Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok olvasom, (21 db)

Nagyon sokat olvasom ebben a rovatban, hogy lányok VÉKONY és nem izmos lábat akarnak. Megmutatnátok képpel, milyen szerintetek az izmos női láb, amit nem szeretnétek?

Nem kötekedés, tényleg kíváncsi vagyok már nagyon.

Legjobb válasz: mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.

mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.
ez engem is érdekelne:)
Izlések és pofonok. neked ez tetszik, nekem az. Speciel, amit linkeltél az nekem kb hányinger, mint egy borotvált férfi transzvesztita láb. Nem bírnám elviselni, hogy ilyenem legyen, de sem mint a Rékáé.
igen, erre mondtam, hogy jobban látszódót nem lehetne? a Rékás képen nincs is ott az egész lába, csak a felsõ része, a vádlija nem is látszik. most rohanok, de majd felteszek egy képet a sajátomról, egy barátnõm szerint izmos vádlim van, szerintem nem annyira izmos az.
Rékáé undorítóan izmos? omg :D Pláne azon a kiválasztott képen, tulajdonképpen alig látszik valami, amitõl nem egy teljesen átlagos láb :D A második képet meg én találom férfiszemmel undorítóan vékonynak, hihetetlenül formátlan, semmilyen, mintha két pálcikán állna, szóval nem értem én ezt a vékonyláb-mániát ^^ Na valami ilyesmi már alakul: http://3.bp.blogspot.com/_p18PR-OlDsE/TGsNxLqp0RI/AAAAAAAABM..
A kérdező hozzászólása: Mondjuk örülök, hogy írtad az egészségtelen koplalást... Mert az is nagyon-nagyon egészségtelen, hogy valaki el akarja "tüntetni" egy izmát vagy lekicsinyíteni, mikor az izom oly egészséges és manapság egyre ritkább kincs.
A kérdező hozzászólása: Sajnos meg lehet tõle szabadulni, de tõlem senki nem tudja meg, az tuti. :D Az utcán 10 emberbõl 8-nak semmilyen vádlija van... Az izmos vádli szép ;)
Nekem is vastag a vádlim. Ez alkat kérdése. Ebbõl kb csak egészségtelen koplalással tudsz leadni. SZERINTEM. De nem vagyok szakértõ, ha valakinek van jobb ötlete, mondja. Szerintem tuti, hogy a vádli izmossága alkat kérdése (IS).
Pedig erre értjük, mikor azt mondjuk, hogy nem izmosat, hanem vékonyat szeretnénk. Nekem pl jóval izmosabb a vádlim, mint az övé és baromira nem tetszik, ilyen vékonyat szeretnék.
az is izmos pedig, hiába vékony.
Mi nem látszik jól rajta? Rubint Rékának undorító izmos lába van, Jessica Albanak pedig szexi, vékony, nõies.
valami jobban látszódót nem lehetne?:)
A kérdező hozzászólása: Úgy nézem, hogy kielégítetlen marad a kíváncsiságunk. ;)
na, valaki mutasson már egy vádli a réka vádlijáról, mert az pont nem látszik a képen.:)

Ha holnap belekezdek az Egri csillagokba akkor vasárnapra ki tudom olvasni? (nagyon sok könyvet olvasok és nagyon sok félét csak nem tudom hogy tetszeni fog-e) komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.

Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.
Nekem a kõszívû ember fiai tetszett. Hát izmos pár nap lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat! igazából szeretem az ilyen regényeket és 13 évesen (pontmajuhe) pedig 90% ilyeneket olvasok. nem is értém ez a könyv hogy maradt ki. de köszönöm! :) )

Ha nagyon sok ismeretterjesztő könyvet olvasok, akkor amiről olvasok az belémrögződik?

Legjobb válasz: Nyilván, hiszen azért olvasod. Persze fontos, hogy érdekeljen is a téma.

Nyilván, hiszen azért olvasod. Persze fontos, hogy érdekeljen is a téma.
Pontosabb kifejezés szerintem, hogy "valami megmarad bennem".
igen egyre több infómorzsát jegyzel meg errõl-arról.
Csak ha érdekel is. Én képes vagyok úgy könyvet olvasni, hogy ha nem érdekel, hogy oda se figyelek és természetesen semmi nem is marad meg belõle. Sajnos gimiben gyakran elõadtam ezt, pedig nem szándékosan csináltam... Elkezdtem olvasni és egy fél óra után elkalandozott a figyelmem, és nem tudtam tovább koncentrálni...
Igen, és idõvel azt fogod érezni, hogy csupa hülye vesz körül. És teljesen igazad is lesz.


Itt nagyon sok anyukától azt olvasom, hogy az ő babája már nagyon korán átalussza az éjszakát, átlagon felül fejlődik, elvan magában, nem sírós, megfordul, ül, feláll, jár stb. Vannak, akik szintén megszenvednek ezekben a kezdeti időszakban?

Tényleg néha úgy érzem, hogy más babája már lényegesen el?rébb jár pl. alvásban, sírásban stb...

Legjobb válasz: Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(

Ne aggódj, az anyukák 95%-a így érzi, csak nem ezt mondja... Kifelé minden baba maga a tökély, semmi gond nincs vele stb. Közben meg õk is ugyanúgy szenvednek, csak azt hiszik, hogy kevesebbek lesznek akkor, ha ezt be is ismerik. Akkor már nem lennének a tökéletes anyukák. Persze ez nagy hülyeség, csak az a baj, hogy a kismamák egymást lovalják bele ebbe a dologba. :(
Minden gyerek más. Nekem mindkét fiam iszonyatosan rossz alvó volt. Napi 2-3zor 20 perc volt amit alvásal töltöttek napközben. A köztes idõt vagy sírással vagy csendes nézelõdéssel töltötték kicsiként. Mikor milyen napjuk volt. Éjszaka a nagyobbik 2szer kelt és nagyon nehezen aludt vissza.Volt, hogy 1 óra is eltelt.Vele sokat éjszakáztam. A kisebbik csak egyszer kelt, de õ vissza is aludt. Mindent nagyon korán csináltak8ülés állás, elindulás). Igazi örökmozgó még most is mind a kettõ. Viszont most a kislányom egy angyal. Csak eszik alszik.A hangját alig lehet hallani. Éjszaka 1 szer kel. Igaz õ még csak 6 hetes. A mozgás beli fejlõdésrõl nem tudok még nagyon nyilatkozni. A fejét ha ugy van sokáig stabilan tudja tartani(még egyenlõre ennyi :) ). Én ezért irom, hogy minden gyerek más. Más ütemben fejlõdnek, más a természetük. Egyébként miért mondnanám az ellenkezõjét ha nem igaz?
Az én babám tényleg nem sír, csak nyüszög, ha álmos. Én mondjuk ennek érdekében soha nem hagytam sírni, ált. vele alszom, igény szerint szopizik stb. Most 6 hónapos, de még mindig felkel éjjel. Ált. 1x, de ha fogzik van, hogy 5x is. Már van 4 foga, de most jön az 5., tehát megint nagyon sokat cicizik éjjel. Fáradt vagyok én is:-)
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem mondani, hogy mindenben kb. idõben vagyunk. Semmi extrát nem csinálunk:) A fogunk az tényleg sok a korához képest, de ennyi.
Szia! Ne aggódj emiatt! Az én kislányom 9 hónapos is elmúlt amikor mászni kezdett, ekkorra már minden kortársa hónapok óta gyakarolta a mászást. Az elsõ születésnapján viszont már lépegetett. A következõ "lemaradásunk" a beszéd. Most 22 hónapos, és két hete kezdett igazán szavakat ismételgetni, most viszont olyan tempóban, hogy nem gyõzzük követni, naponta 30 új szóval lep meg bennünket. Pedagógusként is úgy gondolom, a fejlõdést csak az érés befolyásolja, nem tehetünk semmit, esetleg mindig a megfelelõ környezetet biztosíthatjuk nekik, úgy a mászáshoz, mint a beszédhez. A kislányod is mindent fog majd produkálni, csak türelemmel ki kell várni. Az éjszaka átalvása meg tényleg nehéz kérdés, és biztos, hogy többen szenvednek vele, mint ahányan bevallják, de hidd el, az is meg fog oldódni. Én a sírni hagyásban sohasem hittem. Amíg szopizott gyakran aludtunk egy ágyban, így akárhányszor kelt fel éjjel, szinte magunkhoz sem tértünk az éjszakai evésektõl. Miután 14 hónaposan abbahagyta a szopizást (ekkorra teljesen) még gyakran odavágyott hozzánk. Aztán egy idõ után észrevettem, hogy nem tud nyugodtan aludni mellettünk, állandóan piszkált bennünket még álmában is, ráadásul újra babát várunk, és féltem, nehogy megrúgjon, így aztán visszavonultunk a kiságyikóba. És bár hagytam sírni, nem hagytam magára egyetlen percre sem, ott ültem mellette, beszéltem hozzá, vigasztaltam, míg végül lefeküdt, elaludt. Másnap ugyanígy, harmadnaptól végigaludta az éjszakát. Igaz, ekkorra már másfél éves volt, pontosan értette, hogy mit mondok neki, mert szerintem ez feltétele annak, hogy elérjünk valami változást. (A kiságyba "visszaszoktatást" még megelõzte, hogy ágyat vittünk a szobánkba neki, de nem jött be.) Szóval a lényeg, hogy mindent a maga idejében. Kitartás, meglátod, õ is mindent meg tud majd csinálni, és az éjszakát is át fogja aludni, amint megérett rá.
Az én babám 3 hós elmúlt és még nem tartja a fejét, éjszakánként 2-2.5 óránként kér enni. Nappal is! Régebben volt hogy 8 órát egyben lehúzott éjjel.A babák is mindig változnak.Eddig csak cuppogott, ha kért enni, mostmár nyöszörög is hozzá.Ha ez fejlõdésnek mondható, akkor ez az. :)
Szia! Nekünk 4 hónapos a kislányunk és azóta alussza végig az éjszakát amióta hason altatom így tudunk aludni kb. 21-tõl 6-ig, sajnos mikor hanyatt altattam mindig felmacerálta saját magát úgyhogy éjszaka 2 óránként kelt fel, most viszont napközben szinte alig alszik valamit és sajnos nagyon nyûgös. Szinte egész nap semmit nem tudok tõle csinálni és ha álmos vagy éhes õ nem nyöszörög, hanem iszonyatos patáliát csap amibe annyira belelovalja magát, hogy alig lehet lecsendesíteni. Kitartást kívánok neked!
Hidd el, ez normális. A lányom 4 hónapos és semmi "extrát" nem csinál, õszintén nem hiszem, hogy egy 6 hetes baba már magától megfordul és 3-4 hónaposan kúszik-mászik, ahogyan ezt olvasom sokszor és nem is gondolnám, hogy ettõl több akár egy baba vagy egy mama. Mindennek megvan a maga ideje és a fejlõdést felgyorsítani nem lehet, talán nem is egészséges. Minden baba más, ahogyan már írták is. A lányom hol átalussza, hol felkel éjjelente, attól függ, mennyit evett. Nyugodj meg és hagyd a fenébe a statisztikát. Ha bármi gond lenne, az orvosotok szólna. Minden rossz elmúlik 1x, hidd el, tapasztaltam.Jó egészséget kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a tanácsokat! Utolsó elõtti válaszolónak: mintha csak az én lányom lenne..... Õ sem nyöszörög, hanem teljesen belelovallja magát a sírásba.... :) Igazi bika a lelkem. :) Egyébként már születésétõl csak hason tud aludni, hanyatt nekem is felébreszti magát a kalimpálásával, úgy kb. csak fél órát alszik, többet nem. :)

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganat

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganattal, amely során sugárkezelést és gyógyszeres terápiát írtak elő. A zitazónium nekem sem vált be, a tüneteim, mint a hölgyé, csak még véreztem is tőle. Ezért eltávolíttattam a még meglévő egy petefészkemet. Ezt követően kaptam a femarát, amitől rettenetes izületi fájdalmaim voltak, így az onkológusom végül az anabrest mellett döntött. A forróság és a hidegrázás, a bőrgyulladások és persze a rettenetes hüvelyszárazság rontják az életminőségemet. Dolgozom és energikus vagyok, naponta futok, hogy karban tartsam magam, de nem könnyű így élni, még örülhetek, hogy rendkívül toleráns párom van. A cikatridina kúpról most, itt olvastam először, ki fogom próbálni, de amiért még írok, az az ön javaslata, hogy lehetne módosítani esetleg a terápiát is. Ez engem is érdekelne. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének … Olvass tovább »

Nemrég mûtöttek bokatöréssel . Mik az eséim? Nagyon sok rosszat olvasok.

Van rá esély, hogy teljesen meggyógyul?

Legjobb válasz: Van. Az én anyukám 65 évesen mind a bel, mind a külboka nyúlványát eltörte, kapott csavart, húzóhurkot, lemezt a mûtét során. Tökéletesen meggyógyult. Igaz kellett hozzá 6 hét gipsz, majd 2 hónap gyógytorna. De most minden rendben van vele.

Van. Az én anyukám 65 évesen mind a bel, mind a külboka nyúlványát eltörte, kapott csavart, húzóhurkot, lemezt a mûtét során. Tökéletesen meggyógyult. Igaz kellett hozzá 6 hét gipsz, majd 2 hónap gyógytorna. De most minden rendben van vele.
A kérdező hozzászólása: Remélem! Nagyon köszönöm, hogy írtál!

Ti kik nagyon sokáig nem volt barátnõtök tapasztáltok-e, hogy (olvasd tovább)?

-ha jobban é többet próbálkozol egyre durvább dolgok történnek -minél nagyobb önbizalommal állsz hozzá, annál furább és egyszerûen felfoghatatlanul aljas az elutasítási mód... -pl. megismersz egy közösségi csoporton valakit... (néhány napig beszél veled, állandóan mosoly és nevetõ jeleket tesz be .... úgy látszik miden OK ... de mikor randira hívod nem ír többet..mintha megszûnnél létezni ) - vagy pl. megszólítsz egy lányt az egyetemen.. õ meg egyszerûen megy tovább mintha levegõ lennel ... és ez így megy más helyeken is Lassan felmerül a kérdés bennem ... Mégis, hogy a fenébe kéne ismerkedni, hogy végre emberszámba vegyenek ? 25f

Legjobb válasz: menj papnak

menj papnak
A kérdező hozzászólása: nem vagyok katolikus .... nállunk hazaoldnak a papok is :P
A kérdező hozzászólása: hazásodnak :) )) .... átkozott hiba javító
Igen, pontosan ezek történnek velem is, nap mint nap, évek óta. 22/F
Ez kicsit poén lesz de próbálkozz neten sok csaj lányos zavarba jön és nem mer válaszolni sem de ott max bunkó lesz szóval pl a badoo meg a love.hu egész jó sok ismerõsnek bejött.

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganat

Tisztelt Főorvos Úr! A panaszom majdnem ugyanaz, mint annak a hölgynek, aki 2012 decemberében írt Önnek. Döbbenetes, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdenünk, pedig ahogy olvasom, nagyon sokunkat érint. Két éve operáltak rosszidulatú emlődaganattal, amely során sugárkezelést és gyógyszeres terápiát írtak elő. A zitazónium nekem sem vált be, a tüneteim, mint a hölgyé, csak még véreztem is tőle. Ezért eltávolíttattam a még meglévő egy petefészkemet. Ezt követően kaptam a femarát, amitől rettenetes izületi fájdalmaim voltak, így az onkológusom végül az anabrest mellett döntött. A forróság és a hidegrázás, a bőrgyulladások és persze a rettenetes hüvelyszárazság rontják az életminőségemet. Dolgozom és energikus vagyok, naponta futok, hogy karban tartsam magam, de nem könnyű így élni, még örülhetek, hogy rendkívül toleráns párom van. A cikatridina kúpról most, itt olvastam először, ki fogom próbálni, de amiért még írok, az az ön javaslata, hogy lehetne módosítani esetleg a terápiát is. Ez engem is érdekelne. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp alkalmazását mindenképpen javaslom, mert hasonló esetekben drámai javulásokat szokott eredményezni a használata, de természetesen csak több hónap után várható a hatás. A javulás üteme függ attól is, hogy a panaszok milyen régóta állnak fenn, így az előbb említett időszak hosszabb is lehet. A kezelést érintő kérdésekről, illetve a mellékhatások csökkentésének … Olvass tovább »

13 éves vagyok és már javában megy a nyár de nagyon sokszor unatkozok. Sokat olvasok, tanulok, zenéthallgatok, találkozok barátokkal de mégis, szeretnék programokat amik izgalmasabbak, el lehet tölteni velük az időt?

Legjobb válasz: menj el falat mászni, vagy vegyél tánc órákat. esetleg próbálj meg Írni valamit. egy emléked, élményed...vagy csak úgy. esetleg segits be a háznál ezt a szûlõk is értékelik. ha jól csinálod és õrõmmel hidd el ez is tud izgalmas lenni. hajrá

menj el falat mászni, vagy vegyél tánc órákat. esetleg próbálj meg Írni valamit. egy emléked, élményed...vagy csak úgy. esetleg segits be a háznál ezt a szûlõk is értékelik. ha jól csinálod és õrõmmel hidd el ez is tud izgalmas lenni. hajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Nem.
Épp ellenkezõleg. Azt gondolom magamban: "Végre egy értelmes ember!" (Persze nem mindegy, mit olvasol. Ha Vavyan Fable és A szürke 50 árnyalata-rajongó vagy, akkor visszavonom a fentebbi kijelentésemet.)
#6 Én egy szép, rocker bige vagyok piercingekkel, és imádom Stephen Kinget, Dean R. Koonzt-t, Vavyan Fable, William R. Danzt-t :) )^^
Nem, igazából egy együttesnek nevezett förtelemre, amit amúgy nem is ismernék, ha nincs ez az oldal.
Látom, okos vagy, így javaslom, csak annak a véleményét fontold meg, aki helyesn tud írni... (Én írtam 14.21-kor)
Nem gáz, persze nem mindegy, hogy mit. Az 1D-vel a válaszoló gondolom az 1 dimenziós (egysíkú, egyszerû, übergagyi) dolgokra gondolt. Na az tényleg gáz ha az olvasás az ilyen glamour-kiskegyed-anyámkínja újságokat takarja.
Ez nagyon függ attól, hogy mit olvasol. Remélem könyvet. Nem, egyáltalán nem baj, sõt dícséretes. Ha nem arra vágysz, hogy csak úgy elmenjen melletted az élet, agyilag zokni palikkal, akik mellet majd magányosnak érzed magad, õk meg megcsalnak, nos, ha nem ezt akarod, akkor mûveld csak azt az emberfõt. Így sokkal egyedibb és különlegesebb leszel, az biztos, de kitartás is kell! Hajrá!
Egyáltalán nem gáz. Én is sokat olvasok.:) 19/f
miért lenne gáz?:)
A kérdező hozzászólása: #6 Nem minden lány olyan.
A kérdező hozzászólása: Vegyük úgy, hogy inkább nem tudom mi az az 1D. Igen, könyvekre gondoltam.:)
kicsi félek azoktól a lányoktól akik sokat olvasnak mert általában olyanok hogyha lemennek a bányába feljön a szén
nem az én speciel nem csak olvasok de írok is. :)
Cseppet sem, sõt :) 22F
Miért lenne az? Mondjuk, ha 1D blogokat, akkor igen :D De, ha könyvet, akkor nem.
nem , de ne arról szóljon az élete :)
"#6 Én egy szép, rocker bige vagyok piercingekkel, és imádom Stephen Kinget, Dean R. Koonzt-t, Vavyan Fable, William R. Danzt-t :) )^^" Még mindig fenntartom az álláspontom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!