Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok van. Érdemes (16 db)

nem. az ilyeneket meg megdugni érdemes egyszer, de semmi több.
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem, hogy nagyon jó képû férfiakkal van lefényképezkedve.
Persze van különbség a kocsmázni járós sok fiúbarátos, meg a minden discos partyfotós lányok közt is ....
5ös vagyok:nah most ebben is van valami, nekem csak is fiú legjobb barátaim/meg haverjaim voltak(vannak is), volt olyan, hogy nyaralózni mentem 8 fiúval, egyedüli lányként, piálás stb......volt kb 7-8 pasim, komolytalan kis semmi kapcsolatok....és lõn csoda, 19évesen lettem csak igazán szerelmes, most vagyok komoly párkapcsolatban, és egyéb elsõségeket is csak most veszítettem el.....pedig igen, nekem is sok fiú barátom van-.-
utolsó elõtti, akkor meg azt úgy hívják hogy szûzkurvä
20 pasija volt de egyikkel sem feküdt le???? Kösz haver, ma is mosollyal az arcomon megyek lefeküdni :) ))))
a barátnõmnek millió fiú barátja van, és volt is v 20 pasija (de 1ikkel se feküdt le, mert komolytalanok voltak)...és nem kell féltékenykednem 1 pillanatra se, mert valami fura oknál fogva nem érdekli a többi fiú mióta járunk...tehát...ha meg tudod tartani nem para :P
Nem akarok általánosítani, de az ilyen lányoknak.....hát sajnos tényleg csak szexuális vágyak kiélésére szolgálnak :D
Hát bulizni azt szeret. Nyilván nagyobb esélye van annak, hogy félrelép, mintha egész nap otthon ülne egyedül.
Csatlakozom, érzelmek kizárva, csak szex. Tipikus bulikurvä.
Nem értem miért kell általánosítani..én is sokat járok bulizni. vannak közös fotóim haverokkal, ismerõsökkel. és akkor most k.rva vagyok? Inkább most bulizzam ki magam, mint 40 évesen. én a discoba nem dugni, meg pasizni járok:) hanem bulizni a zene és a tánc miatt. vannak kivételek.

Melyik káposzta kapszulát érdemes megvenni mert nagyon sok féle van? Az irjon aki hasznaált.

Ki akarom probalnivde csak a jot ami hasznal.

Legjobb válasz: Olyan nincs, amit érdemes megvenni, egyik sem használ, csak annak, aki gyártja meg forgalmazza. Inkább költsd azt a pénzt normális kajára.

Olyan nincs, amit érdemes megvenni, egyik sem használ, csak annak, aki gyártja meg forgalmazza. Inkább költsd azt a pénzt normális kajára.
Ez engem is érdekel, én is láttam, hogy nagyon sok van. Én eddig gyógyteákat próbáltam, amik jól hatnak a májra, epére, ezáltal kicsit fogyasztanak is.
http://www.sargakapszula.hu/ ezt a kapszulát próbáltam eredmény kockás has ajánlom neked is, meg mindenkinek aki hisz a csodákban, jah és ingyen letölthetõ;)
Teljesen egyetértek!

Renault Scenic 1, 6 automatát szeretnék venni 2000-es kiadást. Van valakinek tapasztalata vele? Vagy milyen kocsit volna érdemes vásárolnom? Nagyon sokat nem tudok rá kolteni, de fontos, hgy automata legyen.

Legjobb válasz: Tavasszal vettem a feleségemnek egy 1.6 16v 2001-es kiadású Scenic-et, csak ez kézi váltós. Igaz ez már a második Scenic-e és a 4. Renault nálunk. A szokásos dolgok vannak, meg kell adni neki amit kér és akkor nincs gond vele. Hidegen folyamatosan lakott területen használva kicsit magas a fogyasztása 8,5 l/100, az én ugyanilyen motorral szerelt Megane-om vegyesben elmegy 6,5 literrel. :D Ja, egy affér volt, mert a vásárlás és pár száz kilométer után szétszakadt rajta a bordás szíj, és szétverte a generátor gumírozott szíjtárcsáját. 24000 Ft volt rá egy új szabadonfutós, + a szíj 6000. (Jó nagy a klímásé: P6 1750)

Tavasszal vettem a feleségemnek egy 1.6 16v 2001-es kiadású Scenic-et, csak ez kézi váltós. Igaz ez már a második Scenic-e és a 4. Renault nálunk. A szokásos dolgok vannak, meg kell adni neki amit kér és akkor nincs gond vele. Hidegen folyamatosan lakott területen használva kicsit magas a fogyasztása 8, 5 l/100, az én ugyanilyen motorral szerelt Megane-om vegyesben elmegy 6, 5 literrel. :D Ja, egy affér volt, mert a vásárlás és pár száz kilométer után szétszakadt rajta a bordás szíj, és szétverte a generátor gumírozott szíjtárcsáját. 24000 Ft volt rá egy új szabadonfutós, + a szíj 6000. (Jó nagy a klímásé: P6 1750)
No és az a 107 lóerõ se túl nagy ménes, pörgetni kell (mint a 16 szelepeseket általában) ha menni akarsz! Bár úgy 3000 körül olyan, mintha seggbe rúgnák...


Milyen játékok kellenek másfél éves fiunak? Mindenki megvesz mindent? Ez alatt azt értem hogy autok, legok, ugráloszamár, hintalo stb? szoval annyi minden van, nagyon sok féle játékokat árulnak, miket érdemes megvenni?

ugyebár összes játékot nemtudom megvenni neki,de szivem szerint azt tenném,hogy örüljön

Legjobb válasz: Örül annak is, ha a játékok egy részét elteszed a szekrénybe, és egy hét múlva veszed újra elõ:) A fiam is másfél éves, és az elrejtett játékokat mindig újként üdvözli, és egész nap azokkal játszik. Ha megunja, elõveszek egy új elrejtett adagot:) Általában 3 részre osztom, és így rejtegetem:) Amúgy sok játékot kap, és én sem tudom mindig megállni, hogy valamit ne vigyek neki haza, de azért nem akarok túlzásokba esni:)

Örül annak is, ha a játékok egy részét elteszed a szekrénybe, és egy hét múlva veszed újra elõ:) A fiam is másfél éves, és az elrejtett játékokat mindig újként üdvözli, és egész nap azokkal játszik. Ha megunja, elõveszek egy új elrejtett adagot:) Általában 3 részre osztom, és így rejtegetem:) Amúgy sok játékot kap, és én sem tudom mindig megállni, hogy valamit ne vigyek neki haza, de azért nem akarok túlzásokba esni:)
Ja, az lemaradt, hogy a favoritok: kisautó (a régi bébitaxi), motor, számtalan építõjáték és építõkocka (duplo) rengeteg kemény mesekönyv, sok sok képpel, labda, golyóvezetõ és a formabedobók. Ezeket nem tudja megunni:D
Nálunk a szerszámok a legnagyobb kedvencek, de jókat játszik a fa kirakókkal, formabedobóval. Kedvence a papírszatyor és abba pakol mindenfélét. Tornyot épít kockából, de a lego csak kis ideig köti le. szerintem fölösleges a túl sok játék. egy doboz aminek van teteje teljesen leköti.
Nekem a kisfiam imád hintalovazni , meg az épitökockákat is nagyon szereti.De ez is mint minden más gyerekfüggö.Van egy csomó játékunk valamelyikkel játszott két hétig és utánna elö sem vette de van olyan is amivel már 3-4 hónapja folyamatosan játszik.

Van egy samsung galaxy notom. Szerintetek érdemes lenne lecserélni egy iphone 4-re? Nem ismerem az iphont de nagyon sokan ajánlják, nektek mi a véleményetek róla? Melyiket válsztanátok és miért?

Legjobb válasz: iPhone sem rossz, de nekem pl. sosem kéne. Note után meg egy nagy telefon is kicsinek tûnne, pláne egy iPhone 4, ami kimondottan kicsi.

iPhone sem rossz, de nekem pl. sosem kéne. Note után meg egy nagy telefon is kicsinek tûnne, pláne egy iPhone 4, ami kimondottan kicsi.
nálam pont a méret miatt nem játszik a note. valóban nem rossz az i4, és bár nekem is az van, nem mondanám, hogy másik telefont nem használnék. nem vagyok elfogult.

Ismerkedem 1 tunéziai sráccal. Nagy hatással van rám, azért is, mert ő volt az első külföldi, aki magyarul kezdett irni nekem (persze google translete) Nem tudom érdemes-e vele tovább ismerkednem? Hisz olyan sok rosszat hallani, olvasni az arabokról.

Azt állitja,hogy ? még sz?z(31éves)és csak a leend? feleségével hajlandó lefeküdni.Felvetette,hogy én lehetnék ez a leend? felesége.Sokat nem tudok még róla,de nagyon vonz,mint férfi...Ki mit gondol err?l???

Legjobb válasz: Csak vízum kell neki, hogy elhagyja az országát, aztán le fog téged nagy ívben toszni.

Csak vízum kell neki, hogy elhagyja az országát, aztán le fog téged nagy ívben toszni.
Gyanús, hogy csak vízumot vagy pénzt akar. Viszont kettõnk közül te ismered a pasast (vagy te sem) tehát csak te tudod megítélni a helyzetet. Ha érdekel a pasas, aktívan kezdj ismerkedni a kultúrájával: 1) ha rosszban sántikál, észre tudd venni a figyelmeztetõ jeleket (pl. pénzt kér bármilyen indokkal) 2) ha minden rendben a pasassal és összejöttök, tudd mire számíts. Egy interkulturális párkapcsolat nem éppen egy sétagalopp: alapvetõ értékrendbeli különbségek vannak (férfi-nõi szerep, család, munka, baráti kapcsolatok kezelése stb). Ne csak az arabokról olvass, azokból szaladgál néhány millió a világban. Inkább szûkítsd a témát a tunéziaiakra. Külföldi oldalakon valószínû több információt, tapasztalatot, jó tanácsot találsz. Kezdhetnéd az olvasást mondjuk itt: http://www.tunisia-love.com/what-is-bezness-in-tunisia.htm
Igen, a történet alapján valószínûleg kamu a srác, de most tételezzük fel a legjobb szándékot az illetõtõl! Ismerettségbõl hallott tapasztalatok alapján tudom mondani: az arab férfiakkal NAGYON kell vigyázni. A családba beházasodott európai lányt odavitték, utána rákényszerítették a szokásaikat. Nem hajlamosak arra, hogy multi-kulti családot akarjanak, a nõ önállóságát nem nézik jó szemmel. Elõfordulhat, hogy a gyereket/asszonyt el sem eresztik többé haza, vagy max. csak az asszonyt, nincstelenül. Ebbõl lesznek a jó kis multinacionális gyermekelhelyezési ügyek, amikor a magyar anya sehogy sem tudja a gyerekét látni se, akkor sem, ha törvényes joga lenne hozzá. Akkor kezdj el igazán gyanakodni, ha azt akarja, hogy oda költözz. Vegyél jegyet visszafelé is, nem kis eséllyel szükséged lesz rá!
Nekem itt Londonban van "szerencsem" sok arabbal egyutt dolgozni es hidd el nem alaptalanul mondjak roluk azt a sok rosszat. Amugy eleg egyertelmu hogy ha igy nulla ismeretseggel mar a hazassagrol beszel akkor az EU-s utlevelre megy ki a dolog. Ha ez eddig neked nem esett le akkor majd tenyleg csak akkor neznel mint a vett malac mikor szo nelkul lelep, te meg nevelheted egyedul a kis Ahmedet. Sok sikert!
romance scam dating scam ezekre rákeresve esetleírásokat találsz, ha azok se gyõznek meg téged, akkor naiv vagy és megérdemled a sorsodat...
"Felvetette, hogy én lehetnék"... Itt az a kérdés, hogy mióta és mennyit szoktatok beszélgetni?! Ha engem kérdezel én nem bíznék meg egy ilyen kapcsolatban még 2 év után sem! De mondjuk én eléggé paranoiás vagyok... De fõ az óvatosság azért! Áh... miket hordok itt össze... nem kapsz magadnak normális, becsületes magyar embert?
Az egyik munkatársam összejött egy muszlim sráccal, a srác 2 hét után elõjött azzal hogy a lány (magyar) járjon az utcán csadorban.
Már ne haragudj kérdezõ de szerintem felejtsd el , ez egy muszlim , igen sok problémád lesz vele ha hozzámész feleségül. Egy ismerõsöm is hozzáment egy muszlimhoz és a pasas azért összeverte mert a csaj egyedül akart elmenni vásárolni és vitatkozott a pasassal. És a válás sem ment simán de végül sikerült megszabadulnia tõle. Az a muszlim is nagyon udvarolt , lehozta a csillagokat meg ...stb aztán miután egybekeltek elszabadult a pokol. A muszlim férfiak nem európai nõknek valók. A nõ náluk csak egy tárgy , mint neked a retikülöd vagy az autód , semmi több. A nõvel õk bármit megtehetnek úgy gondolják. Jól gondold meg. Keres német vagy angol férjet de ne muszlim vallásút.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat...Nem vagyok naiv, sõt inkább nagyon is gyanakvó...pláne külföldivel.Magyarokkal is, de van is okom rá, hisz a magyarok is megbizhatatlanok.Nem lehet bizni senkiben, és igen, nem találok egy megbizható, normális, MAGYAR embert sem... Lehet hogy pénzre menne ez a tunéziai srác, de akkor nem jó helyen kopogtat, mert az nekem nincs sajnos.Bár még odáig nem jutottunk, hogy ilyenekrõl beszéljünk, még a vallás se jött szóba...Ha hivna is ki magához, nem hiszem hogy mennék..Sztem ez marad továbbra is internetes kapcsolatnak, abból nem lehet nagy baj :) )))
SOkszor kellett már elmondanom ugyanilyen témában, kedves Kérdezõ, nézz és olvass más kérdéseket is, rengeteg van errõl, mindenféle álláspontról. Én azt mondom: én eddig úgy tapasztaltam, hogy az a legjobb, ha mindenki a saját vallásából választ magának házastársat. Ha hirtelen házasságot akar az illetõ, valószínûleg nem égbõl pottyant szerelmet talált. Hanem egy lehetséges vízumot. Ha egy muslim férfi fleseéget akar, általában otthonról választ magának olyat, akit ismer, mert az az illendõ, akit majd választani fog, akitõl legszívesebben akar gyereeket: aki ismeri a Koránt, muszlima, arabul tudja tanítani a gyermeküket és nem hoz szégyent a a férfi családjára (pl öltözködéssel, viselkedéssel - és itt nem a lepelbe járásra gondolok mert az megint más téma). Ha tanulmányoznád a vallását, akkor jobban megismerhetnéd õt is, az igényeit. Mert dacára hogy Tunézia is kezd "nyitni" Európa felé, még általában vallásosan nevelik az ottani gyerekeket, a hit nagyon fontos. A vallás a muszlimoknál az élet része! Ezért érdemes muszlim nõnek foglalkoznia a muszlim férfival és akkor nincs az, hogy vita meg veszekedés (a két különbözõ kultúra és világnézet miatt). üdv
Én kn 1 évig leveleztem egy tunéziai srácccal. Nem volt semmi csak barátkoztunk, de én azóta nem gondolom ugy, h ilyenek meg olyanok az arabok.. A magyarok között is van 1-2 olyan ember, amelyiknél bármilyen arab csak jobb lehet. Nem kell rögtön hozzámenni, levelezzetek, ismerkedjetek, attol egyikótöknek sem lesz baja :) Meg azért tunéziában egy kicsit"lezserebbek" az emberek, mint mondjuk az Arab Emirátudokban.. nem ugyanolyan az összes arab. Nekem még most is van 1-2 arab ismerõsöm, sõt van olyan magyar ismerõsöm aki arabhoz ment férjhez, és nincs semmi baja, nagyon udvarias, európai beállitottságú férje van.
arra nem gondolsz, hogy 31 évesen miért nincs felesége, és hogy lehet az, hogy szûz? szerintem, magyarul megmondom, szarj rá. lehet hülyénekfogsz nezni, de szerintem nem te érdekled, hanem az hogy hol laksz. vagy lehet te, de nem a feleség szempontjából, hanem hogy elraboljon, és bántson... ezt tapasztalatból írom. egy barátnõm esetébõl tanultam... aki soha többé nem került elõ, miután egy külföldi emberrel találkozott... harám hallgatsz, keresel magyarorszagon, vagy ahol eñ élek, szlovákiában egy jó pasit, hidd el, itt is vannak ....
vigyázz, vízumveszélyes. Aki tunéziai, és chaten ismerkedik nõkkel, az rég nem szûz 31 évesen :DDD muszlim férfiak nem ismerkedhetnek nõkkel. Ha házasodni akarnak, nem az ablakon másznak be, hanem bekopognak a szülõk ajtaján és elõterjesztik becsületes szándékukat. Õ ezt pontosan tudja. És hogy én ezt honnan tudom? félig arab lány vagyok, én is találkoztam már ilyenekkel és hallottam is történeteket róluk pórul járt lányoktól. pffff annyira jó lenne ha minden arab hithû muszlim lenne, téged sem nyaggatna senki. de amúgy nagyon kis naivka vagy :)
szia hasonló cipõben vagyok én is csak én egy Egyiptomi arabbal beszélgetek már 6 hónapja és 1 hete találkoztunk . Hát mit mondjak csodálatos volt , de én is tele vagyok aggodalommal.... ha aktuális még a téma akkor írj nekem légyszi köszi
Elsõként a hozzászólásokra reagálnék, hogy nem minden muszlim fanatikus és erõszakos. Az én férjem muszlim. Mondjuk mikor vele összejöttem, akkor volt 33 éves és õ is szûz volt még. Persze a viselkedésébõl ez le is jött egybõl. Sõt, olyan muszlim srácot is ismerek, aki tényleg nagyon vallásos, de nagyon nyitott természetû, barátkozós. Egyébként õ egy társkeresõn is fent van. De én itt élek Londonban, akiket ismerek, õket személyesen ismerem, tehát õk is itt élnek. A környezet meg nagyon befolyásoló tud lenni. Visszatérve a konkrét kérdésre. Facebook-on legalább 3 arab férfi kért már feleségül 20 perc beszélgetés után (persze ez még az elõtt volt, hogy férjhez mentem volna). Nem tudhatod, hogy miközben veled beszél, nem írja ugyan ezt még 10 másik lánynak. Szóval ez nem igazán jelent sokat. Egyébként azt vallom, hogy házasság elõtt a felek legalább fél évet éljenek együtt. Ehhez az kell, hogy vízuma legyen, tehát nem csak azért venne el. Ismerkedni egyébként nyugodtan lehet, csak ésszel! Ha nem is õ lesz életed nagy szerelme, de legalább belelátsz egy másik kultúrába.
Én kíváncsi lennék mi a helyzet a kérdezõvel.Ha itt leszel írj valamit nekünk, hogy alakultak a dolgok.Egyébként én éppen annyi sikeres tunéziai-magyar házasságról hallottam mint sikertelenrõl.Szóval megint nagyon sokan felnagyítják a dolgot.Félreértés ne essék, nem csak neten olvasott storykra gondolok ismerem ezeket a párokat.

összeismerkedtem egy lánnyal napi szinten sokat beszélgetünk rájöttem beleszerettem de nagyon azonban neki barátja van érdemes megmondanom mit érzek? Vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Hogy lehet össze ismerkedni valakivel? Talán megismerkedtél. Ne mondd el neki. Mivel ha amúgy sincs esélyed nála, beégeted magad. Ha meg van, akkor sem hagyja ott szerintem a fixet.

Hogy lehet össze ismerkedni valakivel? Talán megismerkedtél. Ne mondd el neki. Mivel ha amúgy sincs esélyed nála, beégeted magad. Ha meg van, akkor sem hagyja ott szerintem a fixet.
én nem javaslom, vagy várj amíg szakít vagy felejtsd el, (ha elhagyná a barátját érted akkor késõbb téged is elhagyhat egy másikért ezt csak azért írtam mert "árulókban nem bízunk" akkor se ha nekünk dolgoznak)
Szerintem csak akkor mondd el, ha a lány tett feléd olyan jelzéseket, melyek arra utaltak, hogy kezdene veled, tetszel neki vagy esetleg nincs megelégedve a mostani párjával. Ha csak szimplán haverkodtatok és neki csak egy barát vagy, akkor inkább ne mond el.
Szerintem mond el lehet a lány is ugy érez csak nem akar r*banckodni:)

12 éves vagyok fiú az iskolában nagyon sok gyereknek Supra Tk society cipője van érdemes nekem is ilyet vennem?

Legjobb válasz: csak akkor ha neked is tetszik/szívesen hordanád. meg a pénz megvan a cipõre? tudod finanszírozni?

csak akkor ha neked is tetszik/szívesen hordanád. meg a pénz megvan a cipõre? tudod finanszírozni?
hat csak azert mert mindenkinek ilyen van semmikepp se de ha nagyon tetszik..:) de ha tetszenek is a suprak nezz ki egy masfelet egyedibb leszel:)
A kérdező hozzászólása: Igen. Tudom finaszírozni! Ja és nagyon szépen köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok! iylen cipõre gonodltam: [link]
milyen suli ez?:D iskolát váltokxd
A Rózsadombra jársz iskolába?
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy melyik iskolába járok.... Hanem az hogy milyen minõségû stb...
nekem csak supra meg nike cipöm van a society már túl nagy szerintem 1 skytop sokkal jobban mutat :)

Balaton környékén hol érdemes szállást keresni ahol sok jó és nagy buli van?

ilyen gondolok hogy Balatonfüred vagy Siófok emg iylenek, nem baj ha nem a legdrágább helyek :D

Legjobb válasz: Humákfalvára menj TibiAtyához.

Humákfalvára menj TibiAtyához.
Kemping ;)
mindenképp Siófok ha bulizni akarsz..kultúrát ne a déli parton keress :D

Nagyon sok tejem van. Érdemes mind a két mellből szoptatni, vagy csak az egyikből és a másikat lefejni?

Mind a kett? mellet teljesen ki kell üríteni?

Legjobb válasz: 2 hetes a babám és 60 gramot eszik egy szopizás alatt és utána még lefejek 120milit.

A kérdező hozzászólása: 2 hetes a babám és 60 gramot eszik egy szopizás alatt és utána még lefejek 120milit.
Az elején a mellbõl vizes tej jön, szomjoltónak. A végén zsíros, éhségre. Addig kell egy mellbõl szoptatni, amíg a baba kívánja. UTÁNA meg kell kínálni a másikból is. Ha váltakozva szoptatod, akkor éhes maradhat. A maradékot meg ki lehet fejni.
A kereslet kínálat, amit az elõttem szóló mond, úgy áll be, ha nem fejsz. A babádnak pont olyan sûrûségû tej jön, ami neki kell. A fejésre szánt idõt, töltsd a babáddal! Az én kislányom lassan 4 hónapos, de még sosem fejtem, és nekem is zúdul:) Ha fejsz, mégtöbb lesz. Üdv!
Szia.Én miond a 2-t fejtem, azt is amibõl cicizett, és a másikat is, mert nagyon sok volt nekem is, és mindig totál tele volt mind a 2.Ha megkellett volna várnom a 3 órát tuti "felrobban a nemhasznált cici".Én sokáig fejtem, mindig szépen gyarapodott a lányom, sõtt még az unokaöcsi is, mivel õ itta a lefejt tejemet, 6 hónapig.Az é lányom 2évig szopizott.
Nem kell mind a két melledet kiüríteni csak egyszerre eggyett.Minden szoptatásnál váltogasd a melled.A maradék tejet fagyaszd le, mert szükséged lehet rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!