Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok van. Érdemes mind (2 db)

Nagyon sok tejem van. Érdemes mind a két mellből szoptatni, vagy csak az egyikből és a másikat lefejni?

Mind a kett? mellet teljesen ki kell üríteni?

Legjobb válasz: 2 hetes a babám és 60 gramot eszik egy szopizás alatt és utána még lefejek 120milit.

A kérdező hozzászólása: 2 hetes a babám és 60 gramot eszik egy szopizás alatt és utána még lefejek 120milit.
Az elején a mellbõl vizes tej jön, szomjoltónak. A végén zsíros, éhségre. Addig kell egy mellbõl szoptatni, amíg a baba kívánja. UTÁNA meg kell kínálni a másikból is. Ha váltakozva szoptatod, akkor éhes maradhat. A maradékot meg ki lehet fejni.
A kereslet kínálat, amit az elõttem szóló mond, úgy áll be, ha nem fejsz. A babádnak pont olyan sûrûségû tej jön, ami neki kell. A fejésre szánt idõt, töltsd a babáddal! Az én kislányom lassan 4 hónapos, de még sosem fejtem, és nekem is zúdul:) Ha fejsz, mégtöbb lesz. Üdv!
Szia.Én miond a 2-t fejtem, azt is amibõl cicizett, és a másikat is, mert nagyon sok volt nekem is, és mindig totál tele volt mind a 2.Ha megkellett volna várnom a 3 órát tuti "felrobban a nemhasznált cici".Én sokáig fejtem, mindig szépen gyarapodott a lányom, sõtt még az unokaöcsi is, mivel õ itta a lefejt tejemet, 6 hónapig.Az é lányom 2évig szopizott.
Nem kell mind a két melledet kiüríteni csak egyszerre eggyett.Minden szoptatásnál váltogasd a melled.A maradék tejet fagyaszd le, mert szükséged lehet rá.

Milyen játékok kellenek másfél éves fiunak? Mindenki megvesz mindent? Ez alatt azt értem hogy autok, legok, ugráloszamár, hintalo stb? szoval annyi minden van, nagyon sok féle játékokat árulnak, miket érdemes megvenni?

ugyebár összes játékot nemtudom megvenni neki,de szivem szerint azt tenném,hogy örüljön

Legjobb válasz: Örül annak is, ha a játékok egy részét elteszed a szekrénybe, és egy hét múlva veszed újra elõ:) A fiam is másfél éves, és az elrejtett játékokat mindig újként üdvözli, és egész nap azokkal játszik. Ha megunja, elõveszek egy új elrejtett adagot:) Általában 3 részre osztom, és így rejtegetem:) Amúgy sok játékot kap, és én sem tudom mindig megállni, hogy valamit ne vigyek neki haza, de azért nem akarok túlzásokba esni:)

Örül annak is, ha a játékok egy részét elteszed a szekrénybe, és egy hét múlva veszed újra elõ:) A fiam is másfél éves, és az elrejtett játékokat mindig újként üdvözli, és egész nap azokkal játszik. Ha megunja, elõveszek egy új elrejtett adagot:) Általában 3 részre osztom, és így rejtegetem:) Amúgy sok játékot kap, és én sem tudom mindig megállni, hogy valamit ne vigyek neki haza, de azért nem akarok túlzásokba esni:)
Ja, az lemaradt, hogy a favoritok: kisautó (a régi bébitaxi), motor, számtalan építõjáték és építõkocka (duplo) rengeteg kemény mesekönyv, sok sok képpel, labda, golyóvezetõ és a formabedobók. Ezeket nem tudja megunni:D
Nálunk a szerszámok a legnagyobb kedvencek, de jókat játszik a fa kirakókkal, formabedobóval. Kedvence a papírszatyor és abba pakol mindenfélét. Tornyot épít kockából, de a lego csak kis ideig köti le. szerintem fölösleges a túl sok játék. egy doboz aminek van teteje teljesen leköti.
Nekem a kisfiam imád hintalovazni , meg az épitökockákat is nagyon szereti.De ez is mint minden más gyerekfüggö.Van egy csomó játékunk valamelyikkel játszott két hétig és utánna elö sem vette de van olyan is amivel már 3-4 hónapja folyamatosan játszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!