Találatok a következő kifejezésre: Nagyon roncsolja hajat Vagy (9 db)

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.

Most barna a hajam, 16 éves vagyok, és szőkére szeretném festeni, kb 2-3 havonta festeném, otthoni festéssel, nem fodrásznál. Nem roncsolja ez nagyon a hajat?

Legjobb válasz: Nem roncsolja. DE ha túl sötét a hajad, akkor simán a festék nem fogja majd be, le kell elõtte szívatni. Illetve lehet, hogy csúnya lesz, mert szõke hajnál már 3-4 hét után látszik a lenövés.

Nem roncsolja. DE ha túl sötét a hajad, akkor simán a festék nem fogja majd be, le kell elõtte szívatni. Illetve lehet, hogy csúnya lesz, mert szõke hajnál már 3-4 hét után látszik a lenövés.
nekem sötétszõke az eredeti hajszínem, mondjuk kb 10 éves koromig tejfölszõke voltam. pár hónapja itthon festjük anyukámmal, és így szép fokozatosan szõkül. nekem nem kellett leszívatás.:)
ez a szivatás téma mindenkinél más és más...nekem pl majdnem fekete az eredeti hajam és minden alkalommal (3 hetente) elõször szivatóval van festve..majd ezután van átfestve jégszõkével..és semmi baja nincs a hajamnak..de szerintem nagyban függ a hajápolóidtól is..
Nehogy leszivasd!!!Úgy eltöredezik a ahajad tõle hogy méregdrága kozmetikumokkal sem tudod majd helyrehozni.És ha még erre ráteszel egy lapáttal és kihidrogénezteted szõkére akkor lehet hogy ki is hullik.Inkább a melírt ajánlom elõször egyre többet rakj bele majd végül teljesen befestheted.Vagy szõkítsd ki fokozatosan de ápold közbe mert nagyon letöri a hajat a festés-szõkítés.
ha otthon csinálod akkor nem fogod elkerülni a hajad roncsolódását. ezt biztosra veheted. természetesen a roncsolódás mértéke függ attól is, milyen sötét barna a hajad, mennyire szõkét szeretnél. személyes tapasztalatom alapján a következõt ajánlanám: mindenképpen fodrásszal csináltasd! nekem sötétbarna hajam van. voltam szõke elég hosszú idõn keresztül. a hidrogénes kezelés miatt a hajam eléggé megsínylette a dolgokat. mivel gyorsan nõtt, sokszor kellett javításokat végezni, amit szintén nem tolerált a hajam. szóval. menj fodrászhoz és kérdezdd meg. a tanácsért nem szoktak pénzt kérni.
A kérdező hozzászólása: A leszivatás nem roncsolja nagyon a hajat???Nem gáz ha belevágok?
Sztem meg ne próbáld otthon a szõke hajfestést, amikor épp barnáról változtatnál.Van amikor a fodrász is elrontja, mert olyan béna. Érdemesebb elmenned vmi profi fodrászmesterhez, aki ért hozzá és nem fogja sem leégetni a hajad, sem sárgává festeni!! A 2-3 havi festést is felejsd el a szõkénél. Sok sikert azért:)
Jól irták az elõttem lévõk!Elõtte le kell szivatni a hajad aztán pihentetni egy pár napot és utánna festeni. És az pedig h 2-3 havonta akarod festeni az nagyon nagy hülyeség mert nagyon le fog nõni és nem lesz valami szép látvány!
Ahhoz hogy barnából szõke legyél, le kell szivatni a hajad és utána befesteni szõkére. Ha szõke leszel, azt kb 4 hetente festetni kell. Nagyon gyorsan letud nõni, és marha csúnya ha egy szõke hajnak 10cm-es töve van.
le kell majd szivatni, ami alapból eléggé roncsolja a hajat de ez inkább csak az elsõ-második festésnél lesz gond. ezuán nem lesz elég 2-3 havonta festeni mert hamar lenõ, fõleg a szõke:s

A Palette A10-es árnyalata nagyon roncsolja a hajat? Van akinek túlságosan kiszárította, töredezetté tette a haját, marta a fejbőrét, szédült vagy valami hasonló baja lett tőle?

Igazából az eredeti hajszínem szőkésbarna, de szőkére festem egy éve. Nem használtam viszont még ilyen extra világos festéket, és félek hogy valami gáz lesz. A hajam elég vékony szálú, néha egy-egy világosabb árnyalat használata közben kicsit szédültem és csípett a festék, a hajam pedig elég "sprőd" lett. Nagyon igénybe veszi a hajat ez az ultra hamvasszőke? Ha lehet olyanok válaszát várom inkább, akik már próbálták.

Legjobb válasz: Az én hajamat semmivel sem viselte meg jobban, mint egy sötétbarna hajfesték például. Mindenképpen kiszárítja, de nálam ez tényleg nem szín kérdése. Bár nekem nagyon sok és vastagszálú hajam volt, bármennyire is 'kínozom', vasalással, szõkítéssel, fekete leszivatásával, nem vékonyodik el, nem ritkul...

Az én hajamat semmivel sem viselte meg jobban, mint egy sötétbarna hajfesték például. Mindenképpen kiszárítja, de nálam ez tényleg nem szín kérdése. Bár nekem nagyon sok és vastagszálú hajam volt, bármennyire is 'kínozom', vasalással, szõkítéssel, fekete leszivatásával, nem vékonyodik el, nem ritkul...
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt amúgy sötétbarnával festve, de akkor semmi nem volt, nem is szárította ki, bár egy kicsit az is csípett, gondolom a fejbõrön mindig akad egy két pici sérülés, azért. De köszönöm a válaszod! :)
Szia! Próbáltam már én is, az enyémet sem viselte meg jobban, mint akármelyik másik. Ha csíp, vagy szédülsz az nem jó. Nem vagy allergiás a hajfestékre?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy allergiás vagyok rá. 9 éve festem már, volt vörös, barna, fekete, melírozott, egy éve teljesen szõke, de soha nem volt ilyen problémám. Csak a Palette Deluxe szõkéjénél, meg egy schwarzkopf platinaszõkénél éreztem ilyet. Végül is enyhe volt a szédülés is, meg a csípés, de azért megijedtem.. Mindkét válasz hasznos volt, köszönöm! Most festek! :)


érdemes-e befesteni a hajamat, ha eleve barna vagyok, csak másik árnyalatot, tónust szeretnék kipróbálni? Nagyon roncsolja a hajat?

15 éves vagyok és ez lenne az els? hajfestésem.. megéri?:\

Legjobb válasz: Rendben van, azt hiszem megpróbálom;) köszi a segítséget :)

A kérdező hozzászólása: Rendben van, azt hiszem megpróbálom;) köszi a segítséget :)
Milyen árnyalatot szeretnél ? ha aranybarnát akkor szõkéset kell venni , vagy nugátot elég ilyen 24 mosásos hajszinezõ . Festék nem éri meg , ha barna vagy :) . Meg utána sok a macera :) . NEm annyira roncsol egyébként , de a lenövés az nem jó..
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.. hát, akkor már inkább sötétebb árnyalatot szeretnék, mert a lenövés nem látszik meg annyira. :) )én is gondolkoztam a színezõn, hogy kísérletezgetem.. megnyugtat, hogy nem roncsolja annyira a hajat, mert növesztem :P
Sok sikert :) de készülj fel , h a szinezõ sem kopik ki annyira .. ha egyszer nekiállsz , nem igazán kapod vissza az eredeti hajad .. :) De azért sok sikert , ha átgondoltad!

Vizesen befonom a hajam, és úgy fekszem le, vagy ha csak szárazon befonom az is roncsolja nagyon a hajam?

Legjobb válasz: én is be szoktam fonni ha hullámokat akarok bele. Én törölközõ szárazon szoktam, vagyis még nedves de nem csöpög belõle a víz. Én nem vettem észre hogy annyira tönkretenné.

én is be szoktam fonni ha hullámokat akarok bele. Én törölközõ szárazon szoktam, vagyis még nedves de nem csöpög belõle a víz. Én nem vettem észre hogy annyira tönkretenné.
Én is fontam nagyon sokszor nedvesen be a hajam. Ha heti 1x-2x befonod úgy nem lesz semmi baja a hajadnak :)
Fonva kevésbé roncsolódik, mint kibontva.
A kérdező hozzászólása: És ha fonás helyett kereppelném?
Én is szoktam kreppelni de nem annyira gyakran szerintem ha heti 2x 3x kreppeled akkor annyira nem roncsol, de azért ne túl magas hõfokon!:)
Én 1 hónapig kreppeltem heti 2x... tönkretette a hajamat :S 10 centik törték le belõle. Én azt nem ajánlom. A hõvel nagyon vigyázni kell.

Nagyon roncsolja a hajat? Vagy a mai festékek már sokkal jobbak? Bele merjek kezdeni

arna a hajam és sz?kére szeretném festeni...Otthoni festéssel, nem fodrásszal...(Amúgy 16 éves vagyok)

Legjobb válasz: hát nem azt mondom hogy sokkal jobbak, de valamennyivel igen, mint régen. Amúgy én 3éve festem a hajam és nekem semmi bajom tõle. De elõtte próbáld ki a bõrtesztet!:)

hát nem azt mondom hogy sokkal jobbak, de valamennyivel igen, mint régen. Amúgy én 3éve festem a hajam és nekem semmi bajom tõle. De elõtte próbáld ki a bõrtesztet!:)
És ezt csak így? Érdekes, nekem is barna, de elmagyarázta egy ismerõsöm, hogy ki kéne szivatni. Ami sokkal rosszabb bárminél..a hajnak.
Elõször is elkell végezned a bõrpróbát, azért hogy tudj róla, allergiás vagy -e rá, vagy mutatkozik-e allergiás reakció a bõrödön.Az adott anyagból egy morzsányit a fül mögé a nyakrészre, vagy pedig csúklóra kenj, és várj legalább 2 napot, és ha nem pirosodott ki, akkor elõ is készítheted magad a második fázisra.Alap hajszíned van, ráadásul barna, és ha világosítani akarsz rajta, akkor mindenképp lekell szívatni a hajadat.Vannak már jobb minõségû szõkítõszerek is mint a por szerûek, csak valamivel drágábbak is.Az interneten utána tudsz nézni ezeknek is. Sok szerencsét a hajad épségéhez!

A nagyon sötét barna (ami már feketének tűnik) vagy a fekete hajfesték roncsolja jobban a hajat?

Legjobb válasz: Ne hidd azt h a szõke a legjob.... a fekete meg a legrosszabb..mindegyikbe ugyanannyi káros anyag van nekem 3 éve fekete a hajam..alapbol meg feketésbarna szal aza kávéfekete...de ha a feketére vágysz akkor rajta :) -am nekem fodrász mondta-

Ne hidd azt h a szõke a legjob.... a fekete meg a legrosszabb..mindegyikbe ugyanannyi káros anyag van nekem 3 éve fekete a hajam..alapbol meg feketésbarna szal aza kávéfekete...de ha a feketére vágysz akkor rajta :) -am nekem fodrász mondta-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Különben nem hiszem azt, hogy a zõke a legjobb.:) Valahol olvastam, hogy legjobban a szõke meg a fekete haj teszi tönkre a hajat. A színezõ nem roncsolja annyira, mint a hajfesték?
Szerintem majdnem hogy mindegy. Én a LOreal Casting Csokibarnát használom az annyira nem roncsol, és feketének látszik, de a lelkemnek jó, hogy mégsem Fekete van a dobira írva.
A fekete roncsolja jobban, mert sok parafeniléndiamint tartalmaz, ami nagyon ártalmas a hajnak és allergiát is okoz. Szóval mindenképpen a sötétbarnát válaszd ha a hajad szeretnéd festeni. De ha nincs õsz hajszálad akkor elég színezni is.

15 éves lány vagyok, idén végzek az alapsuliban és nagyon tetszik a raszta, de nemtudom, hogy mi legyen, szerintetek vájak még? Az nem lehet túl nagy gond, hogy már volt szőkítve a hajam, és eléggé roncsolt?

Az a gond,hogy nem tudom hogyan állna,de nekem nagyon tetszik a vékony raszta haj.Vagy például ez is nagyon tetszik,ami Shakirának volt,de nem tudom,hogy ez is raszta vagy nem,mert nem t?nik úgy mintha össze lenne bogozva meg sodorva stb. (bocs,ha hülyeséget írtam)

Legjobb válasz: hát nem tudom, hogy rasztát mennyire érdemes "tetszik" alapon csináltatni, ugyanis ehhez társul azért egyfajta életérzés is. de errõl adjon neked bõvebb tájékoztatás az, aki jobban ért hozzá:)

hát nem tudom, hogy rasztát mennyire érdemes "tetszik" alapon csináltatni, ugyanis ehhez társul azért egyfajta életérzés is. de errõl adjon neked bõvebb tájékoztatás az, aki jobban ért hozzá:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ezt 'tetszik' alapon nem lehet, de illene is a stílusomhoz :)
nekemis probáld ki és külgy képet priviben jól fog állni a férfiak a szõkét sztik F/..
Csak akkor csináltass, ha hasonló arcszerkezeted van mint Shakirának, mert ehhez arc kell! Sima ovális fejforma kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem az a kimondott Shakirás arcom van, de nem is nagyon eltérõ tõle.Remélem jó lesz ha megcsináltatom.
Az a kép amit Shakiráról a leírásban linkeltél, az nem igazi raszta.. amúgy arcformádtól függ, hogy jól állna-e.. Énis olyan idõs lány vagyok mint te, és raszta hajat akarok, csak még növesztem, és picit késõbb csináltatom meg..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!