Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok tetszik. Miért (13 db)

Miért van az, hogy nagyon sokan kiragadnak a kereszténységből nekik tetsző részeket, amikben hisznek, de a többit meg nem fogadják el?

Mire jó ez a magatartás? Kiragadja például az örök életet, mennyet, elvárja, hogy Isten megsegítse, ugyanakkor nem fogadja el, hogy a paráznaság, homoszexualitás, stb. bűn?

Legjobb válasz: Véleményem szerint, és ez sokak szerint is így van, a legtöbb vallást már csak az érdekli, hogy legyen bevétel. A vallások külön külön nagy vagyonokat uralnak, például a katolikus, vagy református (azért említem ezeket, mert ezek a legismertebbek). Sokak azért ragadnak ki részeket, és azokat tanítják esetleg hamisan, mert nekik ez tetszik, õk így szeretnének élni. Például van olyan vallás, aki a bibliából az egyértelmû "ne lopj" parancsot jelképesen magyarázza, hogy lehet lopni ha... Azonban vannak vallások, amiknek a tanításain érdemes elgondolkodni, mert biztos hogy van egy igaz vallás, csak meg kell találni.

Véleményem szerint, és ez sokak szerint is így van, a legtöbb vallást már csak az érdekli, hogy legyen bevétel. A vallások külön külön nagy vagyonokat uralnak, például a katolikus, vagy református (azért említem ezeket, mert ezek a legismertebbek). Sokak azért ragadnak ki részeket, és azokat tanítják esetleg hamisan, mert nekik ez tetszik, õk így szeretnének élni. Például van olyan vallás, aki a bibliából az egyértelmû "ne lopj" parancsot jelképesen magyarázza, hogy lehet lopni ha... Azonban vannak vallások, amiknek a tanításain érdemes elgondolkodni, mert biztos hogy van egy igaz vallás, csak meg kell találni.
Hát testvér, ez nekem is eszembe jutott épp ma. De valószínûleg az rá a válasz, hogy az áldás kéne, de annyira szereti a bûnt, hogy inkább megmagyarázza, mintsem elhagyja.
Mert a kereszténységet magát is emberek állították össze.Ha õk válogathattak, akkor más is válogathat.
Azért, mert emberi erõbõl nem tudta elhagyni a homoszexualitást, és amikor kérte Istentõl a segítséget, akkor nem kapta meg. És a leprások, akik könyörögtek Jézusnak, hogy könyörüljön rajtuk? Bûn-e a lepra, ami tisztátalanná tesz?
Pont ezekkel védekeznek a pedofilok is. Gratula ehhez a nagy liberalizmushoz.

Miért változtam meg így? Korábban alig érdekelt az öltözködés, az unokatesóm kinőtt ruháiba jártam 15 évesen, most pedig már csak olyan ruhám van, amit én vettem, és nagyon tetszik. De nem sokáig tetszenek a ruhák, mert megunom,

és máris új kell, és alig hordok egy-egy darabot.Egyszer úgy érzem, h sportos ruha kell, b? farmert veszek, most meg egy n?cis magassarús korszakom van. Az alakom is gyorsan változik, nyáron 50kg, télen 56-58 is akár. Nem tudom hogy mit kezdjek a helyzettel, hogy alakítsak ki egy stílust, mert ez nem oké.

Legjobb válasz: Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!

Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!
Én is így voltam az öltözködéssel hogy nem tudtam eldönteni milyen stílusú ruhákat is hordjak de ez a korral jár, majd idõvel kialakul és el tudod dönteni melyik is vagy te igazából. Persze ha néha váltogatod az nem baj. A súlyodra meg figyelj oda télen is. Ne egyél sokkal többet télen sem és sportolj, tornázz akár otthon.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is parasztság, saját keresetembõl veszem!:)
en ugyanaz vagyok mint te. bar en hetente shoppingolok. olyankor extremebb darabokat, meg foleg brossokat, ilyen viragosakat tudod, meg kiegeszitoket. egy viragos bross nagyon fel tud dobni egy komor darabot, s maris nem unalmas, probald ki.
hány éves vagy? Velem ugyan ez van, de csak most ebben az évben lett így. Hajszínemet is változtatom, barna voltam, most meg szõke, de fekete akarok lenni.. nem tudom. És ez most egy éven belül. A stílusomat sem tudom eldönteni, de ez csak most tört rám így nyáron. Ez valamit jelent nem? Amúgy én meg 20 vagyok. Szóval nem tudom, ez valami tudatalatti dolog, vagy a változástól való félelem v mi?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 18 vagyok! És képzeld énis! Elmentem fodrászhoz és vágattam magamnak egyenes frfrut, tetszett 2 napig, most meg utálom, és csak hajpánttal járok, és alig várom, hogy visszanõjjön.:W Nem tudom mi ez, de ááá.. látom h vmi nem okéé.

Van egy fiú az osztályban állati helyes és sokat szokott rám mosolyogni, de egy másik csajjal egy csomót beszélget. De annak a csajnak pedig nagyon nem tetszik Õ. Én viszont megõrülök! Mit tegyek? ! És fiúk Ti miért vagytok ilyen kiszámíthatatlanok?

Legjobb válasz: Ebben most mi az olyan kiszámíthatatlan?? Sokat mosolyog rád: mit csináljon, grimaszoljon? Neki biztos a lány tetszik, vagy csak jól kijönnek, megvan a közös hang köztük. Mit tehetsz? Próbálj te is szóba elegyedni a sráccal, ismerkedjetek ti is.

Ebben most mi az olyan kiszámíthatatlan?? Sokat mosolyog rád: mit csináljon, grimaszoljon? Neki biztos a lány tetszik, vagy csak jól kijönnek, megvan a közös hang köztük. Mit tehetsz? Próbálj te is szóba elegyedni a sráccal, ismerkedjetek ti is.
Hova való vagy
*csávó elött
Lehet nem vezet semmire de ne égjen a le a csávóra azért fontosabb. 14/F
A kérdező hozzászólása: Köszi, igyekszem, de mirõl beszélgessünk? Mármint õ tipikus sportõrült én meg eléggé béna vagyok sportból...
Nem-nem gyerekek! "Megütik az egyik orcádat, tartsd oda a másikat is". A szemet szemért "filozófia" nem vezet semmire. De errõl majd máskor. Beszélgess a fiúval te is. Lássa rajtad, hogy érdeklõdsz iránta. Hidd el ez beindítja majd az eseményeket. ;)
Ja hogy nem téged szid értem de szerintem téged is fog 14/F
Akkor neked is szèp osztály társaid vannak és ne érdekeljen az a r ibanc és akkor ha szid te is szidd ne hagyad magadat sok sikert nektek :) 14/F
A kérdező hozzászólása: De Õ vele szemezni szoktunk a lány pedig többször is elèg hangosan mondja hogy :Te mekkora P*cs vagy (neki modja)
Hát èn pont igy jártam, mosolyogott, nèha csak ugy megfogta a kezemet viszont egy másik lánnyal egy csomôt beszèl, hülyèskedett. Règen jàrt is a lánnyal, nagyon szerette màrmint a fiu a lányt, viszont a lány csak azèrt jàrt vele, mert fèltèkennyèe akart tenni egy másik srácot.... amikor a csaj elmondta nekem hogy mièrt járt vele azt hittem meghalok... egy olyan rendes sráccal ezt csinálni, de a fiu akivel jàrt, megbocsàtott neki ès olyan mint a járás elõtt... szal az a lènyeg hogy velem is ilyeneket csinált, ès mèg most is nullàn vagyunk, mert nem kezdemènyeztem... szóval momd el neki mot èrzel, ès ne juss az èn sorsomra :)
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat

Nagyon sok fiú tetszik. Miért?

Voltunk bucsuba és jöttek sok helyes srácok.És megtetszettek.És amúgyis nagyon sok fiú tetszik.Mit?l van ez?Hormonok?Serdülés?

Legjobb válasz: gondolom nem lehetsz 15 -nél több.igen serdülés.a fiuk most az életedbe jönnek meg mennek.ma ebbe leszel szerelmes,2 hét mulva meg a màsikba.ez teljesen normàlis,amig csak a sziveddel érzel igy,remélhetöleg testileg nem akarod majd ilyen sok fiuval megosztani magadat. nekem is sok fiu tetszett anno,söt ma felnött fejjel is megnézek sok férfit,ez nem jelenti azt hogy mindeggyikkel kapcsolatot kell kezdeni

gondolom nem lehetsz 15 -nél több.igen serdülés.a fiuk most az életedbe jönnek meg mennek.ma ebbe leszel szerelmes, 2 hét mulva meg a màsikba.ez teljesen normàlis, amig csak a sziveddel érzel igy, remélhetöleg testileg nem akarod majd ilyen sok fiuval megosztani magadat. nekem is sok fiu tetszett anno, söt ma felnött fejjel is megnézek sok férfit, ez nem jelenti azt hogy mindeggyikkel kapcsolatot kell kezdeni
Azért, mert most abban a korban vagy, amikor az lenne igazán gáz, ha egy fiú sem tetszene. Ez normális. Majd megtalálod az igazit, akkor senki más nem fog tetszeni.
A kérdező hozzászólása: 13 vók.hát olyan 18-19 évesig tetszenek fiúk.Ilyen idõsebbek.(De 18-19 nél nem idõsebbek)
én is ien voltam egy két évvel ezelött , de most leragadtam egy fiu melett(15 vaok)
Én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok/ voltam! Jelenleg van barátom, 3 hónapja! De mégis vhogy vágyom másra iss:(:(
jajmár....rengeteg a helyes srác, ez a magyarázat :D én mikor kapcsolatban vagyok olyankor sem vakulok meg, sõt néha a srácommal elemezzük az utca népét :D:D

Mostanában egyre jobban érzek arra vágyat hogy más vallások után nézzek tetszik nagyon sok életszemlélet különböző vallásokban. Mikor imádkozok már nem annyira érzem fontosnak ezt az egészet. Rossz kimondani, de ez van. Miért?

Egyre jobban kezdem érteni és már-már elfogadni is a materialista világnézetet is. Miért van ez? Jó ez így? Inkább csak az életet akarom élvezni és nem is nagyon törődni a vallással, de ugyanakkor még is kéne.

Legjobb válasz: Hát élvezd az életet a saját örömödre és legyen ez a vallásod ezentúl. Ne használd a mások vallásait, éld a magadét. Sokkal boldogabb leszel. Ettõl még hihetsz Istenben, ha fontosnak tartod és légy hálás neki, hogy ilyen sok szép kalanddal ajándékozott meg.

Hát élvezd az életet a saját örömödre és legyen ez a vallásod ezentúl. Ne használd a mások vallásait, éld a magadét. Sokkal boldogabb leszel. Ettõl még hihetsz Istenben, ha fontosnak tartod és légy hálás neki, hogy ilyen sok szép kalanddal ajándékozott meg.
Ez már nem a középkor, ahol ha nem vagy keresztény máglyára vetnek. Abban hiszel amiben akarsz, ha megrendült a hited a keresztény istenben, nyugodtan válassz magadnak új vallást, vagy legyél ateista. Én katolikus családban nõttem fel és kereszténynek neveltek, de már felnyílt a szemem, rájöttem, hogy az összes vallás csak szemfényvesztés, azóta ateista vagyok, és állíthatom, hogy sokkal jobb ez így.
Éld az életedet a vágyaid szerint, de ne bánts másokat, légy tekintettel mások érzelmeire, és nem lesz semmi bajod.
"Éld az életedet a vágyaid szerint, de ne bánts másokat, légy tekintettel mások érzelmeire, és nem lesz semmi bajod." Max a pokolra jutsz, de amúgy tényleg semmi.
Mert dolgozik az ördög is. Valóban létfontosságú dolgok után vágyódsz?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem gáz ez? Nem akarok ateista lenni, csak isten helyett inkább örömömet lelni szerelemben és egyéb talán bûnnek számító jó dologban is.
Az, hogy ateista olyan hülyén hangzik! Én jobban szeretem azt a szót használni, hogy normális ember. A vallásosaknak van valami kis tikkje! Elhisznek egy tündérmesét, amit aztán meg még terjesztgetnek is, komolyan mondom, beteges. Van olyan ismerõsöm aki naponta elmegy a templomba, mintha bármit is számítana. Nem volt egyszer pénteken imádkozni, egész nap nyomta otthon a rizsát magában a semmiért. Az összes vallást be kellene tiltani ha ez így menne mondjuk 100 évig, akkor utána hagyni, hogy egy új realitás alapú világ hogy állna ezekhez a tévszüleményekhez.

Miért van az, hogy a fiúknak nagyon sok lány tetszik, a lányoknak viszont csak egy kevés fiú jön be külsőre?

Legjobb válasz: Erre olvastam egy egész jó választ egyszer, de már nagyon nem emlékszem csak a lényegre. Tehát: ez puszta biológia és ösztön. A nõk az állatvilágban - és nálunk is - olyan párt akarnak maguknak akitõl egészséges utódjuk születik. Ezért válogatnak, keresik a tökéletest - természetesen nem úgy, hogy na Józsival aranyos gyerekünk lesz, megismerem. De ez mélyen ott van bennük. - A hímek(férfiak) pedig minél több utódot akarnak. Ennyi :)

Erre olvastam egy egész jó választ egyszer, de már nagyon nem emlékszem csak a lényegre. Tehát: ez puszta biológia és ösztön. A nõk az állatvilágban - és nálunk is - olyan párt akarnak maguknak akitõl egészséges utódjuk születik. Ezért válogatnak, keresik a tökéletest - természetesen nem úgy, hogy na Józsival aranyos gyerekünk lesz, megismerem. De ez mélyen ott van bennük. - A hímek(férfiak) pedig minél több utódot akarnak. Ennyi :)
Igen, biológia, evolúció, blabla, szokásos hülyeségek. A nõknek egyre több elvárásuk van külsõ terén. 8-10 év még azt mondta a legtöbb nõ, hogy elég, ha nála magasabb a férfi, ma már szinte minden nõ 10-15 cm-rel magasabb férfival akar járni. Semmi köze ennek a biológiához. Régen közel nem volt ennyi elvárásuk. Arról van szó, egyre több helyen elõnyös megkülönböztetésben részesülnek, pl. iskola, munkahely, joguk van ehhez, joguk van ahhoz. közben meg egyre ribancosabban öltözködnek, és szinte már minden átlagos agyonsminkelt nõ királynõnek érzi magát, és azt hiszi, hogy neki jár egy magas, jóképû. különleges férfi, miközben õ unalmas, átlagos és kövér.
Azért mert a nõknek olyan elvárásaik vannak amiket lehetetlen teljesíteni és ezt annak ellenére teszik hogy szinte egyik sincs megelégedve magával ilyen jogon meg hogy várják el. Amúgy meg nem így van csak álszentek csak nem merik bevallani ami érthetõ is mert már egybõl r*bancok akkor ... De hidd el van sok p*csa akiknek mind1 csak f*sz legyen ...
lásd evolúció pszichológia
Mert a pasik dugni akarnak és akinek már jó az alakja dughatóak az már rögtön tetszik nekik.
Én pl. Durván sok srácot találok helyesnek. Ennek ellenére nem vagyok ku*va, ne gondoljátok! 1 srácba vagyok szerelmes. A többi srác me helyes, jól néz ki. Semmi több.
Pasik nagy része csak kúrni akar, azt meg mindegy kivel csinálja, nõk ha szexelni akarnak akkor is vannak érzelmek ha nem is szerelmesek. Egy alpári kreténnel nem szexelne egy nõ, de egy sík hülye ribit simán megraknak.
Mert a fiúk sok lánnyal kufircolnának, de a lányok válogatósabbak:D Amúgy ez egy elég ostoba magyarázat, mert nem mindenkire igaz. Nem lehet általánosítani.
mert felszínes dögök mind, pfejjj Amúgy honnan veszed, hogy ez így van? Szerintem ezt nem lehet így megállapítani. Vannak válogatós fiúk meg válogatós lányok is.
Nem mindegyik fiúnak tetszik sok lány. Ez általánosítás.

Miért néz rám nagyon sokat egy fiú? Ez azt jelenti, h tetszem neki?

Van egy srác. Nem rég tök jól elbeszélgettünk,mert rossz kedvem volt,ő odajött,megvigasztalt stb. Persze mikor dumáltunk,akkor is csak négyszemközt és mindenkit elküldött.Ezóta a dumálás óta nagyon sokat néz rám.Mikor beszél,aközben is és máskor is. Nemrég odajött hozzánk(én és a bnőm voltunk ott),akart valamit mondani,de nem azt mondta,hanem egy teljesen másat. De látszott rajta,h nem azt akarta mondani. Lehet nekem akart vmit mondani? Nem tudom. Tanácsokat kérek. Ja,a fiú jó pár évvel idősebb.

Legjobb válasz: Szerintem igen.

Szerintem igen.
Beléd eset .
add lejjebb az igényeket.
Mert az élet egy nagy szopás...
A kérdező hozzászólása: de nekem nincsenek nagy igényeim. az olyan lányok tetszenek akik nem a legcsinosabbak meg akik a legnépszerûbbek a suliban hanem az átlagos lányok. akik odajönnek azok között van olyan aki nagyon jól néz ki meg dögös, de attól félek hogy éppen ezért sokmindenkinek kell és elhagyna. egyébként nincs gond a külsõmmel se meg normális és mûvelt vagyok
Érdekes, én is ilyen voltam mint te. az elõzõ hozzászóló jól mondta hogy tedd lejjebb a lécet, vedd lazábbra a figurát, szerinted megéri ezen görcsölni? Nem hiszem, hidd el találsz magadnak barátnõt és utána nem leszel ennyire félõs se. Mindig pozitívan nem szabad csüggedni egy csalódás után hisz több ezer nõ van még kedvedre tudsz válogatni :)
Mert átlagosan nézel ki, emiatt csak a csúnya lányoknál van esélyed. Örülj neki, mert ha csúnya és kicsi lennél, nekik se kellenél!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) utolsó: pont fordítva van hozzám tetszem a dögös csajoknak de õk nekem nem, inkább az átlagos lányok tetszenek. és egyébként magas vagyok és izmos is, nem átlagos.

Én ezt nem értem. Ha olyan sok lány szeret kigúnyolni, hogy ronda vagyok meg elutasítanak, ha bepróbálkozom náluk, akkor miért van az, hogy néha úgy tűnik tetszem ennek vagy annak a lánynak és nagy ritkán még számomra szép lányoknak is?

Például legutóbb is egy csaj fogadásból randizott velem, elhitette, hogy tetszem neki, aztán később jót röhögtek rajtam, meg lerondázott, totál leépítette az önbizalmam, ami amúgysem volt sosem igazából. Mégis volt már fura mód, hogy több lány is olyan jeleket adott, mintha bejönnék neki és ritkán még nekem tetsző szép lányok is csináltak ilyet. Például buszon szemezett velem szép csaj vagy egyszer odajött hozzám valami csaj, hogy menjek már vele, aztán kiderült, hogy tetszem a barátnőjének csak ő félt kezdeményezni. Nyílván tény, hogy a nagyon shzép lányoknak nem jövök be, de például az ilyen buszos szemezésnél szép lány csinálta, de nem vagyok benne biztos, hogy bejöttem volna nekik, meg olyan is volt, hogy mondjuk utcán mentem és szép csaj hátrafordult, rám mosolygott. Nem tudom hol és hogyan találhatnék olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom, mert olyan lánynak, aki nekem nem jön be, egész sok van. Viszont utcán inkább szép lányok szoktak jelezni, de őket sosem mertem még megszólítani, hiszen mindenki azt hitette el velem, hogy csúnya vagyok, akkor meg minek próbálkozzak szép lánynál?

Legjobb válasz: Nem kell foglalkozni a bunkókkal.

Nem kell foglalkozni a bunkókkal.
Hagyd már ezt az utcán ismerkedõsdit! Úrinõ nem ismerkedik utcán és kész! Járj társaságba, legyen baráti köröd, és ott egyértelmûen kiderül, hogy képes vagy-e kapcsolatot kialakítani!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!