Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagyon főleg estére (16 db)

34 hetesek hogy vagytok? én nagyon kész vagyok. Napi 2szer 10km buszozás 3 évessel oviba . Stb úgy érzem főleg este hogy nem bírom már végig csinálni túl lennék rajta. Ja és még most készül a közös gyerekszoba eddig nagyobb nálunk volt. :@

Legjobb válasz: szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.

szia, én 33 hetes vagyok, 15 hónapos babával, a múlt héten alig bírtam járni mert mindig fájt az alhasam, és estére naaagyon fáradt voltam, de most már sokkal jobb, valahogy elmúlt az egész és új eröre kaptam. amikor a kicsi alszik akkor próbálok pihenni, minden nap kicsit takarítani, fözni stb. de nagyon kell a pihenés, úgy érzem.
Szia!Én most már sokat pihenek igaz eddig nem tettem (elsõ baba), sajnos hétfõn derült ki hogy 2111-es a méhszájam ezért magnézium és fekvés, szoktam görcsölni meg fáj a hüvelyem is és ma már keményedtem is mire megfõztem, kicsit be vagyok tojva de remélem kihúzzuk még legalább 2 hétig. A ruhákat már kimostam, kivasaltam minden kész, a kórházi csomag is bepakolva. Csak takarítanom kellene még de azt majd a párommal pénteken.Sajnos egyedül már nem birok hatalmas a pocakom. üdv 34+3hkm.

Babát várok, és a melleim iszonyuan fájnak föleg este. Napközben annyira nem érzem mert ugye a melltartó is rajtam is van de este ha lezuhanyozok és lefekszek bekeményednek és nagyon fájnak! Mitöl van ez? Éjjel is hordjak melltartót?

Legjobb válasz: Szia! Én azt tudom tanácsolni,hogy próbálj meg merevítõ és szivacs nélküli hagyományos melltartót hordani.Persze pamutot.Nekem is ez volt a bajom,hogy el kezdtek nõni a melleim,és iszonyú kellemetlen volt a melltartó.Átváltottam a sima,hagyományosra,és azóta semmi.Pedig megnõttek rendesen,amit persze a párom nagyon díjaz.:-) egy 38 hetes 3 napos kismama

Szia! Én azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg merevítõ és szivacs nélküli hagyományos melltartót hordani.Persze pamutot.Nekem is ez volt a bajom, hogy el kezdtek nõni a melleim, és iszonyú kellemetlen volt a melltartó.Átváltottam a sima, hagyományosra, és azóta semmi.Pedig megnõttek rendesen, amit persze a párom nagyon díjaz.:-) egy 38 hetes 3 napos kismama
Az nem sokat segítene:) ) nekem nagyon bevált a meleg víz.Addig állok a tus alatt, amíg el nem lazulok.A has és derékfájásra is nagyon jó.Nálam legalábbis bevált.
Én azt olvastam egy kismamáknak szóló könyvben, hogy ilyen esetekre a sportmelltartó viselése javasolt (éjszakára). Természetesen Neked kell eldöntened, hogy a válaszok közül melyik tartalmazza a számodra a legidálisabb megoldást. :)
Nem tudom hányadik hétben vagy, ha az elején, akkor pár hét alatt nekem legalábbis elmúlt. Addig nem nagyon lehet mit csinálni.

Nagyon nagyon puffadok, főleg estére. Már próbálkoztam az Espumisan gyöngyökkel, de nem nagyon jött be. Hogy bírkózzak meg ezzel a problémával?

Tegnap estére már teljesen E.T. formám volt, pedig meg csak a 9. hetet taposom...

Legjobb válasz: Szia! Én a Normaflort bróbáltam ki, a 20-as kúra közepén járok és nekem rengeteget jelent! Persze ha babot eszem, akkor azon még ez sem segít! :) Nyugodtan ihatják kismamák is! Én szívbõl ajánlom! 10 hetes kismama :)

Szia! Én a Normaflort bróbáltam ki, a 20-as kúra közepén járok és nekem rengeteget jelent! Persze ha babot eszem, akkor azon még ez sem segít! :) Nyugodtan ihatják kismamák is! Én szívbõl ajánlom! 10 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Hmmm. Sajnos nem Magyarorszagon lakom, most hulyeseget kerdezek: mi az a Normaflor? Mi van benne? Hatha itt is be tudom szerezni, csak mashogy hivjak... Koszi az infot!!
A bélflórát teszi rendbe! Ezen az oldalon mindent megtudsz róla! : http://www.belsoegyensuly.hu/doc.php?tema=normaflore Remélem segít Neked is! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen!!!
A Normaflore egy probiotikum.Olyan baktérium van benne, ami a bélflóra normális egyensúlyához kell.


Hasszurka mar 1hete, erzekeny mellbimbok, emelyges es puffadas foleg estere, hol mar valamikor ugy nezek ki mint 1 nagy lufi. Februar 5en kene a nemvartam jonnie. Lehetseges hogy terhesseg van a dologban?

Az elmult hetekben nagyon sokszor voltunk egyutt a parommal, sot az ovulacioi napokban is. Nagyon szeretnenk mar 1 kisbabat csak felek magam bele elni 2 negativ teszt utan. A fentiekben leirt tuneteim vannak es mar van hogy nemtudok ranezni valamelyik kajara mit idaig szerettem mert oklendezes fog el tole.

Legjobb válasz: Szerintem ha még mindig nem jön meg február 5-én,akkor csinálj egy tesztet.:)Én mindig ezeket a tüneteket produkálom,szerintem a tudat alattim már nagyon szeretne egy kisbabát.és ezért.Remélem Veled nem ez játszadozik.Drukkolok!!!

Szerintem ha még mindig nem jön meg február 5-én, akkor csinálj egy tesztet.:) Én mindig ezeket a tüneteket produkálom, szerintem a tudat alattim már nagyon szeretne egy kisbabát.és ezért.Remélem Veled nem ez játszadozik.Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom es remelem Neked is sikerul ossze hozni a kisbabat :)
Szia!Most, hogy érzed magad?Megvárod a 5-ét tesztelésre?
A kérdező hozzászólása: Szia, a puffadas az meg mindig megvan, de mar nagyon kezd zavarni, emelyges valamelyik eteltol. A mindjart megjon erzes elmult 2 napja, most mar csak szurkalast erzek a jobb oldalon. Nagyon sokat jarok pisilni a viszketes meg par napja jott vissza, mivel megszunt par mapra :) testet csinaltam tegnap, fel is raktam, mivel nemtudtam h most ez positive vagy negative. de reggel korai vizeletbol csinalok meg egyett, ert ezt tegnap este csinaltam sajna...
A kérdező hozzászólása: szia, megcsinaltam a tesztet es bizony h positive lett :) olyan nagy a boldogsag, nemtudom elhinni :)
Most olvasom, hogy pozitív lett a teszt:) Nagy-nagy gratuláció.:) Én is reménykedtem, mert tegnap kellett volna megjönnie, helyette kávésbarna folyás jelentkezett, ma meg már sötétebb, szerintem meg fog sajnos jönni:(De nekem is egyszer sikerülni fog, csak nem jött el még az én idõm:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonjuk :) Neked pedig szivbol kivanom hogy ossze jojjon a baba :)

Nagyon félek este (sötétben). Amikor olyan nyomaszto, üres a lakás éjjel és föleg ha sötét van nagyon félek:S. Ez mitöl van, és mit lehettenni ellene? 15f

Legjobb válasz: a rosszakaraó lelkek ott vannak a szobádban, azért érzed ezt.A jelenlétüket érzed, azért ilyen intentív, megmagyarázhatatlan számodra a félelmed. Javaslom békélj meg önmafaddal, és kérj tõlük bocsánatot, mert nem ok nélkül mentek el hozzád.....

a rosszakaraó lelkek ott vannak a szobádban, azért érzed ezt.A jelenlétüket érzed, azért ilyen intentív, megmagyarázhatatlan számodra a félelmed. Javaslom békélj meg önmafaddal, és kérj tõlük bocsánatot, mert nem ok nélkül mentek el hozzád.....
Régen én is így voltam de elmúlt, szerintem neked is el fog múlni. 18/f
A kérdező hozzászólása: Megtanultam elfolytani magamban, tompítani az egészet:) Talán köze van ahhoz, hogy erõsödött a "vadállat" ami mélyen lakozik bennem, de ez már egy másik történet :D:D
Javult? Hogy? Mit csinaltal? Nekem is kellene valami mert nem merem lekapcsolni a villanyt s reggel hisztizni fognak. De itt vagyok a paplan alatt s nem merek aludni. S ahogy irtam, a villanyt is le kene kapcsoljam.
A kérdező hozzászólása: nem olyan sok az az 1 éve:D Már javult, és kössz
1 évet késtem a válasszal. :D Achluophobia. Remélem kinövöd, vagy kinõtted már. Rossz érzés.
Fiam! Menj od a hûtõhöz, és csenj el egy dobozzal apád sörébõl, azt nyakald be, és még a szekrénynek is nekimész ha lekapcsolod a villanyt! Jóéjszakát! - A doktor.
Nagyon olcsón lehet kapni un. irányfénynek való, konnektorba dugható kis ledes lámpákat kapni. " Hol lehet venni ezeket, és mennyibe kerülnek? Van ezeknek valamiféle nevük, vagy csak simán ledes lámpáknak nevezik? Nekem is kell egy ilyen :O
Talán ha égve hagynál valami lámpát. Nagyon olcsón lehet kapni un. irányfénynek való, konnektorba dugható kis ledes lámpákat kapni. Kellemes halvány fényt ad. Nem is kell kapcsolgatni, mert ha odakinnt világosodni kezd, kikapcsol. Este meg a sötétedésre bekapcsol. Egyedül vagy otthon?
A "rosszakaró lelkeket" most ne keverjük ide, felejtsd el. Legyen a szobában éjjel mindig valamilyen világítás, pl. kislámpa (LED-es) és ha a csend a zavaró, kapcsold be halkra állítva a rádiót, valami semleges zenére (vagy akár monoton beszédre). Készíts be magadnak egy pohár vizet, ha szükségét érzed, igyál egy kortyot.
Húzd fel a redõnyt. Én attól megnyugszom, ha kivan nyitva az ablak és valami háttérzaj van. Vagy valami kis fényforrás, mint pl az utcalámpák fénye. Kiskorodban nem ért valami rossz élmény éjszaka? Lehet, most ettõl félsz a sötétségtõl. Egyszer velem is elõfordult sokszor, hogy éjszaka megriadtam valamitõl és azóta is félek a sötétben.:D
Látunk téged.....
Az utolsó (elõttem lévõ) hozzászólást el ne olvasd!!! :D Egyébként teljesen normális, mondanám, hogy majd kinövöd, de még én is kicsit félek a sötétben, pedig már 19 éves vagyok. Ha annyira rossz, vegyél valami kis fényforrást, vagy ragasztható világító bigyuszokat a faladra :D
Nyiss ablakot elalvás elõtt-így némi zaj és friss levegõ jön be. Nem lesz síri, idegesítõ csönd és a friss levegõ is jót fog tenni. :) A függönyt-ha az van neked, félig húzd el, hogy egy kis fény bejusson a szobádba, ne legyen vak sötétség. És javaslom, keress rá youtubon a következõ névre: Robert Haig Coxon. Remélem, segítettem. :)
11es vagyok. Örülök, hogy enyhült a dolog. :) Anno nekem is ez volt a problémám, 2 dologból adódóan: az egyik, hogy hiszek a paranormális dolgokban, a másik pedig a kiskorom béli hozzáállásom, miszerint amíg van valamennyi fény a közelemben, semmi bajom nem eshet, mert a gonoszokat távol tudja tartani. Mára már teljes mértékben megszûnt, mert néztem szellemekkel, hasonlókkal foglalkozó filmeket és beszéltem olyanokkal, akiknek "van élményük" ilyen téren és ebbõl letisztáztam, hogy a szellemek nem bántanak, csak vannak. Bántani pusztán a démonok tudnak, de õk nagyon ritkák és õk sem azonnal lecsapják a fejedet, hanem mondjuk levernek valamit az asztalról, hónapok múlva arrébb tolnak valamit, stb. :D más pedig nem igazán tudna bántani, így már a fényhez sem ragaszkodom, pedig tényleg nagyon durván paráztam a sötétben elõtte.

Másnak is fájdalmas időnként (főleg estére) a baba mozgása a 37. hét körül? És nektek is van néha "koppanó" érzésetek amikor a lábával kapálózik? Én még hallom is ha nagyon figyelek. Mintha az ő sarka összekoppanna az én bordámmal.

A doki ill. az Uh szerint kevesebb már a magzatvízem, gondolom azért is érzem kellemetlennek az er?teljesebb mozgásokat.

Legjobb válasz: Nekem is fáj már sokszor pedig még csak a 36. héten járok, de olyan kis rendetlen pláne éjjel. Többet vagyok ébren mint amennyit alszom. Azt a kis koppanó érzést én is tapasztaltam. amúgy nagyon édes, csak néha úgy érzem kiugrik a szemem.

Nekem is fáj már sokszor pedig még csak a 36. héten járok, de olyan kis rendetlen pláne éjjel. Többet vagyok ébren mint amennyit alszom. Azt a kis koppanó érzést én is tapasztaltam. amúgy nagyon édes, csak néha úgy érzem kiugrik a szemem.
Hát ez általában mindenkinél így van a terhesség vége felé.Ha nagyon mocorog lehet hogy kényelmetlen neki a pozíció , ilyenkor próbálj meg egy kicsit másképp feküdni , vagy sétálni egy kicsit.Nekem is volt koppanó érzésem akkor amikor a baba csuklott.
Szia, nekem szerencsére nincs és nem is volt fájdalmas találkozás a babával, és még koppanó érzést sem éreztem :(. Nekem néha nagyon kicsúcsosodik a köldökömnél és kicsit a jobb oldalamon. Pár napja voltam a dokinál UH-n és mondtam neki, hogy mondja már el hogy hogy fekszik a baba csak hogy tudja milyét dugja ki amikor mozog, kiderült hogy a köldököm mellett a válla van és a jobb oldalamon pedig a feneke. Tehát az én babóm már egyáltalán nem tud rugdosni :) , viszont ha a hátamra fekszem vagy a jobb oldalamra nálam is megy a ficergés, viszont szerintem csak keres õ is magának valami kényelmes poziciót :) Könnyû szülést! 38 hetes
Tengerimalac, törpenyúl?
plüssállat
Nekem Tengerimalacaim vannak minimum 2 kell tartani de nagyon cukik lehet velük sok mindent játszani Pl:wc papír gurigába rejtesz nekik kaját, függõ ágyat imádják.:D én mindenképp a malacot ajánlom:)
aranyhörcsög. Este ébred fel és nem kell túl sokat foglalkozni vele. De legyen meg mindene neki és elegendõ helye, mindemellett minden nap játssz vele este legalább 1 órát, hagy szaladgáljon szabadon a lakásban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, kivéve a plüssös választ, de apukámmal megbeszéltük és ékszerteknõsöm lesz! De azért még egyszer köszönöm!:)
Ékszerteknõst ne! Nem lehet szeretgetni se, ha belegondolsz. Másrészt rohadt sokáig élnek és nagyra megnõnek. Kizárólag csak, akkor válaszd, ha nagy felelõsséggel vagy érte. Persze ez ugyanúgy vonatkozik más állara is.

3 hetes babám nagyon hasfájós, főleg ilyenkor este fele. Van rá valami megoldás?

Legjobb válasz: infacol, espumisan, cseresznyemagpárna, szélcsõ, pocakmasszázs, torna, sok hason fektetés, angol víz,

infacol, espumisan, cseresznyemagpárna, szélcsõ, pocakmasszázs, torna, sok hason fektetés, angol víz,
nálunk annak idején az infacol vált be, illetve sokat masszíroztam a pociját, az alkarunkra fektettük, úgy ringattuk, nyomogattam fel a lábát.és nagyon sok türelem kellett hozzá.
Nekünk semmi nem használt ezek közül, ezért a dokinénink írt fel gyógyszertári papaverines cseppet. Na az 10 perc, és elmulasztotta a hasfájást. Kérj Te is ilyet tõle, biztos adni fog! Ja, és nem mellesleg 185 forintba kerül mindössze, nem 2000-2500, mint a többi...
A kisbabák elég nagy része az elsõ 6 hétben esténként sokkal nyûgösebb, sokat szopik és többet van kézben mint egyébként. 3 hetesen még annyira pici, ráadásul ez a trágya idõ is sokat ront a helyzeten, nem is tudod igazán mibe öltöztesd stb. Elsõ hozzászóló leírt mindent, amit elsõ körben ki lehet próbálni, csak annyit tennék hozzá, hogy ha szoptatsz, te is nagyon vigyázz mit eszel, még a cseresznyétõl, tejtõl, paradicsomtól, csokitól is komoly görcsei lehetnek.
Nekem egyetlen dolog vált be, a cici.Egyedül ott nem sírt estnként, úgyhogy órákig a szájában volt, így nyugodt volt. Nekem meg nem volt teher. Amúgy 6-7 hetes kora körül elmúlt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Én is próbálom cicire rakni, de csak rángatja magát, és még a cici sem kell neki ilyenkor. kész rémálom mire elalszik.most is éppen apa próbálkozik-kevés sikerrel..
Nalunk az 5. heten kezdodott a hasfajas a hormonalis valtozas hatasara. Minden nap delutan 5-tol alvasig folyamatosan "uvoltott". Sokszor napkozben is... 6 honapos korara mult el, amikor felult, es sokkal tobbet mozgott.

Ki van tágulva a gyomra? Elmondjam az orvosnak? Mennyit eszik 5 hónapos babátok! Nagy sullyal született most 9kg! Van hogy 300-at simán meg eszi, főleg este, de most délbe is 163g bébi kaja+100 tápszer! Nem sok ez?

A furcsa az hogy igy sem alussza át az éjszakát!

Legjobb válasz: A gyomor eléggé tágulékony serv. Egy idõ után megszokoiegy bizonyos mennyiséget és csak onnan tágul tovább... Nem írod, mekkora súllyal született a babád, de azért a 9 kiló és ez a kajamennyiség nem kevés. Az anyatejes babáknál azt szokták mondani, hogy nem baj, ha az esõ hónapokban rohamosan nõ a súlyuk, mert a duplázás után drasztikusan lecsökken.. de a tiéd tápszert kap, meg még szilárd ételt is... Én mindenképpen beszélnék a dokival, õ hogy látja a dolgot...

A gyomor eléggé tágulékony serv. Egy idõ után megszokoiegy bizonyos mennyiséget és csak onnan tágul tovább... Nem írod, mekkora súllyal született a babád, de azért a 9 kiló és ez a kajamennyiség nem kevés. Az anyatejes babáknál azt szokták mondani, hogy nem baj, ha az esõ hónapokban rohamosan nõ a súlyuk, mert a duplázás után drasztikusan lecsökken.. de a tiéd tápszert kap, meg még szilárd ételt is... Én mindenképpen beszélnék a dokival, õ hogy látja a dolgot...
Én fiam is 4, 4 kilóval (57 cm) született, de 5 hónaposan csak 7750 gramm és 73 centi volt Ráadásul ez 10 éve volt, õ akkor ekkora súllyal hatalmasnak számított. Szerintem 9 kiló nagyon sok, én beszélnék a dikival.
Átlag baba a születési súlyát fél éves korára megduplázza. A te babád kb ott van. Beszélhetsz orvossal vagy védõnõvel, de sok értelmeset szerintem nem fog mondani.
Ne sértõdj meg! nem úgy értettem, hogy számndékosan tömöd a kicsidet, mint a libát. Hanem hogy a tápszer teljesen más, mint az anyatej, észrevétlenül többet lehet belõle enni.
Akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Ha kimutatja, hogy nem kér többet, akkor nyilván jól lakik tõle.
A kérdező hozzászólása: egyeltalán nem kövér baba, formás és szépen mozog!õt soha nem lehetett agyon etetni, anyatejjel sem meg most sem, mert ha vmi nem kell neki vagy elég azt eltolja, vagy fintorog!Nem etetem tul a gyerekemet!
A kérdező hozzászólása: emésztetlen a kakija?az milyen?:)
Anyatejjel nem lehet túletetni a babákat, és attól nem tudnak elhízni sem, tápszerrel viszont igen, és tápszertõl igen: túl lehet etetni, és el tudnak hízni tõle. Szerintem is konzultálj az orvossal.
Szia! Az én babám kezdettõl nagyevõ volt, míg anyatejcsis volt, meg után is. Mikor mérte 4-5 hónaposan a védõnõ, eléggé kiakadt, mondta adjak kevesebbet a gyerekemnek. 6-7 hónapos korában sem forgott, mindezt a kövérsége számlájára írták. Viszont már 2 hetesen úgy emelte a fejét, mint egy 1-2 hónapos baba, ezért gondoltam, hogy izmai lennének hozzá. Na, szó ami szó 8 hónaposan elkezdett kúszni, majd mászni. 4 hónapja havonta ilyen 10-20 dkg-t hízik, abszolúte formás, izmos a kis teste. Ja, és nem adok neki kevesebbet csak szétosztom az étkezéseket. Ha eszi a gyerkõc a kajcsit, és nem hasfájós tõle meg nem bukja vissza, ill. nem emésztetlen a kakija az azt jelenti: kell neki annyi tápanyag.
A kérdező hozzászólása: 4, 4kg val született és 56 cm-vel, most 72cm
mondd el de nem fog tudni semmit kezdeni vele most még nem ... ha majd mozog akkor lehet elkezdeni kicsit visszavenni és nem sok szénhidrátot meg cukrot adni neki ... nem fogja azt mondani hogy ne adj neki ennyivel v. ennyivel kevesebbet. ha erre gondoltál.
És milyen idõközönként eszik?

Nagyon szeretek netezni foleg este az ágyban, és ilyenkor a laptopomat a hasamra szoktam rakni és szoktam érezni hogy teljesen átmelegszik a hasam.. Teherbe eshetek igy?

....Meg nincs gyerekem,problemat okozhat ez majd a teherbeesesnel?

Legjobb válasz: Nálad nem, de a párod ne tartsa melegen az alhasát, fõleg azt ne ami lejjebb van.

Nálad nem, de a párod ne tartsa melegen az alhasát, fõleg azt ne ami lejjebb van.
terhes vagy !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!