Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok van (1805 db)

Hogy lehet eltűntetni a pattanásokat? Nagyon-nagyon sok van. És miteszer is. Arcomon, hátamon, mindenhol.

Valami pakolás, krém, gyógyszer, vagy tabletta??

Legjobb válasz: Van nagyon sok házi praktika, biztosan fognak párat ajánlani mások... Én azt mondom menjél el egy jó bõrgyógyászhoz. Ha sok van, akkor inkább egy szakember szakvéleménye szerint járj el.

Van nagyon sok házi praktika, biztosan fognak párat ajánlani mások... Én azt mondom menjél el egy jó bõrgyógyászhoz. Ha sok van, akkor inkább egy szakember szakvéleménye szerint járj el.
Dermofil krém.
Ami tuti hatásos és tartós az a lézer. Felsõ pár bõrréteget leégetik, így a hegek is eltûnnek. 30 és 45 ezer között van a kezelés, 3-4 nap a gyógyulás. Viszont fiatal vagy, úgymond pattanásos korban, szóval lehet, hogy hamar visszatérnek.
Menjetek el bõrgyógyászhoz. Ugyanez volt nekem is. Felírtak egy gyógyszert. (nem hormontartalmút) Kb fél éven belül enyhültek, majd nemsokára teljesen eltûntek. Azóta nincsenek. Viszont nem napozhatsz míg szeded.
Menj el dokihoz a panasszal.
Lehet egy makacs gomba, vagy lehet az utóbbi idõben sokat idegeskedtél, fogyókúráztál, sztem az a legtutibb ha megnézeted, ne találgassunk!!
Semmiképpen nem normális a folyás, így mielõbb menj el dokihoz!!

Május 01-én mi lesz a programotok? Pest állatkert jó ötlet, vagy nagyon sokan vannak ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyenkor mindenhol sokan vannak. Ha nem zavar a tömeg, mehettek állatkertbe. Mi ilyenkor keresünk egy nyugis majálist, pl. mi pestiek vagyunk, de tavaly kimentünk Veresegyházára, ahol sokkal nyugodtabb és jobb hangulatú volt a majális, mint itt a hatalmas tömegben. De jó a Kopaszi-gát, Veresi macipark is, kisvasutazás...

Ilyenkor mindenhol sokan vannak. Ha nem zavar a tömeg, mehettek állatkertbe. Mi ilyenkor keresünk egy nyugis majálist, pl. mi pestiek vagyunk, de tavaly kimentünk Veresegyházára, ahol sokkal nyugodtabb és jobb hangulatú volt a majális, mint itt a hatalmas tömegben. De jó a Kopaszi-gát, Veresi macipark is, kisvasutazás...
Ahogy elõttem írták, inkább majális!! 1 órát kell állni sorban a jegyért az állatkert elõtt, bent is rengetegen vannak, semmit nem tudsz megnézni nyugodtan , mindehol várni kell hogy a rács elé juss....
Az egy ora semmi, emlekszem, hogy kb 4 eve mi 3 orat alltunk sorban.
Mi kirándulni megyünk, sütünk a szabadban, ilyesmik. Szívesen megyünk állatkertbe, vagy hasonló helyekre, de a tömeget nem nagyon szeretem, úgyhogy azt majd máskor.
Mi állatkertbe megyünk, nem érdekel, ha sokan lesznek, most érünk rá. :) Meg kaptunk ingyenes belépõket is, így már alig várjuk.
A kérdező hozzászólása: A tömeg engem sem zavarna, csak, hogy órákat kell sorban állni, meg, hogy hogyan tudnánk parkolni. Nem sokat járunk pesten, egy évben egyszer, fogalmunk sincs, mi merre meddig.Csak a szokásos itthoni majálist és állatkertet már unom.

Lányom (8hó) nem igazán van oda a főztömért, bébiételpárti. Ez így nagyon sokba van. Más is sokat költ bébikajára?

Legjobb válasz: Enyém 7-11 hóig csak bébiételt evett. Napi 3 üveg, elég sok pénz volt, de legalább evett. Aztán szerencsére rácuppant a mi kajánkra, azóta nem eszik bébiételt. Mindig adtam neki a mienkbõl, és rájött, hogy az finomabb :)

Enyém 7-11 hóig csak bébiételt evett. Napi 3 üveg, elég sok pénz volt, de legalább evett. Aztán szerencsére rácuppant a mi kajánkra, azóta nem eszik bébiételt. Mindig adtam neki a mienkbõl, és rájött, hogy az finomabb :)
Szia! Fokozatosan csökkentsd a bébiételt..és szépen hozzászokik a babád az igazi étel ízéhez, mi is így voltunk anno, egy hónap alatt teljesen átálltunk a házi kosztra..pl húslevesbe amikor fõtt a zöldség, répa, máj, és még egy-két krumplit is belefõztem.. összetörtem neki..na abba már érezte a finom ízeket..úgy nyammogott öröm volt nézni:)
szerencsés vagyok, az én fiam megeszi a fõztöm, de eleinte õ is szívesebben ette a bébikaját. én azt vettem észre, hogy annak az állaga sokkal homogénebb, folyósabb, mint a házié. úgyhogy eleinte az én fõztömet is jó sokáig turmixoltam, forralt vízzel higítottam, hogy olyan állagú legyen mint a bébikaja. úgy szívesebben ette. aztán szép lassan bevezettem a darabosabbakat is.
Én pont ezért adtam elõször itthon készített kaját, így jobban megeszi, mint a boltit. Bolti bébiételbõl csak gyümölcsöt és a gesztenyés-almás csirkét meg a zöldborsó fõzeléket veszem, mert ezeket macerás elkészíteni.
Én csak saját fõzeléket adtam neki sokáig. Aztán mostanában(11 hós) többször volt olyan, hogy elutaztunk, nem itthon evett, más program akadt. Ilyenkor kapta az addig nem túl kedvelt/ismert bébiételt. Aztán most ott vagyok, hogy jóformán nem akar visszatérni a saját fõzelékre. De végülis megeszi mindkettõt...
nekem is ilyen volt a fiam. Én azt csináltam hogy mindig kiegészítettem a saját fõztömmel a bébikaját mindig egyre többet téve bele a saját fõztömbõl, így kicselezve megette egy idõ után az enyémet is. De mondjuk én erre csak olyan 11 hós kora körül jöttem rá és addig viszont vettem a marha drága üvegeset. Most a második babánál már eleve úgy kezdem hogy teszek bele saját készítést is meg bébiételt is (az állag miatt eleinte) aztán igyekszem elhagyni a bébikaját illetve csak olyat veszek amit én nem szoktam csinálni (mint a gesztenye meg akármi)

Anyajegy problémám van! A vállamon nagyon sok van, de nem tudom eldönteni, hogy az anyajegy vagy szeplő? ! Mitől van az, hogy mindig egyre több van rajtam? Ezt meg lehetne még időben akadájozni?

Hallottam már arról az anyajegy lefagyasztásról! Ha valaki tudna arról is információt adni megköszönném!Sajnos nagyon sok kicsi van rajtam, a nagyobbakat majd le kell szedetnem. De a picikb?l mindig egyre több van. Az anyajegy levételénél vagy kivizsgálásánál vesznek t?lünk vért??

Legjobb válasz: Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...

Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...
Nekem is sok anyajegy van a vállamon.
A kérdező hozzászólása: Igen a naptól sok elõjön, meg a szolitól is. Nekem anya azt is mondta, mivel nagyon szõke a hajam, meg nekik is az volt és világos a bõrünk, így ezért is van rajtam sok!

10 hónapos babám, nagyon sokat van a babahordozóban, ott alszik, van hogy éjszaka is! Ez nem árthat a gerincének?

Legjobb válasz: háát .. ha lehet azért legyen egyenletes felületen is fõleg éjjel. gondolom egyébként mozgékony igényli a kúszást mászást ha kocsiban van sokat akkor persze érthetõ de legyen naponta legalább két három órája amikor átmozgathatja magát mert késõbb az emésztésére is káros lesz a mozgásszegény életmód. de egy ortopédus jobban tudná.

háát .. ha lehet azért legyen egyenletes felületen is fõleg éjjel. gondolom egyébként mozgékony igényli a kúszást mászást ha kocsiban van sokat akkor persze érthetõ de legyen naponta legalább két három órája amikor átmozgathatja magát mert késõbb az emésztésére is káros lesz a mozgásszegény életmód. de egy ortopédus jobban tudná.
Abban mozogni se tud, az én fiam az egész ágyat bejárja éjjel...Nem mászik ki belõle?Ez nagy butaság...hogy szépen fejezzem ki magam.
10hósan még belefér a hordozóba????Nem hiszem el h nem kényelmetlen neki úgy éjjel.
Utolsó vagyok, félbeszakított a fiam:) No. A fiam 4 hónapos, éjszaka a kiságyában alszik, a hátára fektetem. Reggel az ágy másik végében és hason ébred. NEm tudom, mégis miért alszik a babád a hordozóban, mert sokmindent nem írtál magatokról, de ha egy egészséges babáról van szó, szerintem egyáltalán nem normális, fõleg, hogy éjszaka is abban alszik.
Ez most komoly? mióta csinálja ezt a babád? és miért van sokat a hordozóban? 1.a babahordozó arra való, hogy a babát biztonságosan szállíthassuk kocsiban, nem arra, hogy abban "tároljuk" 2. ha napközben szeret benne üldögélni, inkább vegyetek egy pihenõszéket, ami 15 kgig terhelhetú, bár igazság szerint egy ekkora gyereknek már kúszni-mászni kellene a földön 3. aludni? te szoktál ülve aludni????
De igen, árthat!! Nemcsak a gerincének, de az egész mozgásfejlõdésének is!! Bízom benne, hogy ez csak egy kamu kérdés vagy valami rossz tréfa, ellenkezõ esetben Neked valami nem stimmel az agyaddal, sürgõsen szoktasd le róla!! Nem is hallottam még ilyet, totál ledöbbentem...
Én kisfiam is 10 hónapos, egész nap mászik, feláll, bútorok mellett sétálgat kapaszkodva stb... Már bele sem lehetne tuszkolni a babahordozóba, sõt már rég elpakoltam, amióta ül, nem használjuk. Egy ekkora gyereknek már mozognia kellene...
Én csak azt nem értem, hogy mért van ilyen sokat a babahordozóban?
De igen! Nem vagy normális!!! Egy ekkora gyereknek már tudnia kéne, mi a rend, és hol van alvás. Nincs hiszti, tanítsd meg az ágyában egyedül aludni és nem lesz ilyen gondod!!
Azért éppen nem dõl össze a világ, bár én se altatnám benne a fiamat.Viszont!A keresztlányom-és most lehet hüledezni-2 éves koráig abból tévézett, abban pihent, és abban aludt el.Persze utána kiszedték belõle, de neki az szent volt.mindenfelé kilógott belõle, kb.csak a feneke volt benne, de kellett!:) Ma már 7 éves, és ép egészséges kiscsaj!

Mivel tunthetem el, vagy enyhithetek a narancsboron ha nagyon sok van (terdig)?

Probaltam mar cellulitisz kremeket, avont, niveat, de egyik sem valt be, azt tudom hogy sok folyadekot kell inni, de ha esetleg valakinek bevalt valami azt irja le legyszi:)

Legjobb válasz: A kencék nem sokat érnek. A sok folyadék az helyes, esetleg még a hideg-meleg váltózuhanyt is kipróbálhatod, de a legeredményesebb mégis csak a torna lenne. Mindennap 20-30 perc és nyárra szép leszel :) Ha rákeresel a neten találsz egy csomó gyakorlatot, combizom-, farizom-erõsítõket. Pl: http://mozdulat.network.hu/video/cindy_crawford/gyakorlatok_.. http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/3250-gyakorlatok-a-c..

A kencék nem sokat érnek. A sok folyadék az helyes, esetleg még a hideg-meleg váltózuhanyt is kipróbálhatod, de a legeredményesebb mégis csak a torna lenne. Mindennap 20-30 perc és nyárra szép leszel :) Ha rákeresel a neten találsz egy csomó gyakorlatot, combizom-, farizom-erõsítõket. Pl: http://mozdulat.network.hu/video/cindy_crawford/gyakorlatok_.. http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/3250-gyakorlatok-a-c..

Hogyan távolítsam el a szőrt a hasamról? Nagyon nagyon sok van rajta. Milyen módszerek vannak erre amik nem is nagyon költségesek?

Legjobb válasz: Szerintem erre csak a gyanta a megoldás (ami nem olyan költséges). Saját magadnak is le tudod gyantázni, nem kell feltétlen kozmetikushoz menni, de lehet elsõ alkalommal jobb lenne, ha kozmetius csinálná, tudna tanácsot adni, hogy kell... Borotva semmiképp, epilátor szerintem nem szerencsés.

Szerintem erre csak a gyanta a megoldás (ami nem olyan költséges). Saját magadnak is le tudod gyantázni, nem kell feltétlen kozmetikushoz menni, de lehet elsõ alkalommal jobb lenne, ha kozmetius csinálná, tudna tanácsot adni, hogy kell... Borotva semmiképp, epilátor szerintem nem szerencsés.
Borotvaval akarmennyire is az van mondva , hoyg nem erosodik, elofordulhat . En epillalom , bar nem olyan veszes es szerintem sokan kuszkodnek hasonloval. Az egyik barinom is ! O nem foglalkozik vele , pedig rovidebb polokat is hord ... A masik megoldas, ha vegleges szortelenitesre mesz el . Ami ugyen kicsit borsos , de ha lehet hinni , akkor egy eletre megszabadulsz tole. A harmadik pedig az , hogy ezek mogott hormonalis valtozasok vannak . Amit jo lenne kivizsgaltatnod, mert ettol meg vannak durvabb dolgok is . Es idovel ne adj Isten nalad is jelentkezhet . Ha gondolod irj privit , hatha tudok segiteni , bar nem vagyok orvos, de eltudom mondani hova menj segitsegert .
Gyanta: Nem nõ tõle a szõr kb. 2-4 hétig, viszont, szõrbenövés lehet ami olyan mint egy pattanás, mert nem tud kibújni a szõr a bõr alól. Borotva: Gyorsan megvagy vele, gyönyörû selymes lesz, de utána benne van az a kockázat, hogy brutálisan kipattogsz tõle, és az ocsmány. Epilátor: Egyenként szarabb érzés a szõrszálakat kitépkedni, mint gyantával csoportosan. Egyszóval: A gyanta a legjobb! :)
A kérdező hozzászólása: lehet ez a sok szõr a tabi miatt is mert most kezdtem szedni
Én szõrtelenítõ krémet használok oda, majd mikor még nem nagy akkor leepillálom!

Tegnap megint megjött, de nagyon sok van. Mitől van? Lehet elvetéltem?

Legjobb válasz: Sajnos lehet. Jobb lenne, ha ezt orvosi rendelõben minél elõbb megállapítanák..erre van a szülészeti ambulancia és a kórházi ambulancia..menj minél elõbb! Remélem nincs gond..sok szerencsét!

Sajnos lehet. Jobb lenne, ha ezt orvosi rendelõben minél elõbb megállapítanák..erre van a szülészeti ambulancia és a kórházi ambulancia..menj minél elõbb! Remélem nincs gond..sok szerencsét!

Lett egy kiskutyám és sok bogár van benne szerintetek mit csináljak? Mit vegyek h kijjön belőle mert nagyon sok van benne.

Legjobb válasz: milyen bogarakra gondolsz?bolhákra?ha igen,nekem a csepegtetõs bolhaírtó jött be,egy kicsit drága de nygaon hatásos;)

milyen bogarakra gondolsz?bolhákra?ha igen, nekem a csepegtetõs bolhaírtó jött be, egy kicsit drága de nygaon hatásos;)
Milyen bogarak? Mindenképp fürdesd át nagyon alaposan Neostomosanos vízzel, de vigyázz, hogy a szájába, fülébe, szemébe semmiképp se jusson víz! Érdemes lenne elvinni állatorvoshoz. Ha a fürdetést pedig nem szívesen vállalod, akkor egy kutyakozmetikushoz is.
A kérdező hozzászólása: szerintem bolha mert nagyon nem értek ehhez h mien bogár nagyon sok van benne.szerintetek ellehet töle kapni?
Bolhát? Persze! Rühöt? Igen! Kullancsot? Tetvet? Szintén! Úgyhogy minél hamarabb tegyél ellene!
próbáld ki a frontline-t, ez általában minden bogár ellen jó, van egy "kis" ára de megéri mert nagyon hatásos. a kutya füle mögé és nyaka környékére kell csepegtetni belõle.
Ne gyertek már itt a frontline-al és társaival, ide gyors és HATÉKONy megoldás kell. Neostomosan. Kb 500 fl egy 5 ml-es ampulla gyógyszertárban. Ezt fel kell higítani 1 liter víízel, abba beleállítan ia kutyát és locsolgatni rá. A szemed láttára esnek ki majd a döglött bolhák. Aztán 1 illetve 2 hét múlva ezt ismételd meg.
a frontline amúgy is leszerepelt már. Elég sok ismerõsöm mondta, hogy kullancs is bolha is volt benne frontline ellenére. Ha csöpögtetõs, akkor advantix, ha nyakörv akkor kiltix, nekem legalábbis ezek váltak be:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!