Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rossz előtt a (17 db)

Alairtam egy baratom keresere az ellenorzojet, 4napja es azota nagyon rosszul erzem magam, nincs etvagyam, erotlen vagyok es semmire sem tudok rendesen koncentralni csak arra hogy kiderul a tanaraim elott. Mit tegyek hogy ne vegyem annyira szivre?

Legjobb válasz: Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)

Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)
Ne aggódj :) Nem azt mondom hogy váljon rendszeressé, de Te tulajdonképpen segítettél a barátodnak. Egy szívesség volt. Örülj neki hogy képes voltál rá, ez azt jelenti hogy igazi jó barát vagy! Ha csak Te és a barátod tudtod róla, akkor ne félj. Õ nem mondja el senkinek.. hisz miért akarna rosszat magának!? Te pedig éppúgy. Ha ki is derülne, nem lenne semmi gond. Szóval nyugi, egyél rendesen, ne stresszelj, jó barát vagy! :)
:D szerintem túl stresszeled. én már arra is lusta szoktam lenni hogy anyának odavigyek valamit hogy aláírjon . mindig én hamisítom alá. még 1szer sem derult ki pedig mar 2 éve ez megy. meg amugy sem lenne belõle nagy gond. ha ki is derul nem te leszel a hibás vagyis kevésbé leszel , és végülis mi olyan nagyon rosszat csinálhatnak veled ha kiderül ? semmit. ne stresszelj ilyen kis dolgon :D
Ha csak a barátod és te tudsz róla akkor nem lesz gond szerintem. De ha elkotyogja a barátod és netán pletyka lesz belõle, akkor ismerd be minél elõbb az adott tanárnál, mert akkor nem érdemli meg a barátod hogy falazz neki. Abban nem tudok jót mondani, hogy ne vedd szívedre most, de a jövõre nézve azt mondom, hogy soha ne csinálj ilyet többet és akkor nem lesz gond vele. Ha ennyire rosszul érzed magad esetleg kérd meg a barátodat, hogy mondjátok el a tanárnak, mert ez neked nagyon nagy lelki problémákat okoz és félsz hogy valami bajod lesz. Ha igazi barátod szerintem megérti és beleegyezik. Persze az is lehet hogy utána nem lesz a barátod, de én úgy gondolom, hogy a barátság amúgy sem arról szól hogy csalj a másik nem tanulása vagy vmije miatt.
hát figyelj, az én osztályomba is volt ilyen, a gyereket majdnem kicsapták...
hogy mit csinálhatnak vele???? Ez egy hivatalos okirat hamisítás amit a törvény elvileg büntet gyakorlatilag meg lehet soha nem veszik észre....hiszen két egyforma aláírás soha nincs.
szerintem ne csinálj ilyent tobbet, ha nem bírod cérnával.a barátság nem arról szól, hogy kérésére csalj netalántán lopj stb. és ha már egyszer aláírtad, akkor továbbra is te fogod aláírni, mert ha szulei nem totál hujék, akkor úgy is észreveszik, ha a tanár nem is.mindenesetre akkor fogod megtudni ha kitudódik hogy igazi "barát"-e a barátod, hogy majd bekopp-e téged.te pedig annyira ne cikizd már magad. ha kiderul és bekop a barátod válalod a kovetkezményeket, az pedig egy jó lecke lesz számodra, hogy tobbet ilyent ne csinálj.várd meg, hogyan alakul a helyzet, magadtól ne ismerj be semmit. meglátod, hogyan viselkedik majd a barátod.
Visszaszívtam az üzenetetem, amit az elõttem író írt. Félreértettem... Bocsika
Elég sok nem fogjátok tudni melyik hatott. A doki irt fel ennyi mindent?
Szerintem a Gripe Water tápszerbe keverve nem sokat ér. Annak az a lényege, hogy lenyeli, majd büfizik egy jó kaporszagút és máris kevesebb a levegõ a pocijában. Nem szereti? Annyira nincs rossz íze, az én kisfiam simán bevette. 2-3 hónaposan még nem "válogatósak". Amúgy nekünk azt mondta a gyerekorvosunk, hogy ha többfélét használunk, azok gyengítik egymás hatását. Válassz egyet, majd pár hét múlva váltsatok!
A kérdező hozzászólása: a doki olyan okos hogy "rám bizta"!õk csak a súlyával problémáznak a védõnõvel együtt, holott szerintem 2 hónaposan 3.96, és 2.80-al született.engem viszont a görcsei aggasztanak.mivel emiatt szinte kinlódva eszik, alszik! A Gripe Watert meg másoktól is hallottam hogy tápszerbe keverve adják, de sztem azt elhagyom, marad az espumizan, meg este a papverin..?

Valami nincs rendben! A termékenynapokon voltunk együtt a párommal, menzi előtt (szept.3. ) nagyon nagyon fájtak a melleim, rosszul voltam! A menzesz 3 napig tartott, mi ez?

3 napig volt menzeszem,utolso napján ilyen furcsa barnás volt,egyeltalán nem mondható er?s menzinek!Most meg reggelenként iszonyatosan rosszul vagyok,de csak kávé után (egész délel?tt kitart)!Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: csinalj egy tesztet a biztonsag kedveert! de szerintem nem vagy terhes! bar szivembol kivanom hogy az legyel! sok sikert!

csinalj egy tesztet a biztonsag kedveert! de szerintem nem vagy terhes! bar szivembol kivanom hogy az legyel! sok sikert!
Szia! Csinálj egy tesztet, vannak akik az elsõ hónapban véreznek. Az egyik kolléganõmnél is igy volt, mire elment a dokihoz már 3 hónapos terhes volt, õ pedig ugy számolta hogy 2 hónapos csak.
Teszt!!!! Amilyen gyorsan csak lehet! :)


Nagyon rossz szülés előtt a beöntés? Nem megy tőle a hasunk egész szülés alatt? Milyen érzés a szülés? Fájdalmas nagyon?

Legjobb válasz: Szia.Én is féltem a beöntéstõl.Nem volt gáz, totál nem is foglalkoztam akkor vele.Megvolt, aztán 10p wc, zuhany, és kész is.A szülés már egy kicsit más téma.Én 15 órát vajúdtam, de életem legcsodálatosabb 15 órája volt.Fõleg mikor kibújt a lányom.Ha tehetném minden évben szülnék, de sajna nem tehetem.Csak egy lánnyal áldott meg az ég, épp karácsony éjjelén.Ne félj te is így fogsz visszagondolni rá.

Szia.Én is féltem a beöntéstõl.Nem volt gáz, totál nem is foglalkoztam akkor vele.Megvolt, aztán 10p wc, zuhany, és kész is.A szülés már egy kicsit más téma.Én 15 órát vajúdtam, de életem legcsodálatosabb 15 órája volt.Fõleg mikor kibújt a lányom.Ha tehetném minden évben szülnék, de sajna nem tehetem.Csak egy lánnyal áldott meg az ég, épp karácsony éjjelén.Ne félj te is így fogsz visszagondolni rá.
Egyetértek az elöttem íróval.Én is végig úgy álltam hozzá, hogy gyorsan megszülök, max 2-3 óra alatt.Az elsõ fájástól számítva 1 óra alatt meg is lett az elsõ gyermek.Elötte is mutatta a gép a fájásokat, de nem fájt, csak keményedett.A kitolás volt csak iazán durva, de elõre eldöntöttem, hogy mindent beleadok, odafigyelek közben.Így is lett.4 vagy 5 tolófájás és kint volt.Amikor a feje kijött, akkor önkéntelenül is mosolyogtam miközben toltam tovább, mert tudtam, hogy mindjárt vége.Fájdalomcsillapítás nélkül szültem.A beöntéstõl pedig nyugodt voltam, hogy nem kerül semmi a szülõágyra.Próbálj meg pozitívan hozzáállni elõre is.Mindenképp meg kell szülni, de legalább nem izgulsz rajt elötte hónapokig.
Én sokkal rosszabbra számítottam, ami a beöntést illeti. egyáltalán nem volt vészes, ne izgulj. Mire jöttek a fájások, már rég túl voltam rajta. (nekem elõször elfolyt a magzatvíz) A szülés alatt már semmi nem fog jönni, mivel minden kijött elõtte.:) Sõt utána pár napig ne is várj semmit! Milyen érzés a szülés? Nagyon változó. Hallottam olyat, hogy nem is fájt az illetõnek, de van, aki sokat szenved. Én kicsit nehezen szültem. Igazából sokmindent mondanak, de nem lehet rá teljesen felkészülni. Gondolj rá úgy, hogy nemsokára találkoztok!!!!:) Nagyon jó érzés és egybõl elfelejted a rosszat, mert rájössz, hogy ez az egyetlen dolog az életben, amiért érdemes szenvedni!!!:) Nem mondom, hogy könnyû lesz, de idõvel megszépül az egész!!! Várd a találkozást! Sok sikert, jó babázást!!!
Nekem a beöntés direkt jól esett pedig elõtte egész éjjel hasmenésem volt.A szülés nem egy leányálom volt nekem nagyon fájt.Igaz csak 3 órát szenvedtem de az kemény volt.Nagy babám lett 4350 gr, de megérte a szenvedést.
A beöntés semmi a szüléshez képest.Kicsit kellemetlen...Nekem elsö baba volt, nagyon megszenvedtem.Hosszú, és fájdalmas volt.38 óra.Ahogy meglátod a babádat tényleg mindent elfelejtesz.Lehet, hogy neked nem lessz sem hosszú, sem nagyon fájdalmas.Mindenkinek más. Egy a lényeg, hogy ne félj töle.
A beöntés tényleg nem annyira gáz.De kellemetlen.A szülés nekem nagyon nagyon rossz volt 24 és fél órát szenvedtem.
Én a beöntéstrõl rettegek, de azt mondják az semmiség! A szülés pedig nem egy leányálom. De ez attól is függ szerintem, hogy hogy állsz hozzá és milyen a fájdalomküszöböd. Én 24 hetes ikerterhes vagyok és monddhatni le se szarom azt, hogy mi lesz. Nem érdekel, úgy érzem bírni fogom. Persze majd ha megszültem azért visszajövök és elmondom elég volt e ez a hozzáállás a dologhoz. Egyénbként milliárd asszony túlélte már, nem lesz gond hidd le ha te is ott leszel. Ne erre gondolj, hanem az utána következõ szép dolgokra!
Cáfolnám az elõttem szólókat! Olyan lesz a szülésed, amilyent "te szeretnél" vagy elképzelsz magadnak. Ezek a dolgok mind fejben dõlnek el - nem csak szerintem, hanem sok orvos és nõvér szerint is. Nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak. Én megmondtam elõre, hogy nem fogok órákig vajúdni - se kedvem sem erõm hozzá - 2-3 óra alatt megszületett a kisfaiam. Utólag már alig emlékszem a fájdalomra, a kitolás volt talán kemény. De ott meg ahogy a nõvérem is mondta nyomni kell erõsen amkor szólnak. De lehet, hogy csak nekem volt nagy szrencsém, nem tudom. Nem kell foglalkozni a rémisztgetésekkel!!! Engem is a gátmetszéssel, érzéstelenítéssel, beöntéssel agyonparáztattak. Ehhez képest a gátmetszést nem is éreztem, érzéstelenítést nem kaptam, sõt beöntést sem. Ki lehet bírni, minden nõ arra termett, hogy meg tudjon szülni egy gyermeket.
Nagyon sok kórházban már kúp van, sokkal humánusabb, de én jobban örültem volna, ha beöntést kapok. 20 perc után megvolt a hatása, aztán le kellett zuhanyozni és órákig még pukizni sem tudtam volna. Csakhogy egy vajúdás általában nem 3-4 órát tart, kb. az 5. v. 6. órában éreztem, hogy pukiznom kell és totál beparáztam, hogy mi lesz itt késõbb, minden fog jönni...Aztán 9 óra vajúdás után császár lett, de a kitolást biztos nem úsztam volna meg baleset nélkül. Sokan azt mondják, hogy olyankor úgysem fogsz azzal foglalkozni, hát ezt embere válogatja. Nekem nagyon kemény volt az a 9 óra, mert indított szülésem volt túlhordás miatt és összefüggõ nagyon erõs fájásaim voltak fõleg az utolsó 4 órában, de igenis gondoltam arra, hogy itt mindenki elõtt jön majd a trutyi+a szelek, pláne, hogy tanulók is voltak. Beöntést már kaptam, mert volt egy mûtétem pont azért, hogy lehessen babánk, abszolút nem vészes és az legalább rendesen átmos, nem úgy mint a kúp.

Hogyan lehet 2 nap alatt kigyógyulni a náthából? Így szilveszter előtt nagyon rossz. El szeretnék menni bulizni.

Legjobb válasz: Neocitran, forró fürdõ, gõzõlés, vastag takaró, sok pihi a 2 napban.

Neocitran, forró fürdõ, gõzõlés, vastag takaró, sok pihi a 2 napban.
egy cipõben járunk, de az vigasztal h az alkohol majd elfeledteti velem:)

A katonatiszti egyetemre szertnék menni, de a felvételi (márc 1) előtt leszek csak néhány nappal 18 éves, a szemem nagyon rossz -5.75 ill -3.75 és szeretném megműtetni (bővebben lent), mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak? Várjak még 1 évet érettségi után, csináljam meg a szemem és menjek, mert ha jól tudom az érettségi eredményeket csak 1 évig lehet még tovább vinni. Vagy az egész offos, mert még romolhat a szemem?

Legjobb válasz: Ha jól tudom a szemet 20-22 éves kortól ajánlják mûteni, az alatt nem. Az érettségiddel akár 40 évesen is jelentkezhetsz fõiskolára, azzal nem lesz gond.

Ha jól tudom a szemet 20-22 éves kortól ajánlják mûteni, az alatt nem. Az érettségiddel akár 40 évesen is jelentkezhetsz fõiskolára, azzal nem lesz gond.
18 évesen megmûtetheted a szemed, márha fél évvel elõtte nem romlott - tehát stagnál. Nyilván el kell menned szemészetre -leletet kérni miután megvizsgálták a szemed. Azt vinned kell majd oda ahol mûtik a szemed- ott megnézik, ha nem romlott megmûtik - tanácsot adnak, javasolják milyen típusú mûtét legyen lasib vagy más. Ezek ára is más - egyik szemenként 150 a másik 250 vagy mennyi. A tb nem állja, tehát olyan 300-500 ezer lesz, van részlet fizetés is. Az olcsóbb - 70/74ezer elõre, 10 ezer havonta = 1 szemre, a drágább 140 ezer elõre, 20 ezer havonta = 1 szem. Ha az évben töltöd be a 18-at amikor jelentkezel akkor nincs probléma ha jól tudom. Én két év múlva felvételizek és szintén szemmûtéttel, majd mesélj neked, hogy sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat :) Ment a zöld.

Miért emelkedik meg a vérnyomásom, menszesz elött pár nappal? 120/65 röl 170/93-ra. Nagyon rossz és ijesztő 41 éves vagyok

Aki tud kérem segitsen!!

Legjobb válasz: Elég hülye orvosod van. 170 es vérnyomás még egy 80 évesnek se való. A korral járhat az ingadozás, ok, de ez egy kicsit durvább. Szerintem vegyél egy vérnyomás méröt, és kezdd el naponta 2x mérni, és írni. Egy teljes hónapi eredményed, úgy kell kinézzen, hogy a mérések 1/3-át nem szabad meghaladja a 140 feletti érték. Ha ez nálad magasabb, akkor menj kardiológushoz. Én 28 éves korom óta magas vérnyomásos vagyok, régen nemegyszer 200/120-as értékekkel, tudom miröl beszélek. Hál´Istennek van egy jó kardiológusom azóta. Remélem segítettem.

Elég hülye orvosod van. 170 es vérnyomás még egy 80 évesnek se való. A korral járhat az ingadozás, ok, de ez egy kicsit durvább. Szerintem vegyél egy vérnyomás méröt, és kezdd el naponta 2x mérni, és írni. Egy teljes hónapi eredményed, úgy kell kinézzen, hogy a mérések 1/3-át nem szabad meghaladja a 140 feletti érték. Ha ez nálad magasabb, akkor menj kardiológushoz. Én 28 éves korom óta magas vérnyomásos vagyok, régen nemegyszer 200/120-as értékekkel, tudom miröl beszélek. Hál´Istennek van egy jó kardiológusom azóta. Remélem segítettem.
Pont tegnap néztem utána ezeknek, mert ingadozik a vérnyomásom ilyenkor. Alapvetõen kis emelkedés elõfordulhat, hiszen felszaporodik a víz a testben, de ez nagyon nagy kiugrás, mindenképpen szólj a háziorvosodnak!
A kérdező hozzászólása: nekem annyit mondott ez a korral jár
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitségedet, fogok keresni egy kardiológust.
Mennyivel egyszerûbb lenne most ivartalanítani és nem egy rakat potenciális kóborkát szabadítani a világra.
Vidd be a lakásba! Nézd meg a lábát, nyomogasd meg neki, nem tört-e el? Nem vérzik-e?stb Nézd meg, mekkora a hasa, és ha nagyon nagy (hogy nemsokára szüljön) akkor biztosíts neki helyet. Adj neki enni, inni! Nyugtasd meg! Vegyél neki bolhanyakörvet! Nézd meg, nincs-e benne kullancs! Ja és mivel falun vagytok, kérdezz körbe mindenkit, nem az övé-e, de az is lehet hogy úgy dobták ki! Sok sikert
azt kihagytam, h mindenképpen vegyél neki féregtelenítõt, lehet h férges
Ja, a kutya rosszul van, állatorvos a holdban és vegyen neki bolhanyakörvet. Vajon hol? A pékségben, ami délben bezár? Féreghajtót meg pláne! Kedves kérdezõ: én most rohanok mert randim van az állatorvossal, de keress rá a googleban: vannak állatszállítással foglalkozó fuvarosok. Az egyikkel vitesd el egy állatorvoshoz, aki felveheti a kapcsolatot a legközelebbi menhellyel. A kutyának ellátásra van szüksége, ha beteg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A szomszédom hazaért és elvittük az orvoshoz. Adott féreghajtót meg antibiotikumot és azt mondta a kiskutyák kb. 2 hét múlva megszületnek. A szomszédom úgy döntött megtartja. Én nem tudtam volna ellátni. De így nagyon jó lesz neki! :D
de jó, hogy happy-end!

Menzim 3-án volt meg, de már előtte is probálkoztunk! Most meg nagyon rosszul vagyok, szédülök meg hányingerem van! Csináltam tesztet 3. a előtt de negatív volt! Mi lehet?

Most vannak a termékeny napjaim!Megis éreztem tegnap a pé.-et!Baba lehet vagy más bajom van?

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.

Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.
PÉ utáni 13. napon lehet pozitív a teszted. Inkább a PÉ-det érzed, ebben a ciklusban így.
akkor peteérés lesz.
Nekem egyik napról a másikra tûntek el a panaszaim(10hetesen) és vissza sem jöttek eddig.29hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!