Találatok a következő kifejezésre: Nagyon régi ami nagyon (331 db)

50 szál rózsa szerenád
J? Akkor ismerlek;) Kedveskedés, romantika, meglepetés, gyertyák, vacsora, program, virág fú nem olyan bonyolult ez... :)
Szeretitek egymást, vagyis õ is akar téged, de csak neked kell bizonyítanod? Hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Szeret és akar csak én rontottam el a dolgot amit helyre szeretnék hozni most így van.
szerintem hozd ki magadból a legjobb romantikus énedet. napokig-hetekig lesd minden mozdulatát, kedveskedj neki. szervezz egy romantikus estét, ahol te fõzöl neki, gyertyákat raksz mindenhova, egy kis pezsgõ, rózsa, kis ajándék, stb. máskor meg vidd el a kedvenc helyére vagy olyan helyre, ahová rég elakart volna menni. vagy ha van kedvenc zenéje, ruhája, vedd meg neki, vagy lepd meg egy közös hétvégével. és folyamatosan bújj hozzá, öleld magadhoz, mondogasd, hogy milyen szép, mennyire szereted. beszélgess vele a kapcsolatotok szép pillanatairól, idézzétek fel. járj a kedvében amíg csak lehet és addig amíg kell....


Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(

Rovidlato vagyok. Van egy regi szemuvegem aminek meguntam a keretet, viszont vettem olcson egy olvasoszemuveget ami nagyon tetszik es at szeretnem rakatni a lencset a regimbol ebbe. Ez igy lehetseges? Mennyibe kerulne kb?

Legjobb válasz: a nagyon olcsó keret nem biztos hogy kibírja, mint ahogy a régi lencse sem. A kerethez csiszolják a lencsét és a szemedhez, nem biztos, hogy illeni fog bele, ez nem csak egy sima ablaküveg...

a nagyon olcsó keret nem biztos hogy kibírja, mint ahogy a régi lencse sem. A kerethez csiszolják a lencsét és a szemedhez, nem biztos, hogy illeni fog bele, ez nem csak egy sima ablaküveg...
Nem lehet. Még ha a keret használható is (amit kétlek), akkor is új lencsét kell bele csiszolni. Ez kb 15-30ezer és a csillagos ég között van, plusz munkadíj. De bemész, viszed a keretet, és megkérdezed. Annyira nem ajánlom, az ilyen keretek nem túl stabilak, elég hamar kuka, mert olyan a minõsége is. És ebbõl adódóan sok helyen nem vállalnak garanciát sem a keretre, sem a tartósságára, sem a lencsére. Elég sokszor ki lehet fogni különféle akciókat az optikában, pl a lencse értékében választhatsz keretet, stb, ha nem valami nagyon extrém a kereted, akkor biztos találsz hasonlót, és azt biztos meg lehet csinálni. Én inkább ezt a megoldást javasolnám.
A kérdező hozzászólása: ertem, hat kar erte de azert koszonom szepen a valaszokat! :)

Van egy nagyon régi gyûrû amit nemrég találtam. Olyan lehetséges hogy nem arany?

Annyi a lényeg hogy ez egy pecsétgyûrû a belsejébe benne van hogy 14 alatta pedig 585. Elvittem egyik ismerõsömhöz õ azt mondta hogy hiába van benne ez a szám ez nem arany hanem réz.Létezik ilyen hogy tényleg nem arany a gyûrû hanem réz? Ha igen akkor miért van beleírva hogy 14 és az 585?

Legjobb válasz: Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.

Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.
A kérdező hozzászólása: Az addig oké de ez a gyûrû majd 50 éves
Ahogy írtam régi csalási módszer, az itt állomásozó szovjet kiskatonák is elõszeretettel csinálták, a környezõ szocialista országokban is kedvelt volt turistákkal megjátszani. 50 évvel ezelõtt így becsaptak valakit, aki vagy rájött vagy nem, eltette valahová, majd 50 évvel késõbb hozzád került a hamis gyûrû.
Ne a setup.exe-vel tedd fel, hanem új hardver hozzáadása és saját lemez: [link] Elvileg így mennie kell.

Van olyan családi recptetek ami nagyon régi?

Gondolok olyanra amit ,déditől ,vagy nagyitól örököltetek ..

Legjobb válasz: Pároméknak megvan a dédi receptes füzete. A nagyi szokott belõle sütni, de mindig azt mondja, hogy a mai alapanyagokból már nem lesz olyan, mint régen, s az anyaghányad se tökéletes, hisz már nem olyan a liszt, a zsír, de még a tojás se.

Pároméknak megvan a dédi receptes füzete. A nagyi szokott belõle sütni, de mindig azt mondja, hogy a mai alapanyagokból már nem lesz olyan, mint régen, s az anyaghányad se tökéletes, hisz már nem olyan a liszt, a zsír, de még a tojás se.
van egy megsárgult papíron az én nagyimtól származó dióspite recept, nekem anyukám adta egyszer oda, és nálam mardt. (szerencsére) én majd továbbadom a lányomnak és remélem õ pedig az unokámnak. sokszor csinálom, ha van sok diónk, és szerintem nagyon finom a mai anyagokkal is.
Jó, de mi pl. egy normális rétest nem tudunk kihozni a dédi anyaghányadából és pontos leírásából, úgy hogy nagyim tudja is, hogy kell készíteni. Ezért sajnos ezt a receptet nem is használjuk. Pedig még emlékszem rá, milyen könnyen húzta ki a nagyival anno, nem szakadt, szép ruganyos volt, stb. Nyilván a rétes egy kicsit kényesebb tészta, mint a pite.
XIX. századi receptkönyv. Már írtam ide belõle régebben.
1890 bõl családi receptkönyvbõl több receptet beírtam. keresd meg a régi kérdést, írd be a fenti keresõbe ezt: 2012.10.12 Mondanátok régi magyar sütemény, édesség recepteket?

Keresek egy filmet ami nagyon régen láttam egy fantasy filmet, ezek alapján mi lehet a címe?

Szerintem több,mint 10 éve láttam a tvben,egy fantázia világban játszódott de voltak benne rendes ember gyerekek,fura lények,manók vagy mik,menekültek,és vissza akartak jutni a saját világukba, ha jól emlékszem valami pókhálós dolog is volt benne.Sajnos többre nem emlékszem de nagyon szeretném megtalálni. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Már nagyon régen láttam, úgyhogy csak egy tipp: - Végtelen Történet: http://www.imdb.com/title/tt0088323/?ref_=fn_al_tt_2 esetleg a Narnia, bár az nincs még 10 éves sem - Narnia Krónikái: http://www.imdb.com/title/tt0363771/?ref_=fn_al_tt_3

Már nagyon régen láttam, úgyhogy csak egy tipp: - Végtelen Történet: http://www.imdb.com/title/tt0088323/?ref_=fn_al_tt_2 esetleg a Narnia, bár az nincs még 10 éves sem - Narnia Krónikái: http://www.imdb.com/title/tt0363771/?ref_=fn_al_tt_3
A kérdező hozzászólása: Sajnos egyik sem :( de azért köszi
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy sorozat volt, valami jéghegy is volt benne, rengeteg fura szörny
Nem láttam ezeket, de a leírás alapján alternatív világ meg párhuzamos univerzumok vannak benne fura lényekkel. http://www.imdb.com/title/tt0207275/ http://www.imdb.com/title/tt0416236/
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezek sem azok, valószínûleg 1999 elõtt készült filmrõl van szó, most 23 vagyok és 8-10évesen láttam talán

Mi a címe annak a könyvnek, ami nem rég jelent meg, nagy magyar írókról, nagy szerelmekről szól?

Krisztián a szerző keresztneve. A borítón képkeretben talán Radnóti képe van Fannival, de nem vagyok benne biztos. Bestsellerkönyvnek számít.

Legjobb válasz: Nyári Krisztián: Így szerettek õk Szerintem erre gondolsz. :) http://bookline.hu/product/home.action?id=116382&type=22&_v=.. Egyébként tényleg nem régen, tavaly jelent meg.

Nyári Krisztián: Így szerettek õk Szerintem erre gondolsz. :) http://bookline.hu/product/home.action?id=116382&type=22&_v=.. Egyébként tényleg nem régen, tavaly jelent meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!