Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy hogyha nem akarom (14 db)

Nagyon nagy gaz hogyha nem akarom leszopni a partneremet?

tudom h a pasik elvezik...de ha en undorodom mar akkor ha ra gondolok.... nah????

Legjobb válasz: Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...

Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...
Én is undorítónak tartottam. A párom nem igényelte. 5éve voltunk együtt, ez alatt kb.2×mondta hogy azért egyszer jó lenne. Aztán mikor 3× mondta megleptem vele. Nem volt gusztustalan, bár én a végterméket nem veszem a számba, ezt kikötöttem. Addig ne csináld amíg nem érzed késznek magadat rá!
Szia, kapcsolatunk elején én leszögeztem a barátomnak, h figy, én azt sosem fogom megtenni. Azt mondta ok, õ így is szeret. Telt mult az idõ és õ egyre gyakrabban csinálta nekem. Egyszer elkezdtem csókolgatni neki ott lennt. Azt mondta, ne csinéljam, ha nem akarom. Most is csak ott tartunk még, h csókolgatni szoktam, néha többet is, de elég ritka. ha szeret, nem érdekli. Annyi minden más van. De arra rájöttem, h mindent megadnék neki, h jó legyen, uhogy sztem egyszer ezt is. Õ mindenesetre mindennél jobban értékeli a próblkozást.
Na, ez a legfurább, amit az utolsó hozzászóló irt. Õ nem teszi, mert undoritó, de õ simán hagyja. Az akkor nem undoritó a pasinak? Csak mert a pasi megteszi, mert neki az az elsõ, hogy a bnõjének minél jobb legyen? De ha nem akarod, tényleg nem kell megtenni. Én sokáig úgy gondoltam, hogy nem csinálom, de már elsõre megtettem. Kellemesen csalódtam. Sok lány késõbb gondolja meg magát. Mert megfelelõ higénia mellett, sztem semmi gond nincs vele. SÕT, nagyon jó látni, hogy a barátod menynire élvezi. És nem mondom, hogy nincs olyan pasi, aki nem akarja. De azért ez sztem nagyon ritka, még ha azt is mondja némelyik. :) Vagy annak, még nem volt benne része.
vannak olyan pasik, akik nem igényelik a dolgot. tehát így alapból nem az. Ha viszont a pertnered szeretné, te meg undotodsz tõle az gáz. Egyrészrõl azért mert van valami, ami amúgy természetes és te nem teszed meg neki, másrészrõl meg azért, mert gyakorlatilag attól undorodsz, ami számára az egyik legfontosabb dolog. Meg mondjuk azt is érdemes meggondolni, hogy ha oda beengeded, akkor amoda miért nem... Te ilyen vagy, ez egy dolog. de igazából szemrehányást sem tehetsz olyannak, akinek ez nem felel meg. mert õ meg amolyan.
SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Az én barátom azt mondta hogy szerinte megalázó egy lánynak (ez csak egy vélemény, nem akarok sérteni senkit) és nem is engedné meg nekem... Amúgy egyenlõre én sem tenném meg
Szia én a saját példámmal tudok elõjönni én már nagyon rég óta azt mondtam hogy én soha nem fogok leszopni egy pasit sem mert az milyen undorító mostani párom kapcsolatunk elején még kérte mondtam neki is utána márn em is akarta és 7 hónaposak voltunk mikor magamtol megfogtam és leszoptam nem tudom miért azt éreztem hogy felvagyok rá készülve és azóta kérés nélkül megteszem! Ha nem akarod NE tedd meg! Senki nem kényszerthet rá ha a partnered nagyon akarja akkro mond meg nyugottan hogy még nem akarod megfogja érteni sok sikert és NEM GÁZ HOGY NEM AKAROD nagyon sokan így vannak vele sõt van oylan férfi ismerõsõm aki egy csajtól sem kérné soha mert õ megalázónak találja a csajok irányában 16 éves lány
hát én biztos kidobnálak XD
Hárommal ezelõtti válaszolónak: Azt hogy érted hogy a gumi nyalogatása nem egészséges? Gondolom olyan anyaggal vonják be ami nem tesz kárt a szervezetben.Vagy tévednék?? Most meglepõdtem. egyébként próbáltam gumi nélkül is csinálni, sõt volt hogy bele is élvezett a számba, de egyszerûen nem birom a szagát meg az ízét...hiába van megmosva, az a szag nem tûnik el...:( szóval szerintem a pénisz nem a szájba való...az már más dolog hogy mindenki a szájába veszi...
Hacsak nem õ az 1 a 10000-bõl aki nem szereti ha szopják, akkor ha te nem fogod megtenni, lesz más aki megteszi helyetted...
A "gumiszopogatás"ról: Véletlenül kihagytam az olyan szót. Tehát nem is olyan egészséges-t akartam írni. Ez alatt azt értettem, hogy mivel az ondóban sok a fehérje, az még "egészségesnek" is felfogható, viszont egy mûanyag gumiban semmi egészség nincs, még akkor sem, ha nem káros az egészségre. Persze sokmindentõl megvéd!!! Szerintem nem jó az íze, a frissen mosott pénisz sokkal fincsibb. Persze, ha valaki nem szívesen csinálja, természetesen nem szabad eröltetni, mert az sem egészséges a lélekre!
Mondhattok bármit, a legtöbb pasi igenis igényli és elvárja! Csakhát nyuszik és nem merik kérni! De találnak bõven olyan lányokat, akik megteszik nekik! De nem tudom mi undorító van benne!? A gumi íze sokkal rosszabb! Hát szopogasd csak azt!
Na, elõször is: SEMMIT ne tegyél meg neki, ami neked nem esik jól. Nem is várhatja el tõled, ha szeret. Viszont: tényleg eszméletlen jó érzés a férfiaknak. Elõtte pedig nem megmosni kell, hanem jó alaposan lefürdetni. Szó szerint - és ne öltözz túl ehhez sem. Ezt is élvezni fogja: lehet hogy az ágyig el se juttok. Azért körömkefével ne sikáld neki... akkor egy hétig morcos lesz :-( ...és használhatatlan. Másrészt: tényleg nem ajtóstul kell rontani a házba. Ismerkedj meg vele: simogasd, nézd meg közelebbrõl... csókold meg a környékét... be is kenheted valamivel, amit szeretsz. Ha majd esetleg rászánod magad, akkor se onnan indulj: kicsit melegíts be vele, csókolózzál, majd csókold végig szépen lefelé... és nem kell olyan akció, mint a filmekben. A vége felé a legérzékenyebb.
Nem gáz! A pasin is múlik, hogy mit "igényel". Az enyém pl. napi jósokszor. Állítása szerint nem lenne baj, ha nem csinálnám, de ezt még akkor mondta, amikor elõször találkoztunk és nem tudta, h miben vok benne.
Azért, mert nem érted, hogy lehet valamitõl undorodni, attól még lehet. Én sem szeretem az orális szexet. Illetve, azt szeretem, ha nekem csinálják, de sose kérnék rá senkit, ha nem csinálja a pasi, akkor nem is hiányzik. Én nem vennék péniszt a számba és kész. Nem azért, mert fiatal vagyok, 21 éves vagyok, 15 éves korom óta élek nemi életet, és azt mondom, nem nem és nem. Csináltam már, elég sokáig próbálgattam, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy olyan dolog, amit én csinálni akarok. Ha egy pasi szeret, akkor ezt el tudja fogadni.
Kettõvel ezelõtti válasz írójának: Érdekes, hogy egy gumi mûanyag ízét gusztusosabbnak tartod, mint annak a férfinak az "ízét", akinek a nemiszervét magadba engeded (másik tájékodon). Egyszer próbáld ki, rájössz, agumi íze nem is olyan jó, mellesleg nem is egészséges (szopogatás álltal).
Nem tudom, hogy lehet tõle undorodni! Eszméletlen jó érzés a pasinak és én nõ lettemre igenis élvezem, amikor kényeztetem a páromat orálisan! Szerintem nincs olyan pasi, aki ne szeretné, csak nem vallják be a barátnõjüknek, hogy akarják, meg ha "nem teszed meg akkor is szeretlek" dumával nyugtatgatják õket! De a lányok meg simán elvárják, hogy kinyalják õket, hát kérdem én, az már nem undorító? Aztán megunják, és elmennek olyanhoz, aki megteszi nekik!
Én is undorodom tõle, én úgy szoktam megoldani hogy gumival csinálom! így a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad...:)
szopogasd az ujjadat elõtte, hidd el az javarészt retkesebb mint egyesek farka (legalábbis az enyémbõl kiindulva) arról hogy gáz vagy sem meg talán a pasidat kéne megkérdezni, én baromira bánnám hogy nem fogad el a párom 100%-san én ha szeretnék valakit egy közös fürdõ után ki tudnán a popsiját is kinyalnám ha azt élvezné...
Fogalmazd meg magadnak, miért undorodsz. Megfelelõ tisztálkodás után partnered azom részének is jó illata van és akár milyen furcsa, de közben észre fogod venni, hogy neked is jó. Ritka az a férfi, aki nem szereti az orális szxet, persze elõfordulhat.
Sziasztok! A magam részéröl nagyon is férfi létemre nöpárti vagyok. DE: ez része a szexnek, és elnézést, de a pasi se nyaljon ki??? Vagy mi van? Egyenjogúság.Nem egyenkötelezettség. Semmi se kötelezö. de ha valaki szeret igazán valakit, akkor ennek a kérdésnek - legalábbis 1-2hónap vagy hasonló idö után nem lehet helye. Minden más csak nyavalygás. Tisztaság, egészség, szeretet és kivánás persze alapfeltétel. Laci Mainzból

Meg akarom változtatni a vezetéknevemet - nagyon furcsa, hogyha nem a családból választok?

Legszívesebben persze a családból választanék, de egyszerűen egyik sem hangzik jól a keresztnevemmel. És akkor már azt is megkérdezem, hogy melyik vezetéknév hangzik jól a Ritával?

Legjobb válasz: Igen,elég furcsa,hogyha nem a családból választasz..ha nem mondod meg kiét választod,akkor azt hiszik,hogy valami sunyiság van a dologban.Amúgy meg szerintem mond meg nekik,hogy simán nem szereted a mostanit.

Igen, elég furcsa, hogyha nem a családból választasz..ha nem mondod meg kiét választod, akkor azt hiszik, hogy valami sunyiság van a dologban.Amúgy meg szerintem mond meg nekik, hogy simán nem szereted a mostanit.
A Molnár vezetéknév a legszebb . Nézd csak? Molnár Rita.
Ja második, Molnárrrrrrita. Szikszai? Lóczi?
Mi a mostani vezeték neved? privátban is megírhatod
#2-esne van igaza, még, ha nem is Rita!
Én a helyedben megvárnám, hogy férjhez menjek, nekem nagyon idegen lenne egy olyan név, amihez semmi közöm. Egyébként szerintem a Rita pont minden vezetéknévhez illik, de te tudod...
10es vagyok igen, anyukám vezetéknevét fogom felvenni..:) (bolvári)
Szia! Én is a közelmúltban változtattam nevet, vezeték- és keresztnevet egyaránt és én sem a családból választottam. Legfeljebb kicsit furcsán néznek rád, de hát a te életed, a te neved...:-)Szerintem a Ritához valami lágyabb hangzású vezetéknév passzol, pl. Somlói, Simon, Somogyi...
Nos kedves kérdezõ hogy döntöttél? Milyen vezeték név lesz a választásod? Amugy a Molnár ajánló vagyok
A kérdező hozzászólása: 10: és te a családból választasz majd úgy nevet? Úgy értem mondjuk anyukádét, nagymamádét, vagy ilyesmit..?
juj képzeld az én vezetéknevem milyen..Schmeiszer...:D Amióta csak az eszemet tudom, ötször el kell mondanom mindenkinek, nem tudja senki se leírni, kimondani, viccelõdnek vele..Alig várom hogy 18 legyek, és átváltoztassam..:)
Örülök hogy a Molnár tetszik.Ha mégis ugy döntesz hogy Molnár lesz , akkor használd egészséggel.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak teljesen rendben van a dolog, apa meg nem él velünk, és az õ nevét akarom leadni, úgyhogy nem azért akarom megváltoztatni, mert simán nem tetszik a mostani. Anyukámnak teljesen rendben van a dolog, apa meg nem él velünk, és az õ nevét akarom leadni, úgyhogy nem azért akarom megváltoztatni, mert simán nem tetszik a mostani. De a Molnár az tetszik, köszi a válaszokat!
Lehet, hogy meg fognak sértõdni a szüleid. Amúgy nekem se tetszik a családnevem, sõt, utálom, de én úgy változtatom meg, hogy férjhez megyek. Ocsóbb:P
A kérdező hozzászólása: 10: még nem döntöttem biztosan, de a Molnáron kívül tetszik még a Révész, és -mint az egyik kommentelõ is írta- esek az s-betûs nevek, mint Solymosi, Somlói, vagy ilyesmi..

Babám 11 hetes és állandóan ülni akar. Húzza fel magát és nagyon pipa, hogyha nem lehet a fenekén 90 fokban. Mit csináljak? Hagyjam? Meddig hagyhatom "felülni"?

Legjobb válasz: Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!

Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!
Semmiképpen se hagyd, tönkreteszed vele a gerincét. Még az öledbe se ültesd fel. Csak fekvõ (teljesen fekvõ) vagy függõleges helyzetben legyen, de ne üljön. Majd csak akkor szabad ültetni, amikor önállóan fel tud ülni, ez úgy 6-7 hónapos kora után lesz.
Ha te közben, míg az öledben "ül", végig megtámasztod a hátát, te tartod a testsúlyát, akkor nem árt neki. Hagyd, hogy nézelõdjön! Sokkal kíváncsibb a világra, minthogy beérje az üres plafonnal.... Ha nem neki kell megtartania a súlyát, míg az öledbõl nézelõdik, nem ártasz neki.
Kedves 2.! Nem kötekedni akarok, de ezt honnan veszed? 4 gyereket neveltem már fel, egyiknek sincs semmi baja attól, hogy nem hagytam õket a plafont bámulni fél éves korukig vagy nem függõlegesben tartottam õket.... Ha nem terheled a kicsi gerincét, nincs így tartogatva egész nap, nem lesz semmi bajuk....
90 fokban azért meredek ültetni egy 2 hónapos gyereket na, akárki akármit mond. Én félig ülõ helyzetben fektetném az ölembe vagy pihenõszékbe. Ha tudja ott is felhúzhatja magát és nem a plafont bámulja.
A hason fektetésrõl még nem hallottatok? Nézelõdni is tud így a baba, és még egészséges is, mert erõsíti a hátizmait. Én soha, még az ölemben sem ültettem egyik gyerekemet sem (három van), amíg maguktól nem tudtak felülni. Viszont hason nagyon sokat voltak.
Persze, az enyémek is sokat voltak hason is, de azért nem egész nap vízszintesben... A nagyok már kamaszok, a gerincük tökéletes... Azzal, ha rövid ideig te nem csak fekteted, nem csak vízszintesen tartod, hanem ölben a gerincét tartva "ülteted" (ez nem ülés!!!!), nem ártasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Olyan ero van a kis Manoban, hogy mar teljesen osszezavarodtam. A gerincet feltem en is. De allandoan emeli a buksijat es ulni akar. Csak az olemben felulo helyzetben ulhet de ez neki keves. Hason is szoktunk lenni. Kinyomja magat mint egy eromuvesz es multheten meg is fordult - itt kiirom magambol, mert elmondani nem merem ismerosoknek, felek azt gondoljak, nagyitok. Van bouncy szekunk. Elvan benne egy darabig, de ha olyanja van, siman felhuzza magat - persze megtartani nem sikerul...legjobban babahordozoban szeret lenni. Kendo vagy Babay Bjorn. MAr azon is gondolkodtam, lehet az sem tul jo neki. Aztan Anyum is es Anyosom is azt mondja, hogy regenm a parasztasszonyok is ugy hordtak a kicsinyeiket magukra kotve. Szoval egy eromuveszt kaptunk ... akkor vegulis mikor hagyhatom ulni majd? Mikor mar tartja a buksijat biztosan? Nem szeretnem, hogy kart tegyen magaban vagy ne adj Isten en tegyek kart benne.

Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi nagyon nem akar akkor nem is lesz gyereke?

Több helyen olvastam már hogyha egy n? tabletta mellet teherbe esik akkor szinte egyértelm? hogy a férfi(és a n? is)nem akart gyereket,és a n? tehet róla hogy megesett. Vajon ilyen esetben okolható e a férfi azért hogy teherbe ejtette a n?t? Nálunk érdekesen alakult az esett.N?gyógyászati gondok miatt tabletát kellet volna szednem.Örömmel jelentettem be a páromnak,hogy végre szabadon lehetünk együtt.Meglep?dtem a válaszán,hisz meg voltam gy?z?dve róla hogy örülni fog neki ha nem kell gumi.Azt mondta ha szedek tabletát ha nem ? védekezni fog,mert nem akar gyereket.Mint kiderült soha nem csinálta gumi nélkül egyik barátn?jével sem,függetlenül attól hogy a lány védekezett-e valamivel vagy nem. Most az öcsém van ilyen helyzetben és ? is védekezik, a lány tabletát szed. Kiváncsi vagyok a véleményekre,kinek a felel?ssége a védekezés?Jógában áll e egy védekez? n?re átháritani a felel?sséget egy férfinak.

Legjobb válasz: és jobb lett volna hogyha szex témakörbe rakod mert sok a tizenéves az olvasõk között akik azt kérdezik mit vegyenek karácsonyra.

és jobb lett volna hogyha szex témakörbe rakod mert sok a tizenéves az olvasõk között akik azt kérdezik mit vegyenek karácsonyra.
Arról, hogy igazuk van. Nem egyszer olvastam már itt, hogy a férfi teljesen fel volt háborodva, mert a nõje teherbe esett tabletta mellet. A gyereket nem tudja csak a nõ megcsinálni, a férfi is kell hozzá. Gyakran látom, hogy a férfi hisztizik, mert a nõ teherbe esett tabletta mellett, és mekkora nagy büdös k.va, mert azt mondta, hogy szedi rendesen. 1. Ha rendese szedi, akkor is van esély a terhességre. Sokan nem hiszik el, de az emberek szervezete nem egyforma. Bizony van olyan, akinek egyszerûen nem gátolja le a peteérését és kész. Persze ilyen esetben is mindig az jön, hogy "biztos nm szedte be rendesen, biztos direkt csináltatta fel magát". 2. Ha direkt is hagyja ki a tablettát, és esik teherbe, a gyerekhez akkor is két ember kell! Ha a férfi ennyire nem akar gyereket, akkor igen is megteheti, hogy védekezik. Ha pedig nem védekezik, akkor utána ne visítson, mint a szopós malac, ha a barátnõje bármilyen okból teherbe esik!!
én is csak gumival közösülök. az én ismerettségi körömben meglepõ h mennyien estek "véletlenül" teherbe. ez minden férfi saját érdeke. jobb nem kockáztatni. azok a nõk akik aztmondják h az abortusz az gyilkosság. meg ilyet nem szabad azok vajon belegondoltak-e hogy mi történik ha nem csinálják meg az abortuszt. 1 apa aki nem akar még gyereket és egy gyerek aki az õ orditozásukat halgatja. az elöbb leírtakban én voltam a gyerek. sztem ha vki nem hajtaná végre az abortuszt az 3as gyilkossságnak számít mert tönkreteszi a saját az apa és a gyerek életét is.
az aki nem akar gyereket annak ne legyen! a gyereket szeretni kell, törõdni vele, rengeteg felelõsség!
Az, hogy tablettát szed a nõ és a férfi is óvszert használ, na ilyen egy 100%-os felelõsségteljes védekezés.Jó hallani, hogy 2011-ben vannak még ilyenek. Szerintem is mindkét fél dolga, de ha csak a nõ szed tablettát, akkor én úgy vagyok vele, hogy a párom ne élvezzen belém.Még nincs itt az ideje a babázásnak. Amúgy meg ha mégis összejön a baba-csomó ilyet hallani(nekem van több ismerõsöm is akinél tabletta, vagy más módszer MELLETT becsúszott), õk mind azt mondták, hogy titkon vagy a férfi vagy a nõ, de szerette volna a baba jövetelét tudatalatt!!!!
Mindkét fél kötelessége a védekezés. Ha baleset miatt lesz valaki védekezés mellett terhes, akkor nincs joga senkinek semmi felelõsséget hárítgatni, kettõn áll a vásár, kettõ felelõssége az egész. Ha pedig amiatt jön a baba, hogy a nõ szándékosan okoz balesetet (szándékosan NEM veszi be a tabit), akkor igazából véleményem szerint nem szabadna az apát bármivel terhelje, erkölcsileg nem volna helytálló a tette. Na de ezt bizonygatni nem lehet, úgyhogy a férfi is csak védekezzen...
Nagyon ritkán, de lehetséges a tabletta melletti teherbeesés. Ez nem a nõ/férfi hibája, hanem a gyógyszeré, és az esetleges terhesség a hibaszázalék eredménye. Szerintem az a biztos, ha mindkét fél védekezik.
Ez mindkét fél dolga, de egy normális kapcsolatban, ahol a felek bíznak egymásban és a nõ sem "felejti el" a tablettát, ott felesleges az óvszer, ez a kényelmes szexuális életért lett kitalálva. Természetesen, ha az ember beleesik abba az 1%-ba, mint szerencsétlen barátnõm, ott egyik fél sem hibás, és közösen kell dönteni a továbbiakról.
Szerintem felelõsségrõl akkor beszélhetnénk, ha a nõ azt mondja, hogy tablettát szed, de elfelejti beszedni és emiatt esik teherbe. Emiatt okolhatná esetleg õt a férfi. Más esetben én nem tartanám jogosnak.
Én annak idején azért kezdtem el szedni a tabit, mert elegem volt a gumiból. 4 év után gyógyszer mellett lettem terhes, mert más nem volt, csak a gyógyszer. Miután spontán elvetéltem 16 hetesen, újra elkezdtem szedni egy másik fajta gyógyszert, de nem hagyom, hogy a párom belém élvezzen. Húzza csak fel a gumit. Inkább legyen kicsit rosszabb a szex, minthogy még egy baleset történjen. De általában azok védekeznek így, akik már egyszer megégették magukat. Akár nõ, akár férfi.

Férjemnek rosszindulatú végbél daganata van. Nagyon makacs, nem akarja kezeltetni magát. Hogyha nem gondolja meg magát, mire kell számítanom, mi fogja jelezni hogy most már "nagy" a baj?

A vizsgálati eredményei nagyon jók voltak,áttétek még nem alakultak ki.Stomát viszont kellett csinálni,mert a daganat teljes elzáródást okozott.Fájdalmai (egyel?re)nincsenek.Közérzete változó.Orvosról hallani sem akar.

Legjobb válasz: Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.

Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.
Elõbb-utóbb a vastagbél daganat áttétet ad a májba. Leggyakoribb áttétképzõdési hely, mert a tápanyagokkal dúsított vér a belektõl közvetlenül a májba kerül. Gondolom azt tudja, ha lesz májáttétje hamar meg fog halni.
Mindenképp meg kell próbálnod meggyõzni õt, (õt Te ismered így a meggyõzésre nem tudok tippet adni) hogy kezeltesse magát. Ebben a stádiumban még jó esélye van a gyógyulásra. Az idõ ilyenkor nagy úr! Ez a fajta rák általában a májba és a tüdõbe ad áttétet. Ilyenkor a kezelés általában már csak tüneti... Ha nem kezelteti magát, akkor sajnos pokoli szenvedéseken fog keresztül menni. Ez nem riogatás. Most halt meg egy közeli barátunk rákban (ami az egész testében szétszóródott) fél év alatt. Õ örült volna, ha idõben észre veszik és kezelhetõ, de sajnos õ már elkésett...
Éreztessétek vele, hogy szeretitek és ragaszkodtok hozzá. Beszéljetek arról, hogy nagyon fájdalmas és kegyetlen halál rákban meghalni, és hogy ezt nem akarjátok.
A végbélrák nagyon alattomos, nagyon könnyen képez áttétet. HA áttétet képez, szinte már lehetetlen gyógyítani.
Nagypapám végbélrákja máj áttétet képzett és meghalt.Sajnállak hogy a férjed ilyen.Amíg nincs áttét lehet kezelni, gyógyítani.

Hogyha nem nagyon akar velem találkozni egy lány akkor mit tegyek? ( Többi lent )

Egy lányba én nagyon szerelmes vagyok , de ? állítólag nem ér rá mindig, vagy nem mehet sehova ! Szerintetek mit tegyek hogy rábírjam venni hogy találkozzon velem ?

Legjobb válasz: Több mint valószínû, hogy ezek csak kifogások és nem akar veled elmenni sehova... Akkor meg minek nyüsztetni szegényt? 18/L

Több mint valószínû, hogy ezek csak kifogások és nem akar veled elmenni sehova... Akkor meg minek nyüsztetni szegényt? 18/L
A kérdező hozzászólása: De msn-en meg tök jókat elbeszélgetünk. Szóval nem értem.
én is így vagyok, h elhívtam, kitalált vmi hülyeséget, de msn-en jóba vagyunk... 1szóval ne éld bele magad ha jóban vagytok
Az elsõ vagyok Figyi, lehet, hogy mint haver bír, és éppen ezért talál ki ilyen kifogásokat, mivel nem akar megbántani =) Én is hasonló helyzetben vagyok és ezért gondolom, hogy ez a lány is hasonlóképpen gondolkozhat, mint én =) Mindenesetre, ha el akarna veled menni, akkor max úgy meg tudná oldani, hogy suli után találkozzatok (vagy valamikor szakítana arra idõt hogy találkozzatok)
A kérdező hozzászólása: És akkor megkérdezzem tõle hogy miért nem szeretnél velem találkozni ?
Ezt így ne kérdezd meg! Szegény lány mit válaszoljon erre?? Ha neked nem jön be egyik haverod, de tudod, hogy te neki bejössz, akkor mit tennél? =) Gondold magad a helyébe! Te mit válaszolnál az õ helyében erre a kérdésre?? =) Megint az elsõ voltam =)

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele
ez így van egyébként én is észrevettem... Foglald el magad, tervezd tele a napodat, úgy hogy egy perc szabadidõd se legyen, nem lesz idõd rágódni ilyeneken.
ha nincs semmi/senki kilátásban, akkor pedig muszáj lesz önkezüzni! Tudsz jobbat? Könnyíts magadon. Vagy segítsek?
amúgy hülyék... van benne valami nem gondoljátok?
Verd ki, mint a ku*vaélet és máris jobban leszel!
xxxxxxDDDDDD
Te tetted ezt föl tegnap is?
Ha olyan nagy a vonzerõd, akkor hogy hogy egyedül töltöd e remek estét, és nem valami szép leánnyal?
A kérdező hozzászólása: köszi a normális válaszokat:) utolsónak: ha lány vagy, akkor esetleg, ha fiú, akkor semmiképp:)
Szerintem nincs összefüggésben a vonzerõ és az utolsó kielégülés. Én jó pár hete visszafogtam magam, de nem veszem észre, hogy ettõl nagyobb vagy kisebb lenne a vonzerõm.
sRy nem vagyok lány. Így jártunk! Marad a kezed

Van egy srác akit nagyon szeretek. ő régebb akart járni velem (3x is megkérdezte) de én nem-et mondtam, gondolva hogyha igazán szeret úgyse adja fel. Szerintetek még van esély hogy valaha is legyen köztünk valami? A többi LENT

4-5 éve ismerem és az érzések nem változtak.Régebb még "barátként" sokat beszéltünk (naponta)De mostanában már egymásra se irunk (gondolom büszkeségből, várjuk hogy a másik tegye meg újra az első lépést). Mit tehetnék hogy újra "beszéljünk"? Szeritetek még van esély? :|

Legjobb válasz: Istennek tényleg elképesztõen beteg humorérzéke van hogy kitalálta a nõi logikát...

Istennek tényleg elképesztõen beteg humorérzéke van hogy kitalálta a nõi logikát...
ha meg zaklatna, az lenne a gond.. ha akarsz tõle vmit, irj neki h változott a terv :D
most vagy soha
Na az ilyen kérdéseknél látszik, hogy mennyire érthetetlen a nõi logika némely esetben... Mit akarsz? Hozza le neked a csillagokat vagy mit? Ne várd el egy sráctól, hogy akármeddig próbálkozzon nálad! 3x mondtad neki, hogy nem. Mégis mit vártál, hogyan fog reagálni? "Ha igazán szeret, akkor úgysem adja fel" Neked ez a bizonyíték, hogy szeret valaki? Ha te szereted, akkor nem vársz el ilyesmit tõle! Na és most meg várod, hogy majd õ lépjen... Ahelyett hogy lejjebb vennél abból a nagy egódból és kezdeményeznél nála, ha tényleg érdekel. Istenem, egyre hülyébbek az emberek... Ha meg nem adta volna fel, akkor meg az lenne a baj, hogy miért rámenõs, sõt ez már zaklatásnak számítana. HP
A kérdező hozzászólása: Nem kell fére érteni...igenis szerettem õt, és õ is engem..de valahogy nem mûködött ezért nem akartam.. És néha rám ir meg beszélgünk de ritkán.. és igen.hülye vagyok hogy elutasitottam de ezt már elmondtam neki, és tud róla.. Néha jókat beszélgetünk, de viszont látszik h õt már nem annyira foglalkoztatja ez, habár néha még ir jo éjt sms-eket is... Nem tudom h mit tegyek.. Nem iok rá, mert félek hogy mit ir vissza, vagy talán vissza se irna..nem tudom, még vélemények? :)
Teljesen éretlen vagy.Félsz ráírni.Kockáztatni kell, most neked kellene lépni.De szegény srácot teljesen megértem.Nem csoda, hogy már nem tudja mit akar.Teljesen elbizonytalanítottad.Ez csak is a te viselkedés miatt lett így.Eddig azt gondoltad nem fog menni vele, most rájöttél, hogy mégis?Teljes káosz az egész történet.Fõ a határozottság!
A kérdező hozzászólása: Azért most azt se kell hinni, hogy õ a jó és jajj szegény...mert közbe-közbe még másoknak is mondta h :"szeretlek", meg minden. Egynap irt másnap már nem, mert talált egy másik csajt akit széditsen...éppen ezért utasitottam el, mert ez volt a helyes döntés, és met tudtam h valójában milyen is õ...Mielõtt feltennétek azt a kérdést h :"Hát akkor miért szereted?" azért, mert egyszerûen nem tuom irányitani az érzéseimet..
Félve kérdem meg, de hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 15, õ 16...
tipikus nõi logika... ráb..sztál
Most már megszólalhatnál, kérdezõ? Felkeresed vagy sem?
Ezt nem értem.De nem is próbálom.Szeretsz valakit, mégis háromszor elhajtottad, hogyha igazán szeret úgy sem adja fel.Ennek mi értelme volt? Már megbocsáss, de te nem szereted ezt a fiút, csak a büszkeség beszél belõled.Mert nem keres, és ez a te bajod.
te nem szeretted igazán akkor most mit akarsz?
Nézd ha most nem beszéltek már egyáltalán, akkor még is mit veszíthetsz?
kicsit tsundere beütésed van.. így viszont várhatsz, mert hogy te nem fogod felkeresni az is biztos...
Ha ismét jelentkezik a srác, omolj virtuálisan a karjába, és rebegj sok-sok bocsit:xD
Tudod, a boldogságért neked is tenned kell. Nem nagy dolgokról van szó, csupán ki kellene nyitnod a szádat az õ irányában.
Nem csodálkoznék ha a srác elküldene a búsba téged:DD Ezek után szerintem te ne várd, hogy jelentkezni fog nálad kapcsolat miatt.
Mindent értek. Éretlenek vagytok még egy kapcsolatra. Te még egy romantikus mesevilágban élsz õ meg korához híven mindenkinek csapja a szelet vagy mert tombolnak a hormonjai vagy meg azt hiszi hogy ez menõ.

A kutyám fülét kikezdik a legyek vettünk az állatorvostol sprét és hogyha be akarom fujni nagyon megilyed és normálisan nem tudom befujni! Mit csináljak?

Legjobb válasz: fújj le egy ruhadarabot vele, hogy átitatódjon, aztán törölgesd vele, vagy vattát... :)

fújj le egy ruhadarabot vele, hogy átitatódjon, aztán törölgesd vele, vagy vattát... :)
Hintõport is lehet rátenni azt hiszem.
Próbáld meg úgy, hogy fújj egy gombóc vattára, úgy hogy jól átázzon, és azzal kend be.
Valaki megtartja és te befújod.
Szerintem vegyél federol sebolajat, és Advantix-ot. A sebolajat vattára , és azzal átkenegeted a fülét. Nálunk a németjuhászoknál ez vált be a legjobban (azóta egy légycsipés sincs) Az Advantixból pedig a fül középsõ részére teszel 1-2 cseppet, a többit eloszlatod a bõrén a gerincvonalon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!