Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rendszertelen menszim (4 db)

5napja voltunk együtt a férjemmel. Nem akkor volt p. ém igazabol most van valamikor de nagyon rendszertelen a menszim.5nap utan lehetnek terhességi tüneteim?

Babat szeretnénk.a jozan eszem azt mondja hogy ugysem volt p.ém és 5nap utan ugysem érezhetek semmit de mintha mégis:)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is túl korán van még ahhoz, hogy érezz bármit, nekem az elmaradt mensi idején volt elõször tomba alhasi fájdalmam és akkor kezdõdött a mellfeszülés is. Viszont ha rendszertelen a mensid, akkor honnan tudod, hogy mikor van peteérésed? Hõmérõzõl? Csak azért kérdezem, mert a rendszertelen mensinél a peteérés is épp olyan rendszertelen, tehát nem lehet fixen azt mondani, hogy 13-14. napon van peteérésed, ahogyan azt a 28 napos ideális ciklusnál. Ha eddig nem hõmérõztél, akkor én azt javaslom, hogy próbáld ki és peteérés idején tessék aktívnak lenni! Meg persze azon kívül is, nehogy kimenjetek a gyakorlatból! :-) Sok sikert!

Szia! Szerintem is túl korán van még ahhoz, hogy érezz bármit, nekem az elmaradt mensi idején volt elõször tomba alhasi fájdalmam és akkor kezdõdött a mellfeszülés is. Viszont ha rendszertelen a mensid, akkor honnan tudod, hogy mikor van peteérésed? Hõmérõzõl? Csak azért kérdezem, mert a rendszertelen mensinél a peteérés is épp olyan rendszertelen, tehát nem lehet fixen azt mondani, hogy 13-14. napon van peteérésed, ahogyan azt a 28 napos ideális ciklusnál. Ha eddig nem hõmérõztél, akkor én azt javaslom, hogy próbáld ki és peteérés idején tessék aktívnak lenni! Meg persze azon kívül is, nehogy kimenjetek a gyakorlatból! :-) Sok sikert!
SZerintem 5 nap után még nem lehet érezni. Én kb 1 hónaposan éreztem a mellfeszülést. De egy terhességi teszt már 3 nap után kimutatja. Akkor nem kell találgatni :) Remélem sikerült:)
én mielõtt meg kellett volna jönnie éreztem a mellfájsdalmat. Nekem szó szerint az volt, mert ha csak megölelt a párom toltam el magamtól annyira fájt a mellem. és fáj még most is bár már nem annyira. Úgyhogy belõlem kiindulva érezhetsz. De persze ne éld bele magad, inkább vegyél egy tesztet és csináld meg aznap mikor meg kéne jönnie.
az elõzõ válaszoló vagyok. Az lemaradt, h már másfél héttel a menses idõpontja elõtt kezdett fájni a mellem.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat szerintem megvárom a menszeszem varhato napjat ha akkor nem jön akkor tesztelek:) addig nem akarok stresszelni:)

Nagyon rendszertelen a menszim pl múlt hónapban 7-én jött meg most meg már 11-e van és még nem jött meg de a mellem nagyon feszűl illetve görcsöm is van. De hányingerem is van és nagyon sokat eszek lehet terhes vagyok? Bár hányingerem nem mindig van.

Legjobb válasz: még menszeszem elõt pár nappal csináltam 2 tesztet mindkettõ negatív lett de a másodiknál a negatív csíknál kõzépen egy üres hézag lett de nem jelent meg a függöleges csík nagyon halványan sem. ez mitõl lehetett? És még van esélyem?

A kérdező hozzászólása: még menszeszem elõt pár nappal csináltam 2 tesztet mindkettõ negatív lett de a másodiknál a negatív csíknál kõzépen egy üres hézag lett de nem jelent meg a függöleges csík nagyon halványan sem. ez mitõl lehetett? És még van esélyem?
lEHET, hogy az vagy nekem is mindig csúszott a mensim általában 5-7 napokat.Persze ezerrel csináltam tesztet és mindig negatív volt.Aztán úgy döntöttem, hogy legalább 9-10 napot várok és csodák csodájára két csík jelent meg.Nem tudom te milyen tesztet használsz, de nekem vízszíntesek a csíkok és mindkettõ erõteljes volt.Viszont ugynúgy fájt a hasm, sõt jobban, mintha megakarna jönni, bár a mellem nem feszült, ez mindenkinél más!!Ne akard nagyon görcsösen a babát!!!Nekem 2 évbe került, mire sikerült és egyikünknek sincs semmi baja.Jönni fog a manóka!!
A kérdező hozzászólása: hú már nem emlékszem a teszt nevére de ha pozítív akkor plusz jel ha negatív akkor minusz jelenik meg. és nekem a második tesztnél a minusz csíknál egy üres hézag volt középen ez mitõl lehetett? kedden csínálok mégegyet.

Ki lehet pontosan számolni a szülés időpontját ha nekem terhesség előtt nagyon rendszertelen volt a menszim?

Hol 35 vagy 26 voltak a ciklusaim. ezt így lehet pontosan kiszámolni. Most 29hetes vagyok.Április 1 vagyok kiírva de szerintem hamarabb meg lesz a babám. Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szia, Ha vezetted, mikor voltak meg, akkor javaslom az utolsó menstruációig vezesd fel a ciklus.hu oldalon is a vérzések dátumát, és a hosszát, nagyon jó online naptár... ott a program számol egy átlagos ciklushoszt, és akkor azzal pontosabban tudtok esetleg számolni... Gratu a picihez:)

Szia, Ha vezetted, mikor voltak meg, akkor javaslom az utolsó menstruációig vezesd fel a ciklus.hu oldalon is a vérzések dátumát, és a hosszát, nagyon jó online naptár... ott a program számol egy átlagos ciklushoszt, és akkor azzal pontosabban tudtok esetleg számolni... Gratu a picihez:)
Oh, nekem hónapban lehet mérni az eltérést.. Márpedig nagyon nem mindegy: egy hónappal elöbb, vagy utóbb jön-e.. Ha a kalkulátorok szerint mérem-söt, ha rá is számolok, akkor se az a dátum jön ki, ami jelenleg van megadva, mint a szülés várható idöpontja.. Az orvosom azt mondta, hogy a terhességvége felé-ahol én tartok-ö nem saccolgat, mert lehet, hogy a Babám kicsi súlyú lesz, vagy épp nagy..De megbeszéltem a Pocaklakómmal, hogy addig várjon, amíg mindennel elkészülünk és mindene megvan.. Boldog Babavárást!
Pontosan csak akkor számolhatod ki, teljesen biztos vagy abban, hogy mikor fogant. még akkor is akkor jön amikor õ akar :) én is ebben vagyok azt mondta a doki , hogy hétfõn voltam 7 hetes, de azt mondta 1 cm es és inkább 8 hetes lehet, hát...... majd meglátjuk augusztusban Gratula a bébihez
Én is így vagyok ezzel. Én június elején hagytam abba a gyógyszert, aztán júliusban még rendesen megjött, aztán semmi. Októberben kiderült babát várok. Viszont csak 5 hetes voltam. Szóval nem azért maradt ki és teszteltem folyamatosan. És csak az októberi lett pozitív. De volt egy gyulladásom, szóval az is okozhatta a kimaradást. Szóval most vagyunk a 20. hétben. Ha mensi alapján számolnánk, akkor 28. héten járnánk. Érdekes ez. :) Amúgy nekem juni 8 a szülés várható idõpontja, de szerintem májusi baba lesz. Az ultrahang alapján vagyunk 20 hetesek és nem mensi alapján. Szóval elméletileg május vágán kellen jönnie. na mindegy. Majd jön, amikor itt az ideje. :) 20 hetes kismami
Szia. Én is pont ebben a cipõben járok. Nagyon rendszertelen volt nekem is, és most 1 hét eltolódás van. Vagyis menzi alapján 9 hetesnek kellene lennem, de csak 8 vagyok. Szerencsére azt mondta a doki, hogy minden rendben van és erre az egy hétre nem nagyon szoktak odafigyelni. Egyébként szerintem így nagyon nehéz kiszámolni, pontosabb adatot csak az uh. mutat, de a baba fejlettségétõl függõen az is változhat. Boldog babavárást kívánok.
Az AFP eredményén rajta van, hány hetes voltál akkor. Csak azt kell tudnod, te mikor voltál valójában, mert az AFP- 16-18. hétig végzik, de általában a 16. héten. A papíron felül a jobb sarokban rajta van a tényleges terhességi idõ.
Nekem a terhességem elõtt egy évig alacsony volt a hormonszintem, így csak nagyon ritkán jött meg. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, elõtte három hónappal volt utoljára vérzésem, pedig akkor még csak nagyon picike volt. Nekem az ultrahang szerint számolják a korát. Nekem idõközben is módosították a korát. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát. Kívánok jó egészséget és szép babavárást.
A folyàsnak semmi köze a babához. Nehéz így bármit is mondani várj türelemmel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!