Találatok a következő kifejezésre: Nagyon rendetlen párom, (2 db)

Nagyon rendetlen a párom, mit csináljak vele hogy kicsit rendezettebb legyen?

A barátom gy?löl takarítani, a ruháit amiket levet, rendszerint ledobja a földre,tányérokat, poharakat otthagyja a szobába, a kocsijába is nagy mocsok van, nem tudom mivel lehetne rá hatni,hogy vigyázzon a rendre, egyszer már azzal is megfenyegettem hogy elhagyom, akkor rend volt egy hétig, utána meg ugyanolyan kupi lett mint volt.Csak azzal foglalkozik ami érdelki.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Legyél vele következetes, hogy megmaradjon a rend, mást nem nagyon tehetsz. Ez fõleg szokás kérdése, ha mindig van, aki elpakoljon utána, akkor sosem tanulja meg.

Legyél vele következetes, hogy megmaradjon a rend, mást nem nagyon tehetsz. Ez fõleg szokás kérdése, ha mindig van, aki elpakoljon utána, akkor sosem tanulja meg.
Szerinte a pasik nagy része trehány. Nálunk is ez, és még rosszabb, hogy én is trehány vagyok, vagyis nem zavar a rendetlenség mert úgyis mindig mindent megtalálok, csak kosz, retek ne legyen. Esetleg próbáld meg, hogy egy két hétig nem pakolsz el utána, nem mosogatsz, nem takarítasz. Ha megjelennek az elsõ csótányok, hátha kicsit megembereli magát.
Te komolyan egy ilyen trehány pasival élsz együtt???( úgy vettem le h együtt éltek) Kb. kihasználja h te mindent megcsinálsz neki, és azt hiszi neki mindent szabad, mindent megtehet, mert úgyis ott vagy neki. Az ilyen pasi nehezen vagy egyátalán nem változik meg. Nem gondolod h akadna nála jobb is? Egy ilyen pasi után akarsz pakolni, meg takarítani örökké, mert õ nem képes semmire? Az ilyennek nem való nõ. Sztem mérlegeld a dolgokat és ne hagyd h kihasználjon!

Egy meglehetősen rendetlen műlovarnő az öltözőszekrényének fiókjában tartja kesztyűit igen nagy összevisszaságban: 3 pár sárgát, 3 pár kéket és 3 pár pirosat. Előadás előtt kialszik a villany az öltözőjében?

Legalább hány darab keszty?t kell találomra kivennie ahhoz, hogy biztosan legyen köztük egy pár ugyanolyan szín?, ha a jobbos és balos keszty? nem egyforma?

Legjobb válasz: Bocsi, így akartam: Elõadás elõtt kialszik a villany az öltözõjében. Csak kérdõjel nélkül nem rakta ki.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, így akartam: Elõadás elõtt kialszik a villany az öltözõjében. Csak kérdõjel nélkül nem rakta ki.
A legrosszabb esetben kiveszi az összes pl. bal kezes kesztyût, ez 9 kesztyû. akkor még egy kesztyût kell kivegyen, hogy a kilenc darab kesztyû valamelyikének társa legyen. Tehát 10 darab kesztyût kell kivegyen, hogy biztosan legyen köztük egy pár ugyanolyan színû.
Gyújtson gyertyát. :D
sok amatõr mindig bonyolítja a helyzetet :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!