Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagyon főleg (470 db)

Most boxoltam elsőnek és nekem kellet kiválasztani és nagyon-nagyon nagy ütéseket kaptam be a mellkasomba/gyomorszájamba/bordáimba és nagyon fáj az egész hasam/mellkasom de főleg a bordáim ha tüsszögök vagy köhögök akkor majdnem "elkönnyezek"?

Mit csináljak hogy minél előbb megszünjenek a fájdalmaim? ráadásul elkezdtem kondizni és már 1fekvőtámasz nem tudok lenyomni vagy 1súlyt felemelni meg szinte semmit nem tudok sőt még levegővételnél is vannak erős fájdalmaim. Röviden mit csináljak hogy gyorsabban elmúljanak a fájdalmak és hogy tudnám kiküszöbölni hogy újra ilyen "sérüléseket" szerezzek? mert még mindig akarok boxolni

Legjobb válasz: Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Honnan tudod, hogy Õ a nagy Õ? Főleg ha ez az első kapcsolatod.

Mit?l lesz valaki a nagy Õ?Nem hiszem,hogy attól,hogy abban a kapcsolatban nincsenek surlódások,mert azok mindenhol vannak,senki sem töklketes.

Legjobb válasz: Ha ez az elsõ kapcsolatom, akkor pontosan tudom, hogy nem õ lesz a nagy Õ. amikor picike voltam és az elsõ kapcsolatom volt tisztában voltam vele, hogy ez kamaszszerelem, nagyon szép, de a statisztika szerint vége lesz hamar és csak a sokadik lesz a nagy Ö. Úgy is lett.

Ha ez az elsõ kapcsolatom, akkor pontosan tudom, hogy nem õ lesz a nagy Õ. amikor picike voltam és az elsõ kapcsolatom volt tisztában voltam vele, hogy ez kamaszszerelem, nagyon szép, de a statisztika szerint vége lesz hamar és csak a sokadik lesz a nagy Ö. Úgy is lett.
A hugom 14 a férje meg 18 volt amikor összejöttek.A hugomnak ez volt az elsõ és utolsó is (eddig).15 éve vannak együtt, már 10éve házasok, Nagyon boldogok.Én nem az elsõhöz mentem hozzá , elõsször jól kiszórakoztam magam, és vártam a nagy Õt.És 10 évvel ezelõtt meg is jött.Most van egy 8 éves fiunk, és nagyon boldogok vagyunk.
El kell hogy keserítselek... ez még sajnos nem jelent semmit. Nekem volt egy barátnõm (most lett vége 2 hónapja). 21F vagyok, õ 18L. 3 évet voltunk együtt, minden téren az elsõk voltunk egymásnak. de valahogy elõjött egy csomó probléma a vége felé (utolsó 3-4 hónap), amiket nem tudtunk kezelni (minden kis hülyeség miatt veszekedtünk). Õ elkezdett kiszeretni belõlem, és más pasi felé kacsintgatni, majd beadta az unalmast, és szakított velem mondván, hogy kiakarja élni magát, és megismerni új embereket is. Szóval nem azt mondom hogy most ettõl félj, hogy mikor jön el ez a pillanat. Azt mondom, hogy mindig légy éber, ha apró jelét is látod, hogy nem az igazi a dolog, ne légy rest, leülni vele beszélgetni õszintén (de ne vádaskodjatok, csak beszélgessetek egymás érzéseirõl, és hogy mit vár az egyik a másiktól a jövõre nézve).
Na az már lehet. Volt olyan osztálytársam kik 17 évesen jöttek össze, a lány 16 volt, azóta eltelt lassan 5 év, s még mindig együtt vannak:) (kb 20 km-re laknak egymástól)
Szerintem érzed, de ezt egy kicsit nehéz lenne leírni h miképp:D (persze nem 1-2 hónap után, hanem több)
Mindenki úgy érzi az elsõ szerelmére hogy Õ a nagy Õ :) ez elõ is fordulhat... de a statisztikák tényleg azt mutatják, hogy a sokadik lesz az. Meg is mondom miért (szerintem), azért mert mikor valakinek jön az elsõ szerelme (minden téren elsõ, szex, csók stb.) akkor még nem rendelkezik tapasztalattal párkapcsolati téren, és sajnos minden kapcsolatban elõjön pár probléma kinek elõbb kinek késõbb (akár 2-3 év után), és ezeket a problémákat nem fogja tudni kezelni, mert nem tudja mitévõ legyen, a problémák fenn maradnak, a szerelem pedig múlik, a folytonos veszekedések, és viták miatt. A vége pedig szakítás lesz. A következõ párkapcsolat már egyszerûbb lesz, mert tudni fogja az ember, hogy mit hibázott az elsõben, és megfogja tudni oldani (jó esetben). De lehet hogy ehhez 2-3 vagy akár 10 párkapcsolat is kell. Minden ember más.
utolsó vagyok. ezzel semmi baj nincs, hogy nem beszéltek a jövõrõl, hiszen van egy mondás "Carped diem - Élj a mának". azt mondom, hogyha úgy érzed, hogy már valami nem oké, akkor üljetek le beszélni a dolgokról. Persze lehet hogy sose jön el ez, mert olyan jól meglesztek:) sok változatosság, sok sok beszélgetés õszintén, sok változatos szex, közös programok, és talán sosem kell beszélgetnetek kényes témákról:) és még õ fogja majd felhozni a házasság témát:P csak okosan kell játszani, és nem mindig a szívre hallgatni.
onnan hogy boldog vagy, és racionálisan látod, hogy a fõbb vonalakban egyetértetek, így elképzelhetõ a közös jövõ. :)
A kérdező hozzászólása: És mennyi lehet az esélye, hogy megtaláltam a nagy Õ-t, ha Õ az elsõ és én is neki, valamint a távolság ellenére(40 km) több mint 2 éve együtt vagyunk 21 éves fejjel?Szerintetek...
nekem az elsõ kapcsolatom egy 20 éves srác volt.nagyon szerettem és pár hónappal késõbb el is jött hozzánk, azzal a nappal persze elvesztettük a szüzességünket mind ketten.Sok dologban persze hasonlítottunk is családi életünk és még sok más is meg egyezett amin bizony mi is el csodálkoztunk.Én onnan éreztem hogy õ a nagy Õ mert sok mindenben egyeztünk, olyan volt mintha már évek óta ismertem volna a srácot.Teljesen úgy éreztem mintha én lettem volna csak fiúba...
Anyukám 15-16 évesen lett elõször szerelmes, akkor kezdett el járni egy nála 7 évvel idõsebb fiúval. Teszem hozzá, 19 évesen hozzáment, jó pár évre rá megszülettem én, és elképesztõ milyen jól megvannak, ha össze is vesznek, csak apróságokon, de az is inkább csak vitatkozás. És anyumnak az a legelsõ szerelme volt. :) ... Szerintem pedig ahogy egy idézet is mondta, mindenkiben ott van a nagy Õ. Kibe több, kibe kevesebb.
istenem egy kis romantikátok lehetne:P persze hogy van esély rá a legelso szerelem is lehet a végsõ
Én 15 voltam mikor összejöttem a barátommal, 3 éve vagyunk együtt. Õ az elsõ komoly barátom. Mi beszélünk a jövõrõl, mindketten közösen képzeljük el. Kérdezd meg tõle, hogy mért nem akar beszélni róla. Én úgy érzem, nekem bejött, tehát ilyen is van! Hajrá:)
Én is így voltam vele. De ott csesztem el, hogy rágörcsöltem. Aztán szakítottunk 3 év után. s rájöttem: a szerelem félig csoda, félig meglepetés. Sosem lehet tudni, ki lesz az, akit egy életen át el tudsz fogadni.
Én is rengeteget kerestem és estem pofára a csalódásoktól. 8 éves voltam, amikor elõször szerelmes lettem és viszonzatlan maradt évekig. Amikor 16 voltam, akkor volt részem elõször komolyabb kapcsolatba, aztán teltek az évek és a pasik is jöttek mentek, de nem feküdtem le mindenkivel!!! Most itt vagyok 24, majdnem 25 éves és megtaláltam azt a bizonyos NAGY Õ-t! :-) Azt pedig, hogy honnan tudod, hogy õ az igazi? Nos, ezt szavakba önteni nem nagyon lehet, de én így fogalmaznám meg: Nem kapsz levegõt, ha nincs ott veled, úgy érzed hiányzik a másik feled, mintha kitépték volna a szíved egyik felét és amikor vele vagy, akkor legszívesebben el sem engednéd...
11:48 vok, sok idõ után feküdtünk le, nem akkor mikor összejöttünk! és nem azért jöttünk össze! mielõtt elkezdenétek fikázni az embert!
15 voltam mikor összejöttem a barátommal, nagyon szeretem, nekem õ az elsõ szex terén, de elõtte már volt egy jó pár barátom, õ 20 volt mikor összejöttünk, elsõ voltam neki minden téren, csók szex szerelem, évek óta együtt vagyunk, és nemsoká remélem össze is kötjük életünk, szóval attól függ, h. ki h. éli meg, szerentme lehet az elsõszerelem is örökké tartó, csak ápolni kell, de viszont van akinek nem jön be, akkor végülis nem õ volt a nagy õ!
A kérdező hozzászólása: Hát én úgy érzem, hogy a párom nem igazán akar beszélni a jövõrõl.Persze, mondja, hogy, ahol én vagyok ott a csládja és én vagyok az egyetlen ember, aki neki számít, de konkrétan nem szoktunk róla beszélni, hogy lesz e eljegyzés, összeházasodunk-e, összeköltözünk-e.Én szóbahozni nem akarom, mert erõltetésnek érezheti és tudom, hogy a pasiknak ez kényes téma.
Én jelenleg az elsõ komoly kapcsolatomban vagyok benne, 3 éve és fogalmam sincs róla hogy Õ-e a nagy Õ. De én egyébként sem hiszek a misztikus nagy Õ-ben. Ha az alap dolgokban egyeztek, akkor az adott két emberen múlik hogy a nagy Õ-k lesznek-e egymás számára vagy sem. Ha elsõ kapcsolatról van szó akkor bonyolult a dolog. A tapasztalat és az összehasonlítási alap hiánya miatt. Ha valaki még nem próbálta ki magát egy kapcsolatban akkor nem tudhatja milyen is az, mik a saját igényei, a párjával szembeni elvárásai és úgy egyáltalán nem tudhatja milyen mással együtt lenni. Minden kapcsolatból tanulunk hogy végül megérjünk arra hogy egyetlen ember mellett horgonyozzunk le. Én nagyon szeretem a páromat, tiszta szívembõl de ennek ellenére valahol a lelkem mélyén úgy érzem nem fogom tudni magam egy életre elkötelezni mellette mert annyi minden van amit még nem éltem át, nem próbáltam, annyi ember van akiket szeretnék megismerni. Õ már túl van ezeken, idõsebb, tapasztaltabb, Õ már megállapodna. Én viszont nagy dilemmában vagyok, mert nem akarok rossz döntést hozni.

Olyan poszívót keresek, ami nagyon-nagyon jól szív, főleg gyapjúszőnyeget, ár jelen esetben max 100. 000 - ki mit ajánl?

Napi használathoz, ha lehet, ne porzsákos legyen, hanem porzsák nélküli, vagy vizes. Véleményeket is írjatok, kérlek!

Legjobb válasz: Nekem már volt mindenféle hepás,csodás vizes szarom,aztán meguntam és vettem egy ipari Karchert.Na azóta nem láttak a tisztítóban,pedig a hálómba ekrü szõnyeg van,a lányomnál meg citromsárga.Nagyon erõs,semmi büdi porszag nem jön ki belõle. Egy gyengéje van,hogy nem csévéli fel a vezetéket. Az enyém a T 12/1,85 ezerért vettem. http://www.karcher.co.hu/termekek/ipari_porszivo.htm

Nekem már volt mindenféle hepás, csodás vizes szarom, aztán meguntam és vettem egy ipari Karchert.Na azóta nem láttak a tisztítóban, pedig a hálómba ekrü szõnyeg van, a lányomnál meg citromsárga.Nagyon erõs, semmi büdi porszag nem jön ki belõle. Egy gyengéje van, hogy nem csévéli fel a vezetéket. Az enyém a T 12/1, 85 ezerért vettem. http://www.karcher.co.hu/termekek/ipari_porszivo.htm
Lux svéd porszívó vaterán már 50 ezerért újat kapsz nekünk 15 éve van meg soha semmi baja nem volt napi használatban van!Egyszer kell csak megvenni!


Mért van az, hogy nagyon hangos az emésztésem? Nagyon idegesítő! Főleg akkor, amikor alszok, de mi van akkor ha van valaki a szobában. Ez kb.3 napja lett nagyon ijesztő.

Legjobb válasz: Szerintem jót tenne ha egy napig pihentetnéd a gyomrod, magyarul ne egyél semmit csak igyál jó sok folyadékot:)

Szerintem jót tenne ha egy napig pihentetnéd a gyomrod, magyarul ne egyél semmit csak igyál jó sok folyadékot:)

Onbizalom. Ez egy nagy szo foleg mikor a fiu-nak oda kell menni a csajhoz es beszelgetni vele. Sajnos ez nekem nincs, vagyis nagyon felenk vagyok es nem merek kezdemenyezni. Tudnatok par tanacsot adni? 14F

Legjobb válasz: Figyelj, erre nincs nagy tanács!Tudod aki mer az nyer!És ha te oda mersz menni a csaj a tied!Na de ehez az is kell hogy tudd hogy a csajszikának tetszel e mert ha nem akkor sajna koppani fogsz!Elöször csak nézd mosolyogj!És ha odamész utánna elkérheted az msn cimét és ha a csajszinak tetszel akkor majd õ is flörtölni fog veled!na puszka

Figyelj, erre nincs nagy tanács!Tudod aki mer az nyer!És ha te oda mersz menni a csaj a tied!Na de ehez az is kell hogy tudd hogy a csajszikának tetszel e mert ha nem akkor sajna koppani fogsz!Elöször csak nézd mosolyogj!És ha odamész utánna elkérheted az msn cimét és ha a csajszinak tetszel akkor majd õ is flörtölni fog veled!na puszka
A kérdező hozzászólása: Az eleg jel hogy mosolygott ram?
Sajnos egy megoldás van: erõltetni kell a dolgot. Odamenni, beszélgetni, kezdeményezni. És fel kell készülni, hogy visszautasítás is fog érni, de sikerek is. A lányok szeretik, ha egy fiú mer lépni, udvarolni. Ne félj attól, hogy nem reagálnak jól, mert lesz olyan lány, aki értékelni fogja a bátorságot.
A kérdező hozzászólása: elírtam: dagadva... bocsi
Napközben a lehetõ legtöbbet tedd föl a lábad egy párnára!Sokat pihentesd!Így talán kevésbé zavar majd!Én is így voltam az elsõvel.
Én 22 hetes vagyok és nekem már dagad a lábam, hát vizes sajna! Nekem azt mondták igyak sokat, és pihentessem!

Nagyon nagyon puffadok, főleg estére. Már próbálkoztam az Espumisan gyöngyökkel, de nem nagyon jött be. Hogy bírkózzak meg ezzel a problémával?

Tegnap estére már teljesen E.T. formám volt, pedig meg csak a 9. hetet taposom...

Legjobb válasz: Szia! Én a Normaflort bróbáltam ki, a 20-as kúra közepén járok és nekem rengeteget jelent! Persze ha babot eszem, akkor azon még ez sem segít! :) Nyugodtan ihatják kismamák is! Én szívbõl ajánlom! 10 hetes kismama :)

Szia! Én a Normaflort bróbáltam ki, a 20-as kúra közepén járok és nekem rengeteget jelent! Persze ha babot eszem, akkor azon még ez sem segít! :) Nyugodtan ihatják kismamák is! Én szívbõl ajánlom! 10 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Hmmm. Sajnos nem Magyarorszagon lakom, most hulyeseget kerdezek: mi az a Normaflor? Mi van benne? Hatha itt is be tudom szerezni, csak mashogy hivjak... Koszi az infot!!
A bélflórát teszi rendbe! Ezen az oldalon mindent megtudsz róla! : http://www.belsoegyensuly.hu/doc.php?tema=normaflore Remélem segít Neked is! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen!!!
A Normaflore egy probiotikum.Olyan baktérium van benne, ami a bélflóra normális egyensúlyához kell.

A hatso felem rohadtul szoros, kb olyan mind a fanszorzet. Nagyon zavar foleg mikor uritek. Vajon hogy tudnam leforotvalni?

Mivel nem latom,nem fognek neki egymagam mert meg elvagom a seggem a borotvaval...... azmeg megint nem akarnam hogy valakit megkerjek hogy VAGJA LE A SEGGEMROL A SZORT

Legjobb válasz: Elektromos borotva nem vág meg. Ha van egy régi hajnyírod akkor az, de utána ne hagyd, hogy nagyra nõljön

Elektromos borotva nem vág meg. Ha van egy régi hajnyírod akkor az, de utána ne hagyd, hogy nagyra nõljön

Tisztelt Doktor Úr! 47 évesen elmaradt a mensesem, nagyon klimaxoltam (főleg éjszakai izzadás). A mensesem már elmaradt. Sok nőgyógyászati problémám volt, ciszták a mellben, bal petefészken. Most nincs sehol sem ciszta. 2 hónapja megint nagyon izzadok éjj

Tisztelt Doktor Úr! 47 évesen elmaradt a mensesem, nagyon klimaxoltam (főleg éjszakai izzadás). A mensesem már elmaradt. Sok nőgyógyászati problémám volt, ciszták a mellben, bal petefészken. Most nincs sehol sem ciszta. 2 hónapja megint nagyon izzadok éjjel, óránként felébredek, elönt a víz. Ezzel egy időben sok-sok fájdalmas csomó lett a melleimben. Én dunsztkötéses gyógynövénnyel stb. elmulasztottam, mire a mammográfiára és ultra hangra kerültem. A doktornő azt mondta, hogy reumás csomóim voltak, már ebben a korban nem is lesznek cisztáim. A Nőgyógyászom a vizsgálat során észrevette, hogy a húgycső nyílásomon van egy gombostűnyi piros elváltozás. Az urológiai vizsgálaton kiderült, hogy el van vékonyodva a nyálkahártyám. (2 éve mikor nőgyógyászati vizsgálaton voltam, ott is ezt mondták.) Ma vittem vissza a leleteket a Nőgyógyászhoz, Cikatridina hüvelykúpot javasolt és Ovestin 1 mg krémet, hogy kívülről kenjem a hüvelynyílást. A használati utasításban, szó sincs külső kezelésről. De rémisztő, amit erről a krémről olvastam benne. Miért kellene nekem most hormon ha már nincs mensesem? (Főleg kívülről?) A mellékhatásoktól megijedtem, nem is fogom használni. Még felírt Remifemin plusz tablettát estére….orbáncfű kivonatot is tartalmaz, ami jó, de napsütésben nem lehet szedni, mert fényérzékenységet okoz. A Gyógyszerészem javasolja a hilaruonsav szedését és a Cikatridina kúpot, de Ő sem ért egyet az Ovestin krémmel. Szeretnék az éjszakai izzadásoktól megszabadulni, alig alszom. Egyébként is rossz alvó vagyok. Tényleg lehet újból klimaxolnom? Én a természetes gyógymódokat szeretem, jobban bízok benne, bocsánat, sok orvos ezzel nem ért egyet. Szeretném kikérni a véleményét a fentiekkel kapcsolatban. Köszönöm válaszát, tisztelettel, Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyásza által javasolt kezelési javaslattal egyetértek. Amennyiben tart a hormontartalmú készítményektől, akkor elegendő csak a Cikatridina kúpot alkalmaznia a Remifemin tablettával együtt. Ezek csak természetes összetevőket tartalmaznak! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyásza által javasolt kezelési javaslattal egyetértek. Amennyiben tart a hormontartalmú készítményektől, akkor elegendő csak a Cikatridina kúpot alkalmaznia a Remifemin tablettával együtt. Ezek csak természetes összetevőket tartalmaznak! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 47 évesen elmaradt a mensesem, nagyon klimaxoltam (főleg éjszakai izzadás). A mensesem már elmaradt. Sok nőgyógyászati problémám volt, ciszták a mellben, bal petefészken. Most nincs sehol sem ciszta. 2 hónapja megint nagyon izzadok éjj

Tisztelt Doktor Úr! 47 évesen elmaradt a mensesem, nagyon klimaxoltam (főleg éjszakai izzadás). A mensesem már elmaradt. Sok nőgyógyászati problémám volt, ciszták a mellben, bal petefészken. Most nincs sehol sem ciszta. 2 hónapja megint nagyon izzadok éjjel, óránként felébredek, elönt a víz. Ezzel egy időben sok-sok fájdalmas csomó lett a melleimben. Én dunsztkötéses gyógynövénnyel stb. elmulasztottam, mire a mammográfiára és ultra hangra kerültem. A doktornő azt mondta, hogy reumás csomóim voltak, már ebben a korban nem is lesznek cisztáim. A Nőgyógyászom a vizsgálat során észrevette, hogy a húgycső nyílásomon van egy gombostűnyi piros elváltozás. Az urológiai vizsgálaton kiderült, hogy el van vékonyodva a nyálkahártyám. (2 éve mikor nőgyógyászati vizsgálaton voltam, ott is ezt mondták.) Ma vittem vissza a leleteket a Nőgyógyászhoz, Cikatridina hüvelykúpot javasolt és Ovestin 1 mg krémet, hogy kívülről kenjem a hüvelynyílást. A használati utasításban, szó sincs külső kezelésről. De rémisztő, amit erről a krémről olvastam benne. Miért kellene nekem most hormon ha már nincs mensesem? (Főleg kívülről?) A mellékhatásoktól megijedtem, nem is fogom használni. Még felírt Remifemin plusz tablettát estére….orbáncfű kivonatot is tartalmaz, ami jó, de napsütésben nem lehet szedni, mert fényérzékenységet okoz. A Gyógyszerészem javasolja a hilaruonsav szedését és a Cikatridina kúpot, de Ő sem ért egyet az Ovestin krémmel. Szeretnék az éjszakai izzadásoktól megszabadulni, alig alszom. Egyébként is rossz alvó vagyok. Tényleg lehet újból klimaxolnom? Én a természetes gyógymódokat szeretem, jobban bízok benne, bocsánat, sok orvos ezzel nem ért egyet. Szeretném kikérni a véleményét a fentiekkel kapcsolatban. Köszönöm válaszát, tisztelettel, Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyásza által javasolt kezelési javaslattal egyetértek. Amennyiben tart a hormontartalmú készítményektől, akkor elegendő csak a Cikatridina kúpot alkalmaznia a Remifemin tablettával együtt. Ezek csak természetes összetevőket tartalmaznak! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyásza által javasolt kezelési javaslattal egyetértek. Amennyiben tart a hormontartalmú készítményektől, akkor elegendő csak a Cikatridina kúpot alkalmaznia a Remifemin tablettával együtt. Ezek csak természetes összetevőket tartalmaznak! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!