Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sok fehérfolyásom (11 db)

Nagyon sok fehérfolyás mitől lehet? Nagyon megijedtem.

Most elmentem a wc-re és iszonyatosan megijedtem, mert nagyon sok átlátszó nyálkás valami, "logót" ki bel?lem. Nem is tudom mihez hasonlítani, leginkább, mint az orrváladékunk, és abból is az átlátszó fajta. Leginkább a mennyisége rémisztett meg, nagyon sok volt. Szaga viszont nem volt. Lehet ez amiatt mert megvagyok fázva elég rendese? Esetleg felfázás vagy hasonló? 13 éves vagyok, ez az els? ilyen eset. Mi lehet ez? És mi ilyenkor a teend??

Legjobb válasz: Most még a hasam is elkezdett fájni. És néha szúr is.

A kérdező hozzászólása: Most még a hasam is elkezdett fájni. És néha szúr is.
Hm nem tudom, de mások is írtak már ilyet a gyakori kérdésekre, szóval nem te vagy az egyedüli, és az még meg se volt fázva. Szerintem azért hétfõn elnézhetnél a nõgyógyászatra, lehet h valami baktérium túlszaporodott. Vesznek belõle kenet mintát egy kis vattával, aztán kitenyésztik másnap visszamész, megmondják mi az.
A kérdező hozzászólása: De ez csak egy alkalommal volt, reggel, azóta semmi folyás nincs.
nekem is ezvolt ma reggel. én is nagyon megvagyokfázva. szerintem ettõl van.
felfáztál. majd elmúlik

Nagyon sok fehérfolyás. Normális?

Fél éve menstruálok, és minden nap olyan adagnyi fehér folyásom van hogy a amikor felkelek azonnal rohannom kell wc-re mert ha nem akkor végigfolyik a lábamon :S Annyira idegesit hogy megyek az iskolába és azt kell éreznem hogy már a belső combomon folyik. Az összes bugyim ugy néz ki mint a beton, megszáradt nagy foltok. undoritóó. ez normális?? És mit tehetnék hogy ez ne így legyen?? KÉRLEK SEGITSETEK!!! 13/L

Legjobb válasz: Használj tisztasági betétet és cseréld 2 óránként vagy óránként!

Használj tisztasági betétet és cseréld 2 óránként vagy óránként!
ez mióta tart? mert szerintem valamilyen fertõzés okozza.
A kérdező hozzászólása: fhú hát vagy egy éve :((
bármennyire is kényelmetlen, én egy nõgyógyászati vizsgálatot javasoltok.
*javasolok :)
Én is hasonló helyzetben járok. Én már voltam vele nõgyógyásznál. Megvizsgált, tenyésztést végzett, de nem jutottunk semmire. Annyit mondott, hogy biztos genetikai oka van a nagy mennyiségnek. (Megjegyezném, hogy szex elõtti izgalmi állapotban is nagyon sok a nedvességem... ) Én azt utálom a legjobban amikor hideg van, sietek és érzem, hogy vmi nagy meleg cucc jön ki belõlem..:D De amúgy igen, tisztasági betétet kell használni. Sajna én sem találtam rá más megoldást így 22 évesen. :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :(
nekem nem szokott bugyin kívülre "mászni", de azért nekem is sok folyásom van, mióta az eszemet tudom. ha nincs semmi fertõzés, akkor is. most én is beszúrnék egy kérdést, ha szabad: a pasikat zavarja ha a bugyin is észlelhetõ méreteket ölt a fehérfolyás? még nincs sok tapasztalatom ilyen téren :/
Ha annyira sok, hogy betéttel is zavar, akkor menj orvoshoz.

A fehérfolyásom nagyon sok, és híg, ez fertőzés lehet vagy ez normális?

Legjobb válasz: Szia, nekem is van fehérfolyásom, és elég sok. Viszont nem fertõzés, ez egy normális dolog a nõknél. De ha kellemetlen szagú, és fájdalmas, amikor folyik, akkor mindenképpen fertõzés, és fordulj orvoshoz!

Szia, nekem is van fehérfolyásom, és elég sok. Viszont nem fertõzés, ez egy normális dolog a nõknél. De ha kellemetlen szagú, és fájdalmas, amikor folyik, akkor mindenképpen fertõzés, és fordulj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: TUDOM, HOGY NORMÁLIS DOLOG, NEKEM IS MÁR MENSZESZ ELÕTT IS VOLT, DE EGY ÉVE MEGVÁLTOZOTT.HÍGABB LETT, ÉS VAGY TRIPLA ADAG!AMÚGY KÖSZI!
A nagyon sok fehérfolyás is utahat gombára, ez nem 100 %, de azért én megmutatnám dokinak, biztos ami biztos.
Természetesen, ez is benne van a pakliban, de még sok más dolog is (:
cseppet sem biztos, de lehet...

Nagyon sok a fehérfolyásom és néha csak pár másodpercre égő csipő érzést érzek ott lent. Mi lehet a bjom? Elmenjek vele orvoshoz vgay vmi gyogyszer amit kiválthatok és elmulassza?

többször vt hüvelygombám.de most nem is viszekt ott lent

Legjobb válasz: Így vok én is, vmikor nem is foglalkozom vele,mertr nem viszket, vagy most is vettem vény nélküli hüvelykúpot és az 3nap altt rendbe tee vegyél te is Canesten kúpot 1390Ft Sok sikert!!

Így vok én is, vmikor nem is foglalkozom vele, mertr nem viszket, vagy most is vettem vény nélküli hüvelykúpot és az 3nap altt rendbe tee vegyél te is Canesten kúpot 1390Ft Sok sikert!!

Wc-zés előtt a bugyimon nagyon ragacsos fehérfolyás volt elég sok és nem volt büdös de nagyon fehér és nyúlos volt . Mi lett?

Ez el?tt is volt párszor ilyen de utána csak normális volt és nagyon kevés . MÉg nem jött meg , fehérfolyás meg rég óta van . 13/L közel 14.

Legjobb válasz: Szerintem semmi baj, de azért a biztonság kedvéért menj orvoshoz.

Szerintem semmi baj, de azért a biztonság kedvéért menj orvoshoz.
Menstruálsz már? Mert nekem ragacsos folyásom ovulációkor szokott lenni, szal 28 naponta 1 nap. Egyébként teljesen normális, ez is egy jelzés az ovuláció idõpontjára. Szóval amíg nem viszket, nem fáj, nem rossz szagú és fehér vagy átlátszó, addig semmi gond.
Ahogy az elõzõ válaszoló írta, ez a "gélszerû" anyag teljesen természetes, én úgy tudom hogy ilyenkor vagyunk "termékenyek"...persze csak ha nem állandóan van...

Mi az a pettig valójában? És mit csináljak, hogy akármikor szeretkezünk nagyon sok a fehérfolyásom?

Legjobb válasz: Az az amikor a fiú és a lány összejön a közös tanulásra.Már ha 18 alatt vannak.Felette már mást jelent.

Az az amikor a fiú és a lány összejön a közös tanulásra.Már ha 18 alatt vannak.Felette már mást jelent.
Menj el nõgyógyászhoz! Lehet minden rendben van a hüvelyedben, csak felborult a hüvelyflórád - túl sok váladékot termel, vagy lehet van valami fertõzésed, baktériumok, v bármi....
a petting az minden ami a szexbe beletartozik kivéve a behatolást. szóval a partner kézzel, szájjal való kielégítése. ezt szex elött szokták a párok, vagy elõjátékként.. nem biztos hogy jól értelmezem, de ha szex közben van több hüvelyváladékod az normális. ez szexuális izgalom hatására keletkezik :)

Mostanába nagyon sok a fehérfolyásom. Kb már 5-7 napja. Akkor lehet hogy még ebbe a hónapban megjön? (Első) 11/L

Ha nem ebben ha hónapban akkor kb mikor jön meg?

Legjobb válasz: Vagy meg fog jönni vagy valamilyen hüvelyi fertõzésed van. Beszélj errõl anyukáddal aztán majd meglátjátok, hogy szükség van-e nõgyógyászra!

Vagy meg fog jönni vagy valamilyen hüvelyi fertõzésed van. Beszélj errõl anyukáddal aztán majd meglátjátok, hogy szükség van-e nõgyógyászra!
17 éves korodig kellene megjönnie, de a fehérfolyás azt sugalja, hogy 2 éven belül meglesz
Lehet. De lehet valami betegség is. Nekem kb. 1-2 hónapja erõs úgyhogy lehet hogy nekem már az lesz :-/ Félek! :-\
Nyugi, ez normál folyás lesz, a fertõzésnek más tünetetei is lennének!
Akkor hamarosan meg fog jönni. Nem ártana anyukáddal megbeszélni, hogyan tartsd rendben ilyenkor magadat
Valószínûnek tartom, hogy ezek a menstruáció elõjelei, nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és hát még nem nagyon merek anyummal errõl beszélni de néha témába kerül^^
Ne szégyellj anyukád elõtt beszélni róla, hiszen ez a világ legtermészetesebb dolga. Õ is nõ és menstruál, nem kell ezt szégyellni!
A kérdező hozzászólása: tudom:)

Nagyon erős a fehérfolyásom, mindig, nem időszakosan. Lehet valamit tenni, hogy ne legyen zavaróan sok?

Legjobb válasz: elmenni dokihoz például. amúgy valami gyógynövényt is ajánlottak rá...de mit is...na nemtudom de nézz utánna a doki amúgy biztosabb inkább hozzá menj kérlek:)

elmenni dokihoz például. amúgy valami gyógynövényt is ajánlottak rá...de mit is...na nemtudom de nézz utánna a doki amúgy biztosabb inkább hozzá menj kérlek:)
Cickafark tea!!!
énis voltam ilyennel, 3 orvosnál is. mind a 3 azt mondta h semmi rendelleneset nem lát, ez így is természetes. az egyik írt fel vmilyen ph helyreállító hüvelykúpot, gynoflort talán, de lehet h floragynt, már nem emlékszem.
utolsó válaszoló nekem is gynoflort írt fel addig míg használtam nem is volt annyi, de utána! Én is voltam már ezzel orvosnál 2 lehordott, h semmit sem lát egy harmadik kedvesebb volt bár õ is azt mondta, h nincs semmi gond!
Azaz cickafark...köszi, hogy megsúgtad :) )
Grapefruit cseppek is jók. Különben tényleg menj el dokihoz, hátha nem egy kretént fogsz ki, akinél én voltam megkérdõjelezte a panaszaimat, majd fitymálva közölte, hogy nem is lát semmit. Gondoltam csináltasson szemüveget, úgyhogy én grapefruit cseppet iszok, nekem használt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megfogadom õket :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!