Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy követtem el, (46 db)

Nagyon nagy hibát követtem el. Fiúk! Ti megbocsájtanátok ezt?

Egy kapcsolat elején vagyok még. Mármint viszonylag. Most léptünk át abba, hogy szeretkezünk is. És nagyon kedvelem a srácot, nagyon aranyos, de persze van néhány hibája, de a személyisége és õ maga is nagyon tetszik. Azt érzem, hogy lehetne sokkal komolyabb is a dologból, viszont a szex részével most kicsit melléfogtam azt hiszem.

Legjobb válasz: Ez illene megbeszélned vele.

Ez illene megbeszélned vele.
Hát ezt mindenképp meg kell beszélni. Szerintem én is igyekeznék figyelmesebb lenni és megkérnélek a rendszeres intimtornára, az elvileg segíthet. Aztán meglátjuk
Én megbocsájtanám. Ennél volt már durvább hazugság is, amit megbocsájtottam. Legközelebb viszont biztos figyelmesebb lennék.
A legjobb ha õszinte vagy! Nem hiszem, hogy elhagyna, de arra készülj fel, hogy az önbecsülését lenullázod. És azt visszaadni neki, nagyon nehéz, ha lehetséges.
Ha én a srác helyében lennék, elhagynálak. Nem azért mert hazudtál, vagy ilyesmi, bizonyos pontig még rendes is tõled, csak nem szeretnék olyan kapcsolatban élni, ahol nem tudok jól teljesíteni, akár szexuális téren, akár nem. Márpedig a farka már nem fog nõni.
A kérdező hozzászólása: Nem, tudom, mindenképpen el kell mondanom Neki...:( Csak haragszom magamra, és kíváncsi lennék hogy ti hogy reagálnátok erre...próbálok felkészülni mindenre. Mert tudom ha haragudni fog azt jogosan teszi majd és azt is ha elküld a francba:(
ha most hazudsz neki, annak nem lesz jo vege
Hááát ez bizony nagy probléma. Én is jártam így, hogy nem éreztem semmit, akármit csináltunk. Végül dobtam, a szex túl fontos ahhoz, hogy ezt elviseljem.
Hát mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha izgatná a csiklódat.
Próbálj meg intimtornázni az segítene

Tegnap nagyon nagy hibát követtem el?

Tegnap többször is összevesztem a barátnõmmel, elsõnek az miatt hogy FB-n like-oltam egy lány képét még hónapokkal ezelõtt, azután meg jött a mell méretével... persze nekem semmi bajom a méretével hiába mondom neki nem fogja fel. Aztán addig idegesített amíg elmondtam neki hogy nekem kezd unalmas lenni a szex. Nem irányít minden úgy van ahogy én akarom. Azt mondta teljesen kiábrándult belõlem ez miatt most idõt kért tõlem hogy ne keressem majd õ fog. Szerintetek sem keresem? :(

Legjobb válasz: ezek a mai fiatalok... hagyd a fenebe.

ezek a mai fiatalok... hagyd a fenebe.
A kérdező hozzászólása: igen ezt szeretném én is! :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! mindenkinek!
Akkor most ne kérj, és meglátod, õ szeret-e annyira, hogy keressen és békülni akarjon. Ha nem, akkor úgyis mindegy.
A kérdező hozzászólása: De szeretem csak utálom mikor tök jól megvagyunk és elkezd vitázni valami oltári hülyeségen ... és mindig nekem kell bocsánatot kérni
ez egy hülye pitsa, hagyd a fenébe
Dehogy szereted.
A kérdező hozzászólása: jaa és célozgattam neki rá de semmit nem változtatott rajta... Nem tudom mi legyen õrülten szeretem de ezeket a dolgokat nem igazán bírom :/
A kérdező hozzászólása: Nem a legjobb pillanatba mondtam el neki az tény ... de így érzem. Állandóan fel idegesít hogy õ nekem nem jó meg stb. Nem bírom vele elfogadtatni egyszerûen hogy õ kell nekem csak. Meg ha 1 hibát elkövettek 1évig hallgatom utána ...
hát én is kiakadnék ha ilyet nyögne be a férjem veszekedés közben:) de azért megmenthetõ a kapcsolat... szerintem is keresd.. kérj bocsánatot... viszont ilyenen veszekedni mert like-oltad egy lány képét???? a férjemtõl már el is válhattam volna vagy õ tõlem... ha ennyire féltékeny és még ezt is szabályozni akarja neked... hát... nem tudom...
Gondolj bele fordítva.. Veszekedés közben benyögi, h unalmas a szex veled. Te örülnél? Szerintem keresd, vagy csak írj neki. Sms, fb. Jelezd, hogy szereted. Már persze, ha akarod. :)
Már bocs, de szerintem a csajod nem teljesen 100-as.
Töröld a facebook profilod. Manapság valakinek az egyenlõ az életével.
Kit öltél meg?
Harapjad le az egyik ujjadat. Van még helyette másik 9.
Ülj szögbe. Poént félretéve nem tudok világmegváltó tanácsot adni, tedd túl magad rajta és kész.
Magyarán szólva azért kérsz segítséget, mert úgy érzed, hogy nem bántad meg eléggé amit tettél? Ha tényleg annyira fáj, nem itt kérnél tanácsokat saját magad megbüntetésére, így max. az enyhe bûntudatot próbálod teljesen lerázni azzal, hogy "na jól megmutattam magamnak, ezentúl nem lesz ilyen". Önmagánál senki sem tudja jobban kínozni saját magát!
Okold magad mindenért, legyél szigorú magadhoz, zárkózz el mindenkitõl. Hidd el, ez elég büntetés lesz.
Kecskét háltál?
Kezd el tépkedni a fogad! :) Vagy szurkálmi a fogínyed! Az tud fájni, de ha a lelked akarod büntetni mindenkivel szúrj ki! :D
Nekem nincs Facebook profilom... akkor én egy szellemlény lehetek! Eltávoztam az élõk közül és csak most döbbentem rá! Mi lesz így velem!
lépj LEGO-ba
írd le nekem :)
szúrj gombostût a körmöd alá.
Ha olyan durva, lesz még esélyed rá, hogy szenvedj! :D Viszlát a pokolban! :D
Mit tettél?:D
Én is szoktam így érezni, néha jó ha lelkileg lehúzza magát az ember, olyan, mint egy megtisztulás, de ezt kevesen értik meg szerintem. Semmit nem tudsz csinálni, majd lesz másik alkalom, ahol dönthetsz másképp.
mit csináltál?
ülj rá egy kaktuszra nadrag nelkul;)

Nagyon nagy hibát követtem el. Mit tegyek, hogy az egész családom megbocsájtsa?

Legjobb válasz: Ki ne fejtsd már mi bajod, de tényleg. Agybajt kapok az ilyen gyökér kérdésektõl.

Ki ne fejtsd már mi bajod, de tényleg. Agybajt kapok az ilyen gyökér kérdésektõl.
2-es válaszoló vagyok. Figyelj én elszívtam egy cigit nemjött be nemszoktam rá és hülye lennék kifizetni annyi pénzt érte, másodszor piálás az ha mértékkel csinálod és csak buliban az nembaj csak ne csináltasd fel részegen magad. Emellett a piáról és a cigirõl szokj le az hogy elvesztetted a szüzességed az nem egy olyan nagy baj ha olyannal csináltad akivel érdemes, de ezt kétlem. Tanulni meg tanulj mert többet érsz vele erre ennyit tudok mondani. Ja és énis 17 vagyok csak ellenkezõleg férfi.
Nyugi kérdezõ! Nem követtél azzal rosszat, hogy elvesztetted a szüzességed 17 évesen. Arra figyelj, hogy mindig védekezz, mert gondolom se neked, sem a szüleidnek nem hiányzik az, hogy ilyen fiatalon teherbe ess. Próbálj meg õszinte, komoly kapcsolatokba menni, ahol tisztelnek és szeretnek, nem csak kihasználnak. Pia, cigi: Nem kell az neked. Csak felesleges pénzkidobás, egészségtelen is. Sokan ettõl érzik magukat menõnek, szerintük így lesznek a csapat tagja. De tudod mit? Kell a fenének olyan csapat, ami csak akkor vesz be, ha cigizek és iszok. Azok nem is igazi barátok. Tanulás: Próbálj javítani, zárd le a rossz periódusod. Koncentrálj arra, hogy hova szeretnél továbbtanulni, vagy mi szeretnél lenni, s erõsítsd azokat a tantárgyakat.
érdekes, én is 17 évesen feküdtem le elõször egy fiúval, de nem kaptam érte letolást. talán azért, , mert elõtte anyámmal beszélgettem ezekrõl a dolgokról, ill. a védekezésrõl. azis elõfordult, hogy hétvégén elmentünk sörözni az osztállyal, sõt pár cigi is elfogyott, de ez sem volt halálos bûn, mert elmondtam anyámnak. talán ha nem titkolóznál, hanem õszinte, normális kapcsolatod lenne a szüleiddel, akkor nem te lennél a család fekete báránya.
A kérdésed és a kommentjeid alapján anyukádnak nincs min csodálkozni, tipikus eset vagy. Sajnos egyre több az ilyen típusú fiatal, tisztelet a kivételnek. Elõbb kellene némi értelem, csak utána tudnál változni. 37 éves anyuka, aki hasonló tinédzserek közt dolgozik.
"pfff. sok negatív kommentelõ.. " Mégis mit vártál? Különben meg nem tudom, mire vársz, 17 éves vagy, arra van eszed, hogy megtaláld azokat a helyeket, ahol piával/ciggivel kiszolgálnak, és hogy ezeket eltitkold a szüleid elõl, de azt nem tudod, hogy mit tegyél azért, hogy megbocsássanak? Logikus...
17 évesen pont ilyen voltam. Jobb ilyenkor kiélni magad, mint 12 évesen vagy ha eltolódik 25 éves korodra. 25 évesen nem próbálgatni kell magad, addigra már kell legyen egy képed a világról, hogy mit szeretnél, mi érdekel, milyen egy igazi párkapcsolat. 16-17évesen ittam, cigiztem, nem feküdtem le fûvel fával, tartós kapcsolatom volt. Akkor bizony átvertek 2és fél évig egy kapcsolatban, amibõl nagyon sokat tanultam, jobb volt akkor rájönni, mint 30 évesen. Anyukádat biztos hirtelen érte a dolog, majd megbékél szerintem. egy szülõnek te mindig a gyereke leszel, mindig gyerek leszel, nehéz szembesülni vele, hogy felnõttél.
Hát én 18 vagyok és bár már nem szûz, de nem értem, minek a pia, meg miért nem lehet megtanulni azt a minimális anyagot, ami elég egy 3-ashoz legalább. Most ez nem szent beszéd, de jogosan haragszanak rád, gondolj bele, fizetik a dolgaidat, felneveltek és a végén azt kapják, hogy hazudozol és másoktól tudják meg, hogy miket csinálsz. Itt nem a szüzességen van a hangsúly, mert azért már nem lehet annyira elítélni 17 évesen, de a többire gondolom nem a szüleid tanítottak.
22-es: a kiskorúakat piával kiszolgáló helyek megtalálásához teljesen másfajta érzék szükséges, mint az emberi viszonyokhoz, ezt te is tudod, szóval egyáltalán nem furcsa, hogy "arra van esze" erre meg nincs. nem ismerjük a szüleit.. lehet, hogy csak simán új még az anyjának, hogy a pici kislányának hirtelen szexuális élete van, és bulizni jár, de lehet hogy tényleg nehéz esetek a szülei, ezt nem tudhatjuk. A kérdezõnek én is csak azt tudom mondani, szerintem is elé kéne állni, hogy "Igen anyu, tudom hogy ez most sok neked így hirtelen, de igen, lefeküdtem valakivel, ne félj, védekeztünk, és jó élmény volt, nem estem pofára, semmi baj. 17 évesen ez nem kirívó eset. És igen, ittam, de mértékkel, és cigiztem, de nem annyira jó, hogy rászokjak. És bocsánat, hogy eltitkoltam, féltem, hogy mellbevágó lesz neked mindez egyszerre". Na ezt így szó szerint.
Tanulj meg helyesen írni. Aztán pedig tanuld meg azt, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek. Ha úgy érzed, hogy hibáztál, kérj bocsánatot egyszer, és ennyi. Aki megbocsát, az megbocsát, aki nem, az úgy marad. Nem a te dolgod a többi. (De a bocsántkérés õszonte és mélybõl fakadó legyen, valamit az utána jövõ változtatás magadon - különben az sem ér semmit!)
Mondd el neki.Esetleg kapsz egy pofont, talán lesz egy kis rinya is, de egy idõ után elfelejtik.
Kérj anyukádtól õszintén bocsánatot és kövess el mindent, hogy helyrehozd a hibákat. Tanulj többet ne csavarogj annyit stb. Nem sokkal vagyok nálad idõsebb nekem is volt egy ilyen korszakom (szerintem mindenkinek), de benõtt a fejem ennyi. Mindenkinek ki kell élnie valamikor magát. Szerintem az a gáz meg gusztustalan amikor valaki gyereket vállal huszonévesen nem is egyet aztán rájön, hogy hoppá pasizni bulizni akarok. Sajnos nem egy ilyet látok a környezetemben. Szerintem ez gusztustalan. Ne aggódj annyira gáz dolgokat nem tettél és nem késõ, hogy helyrehozd a hibáidat. Most húzd meg magad egy jó ideig aztán majd az idõ elintézi! Fel a fejjel
Nagy hiba, de nem akkora, hogy egy jó család ne bocsássa meg neked. Én is nõztem, cigiztem már 15 évesen, bár anyám hevesen tiltotta, és 16 évesen már ittam alkoholt, és nem züllöttem le. Azt mondom neked, hogy ne csináld, és akkor megbocsájtanak biztosan. 43/f
A kérdező hozzászólása: pfff. sok negatív kommentelõ.. FIATAL KOROTOKBAN SZENTEK VOLTATOK?! csak mert tudtok engem osztani, de biztos ti is voltatok ilyenek.
Kedves 13. válaszoló! Érdekes, én is 17 éves vagyok, de soha nem ittam, cigiztem, nem is fogok, még szûz vagyok, és egy jó pár évig még az is maradok. És hogy egy buliban a hangulat miatt inni kell? Hát ha olyan a hnagulat, hogy inni kell, akkor ne nevezzük bulinak.
Írd meg nekem priviben, hátha tudok segíteni.
Úristen, az elsõnek igaza van? Mégis magyarázat nélkül honnan szopjuk ki?
A kérdező hozzászólása: az történt hogy anyukám úgy tudja hogy szûz vagyok, és a fülébe jutott, hogy már nem.. meg megtudta hogy lógtam suliból, rossz jegyek, cigi, pia... és nagyon haragszik rám ezek miatt..
2. vagyok [email protected], remélem elver.
Tudod, normális ember elõbb gondolkodik, aztán cselekedik.
hány éves vagy? Õszintén! ha ezt megírod aszerint segítek :)
A kérdező hozzászólása: 17
nem kéne gyökérnek lenni, lógni, piálni, és lehet még a családod is szeretne. hány éves vagy hogy ekkora bûn h felcsináltattad magad? 13? a kérdés alapján többet nem nézek ki
Most komolyan, neked 17évesen mások segítsége kell ahhoz, hogy tudd mi a teendõd? Hát tessék, csinálj mindent másképp, mint eddig, az-az, ne igyál és cigizz, tanulj jobban és ne ribanckodj. Nem mondom, hogy ne fiúzz, hiszen itt az ideje, de ésszel gyerekem.
Nem csinálták fel!! csak már nem szûz.... Na bumm, 17 évesen nem olyan tragédia...(nem is piros pont) de cigi, pia az már baj... Majd italos állapotban felcsinálnak...és leshetsz... Kicsit nem lehet terhesnek lenni...
Elõször is többet ne titkolj el ilyen komoly dolgot, másodszor ahelyett hogy piálsz és cigizel inkább tanulj.
Te hogy élted meg az elsõ együtt létet?

Nagyon nagy hibát követtem el?

Sajna nagyon csúnya dolgot csináltam, de a jó cél érdekében. BArátnőm 17 éves, és a barátja igen messze lakik tőle, két óra az út körülbelül. A srác egy ideig nem tud kiutazni a barátnőmhöz bizonyos okok miatt. A barátnőmet a szülei nem negedik ki viszont a sráchoz, így a barátnőm titokban szökött el általában. Én fedeztem őt. Tegnap is titokban szökött volna ki, én fedeztem volna, viszont az apukája kileste az egészet. BArátnőm felszállt a vonatra, hogy megy a pasijához, én meg mentem haza, mikoris megállított az apukája. Egyszerűen lesokkoltam, mondtam, hogy nem tudom hová ment a barátnőm, de végül kiszedte belőlem.... Én nagyon bánom azt, hogy hazudtam és csalódtak bennem, ugyanakkor a srác nagyon megbízható, ezért is fedeztem a barátnőmet. a Srác az életét adná a barátnőmért.. Én most nagyon bánom hogy egyrészt hazudtam, másrészt nem tudtam megvédeni a barátnőmet a végén... A szülei tudom, hogy hatalmasat csalódtak bennem. A barátnőm nem mondta, hogy haragudna rám, de ha haragudna szerintetek jogos lenne?

Legjobb válasz: Te megpróbáltad fedezni.Az már nem a te hibád,hogy nem sikerült.És ráadásul még õ szökött ki te meg védted.Ha megharagudna rád akkor nem is igazi barátnõ.

Te megpróbáltad fedezni.Az már nem a te hibád, hogy nem sikerült.És ráadásul még õ szökött ki te meg védted.Ha megharagudna rád akkor nem is igazi barátnõ.
Ne haragudj, de hülyeséget csináltál. Gondolj bele, ha ne adj Isten baleset éri, és a szülei azt sem tudják hol van, mi van vele. Nagyobb baj is lehetett volna, de tanultál belõle. A barátnõd meg ne haragudjon, õ is ugyanúgy benne volt, mint te.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nem haragudott meg, és az apukája se haragszik Hála Istennek.:) Azért tanúlságos eset volt.
A kérdező hozzászólása: Ebben igazad van. Hibáztunk mindketten. Csak egyszerûen nagyon szeretik egymást, és ígyis csak hétvégente egy napra tudtak találkozni. De teljesen igazad van.
Szerintem ha haragudna rád az nem lenne jogos részérõl.
szerintem mindkettõjüknek igaza volt mármint, ha tényleg rendes srác, és szeretik egymást a barátnõddel, meg minden, akkor azt hagy adják már meg nekik, hogy legalább együtt szilveszterezzenek viszont az is igaz, amit a 3. válaszoló írt, hogyha balesete lett volna vagy valami, a szülei nem is tudtak volna róla a dologról, mert te is hazudtál nekik de amúgy a barátnõdnek semmiképp nem lehetne haragudnia rád, nem a te hibád volt 14l

Tényleg Nagyon nagy bűn követtem el? 12/L

9évesen elvettem anyámtól (kb.10 ezret,vagy többet)még nem tudtam felmérni a pénz értékét,iskola otthonos voltam és még gyógytesire is jártam,a suliban kaptam ebédet,de az nem volt elég,a pénzt amit elvettem t?le azt kajára-innivalóra-édességre költöttem el,a barátn?mmel együtt.Nagyon szánom-bánom a tettemet,bárcsak hamarabb gondolkodtam volna.Nem bírok a szemébe nézni,se a tükörbe.Gy?lölöm magamat-e miatt,be vallani nem merem,félek hogy kitagadna,én nagyon szeretem ?t,és szívb?l meg bántam ezt a cselekedetemet!A barátn?mnek nincsen b?ntudata,de nekem nagyon is az van! Segítsetek,mit tegyek? 12/L

Legjobb válasz: Zsebpénzbõl add neki vissza. Amúgy meg mindenféleképpen valld be! Emiatt biztos nem tagad ki se semmi... Esetleg lecsesz. De mivel látja rajtad, hogy tényleg megbátad annyit fog mondani, hogy ejnye-bejnye legközelebb iylen ne legyen.

majd írj hogy sikerült :) Am drukkolok neked és meglátod ha bevallod utána jobban leszel !
Zsebpénzbõl add neki vissza. Amúgy meg mindenféleképpen valld be! Emiatt biztos nem tagad ki se semmi... Esetleg lecsesz. De mivel látja rajtad, hogy tényleg megbátad annyit fog mondani, hogy ejnye-bejnye legközelebb iylen ne legyen.
Hibát követtél el, mert anyukádtól kellett volna kérned, nem önkényesen elvenni. De haladás, hogy belátod, hogy rosszat tettél. Ilyenkor a következõ lépés, hogy a szüleidnek is elmondod mit tettél. Hidd el, hogy értékelni fogják. Neked is jobb lesz ettõl a lelkiismereted. :) 21/N
Mondd el anyukádnak, és mondd el, hogy bûntudatod van!! Sztem ez már jellemfejlõdés.
Szia! Szerintem ha õszintén elmondod anyukádnak és azt is hogy rettentõ bûntudatod van miatta, és elég nagy lecke volt ez neked, akkor meg fog bocsátani. Én 100 forintot vettem ki 1x anyu pénztárcájából a tudta nélkül, de 2-3 nap lelkiismeret furdalás után elmondtam neki. Hát nem volt tõle nagyon boldog, hogy megloptam, de megbocsátott érte. az volt az elsõ és az utolsó eset , hogy a tudta nélkül belenyúltam a pénztárcájába....nekem volt példaértéke.
Ez most jutott eszedbe?
Menj, és ne vétkezz többet!
Miért kellene elmondanom anyukádnak? persze, szép az õszinteség, nem nem feltáétlenül jó minden esetben. Ha a lelkeden könnyítesz ezzel, akkor tedd meg, de ne azért, mert enélkül bûnösnek tartod magad. Rájöttél, hogy hibáztál - ahogy mindenki más is szokott -, ez jó dolog. Bocsáss meg magadnak, ahogy írták, 2ne vétkezz többé".
3 éve volt! Tedd magad túl rajta és szégyelld magad! Am meg feleslegesen csinálod magadnak a hisztit, ha eddig nem jött már nem fog. Tedd úgy jóvá h sokat segítesz otthon és add vissza a pénzt ha tudod, ha nem tudod akkor meg segíts minél többet.
A kérdező hozzászólása: és a szüleid tudják???
A kérdező hozzászólása: nem egyszer történt 5-6 alkalommal (9 évesen)
Rájött akkor hogy eltûnt a pénz?Még csak 9 éves voltál, azóta 3 év eltelt, megbántad, azóta sem csináltál ilyet, nem is tervezed.Beláttad hogy ez bûn.Nem olyan nagy bûn így utólag, leálltál vele.Sunyiba elloptad, 1szer fordult elõ.Van aki képes megverni az anyját a pénzért.(ismerek ilyet)Ráadásul jóval idõsebb, el is szórja utána.Majd ha lesz munkád néhány év múlva(diákmunka), vagy:ha kapsz pénzt pl:szülinapra, nagyszülõktõl, add anyunak.Annyi idõsen én is lopkodtam, igaz csak aprópénzt, keveset(kb 12 éve)én is csokira költöttem.Én is csináltam égõ dolgokat gyerekként.
A kérdező hozzászólása: dehogy is, én elszeretném mondani!!
remélem még nem mondtál semmit anyukádnak. Ha eddig nem derült ki, akkor most halgass tovább. feleslegesen csinálnád a feszkót.
A kérdező hozzászólása: mnsgyon köszönöm, az utólsó válasz adónak!
szerintem ne este mondd el neki, hanem valamikor napközben, mondhatod neki, hogy valamikor régen tettél egy olyan dolgot, amit már százszor megbántál azóta, és szeretnéd, hogy megbocsásson neked, és utánna meg azt, hogy mi volt az a dolog. Elõször lehet, hogy ideges lesz, de utánna meg fog békélni, és neked is könnyebb lesz a lelkednek.
De most mi az ami miatt ez ennyire feljött benned, mert látszik, hogy nagyon foglalkoztat a dolog de 3 év alatt nem jutott volna eszedbe bocsánatot kérni..:Dmind1 4szemközt mondd el anyudnak lehet még meg is mosolyogja az egészet :) :)
A kérdező hozzászólása: nem! csak most írtam meg! de köszönöm, kioktatást l, lecseszést nem kérek, abból van elég!
A kérdező hozzászólása: ma megpróbálom elmondani!
A kérdező hozzászólása: ezen minden gyerek átesik?(nagy többsége)??
A kérdező hozzászólása: de anyám (kicsit ideg beteg, már dokihoz is jár)
Nem, én sosem lennék képes lopni pl. még 5 Ft-ot sem. Viszont egyszer suliban nálam maradt egy olló, ami a tanár ollója volt és ugyanolyan volt, mint az enyém. Nagyon kereste hetekig, mindenkit egyenként kérdezett, én is azt mondtam, hogy nem láttam, mert tényleg nem tudtam, hogy én tettem el. És kb 1 év múlva mikor rendet raktam, vettem észre, hogy két egyforma ollóm van, és akkor jutott eszembe, hogy úristen, a tanár ollója. Akkor már nem mertem visszaadni neki, de örök emlék és nyomasztó nagyon.
Nem, nem esik minden gyerek át azon, hogy meglopja a szüleit.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: demimkor mondjam el?napközben vagy lefekvéskor, nem akarom hogy a többi családtagom is megtudja mert eggyütt élek a nagyszüleimmel!
Velem volt ilyen kamaszkoromban, mert nem kaptam meg semmit (úgy éreztem), de kinõttem. Persze megbocsáltottak a szüleim, de ha szóba jön még felnõtt fejjel is "ciki". Persze most már nem tulajdonítok el semmit

Nagyon nagy hibát követtem el, ha alkoholt ittam és lehet, hogy terhes vagyok?

Ma nem kellene, hogy megjöjjön, de semmi menstruációra utaló tünetem nincs. Tegnap viszont ünnepelni voltunk, ahol alkoholt is fogyasztottam. Ha mégsem jön meg és babás vagyok, árthat a babának?

Legjobb válasz: Nem ez biztosan nem arthat. Gondolom nem iszol rendszeresen, ha iszol gondolom akkoris mertekkel. Ha a kilenc honapot valki masszivan vegigissza, na az art a babanak. Egyebken nekem mikor terhes voltam azt mondta a doki, hogy egy dl vörösbort, minden vacsorahoz erdemes elfogyasztanom, mert verkepzö. Ne aggodj, nem lehet semmi gond!

Nem ez biztosan nem arthat. Gondolom nem iszol rendszeresen, ha iszol gondolom akkoris mertekkel. Ha a kilenc honapot valki masszivan vegigissza, na az art a babanak. Egyebken nekem mikor terhes voltam azt mondta a doki, hogy egy dl vörösbort, minden vacsorahoz erdemes elfogyasztanom, mert verkepzö. Ne aggodj, nem lehet semmi gond!
Szerintem sem árthat, van aki meg végigdohányozza a 9 hónapot és egészséges babája lesz. És arról ne beszéljünk amikor úgy esnek teherbe a fiatalok, hogy egy buliban jól leisszák magukat...és míg nem tudják hogy terhesek, addig is bulizgatnak és a babának nincs baja. Amúgy én is hasonló cipõben járok, én is ittam 1-2 pohárkával a barátnõm esküvõjén, és az sem biztos hogy terhes vagy, bár én szorítok! :)
Ilyenkor még nincs a szervezeted olyan szoros kapcsolatban a magzattal, mint késöbb. Még nincs méhlepény, nem onnan táplálkozik. Jól ki van ez találva! Én is már babás voltam, amikor egymás után 2 hétvégét végigbuliztam, cigiztem. Amikor megtudtam, persze, leraktam a cigit és egy kortyot sem ittam. Most 29 hetes vagyok és minden o.k.! Nyugi! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kicsit nyugodtabb vagyok, és az igazság az, hogy 8 hónapja, mióta próbálkozunk nagyon odafigyelek mindenre és lehet, hogy pont a mostani "bakim" alkalmával jön össze. De persze még nem biztos ... Még van pár napom ...
2. válaszoló vagyok! nyugi! Remélem hogy nem jön meg és babásak vagyunk! Szorítok neked! Majd írj hogy mi van!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem )))o:

Nagy bűnt követtem el, ha fehérjenapon köretként francia saláta alapot (borsó, répa, burgonya) ettem főzve?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én is csináltam, ennél hatalmasabb "bûnöket" követtem el, mégis fogytam. :)

Szerintem nem. Én is csináltam, ennél hatalmasabb "bûnöket" követtem el, mégis fogytam. :)
Ha fõzve etted az baj.Nyersen a zöldségek semlegesnek számítanak, de fõzve, párolva(stb.), tehát nem nyersen baj.De ha még a fogyókúrád elején vagy nem olyan nagy gond :P

Nagy hibat kovettem el. Mit tehetnek, hogy baratok legyunk ujra?

Honapokkal ezelott az egyik legkozelebbi baratnom osszejott egy kozos ismeros sraccal, aki nekem is tetszett. Ez meg nem volna gond, volt mar ilyen a tortenelemben, tulteszi magat az ember rajta, meg nem is vagyok az a nyilvanosan szerelmi banatos tipus. Nem mukodott koztuk a dolog, a lany komolyan gondolta, a fiu sajnos egyaltalan nem. Eltelt par het, gyakorlatilag szexelgetesse degradalodott a kapcsolatuk. Es a baratnom nekem ontotte ki a lelket. Belefaradt, de valahogy meg volt gyozodve rola hogy az illeto elobb-utobb beleszeret...

Legjobb válasz: egyaltalan nem vagy egy hulye kis csitri,en is szinte ugyan ebben a helyzetben voltam,volt osztalytarsnomnek volt egy baratja,szoval mikor eloszor talalkoztak en is meglattam a fiut (de nekem is volt akkor egy "kapcsolatom")nagyon bejott nekem a fiu es en is neki,felvettem yahoora,tudta ki voltam,es azutan mar rendszeresen irt,reggelente hogy mi van vele hogy aludtam meg ilyesmi,de kozbe beszelt az osztalytarsnommel akivel jart,(nekem azt mondta a fiu hogy azert van a csajjal egyutt mert mindenki azt akarta hogy legalabb probaljak meg de hat nem sikerult,a ballagasom utan mentunk margittara es amiert adtam neki kicsengot kaptam tolle rozsat,nem volt koztunk semmi elso "ranidn" csak beszelgettunk,a baratnoje meg a fejebe vette hogy bisztos csokoloztunk(pedig ez nem volt igaz)es a fiu szakitott a csajjal azert mert nem mondott el a csaj a fiunak semmit,nem toltottek sok idot egyutt es 3het utan szakitottak,aztan elkezdett velem jarni es mar csak 8nap es egy evesek leszunk,mi nagyon boldogok vagyunk,mi velunk se alltak szoba a "barati" korunk de nem erdekelt,AZ A LENYEG HOGY SZERETITEK EGYMAST , ne torodjetek masokkal es masok velemenyevel,mert akkoar nagyon hamar vege lesz a kapcsolatnak,csakis egymassal torodjetek,nem te vagy a hibas azert mert a fiu nem szerette a masik lanyt,tehetsz te arrol?NM.

egyaltalan nem vagy egy hulye kis csitri, en is szinte ugyan ebben a helyzetben voltam, volt osztalytarsnomnek volt egy baratja, szoval mikor eloszor talalkoztak en is meglattam a fiut (de nekem is volt akkor egy "kapcsolatom")nagyon bejott nekem a fiu es en is neki, felvettem yahoora, tudta ki voltam, es azutan mar rendszeresen irt, reggelente hogy mi van vele hogy aludtam meg ilyesmi, de kozbe beszelt az osztalytarsnommel akivel jart, (nekem azt mondta a fiu hogy azert van a csajjal egyutt mert mindenki azt akarta hogy legalabb probaljak meg de hat nem sikerult, a ballagasom utan mentunk margittara es amiert adtam neki kicsengot kaptam tolle rozsat, nem volt koztunk semmi elso "ranidn" csak beszelgettunk, a baratnoje meg a fejebe vette hogy bisztos csokoloztunk(pedig ez nem volt igaz)es a fiu szakitott a csajjal azert mert nem mondott el a csaj a fiunak semmit, nem toltottek sok idot egyutt es 3het utan szakitottak, aztan elkezdett velem jarni es mar csak 8nap es egy evesek leszunk, mi nagyon boldogok vagyunk, mi velunk se alltak szoba a "barati" korunk de nem erdekelt, AZ A LENYEG HOGY SZERETITEK EGYMAST , ne torodjetek masokkal es masok velemenyevel, mert akkoar nagyon hamar vege lesz a kapcsolatnak, csakis egymassal torodjetek, nem te vagy a hibas azert mert a fiu nem szerette a masik lanyt, tehetsz te arrol?NM.
Nézd, nem titkos viszonyt folytattál hónapokig a barátnõd pasijával, úgyhogy szerintem nem lehet téged ezért hibáztatni. A lány tisztában volt vele, hogy nem szereti õt igazán az a fiú, de tovább eröltette a dolgot. A fiú téged szeret, bevallotta, és nem hitegette a csajt sem, mert ugye a történetbõl kiderült hogy nem. Tehát szemrehányást nem lehet tenni. Egyedül az lehet kínos, hogy egy baráti társaság vagytok, és én nem vagyok híve a barátnõm volt pasijával.... cimû keveréseknek. Lehet hogy más barátokat kell találni. A lány meg ha nem érti meg, és nem fogadja el, és nem örül annak hogy nem vettétek hülyére, akkor az az õ baja. Nekem is rosszul esne elsõre, de sokáig biztos nem tudnék haragudni, hiszen nem te csábítottad el, hanem a pasi nem szerette õt. Van ilyen. 30/N
Fogjuk fel másképpen a dolgokat: 1. a barátnõd nem kellett a fiúnak 2. te szeretted a fiút, és a sors összehozott titeket 3. az ismerõseitek ezzel az ellenségeskedéssel elveszítettek titeket, és ha ti foglalkoztok velük, el is érték, amit akartak. Ha szerelmesen közös programokat szerveznétek, meg közös képeket töltenétek fel közösségi oldalakra, és megszakítanátok a kapcsolatot a rossz akaróiktól, akkor nagyon jó, tartalmas kapcsolatotok lehet, mert mind a ketten szerelem miatt találtatok egymásra. 30/ ...neeem 27 sem.. csak 19 és fél / F :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat:) En se vagyok hive "egymas pasijai ujrafelhasznalasanak" sajnos igy alakult - korabban ez a baratnom is jott mar ossze vkivel akivel "tortenelmunk" volt es aki irant ereztem valamit - kulonbseg, hogy o elotte vallotta be h vmi alakul - en nem csinaltam belole ugyet pedig az orrom elott folyt - ez meg rosszul vette ki magat, igy:( A lany sajna biztos benne hogy mar elotte is kavarasztam a sraccal tehat hulyere vettuk - ami nem igaz, bar visszagondolva vannak dolgok amikbol adott esetben ez johet le (egy kocsival mentunk ketten egy buliba, ill egyszer egyutt kaveztam a sraccal es osszefutottunk...). Nem akartam konyorogni meg magyarazkodni, bocsanatot kertem, es ugy dontottem kivarom amig o jelentkezik - rosszul tettem? azt terjeszti a barati korunkben, hogy elarultam a baratsagunkat... rank meg mindenki fuj.

Szerintetek nagy hibát követtem el h eddig nem csajoztam és ezekután sem érzem h olyan nagyon kellene? 22f

Igazából nagyon jól megvagyok így nélkülük, mindig elfoglalom magam vmivel, suli, különböz? munkák, szabadid?mben meg ott a gépek, autók, motorok, m?szakilag és vezetni is szeretem, stb.. gyakorlatilag minden érdekel.

Legjobb válasz: Kissé ambivalnes amit írsz. Érzed, hogy meg kellene állapodni, de mégsem tûrnél el magad mellett senkit? Honnan tudod? Hiszen sosem próbáltad...

Kissé ambivalnes amit írsz. Érzed, hogy meg kellene állapodni, de mégsem tûrnél el magad mellett senkit? Honnan tudod? Hiszen sosem próbáltad...
*ambivalens
Tegnap este bennem is elõjött ez megint, hogy sok jó csaj mászkál az utcán, olyan kis sportosak csinosak, meg hogy milyen jó lenne ölelgetni meg elszórakozni vele, de csak attól félek hogy a mostani 17-18-19éves csajok, X idõ után már nem lesznek az én társaságomba valók Most 20 vagyok, szóval az én idõm is olyan hogy ha magamtól nem lépek vki felé, akkor lekések az ilyen finom pipihúsokról :D és utána már csak a 20++osakat fogom érdekelni :/ Ha jólérzed így magad, nem kell annyira foglalkozni vele csak bizony neked is kiesik a kamasz szerelem, mint ahogy nekem is úgyteltek el a 16tól 19ig tartó szakaszaim hogy, nem volt senkim 20/F
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz, h nekem is kiesett, de nem bánom annyira mert volt helyette rendeteg érdekes dolog más területen. Csak azt bánom h jó lett volna még ezt is bepaszírozni vhogy a csajos élvezeteket is :) Csak pont az volt a gond h akkor le kellett volna mondani a többirõl, nekem egyszerûen 99%-ban eltér az érdeklõdésem a lányokétól, jól elvagyok velük, de h én sétálgassak vkivel egy parkba meg fagyizzak meg ilyenek, hát elképzelhetetlen számomra :/ Az autók, motorok, elektronikai/mûszaki dolgokkal meg a csajok ellenségesek :D
sztem ráérsz még.
Ha jól meg vagy így, és emellett a lányokhoz vonzódsz biztosan akkor nincs gond. Nem olyan nehéz egy parkba fagyizni azzal aki tetszik, azzal már nehezebb hogyha nem vagy rá kíváncsi és nem is jön be. Az hogy a barátaid megállapodnak, az az õ dolguk, nem a tied. Mindenki maga irányítja az életét, legalábbis próbálja irányítani! Majd idõvel változni fog ez.
A kérdező hozzászólása: Az még tényleg lehet jó is, de h minden nap elmenni sétálni, hát én attól frász kapok :D Úgy vagyok vele h mindig mást szeretnék csinálni, minden nap, nyilván a kötelezõ dolgokon kívül.
Olyan csajt kell(ene) keresni akinek hasonló az érdeklõdési köre mint neked, és akkor van mirõl beszélni, és nem kell fagyizni.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondom h nem volt de végül összevesztünk még találkozás elõtt :D vagy volt aki messze lakott, de a legtöbbel egész egyszerûen nem jöttünk ki jól :/ Én meg nem vagyok olyan aki szereti hazugságokkal fûzõgetni a lányokat meg igérgetni h velem milyen jó sora lesz és stb.. Pár napig, hétig szinte bármelyik lánnyal elvagyok de akivel hosszú távon kibírnánk olyan nemnagyon akad. Egyébként így h semmit nem fektetek a keresésbe így is néha akad 1-2 jelentkezõ csak mindig a fent említett problémák jelentkeznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!