Találatok a következő kifejezésre: Nagyon pattanásos hátam, mit csináljak vele (3 db)

Nagyon pattanásos a hátam, mit csináljak vele?

Mit kenjek rá? napoztassam? kérjem meg anyut, hogy nyomkodja ki, és utánna tonickal ápoljam?

Legjobb válasz: Napozz sokat... úgyis itt a jó idõ, nyár van. Vagy mehetsz szoliba is, azt is sokat ajánlották a pattanásos bõrre.

Napozz sokat... úgyis itt a jó idõ, nyár van. Vagy mehetsz szoliba is, azt is sokat ajánlották a pattanásos bõrre.
Szia!Napozás napozás hátán!!!SOKAT!!Nekem 6 éve ez a gondom de a mai nyár elején már gyönyörû lett...esetleg egy kis Beta-Karotint is szedhetsz az is sokat segít!
Szia! igen, tengerisósat használok.Én a DMben szereztem be. Vannak különbözõ illatosítottak is, szerintem az se ártalmas.Nekem még az arcomra is bevállt.Van kilós kiszerelésben , pár száz forint és sokáig eltart.
Vegyél olyan érdes kesztyût, azt hiszem szizálkesztyû a neve. Nekem a kozmetikusom ajánlotta. Meg van egy kis arcra való kefém , az is használ a pattanásos területeken.
Úgy tudom, hogy a normális tengeri só is jó "fürdõsó" gyanánt!
A kérdező hozzászólása: milyen fürdõsót vegyek és hol? Gondolom nem azokat a tarka, festékkel telenyomott fürdõsókat.
Nekem is nagyon csúnya volt, de a fürdõsós víz helyretette.Csak pancsolj benne 20percig.Nekem használt
Szia. nekem is ez a problémám. Bephantennel kenjed. az nagyon jó. és nyáron napoztasd sokat
A kérdező hozzászólása: Jártam szoliba egész télen, hetente 8-10 percet, volt hogy hetente kétszer is, de semmi javulás :(
Szija! Szerintem próbáld ki a sörélesztõ tablettát. Nem drága, 800 Ft, és 150 db van benne. Állítólag használ a pattanásos bõrre. Én is most fogom elkezdeni szedni.

Nagyon pattanásos a hátam. Mit csináljak vele?

14/L. nagyon zavar, az arcom nem az. De a hátam eléggé. Bőrgyógyász vagy valami krém amitől tuti elmúlik?? Nemsokára itt lessz a tavasz és ciki így :S

Legjobb válasz: Idõnként radírozd át(ha tudod), vannak olyan bõrradírok is, amiket nem zuhanyzáskor kell használni(márha az lenne a probléma), ha ez nem gond, akkor zuhanyzásnál használatos testradírt is használhatsz, vagy a tengeri só+olívás házi készítésû bõrradí is nagyon jó erre. Kamillás hintõport is használhatsz, utána mondjuk, az is nagyon jól szárít. Ha nagyon nagy a gond, akkor menj el kozmetikushoz, és rendbe teszi, neked csak megõrizni kell utána. Ha idõnként áttörlöd tisztító arctonikkal, az is sokat tud segíteni. nekem is ilyen volt, kb 3x voltam kezelésen, azután ilyesmiket használok, és nincs problémám vele. A szoli, meg a napozás is jót tesz neki, ez igaz, de teljesen nem fog elmúlni,ezeket inkább tisztítás után ajánlom.

Idõnként radírozd át(ha tudod), vannak olyan bõrradírok is, amiket nem zuhanyzáskor kell használni(márha az lenne a probléma), ha ez nem gond, akkor zuhanyzásnál használatos testradírt is használhatsz, vagy a tengeri só+olívás házi készítésû bõrradí is nagyon jó erre. Kamillás hintõport is használhatsz, utána mondjuk, az is nagyon jól szárít. Ha nagyon nagy a gond, akkor menj el kozmetikushoz, és rendbe teszi, neked csak megõrizni kell utána. Ha idõnként áttörlöd tisztító arctonikkal, az is sokat tud segíteni. nekem is ilyen volt, kb 3x voltam kezelésen, azután ilyesmiket használok, és nincs problémám vele. A szoli, meg a napozás is jót tesz neki, ez igaz, de teljesen nem fog elmúlni, ezeket inkább tisztítás után ajánlom.
Bõrgyógyász biztosan tud rá felírni valamit, pl. Zineryt, Duac gél. Egyébként, ha nem heges, akkor a napozás/szolárium is nagyon jó rá, persze mértékkel.
nekem is az volt sokat napoztam és elmúlt 14/f
érdemes megmutatni bõrgyógyásznak, hormonális oka is lehet
Szerintem ha hormonális oka lenne, akkor az arca is olyan lenne. Szerintem simán elég a kozmetikus, és õ is meg tudja mondani, hogy mivel kezeld utána, vagy esetleg fordulj-e a problémával más fajta szakemberhez. Kialakulhat mûszálas pólóktól, felsõktõl is, ha esetleg az irritálja a bõröd. Én inkább ilyesmire tippelnék, ha az arcod nem olyan.

A hátam nagyon pattanásos. Mit csináljak vele? Nem akarok kozmetikushoz menni valami olcsobb megoldást kécci.

Legjobb válasz: Van az oriflame-ben egy radírozó szappan, swedis spa. Nekem 2 hét alatt simává varázsolta ahátam és a vállam, ami márvagy 2 éve olyan. Minden jó alaposan átdörzsölöd vele, az ára akciótól függõen 200-500 Ft között mozog.

Van az oriflame-ben egy radírozó szappan, swedis spa. Nekem 2 hét alatt simává varázsolta ahátam és a vállam, ami márvagy 2 éve olyan. Minden jó alaposan átdörzsölöd vele, az ára akciótól függõen 200-500 Ft között mozog.
szoláriumhoz mit szólsz??
megint az elõzõ vagyok Még ott vannak a hátvakaró kefék, kesztyûk. Szerintem nagyon jó az ilyesmi, mivel leszedik a felsõ hámréteget. Akár két naponta lehet használni tusolás közben.
A kérdező hozzászólása: szolárium segít?
persze, hogy segit nem viccbõl irtam. Olyan mintha napoznál, leszáritja a pattanásokat.
bõrradír hetente és a dalacin-T oldat (receptre kapható, de nekem bevált)
szoláriummal vigyázz, mert beleég a hátadba a helye. Nekem is kb két éve tele volt a hátam, egészen a derekamig, aztán egyszer csak elmúltak, és most makulátlan sima a hátam, de anyajegyszerû foltokkal van tele pl a vállam. Azzal vigyázz. Szerintem vegyél 5 darab pamut, fehér pólót, és abban aludj, de reggel fõzd ki alaposan, hogy a bacik meghaljanak. Minden este, ahogy elõttem is mondták, dörzsöld le jól arclemosóval, szivaccsal a hátad. De szerintem menj orvoshoz, mert ezeket a krémeket, amik elmulasztanák, csak orvos írhatja fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!