Találatok a következő kifejezésre: Nagyon roncsolja hajat (36 db)

A szőke hajfesték tényleg nagyon roncsolja a hajat?

most be van festve a hajam barnára és ha most át festeném sz?kére akkor nagyon roncsolná a hajam?

Legjobb válasz: Mivel festett barna hajad van, így ha szõke szeretnél lenni, akkor azt le kell szívatni, ami nagyon roncsolja a hajat, ráadásul csak a sokadik festés után lenne olyan színû szõke a hajad, mint szeretnéd. Barátnõm végigcsinálta ezt, de meg is bánta, mert folyton lesárgult a haja, ezért újra kellett festeni, valamint a legkisebb lenövés is rögtön meglátszott... Milyen színû az eredeti hajad? Sokat festetted ezelõtt? (Egyébként ha mindenáron szõke szeretnél lenni, mindenképp fodrásszal csináltasd meg)

Mivel festett barna hajad van, így ha szõke szeretnél lenni, akkor azt le kell szívatni, ami nagyon roncsolja a hajat, ráadásul csak a sokadik festés után lenne olyan színû szõke a hajad, mint szeretnéd. Barátnõm végigcsinálta ezt, de meg is bánta, mert folyton lesárgult a haja, ezért újra kellett festeni, valamint a legkisebb lenövés is rögtön meglátszott... Milyen színû az eredeti hajad? Sokat festetted ezelõtt? (Egyébként ha mindenáron szõke szeretnél lenni, mindenképp fodrásszal csináltasd meg)

Nagyon roncsolja a hajat az ombre haj? (leszívva)

Alapból barna a hajam a vállam alatt ér kb 5 centivel és fokozatosan lett vágva még régebben. Szeretnék ombre hajat,de nem vagyok benne biztos ,hogy a hajam egészséges marad. Leszívatni szeretném a végét,de nem nagyon (nem szőkére) csak egy nagyon nagyon kicsi árnyalatnyit (az egy másik kérdés hogy a fodrász mennyire lesz ügyes..) Nagyon roncsolná a hajam ez a kis mennyiségű szívás?

Legjobb válasz: Nagyon kis színváltozásért nem kell leszívni a hajad, vannak fodrászoknál olyan hajfestékek amik egyszerre világosítanak is, és nagyjából annyira roncsolnak mint egy sima tartós hajfesték, magyarán nem nagyon. De ha valami van simán levágathatod az obre részt.

Nagyon kis színváltozásért nem kell leszívni a hajad, vannak fodrászoknál olyan hajfestékek amik egyszerre világosítanak is, és nagyjából annyira roncsolnak mint egy sima tartós hajfesték, magyarán nem nagyon. De ha valami van simán levágathatod az obre részt.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a fodrász, hogy az lekopna meg nem maradna meg. A hajam inkább sötétebb barna, mint világosbarna. A leszívást ajánlaná. Ez nagyon roncsol?:S
Én sötétszõkét szivattam le ( világos aranyszõke lett), de sajnos nagyon roncsolt, most épp növesztem le, de nagyon törik tõle a hajam. Pedig a színt imádtam:-( Mondjuk nekem alapból vékonyszálú a hajam és egy picit száraz. Ha leszivatod, mindenképp ápold sokat, ne vasald-göndörítsd, stb

A haj koktélozása nagyon roncsol?

Feketére volt festve kb 3 évig a hajam, de már nagyon elegem lett bel?le. Már vagy 4 hónapja nem festettem rá feketét, próbálom koptatni és fölül már eléggé látszik, ahogy n? le.. Viszont nagyon elegem van ebb?l a semmilyen színb?l, ami amúgy is nagyon szörnyen néz ki.. Fölül világosbarnás, középtájon sötétbarnás, a hajam legvégénél meg feketés..

Legjobb válasz: Szia!Nem mondanám hogy nagyon roncsol de azért utána egy kicsit vágass belõle ,meg hát használj hajolajat.Az Avon-nál van a hajvégápoló én imádom:) Meg ha esetleg a száraznak találod a hajad menj el egy fodrászcikkeshez és kérd ezt a kifésülõ hajban hagyható balzsamot:http://www.yunsey.hu/kepek/nelly_instant_ketfazisu_kondicion.. Ez csodát mûvel a roncsot hajjal:)

Szia!Nem mondanám hogy nagyon roncsol de azért utána egy kicsit vágass belõle , meg hát használj hajolajat.Az Avon-nál van a hajvégápoló én imádom:) Meg ha esetleg a száraznak találod a hajad menj el egy fodrászcikkeshez és kérd ezt a kifésülõ hajban hagyható balzsamot:http://www.yunsey.hu/kepek/nelly_instant_ketfazisu_kondicion.. Ez csodát mûvel a roncsot hajjal:)
A kérdező hozzászólása: Ó köszi a választ! Most megnyugodtam:) Amúgy is akarok vágatni belõle, most mellig ér, de a vállamig mindenképp le akarom vágatni..:D


Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.

A hajleszívás nagyon roncsolja a hajat?

Ha igen, mit lehet utánna tenni vele, hogy szebb legyen?

Legjobb válasz: Persze hogy roncsolja a hajat, de hogy mennyire az attol is függ hogy milyen a hajad(erös szálú vagy sem) jah és persze hogy milyen erös hidrogénnel csinálják. Ezt egy fodrásszal beszéld meg hiszen neki tudni kell hogy a te hajad mennyit bír. A hajpakolások szoktak a fényén segíteni...a többit nem tom.

Persze hogy roncsolja a hajat, de hogy mennyire az attol is függ hogy milyen a hajad(erös szálú vagy sem) jah és persze hogy milyen erös hidrogénnel csinálják. Ezt egy fodrásszal beszéld meg hiszen neki tudni kell hogy a te hajad mennyit bír. A hajpakolások szoktak a fényén segíteni...a többit nem tom.
Akár erõs a hajad, akár vékonyszálú mindenképpen roncsol. Nekem 5éve szõke a hajam, a pakolások néha segítenek, de nem az igazi. Ha nem muszáj, ne szivasd le.
Én két napja szívattam le a hajam...egyelõre nincs semmi baja, bár azóta nem mostam még meg, kíváncsi leszek, minden esetre én már elkezdtem egy Biovanne plus kúrát elotte pár nappal...lehetséges, hogy ez is segített.Ha fodrász csinálja nem lesz baj, de magadnak semmiképpen sem szabad, mert roncsolja a hajat , ráadásul veszélyes is, mert mar , mint az állat:S és tényleg hajfüggõ...
hiába színezõ, nem fog lekopni. a hagyományos festékkel szemben viszont nem roncsol. szerintem nem éri meg, hogy bekend.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.csak úgy kipróbálnám, de nemtudom.és a haj nem hullik tõle, mert olvastam olyat h a palette sokszor hajhullást okoz?
Szia, én is Palette color shampoo - val festettem a hajam feketére, nagyon szép lett a végeredmény.. és ahogy az elõttem lévõ írta, tényleg tartós :) A hajam nem hullik jobban tõle, inkább fényesebb lett, ja és nem is roncsolja a hajat.
Nekem kb 1 év alatt kopott ki, de még úgyse a természetes hajszínemet kaptam vissza. Nem roncsolja a hajat viszont ha bármi hozzáér fekete lesz...
A kérdező hozzászólása: én elõbb festettem és 10 percig hagytam rajta, de csak 1 tincset csináltam és eléggé kékes színe lett pedig sima fekete színezõt vettem.
Az egész olyan lesz, majd kopik de szerintem ne fesd be! Nagyon nehéz tõle megszabadulni :/

Nagyon roncsolja a hajamat?

már nagyon rég óta vasalom a hajamat (kb. 3-4 éve) és attól félek, hogy pár év múlva alig lesz hajam. lemondani nem tudok a hajvasalásról mert nagyon szörny? a hajam eredetileg, valaki tudna valami megoldást ami segítene? most szép dús hajam van és nem akarom hogy ez máshogy legyen

Legjobb válasz: csak hogy tudd, mind a három képen ugyanaz a 'csaj' van :D (kylie) egyébként nekem is ilyen sz.r hajam van, natúrban sem az a szép göndör, csak a vasalás segít rajta. én kb 6 éve vasalom, még van belõle :D a végét eléggé roncsolja, de nagyon sok pakolást, balzsamot meg mindenfélét használok rá, és így még nõtt is. viszont kb félévent le kell vágatni a széttöredezett végét, mert magától is letörik elõbb-utóbb.

csak hogy tudd, mind a három képen ugyanaz a 'csaj' van :D (kylie) egyébként nekem is ilyen sz.r hajam van, natúrban sem az a szép göndör, csak a vasalás segít rajta. én kb 6 éve vasalom, még van belõle :D a végét eléggé roncsolja, de nagyon sok pakolást, balzsamot meg mindenfélét használok rá, és így még nõtt is. viszont kb félévent le kell vágatni a széttöredezett végét, mert magától is letörik elõbb-utóbb.
én úgy tom h 6 hetente ajánlott:) attól fögg mennyire roncsolodik:)
Én festem szintem minden hónapban más színûre, vasalom, göndörítem csinálok vele mindent. Jó minõségû sampont és balzsamot használok, kéthetente leöblítem ecetes vízzel és kéthetente tojássárgájás pakolást rakok rá, havonta meg vág a végébõl a fodrász. Semmi baja. Dús és fényes. Magamból kiindulva csak foglalkozni kell vele és rá kell szánni az idõt, akkor sok mindent kibír. :)
elsõ 2 kép Kylie Minouge, 3. pedig a született feleségekbõl a Bree...:)
dehogyis, hülyeségeket beszélsz, nézd már meg, egybõl lehet látni, de egyébként elég, ha megnézed a kép/link nevét :)

A dauerozott haj tobb apolast igenyel mint a tobbi? Es a dauer nagyon roncsolja a hajat?

Legjobb válasz: nehezebb fesulni a mai dauerok mar nem roncsolnak nagy mertekben

nehezebb fesulni a mai dauerok mar nem roncsolnak nagy mertekben
A dauerolt hajat nem is szabad fésülni szárazon elvileg...mert akkor letörik, nekem a fodrász ezt mondta, kivéve ha be van csavarva meg beszárítva.

Most barna a hajam, 16 éves vagyok, és szőkére szeretném festeni, kb 2-3 havonta festeném, otthoni festéssel, nem fodrásznál. Nem roncsolja ez nagyon a hajat?

Legjobb válasz: Nem roncsolja. DE ha túl sötét a hajad, akkor simán a festék nem fogja majd be, le kell elõtte szívatni. Illetve lehet, hogy csúnya lesz, mert szõke hajnál már 3-4 hét után látszik a lenövés.

Nem roncsolja. DE ha túl sötét a hajad, akkor simán a festék nem fogja majd be, le kell elõtte szívatni. Illetve lehet, hogy csúnya lesz, mert szõke hajnál már 3-4 hét után látszik a lenövés.
nekem sötétszõke az eredeti hajszínem, mondjuk kb 10 éves koromig tejfölszõke voltam. pár hónapja itthon festjük anyukámmal, és így szép fokozatosan szõkül. nekem nem kellett leszívatás.:)
ez a szivatás téma mindenkinél más és más...nekem pl majdnem fekete az eredeti hajam és minden alkalommal (3 hetente) elõször szivatóval van festve..majd ezután van átfestve jégszõkével..és semmi baja nincs a hajamnak..de szerintem nagyban függ a hajápolóidtól is..
Nehogy leszivasd!!!Úgy eltöredezik a ahajad tõle hogy méregdrága kozmetikumokkal sem tudod majd helyrehozni.És ha még erre ráteszel egy lapáttal és kihidrogénezteted szõkére akkor lehet hogy ki is hullik.Inkább a melírt ajánlom elõször egyre többet rakj bele majd végül teljesen befestheted.Vagy szõkítsd ki fokozatosan de ápold közbe mert nagyon letöri a hajat a festés-szõkítés.
ha otthon csinálod akkor nem fogod elkerülni a hajad roncsolódását. ezt biztosra veheted. természetesen a roncsolódás mértéke függ attól is, milyen sötét barna a hajad, mennyire szõkét szeretnél. személyes tapasztalatom alapján a következõt ajánlanám: mindenképpen fodrásszal csináltasd! nekem sötétbarna hajam van. voltam szõke elég hosszú idõn keresztül. a hidrogénes kezelés miatt a hajam eléggé megsínylette a dolgokat. mivel gyorsan nõtt, sokszor kellett javításokat végezni, amit szintén nem tolerált a hajam. szóval. menj fodrászhoz és kérdezdd meg. a tanácsért nem szoktak pénzt kérni.
A kérdező hozzászólása: A leszivatás nem roncsolja nagyon a hajat???Nem gáz ha belevágok?
Sztem meg ne próbáld otthon a szõke hajfestést, amikor épp barnáról változtatnál.Van amikor a fodrász is elrontja, mert olyan béna. Érdemesebb elmenned vmi profi fodrászmesterhez, aki ért hozzá és nem fogja sem leégetni a hajad, sem sárgává festeni!! A 2-3 havi festést is felejsd el a szõkénél. Sok sikert azért:)
Jól irták az elõttem lévõk!Elõtte le kell szivatni a hajad aztán pihentetni egy pár napot és utánna festeni. És az pedig h 2-3 havonta akarod festeni az nagyon nagy hülyeség mert nagyon le fog nõni és nem lesz valami szép látvány!
Ahhoz hogy barnából szõke legyél, le kell szivatni a hajad és utána befesteni szõkére. Ha szõke leszel, azt kb 4 hetente festetni kell. Nagyon gyorsan letud nõni, és marha csúnya ha egy szõke hajnak 10cm-es töve van.
le kell majd szivatni, ami alapból eléggé roncsolja a hajat de ez inkább csak az elsõ-második festésnél lesz gond. ezuán nem lesz elég 2-3 havonta festeni mert hamar lenõ, fõleg a szõke:s

A vörös hajfesték nagyon roncsolja a hajat? Az ammónia mentes is?

most barna a hajam és már 1 éve be akarom festeni nekem már 1 tincs is elég lenne de anyukám nem engedi mert h csak 13 éves vagyok olyanokat mond azért mert a tanárok megutálnának meg h kihullik t?le a hajam kinek mi a véleménye 13 éves festett vörös hajú lányokról (csak egy tincs lenne befestve)

Legjobb válasz: A hajad nem fog tõle kihullani,ugyanúgy roncsolja mint a többi hajfesték.13 évesen szerintem még ne fesd be,várj vele egy kicsit.

A hajad nem fog tõle kihullani, ugyanúgy roncsolja mint a többi hajfesték.13 évesen szerintem még ne fesd be, várj vele egy kicsit.
szerintem jó ötlet, hogy egy tincsen próbálod ki, meg fogod látni, hogy rettentõen fakul és akkor már nem olyan szép. Valószínû szárítja is a hajat, mindenképpen speciális ápolást igényel a vörös haj, fényvédõt és hidratálást. De kihullani tuti nem fog tõle a hajad!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!