Találatok a következő kifejezésre: Nagyon pici hetesen (154 db)

6 hetesen 0.59 cm a babám, ez nagyon pici? Mit tegyek hogy utolérje magát?

Legjobb válasz: 8 hetes kor elõtt nem is szabadna, hogy orvos lásson.Egy az, hogy halálra izgulja magát a leendõ kismama, kettõ megbolygatja a hüvelyi uh.Nekem 8 hetesn volt 1,4 cm ami picinek számít, 18 hetesen meg már 21 hetesnek megfelelõ méretei voltak.NYUGIIIIII. 23 hetes kismami

8 hetes kor elõtt nem is szabadna, hogy orvos lásson.Egy az, hogy halálra izgulja magát a leendõ kismama, kettõ megbolygatja a hüvelyi uh.Nekem 8 hetesn volt 1, 4 cm ami picinek számít, 18 hetesen meg már 21 hetesnek megfelelõ méretei voltak.NYUGIIIIII. 23 hetes kismami
Ne aggódj, szerintem nem kicsi a babát, ha esetleg van is egy kis eltérés az átlagos mérethez képest azt még simán behozhatja. Az elsõ válaszolóval a hüvelyi uh-val kapcsolatban nem értek egyet. Semmi baja nem lesz tõle a babának és szerintem megnyugtató tudni, hogy minden rendben. 27 hetes kismami
nem kötelezõ engedni a hüvelyi u.h.-ot. nekem 4hetesen volt hasi és láttuk a petezsákot, jó helyen volt beágyazódva, igenis elkell menni orvoshoz, amint megtudjuk a terhességet, az esetleges bajok miatt.pl. méhen kívüli. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 innen megtudod nézni a méreteket, és ne aggódj jól fejlõdik a picike. boldog babavárást
A kerdezonek: netem talalsz adatokat arrol, kb. mikor mekkora a petezsak/baba. Az egyik valaszolonak: a huvelyi uh miert bolygat meg? Vekony (vekonyabb, mint apa hasonlo resze:) es nem teszik fel a mehszajig, vagyis ezerszer kisebb mechanikai ill. barmilyen hatast kell "kiallni" vizsgalat alatt, mint szexnel. Es a normalis lefolyasu terhessegnek a szextol se lesz baja. Ne ijesztgessuk a nepet, mert az a vege, h nem mennek orvoshoz idoben, es egy esetleges mehen kivuli terhesseget jol nem vesznek eszre, csak mikor mar keso es bajt okozott (lasd 8 het elott minek lasson rovsoh... azert kerem, h megallapitsa, jo helyen van-e a petezsak)
rovsoh egyenlo orvos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Egyetértek az utolsó válaszolóval!

20 hetes terhes vagyok és nagyon picit nőt még csak a hasam látni, hogy babát várok de mondják, hogy pici a pocim. De a baba szépen fejlődik! Mikor kezd el nőni?

Legjobb válasz: 22 hetes vagyok, hatalmas hassal, hidd el nekem, addig örülj, amíg nem nõ:D még ha imádom is az egészet, azért bevallom, sok minden már most nagyon kényelmetlen!

22 hetes vagyok, hatalmas hassal, hidd el nekem, addig örülj, amíg nem nõ:D még ha imádom is az egészet, azért bevallom, sok minden már most nagyon kényelmetlen!
Nem lesz mindenkinek hatalmas hasa. Túlhordással feküdtem benn a kórházban, amikor akkora hasam volt, mint az átlag 8 hónapos terheseknek. Mondjuk én magas vagyok. Végig paráztam, hogy kicsi lesz a babám, mert mindenki azzal jött, hogy neki ilyen idõsen már hatalmas hasa volt, ehhez képest 3700 g és 61 cm volt a fiam születéskor. :D
A kérdező hozzászólása: Akkor jó... :) Mondjuk én nem vagyok magas 165cm 70kg.
Örülj neki! Miért szeretnél óriáshasat? A lényeg, hogy a baba szépen fejlõdik bent.
A kérdező hozzászólása: Nem óriásit szeretnék csak picit nagyobbat :)
nyugi lesz még nagyobb. Ez alakat kérdése. Sok kismamának nem lesz nagy hasa. Nézd csak meg pl Katalin hercegnõt. 1 hónapon belül szül és nem nagy egyáltalán a pocakja. Ettõl még nem lesz gond a babáddal nyugi. Én ismerek olyat aki egy bõvebb pólóval még szülés után 2 héttel is tudta palástolni a dolgot. Aki nem nézte egyértelmûen észre sem vette.
nekem is nagyon kicsi hasam volt végig, 24 hetesen mikor mentem cukorterhelésre megkérdezték, hogy még minek jöttem, konkrétan semmi nem látszott.... 36 hetesen mikor az elsõ CTG-m re mentem ott is furcsán néztek rám és kérdõre vontak, hogy nem világosított fel a doki, hogy ide csak a 36. héttõl kell járni, mondtam is nõnek, hogy ugyan nézze már meg a papíromat, hogy mindjárt a 37. et kezdem... ;) de én nem bántam, hogy nincs nagy pocakom, sokkal kényelmesebb , mint óriás hassal, végül a 41. héten szültem makk egészséges kisfiút 47 cm és 2850 gr volt ;)
Ikreket várok, 23 hetes vagyok! Nem vagyok magas, 162 és elég vékony testalkatom van. Mindenki azt mondja, hogy milyen pici a hasam...még az orvos is. Pedig a babák szépen nõnek, akkorák, amekkorának lenniük kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam nem csak én vagyok így!:) Köszönöm szépen a válaszokat! :)

3 hetes hugimnak egy picit, de tényleg egy nagyon picit megráztam a fejét, nem lesz semmi baja, ugye?

Olyan b?ntudatom van, Istenem, kérlek ne legyen semmi probléma ebb?l. :(

Legjobb válasz: Egy olyan pici babának?? Miért?

Egy olyan pici babának?? Miért?
a rázás meg az erõsebben mozgattad a fejecskéjét az nagyon különbözõ dolgok ám
Semmi baja nem lesz ettõl. Nem kell minden aprósággal azonnal orvoshoz szaladni. A pici babák sincsenek üvegbõl!
hány éves vagy?
.....de tényleg, miért ráztad meg? :O
Miért kellett megráznod egy 3 hetes csecsemõt?
A fejét? Mond te normális vagy. Ezek a babák még össze vissza csuklanak, a pics.nak vagy hülye.
Utolsó elõtti vagyok. Tudod, milyen cuki lesz majd, mikor megismer téged? Kicsi 6 hónapos, múltkor otthagytam anyóséknál a naggyal, aki elment boltba, hát a pici úgy sírt, hogy folytak a könnyei, legörbült a szája. Mikor 10 perc után belépett a nõvére, egy pillanat alatt abbahagyta a sírást, õ úgy megnyugodott. Pedig csak 6 hónapos, de így hozzánõtt a tesóhoz! Gratulálok anyukádnak, nagyon rendes lánya van! Remélem, az én lányom is ilyen lesz!
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínû, hogy én rontottam el az egészet, a pániktól azt se tudtam, hogy mit írok, csak minden áron meg akartam gyõzõdni, hogy semmi maradandó károsodást nem okoztam a bébinek, lehet, hogy fölfújtam, az egész valószínû nem tartott 10 másodpercig se, belátom, hogy borzasztót hibáztam, egy kisbabához nem lehet így viszonyulni, mostmár kezdek megnyugodni, az elõzõ 30 percben azt se tudtam, élek vagy halok.
Nyugi semmi baja nem lesz, ettõl tuti nem.Egy csecsemõ azért nem olyan mint a tojáshéj.Látnád hogy mit mûvelnek velük közvetlen szülés után elképednél.Szoval nyugi. Egy anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az Isten áldjon meg!
Remélem, minden rendben van! Szerintem sem történt baj. Az agyamentekkel meg ne foglalkozz, konkrétan, aki azon szörnyülködik, hogy miért te vigyázol rá, ill. anyukád milyen felelõtlen volt, stb. Nem tudom, ezt mibõl következtette ki. Nagyon rendes lány lehetsz! Anyukád örülhet neked. Nekem 10 a nagylány, 6 hónapos a pici, 28 vagyok, de ha lesz még tesó, remélem a nagylány hozzájuk is így fog hozzáállni!
Nyugi, semmi baja nem lesz, a gyerekek azért elég ellenállóak. :D Ha izomból elkezded rázni, meg földhöz vágod, persze hogy baja lenne, de ilyet mégis milyen állat tenne... Azért az õsember gyerekek is megmaradtak valahogy, pedig szerintem nem úgy bántak velük, mint mostanában. :D Semmi baj nem lesz, nyugi. ^^
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, nagyon édesek vagytok. Nekem nem teher foglalkozni a kicsivel, szívesen teszem, legalább beletanulok ebbe is, meg végülis a hugim, szeretem nagyon. :)
A kérdező hozzászólása: Most hízik a májam. :)
A kérdező hozzászólása: Valaki kérdezte, hogy van a baba. Eddig úgy tûnik, semmi baja, de most kevésbé sírósabb. Lehet, hogy ez miattam?
A kérdésbõl ítélve nem vadult a babával. Nem gondolom, hogy ezért le kéne cseszni.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, neked, mint hasonló szituáción átesett személynek, azért úgy érzem, jobban hiszek (vagy akarok hinni? hmm), remélem, nagyon remélem, hogy neked lesz igazad!!! De mindenkinek köszönöm, aki vette a fáradságot, és válaszolt!
A kérdező hozzászólása: Csak elkapott a hév, törölgettem az arcocskáját, és nem voltam elég óvatos úgy érzem, és erõsebben mozgattam ide-oda a fejecskéjét.
azonnal szólj anyukádnak és vigyétek orvoshoz, egy ilyen pici ebbe bele is halhat!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Végülis, ez nem volt olyan, a szó szoros értelmében vett rázás, az ágyában feküdt, szóval nem limbáltam a levegõben, semmi ilyesmi, csak így utólag, visszagondolva, erõsebben mozgattam a fejecskéjét.
akkor te nem megráztad
A kérdező hozzászólása: Amikor szembesültem azzal, hogy mit tettem, egyszerre kivert a víz, és össze-vissza tettem fel a kérdést, de annyira pánikolok most, hogy nem tudok tisztán gondolkodni. Most, ahogy kb. leírtam a helyzetet, szerintetek, akkor ugye nem okoztam kárt benne? Én esküszöm, hogy soha többé nem fogok hozzáérni, csak ne legyen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Terhes maradt anyukám, és nem akarta elvetetni. 18 vagyok.
Szegény, nehogy már te hibáztasd magad. Anyukád nem neked szülte, ha már ilyen felelõtlen volt, ne te vigyázz rá, hanem õ. Eleve milyne már, hogy ennyi idõs gyereke mellé vállal valaki tesót, ilyet nem is hallottam még.
Rendes tõled, hogy segítesz anyukádnak. Nem hiszem, hogy ennyitõl baja lenne. Amikor 1 napos se volt a kisfiam, ráejtettem a mobilom a fejére. Csak pislogott csóri. Nem lett semmi baja. Az agresszív kommentelõk pedig jobb lenne, ha gyorsan megnyomnák a kis x-ecskét a képernyõ jobb felsõ sarkában.
akik utoljára írtatok gondolkozzatok már, ha a kérdezõ nem azt írta volna, hogy megrázta, hanem a valós dolgot írja, hogy erõsebben megtörölte akkor nyilván senki nem ír rosszat neki.
Én 14 hónaposan leégedtem magam forrovizzel fél évesen leestem a mosogéprõl :D Nem let semmi bajom, szerintem :D te gyerek most dönzsd el hogy megrásztad csóró gyereket vagy ide oda pofisztad ?


Visszamaradott cicust nevelek az anyukája betegsége miatt. Most 7 hetes, de kb 4 hetesnek megfelelő a mérete. Nagyon pici. Be fogja hozni a lemaradást? Lehet, hogy kissebb marad az átlagnál?

Legjobb válasz: Egek nekem volt egy ugyanilyen macskám, fél évesen, nézett ki 6-7 hetesnek...szintén beteg volt az anja, és evés után mindig aludt egyet az ölemben...aztán felnött, 13 hónapos korára, behozta a lemaradást, igaz kissebb volt mint az átlag, Kb. mint egy 10 hónapos macska, de rendkívûl vékony és izmos testalkata lett...,remekül el volt a másik macskánkal, aki egy kész kezesbárány volt (elütötte a kocsi, azóta kissé lelassult) De ennek az apró macskának, semmi baja nem volt, a tied is meg fog nõni, bár lehet, hogy sokáig, lesz még ilyen apró...de kehet felnött korára se lesz egy Garfield

Egek nekem volt egy ugyanilyen macskám, fél évesen, nézett ki 6-7 hetesnek...szintén beteg volt az anja, és evés után mindig aludt egyet az ölemben...aztán felnött, 13 hónapos korára, behozta a lemaradást, igaz kissebb volt mint az átlag, Kb. mint egy 10 hónapos macska, de rendkívûl vékony és izmos testalkata lett..., remekül el volt a másik macskánkal, aki egy kész kezesbárány volt (elütötte a kocsi, azóta kissé lelassult) De ennek az apró macskának, semmi baja nem volt, a tied is meg fog nõni, bár lehet, hogy sokáig, lesz még ilyen apró...de kehet felnött korára se lesz egy Garfield
Ha tényleg fel akarod nevelni, és szeretnéd, hogy fejlõdjön, miért nem viszed el állatorvoshoz, ahol szakszerû segítséget kaphatnál? Mert ugye nagyon nem mindegy, mit kap enni ebben a korban! nem ér ennyit...?:(
Ha megfelelõen táplálod és gondozod, akkor minden bizonnyal össze fogja magát szedni. Én 4 hetes cicát neveltem fel, sokáig vékonyka volt, de mostanra (1 éves)túlságosan is meghízott. Sajnos, -valószínûleg a korai elválasztástól- idegileg kissé gyenge, és beteges is, de a küllemén ez nem látszik. Ilyen esetben inkább az idegrendszeri és immunrendszeri fejlõdéssel lehet probléma, de szerencsére azért ez nem törvényszerû. Mindenesetre korának megfelelõ, és lehetõség szerint prémium táppal etesd.
A kérdező hozzászólása: Ez a cica nagyon szépen alakul. Nem vékonyka elég jó húsban van. Imád játszani, sokat rendetlenkedik. Már látta állatorvos is.De nem bízok benne mert õ azt mondta hogy meg sem marad szegénykém. ehez képest él és virul! Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat!

22 hetes kismama vagyok. Az este meg ma reggel is volt egy nagyon pici barnázásom. Hasim nem fáj, de nagyon megijedtem-félek, nem akarom, hogy bármi baja legyen a picurnak. Szerintetek mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: 26 hetes vagyok, sajnos nekem is többször volt már barnázásom, de a babával minden rendben amitõl lehet pl: túl meleg fürdõvíz szeretkezés közben kicsit durvábbak voltatok (sokkal érzékenyebb a hüvely, méhszáj) nagywc közben erõlködéstõl elpattan egy apró ér, késõbb ürül nehezebbet emeltél heamatomád van és így ürül egyik sem tragédia, ha csak pár csepp barnázás van, akkor nem baj - ha élénkpiros és bõvebb, akkor azonnal ügyelet a nõgyógyászodnak mindenképp említsd meg

26 hetes vagyok, sajnos nekem is többször volt már barnázásom, de a babával minden rendben amitõl lehet pl: túl meleg fürdõvíz szeretkezés közben kicsit durvábbak voltatok (sokkal érzékenyebb a hüvely, méhszáj) nagywc közben erõlködéstõl elpattan egy apró ér, késõbb ürül nehezebbet emeltél heamatomád van és így ürül egyik sem tragédia, ha csak pár csepp barnázás van, akkor nem baj - ha élénkpiros és bõvebb, akkor azonnal ügyelet a nõgyógyászodnak mindenképp említsd meg
Menj orvoshoz!
Szia, Nyugodj meg, már meg is válaszoltad, csak ilyen picike még. Semmi baj nem lesz. Gratulálok.
Szia!Ne agodj semmi baj , mert nálam semm látta még akkor.Olyan 9-10hetesen már biztos fogja látni.Még nagyon pici.Következö ultrahangnál fogja látni.Én most vagyok 21hetes ugy hogy én is igy jártam, nálam sem látta még.

19+5 hetes vagyok. Nagyon picit érzem a babámat. Nem is olyat, mint mások. Nincs gond?

Csak motoszkálást vagy szurkálásszerűt érzek a hasam alsó részében, de nem minden nap és csak rövid időkre.

Legjobb válasz: Szerintem igen! :) Én 30 hetes vagyok és kb én is ilyen idõsen kezdtem el érezni.

Szerintem igen! :) Én 30 hetes vagyok és kb én is ilyen idõsen kezdtem el érezni.
nyugi! én is max ennyit éreztem. aztán volt hogy 1-2 napig megint semmit. majd 1 hónap múlva már sokkal erõsebben fogod érezni

Nagyon pici 27 hetesen a 840grammos baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 23. héten 540 gramm volt, 32. héten 1560 gramm. Szerintem neked akkora babád lesz mint nekem. Nyugodj meg mert én is idegeskedtem ez miatt eleget és kiderült hogy felesleges. Még csak most fog beindulni a növekedése. lehet hogy a születéséig elérheti akár még a 4kg is. Most viszont épp itthon vajúdom és várom az idõt hogy végre találkozhassak az én kisbabámmal. Üdví. 37 hetes kismami

Szia! Nekünk 23. héten 540 gramm volt, 32. héten 1560 gramm. Szerintem neked akkora babád lesz mint nekem. Nyugodj meg mert én is idegeskedtem ez miatt eleget és kiderült hogy felesleges. Még csak most fog beindulni a növekedése. lehet hogy a születéséig elérheti akár még a 4kg is. Most viszont épp itthon vajúdom és várom az idõt hogy végre találkozhassak az én kisbabámmal. Üdví. 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! 23 hetesen nekem is 540 gramm volt a drágám. Bízom benne, hogy szépen lassan beindul a hízásban. Neked kitartást, és könnyû szülést kívánok!
Szia! Nekem 26 hetesen 850 grammot mondott a doki Gyõrben.De a nagy fiam is nagy súllyal született 4100 grammal , úgyhogy most sem számítok kicsi babára. Szerintem nem pici a tiéd és még van ideje megnõni. Üdv: 35 hetes kismama
Huha, akkor nekem oriasbebim van?! 27 hetesen 1260 gr. A doki nem mondta, h nagy lenne...
nekem 29 hetesen volt 1870g. 37 hetes kismama

Szerdán voltam az SZTK-ban és közölte a doki, hogy vmit lát a petezsákban, de nagyon pici és 4-5 hetes lehet. Erre ma (rá 4 napra) lemegyek a magándokihoz aki azt mondja, hogy 18mm a babám és 8 hetes. Most mi az igazság?

Legjobb válasz: A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.

A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.
Nem egyszerû.Nekem 6 hetesen 8 mm írtak.valószínûleg a kettõ közt lehet az igazság.A babád korát a mérete alapján mondják meg.De ez nem egy fix dolog, az én picim a 12.héten "öregedett" 5 napot.Nagy gratula neked
Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet, ettõl lehet eltérõ adat, ha nem 28 napos ciklusaid voltak, de max 2 hét. A 4 hét eltérés hatalmas, akkora nem lehet. Valószínü, valamelyik doki elnézte, és inkább az elsõ nem látta a babát. Számolj utána az utolsó mensitõl, és a következõ uh biztos kiigazít majd kicsit:-)

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!