Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok folyásom (111 db)

5 napja volt peteeresem, suru feher folyasom van azota, a gyomorsavam magas szur a hasam a petefeszkeim, rosszul voltam ma reggel, meg van duzzadva a hasam, a mellem. Nagyon sok folyasom van, faradt vagyok! A tunetek ilyen hamar jelentkezhetnek?

pont a peteeresem napjanak reggelen voltunk egyutt a baratommal,augusztus 19 en kell megjonnie,de en igazan nem szeretnem.....kisbabat akarok!!!!!irjatok

Legjobb válasz: 5 nappal peteeres utan (illetve esetleges fogamzas utan) ki van csukva, hogy a terhesseg miatt (mar ha egyaltalan az vagy, hisz ezt meg jo ideig nem tudni) lennel terhes. Nekem is volt PE utani napokban kremes feher folyas, mellfeszules napokig, 19.naptol kezdodoen nem csak ez, hanem meg jott hozza a mindjart megjon erzes, amit remeltem hogy egy esetleges beagyazodas, stb. okozhatott, aztan 28.napon megjott ugy, hogy le sem esett a hom, mar minimum 5napja ugyanannyi volt (ebredesi ho).

5 nappal peteeres utan (illetve esetleges fogamzas utan) ki van csukva, hogy a terhesseg miatt (mar ha egyaltalan az vagy, hisz ezt meg jo ideig nem tudni) lennel terhes. Nekem is volt PE utani napokban kremes feher folyas, mellfeszules napokig, 19.naptol kezdodoen nem csak ez, hanem meg jott hozza a mindjart megjon erzes, amit remeltem hogy egy esetleges beagyazodas, stb. okozhatott, aztan 28.napon megjott ugy, hogy le sem esett a hom, mar minimum 5napja ugyanannyi volt (ebredesi ho).
javitas: "ki van csukva, hogy ..... miatt lennel FARADT." :D bocs, mar nem tudok koncentralni!
ez még korai.biszti nem a baba miatt van.
A kérdező hozzászólása: koszonom, akkor megprobalok nem erre koncentralni....de azert jo lenne ha baba lenne.....
Én is ilyen szituban voltam /vagyok, csak nekem már csak 3 nap van hátra a nemvártig. Én már a peteéré után 3 nappal nagyon rosszul voltam: szédültem, hányingerem volt, szúrt a hasam, ingerlékenyebb voltam és még azóta is minden nap fel vagyok fújódva. Tudom, hogy elvileg ilyet nem lehet azonnal érezni, de szerintem ritka esetben igen. Én bízom benne, hogy a rosszullétek a beágyazódás miatt voltak és vannak. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: de jo, ez egy kis remenyseggel tolt el.....en is szoritok neked es remelem lesz baboca....majd irj
A kérdező hozzászólása: kepzeljetek ketszer teszteltem es mindketszer halvany 2. csik is megjelent....pedig csak egy het mulva esedekes a mensim....nem hiszem el....lehet baba van?????

Nagyon sok folyás peteérés után 6 nappal mitől lehet?

Nem fehér és nem tojcsis folyás. Hasonló mint mensi el?tt, csak jóval több. De ha megtörlöm nem olajos az érzete. Ilyet még nem tapasztaltam. Ilyenkor nekem mindig sok krémes folyásom van.

Legjobb válasz: Szerintem menj el a nõgyógyászhoz, a NAGYON sûrû és nem fehér folyás gomba vagy fertõzés is lehet.

Szerintem menj el a nõgyógyászhoz, a NAGYON sûrû és nem fehér folyás gomba vagy fertõzés is lehet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem sûrû a folyásom hanem sok és vizes, mint mensi elõtt és görcsölök is. Az elmúlt két hónapban mindenfajta vizsgálaton átmentem mert már a meddõségiben vagyok. Tehát nem lehet fertõzés.

Kb egy hete nagyon sok folyásom van ez normális? El fog múlni?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Menstruálsz már? Nem rossz szagú a folyás? A puncid nem csíp vagy viszket? Légy szíves válaszolj ezekre a kérdésekre!

Hány éves vagy? Menstruálsz már? Nem rossz szagú a folyás? A puncid nem csíp vagy viszket? Légy szíves válaszolj ezekre a kérdésekre!
A kérdező hozzászólása: 13, igen, nem, nem
Ha nem rossz szagú a folyás és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj! Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl. Majd csak a klimaxkor fog elmúlni. Elsõ voltam.

Ma reggel nagyon sok folyásom volt és most délután is. Most vagyok 37 hetes 4 napos terhes. Ez mi lehetett vagy mitől?

Legjobb válasz: Szia! Nyákdugód nem ment el vagy magzatvíz is szivároghat ha vízes a folyásod. Már szerintem szülhetnél is akár, majd írd + mi volt.:-)

Szia! Nyákdugód nem ment el vagy magzatvíz is szivároghat ha vízes a folyásod. Már szerintem szülhetnél is akár, majd írd + mi volt.:-)

Mi baj lehet? 2 napja nagyon fáj a hasam alja ( mindjárt megjön érzés szinte) és ma nagyon sok folyásom volt.

Nemi életet élek a párommal,de terhes nem hiszem h. lehetek hacsak ki nem lyukat a gumi,de azt észre vettük volna. Nem tudom mi a baj:E A mensi viszont 1 hét mulva kell h. megjöjjön kb.

Legjobb válasz: akkor megfog jönni

akkor megfog jönni
Ha a folyásnak nem volt színe, szaga, akkor biztos elõbb jön meg, ha volt, akkor lehet egy kis gyulladás esetleg.
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n is 19.-e fele jött ki h. meg kell jönnie meg ahogy én számoltam ugy is:S nem tudom mi lehet:S

Folyás: vízszerű és nagyon sok. Mitől lehet?

21 éves vagyok, fogamzásgátlót szedek, nem vagyok terhes, állandó partnerem van már negyedik éve. Ha szexelünk és bennem megy el (régi berögződés miatt sokszor kiveszi az utolsó pillanatban a fogamzásgátló ellenére is), akkor utána "túlcsordulok", és rengeteg visszafolyik az anyagból. Ez a csordogálás egy-két óráig szokott tartani, de 99%-ban hamarabb zuhany alá kerülök, így még addig sem - az a maradék 1% az az eset, amikor nincs meleg víz, és várni kell rá. Vasárnap hajnalban megébredtünk a párommal, és szeretkeztünk, bennem ment el. Azóta viszont hiába zuhanyoztam már sokszor, a "túlcsordulás" nem múlik el. Vízszerű, nagyon enyhén spermaszagú (de inkább szagtalan) folyásszerűségem van, de szinte folyamatosan, egy köhögéstől vagy egy nehezebb tárgy emelésétől is érzem, hogy jön a "cucc". Ezelőtt soha nem volt ilyenem, tudtommal semmi fertőzésem nincs. Januárban voltam rákszűrésen, azt mondták, egy év múlva kell visszamenni, szóval nem találtak semmit. Páromnak intim piercingje van, volt már, hogy hevesebbek voltunk, és picit felsértett, de akkor az csak egy pár percig vérezgetett, pontosabban még azt se, csak rózsaszín volt, és fájt kicsit. Egy darabig hanyagoltuk a szexet, és elmúlt. De ez most más, nem fáj, és tiszta, mint a víz. A gondom az, hogy kisvárosban élek, és az SZTK-s nődoki iszonyú balf***, már elnézést. Bunkó, lekezelő, érzéketlen, nem szívesen mennék el hozzá, ha nem muszáj. Magánorvosra viszont nincs pénzem. Mi lehet ez az egész? Volt már valakinek hasonló? Mindenképpen kell az orvos?

Legjobb válasz: Vízszerû folyás, vagy bármilyen folyás, ami eltér a normális és addig megszokottól, az utalhat fertõzésre. Nem kell, hogy érezz bármi mást, elég a folyás megváltozása és máris jelentheti azt, hogy fertõzésed van. Vagy felborult a hüvelyflórád egyensúlya. De akár egy ciklusrésznél bekövetkezõ szervezeti dologról is szó lehet. Megváltozhat olykor a folyás a ciklus bármely szakaszában. Peteéréskor vagy utána pl. El kéne menni orvoshoz és csináltatni hüvelykenet tenyésztést és megnézetni, hogy kórokozótól van-e. Mert lehet hogy attól. Nekem volt már fertõzéstõl is ilyen és csak szimplán peteérés után is volt már ilyen.

Vízszerû folyás, vagy bármilyen folyás, ami eltér a normális és addig megszokottól, az utalhat fertõzésre. Nem kell, hogy érezz bármi mást, elég a folyás megváltozása és máris jelentheti azt, hogy fertõzésed van. Vagy felborult a hüvelyflórád egyensúlya. De akár egy ciklusrésznél bekövetkezõ szervezeti dologról is szó lehet. Megváltozhat olykor a folyás a ciklus bármely szakaszában. Peteéréskor vagy utána pl. El kéne menni orvoshoz és csináltatni hüvelykenet tenyésztést és megnézetni, hogy kórokozótól van-e. Mert lehet hogy attól. Nekem volt már fertõzéstõl is ilyen és csak szimplán peteérés után is volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítés: most szombaton (12-én) kell megjönnie, és ezelõtt kb. 2 hétig haragban voltunk a párommal, így nem volt szex, elõtte csak petting, nem tette be, elõtte pedig szintén megvolt, így a terhességet ezért tartom kizártnak.
A kérdező hozzászólása: Rákerestem, és mindenhol terhességgel, méhnyakrákkal, peteéréssel vagy méhnyakrákos-fagyasztásos kezeléssel hozták kapcsolatba. Nekem reményeim szerint egyik sincs... Sosem féltem az orvosoktól, de ennek a hentesnek a gondolatától is rámjön a szorongás. Plusz tanfolyamra járok munkaügyin keresztül, és sajnos sokat hiányoztam már (csúnya tüdõgyulladásom volt a nyáron), ha elkerülhetõ, akkor nem szeretnék többet. Esetleg várjak még valameddig, hátha elmúlik? Vagy elkerülhetetlen a doki?
Ha fertõzés, akkor ez nem fog elmúlni, akkor muszáj lesz orvoshoz menni. Amúgy nem csak 1 orvos van az SZTK-s rendelésen sem gondolom. Viszont ha a peteéréssel kapcsolatos, akkor pedig valószínûleg el fog múlni. Pár napot esetleg várj, ha tényleg nincs módod orvoshoz menni, de ha továbbra sem múlik, akkor elkerülhetetlen lesz az orvos.
A kérdező hozzászólása: Nálunk ez az egy nõgyógyász van SZTK-ban :/ Ráadásul sokszor úgy csinálja, hogy ki van írva a rendelés 7-14-ig, de ha dél - fél egykor nincs már senki, lelép... Én eleve fél egykor végzek a tanfolyammal, szóval simán meg tudnám oldani a vizsgálatot utána ELVILEG, de erre az emberre nem lehet számítani, mert lelép. Muszáj az embernek odaülni reggel fél hétre, hogy esetleg bejusson olyan fél 11 körül (az már "hamar végeztem" kategória), mert érkezési sorrenden kívül elõbbrevalóak a terhes "brazilok", akiknek "jáj mán' ez lesz a hatodik kaparásom csaje!" (szó szerint hallottam a múltkor ilyet). Azután meg le van ugatva az ember, hogy mit keres ott 10.30-11.00-kor vizsgálaton, mikor ki van írva, hogy 10 elõttre kell odamenni vizsgálatra. Ha meg visszaszólok, hogy én hét óta itt ülök, akkor feleselek... Sokszor összevesztem már az orvossal így. Szóval ilyen állapotok uralkodnak, és ezért is vonakodok kivenni egy "szabadnapot". Na meg ahogy megmondom a végén, hogy igazolást szeretnék kérni arra a napra, egybõl jön a hacacáré, hogy ja, hogy ez kellett csak, miért nem ezzel kezdtem. Nem könnyû engem lelkileg kicsinálni, de neki sokszor sikerült már sajnos. De ha nem múlik el, muszáj lesz elmenni. Még a holnapot megvárom, és ha semmi nem javul, elmegyek, mert aztán meg már délutáni rendelés van, és olyankor õ nem vizsgál, csak idõpontosakat meg "sürgõs" beteget, hétvégén meg megjön. Azért nem hiszem, hogy peteérés miatt lenne, mert elvileg a fogamzásgátló pont, hogy a peteérést akadályozza meg... Plusz amikor nem szedtem fél évig, akkor sem volt semmi ilyen tünetem.
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor igen, az más. Én is szedtem korábban és amikor vizenyõs folyásom volt, akkor is éppen azt szedtem és akkor nálam az fertõzéstõl volt. Most már nem szedek és múltkor szintén volt. 2-3 napig tartott, de voltam orvosnál és nem fertõzéstõl volt. Amúgy se elõtte, se utána nekem se volt még ilyen. De amúgy a fertõzés sürgõs esetnek minõsül, tehát akár mehetsz a délutáni rendelésre is. Legalább is nálunk annak veszik, csak az idõpontosokat ki kell várni. De egyébként még aznap fogadnak.
A kérdező hozzászólása: Pont múlt heti sztori, hogy mi a sürgõs az orvosunknak, és mi nem: unokatestvérem 19 éves, és sosem volt semmi panasza, most meg fehér, túrószerû, darabos folyása lett. Nincs túl jóban az anyjával, így tõlem kért tanácsot pánikba esve. Nekem ez elég egyértelmûen gombának hangzott, mondtam neki, irány a doki. El is ment szegény még másnap, pont délutánra esett a rendelés, de kutya helyett elzavarta szinte, hogy az várhat másnapig, nem hal bele... Sürgõsnek szerintem a vetélés számít nála, és kifújt :/

Tegnap szurkált a bal petefészkem most pedig nagyon sok fehér folyásom van, de tegnap száraz voltam. Utalhat peteérésre?

Ha ma délután együtt vagyunk akkor összejöhet a baba vagy már kés???

Legjobb válasz: Igen, peteéréskor több a folyás, a jellemzõ rá a tojásfehérjeszerû nyúlós folyás! Szerintem még ma összejöhet a baba! Sok sikert!

Igen, peteéréskor több a folyás, a jellemzõ rá a tojásfehérjeszerû nyúlós folyás! Szerintem még ma összejöhet a baba! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!
Nekünk ilyenkor jött össze a Baba!
remélem sikerül!! majd írj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd írok.. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lettem babás, de orvos szerint jókor voltunk együtt. Tehát nem értem miért nem lettem az. 7.ére nem vártam és 3.án megjött minden tünet nélkül még vizes folyásom sem volt pedig nekem mindig van menszi elött. :(

34 hetes km vagyok, nagyon sok a folyásom már régota. A méhszáj is nyitva. De ma reggel, nagyon sok mennyiségü, ilyen tejfehér sürü folyásom volt, pisiléd közben. Ez mitöl lehetett?

2 hete voltam kenetvételen,negativ lett.most a méhszájtol lehetett?v nyákdugo akár?

Legjobb válasz: A nyákdugó nem tejfehér. Nekem is van, néha elég nagy mennyiség. Amíg fehér és szagtalan nincs gond. Normális. 39+2km

A nyákdugó nem tejfehér. Nekem is van, néha elég nagy mennyiség. Amíg fehér és szagtalan nincs gond. Normális. 39+2km
Nálam is ez van, fölleg reggel nagyon sok folyásom van pedig a kenetem negatív! ne aggódj szerintem normális!33 ht km

Nagyon sok a folyásom 1hete. Nincs szaga nem viszketek. Lehet hogy a magzatviz szivárog?

36heteske

Legjobb válasz: Na tegnap én is megjártam az utam ugyanilyen félelmemmel. Tegnap nekem is nagyon sok volt a folyásom, tiszta vizes lett a bugyim, se szaga se szine nem volt. Nagyon megilyedtem. Szülésznõm tanácsára kórházba mentem, de itt a vidéki kórházban nem tudták egyértelmûen megállapítani, hoyg magzatvíz-e vagy sem. Szóval irány Bp-re a kórházba ahol szülni fogok, ott egy fél perces teszttel (ph papír) megállapították, hogy nem az. Amúgy csináltak nst, ultrahangot, meg valami páfránylevél tesztet, ja és megnézték, hogy zárt e a méhszáj. Én azt mondom, ha kétségeid vannak, inkább menj be a kórházba, tök természetes dolog ez, és mondom hamar megmondják mizujs, bár nálam ez csak pesten volt így. Minden jót! 30 hetes

Na tegnap én is megjártam az utam ugyanilyen félelmemmel. Tegnap nekem is nagyon sok volt a folyásom, tiszta vizes lett a bugyim, se szaga se szine nem volt. Nagyon megilyedtem. Szülésznõm tanácsára kórházba mentem, de itt a vidéki kórházban nem tudták egyértelmûen megállapítani, hoyg magzatvíz-e vagy sem. Szóval irány Bp-re a kórházba ahol szülni fogok, ott egy fél perces teszttel (ph papír) megállapították, hogy nem az. Amúgy csináltak nst, ultrahangot, meg valami páfránylevél tesztet, ja és megnézték, hogy zárt e a méhszáj. Én azt mondom, ha kétségeid vannak, inkább menj be a kórházba, tök természetes dolog ez, és mondom hamar megmondják mizujs, bár nálam ez csak pesten volt így. Minden jót! 30 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!