már 3900 gr volt, most 5, 5 hónapos és 7, 5 kg. õ is óránként evett, majd 2 óránként, mostanra magától átállt 3 órára. A kisebb babák eleinte többet híznak, amíg behozzk a lemaradásukat, aztán lelassul a hízásuk.
sztem akkor etesd amikor sak kér az én picurkám is anyatejes van h 2órát lóg a cicimen, de kit érdekel azért van ott:) mi az elsõ 2 hétben több mint 1 kilót hiztunk és büszkék is vagyunk rá:) had igyon ha szomjas v éhes:) !!!!!!

Nagyon sok ez egy napra?

R : egy darab sült tök + 4 virsli

Legjobb válasz: Ez rohadt kevés..:( Egyél még valamit majd, vagy még egyél szendvicset, nagyon keveset eszel. És máskor is próbálj többet!

Ez rohadt kevés..:( Egyél még valamit majd, vagy még egyél szendvicset, nagyon keveset eszel. És máskor is próbálj többet!
A kérdező hozzászólása: 2.-nak : Azt nem én írtam, csak hasonlít, de én csak ezt az 1et írtam... Na akk most kinek van igaza? Egyik azírja h még ehetek mert ez nagyon kevés, másik aztírja h nagyon sok és hízlaló.
Nem írtam, hogy sok. Azt írtam, hogy szar, mert sok benne a szénhidrát. Maga a kaja kevés. Eredmény: éhes leszel, mégis hízol tõle.

Programozott császárom lesz. Nem nagy sokk ez a babának, hogy csak kiveszik minden előzmény nélkül?

Származhat valamilyen hátrányunk a progis császár miatt?

Legjobb válasz: Császármetszéssel szültem 3x,az én tapasztalataim...szerint a legfontosabb,hogy a babának"jó"legyen ...tehát epidurális vagy spinális érzéstelenítést kértem.Az orvos és a szülésznõ megválasztása is nagyon fontos!Az elsõ pár nap elég fáldalmas de ki lehet bírni...csak türelem.JAvaslom a haskötõt ezt beszerezheted a gyógysegéd eszköz boltokban.Kitartást és minden jót kívánok!

Császármetszéssel szültem 3x, az én tapasztalataim...szerint a legfontosabb, hogy a babának"jó"legyen ...tehát epidurális vagy spinális érzéstelenítést kértem.Az orvos és a szülésznõ megválasztása is nagyon fontos!Az elsõ pár nap elég fáldalmas de ki lehet bírni...csak türelem.JAvaslom a haskötõt ezt beszerezheted a gyógysegéd eszköz boltokban.Kitartást és minden jót kívánok!
Hát hogy nagy sokk volt-e a lányomnak azt nem tudom és valószínüleg soha nem is fogja megmondani, de 9/10-es apgarral született, egész nyugis baba volt, azért hallottuk sírni is napjában többször is. Ilyenkor a Ti egészségetek a fontos, a baba is átvészeli és Te is! Sok sikert!
A muszáj nagy úr. Gondolom, valami probléma lépett fel, ezért van szükség a császárra. Ilyenkor a baba és a te egészséged a legfontosabb és nem a szülés/születés módja. Tényleg sok tanulmány foglalkozik a császáros és s simán született babák szülés/születéskori élményeivel és érdekes dolgokat találtak. De ezeket a negatív dolgokat lehet kompenzálni pl. babamasszázzsal, sok alagutas játékkal, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a haskötörõl hallotam már, de majd utánna nézek mire, való és hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem az én kislányom is nyugis baba lesz.
Én kislányom is program császáros... lett volna, ha nem indul meg egy nappal elõbb kifelé. Persze így is császár lett, nem sokat fájogattam. Nem hinném hogy károsodott volna a kis lelke. Mosolygós, keveset sír, egész pici korától átalussza az éjszakát. Mindenki szerint kiegyensúlyozott baba. Ne félj, minden rendben lesz, a császár utáni felépülés sem vészes, csak erõt kell venni magadon, de a babáért úgyis összeszeded magad. Mindenféle jókat kívánok neked és a kis jövevénynek!:)
Nekem azt mondták a kórházban, hogy jó azért ha egy kicsit vajúdik a kismama a baba szempontjából is, meg a méh miatt is, mert ilyenkor kissé elvékonyodik a méh fala, és nem lesz annyira vérzékeny, gondolom könnyebb megnyitni, átvágni.Igaz, az én szülésem nem programozott volt, de azonnali császár, mivel két babám volt.1 órácskát vajúdtam, ez így jó is volt, teljesítettük a normát:) De a te programozott császárodnak biztosan jó oka van, így mérlegelned kell h melyiket tartod fontosabb szempontnak, azt h sokk -e a babádnak , vagy h kiiktassanak minden rizikófaktort, komplikációt ami a károtokat veszélyeztetheti egy másféle szülés során.Gondolom ez nem kérdés.Hogy a kérdésedre válaszoljak, sokk a babának, de mindenfajta szülés az nekik, ennél a hirtelenség okozza, a sima szülésnél pedig az, h azért õ is megszenvedi azt a pár órát míg végigpréselõdik a szülõcsatornán, elfárad benne.Az elõbbi még mindig jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és jókyvánságokat. Nagyon érdekes dolgokat írtatok. Nektek is minden jót.

Nagyon sok ez vacsorára? :S:S

ettem két szendvicset és két túrórudit vacsira. a szendvicsbe natur medvesajt és 1 szelet párizsi volt. nagyon sok ez , és egészségtelen? mit kéne másképp csinálnom? nem fogyózom, de elhatároztam hogy oda figyelek ezentúl az étkezésemre!

Legjobb válasz: A szendvicset edd magvas/burgonyás/kukoricás kenyérrel, ne kenj rá sajtot, hegyél mellé zöldséget, párizsiból pedig a márkásabb, soványhússal egyed! És legalább ez egyik túrórudi helyett ehettél volna gyümölcsöt! Vacsira ne egyél sokat, nem egészséges! Ilyenkor inkább igyál egy pohár tejet!

A szendvicset edd magvas/burgonyás/kukoricás kenyérrel, ne kenj rá sajtot, hegyél mellé zöldséget, párizsiból pedig a márkásabb, soványhússal egyed! És legalább ez egyik túrórudi helyett ehettél volna gyümölcsöt! Vacsira ne egyél sokat, nem egészséges! Ilyenkor inkább igyál egy pohár tejet!
Túrórudi hejett gyümölcs.

4 hetes kislányom nagyon kiszámíthatatlan. Van hogy egész délelőtt (8-11) fent van, alig eszik-óránként cicizik-d. U.3-4 órát alszik, este szintén fent van (6-9) , éjszaka viszont 3 óránként eszik nagyon sokat. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Az én kisfiam 2.5 hónapos .Pár héttel ezelõtt már 3 óránlént evett,most viszont másfélóránként kér enni és csak 50 ml-et eszik. Éjszaka viszont dupla adagot eszik meg. Szerintem a meleg miatt lehet ez.

Szerintem igen. Az én kisfiam 2.5 hónapos .Pár héttel ezelõtt már 3 óránlént evett, most viszont másfélóránként kér enni és csak 50 ml-et eszik. Éjszaka viszont dupla adagot eszik meg. Szerintem a meleg miatt lehet ez.
Az én lányom 2 és fél hetes és napközban sokat fenn van és sokat eszik, éjjel viszont egyszer kel fel és alig eszik , kb 50 ml-eket. Én próbálom tartani magam a napirendünkhöz! Elég nehéz és fárasztó, de remélem meghozza a gyümölcsét! Kitartás
Egyetértek az elõzõ válasszal, fontos a jó napirend.A fiatal csecsemõ még nem tud külömbséget tenni éjjel és nappal között, nekünk kell megtanítani rá. Ajánlom Tracy Hogg:A suttogó mindent megold c. könyvét, a harmadik részt. Ez egy összefoglaló az elõzõ 2 könyvébõl és nem is drága: 2800 ft.Írja hogy lehet fejlõdési ugrás, amikor több ételt igényel a baba és azt is hogy inkább a nappali dadagokat növeljük, mintsem rászoktasuk az éjjeli etetésekre.
Ja, és még az is lehet hogy felcserélte az éjjel a nappallal és vissza kell állítani õt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!