Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rosszul mit (1058 db)

Részvétem.Az idõ ami segít, semmi más.
Nem baj, ha sírsz!.Segít a bánatot leküzdeni. Gondolj az együtt töltött idõkre, a vele kapcsolatos emlékeidre. Amikor a temetése lesz, akkor búcsúzz el tõle a gondolataidban, úgy, mintha ott lenne veled. Gyújts meg egy gyertyát a fényképe elõtt (ha van) és imádkozz érte, és késõbb is mindig szeretettel gondolj rá. Nem fogod elfelejteni, de a fájdalom az idõ múlásával enyhül majd. Részvétem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom nektek !!!:(

Elkezdtem inni egy diétát. Elsőnek de nagyon rossz a íze ha tejjel turmixolom. Azt mondják tejjel csináljam. De a ize nagyon rossz. Mivel lehetne ezt a izt valahogy olyanná tenni hogy meg lehessen inni? Mert igy nem lehet ki birni

Legjobb válasz: Építette volna az Úr biztonságosabbra az állatkerteket! A diétát nem tudom hogy lehet meginni, de diétás port általában vízzel szokás turmixolni, nem tejjel, bár ízlés kérdése. Kis fahéjjel tudod ízesíteni, ne adj Isten kakaóporral, de akkor az már régen rossz... milyen fajta por?

Építette volna az Úr biztonságosabbra az állatkerteket! A diétát nem tudom hogy lehet meginni, de diétás port általában vízzel szokás turmixolni, nem tejjel, bár ízlés kérdése. Kis fahéjjel tudod ízesíteni, ne adj Isten kakaóporral, de akkor az már régen rossz... milyen fajta por?
Bármi is ez, hagyd abba! :)
Ja, a "turbina" diéta?! Szar az íze, és a haszna is! Kalóriaszegény vegyes táplálkozás, és a sport a titok nyitja!
A kérdező hozzászólása: ezt mindeki ismeri ez a turmixot csak nem irhatom ki de reklámozák nagyon meg olvastam róla és nagyon dicsérik monták szara ized e hatásos
A kérdező hozzászólása: enm engedi hogy ki irjam de nagyon reklámozák hogy 2 hét allat 3-8 kg ismert turmix

Ez így nagyon rossz? Mivel tudnám bővíteni?

Julius Caesar was born in hundread BC on the 13rd of July.

Legjobb válasz: Köszönöm. Hát google-fordító volt.. Gondoltam, hogy rossz, javítgattam is rajta elég sokat, de aztán abbahagytam, és inkább kiírtam a fordítós verziót... :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hát google-fordító volt.. Gondoltam, hogy rossz, javítgattam is rajta elég sokat, de aztán abbahagytam, és inkább kiírtam a fordítós verziót... :)

4 hónapja császároztak, de a szex még mindig nagyon rossz. Mi lehet a gond?

6 hét után ráálltunk a dologra, de fájt. Borzasztóan. Gondoltam még vissza kell szokni, stb, de egy csöppnyit sem javult a helyzet. Már ott tartunk, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet, mert tudom, hogy fájni fog. A férjem türelmes, sok mindent kipróbáltunk, ami segítene lazítani, jól is kezd?dik, de aztán tényleg nagyon fáj. Ezért semmi kedvem nincs hozzá, és nem tudom, mit lehet tenni ebben a helyzetben. Segítsetek!!!!!!

Legjobb válasz: Örülök ennek a kérdésnek. 15 hónapja császároztak. 8 hónapig kínlódtam, nem bírtam felépülni. Közben ciszták.. stb. Mai napig nem bírok a szexre gondolni! A párom nagyon megértõ, de már én szégyenlem a dolgot. Most nõi vágyfokozót próbálok meg keresni a neten. Nincs ötletem, mit tegyek. A nõgyógyászom azt mondta, soha nem lesz olyan a hasam, mint volt. Minden másképp lesz ezután :(( Én már nyugodtan végig tudnám élni az életemet szex nélkül. Nem normális, hogy így érzek, és én sem tudom mit tegyek ellene. Segíteni ugyan nem tudok neked, de tudd, hogy nem te vagy az egyetlen és tudom min mégy keresztül.

Örülök ennek a kérdésnek. 15 hónapja császároztak. 8 hónapig kínlódtam, nem bírtam felépülni. Közben ciszták.. stb. Mai napig nem bírok a szexre gondolni! A párom nagyon megértõ, de már én szégyenlem a dolgot. Most nõi vágyfokozót próbálok meg keresni a neten. Nincs ötletem, mit tegyek. A nõgyógyászom azt mondta, soha nem lesz olyan a hasam, mint volt. Minden másképp lesz ezután :(( Én már nyugodtan végig tudnám élni az életemet szex nélkül. Nem normális, hogy így érzek, és én sem tudom mit tegyek ellene. Segíteni ugyan nem tudok neked, de tudd, hogy nem te vagy az egyetlen és tudom min mégy keresztül.
A kérdező hozzászólása: Ha találsz valami jót, akkor leírod nekem? :)
Engem 5 hónapja császároztak. Volt sima szülésem is, akkor is szoptattam+a gyerkõc 10x kelt akkor is. Én a hormonoknak ès a fáradtságnak tudom be, hogy nem érdekel a sex túlzottan jelenleg. Ez normális, és legutóbb is elmúlt egy idõ után. Nekem is fájt a szex, így a jelen szülés után már tapasztalatból vettünk síkosítót.(Eper illatú:) ) Én vagyok felül, így én irányítom a dolgokat, hogy ne fájjon, késõbb már mindegy. Fontos, hogy beszélj a pároddal az érzéseidrõl, hogy nem õt utasítod el. Nap közben puszik, ölelések, símogatások, 1 közös fürdõ sokat segíthet. Ha a tested megváltozása zavar, próbáljátok ki a teljes sötétet. A babát elviheti valaki más addig 1 órára sétálni akár. Ha néhány hónap, és ezek sem segítenek, szerintem akkor orvos, mondjuk nõgyógyász, ortopédia, pszichológus. Ortopédia, hogy helyén van e a medence.
Síkosított akartam én is javasolni. Sokat segíthet.
Nekem is a síkosító segített császár után, mióta használjuk, minden okés.

Nagyon hiányzik egy fiú, már nagyon rossz! Mit csináljak?

Úgy szeretnék már gy fiút,aki szeret,egész nap szomorú vagyok emiatt. Mit csináljak,hogy ne gondoljak erre olyan sokat?

Legjobb válasz: Gondolom fiú vagy mi?:D

Gondolom fiú vagy mi?:D
Hát az elsõnek igaza van.Mást nem tudsz tenni.De arra figyelj h a fiúk meglátják ha egy csajnak csorog a nyála azért h legyen barátja és ez visszataszító is lehet egy komolyabb fiúnak.
szerezz magadnak pasit...
Ha gondolod, nekem írhatsz. Utolsó kérdésedre a válasz: írj nekem. :D Vaaaaagy foglald le magad valamivel, mindegy hogy mivel, de lehetõleg olyan dologgal, ami mellett nem jut idõd gondolkodni azon, h mennyire is hiányzik már egy fiú és milyen sz.r egyedül.
11. azzal aztán rohadt sokra megy a kérdezõ.
Nyugi, Isten akkor is szeret.
Itt vagyok! F.
A masztizás jó, de csak átmeneti megoldás... ha vágysz ilyenre, akkor ismerkedj! Suliban, hobbin, barátokon keresztül... :) Én is már megszeretgetnék egy lányt... ez van! :/
Vegyél egy jó nagy répát!
Masztizz!
Mi akadályoz benne, hogy szerezz?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok pasit szerezni. Mivel tudnám elterelni a dologról a figyelmemet?
Talán szerezz egyet, kezdj el ismerkedni! :)
ha én magányosnak érzem magam csak megbûvölöm a kígyóm, és sokkal jobb :DD de a csajoknak nem ilyen egyszerû sztem. Küldhetsz egy képet, meglesnélek azért. F19

Mostanában elkezdett eléggé érdekelni az orrom, van rajta egy "ugrató" és nagyon zavar, de nem tudom miért, idáig nagyon nem érdekelt, magabiztosságom is elveszett, úgy érzem hogy a csajoknál se lehet esélyem és ez nagyon rossz. Mi a véleményetek?

Volt már ilyen valakivel, és lehet hogy ez is csak egy muló dolog?

Legjobb válasz: Nekem is van ès engem nem zavar. Egyèbkènt ezt "orrsövèny" ferdülèsnek nevezik. Az anyukâmnak ès a papámnak is van.

Nekem is van ès engem nem zavar. Egyèbkènt ezt "orrsövèny" ferdülèsnek nevezik. Az anyukâmnak ès a papámnak is van.
Nem tudom mi számít neked ugratónak netán a csontod ki áll ? Ezt plasztikával meg lehet csináltatni ha nagyon zavar és szerintem a biztosító még fizetné is . Amúgy szerintem ezt csak te veszed észre ne törõdj annyit vele mert bele fogsz örülni és tényleg nem leszel magabiztos és ez a csajoknál pedig sok pontot ad . Küldj már róla egy képet légyszi hogy milyen is ú úgy könnyebb lenne véleményt is mondani !
A kérdező hozzászólása: igen a csont ami kiáll, plasztika meg nem tudom, elég drága szerintem, na meg fiú vagyok, és plasztikáztatok?
A kérdező hozzászólása: Igen ez nálunk is egy családi öröklõdés, de engem nagyon nem érdekelt régen, ez egy pár hónapja jött elõ bennem, csak nem tudom miért :(
Szerintem fiúknál az ilyen nem igazán számít, a lányoknál inkább. Mondjuk attól is függ, hogy mennyire...
A kérdező hozzászólása: végülis nem olyan nagyon nagy, van amikor úgy látom hogy tök jól néz ki inkább, máskor meg úgy hogy nagyon hülyén néz ki.

Felfázásra mit ajánlatok? Már a vesém is fáj, percentként kell pisilnem, nagyon rossz! Mi segíthetne gyorsan?

Hívtam az orvosom, de szabadságon van. :(

Legjobb válasz: Van neki helyettesítõje. A felfázás valójában hólyaghurut, húgyúti gyulladás. Antibiotikummal kezelik, azt meg csak orvos írhatja fel. Addig, amíg orvoshoz eljutsz, igyál nagyon sok vizet, a napi kettõ liternél sokkal többet. A sok víz segít kimosni onnan a baktériumokat.

Van neki helyettesítõje. A felfázás valójában hólyaghurut, húgyúti gyulladás. Antibiotikummal kezelik, azt meg csak orvos írhatja fel. Addig, amíg orvoshoz eljutsz, igyál nagyon sok vizet, a napi kettõ liternél sokkal többet. A sok víz segít kimosni onnan a baktériumokat.
Ha már a veséd is fáj csak az antibiotikum segít. Menj minél elõbb orvoshoz, mert csak rosszabb lesz. Addig is igyál nagyon sokat. Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ezzel nõgyógyászhoz kell menni vagy háziorvoshoz? A háziorvos tud adni rá gyógyszert?
A háziorvos is tud rá gyógyszert adni. Vigyél vizeletmintát, mert egy gyors tesztel ott is meg tudják nézni van-e genny a vizeletedben. A gyógyszertárban vegyél tõzegáfonya kapszulát. Nagyon jó kiegészítése a gyógyszernek. Ha még nem nagy a ferõzés akkor önmagában is segít. A vásárláskor a hatóanyagtartalmat figyeld.
Szia! GRAN C tõzegáfonya kapszula + C vitamin nagyon hatékony és meleg tengeri sós fûrdõ 20' 10 napig. Nekem 3-4 nap alatt megszûnik a panasz. Menj el orvoshoz is ír antibiót ( ha akarsz szedni)!
Urogin tinktúra

Nagyon nem megy a matek, a tanárom is nagyon rossz, mit tudnék csinálni?

Szóval, az a helyzet, hogy általánosban még viszonylag ment, de, ahogy elkezdtem a középsulit nagyon nem. Tavaly év végén megbuktam, a pótvizsgám hármas lett, szóval sikerült. Most félévkor hármas lettem, de most megint bukásra állok. Sajnos, azt veszem észre, hogy az alapok nem mennek, egy kétismeretlenes egyenletet sem tudok megoldani. Most a kör középponti szögeinél, és a kerületi szögeknél tartunk, de fogalmam sincs hogyan kéne ?ket megoldani. A tanárom pedig olyan, hogy a matekóra felét végigbeszéli tök más dolgokról, és nem tanit rendesen, nem lehet megérteni. (ezzel nem csak én vagyok így, hanem más osztálytársaim is) Magán-gimnáziumba járok, most vagyok 10.-es. A többi tantárgyból majdnem kitün? vagyok. Most, gondolkoztam magántanáron, hátha tudna segiteni, de mit csináljak hogy az egészet jobban értsem?

Legjobb válasz: Menj magántanárhoz, ha megengedheted magadnak! Egyrészt csak ti ketten lesztek, csak rád fókuszálhat. Minden bizonnyal felismeri, hogy hol vannak a hiányosságaid. Nem hiszem, hogy a károdra válna!

Menj magántanárhoz, ha megengedheted magadnak! Egyrészt csak ti ketten lesztek, csak rád fókuszálhat. Minden bizonnyal felismeri, hogy hol vannak a hiányosságaid. Nem hiszem, hogy a károdra válna!
nem tehetsz semmit ebben a suliban. menj máshova... sajnos ez a tanár hibája. nekünk a fizika tanárunk ilyen, szeptembertõl másik suliba fogok járni. nem fogom megvárni, míg megbukok, most még örülök a hármasaimnak és négyeseimnek. jó, én mondjuk majdnem kitûnõ tanuló vagyok, és velem ez hat évfolyamos gimiben történik meg, de akkor sem fogok várni. viszont a matek érettségin kötelezõ, szóval szerintem nagyon húzz bele a suliváltásba, hogy pótolni tudj. hiába panaszkodnál tanárra, ezen nem szeretnek változtatni az iskolák, nekik mindegy, hogy a gyereknek jó vagy rossz...
Ha minden szülõ panaszt tesz a tanár ellen akkor tenniük kell valamit (fõleg egy magánsuliban, minden diák akinek baja van a matekkal szóljon otthon hogy a tanár nem tanít és szólni kéne az sikola vezetésnek, aztán a szülök szóváteszik, hogy ez így nem tanítás és ez nem tanár). Ennek ellenére , lehet magántanár kell és akkor menni fog.
Ha magántanárba gondolkodol, akkor én csak is egyetemistát ajánlanék.Õk nem is kérnek annyi pénzt, és nagyon jól tudnak magyarázni.Én mindig jó voltam matekból, és az tény, hogy a matematikának az alapjait kell nagyon tudni.Ha az nem megy, akkor nem fog menni a többi, mert az alapokon múlik minden.
Az alapoktól kéne kezdeni, magántanárral pedig elég keveset haladnál. Én két könyvet ajánlanék, melyek nem drágák. Ha betûrõl betûre végigveszed és megérted, akkor nyert ügyed van. http://www.libri.hu/konyv/matematika.html http://www.libri.hu/konyv/ennyit-kellene-tudnod-matematika.h..
A külön órák sokat segítenének. Én is így voltam ahogy te... nagyon hülye voltam matekból, és az én tanárom se ért semmit, ezért választottam a heti 2-3 külön órát. Ott tényleg megértetik veled. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás, hiszen gondolod végig, még van 2 éved az érettségiig, de akkor is ez a 2 év is téma lehet benne...szóval szerintem ne vesztegesd tovább az idõd, ha sikeres érettségit akarsz menj külön tanárhoz.
Magántanár. És az egyetemisták tényleg jók, nálunk is többen hirdetik magukat. Sõt, ha nem találsz, talán tudok is szerezni neked telefonszámot :)
nemed?
kidörzsölöd maszti közben. de én azt javaslom ne maszturbálj annyit, késõbb hátrányoddá válhat.

Hogy alszotok ebben a nagy melegben? Én nagyon rosszul. Mit csináltok hogy jól tudjatok aludni? 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: én nyitott ablaknál alszom és egy bugyiban csak. Takarót mindig használok, mert anélkül nem tudok aludni. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a fejem lóg ki alóla:-)

én nyitott ablaknál alszom és egy bugyiban csak. Takarót mindig használok, mert anélkül nem tudok aludni. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a fejem lóg ki alóla:-)
Én is nyitott ablaknál alszom és csak egy nagyon vékony pamut hálóingben, ami ujjatlan és rövid.Már este 7 óra körül kitárom az ablakot, hogy jöjjön be egy kis hûvösebb levegõ, de éjszakára azért csak bukóra hagyom, hogy ha mégis kitakaróznék, nehogy megfázás legyen a vége!
A kérdező hozzászólása: Na igen, az a legjobb ha nyitva van az ablak. Mi nem tudjuk kinyitni mert régi ablak, bukóra nem lehet és elég forgalmas helyen lakunk így a zajtól nem tudnánk aludni :( De lassan ablakcsere lesz, talán akkor jobb lesz. Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!