Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy puncim van, ez (12 db)

Nagyon nagy húsos puncim van, ez gáz? Szeretnék izgi masztikat, mivel dobhatnám fel?

Legjobb válasz: A nemiszervek, mind a nõ és férfi egyénenként különbözõek. És amúgy sem az a fontos, hogy hogyy néz ki, hanem, hogy mit csinálsz vele...:P Nézz meg egy izgalmas pornófilmet, vagy képzeld el, hogy erotikus helyzetbe kerülsz egy neked tetszõ pasival. A képzelet sokat segíthet. :)

A nemiszervek, mind a nõ és férfi egyénenként különbözõek. És amúgy sem az a fontos, hogy hogyy néz ki, hanem, hogy mit csinálsz vele...:P Nézz meg egy izgalmas pornófilmet, vagy képzeld el, hogy erotikus helyzetbe kerülsz egy neked tetszõ pasival. A képzelet sokat segíthet. :)
És ha már a fantázia nem elég(bár az kifogyhatalan:) ) léteznek erre kifejlesztett segédeszközök is
Viccelsz, mi férfiak imádjuk a nagy húsos puncikat, fõleg ha jó ndevesek és rózsaszínen csillognak.
Kend be oliva olajjal, és dörzsöld oda valamihez.
Dehogy gáz! A húsos punci a legjobb!
Az gáz, ha fölötte egy hasonló test is van.
vibrivel
sokkal inkább húsos legyen, mint gombás :D
A kérdező hozzászólása: ja es 17/L .
Képet priváton, és többet tudok mondani
A húsos a legjobb attól leszek a legkeményebb
Ha ténlyeg nem vagy kövér, és tetszel a fiúknak akkor én ahogy a férfi társaim ismerem nem fogja õket érdekelni, van aki kifejezetten szeretni fogja(persze csak ha igényes vagy)
Egy kép alapján jobban tudnék véleményt mondani :P
Béla! már megint ilyen hülyeségeket kérdezel? :)
Én tudnám szeretni a husis puncidat.
nyaláskor, és nincs = és nyaláskor nincs
A kialakítás mindegy. Ha igényes, tiszta, nyaláskor, és nincs tele az ember szája szõrrel, akkor édes mindegy, hogy néz ki.
ha valakit szeretek és oda jutunk, akkor ez lényegtelen.
Küldj képet
Lehet, hogy AIDS-es!
ha sokszor fáj vmi, akkor természetesen nem normális
Lehet felfázás, vagy gombás fertõzés is. Barátnõm is szokott így lenni és akkor jött mindig a Canesten.
szerintem valami fertõzést szedtél össze lobogj el a nõdokidhoz
Gomba fertõzés... hagyjátok burjánzani, aztán meg majd lesz egy gombatelepetek, mint Kerecsenden!
Valószínüleg valami fertõzést szedtetek össze, és a hüvelybõl a baktériumok átterjedtek a húgycsövedre, attól van a csípés pisiléskor. Beszélj errõl a barátoddal, lehet nem megfelelõ a higiénia, azaz nem megfelelõen tisztítja a nemi szervét, használjatok Canesten krémet mindketten, és amíg nem múlik el a panaszod, vagyis ameddig a kúra tart addig szüneteltessétek a dolgot, ugyanis ez általában pingpong-fertõzés..szóval te hiába kigyógyulsz, ha a párod nem, akkor ugyanúgy visszaadhatja a fertõzést.:) Remélem tudtam segíteni:)
Kaptál egy jó kis nemi betegséget:)
Hólyaghurut! Barátnõmnek is volt, és sajnos sokáig tartott, míg rájöttek, fájt neki sokat mindene... Menj el orvoshoz, mert minél tovább marad kezeletlenül, annál jobban fáj majd!
Fordulj orvoshoz, ne találgassunk itt! Ennek semmi értelme.

A puncimon a kisajkaim teli vannak nagyon apró fehér csomókkal. Valami bajom van, vagy ez természetes?

Akkor látszódnak a legjobban ha megfeszítem a bőrt...

Legjobb válasz: normális, azok kis mirigyek, mindenkinek van. 28/N és kozmetikus vagyok ugyhogy nagyon sok p.ncit láttam már az intim gyanták során.

normális, azok kis mirigyek, mindenkinek van. 28/N és kozmetikus vagyok ugyhogy nagyon sok p.ncit láttam már az intim gyanták során.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. de nekem teli van az egész és elég kemények... nagyon ronda az egész....
Az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél, mert legalább megnyugodnál, hiszen csak az a biztos, amit õ mond.
nekem is vannak, de nem nagyok. de ha végighúzom ott a körmömet, akkor a fehér "anyag" kijön és a körmöm alatt marad. Pedig a legdrágább intim mosakodókat használom már évek óta. Amúgy nem ezektõl van a nemi szerv illata?? /aki nem fürdik, annak nyilván a szaga/ szóval normális? :) 25L
Imádom a telt Vénusz dombot... Utálom a lapos hasat! És a pici, aranyos pocak az igazi!
imádom az olyat :)
Hm. Elsõre hülyeségnek hangozhatt, de a nagyobb punci nagyobb élvezet, úgyhallottam. :)
Szerintem se. Menj el inkább apácának.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9002273 Innen bármelyik puncit imádnám, nyalnám-falnám! A punci gyönyörû!!! Értsétek már meg lányok, szinte minden nõnek kilóg, bizonyos testhelyzetekben pedig nem! De az úgy gyönyörû ahogy van!!! A húsos punci, pedig a legszebb látvány! ;) 27F
utolsó, mit kérdezzen? hogy nem gáz-e hogy olyannak született? ugyanolyan hülye vagy mint a többi. kérdezõ, tudsz rajta változtatni? nem. a szerelem nem ettõl függ, a testi adottságaid miatt nem kell magad szégyellned.
Persze a fiúnak.
pfujj, ne is vetkõzz le:S
Erõltesd meg magad és kérdezd meg a barátod. Ne mások hülye véleményével foglalkozz. F
persze, hogy szeretem :) mindegy milyen a punci, csak szõrös legyen az a lényeg :) nem muszáj full dzsungel, de azért legyen rajta rendesen :) utána, hogy milyen a csikló vagy a kisajak, az már teljesen midnegy :) Kedves Kérdezõ hány éves vagy? :) Én 24/F
Én is úgy tudom, hogy semmi köze sincs a korhoz....genetikai adottságok függvénye...öröklött tulajdonságok. Lehet rajta változtatni akit nagyon zavar...plasztikai sebészet....de szerintem nem érdemes.Mindegyik punci úgy szép ahogy van...!
genetika
azért van ez, mert minden ember más. nem találsz két egyforma embert. nekem a második fajta van. nem korfüggõ. NINCS összefüggés, de ha tudni akarod 19 éves vagyok.
Nem találtok a barátnõiddel jobb szórakozást, mint összehasonlítani egymás punciját?Mi értelme van neki?Ha nem tetszik a tied, akkor mit teszel?Elmégy plasztikai mûtétre? Mindenkié olyan, amilyennek a természet megalkotta.A párkapcsolatot egyáltalán nem befolyásolja, hogy lóg a kisajka vagy éppen feszes. Okosabb dolgokon törd a fejed.
Szerinted ez a férfiakat érdekli? :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat eddig talán a 10%-lékuk volt válasz a kérdésre de nembaj azért így tovább. De legközelebb a kérdésre válaszolni jó!!! Köszi
Megpróbálok a kérdésedre válaszolni. Nekem "babapuncim" van és igen, kívülrõl "csak" egy vágás. 18 vagyok, nem korfüggõ. Én imádom, hogy ilyen, szerintem nagyon szép és a barátom is imádja, neki meg pont ez a típusú az "ideálja", mint az elõzõ válaszolónak a "lógós". És ez már nem fog változni, ilyen marad a formája. Szerencsére. :)
Ja és még azt kihagytam, hogy örökölni lehet anyukától, nagymamától vagy egyéni is lehet. Amikor megszületsz mindenkinek olyan babás van, aztán ahogy mindened nõ, ott is nõsz. És az évek alatt kialakul, hogy milyen lesz, hogyan nõ, fejlõdik.
Szerintem mindkét típusban van mit szeretni, ha kilóg a cica nyelve az szép, mert mikor pattanásig van izgatva szinte látni ahogy pirul el, tiszta aranyos, és általában szeretik is ha azzal is foglalkoznak, a szépen záródó meg azért mert olyan mint 2 barackszelet, megenné az ember leginkább ;) A kérdésed meg kb ilyen szinten volt komoly, mintha én megkérdezném, hogy miért nem egyforma méretû a farkunk?
Aki a haverjaival röhög a "salátás" puncin, az egy nagy suttyó. Senki sem tehet a kis- és nagyajkai méretérõl, a puncija formájáról. Remélem, titeket is kiröhög majd egy csaj, mert béna formájú a makkotok vagy hülyén görbül a faszotok vagy kicsi a herétek. Másrészt meg, mint látható, ez ügyben is mindenkinek más tetszik, és nyilván mindenkinek leginkább az épp aktuális kedvese puncija tetszik a legjobban a világon. Ezzel együtt én is azok közé tartozom, amelyik él-hal a kilógó kisajkú puncikért, én is sokkal izgatóbbnak, szexuálisan gerjesztõbbnek tartom, mint a zárt babapuncit, amikor egy lánynak csak a vonalat látom a lába közt (a szélsõséges tevepata változat, amikor ráadásul még az a vágás is nagyon lent kezdõdik és húsosak a nagyajkak, egyenesen nem tetszik). Ettõl függetlenül még sosem ezen múlt, hogy szerettem-e egy lányt vagy se, és nem ezen múlt, hogy jó volt vele az ágyban vagy se. A mostani szerelmemnek azért szerencsére "salátás" a puncija, és ha már ránézek, merevedésem van, annyira szexre hívogatónak tartom. Ráadásul neki az egyik kisajka lóg csak ki nagyon, vagyis felemás a szárnyacskája, és ezért a különlegességért is imádom. Mielõtt még az éretlen suttyók ezen elkezdenének röhögni, szíves figyelmükbe ajánlanám, hogy az õ két kis mogyorócskájuk se egyforma méretû, sõt, lehet, hogy még nem is egy szinten lógnak.
Nem tudom, hogy te melyik csoporthoz tartozol, de ez kb az, hogy miért van valakinek kék, valakinek meg barna szeme. Amúgy nekem a lógós variáció jön be, az szerintem sokkal izgatóbb.
ez pont olyan kérdés mint hogy kinek miért olyan az arca amilyen... mert olyannak született.
nekem a barátom azt mondja a puncimra h barack :) formája van :)
nemtudom de ameiknek lóg mindig röhögünk rajta és azt mondjuk a haverokkal hogy : lecsóra van már qrva:D:D vagy salátás... 18/f
A kérdező hozzászólása: nem aszt kérdeztem hogy érdekli-e ez a férfiakat hanem aszt hogy miért olyan!!!!!!
Elsõ vagyok 17/F
nekem is kilátszik:) de a barátom nem mondta még h zavarja:)

Miért nem tudom rendesen leborotválni a puncimat? A nagy ajkakkal mindig egy csomót kell szenvednem. Van még így ezzel valaki?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...

Én is így vagyok vele... van amelyik lefelé nõ, van amelyik felfelé, össze-vissza... többször átt kell mennem, lassan, hogy maradéktalanul eltávolistam mind...
Én rárakom a lábam a kád peremére, és úgy könnyebben elérhetõ! xD Amíg meg zuhanyzónk volt, addig a wc-re raktam a csülkeimet(ott volt mellette). xDxD 16/L
Ha éles a borotva akkor elvileg könnyûnek kell lennie. Tedd szét a lábad, vagy csak húzd fel az egyiket, az egyik kezeddel feszítsd ki ott a bõrt, a másikkal meg borotváld le. Nekem 2 perc alatt megvan minden nap.
csak gyakorlat kérdése...én is lefeszitem egyik kézzel a borotvával meg minden irányból átmegyek rajta, hip-hop kész is...intim lemosóval kend be elõtte, így jobban csúszik :D:D:D és egyszerûbb. Szappant, tusfürdõt viszont sose használj, mert könnyebben kaphatsz el gombás fertõzést.
Nekem is csomó idõbe telik megszabadulni a dolgoktól. Már beletörõdtem, hogy sajnos jó munkához idõ kell.
én is mindig szenvedtem vele, DE!!! a páromnál találtam egy WILKINSON zöld szinü borotvát, már egy ideje azt használom és pikk-pakk megvagyok a borotválással. próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
Borotvahab is csodákra képes amúgy :)
Mert hülye vagy
Húú most így hirtlen nem tudom. Mutasd csak, nekem is meg kellene szagulnom a puncid, ha én is beizgulok rá akkor lehet hogy ez általános.
Lehet hogy egy perverz állat vagy. Próbáld ki a kakiszexet. Lehet hogy az is tetszeni fog neked.
Ez attol van, hogy...hmmm, neha nem artana megmosni, de tenyleg csak neha...
de mégis mi az, hogy "büdös"??!! Mert minden puncinak/[email protected] van egy kis természetes illata, ez elvileg a szexuális vágy fokozását is segít/het/i. Szerintem nem gáz, hogy ráizgultál :D szóval van a punciillat és van a büdös punci, ami viszont gáz. De az, hogy illata van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy büdös! Kinek a pap, kinek a papné... :P
jegyezzétek már meg, nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki
így nõtt, felemás:) fogadd el így, nincs semmi gáz vele
jó az hidd el!
jobb, ha azt írjuk hogy mutáns vagy? amúgy nincs baj vele, és muszáj lesz elfogadnod.
semmi gond. sokan a csupaszt szeretik vagy nagyon kevés szõrt, na mindegy ha borotvált és a [email protected] bemegy akkor no problem
ha nincs HPV-d vagy visszetérõ csúnyanevû fertõzésed akkor csak jó lehet
meg azt is, hogy ennek köze nincs a szüzességhez
Lehet a masztitól elnyújtottad. Ha jobb kezes vagy a jobb oldalon olyan...
Nekem meg a két herém nem egyforma, az egyik szemem picit nagyobb a másiknál (egy-két ember vette eddig csak észre rajtam kívül), nem érdekel. 21/F
Az enyem is ilyen!
Ne aggódj, minden punci más, és a Te punciddal sincs semmi baj.
Nekem is ilyesmi, egyik egyáltalán nem lóg ki, a másik meg egy picit igen. Szûz vagyok még én is, de pettingelni már pettingeltem, és eddig egyik fiút sem zavarta.
#16, szerinted a kisajkak a sok szex miatt lógnak ki? :O Mert akkor az összes pornószínésznõnek a térdéig lógna...
sztem a szétkúrt pun-cinak és a babapun-cinak is megvan a maga bája. Nekem pl amúgy a hasizmom felemás, egyik kíjebb áll mint a másik, nagy szám f18
Bezzeg az, hogy az agyadnak csak a sminkelésért felelõs része mûködik, egyáltalán nem zavar. Gratulálok! Amúgy ne aggódj, idõvel majd rojtosra dugják az egészet!
Nem hiszem el. Ilyen nincs. Bizonyítsd be...
Biztos a puncid nézed?
#9, ugye ezt nem komolyan írtad?! Kérdezõ, a testünkön semmi sem szimmetrikus (nekem pl. egy kicsit nagyobb az egyik mellem, mint a másik - persze nem látványosan). Sokaknak nagyobb egy kicsit az egyik lábuk stb. Neked a nagy- meg kisajkaid nem egyformák, ez ennyi. Ne aggódj miatta, akit meg zavar, sürgõsen rúgd ki az ágyadból, mert a finnyás, nem érdemli meg a puncit. 24/l
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs semmi betegség akármim. Csak engem nagyon zavar, hogy az egyik oldala sokkal nagyobb, meg ijenek.
rakhatnál fel képet:D még nem láttam ilyet:D
én tudok salátaöntetet ajánlani
Okozhatja. De akkor azt az ételt fel kell függeszteni.
Nem lehetséges, hogy inkább a fogzástól?
Igen, okozhatja. "Erõsebb" a kakija. Nekünk is volt így és most is van olykor. Én soducream-et használok és nagyon hamar rendbe teszi.
A kérdező hozzászólása: Van fogzás is, mert elég nyûgös, ömlik a nyála, többször is van kaki, mint máskor, a keze állandóan a szájában, mindent rág stb. Éjjel is felkel mostanában. De milyen összefüggésre gondolsz?
Fogzáskor sok nyálat nyel, elég savas ilyenkor a széklet és az is kicsípheti a fenekét. Fogzáskor elég sok babának kipirosodik, sõt elég csúnya tud lenni a popsija. Sudocrem és többszöri szellõztetés nálunk szokott segíteni.
Szerintem jobb lenne ha orvosnak mutatnád meg.
Nálunk akkor fordult elõ mikor fûszeresebb volt az étel(ne erõs paprikára gondoljatok).Fogzástól is lehet!!!
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszönöm mindenkinek, ha nem javul, elmegyünk a héten dokinénihez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!