Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok olvasom, hogy (13 db)

Nagyon sokat olvasom ebben a rovatban, hogy lányok VÉKONY és nem izmos lábat akarnak. Megmutatnátok képpel, milyen szerintetek az izmos női láb, amit nem szeretnétek?

Nem kötekedés, tényleg kíváncsi vagyok már nagyon.

Legjobb válasz: mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.

mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.
ez engem is érdekelne:)
Izlések és pofonok. neked ez tetszik, nekem az. Speciel, amit linkeltél az nekem kb hányinger, mint egy borotvált férfi transzvesztita láb. Nem bírnám elviselni, hogy ilyenem legyen, de sem mint a Rékáé.
igen, erre mondtam, hogy jobban látszódót nem lehetne? a Rékás képen nincs is ott az egész lába, csak a felsõ része, a vádlija nem is látszik. most rohanok, de majd felteszek egy képet a sajátomról, egy barátnõm szerint izmos vádlim van, szerintem nem annyira izmos az.
Rékáé undorítóan izmos? omg :D Pláne azon a kiválasztott képen, tulajdonképpen alig látszik valami, amitõl nem egy teljesen átlagos láb :D A második képet meg én találom férfiszemmel undorítóan vékonynak, hihetetlenül formátlan, semmilyen, mintha két pálcikán állna, szóval nem értem én ezt a vékonyláb-mániát ^^ Na valami ilyesmi már alakul: http://3.bp.blogspot.com/_p18PR-OlDsE/TGsNxLqp0RI/AAAAAAAABM..
A kérdező hozzászólása: Mondjuk örülök, hogy írtad az egészségtelen koplalást... Mert az is nagyon-nagyon egészségtelen, hogy valaki el akarja "tüntetni" egy izmát vagy lekicsinyíteni, mikor az izom oly egészséges és manapság egyre ritkább kincs.
A kérdező hozzászólása: Sajnos meg lehet tõle szabadulni, de tõlem senki nem tudja meg, az tuti. :D Az utcán 10 emberbõl 8-nak semmilyen vádlija van... Az izmos vádli szép ;)
Nekem is vastag a vádlim. Ez alkat kérdése. Ebbõl kb csak egészségtelen koplalással tudsz leadni. SZERINTEM. De nem vagyok szakértõ, ha valakinek van jobb ötlete, mondja. Szerintem tuti, hogy a vádli izmossága alkat kérdése (IS).
Pedig erre értjük, mikor azt mondjuk, hogy nem izmosat, hanem vékonyat szeretnénk. Nekem pl jóval izmosabb a vádlim, mint az övé és baromira nem tetszik, ilyen vékonyat szeretnék.
az is izmos pedig, hiába vékony.
Mi nem látszik jól rajta? Rubint Rékának undorító izmos lába van, Jessica Albanak pedig szexi, vékony, nõies.
valami jobban látszódót nem lehetne?:)
A kérdező hozzászólása: Úgy nézem, hogy kielégítetlen marad a kíváncsiságunk. ;)
na, valaki mutasson már egy vádli a réka vádlijáról, mert az pont nem látszik a képen.:)

Ha holnap belekezdek az Egri csillagokba akkor vasárnapra ki tudom olvasni? (nagyon sok könyvet olvasok és nagyon sok félét csak nem tudom hogy tetszeni fog-e) komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.

Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.
Nekem a kõszívû ember fiai tetszett. Hát izmos pár nap lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat! igazából szeretem az ilyen regényeket és 13 évesen (pontmajuhe) pedig 90% ilyeneket olvasok. nem is értém ez a könyv hogy maradt ki. de köszönöm! :) )

Itt nagyon sok anyukától azt olvasom, hogy az ő babája már nagyon korán átalussza az éjszakát, átlagon felül fejlődik, elvan magában, nem sírós, megfordul, ül, feláll, jár stb. Vannak, akik szintén megszenvednek ezekben a kezdeti időszakban?

Tényleg néha úgy érzem, hogy más babája már lényegesen el?rébb jár pl. alvásban, sírásban stb...

Legjobb válasz: Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(

Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(
Minden gyerek más. Nekem mindkét fiam iszonyatosan rossz alvó volt. Napi 2-3zor 20 perc volt amit alvásal töltöttek napközben. A köztes idõt vagy sírással vagy csendes nézelõdéssel töltötték kicsiként. Mikor milyen napjuk volt. Éjszaka a nagyobbik 2szer kelt és nagyon nehezen aludt vissza.Volt, hogy 1 óra is eltelt.Vele sokat éjszakáztam. A kisebbik csak egyszer kelt, de õ vissza is aludt. Mindent nagyon korán csináltak8ülés állás, elindulás). Igazi örökmozgó még most is mind a kettõ. Viszont most a kislányom egy angyal. Csak eszik alszik.A hangját alig lehet hallani. Éjszaka 1 szer kel. Igaz õ még csak 6 hetes. A mozgás beli fejlõdésrõl nem tudok még nagyon nyilatkozni. A fejét ha ugy van sokáig stabilan tudja tartani(még egyenlõre ennyi :) ). Én ezért irom, hogy minden gyerek más. Más ütemben fejlõdnek, más a természetük. Egyébként miért mondnanám az ellenkezõjét ha nem igaz?
Az én babám tényleg nem sír, csak nyüszög, ha álmos. Én mondjuk ennek érdekében soha nem hagytam sírni, ált. vele alszom, igény szerint szopizik stb. Most 6 hónapos, de még mindig felkel éjjel. Ált. 1x, de ha fogzik van, hogy 5x is. Már van 4 foga, de most jön az 5., tehát megint nagyon sokat cicizik éjjel. Fáradt vagyok én is:-)
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem mondani, hogy mindenben kb. idõben vagyunk. Semmi extrát nem csinálunk:) A fogunk az tényleg sok a korához képest, de ennyi.
Szia! Ne aggódj emiatt! Az én kislányom 9 hónapos is elmúlt amikor mászni kezdett, ekkorra már minden kortársa hónapok óta gyakarolta a mászást. Az elsõ születésnapján viszont már lépegetett. A következõ "lemaradásunk" a beszéd. Most 22 hónapos, és két hete kezdett igazán szavakat ismételgetni, most viszont olyan tempóban, hogy nem gyõzzük követni, naponta 30 új szóval lep meg bennünket. Pedagógusként is úgy gondolom, a fejlõdést csak az érés befolyásolja, nem tehetünk semmit, esetleg mindig a megfelelõ környezetet biztosíthatjuk nekik, úgy a mászáshoz, mint a beszédhez. A kislányod is mindent fog majd produkálni, csak türelemmel ki kell várni. Az éjszaka átalvása meg tényleg nehéz kérdés, és biztos, hogy többen szenvednek vele, mint ahányan bevallják, de hidd el, az is meg fog oldódni. Én a sírni hagyásban sohasem hittem. Amíg szopizott gyakran aludtunk egy ágyban, így akárhányszor kelt fel éjjel, szinte magunkhoz sem tértünk az éjszakai evésektõl. Miután 14 hónaposan abbahagyta a szopizást (ekkorra teljesen) még gyakran odavágyott hozzánk. Aztán egy idõ után észrevettem, hogy nem tud nyugodtan aludni mellettünk, állandóan piszkált bennünket még álmában is, ráadásul újra babát várunk, és féltem, nehogy megrúgjon, így aztán visszavonultunk a kiságyikóba. És bár hagytam sírni, nem hagytam magára egyetlen percre sem, ott ültem mellette, beszéltem hozzá, vigasztaltam, míg végül lefeküdt, elaludt. Másnap ugyanígy, harmadnaptól végigaludta az éjszakát. Igaz, ekkorra már másfél éves volt, pontosan értette, hogy mit mondok neki, mert szerintem ez feltétele annak, hogy elérjünk valami változást. (A kiságyba "visszaszoktatást" még megelõzte, hogy ágyat vittünk a szobánkba neki, de nem jött be.) Szóval a lényeg, hogy mindent a maga idejében. Kitartás, meglátod, õ is mindent meg tud majd csinálni, és az éjszakát is át fogja aludni, amint megérett rá.
Az én babám 3 hós elmúlt és még nem tartja a fejét, éjszakánként 2-2.5 óránként kér enni. Nappal is! Régebben volt hogy 8 órát egyben lehúzott éjjel.A babák is mindig változnak.Eddig csak cuppogott, ha kért enni, mostmár nyöszörög is hozzá.Ha ez fejlõdésnek mondható, akkor ez az. :)
Szia! Nekünk 4 hónapos a kislányunk és azóta alussza végig az éjszakát amióta hason altatom így tudunk aludni kb. 21-tõl 6-ig, sajnos mikor hanyatt altattam mindig felmacerálta saját magát úgyhogy éjszaka 2 óránként kelt fel, most viszont napközben szinte alig alszik valamit és sajnos nagyon nyûgös. Szinte egész nap semmit nem tudok tõle csinálni és ha álmos vagy éhes õ nem nyöszörög, hanem iszonyatos patáliát csap amibe annyira belelovalja magát, hogy alig lehet lecsendesíteni. Kitartást kívánok neked!
Hidd el, ez normális. A lányom 4 hónapos és semmi "extrát" nem csinál, õszintén nem hiszem, hogy egy 6 hetes baba már magától megfordul és 3-4 hónaposan kúszik-mászik, ahogyan ezt olvasom sokszor és nem is gondolnám, hogy ettõl több akár egy baba vagy egy mama. Mindennek megvan a maga ideje és a fejlõdést felgyorsítani nem lehet, talán nem is egészséges. Minden baba más, ahogyan már írták is. A lányom hol átalussza, hol felkel éjjelente, attól függ, mennyit evett. Nyugodj meg és hagyd a fenébe a statisztikát. Ha bármi gond lenne, az orvosotok szólna. Minden rossz elmúlik 1x, hidd el, tapasztaltam.Jó egészséget kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a tanácsokat! Utolsó elõtti válaszolónak: mintha csak az én lányom lenne..... Õ sem nyöszörög, hanem teljesen belelovallja magát a sírásba.... :) Igazi bika a lelkem. :) Egyébként már születésétõl csak hason tud aludni, hanyatt nekem is felébreszti magát a kalimpálásával, úgy kb. csak fél órát alszik, többet nem. :)


Sony SP kijelzõje tényleg olyan ramaty? Sok helyen azt olvasom, hogy nincs nagy betekintési szöge, és a fekete az csak sötétszürke.

Legjobb válasz: TFT, tehát egy régi technika. Nyilván rosszabb, mint egy AMOLED vagy Retina kijelzõ. Viszont TFT-hez képest viszont nagyon is jó. Nekem nincs problémám sem a betekintési szöggel, de még a fekete sem szürke (szürke a nagyon sötét szürke is). A színek amúgy elég jók, tehát rossz-rossz, de azért nem annyira, mint amennyire lehúzzák a TFT miatt.

TFT, tehát egy régi technika. Nyilván rosszabb, mint egy AMOLED vagy Retina kijelzõ. Viszont TFT-hez képest viszont nagyon is jó. Nekem nincs problémám sem a betekintési szöggel, de még a fekete sem szürke (szürke a nagyon sötét szürke is). A színek amúgy elég jók, tehát rossz-rossz, de azért nem annyira, mint amennyire lehúzzák a TFT miatt.
Addig látod jónak amíg nem volt egy modernem kijelzõs telefon a kezedben.
"Addig látod jónak amíg nem volt egy modernem kijelzõs telefon a kezedben." Volt már AMOLED is (S4, S4 mini), Retina is (iPhone 5). Nem mondom, hogy nem rosszabb, de nem annyira szar, mint amit TFT-tõl vártam. Én azt írnám, hogy ha nem láttad, nem tudod mirõl beszélsz.
Sony-k kozul csak a Z Ultra-nak van szep kijelzoje, a tobbi nagyon ramaty.
Hát én nem értem ezt a betekintési szög rinyát, nekem tökéletesen megfelel a képernyõ, lehet azért mert nem hátulról szeretném látni a képernyõjét a telefonnak.

Baj, hogy sokat fekszem hanyatt? Nagyon szeretek így feküdni, és ilyenkor érzem leintenzívebben a baba mozgását is. Viszont sok helyen azt olvasom, hogy ez ártalmas lehet. Mi az igazság?

Legjobb válasz: Szerintem attól is függ,hány hetesek vagytok.Mekkora a baba,mennyire görbült már a gerinced.De ha nem érzed kellemetlennek,nem fáj a derekad,nem nyomódik el semmi idegszálad,pld elzsibbad a lábad,vagy megfájdul a fejed,akkor nem hiszem,hogy ártalmas lenne.Ha már kellemetlen,akkor már sajnos nem fogsz tudni úgy feküdni.Jó baba várást.

Szerintem attól is függ, hány hetesek vagytok.Mekkora a baba, mennyire görbült már a gerinced.De ha nem érzed kellemetlennek, nem fáj a derekad, nem nyomódik el semmi idegszálad, pld elzsibbad a lábad, vagy megfájdul a fejed, akkor nem hiszem, hogy ártalmas lenne.Ha már kellemetlen, akkor már sajnos nem fogsz tudni úgy feküdni.Jó baba várást.
Ha már viszonylag nagy a pocid és háton fekszel, akkor a méhed teljes súlya a gerincedre nehezedik. Ez nyomhat ott olyan eret, amelyen keresztül visszajut a test alsó részébõl a vér a szívbe. Ez pedig hátfájáshoz, alacsony vérnyomáshoz, akár aranyér kialakulásához is vezethet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 27 hetes vagyok egyébként, és semmi bajom nincs (még), ha hanyattfekszem, sõt, így a legkényelmesebb.

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganat

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganattal, amely során sugárkezelést és gyógyszeres terápiát írtak elő. A zitazónium nekem sem vált be, a tüneteim, mint a hölgyé, csak még véreztem is tőle. Ezért eltávolíttattam a még meglévő egy petefészkemet. Ezt követően kaptam a femarát, amitől rettenetes izületi fájdalmaim voltak, így az onkológusom végül az anabrest mellett döntött. A forróság és a hidegrázás, a bőrgyulladások és persze a rettenetes hüvelyszárazság rontják az életminőségemet. Dolgozom és energikus vagyok, naponta futok, hogy karban tartsam magam, de nem könnyű így élni, még örülhetek, hogy rendkívül toleráns párom van. A cikatridina kúpról most, itt olvastam először, ki fogom próbálni, de amiért még írok, az az ön javaslata, hogy lehetne módosítani esetleg a terápiát is. Ez engem is érdekelne. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganat

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganattal, amely során sugárkezelést és gyógyszeres terápiát írtak elő. A zitazónium nekem sem vált be, a tüneteim, mint a hölgyé, csak még véreztem is tőle. Ezért eltávolíttattam a még meglévő egy petefészkemet. Ezt követően kaptam a femarát, amitől rettenetes izületi fájdalmaim voltak, így az onkológusom végül az anabrest mellett döntött. A forróság és a hidegrázás, a bőrgyulladások és persze a rettenetes hüvelyszárazság rontják az életminőségemet. Dolgozom és energikus vagyok, naponta futok, hogy karban tartsam magam, de nem könnyű így élni, még örülhetek, hogy rendkívül toleráns párom van. A cikatridina kúpról most, itt olvastam először, ki fogom próbálni, de amiért még írok, az az ön javaslata, hogy lehetne módosítani esetleg a terápiát is. Ez engem is érdekelne. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének … Olvass tovább »

Mindenhol azt olvasom, hogy rosszul alszanak a gyerekek ebben a nagy melegben. Az enyémek meg pont ellenkezőleg. Baj lenne, hogy sokat alszanak?

Legjobb válasz: Dehogy baj, hagy aludjanak. Ez attól is függ kinél mennyire meleg van, ki mennyire bírja a meleget (gyerek is). Én is inkább csak alszok ebben a melegben.

Dehogy baj, hagy aludjanak. Ez attól is függ kinél mennyire meleg van, ki mennyire bírja a meleget (gyerek is). Én is inkább csak alszok ebben a melegben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon meleg van sajnos. 29-32fok
Nem baj, az én fiam is sokat alszik ilyen melegben, és én is aluszékonyabb vagyok.
nem hiszem, hogy baj, a fiam egy hettel ezelottig nem aludta at az ejszakat, most, egy 2:30-as ket korty viz mellett vegigalussza! tartsa meg jo szokasat a kanikula elmultaval is:-)
Az én babám is nagyokat alszik ebben a melegben.
Az én kisfiam is jókat alszik. :)
A kérdező hozzászólása: Na jól elszóltam magam, mert az éjszaka borzalmas volt. Egyikünk sem bírt aludni :( De nappal rendületlenül jól alszanak.
en solutiot hasznalok, borotvalkozas utan csip, de hatasos es nm izzadok tole, meg csak par honapja hasznalom meg jo:)

Párommal több mint egy éve próbálkozunk, hogy babánk legyen, de semmi. Nagyon sok helyen azt olvasom, hogy ha valaki 1 év alatt nem esik teherbe, akkor meddő. Az orvos szerint semmi nincs, ami gátolná a gyerekvállalást. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem "próbálkozni" kellene,hanem simán szeretkezni azért mert kívánjátok egymást. A "csináljunk gyereket",szerintem lelki gátakat okoz.

Szerintem nem "próbálkozni" kellene, hanem simán szeretkezni azért mert kívánjátok egymást. A "csináljunk gyereket", szerintem lelki gátakat okoz.
Van ilyen, szerintem ne add fel. :) Ha biológiailag nincs probléma, akkor elõbb-utóbb összejön. De! :D Ha gondolod legyél a kozmetikusom/fogorvosom/fodrászom/akármim. Akárkihez kezdek el járni, maximum 2 éven belül terhes lesz. :D Kb 10 nõ már biztos elment szülni, amióta az ügyfele/páciense vagyok. :D (Bocs ezt csak viccnek szántam.:D)
A meddõségnek az a meghatározása, hogy egy év alatt aktív szexuális élet mellett védekezés nélkül nem jön össze a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lehet gyereked, csak ilyenkor mondják azt, hogy vki meddõ. Ez lehet egy átmeneti dolog is. Az orvos milyen vizsgálatokat végzett el? Meddõségi centrumba menj és ott majd rendesen kivizsgálnak. Elõször a partnered (az egyszerûbb), mert nem biztos, hogy veled van a baj. Ha nála minden rendben, akkor jössz te. Hormonvizsgálatok, megnézik van-e peteérésed. Ha van, akkor megnézik hogy átjárható-e a petevezetõd stb.
Nagyon sok oka lehet. Egyik éppen a pszichés ok, vagyis nagyon akarjátok, nagyon görcsöltök érte. De lehet egy másik ok is. Egy ismerõsöm /nõ/ nem tudott szülni a férjétõl. Sok év után elváltak. Õ is férjhez ment, a volt férje is megnõsült. Mindkét helyen lett kisbaba. Õk egyszerûen nem passzoltak egymáshoz ilyen téren.
Szia. Olvass utána az Aviva tornának. Fórumokon CSAK jókat írnak róla. Sokan, - akiket évekkel azelõtt meddõnek nyilvánított az orvos-, hónapokon belül teherbe esett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!