Találatok a következő kifejezésre: Nagyon sötétbarna hajam és le (2 db)

Sötétbarna hajam volt, nagyon erős szálú és le lett szívatva. Eléggé el lett törve, a vége durva seprős lett! Mivel ápoljam, mi a legjobb sampon és balzsam erre a problémára?

Legjobb válasz: Én hajmosás után hajolajat szoktam használni. Attól könnyebben fésülhetõ, puhább, fényesebb lesz. A töredezett hajvégeket is nagyon jól ápolja. Én még az Elseve termékeket tudnám ajánlani sampon és balzsam terén.

Én hajmosás után hajolajat szoktam használni. Attól könnyebben fésülhetõ, puhább, fényesebb lesz. A töredezett hajvégeket is nagyon jól ápolja. Én még az Elseve termékeket tudnám ajánlani sampon és balzsam terén.
olló. a széttört hajvégeken csak az segít, ezek a kencék maximum optikai tuningnak jók, de mindenképpen vágasd le inkább mert csak tovább fog törni és olyan lesz mintha nem nõne a hajad.
Vágás és fekete Gliss Kur minden mennyiségben!
Vágni kell, én is minden vacakot kipróbáltam már, olajak, drága cuccok, de ezen semmi nem segít, csak a vágás.

Nagyon sötétbarna a hajam és le szeretném szivattatni, de csak tincseket! Mennyibe kerül körübelül?

Azokat vmi világosabb színre szeretném festettni..Meg hajvágásról is lenne szó...Nem tudom ez körübelül mennyibe kerülne...

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg a kiszemelt fodrászt, hogy meg tudja-e csinálni úgy a tincseket (de azt tuti meg tudja csinálni) meg hogy mennyibe kerülne vágással együtt. Mert minden fodrász más árakon dolgozik. Én vidéki vagyok, ahova én járok, ott a vágás 1500Ft körül van, de más helyen már 2500... nagyobb városokban meg biztos ennél is több. Tehát inkább kérdezd meg a fodrászt.

Szerintem kérdezd meg a kiszemelt fodrászt, hogy meg tudja-e csinálni úgy a tincseket (de azt tuti meg tudja csinálni) meg hogy mennyibe kerülne vágással együtt. Mert minden fodrász más árakon dolgozik. Én vidéki vagyok, ahova én járok, ott a vágás 1500Ft körül van, de más helyen már 2500... nagyobb városokban meg biztos ennél is több. Tehát inkább kérdezd meg a fodrászt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!