Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rosszul sokszor (44 db)

29 hetes vagyok. Sokszor álmodok rosszat a babával, olyat is, hogy meghal. Ilyenkor nagyon rossz érzésem támad. Voltak másnak is rémálmai a terhessége alatt?

Legjobb válasz: Nekem a terhesség elején voltak nagyon rossz álmaim, nem tudtam szoptatni, elfelejtettem megetetni, nem tudtam felkelni hozzá és hasonlók. Nagyon rossz volt, a páromnak mindig elmeséltem, és megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen gond. Azóta nem nagyon álmodtam ilyeneket, viszont a múlt éjszaka nagyon rosszat álmodtam. Fel is ébredtem, sajnos a párom éjszakás volt, így nem tudott megnyugtatni. De beszéltem az én kis pocaklakómmal és visszajelzett, hogy minden rendben. :)) 27+4 hetes kismami

Nekem a terhesség elején voltak nagyon rossz álmaim, nem tudtam szoptatni, elfelejtettem megetetni, nem tudtam felkelni hozzá és hasonlók. Nagyon rossz volt, a páromnak mindig elmeséltem, és megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen gond. Azóta nem nagyon álmodtam ilyeneket, viszont a múlt éjszaka nagyon rosszat álmodtam. Fel is ébredtem, sajnos a párom éjszakás volt, így nem tudott megnyugtatni. De beszéltem az én kis pocaklakómmal és visszajelzett, hogy minden rendben. :) ) 27+4 hetes kismami
Igen, voltak. És már 8 hós a fiam, de még mindig vannak rémálmaim, hogy valami baj történik vele. Szerintem ez soha nem fog elmúlni. Bár most már csak kb. havonta egyszer álmodok ilyesmit. Az álmaidban a félelmeidet jeleníted meg. És a picúr már most túlságosan fontos, túl értékes a számodra ahhoz, hogy félj az elvesztésétõl. Szerintem ez normális.
Szia !Nekem is elõfordult , hogy rosszat álmodtam de nem a picivel kapcsolatban.Vele inkább azt álmodtam , hogy kisfiú miközben lányom lesz.Hamarabb született meg és tudtam szoptatni.Félek, hogy az ellenkezõje fog történni, nem fogom tudni szoptatni pedig nagyon szeretném.Elvileg az álmoknak mindíg az ellenkezõje történik meg.Ne aggógj és nyugodj meg.Egyszer volt egy nagyon felkavaró álmom egy rokonnal történt egy borzasztó baleset még sírtam is és nem bírtam elaludni utána és nagyon féltem.Boldog babavárást.Nyugi nem lesz semmi baj.30 hetes km.
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ilyenkor mindenkiben van egy fajta rossz érzés, aggodalom, hogy minden rendben legyen. De ne félj, minden oké lesz és neked lesz a világon a legédesebb babád :) Minden jót! Szép babavásást! 37+5 hetes kismama
Nekem is vannak rémálmaim a picikénkkel kapcsolatban, de biztos majdnem minden kismama álmodik ilyeneket, hiszen tele vagyunk félelemmel. Én mindíg elmesélem a páromnak, és õ mindíg megnyugtat hogy nem lesz semmi baj, és alszunk tovább. Szerintem próbálj meg nem túl sokat aggódni! Sok boldogságot! 31 hetes kismama
Nekem is van néha rémálmom, de szerencsére nem a babával. Én inkább a szüléssel kapcsolatban szoktam rosszakat álmodni, pl múltkor sírtam álmomban, mert megcsászároztak, miközben természetes úton akartam szülni. Sírva kérdeztem a dokit, hogy miért lett császár, erre mondta, hogy ja, én úgy emlékeztem, hogy maga direkt kérte, hogy császár legyen. Utána sírtam neki, hogy én ilyet nem kértem...:( A múltkor pedig saját magamat láttam, egy autóbaleset után...jajjj, hagyjuk is! Pozitív dolgokra gondolj lefekvés elõtt (és persze napközben is) Én is ezt teszem :) Üdv: 36 hetes pocis

Mit jelenthet, hogy borzasztóan sokszor álmodom ugyanazt:valahol vagyok (tehát a helyszin nem ugyanaz) és körülöttem repülők csapódnak be a földbe? Nagyon rossz érzés.

Legjobb válasz: A kreativitás halála - nekem egybõl ez ugrott be az álmodból. A repülést nagyon sokszor a kreativitással, alkotói energiákkal hozzák össze, tehát pl ha álmodban repülsz, akkor ezeket bontakoztatod ki az életed valamely területén, ha próbálsz repülni, de nem sikerül, akkor minden bizonnyal valami visszafog, gátol. Ha repülõket látsz lezuhanni, szerintem jelentheti azt is, hogy sok a kudarc körülötted, sok terv, ami jól indul, aztán mégis kisiklik valahol. Nekem ez jutott eszedbe az álmodról, de az elõttem író válaszoló is nagyon sok jót mondott. :)

A kreativitás halála - nekem egybõl ez ugrott be az álmodból. A repülést nagyon sokszor a kreativitással, alkotói energiákkal hozzák össze, tehát pl ha álmodban repülsz, akkor ezeket bontakoztatod ki az életed valamely területén, ha próbálsz repülni, de nem sikerül, akkor minden bizonnyal valami visszafog, gátol. Ha repülõket látsz lezuhanni, szerintem jelentheti azt is, hogy sok a kudarc körülötted, sok terv, ami jól indul, aztán mégis kisiklik valahol. Nekem ez jutott eszedbe az álmodról, de az elõttem író válaszoló is nagyon sok jót mondott. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.akkor végülis lehet egyrészt az is, hogy szeretnénk régóta babát (ami sajnos még nem jött össze).anyuék és a rokonság is nagyon várná már, de engem kicsit "idegesitenek" a kérdések.Hogy "van valami fejlemény?, Megjött már?"stb.Kicsit ezzel a baba dologgal úgy érzem siettetnek és csak görcsölök az egészen.Tény, hogy az anyagiakon is gondolkodom néha, de nem annyit, mint a baba projekten.
Repülés = álmokat, terveket is jelenthet szerintem, amik "összetörnek" ebben a világban, vagyis úgy érzed, eddig összetörtek, megsemmisültek.
Én is nagyon sokat álmodok ilyen repülõs zuhanósat...
Nekem is van néha ilyen álmom, de én eddig azzal hoztam összefüggésbe hogy Anyukám sokszor mesélte gyerekkoromban hogy a második világháború idején olyan helyen laktak ami a nehézbombázók repülési utvonalába esett és mikor véletlen szembetalálkoztak ellenséges gépekkel akkor fölöttük fordultak meg és ott szabadultak meg minden fölösleges terhüktõl, néha benzines tartályok visitva estek le róluk és Õk szörnyen féltek, ...meg ilyesmi. Azt hittem innét vannak az álmok és a génekben átjött, de látom másnál is jelen van.Megnyugodtam hogy nem egyedi eset. Ja és többnyire idõjárásváltozással látok összefüggést.

A kisfiam nagyon rossz alvó, pedig közöttünk alszik. Éjszakat többször is fölkel és sokszor szinte vígasztalhatatlanul sír. Mi lehet az oka? Most 14 hónapos.

Legjobb válasz: Mi is egy ágyban aludtunk, mert még szopizik éjjel. Sokszor fennt voltunk. Most a kiságy egyik oldalát leszedtük, és odarögzítettük az én ágyam mellé. Így együtt is vagyunk, külön ágyban is vagyunk és még szopizhat is :) és azóta jobban alszik. Aztán majd késõbb széttoljuk..

Mi is egy ágyban aludtunk, mert még szopizik éjjel. Sokszor fennt voltunk. Most a kiságy egyik oldalát leszedtük, és odarögzítettük az én ágyam mellé. Így együtt is vagyunk, külön ágyban is vagyunk és még szopizhat is :) és azóta jobban alszik. Aztán majd késõbb széttoljuk..
Egyrészt: nem lehet, hogy fogzás? Másrészt: tényleg zavarhatjátok õt, rakd külön ágyba, illetve külön szobába (ha lehetséges). (B)
Lehet külön kéne altatni saját ágyba.Az én fiam születése ota külön alszik sose sirt fel!!te is szeretedd a saját ágyadat, nem??
Rakd külön ágyba, több mint valószinû, hogy már Ti zavarjátok! Ha nem akarsz elõször drasztikusan változtatni, akkor a Ti szobátokba rakjátok a kiságyát, és aludjon abban, próbáljátok ki, ha javul a helyzet, akkor viszont el kéne kezdeni teljesen külön szobában altatni. Az én kisfiam 2 hónapos koráig köztünk aludt, amikor is elkezdett reggelente korán nyûglõdni. Most 3 és fél hónapos, azóta a mi szobánkban de a saját ágyában alszik, hibátlanul, viszont a napokban megint elkezdett nyûglõdni reggel (forgolódunk, felkelek, iszok, stb, zavarják a hangok), úgyhogy a héten hurcoljuk is át a kiságyát a saját szobájába!
jah 3 éves a kisfiam 24/N
Rosszul alszik, mert ti idegesititek, keltitek fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokak. Megpróbáljuk. A külön szoba nem lehetséges, de a külön ágy megoldható.
Hogy alakult? Én voltam aki az ágya mellé tette a kicsit, gondoltam leírom, hogy azóta mi van: éjszaka tök jól alszik mindenki, és amióta a kis szoba (nálunk csak két szoba van:( )át lett avanzsálva hivatalos hálószobának, a fiam nappal 2-3 órákat alszik benne, pedig elõtte örültem ha másfelet egy huzamban alszik...remélem Nektek is sikerül..
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán sikerült, mert nem nagyon akart megmaradni a kiságyban, úgyhogy még mindíg köztünk alszik. De szerintem nem mi zavarjuk, mert sokszor azt veszem észre, hogy jobbat alszik, ha ott fekszek mellette du is, meg este, míg nem vagyunk bennt a szobába, akkor is többször felkel.


Miért van az, hogy egy csomószor szinte percről percre megváltozik a hangulatom, sokszor nagyon rossz hangulat, meg ilyen hülye gondolatok futnak át az agyamon de az csak egy pár másodperc és azok is rossz érzésel járnak? 16/F

Legjobb válasz: Sajnos nem sajnos ilyen a kamaszkor!Elõbb-utóbb meg fognak szünni ezek a hangulatingadozások, és képes leszel hamar döntéseket hozni.Hidd el nekem, én is nem rég nöttem ki:) 23/L

Sajnos nem sajnos ilyen a kamaszkor!Elõbb-utóbb meg fognak szünni ezek a hangulatingadozások, és képes leszel hamar döntéseket hozni.Hidd el nekem, én is nem rég nöttem ki:) 23/L
A kérdező hozzászólása: Az nem lehet hogy az idegrendszerem a gyenge?
tipikusan tinikor szindróma :)
A kérdező hozzászólása: És én ezért mentem pszihológushoz.Most hagyjam ott?
16/F Igen, hagyd ott a p*csába! Velem is így van, és én inkább próbálom élvezni :D 70 vagy 80 évesen ráérsz majd komoran a kályha mellett üldögélni.

Második terhességemet nagyon rosszul viselem. Sokszor kell rókázni és szinte állandó a hányinger. Tudok tenni valamit, hogy jobb legyen?

15.hétben vagyok,azt mondták nekem hogy a 12.hétt?l javulni fog,de nem lett jobb.Kinek milyen tapasztalata van err?l?Lehet,ahhoz köze,hogy rövid id? telt el a két terhesség között?Az els? baba most 8 hónapos.

Legjobb válasz: Szerintem nincs köze ahhoz, hogy mennyi idõ telt el a két baba között. Nekem minden késõbbi terhességemnél egyre rosszabb lett, és egyre tovább tartott. A harmadikkal 18 hét volt, napi 24 órában hányinger. Éjjel is öklendezésre ébredtem. Nekem semmi nem segített, csak annyi idõre, amíg ettem. Citromos jégkrém lassú kanalazgatása hozott enyhülést, de csak amíg ettem, 3 perccel késõbb újra kezdõdött. Nem lehet egyszerû, fõleg hogy nagyon kicsi a nagyod is. Kitartás!

Szerintem nincs köze ahhoz, hogy mennyi idõ telt el a két baba között. Nekem minden késõbbi terhességemnél egyre rosszabb lett, és egyre tovább tartott. A harmadikkal 18 hét volt, napi 24 órában hányinger. Éjjel is öklendezésre ébredtem. Nekem semmi nem segített, csak annyi idõre, amíg ettem. Citromos jégkrém lassú kanalazgatása hozott enyhülést, de csak amíg ettem, 3 perccel késõbb újra kezdõdött. Nem lehet egyszerû, fõleg hogy nagyon kicsi a nagyod is. Kitartás!
szia, én még csak a 11. hétben vagyok, hányni ugyan nem hánytam, de inger az volt rendesen, nekem bejött a kekszrágcsálás, de szigorúan háztartási vagy gyömbéres, langyos gyömbértea is jó lehet, mások a hideg kólára esküsznek, volt, akinek védõnõ tanácsolta, meg amit még tudok, hogy - bár tudom gyerek mellett nem lehet egyszerû - még az ágyból való felkelés elõtt, gyakorlatilag rögtön ébredés után egyél meg pár falat kekszet, kétszersültet vagy valami ilyesmi, várj még pár percet fekve, aztán lassan felülés, kicsi várakozás és csak után állj fel, remélem segít majd valami, addig is kitartást kívánok :-)
Nem gyõzöm írni, hogy DEDALON_!!!!!!
Daedalon leírásában ez áll: "Terhesség A terhességre vonatkozóan nincsenek adatok. Terhesség alatt csak az elõny/kockázat gondos mérlegelésével és csak akkor alkalmazható, ha a terhességi hányás már nagyfokú elektrolitveszteséghez vezetett." Én nem szedném be.

Kedves Doktor Úr! 49 éves vagyok, és a változókorba léptem! Nagyon sokszor izzadok, híztam is jó pár kilót, és nagyon rossz alvó lettem. Tudna valamilyen gyógyszert, vagy gyógyhatású készítményt ajánlani, amivel a panaszok csökkenthetők, vagy elmulaszthat

Kedves Doktor Úr! 49 éves vagyok, és a változókorba léptem! Nagyon sokszor izzadok, híztam is jó pár kilót, és nagyon rossz alvó lettem. Tudna valamilyen gyógyszert, vagy gyógyhatású készítményt ajánlani, amivel a panaszok csökkenthetők, vagy elmulaszthatók lennének? Asztmás is vagyok, habár még nem kell a pipát fújnom, és semmilyen gyógyszert nem kell még szednem! Csak futni, meg ilyeneket nem tudok csinálni! Kérem, segítsen jó tanáccsal nekem! Köszönettel: Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Változókori panaszok miatt, első lépésben mindig hormonmentes készítményt javaslunk, amely a szokványos kockázatokat nem hordozza. Javaslom a növényi alapú Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amely nemcsak a hőhullámokat mérsékli, hanem az alvászavarokat is rendezni fogja! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Változókori panaszok miatt, első lépésben mindig hormonmentes készítményt javaslunk, amely a szokványos kockázatokat nem hordozza. Javaslom a növényi alapú Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amely nemcsak a hőhullámokat mérsékli, hanem az alvászavarokat is rendezni fogja! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! 49 éves vagyok, és a változókorba léptem! Nagyon sokszor izzadok, híztam is jó pár kilót, és nagyon rossz alvó lettem. Tudna valamilyen gyógyszert, vagy gyógyhatású készítményt ajánlani, amivel a panaszok csökkenthetők, vagy elmulaszthat

Kedves Doktor Úr! 49 éves vagyok, és a változókorba léptem! Nagyon sokszor izzadok, híztam is jó pár kilót, és nagyon rossz alvó lettem. Tudna valamilyen gyógyszert, vagy gyógyhatású készítményt ajánlani, amivel a panaszok csökkenthetők, vagy elmulaszthatók lennének? Asztmás is vagyok, habár még nem kell a pipát fújnom, és semmilyen gyógyszert nem kell még szednem! Csak futni, meg ilyeneket nem tudok csinálni! Kérem, segítsen jó tanáccsal nekem! Köszönettel: Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Változókori panaszok miatt, első lépésben mindig hormonmentes készítményt javaslunk, amely a szokványos kockázatokat nem hordozza. Javaslom a növényi alapú Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amely nemcsak a hőhullámokat mérsékli, hanem az alvászavarokat is rendezni fogja! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Változókori panaszok miatt, első lépésben mindig hormonmentes készítményt javaslunk, amely a szokványos kockázatokat nem hordozza. Javaslom a növényi alapú Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amely nemcsak a hőhullámokat mérsékli, hanem az alvászavarokat is rendezni fogja! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mostanában nagyon rosszul alszok, pedig szerintem a körülmények jók. Mindig fáradt vagyok (sokat sportolok), de mégsem tudok elaludni, vagy éjjel nagyon sokszor fölébredek.14 éves vagyok. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Hallgass halkan valami dögunalmas zenét és közben foglald el Magad valamivel. Csak akkor feküdj le, ha olyan álmos vagy, hogy szinte állva elaludnál.

Hallgass halkan valami dögunalmas zenét és közben foglald el Magad valamivel. Csak akkor feküdj le, ha olyan álmos vagy, hogy szinte állva elaludnál.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszönöm a választ! Ma ki is próbálom :) .

Nagyon rosszul alszom, sokszor éjszakákon át nem bírok aludni. Van erre valamilyen természetes gyógymód?

Nem szeretnék altatót szedni...

Legjobb válasz: A matracod is hibás lehet. Ha nagyon régi vagy ki van feküdve, le kell cserélni.

A matracod is hibás lehet. Ha nagyon régi vagy ki van feküdve, le kell cserélni.
Mondhatnám a kalsszikusokat, de Te ezeket biztosan ismered és nekem sem használtak. (este tejivás, ne nézz tvt, levendulaolaj párologtatás, stb)Ajánlom viszont az autogén tréninget (nyugodt vagyok, ellazulok...) nyugi zenére, sokat segít. Ha hosszútávú a dolog, nem biztos, hogy altatót, de esetleg egy enyhébb antidepresszáns segítene. nekem segített, mostmár viszonylag jól alszom, csak néha kell szednem.
Én a Sedatif Pc nevû homeopátiás szert ajánlanám, ez nem nyugtató, nem tompít le, mellékhatása sincs és hozzászokni sem lehet. Viszont nagyon jól segít ellazulni, majd elaludni, de akár a napi idegeskedést is csillapítja. Napközben is szedheted, mivel nem tompít. Próbáld ki, hogy szeded kb. két hétig, ha ennyi idõ alatt nem segít, fordulj egy homeopátiás szakorvoshoz, õ altató nélkül is segíthet.
Bocs, a kicsi fiam elküldte még egyszer....
ha elaludni nem tudsz, az a stressztõl van, ha korán ébredsz, s nem tudsz visszaaludni, az a depresszió tünete lehet. tejet este ne igyál, mert az "gyorsít", s nem fogsz tõle tudni aludni! a sedatif pc nagyon jó szer, próbáld ki! de alapvetõen azon kellene átrágnod magadat, amiért nem tudsz aludni! ezek a szerek nem oldanak meg semmit, csak a tüneteidet mérséklik. :)
Szia! A legjobb modszer ha napkozben kifarasztod magad, nem tudom milyen munkat vegzel, de amikor par honapig fizikai munkat vegeztem, alig vartam hogy bedolhessem az agyba, nincs is jobb egy faraszto nap utan, elaludni melyen, hogy szinte reggelig meg sem moccansz!
Ha változókorban vagy, akkor a remifemin pluszt ajánlom, nagyon jó és egyéb panaszokon is segít.

A párommal több mint egy éve együtt vagyunk, mostanában sokszor nem értünk egyet, vitatkozunk mindenen. Nagyon rossz, mit tegyünk hogy minden megint jó legyen?

Tudom, hogy főként az én hibám mert hamar kitudok akadni és akkor elkezdem neki mondani a hülyeségem (hiszti) hogy ' Nem szeretsz? Akkor keress jobbat.' meg ilyenek.. Lehet az a baj hogy mindennap találkozunk? Szakítani szünetelni nem akarunk mert szeretjük egymást, vannak ilyen időszakok de mostanában nagyon elegem van belőle és félek neki is. Nem akarom elveszíteni! :( 18L

Legjobb válasz: Ez nem szeretet, és nem kapcsolat ami nálatok van.

Ez nem szeretet, és nem kapcsolat ami nálatok van.
A párod hogy tud elviselni egy önzõ hisztis pi csát?
Könnyû neked csakúgy vagdalkozni, hogy keressen a hapsid másik nõt, mi? Mert ezt a legegyszerûbb a másik pofájába verdesni. Szánalmas, hisztis, önzõ szutyok vagy. :) 30/F
A kérdező hozzászólása: NORMALIS válaszokat várok, nem bunkózást, kösz.
Normális válasz volt keserû tényekkel teletûzdelve.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor én változtassak a hozzá állásomon? sokszor próbáltam már.. de olyan nehéz.
Kevesebb hiszti, tolerálni a másikat, meghallgatni kulturált keretek között a másik nézetét, véleményét és nem a felesleges dühkitöréseiddel mérgezni az egészet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Köszönöm! Igyekszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!