Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nehezen már a terhesség (2 db)

Nagyon nehezen viselem már a terhesség végét. Sehogy sem jó. Eddig semmi bajom nem volt. De már alig várom, hogy a kezemben tartsam a kisfiúnkat. Másokkal is így van? 39hetes vagyok

Legjobb válasz: én is alig vártam! szeintem mindenki igy van vele. de jobb a babának ha megvárja az idejét aztán meg örülsz ha tudsz egy orát pihheni:0) sok boldogságot a babához!

én is alig vártam! szeintem mindenki igy van vele. de jobb a babának ha megvárja az idejét aztán meg örülsz ha tudsz egy orát pihheni:0) sok boldogságot a babához!
szia! Én kedden leszek 39hetes de én is ugyanigy érzek nagyon nehéz ebbe a melegbe, Meg én is unom az esti sétát a wcre.

Én 34 hetes vagyok dec 23-ra vagyok kiírvaa 3. babám várom és nagyon nehezen bírom már ti hogy viselitek a terhességet? Ki várja még karácsonyra a babát?

Legjobb válasz: A kolleganõm elsõ babáját várja,dec 28ra van kiírva,de reméli meg lesz karácsonyra.:) Õ még nagyon jól bírja, nagyon fel van dobva,élvez minden pillanatot,még dolgozik-azt mondja nem marad otthon,mert unatkozna,majd ha meglesz a bébi. Kitartás neked!

A kolleganõm elsõ babáját várja, dec 28ra van kiírva, de reméli meg lesz karácsonyra.:) Õ még nagyon jól bírja, nagyon fel van dobva, élvez minden pillanatot, még dolgozik-azt mondja nem marad otthon, mert unatkozna, majd ha meglesz a bébi. Kitartás neked!
Volt osztálytársam december 26.-ra várja!!!
Én dec. 17-re vagyok kiírva, úgyhogy nagyon remélem, hogy a karácsonyt már együtt töltjük otthon! Nekünk elsõ babánk lesz és még nagyon jól bírom, szerencsére eddig elkerültek a kellemetlenségek! De két gyerek mellett elhiszem, hogy nehezen viseled, nem lehet könnyû! De kitartás :)
A kérdező hozzászólása: a 2 fiú már nagy 13 és 11 évesek ennyi év után olyan mintha most várnám az elsõ babám
én is karácsonyra várom, de legkésõbb dec.19-én szülünk:) progis császárral. Nagyon nehéz már, van egy 21 hónapos fiam itthon. Rettenetesen ég a gyomrom, éjszaka fenn voltam, mert azt hittem, összehányom magam:( A fiammal csak este égett a gyomrom, ezzel a kiscsajjal meg egész áldott nap. Már nem nagyon bírok semmit, mikor viszont kedvem volna, nem tudom, nem érzem, hol a határ például cipekedésben. Már várom a végét. Egyébként minden nap pánikolok, hogy még a 38 hetet sem fogom kibírni (a fiam ennyire született), vam egy olyan rossz érzésem, hogy hamarabb fog jönni a kiscsaj.
én a másodikat várom és dec 20-ra vagyok kiírva valamikor elég jól viselem de valamikor nagyon várom már hogy túl legyek rajta fõleg olyankor amikor este szinte nem alszok semmit mert ígyse jó úgyse jó itt fáj ott fáj itt nyom ott nyom meg ilyenek
Én dec 27-re vagyok kiírva, szintén 3. baba. Én jól bírom a terhességet, semmi panaszom egy kis gyomorégést leszámítva. Azért már nagyon várom a szülést, és hogy újra babázzunk... A nagyobbik lányom 4 éves múlt október végén, a kisebbik decemberben lesz 2. És a harmadik is lány :D
Én is két kicsi mellett várom a harmadikat- bár én február közepére. 3 és másfél évesek a fiuk és a harmadik is fiu! :) Nem mondanám könnyûnek, fárasztó, de örülök, hogy így van! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!