Találatok a következő kifejezésre: Nagyon régi ami nagyon csúnya, (4 db)

Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott "több mint barátságot", ami nagyon csúnyán ért véget? De nagyon fontos "több mint barátságól" van szó, ami régen tökéletes volt. Sajnos 4 hónapja nem beszélünk és belepusztulok, annyira hiányzik.

Legjobb válasz: Írj neki egy levelet, de kézzel és ne géppel. Te rontottad el? Gondold át alaposan mit mondanál neki. Próbálj a szíved mélyérõl írni bármennyire is nyálasnak hangzik ez. és írj úgy, hogy mindenképpen válaszoljon neked. Vagyis fejezd be úgy a levelet. Egy kézzel írott levélnek nem is hinnéd mekkora hatása lehet.

Írj neki egy levelet, de kézzel és ne géppel. Te rontottad el? Gondold át alaposan mit mondanál neki. Próbálj a szíved mélyérõl írni bármennyire is nyálasnak hangzik ez. és írj úgy, hogy mindenképpen válaszoljon neked. Vagyis fejezd be úgy a levelet. Egy kézzel írott levélnek nem is hinnéd mekkora hatása lehet.
Te vagy az? :D Írjál magadról vagy róla monogrammot. Mert lehet sok ember magára ismer így..
Ja, küld el priviben a monogrammodat nekem, please!
Ja, lökd a monogramod!

Tisztelt Főorvos úr! Segítségét, tanácsát kérném. Rendzseresen járok rákszűrésre, ami jelenleg is jó lett. (P1) Viszont a menstruációm a régi 26 napról beállt 24 napra, és nagyon csúnya darabos vérzésem jelentkezik a 2. napon. Nagyon kellemetlen, mert ali

Tisztelt Főorvos úr! Segítségét, tanácsát kérném. Rendzseresen járok rákszűrésre, ami jelenleg is jó lett. (P1) Viszont a menstruációm a régi 26 napról beállt 24 napra, és nagyon csúnya darabos vérzésem jelentkezik a 2. napon. Nagyon kellemetlen, mert alig merek azokban a napoban útnak indulni (még tamponnal is), de munkám miatt muszáj. Nőgyógyászomtól kértem segítséget, de szerinte ez normális, mert a méhem fala miomás jellegű és ezért adódhat. Ön főorvos úr, tudna- e esetleg erre segítségül valamit tanácsolni. Nem lehetne gyógyszeres kezelés? (vérhigitót szedni?) Várom válaszát, köszönettel és tisztelettel:Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre így, az interneten keresztül lehetetlen értékelhető választ adni. Javaslok egy személyes konzultációt és vizsgálatot. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre így, az interneten keresztül lehetetlen értékelhető választ adni. Javaslok egy személyes konzultációt és vizsgálatot. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nagyon régi szőnyegemet ami nagyon csúnya, foltos hogyan tisztítsam ki?

Vanish,takarítógép, sem segített,van valakinek ötlete nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Surolo kefe,az a muanyag durva kefe!es a vizbe tegyel domestost!csak az a gond ,hogy ezt nyaron mikor 30 fok van akkor jo kint a betonozott udvarba,mert negyon habos lesz es bo vizsugaral kikell mosni ,mikor mar alaposan atsuroltad,es ha felrakod ,nagykapura vagy garazs ajtora 2-3 nap alatt megszarad! sok sikert!

Surolo kefe, az a muanyag durva kefe!es a vizbe tegyel domestost!csak az a gond , hogy ezt nyaron mikor 30 fok van akkor jo kint a betonozott udvarba, mert negyon habos lesz es bo vizsugaral kikell mosni , mikor mar alaposan atsuroltad, es ha felrakod , nagykapura vagy garazs ajtora 2-3 nap alatt megszarad! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi azt nem írtam hogy persze padlószõnyeg
Nekem a Vanish szõnyegtisztító bevált. pesrze attól is függ, milyen foltok vannak a szõnyegen.
ecetes olló:D

Az lenne a gondom, hogy a procim hőmérséklete nagyon ingadózik. Alapjáraton 42-46fok ez még jó is lenne csak amikor el kezdek játszani felúgrik 70-ig. (ott már csúnya lag szokott lenni) Nem rég lett pasztázva, kiportalanítva. Mit javasolnátok?

A másik ba hogy néha 90-100% pörög a proci és nem tudom mitől, olyankor meg pár másodperc alatt 60fokot is elér.

Legjobb válasz: AMD vagy Intel? Intel esetében a 70 fok csúcs még nem veszélyesen magas, AMD-nél érdemes 60 fok alatt tartani. megoldás lehet a ház szellõzésének javítása, vagy egy erõsebb hûtõ beszerzése.

AMD vagy Intel? Intel esetében a 70 fok csúcs még nem veszélyesen magas, AMD-nél érdemes 60 fok alatt tartani. megoldás lehet a ház szellõzésének javítása, vagy egy erõsebb hûtõ beszerzése.
Ha terhelés nélkül 90-100% a proci használat nem árt vírus kémprogram keresés és rendszerkarbantartás.
A kérdező hozzászólása: Egy intel pentium(R)D 945 34000mhz kétmagos prociról van szó. Tudom hogy egy elavult proci de eddig medium beállításokon játszottam vele a fifa13-at amig nem kezdett el szarakodni. Vírusítrás volt ma, és egy vírust talált amit egybõl tisztított is. Amugy töredezettség mentesíteni is szoktam, eddig 9% hiba volt csak.
Ennél a processzornál a TCASE 63.4°C. Nem biztos, hogy szerencsés az a 70°C. Terhelés alatt viszonylag gyorsan elérik a jellemzõ hõfokot. Mikor felpörög nézd meg a Feladatkezelõben mi hajtja annyira.
A kérdező hozzászólása: Most egy ideig nem csinálta de amikor fifa13-at játszanék akkor nagyon felmelegszik a proci, pedig eddig nem volt ilyen probléma. Sajnos ez a probléma az Assassins creed botherhood-ot is befolyásolja
A kérdező hozzászólása: azóta tettem bele egy másik hûtöt a procioz és így már minden rendben azért köszi a válaszotokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!