Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rossz, nincs ott (7 db)

Tegnap óta a bal mellem a bimbónál nagyon fáj. Nincs kisebesedve, nincs benne csomó sem, csak fáj. Szerencsére tej van bőven, csak igy elég rossz szoptatni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.

Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.

2napja teszteltem negatív lett bár éreztem hogy valami nincs rendben szept.20-án menstruáltam utoljára. Tegnap ota erös hasi szurásom volt (hasam alján) nagyon rossz volt nem éreztem még ilyet. Mi lehet? össze vagyok zavarodva.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy a közelgõ mensidet érzed, ezért szúrt a hasad. Nekem minden hónapban napra pontosan jön meg, szept. 3-án, okt.3-án stb... Neked mikor kellene megjönnie? A teszteléssel még várj pár napot. Ha nem jön meg a mensid, próbálj újra tesztelni, vagy keress fel egy nõgyógyászt. Majd írd meg, hogy babás lettél-e, vagy sem! Kíváncsi vagyok! Sok sikert kívánok és minden jót!

Elõfordulhat, hogy a közelgõ mensidet érzed, ezért szúrt a hasad. Nekem minden hónapban napra pontosan jön meg, szept. 3-án, okt.3-án stb... Neked mikor kellene megjönnie? A teszteléssel még várj pár napot. Ha nem jön meg a mensid, próbálj újra tesztelni, vagy keress fel egy nõgyógyászt. Majd írd meg, hogy babás lettél-e, vagy sem! Kíváncsi vagyok! Sok sikert kívánok és minden jót!
A kérdező hozzászólása: hát a menstruáció elõtt görcsölni szokott a hasam de nagyon!!! most viszont szúrást érzek ami nagyon kellemetlen.. hát már megkellett volna jönnie. szept. 20.-án jött meg utoljára
Szia! Nekem is szeptember 20.-án volt utoljára és a teszt már ezen a héten kedden kimutatta a +-at. Nekem is görcsölni szokott, mostmár viszont szurkál néha-néha. Tesztelj pár nap múlva újra, még van esélyed a babára. Sok sikert!
Akkor mindenképpen várj még pár napot a teszteléssel. És ha megvan az eredmény, tudasd kérlek velünk is, kiváncsian várjuk! Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: okés!! pénteken tesztelek majd szolok!

Nagyon rossz, ha nincs ott mellettem a parom a szuloszobaban vagy valami hozzatartozo? Nehezebb igy a szules?

Legjobb válasz: Szia.Én 9napja szültem.Szerintem egyedül ne menj szülni. Jó,hogy van kivel beszélgetni,meg amikor a fájásaid már erösek,jó tudni,hogy van valaki melletted.Egyedül szerintem semmiképpen sem.Könnyü szülést kívánok.

Szia.Én 9napja szültem.Szerintem egyedül ne menj szülni. Jó, hogy van kivel beszélgetni, meg amikor a fájásaid már erösek, jó tudni, hogy van valaki melletted.Egyedül szerintem semmiképpen sem.Könnyü szülést kívánok.
Szia, én is azt mondom mint apás szülésen átment nö hogy igy sokkal könnyebb.én személy szerint a páromat szidtam közben.na jo vicc volt..sokkal jobb..lehet vannak akik azt mondják hogy nem kell mert látni fog közben a párod és utána már nem lesz a régi..de ez nem igaz., csak ne azt a részt nézze..
Nagyon jó, ha van ott valaki, akiben bízol, akinek "összetörheted" az ujjait. Én eredetileg nem akartam, de utólag azt mondom, nagyon jó, hogy volt velem valaki, nem csak az orvos és a szülésznõ.
Nekem az elsõ babámnál ott volta a párom és anyukám is. Lassan ismét oda jutok, és nem vagyok benne biztos, hogy szeretném, hogy megint ott legyen a párom. Szerintem az a legfontosabb, hogy Te mit szeretnél-az akkor, ott csak rólad és a babádról szól. Az ember már szülés elõtt tudja, hogy mit szeretne-egyedül végigcsinálni v. valakire támaszkodni. Ha megy veled valaki akkor mindig van aki figyel rád, segít... Viszont ha szeretsz elvonulni, egyedül lenni, magadbafordulni amikor már úgy érzed nem bírod-akkor nem biztos, hogy fontos. Bár ki is lehet küldeni az illetõt... Ezt tényleg csak Te érezheted.
Támogatom a papás szülést.én is úgy gondoltam, "mert hallottam"hogy utánna a partnernek elmegy a gusztusa a szextöl.nem kell neki odanéznie.De amikor kibújik a kisjövevény, nagyon nagy élmény mindkettötöknek.Csak legyen erös lelkielben a papa.nálunk nagy szükség volt rá, mert nehéz, és hosszú szülés volt.38óra. De rád tartozik, hogy eldönts, mit szeretnél.
Én is azt mondom, hogy mindenképpen legyen veled valaki. Ha aznap nem csak te szülsz, akkor a szülésznõ nem ér rá fogni a kezed, meg vigasztalni. Egyébként az hülyeség, hogy a férfiak megundorodhatnak a párjuktól. Még sose hallottam olyat, hogy egy orvos odavonszolt volna egy férjet a felesége lába közé, hogy premier plánba nézzen mindent. Az én férjem mellettem ült, de néha odament az orvos mellé, és nézte, hogy mi történik. És azóta is igen aktív nemi életet élünk, és nagyon szeretjük egymást.

Milyen az orosházi korház szülészete? Én sajnos nagyon sok rosszat hallottam róla! De a közelbben máshol nem lehet. Szeged pedig nagyon messze van. Esetleg Hódmezővásárhely de ott lehet hogy nincs is szülészet?

Legjobb válasz: Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.

Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.
8 éve Orosházán szültem, rá 4 évre ujra babát vártunk de a doki-magándoki-nem vette észre hogy baj van még akkor sem amikor 3xjártam a 5.-6.hetet.A 4D-n derült ki hogy baj van amikor már meguntam a modositgatásokat azóta Szegedre járok.70km, de megéri 2és fél éve ott szültem és mindenben ég és föld.Most is oda járok mert 13 hetes multam.Ha érdekel valami konkrétan irj privibe.
Én Orosházán szültem 10 hónapja és csak jót tudok mondani mind az orvosokról, a szülésznõkrõl és a csecsemõs nõvérekrõl is, persze mindenhol vannak olyanok akiket nem lehet elviselni.Nagyon rendes volt velünk mindenki, pedig nem volt fogadott orvosom és még csak nem is tartozunk orosházához.Amikor bekerültem a kórházba meg is lepõdtem, hogy hányan vannak a városunkból és ráadásul kevesen voltak akiknek fogadott orvosuk volt.Az pedig, hogy milyenek a körülmények, az országos probléma.
Elõzõ vagyok.Én a következõ babámat is ott szeretném megszülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Örülök hogy valakinek jó véleménye is van OH. kórházról.

Három hetes babámnak tegnap óta nagyon rekedt a hangja, de semmiegyébb, rossz közérzetre utaló jel nincs. Lehet ez a sok hangos sírástól? Esetleg meghült?

Legjobb válasz: Lehet a sírástól is, lehet megfázott a torka, de lehet érzékeny valamelyik virágra...Ha nem jól veszi a levegõt érdemes orvoshoz menni, de még nagyon kicsi, inább kérdezd meg legálább a védõnõt.

Lehet a sírástól is, lehet megfázott a torka, de lehet érzékeny valamelyik virágra...Ha nem jól veszi a levegõt érdemes orvoshoz menni, de még nagyon kicsi, inább kérdezd meg legálább a védõnõt.

Ez szerintetek miért van? Kérlek az segítsen, akiben nincs merő rosszindulat, mert teljesen rosszul vagyok, és még nagyon szeretem őt.

A barátom szakított velem december elején.Azóta szenvedek, és az elejét?l fogva vissza akartam szerezni, de csak most nyáron merészeltem megtenni. Írtam neki üzenetet az interneten, amire nem írt normális reagációt. MOndtam neki, s?t kértem rá, hogy ha zavarásnak tekinti, akkor szóljon, úgy jobb. De nem írta, hogy zavarom, és látom, hogy azóta is sokszor nézi, hogy írok-e neki. De ha írom, hogy hiányzol stb. akkor olyan furán reagál. Nagyon szeretem ?t, és abbahagyom az internetes próbálgatásokat, elhívtam találkozni. Szerintetek ez ugye nem nyomulás? Szeretnék normális n?ként a szemébe nézni, és elmondani neki, amit érzek, és azt is szeretném tudni, ? mit érez. Az se baj, ha nem szeret, csak lássam rajta a reakciót.

Legjobb válasz: Mi volt a szakítás oka?

Mi volt a szakítás oka?
Ha õ nem akkar talizni akkor nem tudod rávenni, és ha nem találkozik veled azt jelenti túl van rajtad. Nem mindig jó arra várni hogy átbeszéljétek mert sokan nem érzik szükségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megpróbálom, csak annyira megöl már az idegesség, annyira szeretnék vele lenni, de egyébként meg azt furcsállom, hogy állandóan otthon ül, gépezik, nem mozdul ki, van pár fiúhaverja, velük szokott lenni, de egyébként semmi extra. Szóval igazán beleférne az idejébe, hogy megmondja, hogy hagyjam békén. Miért nem mondja, ha zavarom? És hogyan vegyem rá a találkozásra? Nem tudom mikor látja meg az üzenetet, de meghalok..
Én akkor is azt mondom, hogy próbáld meg! Jön ez az öngyilkos leszek dráma??? Jó hát a volt barátom is lenyomott egy ilyet, de megbocsátottam neki, mert szerettem és nem sajnálatból. Szerintem épeszû ember, ha valakivel nem akar együtt lenni, annak akkor se bocsát meg, ha sír, üvölt és csapkod elõtte. Egyébként nagyon szívesen! És bátorság! :)
A kérdező hozzászólása: De az biztos, mert 3 ismerõse van ezen a portálon, és az egyik az anyukája, a másik a bátyja, és én a harmadik.
Nem biztos hogy õ is akkar egy kínos beszélgetést az érzéseirõl egyszerüen tovább lépet és neked is ezt kéne, az ilyen jaj egy utolsó beszélgetést meg magyarázkodás amúgy is csak arra jó hogy lyukat beszélj a másikba hogy ne hagyon el ez pedig nem müködik akkor meg jön a hiszti, verekedés, öngyilkos leszek nélküled címû dráma. Az meg hogy nézi a leveleit nem biztos hogy a te írásaidat olvasgatja.
A kérdező hozzászólása: átlát rajtam, ha találkozok vele? :O Azért köszönöm a válaszokat.
A Zinterneten nem lehet üzenetet írni. Átlát rajtad, ha találkozol vele, úgyhogy ne próbálj meg trükközni. Légy vele kedves, de ne hagyd hogy kihasználjon!
Kicsit nyomulás. Szerintem ne erõltesd. Rábeszéled magad a srácra az jó neked? Aztán jön a következõ kérdésed: "Csak sajnálatból van velem?" Nem kell ez neked, inkább próbálj elõre ne pedig hátra nézni.
A kérdező hozzászólása: Még nem válaszolt, nagyon félek, mit fog mondani. Köszönöm szépen B.angel! :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudta, mit érez. Azt mondta, nem szerelmes. Mindezt azért, mert sokáig nem láttuk egymást, és egyre rosszabb lett minden. Én a szakítás után döbbentem rá mindenre. Hogy nagyon akarom õt és hasonlük.
Gondolom igent mondott a találkára. Nincs ezzel az egésszel semmi probléma. Azért nem reagál rendesen, mert gondolom õ is fél kimutatni nála mi a helyzet. Sok minden attól is függ, hogy miért szakítottatok. Találkozz vele, vallj be neki mindent. Veszíteni nem veszíthetsz semmit! Ha szereted, márpedig szereted, tedd meg! :) Én szívbõl kívánom neked, hogy együtt legyetek ismét.
Azért van, hogy élj és megdögölhess becsülettel. Csupán ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.És ha elfogadta a találkozást?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!