Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rossz ha (509 db)

Az nagyon rossz ha az éhomi inzulin értékem 77?

Gondolom hogy az,mert 25 volt a referenciatartomány fels? határa,terhelést már nem is csináltak,mert az éhomi cukor 7,4 lett. Orvoshoz két hét múlva kaptam id?pontot. Szerintetek ez inzulin rezisztencia,vagy cukorbetegség? 3 vetélésem volt lehet hogy ett?l? Mivel kezelik az ilyet?

Legjobb válasz: Ez borzalmasan rossz érték. Nekem a kezelés elött 33 volt és már az is kiugróan magas volt, ez más cukorbetegség ha az éhgyomri inzulinod is magas. Mindenképpen kell nagy adag gyógyszer és nagyon kemény ir diéta. Ez nagy esélyel okozhatott vetélést. 3as kezelés kell, merckformin tartalmú gyógyszer speciaális ir diéta és sport, de mivel már cukorbeteg vagy lehet fogsz más gyógszert is kapni a legfontosabb a kaja meg a sport. Cukrot és fehér lisztet örökre felejtsd el.

Ez borzalmasan rossz érték. Nekem a kezelés elött 33 volt és már az is kiugróan magas volt, ez más cukorbetegség ha az éhgyomri inzulinod is magas. Mindenképpen kell nagy adag gyógyszer és nagyon kemény ir diéta. Ez nagy esélyel okozhatott vetélést. 3as kezelés kell, merckformin tartalmú gyógyszer speciaális ir diéta és sport, de mivel már cukorbeteg vagy lehet fogsz más gyógszert is kapni a legfontosabb a kaja meg a sport. Cukrot és fehér lisztet örökre felejtsd el.
Nyugi, ne ijedj meg elore. Nekem is igy derult ki az IR-em. Rendszertelen lett a mensim, babara eselyt se lattam, tudtam, hogy valami nincs rendben, igy en is elmentem vertelre, de tulajdonkeppen elsosorban a hormonokat nezettem meg, a laboros no mondta, hogy egy ehomi vercukrot is levesz, ha esetleg akarnek egy terhelest. Hat az arcom majd leesett amikor meglattam hogy amitol annyira feltem, hogy a hormonok borzalmasak lesznek, vegul tokeletesek lettek, amirol viszont azt hittem, hogy nem lehet gond vele, az ehomi cukrom, 7, 4 lett!!!! Nem hittem a szememnek. Akkor mondjuk inzulint nekem nem neztek, de lenyegeben mindegy is lett volna. Ezt persze meg se tudtak volna terhelni. Szoval eszeveszett dietaba kezdtem, utananeztem ennek az IR-es ch szamolgatos dietanak, pedig akkor meg nem is volt hivatalos diagnozisom, de egybol beledurrantottam, se cukor, se feherliszt, stb, es egy het mulva ismet elmentem ehomi cukor kontrollra. 5, 5 lett. Egy het dietaval ez nagyon szep eredmeny volt. Aztan megcsinaltak a terhelest is, kiderult, hol a bibi, juliusban elkezdtem szedni a gyogyszert, es szerdan mar a 10. hetbe lepek. A dietat meg mindig tartom, sot most meg szigorubban, mert mar nem csak az en eletem a tet ugyebar. Egyertelmuen emiatt volt a vetelesed. Ugyhogy nezz utana a dietanak, mert mar ez is eleg ahhoz, hogy olyan ehoi erteket kapj, ami mar terhelheto, ha pedig megis cukorbeteg vagy, akkor marad az inzulin. De latod, en is honnan indultam, es vegulis meg nem volt olyan nagy a baj, remelhetoleg nalad is csak egy kis kilenges. Mondjuk en konkretan emlekszem, hogy a 7, 4-es ertekem elotti este 10-kor meg jo kis cukros habcsokot zabaltunk. Nem lehet, hogy te is ettel valamit elotte, vagy akar reggel, akar egy kv-t, vagy barmit? Ird meg mi lett mindenkeppen!!
Sziasztok! Hasonló problémával küszködök, 28 éves vagyok, súlyom 115 kg, bõröm pattanásos, hajam 1 nap után zsíros. Spontán menzeszem évente 2-3 alkalommal van. Nemrég elmentem a nõgyógyászomhoz és õ kérte, hogy végezzük el a terheléses cukorvizsgálatot inzulinra és glükózra egyáltalán. Az eredményem: 0' glükóz: 5, 0, 120' glükóz: 6, 0 Az inzulin a 0 ' 8, 6, a 120 ': 46, 7. Ma kaptam meg az eredményt, de az orvossal még nem tudtam beszélni. Szerintetek nekem is szednem kell gyógyszert?Többen irtátok, hogy sok súlyfeleslegtõl sikerült megszabadulnotok. Tudtok nekem valami ötletet, segítséget adni, hogy hogy? Egyszerûen nem tudom mihez kezdjek. És az a legszörnyûbb, hogy mi a párommal még nem is tervezünk gyereket. Köszönöm elõre is annak, aki válaszol.
Akkor nem csoda, hogy ilyen rosszak az értékeid. Rajtam mikor végre kiderült az ir 56kg plussz volt alig több mint fél év alatt 42kg lement. Szerintem mindenképp a Mensmentisbe menny akkor is ha messze vagy. Nem kell gyakran járni, és késöbb lehet emailen is konzultálni.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos ez a plussz kilók száma :(
75kg vagy vagy 75kg plussz súly van rajtad. Én a helyedben vidékrõl is felmennék a Mensmentisbe, sokan még külföldrõl is odajárnak.
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, nem tudok a mensmentisbe menni, de amúgy endokrin nõgyógyászati rendelés küldött a véreredmény birtokában diabetológiára.Minden egyéb hormon rendben volt. kb 75 kg a túlsúlyom sajnos :(
ne diabetológiára mennyél hanem egy specilaista endokrinológushoz. A mensmentis ajánlom nagyon nagyon. Menyi a túlsúlyod?
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit hogy biztosan nem ettem már elõzõ este sem semmi olyat, és nem is kávézom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, kíváncsi vagyok mit mondanak majd a diabetológián.Szerencsére most egyéb okok miatt nem aktuális a babakérdés, de 2-3 év múlva szeretnénk, és remélem addig sikerül rendbejönni.Hál Istennek már van egy 2 éves kisfiunk, nála érdekes módon semmi gond nem volt, végig jók voltak az eredményeim.Fogynom kell rengeteget, akkor remélem minden rendezõdni fog.
Igen mindenképpen kell kapnod merckformin tartalmú gyógyszert és nagyon komoly ir diéta kell, leginkább a nagy súly miatt én anno 116ról indultam 7 hónap alatt lement 75re. Ajánlom, hogy mindenképpen keresd fel a Mensmentist, ott van erre spcializálódott endokrinológus és dietetikus is aki segít összeállítani az étrendedet, kell minimum heti 4szer 40 perc sport, ami kardio kell legyen.

Nagyon rossz ha ilyen a puncim, hogy fogadjam el?

Az a gondom, hogy nem olyan szép a puncim, mint mondjuk más lányoknak. Ugyanis saláta féle puncim van. Ez nagyon rossz, esetleg nem fog majd tetszeni a barátomnak?? Sok lánynak van ilyen, vagy egyáltalán nem? :( Ezen már annyit gondolkodtam, ezért is félek az elsõ alkalomtól.

Legjobb válasz: Nagyon sok nõnek van "salátás" puncija - hogy lehet így nevezni?! nevezzük annak, ami: nagy kisakjak -, pl. nekem. A férfiak egy részének ez kifejezetten izgató, mert a nagy kisajkakat pl. lehet nyalogatni, harapdálni. A férfiak másik részét többnyire nem zavarja a dolog. Ha már odáig eljutnak, hogy levetkõztessenek, nem fognak visszafordulni meg megutálni amiatt, hogy nagyok a kisajkaid. Biztos van olyan, aki direktben utálja az ilyet, de olyan is van, aki utálja pl. a vékony nõket. Az én eddigi 3 barátom minden szempontból maradéktalanul elégedett volt a puncimmal :)

Nagyon sok nõnek van "salátás" puncija - hogy lehet így nevezni?! nevezzük annak, ami: nagy kisakjak -, pl. nekem. A férfiak egy részének ez kifejezetten izgató, mert a nagy kisajkakat pl. lehet nyalogatni, harapdálni. A férfiak másik részét többnyire nem zavarja a dolog. Ha már odáig eljutnak, hogy levetkõztessenek, nem fognak visszafordulni meg megutálni amiatt, hogy nagyok a kisajkaid. Biztos van olyan, aki direktben utálja az ilyet, de olyan is van, aki utálja pl. a vékony nõket. Az én eddigi 3 barátom minden szempontból maradéktalanul elégedett volt a puncimmal :)
Azért jó lenne a 17 évet legalább megvárnod, de méginkább attól függ, mennyire ismeritek meg egymást. Szerintem nagyon nem jó, ha valakinek szinte mindegy hány pasija lesz az életben, és bizony ez nagyon múlik a neveltetésén, vagy hogy fogalmaztak itt a korábbiakban, szóval az otthonról hozott példán is.
Vegyétek már észre, hogy az 5 partner 26 éves korra (!!!) Nem ugyanaz, mintha 16 éves korára lett volna 5 partnere! Nem ötvenet írt, hanem ötöt! Úgyhogy nem érdemli meg, hogy a neveltetésére beszólogassatok. Én magam, aki "védelmembe vettem", 28 vagyok és három partnerem volt eddig. Mivel a harmadik se lett a férjem, gyanús, hogy talán a negyedik lesz az, ha szerencsém van. Ez is sok? Én is szegény, rosszul nevelt kislányka vagyok? Még akkor is, ha elmondom, hogy 22 voltam az elsõ kapcsolatom idején? De akkor az erkölcscsõszök légyszi írják már be, hogy õk maguk hány évesek és hány partnerük volt eddig! Nem a középkorban élünk, tessék észrevenni. Tessék nyugodtan megkérdezni az átlagos férjes nõt, hogy hány barátja volt összesen. A férjjel együtt az 5 eléggé átlagos. És amúgy az is furcsa, hogy a férfiaktól senki se veszi zokon, ha ennyi lánnyal voltak, de a lánynak mindjárt be kell szólni a neveltetésére.
Semmi baj nincs odalent, mindenki más.amig nem kènyelmetlen addig jo. Akkor feküdj le vele amikor úgy èrzed. Ha meg nem tud várni rád így járt, nem kèstèl le semmiröl. Èn nem foglalkoztam vele hogy kinek Adjam oda, lènyeg h az elsö èjszaka után ne donjon ki.azaz ne legyek kihasználva :) nem lettem. 19 èvesen vesztettem el, nem kerestem komoly kapcsolatot, de azóta is együtt vagyunk 2 ève. Biztos az is számít, hogy ö már kicsajozta magát mert 9 èv van köztünk.
Nekem is ilyen van, 17 éves vagyok. Szerintem kifejezettem visszataszító, én is nagyon féltem hogy a barátom mit fog szólni hozzá, de kifejezetten tetszik neki nem is érti mi a bajom vele. Hidd el a pasik is ugyanennyit aggódnak hogy a szerszámuk hogy tetszik nekünk, úgyhogy ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok. :) ) Remélem tényleg semmi gond nem lesz ebbõl. Utolsó válaszoló, neked se tetszik? Szerintem se valami szép... :( De nem tudok ellene mit tenni sajnos.
Hát...én már le sem merem írni, mennyi volt ezek után! :D Pedig normális neveltetést kaptam, és nem izélt meg senki részegen egy discoban vagy itt-ott.
A kérdező hozzászólása: Én is már túl vagyok rajt. És én is normális neveltetést kaptam, 16 éves vagyok, igaz még csak 2szer történt meg a barátommal, de nagyon féltem tõle, de nem is volt vészes, sõt nagyon jó volt. :D És nem érdekli az sem, hogy milyen ott lent, sõt. Utolsó válaszoló, hány éves vagy?:D esetleg beszélgethetnénk privátban, ha van kedved.
Ne parázz! Nekem meg görbe a farkam! Csináljátok sötétben elõször.
Nekem is ilyen és sose tetszett, az összes szexuális kapcsolatom közül 1 volt olyan akinek nem tetszett, de õ velem vesztette el a szüzességét.A mostani párom szereti és én is kezdem elfogadni.Megmûttetni nem ajánlott, mert általában a nemi szervi mûtétekkel az idegvégzõdéseket is megsértik, ami rontja a szexuális izgalmat.
Ne nézegesd ne a sajátodat, se másokét, inkább a tükörben az arcocskádat nézegesd. Hamarabb elriad tõled egy pasi, mert teli vagy ragyával és mitesszerrel, zsíros a bõröd és csapzott a hajad, mint azért, hogy salátás a puncid. Sötétben különben is minden tehén fekete. :)
Ha úgy igazán szerelmes lesz beléd egy fiú, ilyesmiért nem fog elhagyni!
Sok nõnek nagyobbak az sz.ajkai és a többségnek ki is lógnak.Ez tök normális. A nemiszerv mérete, színe, formája eltérõ.Van aki meg fehér bõrû és mégis szinte fekete színû a nemiszerve. Férfiaknál is kevés pasi van akinek formás, szép nemi szerve lenne. Ott is van akinek logosnak tûnik a heréje, vagy túl nagynak, kicsinek, vagy túl eres a nemiszerve stb. De ha valakivel összejösz és nem csak egy sexuális alkalomra akkor nem csak egy testrész fog érdekelni.
Na azért most sem mindenki csinálja 15 évesen!!!! Sok 17-22 éves lány ír itt ki kérdést , akik csak azért nem mernek nõgyógyászhoz elmenni mert szûzek még. Sõt sok 17-22 éves srác írt ki szintén kérdést hogy attól tart hogy szûz még és ha csajjal összejön az észreveszi ezt vagy elmegy korán, béna lesz stb, meg nem égõ e. És én se tartom jó dolognak hogy ki tudja hány pasit fogyasztanak el a fiatalok, fiatal felnõttek, hogy gyorsan, könnyen odaadják magukat.(és nem a 26 éves csajra gondolok, hanem általánosságban) Itt egy furcsa példa rá: Sok fiatal a sexhez érettnek gondolja magát, miközben az anyja csinál meg helyette mindent!\akár fiú, akár lány\ Hány 16-23 évesrõl olvasni, otthon élnek, anyuci kivasal rájuk, szendvicskét készít, mert a kis körmük leszakadna nekik ha nem használnák ki a szülõket és csak a szobájuk hajlandó rendbe tenni ennyit csinál egy 10 éves is. Ha felnõtt a sexhez, akkor ehhez is nõljön fel.
szerintem nem kéne elítélni mindenkit én 15 évesen vesztettem el, egy évet vártam. Most 25 vagyok és összesen 2!!! férfival feküdtem le 10 év alatt...Többel nem is szándékozom, mert úgy érzem megtaláltam az igazit. Attól még hogy fiatalon vesztettem el, nem lettem r.banc...úgyhogy nem kell ez az általánosítás... Gimis osztálytársnõim többsége 18 évesen szexelt elõször és volt aki 20 éves koráig havonta váltogatta a partnereket...
Azért a 15 év igencsak korai...
Teljesen rendben van a puncid, mi lenne a baj vele? Gondolod, hogy egyformának kellene lennie az összesnek? Amúgy abban meg van valami, hogy a normálisan nevelt emberek nem váltogatják úgy partnereiket mint más a bugyiját. Sajnos emiatt van annyi fertõzés is, hogy ma már nem lehet elmenni egy uszodába, fürdõbe anélkül, hogy valami nyavalyát össze ne szedj.
Punci az punci es kesz. NYUGI!!
nyugi jó az :D
Akiknek nem tetszik a puncid, és ezért nem akarnak veled lenni, azok nem is érdemelnek meg téged. Persze a másik véglet az, ha valaki csak azért akar veled lenni, mert éppen olyan amilyen. Sok lánynak van ilyen. És sok fiú pont ezt szereti.
Szerintem nem lesz gond, ne aggodj, elfogad amilyen vagy :) (kuldj egy kepet )
Latszik, hogy meg fiatal vagy! Dehogy fogja erdekelni oket, hogy milyen a puncid. Legyel apolt es ennyi. Nekem az eddigi 5 pasim kozul mind imadta, leginkabb a mostani, aki mar a ferjem! Nyugi, nem lesz gond!! 26/N
Nincs semmi baj a punciddal, hanem az értékrendeddel van gond. Ugyanis kívülrõl csak az arcod számít. Ha az szép és természetes, akkor szép lány vagy! A lényeg viszont a belsõ tulajdonságaid.
Ne aggódj! Férfi létemre nekem kifejezetten tetszik ha méretes kisajkakkal találkozom. Számomra nagyon izgató.
Teljesen jól van az így. (azért arra vigyázz, hogy ne legyen legalább 5 pasid 26 éves korodra. Nincs az rendjén, legyél igényesebb kicsit!..)
Ahány punci, annyi féle. Mint ahogy ahány fül, orr, vagy akár fütyi.
26 évesen 5 szexuális kapcsolatom volt.Ebbõl az 5., a férjem. Nem gondolnám, hogy ez sok.A mai 20 éves fiatalok, 90 %-a már most túl van 5 szexuális kapcsolaton!15 évesen kezdik, én majdnem 18 voltam az elsõnél!
Nem azért, de 26 éves korra 5 pasi nem sok. Ha 16 évesen kezdte, ami mostanság átlagosnak számít, akkor 2év/kapcsolat, ami tényleg 5db komoly kapcsolatot jelent. Nincs ezen mit se szégyellni, se elítélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :) Megpróbálom elfogadni...pedig már párszor gondolkodtam azon, hogy esetleg megmûttetném.. azt ne? Most van barátom, 16 vagyok. Õ 18 éves. Szerintetek mennyi idõnek kell eltelnie, hogy lefeküdjünk egymással? Ja, és õ már nem szûz.
ha te akarod akkor kell, ha ma akkor ma, ha 1 év akkor 1 év.
Teljesen fölösleges megmûttetned. 18 éves korodig úgyse csinálhatod meg, és addig még bõven meglátod, hogy a férfiakat igazából k.vára nem érdekli :)
5 kapcsolat kinek sok, kinek nem. Neveltetés és önbecsülés kérdése.
15, nem ajánlom, hogy be merészelj szólni a neveltetésemre vagy az önbecsülésemre, nincs mit beszólni rajtuk (és nekem egyelõre nem úgy néz ki, hogy az 5 pasis hozzászóló neveltetésén vagy önbecsülésén lenne mit beszólogatni). Talán inkább a te neveltetésedet kéne alaposan szemügyre venni, ha ezt a bigott prûdséget verték beléd. Biztos te az elsõhöz már egybõl feleségül is mentél. Na, majd megígérem, hogy õszintén sajnálni foglak, amikor jönnek a kérdéseid a családi kapcsolatokba, hogy nem bírtok már egymás mellett megmaradni a férjeddel, mert te magad is rájössz, hogy mégiscsak túl korán léptél.
Jó korai, nem mondom, hogy nem az, de nem ettõl lesz valaki r***banc!:) Én úgy vesztettem el, hogy már jó ideje együtt voltunk és szerettem, meg elvileg õ is engem. De ahogy mondtam az osztálytársaim hiába kezdték késõbb, sokkal több férfival voltak együtt 1-2 év alatt... Illetve olyanról is tudok nem is egyrõl akik buliban, részegen vesztették el. Ez mennyivel jobb?! Szerintem gázabb....

Az nagyon rossz, ha 14 évesen 12, 5 cm a peniszem?

A tobbieknek altalaban nagyobb. Es szőrösödni is csak most kezdett:/

Legjobb válasz: Egyátalán nem rossz ez.A többiek azt mondanak amit akarnak .Te is mondjál nagyobbat ,úgysem méritek össze,annál gyávábbak vagytok .A szõrösödésed is teljesen oké .

Egyátalán nem rossz ez.A többiek azt mondanak amit akarnak .Te is mondjál nagyobbat , úgysem méritek össze, annál gyávábbak vagytok .A szõrösödésed is teljesen oké .
nekem most 14 cm én is 14 vagyok és már 1, 5 éve szõrös (borotválom). De nyugodj meg mindenki saját ütemben fejlõdik neked most kezd beindulni és pár hónap múlva már kicsivel nagyobb lesz :) )
2 es ezt a borotválást olyan lelkesen írtad, mintha ezt nagyon kellene is tenni.Ettõl még egyátalán nem lettél "nagy fiú " . Kíváncsi lennek rá, ha majd az arcod kell borotválni, akkor is ilyen lelkes leszel e .Mert ez jobban hozzá tartozik a napi hygéniához, ápoltsághoz .
2-es egy igazi nagyfiúval van dolgunk.

Az nagyon rossz, ha 19 éves vagyok és nem szeretek játszani?

Se kártyát, se társast, se csoportjátékokat, se számítógépes játékot, egyszer?en SEMMIT nem szeretek játszani...

Legjobb válasz: Ilyen vagy, szerintem nincs vele gond. Nem rossz így neked? Vagy azért van valami, ami feldob? Ne savanyodj be, az a lényeg!

Ilyen vagy, szerintem nincs vele gond. Nem rossz így neked? Vagy azért van valami, ami feldob? Ne savanyodj be, az a lényeg!
Nem feltétlen rossz, de tudni kéne, hogy ezek helyett mit szeretsz(?)
Ugyanolyan vagy mint én:) ) Én sem szeretek se kártyázni, se számítógépes játákozni...egyszerûen idegesít és béna is vagyok. Veszteni pedig nem nagyon szeretek:) Nah jó bocsi, unózni és activity-zni szoktam nyaraláskor, szilveszterkor de ennyi. Én sem vagyok besavanyodott: szeretek nevetni, sétálni, ide-oda mászkálni, barátokkal lenni stb..de ezeket valahogy nem:) Fel se merült bennem, hogy ez miatt ne lennék normális:D L/18
vidámpark, sport, társaságban levés(pszichológiailag) mind játék
A kérdező hozzászólása: Úgy értem a kérdést, hogy ez abnormális szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi! :D
Nincs veled baj szerintem :D
A kérdező hozzászólása: :) Nem vagyok besavanyodott, vagy ilyesmi, szeretek nevetgélni, jó a humorom, csak játszani nem szeretek. Ezek helyett szeretek netezni, sétálni, beszélgetni, sportolni, társaságban lenni, néha bulizni is (de táncolni nem), nagyjából ilyesmi. Ha az játéknak számít, akkor a Vidámparkot nagyon szeretem :)
Hát szerintem mindenki szeret valamit játszani, olyan nincs aki semmit.
Akkor mit csinálsz egész nap?!
Nincs ezzel baj...nem lehet mindenki egyforma! 22/f

A barátom időt kért. Ez nagy probléma? Szerintetek szakítani fog velem? Ez pasiknál nagyon rossz, ha időt kérnek, hogy átgondolják a dolgokat? Van még visszaút?

Legjobb válasz: Háát kicsit, szabadság kell neki, biztos van egy csaj is akit meg akar dugni, aztán ha megvolt akkor visszamenni hozzád...

Háát kicsit, szabadság kell neki, biztos van egy csaj is akit meg akar dugni, aztán ha megvolt akkor visszamenni hozzád...
Akkor lesz probléma ha nem hagyod békén. Ha szeretettel várod vissza akkor tudni fogja hogy szereted, de a legnagyobb baj az, hogy halvány fingunk sincs róla mi is a helyzet valójában. Nagy kevés információt adtál hogy bármi konkrétumot vagy segítséget is adhassunk. :)
nálam is nem rég így volt....aztán kb 5 napra rá írtam neki, de csak annyit hogy nekem azért hiányzik.Másnap már újra együtt voltunk , persze elõtte smsek repkedtek
Szerintem ott meg már eleve gáz van, ahol idõt kérnek, gondolkodnak a kapcsolaton. És nem olyan srácnak tûnik, akivel meg lehetne beszélni a problémáitokat, hogy min kéne változtatni.
tök mindegy h férfi vagy nõ az illetõ, ha idõt kér az már rég rossz.az idõ kérésnek általában szakítás a vége.vagy ha mégsem....hát, én nem tudnék utána úgy együtt lenni vele mintha mi sem történt volna.ha szeretsz valakit akkor nem kérsz idõt, ennyi.kétlem h õ még szeret téged.ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: 15:41 Lényegre törõ válasz, és sajnos lehet igazad van :(
Hát az attól függ, hogy hány éves vagy.
írj priviben cica:) 64/F
Én se voltam még nyugi.
"szüleim nem engednek" = nincs még itt az ideje a randizgatásnak
Attól függ hány éves vagy. Én se voltam még nyugi de én még kicsi is vok. 12/L

Az nagyon rossz ha a videokártyám hőmérséklete felmegy 52 fokra ha bármilyen játékkal is játszom?

Legjobb válasz: Én örülnék ha az enyém csak annyi lenne... Terhelésnél 70 fok környékén sem gázos. Nyugodj csak meg.

Én örülnék ha az enyém csak annyi lenne... Terhelésnél 70 fok környékén sem gázos. Nyugodj csak meg.
A kérdező hozzászólása: köszi!! :)
nekem 90C xD szal nyugi van!

Nagyon rossz ha az nst re 8 ast kaptam? Surgős válasz kéne.

40+3 hetes vagyok. Ma a doki azt mondta, hogy szinte teljesen nyitva vagyok, a magzatvíz rendben, de az nst-t meg kell ismételni. Kétszer is nagyon leesett a görbe, ezt be is karikázta. 8 ast adott ez rosszat jelent? Vagy lehet hogy még ma megszulök? Vagy benntfognak? Segítsetek.

Legjobb válasz: amikor nekem 39+4 naposan ilyen lett az NST-m (non-reaktív), akkor a dokim befektetett a kórházba megfigyelésre ott minden nap vizsgálatok voltak, naponta 2x NST 40+4 napon akarta megindítani a szülést, de a babám nem várta meg, elõtte való este megindult a szülés :) teljesen egészséges, gyönyörû baba lett, 10/10-es apgarral ne aggódj, ha be is kell feküdnöd, gondolj arra, hogy jó kezekben vagy, ott folyamatosan figyelik a babát, ha valami gond lenne, azonnal tudjak intézkedni

amikor nekem 39+4 naposan ilyen lett az NST-m (non-reaktív), akkor a dokim befektetett a kórházba megfigyelésre ott minden nap vizsgálatok voltak, naponta 2x NST 40+4 napon akarta megindítani a szülést, de a babám nem várta meg, elõtte való este megindult a szülés :) teljesen egészséges, gyönyörû baba lett, 10/10-es apgarral ne aggódj, ha be is kell feküdnöd, gondolj arra, hogy jó kezekben vagy, ott folyamatosan figyelik a babát, ha valami gond lenne, azonnal tudjak intézkedni

Nagyon rossz ha tampont használok egy estére?

többször nem fogom csak most mert elfogytak a betétek :(

Legjobb válasz: Nyugodtan tehetsz be éjszakára is. De fontos, hogy elalvás elõtt tedd be. És tisztát. Reggel amint felébredsz azonnal vedd ki. Ha van még kérésed, akkor írj és szívesen válaszolok! :)

Nyugodtan tehetsz be éjszakára is. De fontos, hogy elalvás elõtt tedd be. És tisztát. Reggel amint felébredsz azonnal vedd ki. Ha van még kérésed, akkor írj és szívesen válaszolok! :)
Nem rossz, én az elsõ napokban mindig azt használok máskülönben vértócsában ébrednék. Nekem a betét nem sokat ér éjszaka..
Egyáltalán nem rossz, csak 8 óránál tovább ne maradjon bent.
nyugodtan használhatsz akármikor tampont. semmi bajod nem lehet tõle.
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/kerdes/5154 Ezt olvasd el! Egyszeri alkalomtól talán semmi bajod nem lesz, de ne csinálj ebbõl rendszert!

Nagyon rossz ha nyugtató vagy fájdalomcsillapító után energiaitalt iszom?

persze vízzel iszom meg a gyógyszereket,hanem mondjuk fél óra múlva iszom e.italt...

Legjobb válasz: Nyugtató kissé okafogyott, ha ellenkezõ a szándék. Fájdalomcsillapító esetén nincs ellentmondás a célok között - miért ne?!

Nyugtató kissé okafogyott, ha ellenkezõ a szándék. Fájdalomcsillapító esetén nincs ellentmondás a célok között - miért ne?!
A nyugtatót nem azért veszed be, hogy lenyugodjál? Az energiaital ellenkezõ hatású!
A kérdező hozzászólása: bassszus erre nem is gondoltam, de idióta vagyok...!
Sõt a legjobb ha a nyugtatót egy kis vodkával vagy bármilyen töménnyel veszed be!!;)))xd
A kérdező hozzászólása: jóó azért annyira hülye már nem vagyok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!