Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok tetszik (140 db)

Ti melyik nevet választanátok? Nagyon sok tetszik és képtelen vagyok választani a (nevek lent vannak) nektek melyik tetszik?

Adorján, Bendegúz, Bertold, Boldozsár, Ciprián, Csenger, Dominik, Dorián, Flórián, Izidor

Legjobb válasz: Dominik vagy Csenger :)

Dominik vagy Csenger :)
Flórián, Bertold :) Van amelyikhez érzelmileg köt valami? sztem úgy lehet a legkönnyebben választani
Dominik.
Adorján, Csenger.
nekem egyik sem tetszik, a Bendegúz még elfogadható, csak felnõttként érdekes.
Dorián.
Bendegúz, Dominik
Bendegúz, Boldizsár
Dominik
Mi a vezetéknév?
Dorián
Bendegúz, Dominik :)

Miért van az, hogy nagyon sokan kiragadnak a kereszténységből nekik tetsző részeket, amikben hisznek, de a többit meg nem fogadják el?

Mire jó ez a magatartás? Kiragadja például az örök életet, mennyet, elvárja, hogy Isten megsegítse, ugyanakkor nem fogadja el, hogy a paráznaság, homoszexualitás, stb. bűn?

Legjobb válasz: Véleményem szerint, és ez sokak szerint is így van, a legtöbb vallást már csak az érdekli, hogy legyen bevétel. A vallások külön külön nagy vagyonokat uralnak, például a katolikus, vagy református (azért említem ezeket, mert ezek a legismertebbek). Sokak azért ragadnak ki részeket, és azokat tanítják esetleg hamisan, mert nekik ez tetszik, õk így szeretnének élni. Például van olyan vallás, aki a bibliából az egyértelmû "ne lopj" parancsot jelképesen magyarázza, hogy lehet lopni ha... Azonban vannak vallások, amiknek a tanításain érdemes elgondolkodni, mert biztos hogy van egy igaz vallás, csak meg kell találni.

Véleményem szerint, és ez sokak szerint is így van, a legtöbb vallást már csak az érdekli, hogy legyen bevétel. A vallások külön külön nagy vagyonokat uralnak, például a katolikus, vagy református (azért említem ezeket, mert ezek a legismertebbek). Sokak azért ragadnak ki részeket, és azokat tanítják esetleg hamisan, mert nekik ez tetszik, õk így szeretnének élni. Például van olyan vallás, aki a bibliából az egyértelmû "ne lopj" parancsot jelképesen magyarázza, hogy lehet lopni ha... Azonban vannak vallások, amiknek a tanításain érdemes elgondolkodni, mert biztos hogy van egy igaz vallás, csak meg kell találni.
Hát testvér, ez nekem is eszembe jutott épp ma. De valószínûleg az rá a válasz, hogy az áldás kéne, de annyira szereti a bûnt, hogy inkább megmagyarázza, mintsem elhagyja.
Mert a kereszténységet magát is emberek állították össze.Ha õk válogathattak, akkor más is válogathat.
Azért, mert emberi erõbõl nem tudta elhagyni a homoszexualitást, és amikor kérte Istentõl a segítséget, akkor nem kapta meg. És a leprások, akik könyörögtek Jézusnak, hogy könyörüljön rajtuk? Bûn-e a lepra, ami tisztátalanná tesz?
Pont ezekkel védekeznek a pedofilok is. Gratula ehhez a nagy liberalizmushoz.

Miért változtam meg így? Korábban alig érdekelt az öltözködés, az unokatesóm kinőtt ruháiba jártam 15 évesen, most pedig már csak olyan ruhám van, amit én vettem, és nagyon tetszik. De nem sokáig tetszenek a ruhák, mert megunom,

és máris új kell, és alig hordok egy-egy darabot.Egyszer úgy érzem, h sportos ruha kell, b? farmert veszek, most meg egy n?cis magassarús korszakom van. Az alakom is gyorsan változik, nyáron 50kg, télen 56-58 is akár. Nem tudom hogy mit kezdjek a helyzettel, hogy alakítsak ki egy stílust, mert ez nem oké.

Legjobb válasz: Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!

Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!
Én is így voltam az öltözködéssel hogy nem tudtam eldönteni milyen stílusú ruhákat is hordjak de ez a korral jár, majd idõvel kialakul és el tudod dönteni melyik is vagy te igazából. Persze ha néha váltogatod az nem baj. A súlyodra meg figyelj oda télen is. Ne egyél sokkal többet télen sem és sportolj, tornázz akár otthon.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is parasztság, saját keresetembõl veszem!:)
en ugyanaz vagyok mint te. bar en hetente shoppingolok. olyankor extremebb darabokat, meg foleg brossokat, ilyen viragosakat tudod, meg kiegeszitoket. egy viragos bross nagyon fel tud dobni egy komor darabot, s maris nem unalmas, probald ki.
hány éves vagy? Velem ugyan ez van, de csak most ebben az évben lett így. Hajszínemet is változtatom, barna voltam, most meg szõke, de fekete akarok lenni.. nem tudom. És ez most egy éven belül. A stílusomat sem tudom eldönteni, de ez csak most tört rám így nyáron. Ez valamit jelent nem? Amúgy én meg 20 vagyok. Szóval nem tudom, ez valami tudatalatti dolog, vagy a változástól való félelem v mi?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 18 vagyok! És képzeld énis! Elmentem fodrászhoz és vágattam magamnak egyenes frfrut, tetszett 2 napig, most meg utálom, és csak hajpánttal járok, és alig várom, hogy visszanõjjön.:W Nem tudom mi ez, de ááá.. látom h vmi nem okéé.


Van egy fiú az osztályban állati helyes és sokat szokott rám mosolyogni, de egy másik csajjal egy csomót beszélget. De annak a csajnak pedig nagyon nem tetszik Õ. Én viszont megõrülök! Mit tegyek? ! És fiúk Ti miért vagytok ilyen kiszámíthatatlanok?

Legjobb válasz: Ebben most mi az olyan kiszámíthatatlan?? Sokat mosolyog rád: mit csináljon, grimaszoljon? Neki biztos a lány tetszik, vagy csak jól kijönnek, megvan a közös hang köztük. Mit tehetsz? Próbálj te is szóba elegyedni a sráccal, ismerkedjetek ti is.

Ebben most mi az olyan kiszámíthatatlan?? Sokat mosolyog rád: mit csináljon, grimaszoljon? Neki biztos a lány tetszik, vagy csak jól kijönnek, megvan a közös hang köztük. Mit tehetsz? Próbálj te is szóba elegyedni a sráccal, ismerkedjetek ti is.
Hova való vagy
*csávó elött
Lehet nem vezet semmire de ne égjen a le a csávóra azért fontosabb. 14/F
A kérdező hozzászólása: Köszi, igyekszem, de mirõl beszélgessünk? Mármint õ tipikus sportõrült én meg eléggé béna vagyok sportból...
Nem-nem gyerekek! "Megütik az egyik orcádat, tartsd oda a másikat is". A szemet szemért "filozófia" nem vezet semmire. De errõl majd máskor. Beszélgess a fiúval te is. Lássa rajtad, hogy érdeklõdsz iránta. Hidd el ez beindítja majd az eseményeket. ;)
Ja hogy nem téged szid értem de szerintem téged is fog 14/F
Akkor neked is szèp osztály társaid vannak és ne érdekeljen az a r ibanc és akkor ha szid te is szidd ne hagyad magadat sok sikert nektek :) 14/F
A kérdező hozzászólása: De Õ vele szemezni szoktunk a lány pedig többször is elèg hangosan mondja hogy :Te mekkora P*cs vagy (neki modja)
Hát èn pont igy jártam, mosolyogott, nèha csak ugy megfogta a kezemet viszont egy másik lánnyal egy csomôt beszèl, hülyèskedett. Règen jàrt is a lánnyal, nagyon szerette màrmint a fiu a lányt, viszont a lány csak azèrt jàrt vele, mert fèltèkennyèe akart tenni egy másik srácot.... amikor a csaj elmondta nekem hogy mièrt járt vele azt hittem meghalok... egy olyan rendes sráccal ezt csinálni, de a fiu akivel jàrt, megbocsàtott neki ès olyan mint a járás elõtt... szal az a lènyeg hogy velem is ilyeneket csinált, ès mèg most is nullàn vagyunk, mert nem kezdemènyeztem... szóval momd el neki mot èrzel, ès ne juss az èn sorsomra :)

Van egy tanarunk, aki nagyon sok lanynak tetszik, es az egyik baratnomnek is bejon. En ugy veszem eszre, hogy a tanar jatszik vele. Mit erez a baratnom irant?

Szoval mikor kettesben vannak mindig nagyon kedves vele, leveleztek is, es sokszor olyan erzest kelt a lanyban, hogy tetszik neki. De mikor az osztalyban van mas, olyan mintha neha haragudna ra. Sokak szerint az a helyzet, hogy az osztalyban fel hozza kozeledni, meg annyira is mint a tobbiekhez, mert tudja, hogy nem szabad szeretnie a baratnomet. Szerintetek mi van? Szereti a lanyt? Kihasznalja? Vagy csak a kedvence?

Legjobb válasz: Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.

Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.
A kérdező hozzászólása: Igen :) De akkor amikor kettesben vannak miert olyan kedves vele? Az az igazsag, hogy a tanarnak van baratnoje. A baratnom halalosan szerelmes bele, es latom rajta, hogy ez az elso igazi szerelme.Mert edddig is volt, hogy tetszett neki valaki, de nem voltak ezek a jelek, ami most: labremeges, neha dadogas, pillangok a gyomorban... es ami nagyon fura, hogy multkor a lany pont sirt es jott a tanar es ahogy meglatta mosolygott, mintha kicsereltek volna...tehat szerintem ez igazi szerelem. De a baratnom azt allitja, hogy csak a kedvenc diakja akar lenni... Hat szerintem ez a minimum...
A kérdező hozzászólása: A lany kulonben nagyon jo a tantargyabol, mindig figyel, stb.. es komolyabb is az atlagnal... de kicsit duci, az arca viszont szep.
Lehet, hogy csak bebeszéli magának, én is így voltam iskolás koromban. Viszont, ha a tanárnak tényleg tetszik, jobb ha elkerüli, mert ebbõl a kapcsolatból még sok baj lehet. Ha kiderülne, a tanárt kirugnák az állásából, vagy akár börtönbe is kerülhet "liliomtiprásért", kiskorú megrontásáért. A legnagyobb baj, ha ez a tanár egy pedofil állat. Szóval jobb vigyázni vele!
A kérdező hozzászólása: Nem a tanar nem pedofil. Es pont most beszeltem a baratnommel telefonon. Ujabb level erkezett tole... Hat a baratnomet mostmar tokeletesen ertem. Az tortent, hogy a szulei valnak, o mar reg tudja, de csak most mondta el nekem. Es a tanarral szeret beszelgetni, olyan neki, mint egy nagy teso, vagy egy apa inkabb. Es szegeny nem tudja, hogy kellene kozel keruljon a tanarhoz (nem szerelmileg). Nagyon szeretne beszelgetni vele, tanacsokat kerni tole stb... Ugyh, ha esetleg erre is van otletetek, akkor irjatok meg kerlek...:)
Nyugodtan kérhet tõle tanácsot! Nem az osztályfõnöke? Nem baj, akkor is. Ha megbízik benne, hogy nem fog visszaélni vele, ha sok mindent elmond magáról...
Odamész és elhívod randira, nem kell ezt túlbonyolítani, férfi vagy, az egekre.
Pontosan, ahogy elõttem írták. Állj a sarkadra!
egyszerû... oda mész és elhivod randira... egyébként a nõk jobban szeretik a talpraesett pasikat:) ... szóval azért leplezd mert egy idõ után unalmassá válhat... tessék elhivni randira mint egy igazi férfi, de azért légy romantickus :) ))
Ha mosolyog Rád, akkor valószínû, hogy Te is teszel neki! (Ha több lánynak is tetszel, ez is növeli annak a valószínûságát, hogy talán nem tart õ sem rondának! :D ) Ne halogasd sokáig a randira hívást, mert a csaj Tõled várja a kezdeményezést - sajnos ez a "hagyomány" idegzõdött be a közgondolkodásba, hogy mindig férfinak kell kezdeményezni. Ha nem kezdeményezel elõbb-utóbb, nem arra fog gondolni, hogy nem mersz, vagy hogy õ is kezdeményezhetne, hanem hogy nem tetszik Neked :( Ha nem akarod mindjárt randira hívni, akkor ha megint beszégettek, kérdezd meg, munka után megenne-e Veled egy sütit, meginna-e Veled egy kávét a közeli cukrászdában, kávézóban, stb. Ezt lehet randinak is értelmezni, meg baráti beszélgetésnek is! :) És ha az jól sikerül, kérd el a számát, és hívd el mondjuk hétvégén egy hosszabb randira. Sok sikert! :)
Hát mindenképp menj oda hozzá, beszélj vele aztán ha úgy érzed tereld a szót a randira és hívd el

Miért van az hogy nagyon sok fiunak tetszek de felek veluk talakozni, kavarni, osszejonni. Miert van ez? ! Nagyon szar

(16 eves leszek, hosszabb kapcsolatom nem volt meg, szuz vagyok.) Miert van ez Pedig akar hannyal osszejohetnek rengeteg mindenkinek bejovok de amikor oda kerul a sor hogy kavarunk egyszeruen nem merek. Se kapcsolatba belevagni olyan fura erzesem lenne ha jarnek egy fiuval mintha nemszabadna vagy illegalis lenne mintha az gaz volna. Tudom ez hulyeseg de tenyleg igy erzem, pedig sokmindenki tetszik es tenyleg igy mondom hogy fu ezzel osszejonnek na akkor most o az igazi de mikor odajutok teljesen mas lesz

Legjobb válasz: Mert még kislány vagy. Ne siettesd, úgyis eljön az idõ, ez a jelen idõszak meg már soha nem fog visszatérni. Majd ha már nem sokmindenki tetszik, hanem csak kevesen, akkor már tudni fogod, hogy már szabad és merni fogsz.

Mert még kislány vagy. Ne siettesd, úgyis eljön az idõ, ez a jelen idõszak meg már soha nem fog visszatérni. Majd ha már nem sokmindenki tetszik, hanem csak kevesen, akkor már tudni fogod, hogy már szabad és merni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom sztem is meg raerek szarok ra de akkoris szar erzes....:(
Ismerõs a kavarós szitu. Csak nálam ez ugy van, hogy néha erzem, hogy kell valaki néha nem. Valszeg azért mert még nem találtam meg azt a lányt a nagy "õ"-t. :) 19/f
Gondolom nem vagy több 12-nél :D
ez a vonat elment
A kérdező hozzászólása: jaj de vicces vagy 15 vagyok õ mg 16.. segitséget kértem nem pedig hogy elcsezd a kedvem mágjobban mert nekem nagyon fontos õ!
De gáz, hogy megkérdezted tõle, hogy szerelmes-e beléd..
A kérdező hozzászólása: miért?
Mert ezzel sarokba szorítottad. Ha kicsit bátortalanabb, így nem fogja megmondani az igazat.
A kérdező hozzászólása: de elvileg már nem annyira azt irta..
most mondta vagy írta, hogy nem annyira? döntsük már el
a fiu tudni fogja...Barney Stinson voltam PACSI
mond neki hogy kivették a mandulád...tuti te kellesz majd neki
A kérdező hozzászólása: mert?
A kérdező hozzászólása: de most komolyan miért mondjam neki azt?
Nyírd ki a másik csajt.
A kérdező hozzászólása: kíméljetek a hülyétõl

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik nekem . Aránylag ismerem is mert nagyon sokat szoktam beszélni vele MSN-en. Van is néhény közös témánk . Mik azok a jelek amik mutatják hogy tetszem neki?

Legjobb válasz: Ha pl rákérdeznél, hogy figyelj már Gizi, lenne kedved ezt személyesen is megbeszélni mondjuk egy kóla mellett? És akkor már szinte randira is hívtad.

Ha pl rákérdeznél, hogy figyelj már Gizi, lenne kedved ezt személyesen is megbeszélni mondjuk egy kóla mellett? És akkor már szinte randira is hívtad.
nekem nincs ugyan barátnõm, de alapszabályok, ha tetszel neki: -meg tudod nevettetni (akármivel, még ha szted nincs is jó humorod) -folyton igazgatja a ruháját, v. a haját -izeg-mozog (ezekbõl ha csak az egyik is megvan, már van esélyed, de sose bízd el magad!)
utolsónak: a lányok általában mindig ezt csinálják, ha nem tetszik is nekik az illetõ. nehéz egy helyben mozdulatlanul ülni, ha pedig az ember jól érzi magát (ezt nem csak azzal teheti meg, aki neki bejön), akkor mindenen nevet, azon is, amiben semmi vicces nincs : ). a hosszú haj pedig arra van, hogy babráljuk : ). 15/L
Pl. megkérdezi, hogy van-e csajod... (ha nem is személyesen, akkor MSN-en)
üdv újra! A 08:56 is én voltam. Hé, a hosszú haj nézõpont kérdése. Rocker vok, nekem is hosszú a hajam, de nem szoktam vele babrálni xD Ami meg a többit illeti... basszus, ne légy már ünneprontó :D Olyan goromba csajokat ismertem/ismerek, akik soha nem csinálnak ilyesmiket, csak a napi orgazmusukról tudnak pofázni, amit én meg lekakálok. Hidd el, ha a fenti feltételek közül megvan legalább az egyik, már van esélyed
A kérdező hozzászólása: OKÉ köszi :) a gyors választ .. am én is rocker vok csak nincs hosszú hajam xD
Jaj! Ha tetszel neki akk a közeledben akar lenni, vagy zavarba jön ha a szemébe nézel, stb ezt így nem lehet megfogalmazni ezt érzed majd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!