Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nehéz kis érettségi (2 db)

Nagyon nehéz a kis érettségi?

Kérem olyanok írjanak akik nem régiben kis érettségiztek!

Legjobb válasz: Szia! Én 3 éve kis érettségiztem és tavaly volt a rendes nagy érettségim. Azt mondom neked, ha eléggé felkészülsz rá akkor biztos nm lesz nehéz.(bár az írásbelire nem tudsz)Amúgy én nehezebbre számítottam, akkor mindenem 4-es lett. Tehát csak felkészüléstõl függ kinek milyen nehéz. Elõre is sok sikert kívánok neked, biztos sikerül majd minden!

Szia! Én 3 éve kis érettségiztem és tavaly volt a rendes nagy érettségim. Azt mondom neked, ha eléggé felkészülsz rá akkor biztos nm lesz nehéz.(bár az írásbelire nem tudsz)Amúgy én nehezebbre számítottam, akkor mindenem 4-es lett. Tehát csak felkészüléstõl függ kinek milyen nehéz. Elõre is sok sikert kívánok neked, biztos sikerül majd minden!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát nagyon remélem, hogy sikerül!!! Nagyon tartok tõle.
nem értem mit kell félni egy kis érettségitõl...jajj

Nagyon nehéz a 10. év végi "kis-érettségi", vagy más néven év végi vizsga?

Ugye a 2 éves anyagból írunk, de nagyon félek... :(

Legjobb válasz: nem könnyû mikor ott kell teljesíteni, de majd egyetemen rájössz, hogy egy vizsga kb. egy kisérettségi anyagával egyenlõ xD szóval viszonyítás kérdése, de ha tanulsz akkor simán megcsinálható. plusz a tanáraid is ott lesznek és kedvesen fognak segíteni ha elakadsz

nem könnyû mikor ott kell teljesíteni, de majd egyetemen rájössz, hogy egy vizsga kb. egy kisérettségi anyagával egyenlõ xD szóval viszonyítás kérdése, de ha tanulsz akkor simán megcsinálható. plusz a tanáraid is ott lesznek és kedvesen fognak segíteni ha elakadsz
Attól függ mibõl írtok, nekem nagyobb rákészülés nélkül lettek 10.-ben 5ös(angol) meg 4es(matek)... 11.-ben töri szóbeli volt, az se lett volna nehéz egyáltalán, csak pont azt az egy tételt sikerült kihúznom, amit nem néztem át azért lett 2es... Ha kicsit is odafigyeltél órákon, meg tanultál a dogákra, akkor nem lesz nehéz, hidd el. Csak ne stresszelj rá, elõtte úgyis úgy fogod érezni magad mint aki nem tud semmit, de amikor beülsz megírni, menni fog...:) legalábbis én így voltam most az érettséginél.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!