Találatok a következő kifejezésre: Nagyon puffadt hasam, de nem vagyok (2 db)

Nagyon puffadt a hasam, de nem vagyok terhes. Mi lehet az oka?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy nõgyógyászati probléma, lehet belgyógyászati is...

Egyáltalán nem biztos, hogy nõgyógyászati probléma, lehet belgyógyászati is...
Arról nem írsz, hogy valamilyen változás volt-e a táplálkozásodban, esetleg puffasztóbb ételeket eszel-e. Van minden napon székleted? Ez is okozhat puffadást, alhasi panaszokat.
Hát ez lehet az egészségtelen táplálkozás jele is! próbálj meg kevesebbet, többször enni, és bevezetni egy rendszert, hogy köröbelül ugyanakkor. És próbáld ki a danone activia jogurtot-kefirt - anyumnak bejött ;)
Ha ennyire félsz szerintem lehet jobb lenne dokihoz menni , nem pont nögyógyászhoz, hátha valami más indok miatt puffadsz?!
Nem lehet, hogy az utobbi idõben több kenyeret eszel? Ha valaki sok kenyeret eszik attól is felpuffad a hasa. De ez nem jelenti azt, hogy nem ehetsz kenyeret csak 1nap kb.: 3-4szeletet.
Nem kell elmenned dokihoz semmi értelme, sok péksüteményt eszel, vagyis:kenyér, zsemle...meg sok ilyen dolgot..ettõl puffadsz fel
Vegyél egy candida gyorstesztet, nekem voltak ilyen tuneteim...kiderult, candida túltengésem volt amit gyógyszerekkel kikezeltek...
szia. na kiderült mi a gond?
Akkor hamarosan meg fog jönni. Nem ártana anyukáddal megbeszélni, hogyan tartsd rendben ilyenkor magadat
Valószínûnek tartom, hogy ezek a menstruáció elõjelei, nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és hát még nem nagyon merek anyummal errõl beszélni de néha témába kerül^^
Ne szégyellj anyukád elõtt beszélni róla, hiszen ez a világ legtermészetesebb dolga. Õ is nõ és menstruál, nem kell ezt szégyellni!
A kérdező hozzászólása: tudom:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!