Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy hogyha nem akarom leszopni (1 db)

Nagyon nagy gaz hogyha nem akarom leszopni a partneremet?

tudom h a pasik elvezik...de ha en undorodom mar akkor ha ra gondolok.... nah????

Legjobb válasz: Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...

Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...
Én is undorítónak tartottam. A párom nem igényelte. 5éve voltunk együtt, ez alatt kb.2×mondta hogy azért egyszer jó lenne. Aztán mikor 3× mondta megleptem vele. Nem volt gusztustalan, bár én a végterméket nem veszem a számba, ezt kikötöttem. Addig ne csináld amíg nem érzed késznek magadat rá!
Szia, kapcsolatunk elején én leszögeztem a barátomnak, h figy, én azt sosem fogom megtenni. Azt mondta ok, õ így is szeret. Telt mult az idõ és õ egyre gyakrabban csinálta nekem. Egyszer elkezdtem csókolgatni neki ott lennt. Azt mondta, ne csinéljam, ha nem akarom. Most is csak ott tartunk még, h csókolgatni szoktam, néha többet is, de elég ritka. ha szeret, nem érdekli. Annyi minden más van. De arra rájöttem, h mindent megadnék neki, h jó legyen, uhogy sztem egyszer ezt is. Õ mindenesetre mindennél jobban értékeli a próblkozást.
Na, ez a legfurább, amit az utolsó hozzászóló irt. Õ nem teszi, mert undoritó, de õ simán hagyja. Az akkor nem undoritó a pasinak? Csak mert a pasi megteszi, mert neki az az elsõ, hogy a bnõjének minél jobb legyen? De ha nem akarod, tényleg nem kell megtenni. Én sokáig úgy gondoltam, hogy nem csinálom, de már elsõre megtettem. Kellemesen csalódtam. Sok lány késõbb gondolja meg magát. Mert megfelelõ higénia mellett, sztem semmi gond nincs vele. SÕT, nagyon jó látni, hogy a barátod menynire élvezi. És nem mondom, hogy nincs olyan pasi, aki nem akarja. De azért ez sztem nagyon ritka, még ha azt is mondja némelyik. :) Vagy annak, még nem volt benne része.
vannak olyan pasik, akik nem igényelik a dolgot. tehát így alapból nem az. Ha viszont a pertnered szeretné, te meg undotodsz tõle az gáz. Egyrészrõl azért mert van valami, ami amúgy természetes és te nem teszed meg neki, másrészrõl meg azért, mert gyakorlatilag attól undorodsz, ami számára az egyik legfontosabb dolog. Meg mondjuk azt is érdemes meggondolni, hogy ha oda beengeded, akkor amoda miért nem... Te ilyen vagy, ez egy dolog. de igazából szemrehányást sem tehetsz olyannak, akinek ez nem felel meg. mert õ meg amolyan.
SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Az én barátom azt mondta hogy szerinte megalázó egy lánynak (ez csak egy vélemény, nem akarok sérteni senkit) és nem is engedné meg nekem... Amúgy egyenlõre én sem tenném meg
Szia én a saját példámmal tudok elõjönni én már nagyon rég óta azt mondtam hogy én soha nem fogok leszopni egy pasit sem mert az milyen undorító mostani párom kapcsolatunk elején még kérte mondtam neki is utána márn em is akarta és 7 hónaposak voltunk mikor magamtol megfogtam és leszoptam nem tudom miért azt éreztem hogy felvagyok rá készülve és azóta kérés nélkül megteszem! Ha nem akarod NE tedd meg! Senki nem kényszerthet rá ha a partnered nagyon akarja akkro mond meg nyugottan hogy még nem akarod megfogja érteni sok sikert és NEM GÁZ HOGY NEM AKAROD nagyon sokan így vannak vele sõt van oylan férfi ismerõsõm aki egy csajtól sem kérné soha mert õ megalázónak találja a csajok irányában 16 éves lány
hát én biztos kidobnálak XD
Hárommal ezelõtti válaszolónak: Azt hogy érted hogy a gumi nyalogatása nem egészséges? Gondolom olyan anyaggal vonják be ami nem tesz kárt a szervezetben.Vagy tévednék?? Most meglepõdtem. egyébként próbáltam gumi nélkül is csinálni, sõt volt hogy bele is élvezett a számba, de egyszerûen nem birom a szagát meg az ízét...hiába van megmosva, az a szag nem tûnik el...:( szóval szerintem a pénisz nem a szájba való...az már más dolog hogy mindenki a szájába veszi...
Hacsak nem õ az 1 a 10000-bõl aki nem szereti ha szopják, akkor ha te nem fogod megtenni, lesz más aki megteszi helyetted...
A "gumiszopogatás"ról: Véletlenül kihagytam az olyan szót. Tehát nem is olyan egészséges-t akartam írni. Ez alatt azt értettem, hogy mivel az ondóban sok a fehérje, az még "egészségesnek" is felfogható, viszont egy mûanyag gumiban semmi egészség nincs, még akkor sem, ha nem káros az egészségre. Persze sokmindentõl megvéd!!! Szerintem nem jó az íze, a frissen mosott pénisz sokkal fincsibb. Persze, ha valaki nem szívesen csinálja, természetesen nem szabad eröltetni, mert az sem egészséges a lélekre!
Mondhattok bármit, a legtöbb pasi igenis igényli és elvárja! Csakhát nyuszik és nem merik kérni! De találnak bõven olyan lányokat, akik megteszik nekik! De nem tudom mi undorító van benne!? A gumi íze sokkal rosszabb! Hát szopogasd csak azt!
Na, elõször is: SEMMIT ne tegyél meg neki, ami neked nem esik jól. Nem is várhatja el tõled, ha szeret. Viszont: tényleg eszméletlen jó érzés a férfiaknak. Elõtte pedig nem megmosni kell, hanem jó alaposan lefürdetni. Szó szerint - és ne öltözz túl ehhez sem. Ezt is élvezni fogja: lehet hogy az ágyig el se juttok. Azért körömkefével ne sikáld neki... akkor egy hétig morcos lesz :-( ...és használhatatlan. Másrészt: tényleg nem ajtóstul kell rontani a házba. Ismerkedj meg vele: simogasd, nézd meg közelebbrõl... csókold meg a környékét... be is kenheted valamivel, amit szeretsz. Ha majd esetleg rászánod magad, akkor se onnan indulj: kicsit melegíts be vele, csókolózzál, majd csókold végig szépen lefelé... és nem kell olyan akció, mint a filmekben. A vége felé a legérzékenyebb.
Nem gáz! A pasin is múlik, hogy mit "igényel". Az enyém pl. napi jósokszor. Állítása szerint nem lenne baj, ha nem csinálnám, de ezt még akkor mondta, amikor elõször találkoztunk és nem tudta, h miben vok benne.
Azért, mert nem érted, hogy lehet valamitõl undorodni, attól még lehet. Én sem szeretem az orális szexet. Illetve, azt szeretem, ha nekem csinálják, de sose kérnék rá senkit, ha nem csinálja a pasi, akkor nem is hiányzik. Én nem vennék péniszt a számba és kész. Nem azért, mert fiatal vagyok, 21 éves vagyok, 15 éves korom óta élek nemi életet, és azt mondom, nem nem és nem. Csináltam már, elég sokáig próbálgattam, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy olyan dolog, amit én csinálni akarok. Ha egy pasi szeret, akkor ezt el tudja fogadni.
Kettõvel ezelõtti válasz írójának: Érdekes, hogy egy gumi mûanyag ízét gusztusosabbnak tartod, mint annak a férfinak az "ízét", akinek a nemiszervét magadba engeded (másik tájékodon). Egyszer próbáld ki, rájössz, agumi íze nem is olyan jó, mellesleg nem is egészséges (szopogatás álltal).
Nem tudom, hogy lehet tõle undorodni! Eszméletlen jó érzés a pasinak és én nõ lettemre igenis élvezem, amikor kényeztetem a páromat orálisan! Szerintem nincs olyan pasi, aki ne szeretné, csak nem vallják be a barátnõjüknek, hogy akarják, meg ha "nem teszed meg akkor is szeretlek" dumával nyugtatgatják õket! De a lányok meg simán elvárják, hogy kinyalják õket, hát kérdem én, az már nem undorító? Aztán megunják, és elmennek olyanhoz, aki megteszi nekik!
Én is undorodom tõle, én úgy szoktam megoldani hogy gumival csinálom! így a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad...:)
szopogasd az ujjadat elõtte, hidd el az javarészt retkesebb mint egyesek farka (legalábbis az enyémbõl kiindulva) arról hogy gáz vagy sem meg talán a pasidat kéne megkérdezni, én baromira bánnám hogy nem fogad el a párom 100%-san én ha szeretnék valakit egy közös fürdõ után ki tudnán a popsiját is kinyalnám ha azt élvezné...
Fogalmazd meg magadnak, miért undorodsz. Megfelelõ tisztálkodás után partnered azom részének is jó illata van és akár milyen furcsa, de közben észre fogod venni, hogy neked is jó. Ritka az a férfi, aki nem szereti az orális szxet, persze elõfordulhat.
Sziasztok! A magam részéröl nagyon is férfi létemre nöpárti vagyok. DE: ez része a szexnek, és elnézést, de a pasi se nyaljon ki??? Vagy mi van? Egyenjogúság.Nem egyenkötelezettség. Semmi se kötelezö. de ha valaki szeret igazán valakit, akkor ennek a kérdésnek - legalábbis 1-2hónap vagy hasonló idö után nem lehet helye. Minden más csak nyavalygás. Tisztaság, egészség, szeretet és kivánás persze alapfeltétel. Laci Mainzból

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zavar, ha egy állat néz szex közben?

Vagy esetleg izgató?

Most konkrét állatokra gondolok, nem a szomszédra vagy a sógorra.

Tehát kutya, macska, papagáj, hörcsög, ékszerteknős, stb

10

Az is beleszámít a strigulák számába, ha nem elégítem ki rendesen a nőt, csak odamaszatolok neki, és pár perc után elélvezek?

sex, strigula

14

A viszony csak a szexről szól?

9

Milyen jó maszturbálási ötletetek van lányoknak amit viszonylag hosszú ideig lehet élvezni mielőtt jön a csúcs?

2

Tényleg ennyire nehéz normális pasit találni egy hármashoz?

Vagy 18-19 évesek, vagy igencsak egyszerű emberek jelentkeznek... Ennyire bonyolult értelmes, normális FÉRFIT találni egy kis játékhoz?

7

Van egy barátom akit szeretek viszont van egy másik srác akivel nem járnék jókat beszélgetünk közösen kávéztunk mivel egy munkahelyen dolgozunk de egyre közelebb kerültünk egymáshoz . Eltöltenék vele egy szenvedélyes estét. Mit csináljak ilyenkor?

6

Legy 18 év alatti lány tud már elélvezni? Ha igen akkor hogy? Mi jön ki egy csajból ebben a korban? Maszturbálás és a szexxel elért elélvezés ugyan az? Vagy ha nem akkor melyik a jobb?

Várom a válaszokat

4

Ti mennyire érzitek a borostát a puncitokon borotválás után, mert én a hajlatoknál csak nehezen tudom? Xd (19/L)

2

Hogy dobhatjuk fel a szexuális életünket?

A barátommal kiprobáltunk már mindent (unodirot dolgokat azért nem).

4

Szex közbe 2 perc alatt mentem el. Hogy tudnék ezen javítani hogy 15-20 percig bírjam?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!