Találatok a következő kifejezésre: Nagyon régi ami (331 db)

Van egy nagyon régi gyûrû amit nemrég találtam. Olyan lehetséges hogy nem arany?

Annyi a lényeg hogy ez egy pecsétgyûrû a belsejébe benne van hogy 14 alatta pedig 585. Elvittem egyik ismerõsömhöz õ azt mondta hogy hiába van benne ez a szám ez nem arany hanem réz.Létezik ilyen hogy tényleg nem arany a gyûrû hanem réz? Ha igen akkor miért van beleírva hogy 14 és az 585?

Legjobb válasz: Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.

Régi és máig bevett csalási módszer, hogy egy idegen arra hivatkozva, hogy sürgõsen pénzre van szüksége megszólít valakit és cserébe felajánl egy "arany gyûrût", ami valójában egy kifényesített rézgyûrû hamis fémjellel. Sajnos az ismerõsödnek igaza lehet, valószínûleg egy ilyen példány került hozzád is.
A kérdező hozzászólása: Az addig oké de ez a gyûrû majd 50 éves
Ahogy írtam régi csalási módszer, az itt állomásozó szovjet kiskatonák is elõszeretettel csinálták, a környezõ szocialista országokban is kedvelt volt turistákkal megjátszani. 50 évvel ezelõtt így becsaptak valakit, aki vagy rájött vagy nem, eltette valahová, majd 50 évvel késõbb hozzád került a hamis gyûrû.
Ne a setup.exe-vel tedd fel, hanem új hardver hozzáadása és saját lemez: [link] Elvileg így mennie kell.


Van olyan családi recptetek ami nagyon régi?

Gondolok olyanra amit ,déditől ,vagy nagyitól örököltetek ..

Legjobb válasz: Pároméknak megvan a dédi receptes füzete. A nagyi szokott belõle sütni, de mindig azt mondja, hogy a mai alapanyagokból már nem lesz olyan, mint régen, s az anyaghányad se tökéletes, hisz már nem olyan a liszt, a zsír, de még a tojás se.

Pároméknak megvan a dédi receptes füzete. A nagyi szokott belõle sütni, de mindig azt mondja, hogy a mai alapanyagokból már nem lesz olyan, mint régen, s az anyaghányad se tökéletes, hisz már nem olyan a liszt, a zsír, de még a tojás se.
van egy megsárgult papíron az én nagyimtól származó dióspite recept, nekem anyukám adta egyszer oda, és nálam mardt. (szerencsére) én majd továbbadom a lányomnak és remélem õ pedig az unokámnak. sokszor csinálom, ha van sok diónk, és szerintem nagyon finom a mai anyagokkal is.
Jó, de mi pl. egy normális rétest nem tudunk kihozni a dédi anyaghányadából és pontos leírásából, úgy hogy nagyim tudja is, hogy kell készíteni. Ezért sajnos ezt a receptet nem is használjuk. Pedig még emlékszem rá, milyen könnyen húzta ki a nagyival anno, nem szakadt, szép ruganyos volt, stb. Nyilván a rétes egy kicsit kényesebb tészta, mint a pite.
XIX. századi receptkönyv. Már írtam ide belõle régebben.
1890 bõl családi receptkönyvbõl több receptet beírtam. keresd meg a régi kérdést, írd be a fenti keresõbe ezt: 2012.10.12 Mondanátok régi magyar sütemény, édesség recepteket?

Keresek egy filmet ami nagyon régen láttam egy fantasy filmet, ezek alapján mi lehet a címe?

Szerintem több,mint 10 éve láttam a tvben,egy fantázia világban játszódott de voltak benne rendes ember gyerekek,fura lények,manók vagy mik,menekültek,és vissza akartak jutni a saját világukba, ha jól emlékszem valami pókhálós dolog is volt benne.Sajnos többre nem emlékszem de nagyon szeretném megtalálni. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Már nagyon régen láttam, úgyhogy csak egy tipp: - Végtelen Történet: http://www.imdb.com/title/tt0088323/?ref_=fn_al_tt_2 esetleg a Narnia, bár az nincs még 10 éves sem - Narnia Krónikái: http://www.imdb.com/title/tt0363771/?ref_=fn_al_tt_3

Már nagyon régen láttam, úgyhogy csak egy tipp: - Végtelen Történet: http://www.imdb.com/title/tt0088323/?ref_=fn_al_tt_2 esetleg a Narnia, bár az nincs még 10 éves sem - Narnia Krónikái: http://www.imdb.com/title/tt0363771/?ref_=fn_al_tt_3
A kérdező hozzászólása: Sajnos egyik sem :( de azért köszi
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy sorozat volt, valami jéghegy is volt benne, rengeteg fura szörny
Nem láttam ezeket, de a leírás alapján alternatív világ meg párhuzamos univerzumok vannak benne fura lényekkel. http://www.imdb.com/title/tt0207275/ http://www.imdb.com/title/tt0416236/
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezek sem azok, valószínûleg 1999 elõtt készült filmrõl van szó, most 23 vagyok és 8-10évesen láttam talán

Mi történt? A reggel amikor a tesóm felkelt koran regggel hirtelen kétszer összeesett de sikerült felébrezteni azt mondta hogy a szemével nagyon halványon látott tehát nm nagyon ájult el nem evett semmit hiszen csak még akkor kelt fel?

Mi a baja van a tesómnak?

Legjobb válasz: Szerintem csak hirtelen felállt és leesett a vérnyomása. Ez gyakori, fõleg ilyen melegben. Én is megszédültem reggel visszafeküdtem és óvatosan felálltam. Nyugi, nincs semmi baj.

Szerintem csak hirtelen felállt és leesett a vérnyomása. Ez gyakori, fõleg ilyen melegben. Én is megszédültem reggel visszafeküdtem és óvatosan felálltam. Nyugi, nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: K köszönöm

28 hetes km vagyok. Már elég jo pocim lett, se nem kicsi, se nem nagy. De mért van az, hogy reggel, amikor felkelek még mindig kisebbnek tünik a pocim? Talán azért mert éhgyomorral vagyok akkor?

estére ujbol nagyobb.ez van minden nap.ez természetes?

Legjobb válasz: Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km

Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak.
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak. LoL ekkora baromságot ez nagyon nem igaz
Dehogynem igaz, nézz utána!!

Az a helyzet, hogy most töltöttem le egy poroniflm packot és van közte egy nagyon régi koreai home video kb a 2000 évek elejéből származhat és amikor a csaj elkezdett vetkőzni a videon a háttérbe ment egy nagyon szép és fülbemászó koreai dal. (? )

Hogy találjam meg ezt a dalt?

Legjobb válasz: kocka valasz kovetkezik: ha van okostelefonod (mar pedig miert ne lenne :) ), toltsd le ra a shazam nevu programot es amikor a filmben a dal megy, "hallgattasd meg" a telefonoddal+shazammal. ha benne van a dal adatbazisban, akkor meg fogja talalni es megtudod az eloadot+szamcimet.

kocka valasz kovetkezik: ha van okostelefonod (mar pedig miert ne lenne :) ), toltsd le ra a shazam nevu programot es amikor a filmben a dal megy, "hallgattasd meg" a telefonoddal+shazammal. ha benne van a dal adatbazisban, akkor meg fogja talalni es megtudod az eloadot+szamcimet.
A kérdező hozzászólása: a refrén vmi ilyesmi dallamú nanananana-nanana-nananana-na-na-na-nananana-nanana-na


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!