Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy hogyha nem (124 db)

Nagyon nagy gaz hogyha nem akarom leszopni a partneremet?

tudom h a pasik elvezik...de ha en undorodom mar akkor ha ra gondolok.... nah????

Legjobb válasz: Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...

Lehet, hogy még az, de egyszer eljön az az idõ, mikor bekövetkezik! A lényeg, hogy ha még nem akarod, mert undorodsz, akkor ne tedd, mert lehet örökre elmegy a kedved! lassú léptekkel haladni viszont szerintem lehet! Játszatok barátkozósdit ott lent! :D Nem kell ajtóstul a házba...
Én is undorítónak tartottam. A párom nem igényelte. 5éve voltunk együtt, ez alatt kb.2×mondta hogy azért egyszer jó lenne. Aztán mikor 3× mondta megleptem vele. Nem volt gusztustalan, bár én a végterméket nem veszem a számba, ezt kikötöttem. Addig ne csináld amíg nem érzed késznek magadat rá!
Szia, kapcsolatunk elején én leszögeztem a barátomnak, h figy, én azt sosem fogom megtenni. Azt mondta ok, õ így is szeret. Telt mult az idõ és õ egyre gyakrabban csinálta nekem. Egyszer elkezdtem csókolgatni neki ott lennt. Azt mondta, ne csinéljam, ha nem akarom. Most is csak ott tartunk még, h csókolgatni szoktam, néha többet is, de elég ritka. ha szeret, nem érdekli. Annyi minden más van. De arra rájöttem, h mindent megadnék neki, h jó legyen, uhogy sztem egyszer ezt is. Õ mindenesetre mindennél jobban értékeli a próblkozást.
Na, ez a legfurább, amit az utolsó hozzászóló irt. Õ nem teszi, mert undoritó, de õ simán hagyja. Az akkor nem undoritó a pasinak? Csak mert a pasi megteszi, mert neki az az elsõ, hogy a bnõjének minél jobb legyen? De ha nem akarod, tényleg nem kell megtenni. Én sokáig úgy gondoltam, hogy nem csinálom, de már elsõre megtettem. Kellemesen csalódtam. Sok lány késõbb gondolja meg magát. Mert megfelelõ higénia mellett, sztem semmi gond nincs vele. SÕT, nagyon jó látni, hogy a barátod menynire élvezi. És nem mondom, hogy nincs olyan pasi, aki nem akarja. De azért ez sztem nagyon ritka, még ha azt is mondja némelyik. :) Vagy annak, még nem volt benne része.
vannak olyan pasik, akik nem igényelik a dolgot. tehát így alapból nem az. Ha viszont a pertnered szeretné, te meg undotodsz tõle az gáz. Egyrészrõl azért mert van valami, ami amúgy természetes és te nem teszed meg neki, másrészrõl meg azért, mert gyakorlatilag attól undorodsz, ami számára az egyik legfontosabb dolog. Meg mondjuk azt is érdemes meggondolni, hogy ha oda beengeded, akkor amoda miért nem... Te ilyen vagy, ez egy dolog. de igazából szemrehányást sem tehetsz olyannak, akinek ez nem felel meg. mert õ meg amolyan.
SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Az én barátom azt mondta hogy szerinte megalázó egy lánynak (ez csak egy vélemény, nem akarok sérteni senkit) és nem is engedné meg nekem... Amúgy egyenlõre én sem tenném meg
Szia én a saját példámmal tudok elõjönni én már nagyon rég óta azt mondtam hogy én soha nem fogok leszopni egy pasit sem mert az milyen undorító mostani párom kapcsolatunk elején még kérte mondtam neki is utána márn em is akarta és 7 hónaposak voltunk mikor magamtol megfogtam és leszoptam nem tudom miért azt éreztem hogy felvagyok rá készülve és azóta kérés nélkül megteszem! Ha nem akarod NE tedd meg! Senki nem kényszerthet rá ha a partnered nagyon akarja akkro mond meg nyugottan hogy még nem akarod megfogja érteni sok sikert és NEM GÁZ HOGY NEM AKAROD nagyon sokan így vannak vele sõt van oylan férfi ismerõsõm aki egy csajtól sem kérné soha mert õ megalázónak találja a csajok irányában 16 éves lány
hát én biztos kidobnálak XD
Hárommal ezelõtti válaszolónak: Azt hogy érted hogy a gumi nyalogatása nem egészséges? Gondolom olyan anyaggal vonják be ami nem tesz kárt a szervezetben.Vagy tévednék?? Most meglepõdtem. egyébként próbáltam gumi nélkül is csinálni, sõt volt hogy bele is élvezett a számba, de egyszerûen nem birom a szagát meg az ízét...hiába van megmosva, az a szag nem tûnik el...:( szóval szerintem a pénisz nem a szájba való...az már más dolog hogy mindenki a szájába veszi...
Hacsak nem õ az 1 a 10000-bõl aki nem szereti ha szopják, akkor ha te nem fogod megtenni, lesz más aki megteszi helyetted...
A "gumiszopogatás"ról: Véletlenül kihagytam az olyan szót. Tehát nem is olyan egészséges-t akartam írni. Ez alatt azt értettem, hogy mivel az ondóban sok a fehérje, az még "egészségesnek" is felfogható, viszont egy mûanyag gumiban semmi egészség nincs, még akkor sem, ha nem káros az egészségre. Persze sokmindentõl megvéd!!! Szerintem nem jó az íze, a frissen mosott pénisz sokkal fincsibb. Persze, ha valaki nem szívesen csinálja, természetesen nem szabad eröltetni, mert az sem egészséges a lélekre!
Mondhattok bármit, a legtöbb pasi igenis igényli és elvárja! Csakhát nyuszik és nem merik kérni! De találnak bõven olyan lányokat, akik megteszik nekik! De nem tudom mi undorító van benne!? A gumi íze sokkal rosszabb! Hát szopogasd csak azt!
Na, elõször is: SEMMIT ne tegyél meg neki, ami neked nem esik jól. Nem is várhatja el tõled, ha szeret. Viszont: tényleg eszméletlen jó érzés a férfiaknak. Elõtte pedig nem megmosni kell, hanem jó alaposan lefürdetni. Szó szerint - és ne öltözz túl ehhez sem. Ezt is élvezni fogja: lehet hogy az ágyig el se juttok. Azért körömkefével ne sikáld neki... akkor egy hétig morcos lesz :-( ...és használhatatlan. Másrészt: tényleg nem ajtóstul kell rontani a házba. Ismerkedj meg vele: simogasd, nézd meg közelebbrõl... csókold meg a környékét... be is kenheted valamivel, amit szeretsz. Ha majd esetleg rászánod magad, akkor se onnan indulj: kicsit melegíts be vele, csókolózzál, majd csókold végig szépen lefelé... és nem kell olyan akció, mint a filmekben. A vége felé a legérzékenyebb.
Nem gáz! A pasin is múlik, hogy mit "igényel". Az enyém pl. napi jósokszor. Állítása szerint nem lenne baj, ha nem csinálnám, de ezt még akkor mondta, amikor elõször találkoztunk és nem tudta, h miben vok benne.
Azért, mert nem érted, hogy lehet valamitõl undorodni, attól még lehet. Én sem szeretem az orális szexet. Illetve, azt szeretem, ha nekem csinálják, de sose kérnék rá senkit, ha nem csinálja a pasi, akkor nem is hiányzik. Én nem vennék péniszt a számba és kész. Nem azért, mert fiatal vagyok, 21 éves vagyok, 15 éves korom óta élek nemi életet, és azt mondom, nem nem és nem. Csináltam már, elég sokáig próbálgattam, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy olyan dolog, amit én csinálni akarok. Ha egy pasi szeret, akkor ezt el tudja fogadni.
Kettõvel ezelõtti válasz írójának: Érdekes, hogy egy gumi mûanyag ízét gusztusosabbnak tartod, mint annak a férfinak az "ízét", akinek a nemiszervét magadba engeded (másik tájékodon). Egyszer próbáld ki, rájössz, agumi íze nem is olyan jó, mellesleg nem is egészséges (szopogatás álltal).
Nem tudom, hogy lehet tõle undorodni! Eszméletlen jó érzés a pasinak és én nõ lettemre igenis élvezem, amikor kényeztetem a páromat orálisan! Szerintem nincs olyan pasi, aki ne szeretné, csak nem vallják be a barátnõjüknek, hogy akarják, meg ha "nem teszed meg akkor is szeretlek" dumával nyugtatgatják õket! De a lányok meg simán elvárják, hogy kinyalják õket, hát kérdem én, az már nem undorító? Aztán megunják, és elmennek olyanhoz, aki megteszi nekik!
Én is undorodom tõle, én úgy szoktam megoldani hogy gumival csinálom! így a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad...:)
szopogasd az ujjadat elõtte, hidd el az javarészt retkesebb mint egyesek farka (legalábbis az enyémbõl kiindulva) arról hogy gáz vagy sem meg talán a pasidat kéne megkérdezni, én baromira bánnám hogy nem fogad el a párom 100%-san én ha szeretnék valakit egy közös fürdõ után ki tudnán a popsiját is kinyalnám ha azt élvezné...
Fogalmazd meg magadnak, miért undorodsz. Megfelelõ tisztálkodás után partnered azom részének is jó illata van és akár milyen furcsa, de közben észre fogod venni, hogy neked is jó. Ritka az a férfi, aki nem szereti az orális szxet, persze elõfordulhat.
Sziasztok! A magam részéröl nagyon is férfi létemre nöpárti vagyok. DE: ez része a szexnek, és elnézést, de a pasi se nyaljon ki??? Vagy mi van? Egyenjogúság.Nem egyenkötelezettség. Semmi se kötelezö. de ha valaki szeret igazán valakit, akkor ennek a kérdésnek - legalábbis 1-2hónap vagy hasonló idö után nem lehet helye. Minden más csak nyavalygás. Tisztaság, egészség, szeretet és kivánás persze alapfeltétel. Laci Mainzból

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Meg akarom változtatni a vezetéknevemet - nagyon furcsa, hogyha nem a családból választok?

Legszívesebben persze a családból választanék, de egyszerűen egyik sem hangzik jól a keresztnevemmel. És akkor már azt is megkérdezem, hogy melyik vezetéknév hangzik jól a Ritával?

Legjobb válasz: Igen,elég furcsa,hogyha nem a családból választasz..ha nem mondod meg kiét választod,akkor azt hiszik,hogy valami sunyiság van a dologban.Amúgy meg szerintem mond meg nekik,hogy simán nem szereted a mostanit.

Igen, elég furcsa, hogyha nem a családból választasz..ha nem mondod meg kiét választod, akkor azt hiszik, hogy valami sunyiság van a dologban.Amúgy meg szerintem mond meg nekik, hogy simán nem szereted a mostanit.
A Molnár vezetéknév a legszebb . Nézd csak? Molnár Rita.
Ja második, Molnárrrrrrita. Szikszai? Lóczi?
Mi a mostani vezeték neved? privátban is megírhatod
#2-esne van igaza, még, ha nem is Rita!
Én a helyedben megvárnám, hogy férjhez menjek, nekem nagyon idegen lenne egy olyan név, amihez semmi közöm. Egyébként szerintem a Rita pont minden vezetéknévhez illik, de te tudod...
10es vagyok igen, anyukám vezetéknevét fogom felvenni..:) (bolvári)
Szia! Én is a közelmúltban változtattam nevet, vezeték- és keresztnevet egyaránt és én sem a családból választottam. Legfeljebb kicsit furcsán néznek rád, de hát a te életed, a te neved...:-)Szerintem a Ritához valami lágyabb hangzású vezetéknév passzol, pl. Somlói, Simon, Somogyi...
Nos kedves kérdezõ hogy döntöttél? Milyen vezeték név lesz a választásod? Amugy a Molnár ajánló vagyok
A kérdező hozzászólása: 10: és te a családból választasz majd úgy nevet? Úgy értem mondjuk anyukádét, nagymamádét, vagy ilyesmit..?
juj képzeld az én vezetéknevem milyen..Schmeiszer...:D Amióta csak az eszemet tudom, ötször el kell mondanom mindenkinek, nem tudja senki se leírni, kimondani, viccelõdnek vele..Alig várom hogy 18 legyek, és átváltoztassam..:)
Örülök hogy a Molnár tetszik.Ha mégis ugy döntesz hogy Molnár lesz , akkor használd egészséggel.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak teljesen rendben van a dolog, apa meg nem él velünk, és az õ nevét akarom leadni, úgyhogy nem azért akarom megváltoztatni, mert simán nem tetszik a mostani. Anyukámnak teljesen rendben van a dolog, apa meg nem él velünk, és az õ nevét akarom leadni, úgyhogy nem azért akarom megváltoztatni, mert simán nem tetszik a mostani. De a Molnár az tetszik, köszi a válaszokat!
Lehet, hogy meg fognak sértõdni a szüleid. Amúgy nekem se tetszik a családnevem, sõt, utálom, de én úgy változtatom meg, hogy férjhez megyek. Ocsóbb:P
A kérdező hozzászólása: 10: még nem döntöttem biztosan, de a Molnáron kívül tetszik még a Révész, és -mint az egyik kommentelõ is írta- esek az s-betûs nevek, mint Solymosi, Somlói, vagy ilyesmi..

Nagyon nagyon nagy szükségem lenne most válaszokra! Nem tudom, hogyha csibekeltetőt veszek, akkor csibebújtatót külön kell vennem? Mert én kerestem csibebújtatót minden honlapon, mindenhol, és nem találtam!

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok: Valamint találtam egy embert, akinek lenne eladó bújtatója, hátha érdekelné, nem tudom mennyi csirkének szánja. http://www.expressz.hu/gep-szerszam/egyeb/hirdetes-24211627/

Elõzõ vagyok: Valamint találtam egy embert, akinek lenne eladó bújtatója, hátha érdekelné, nem tudom mennyi csirkének szánja. http://www.expressz.hu/gep-szerszam/egyeb/hirdetes-24211627/
Bujtatót ott alkalmaznak, ahol folyamatos a termelés és a keltetõ mindig ki van használva. De kicsiben a keltetõ egyben a bujtató is. Pár tizeddel lejjebb veszed a hõmérsékletet, emeled a páratartalmat, leállítod a forgatást. Az én keltetõmben még el kell keríteni a ventillátort, mert belegyalogolnának a csibék...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! DE mostanra már sikerült megtudnom! Mégegyszer köszönöm!

Nagyon nagy baj hogyha állandóan kiengedve hordom a hajam? Nem lesz ez uncsi egy idő után? :D

Legjobb válasz: Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:)ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon),vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni,mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam

Hogy neki uncsi lesz e? Szerintem nem...:) ha egy fiut megkérdezel mi volt rajta(a lányon), vagy milyen volt a haja lehet nem is tud rá válaszolni, mert nem azt figyeli;) de meg ha igen akkor is szeretik a kiengedett hajat:) elsõ válaszoló voltam
imádjuk a leengedett hajat:)
Tapasztalatom szerint sokkal inkább szeretik az egyszerû leengedett hajat mint az összevissza feltûzött, besütött, kivasalt, meg ilyeneket... érted. Minél egyszerûbb annál jobb.
Hát mióta hordod "állandóan" kiengedve? És ki számára kérdezed, hogy uncsi lesz e? Neked, vagy másoknak?
A kérdező hozzászólása: hát egy fél éve kiengedve hordom a hajam, és egy fiú miatt akarom kérdezni...:D
hajsütõvasat vagy csavarót felétek nem gyártanak ? xd bocsi :D:D mittomén 1 héten 1 x besütöd azt is fel lehet fogni akkor csattal megtûzöd , hajráf, hajpánt. Be is lehet fonni oldalra.másik oldalon hagysz ki tincset és behullámosítod, annyi féle megoldás van azért. xD Hajvasalóval a hajad végét kifelé húzod ez akkor jó ha lépcsõsre van vágva a hajad. Felül megtupírozod és hajad felét feltolod és hullámcsattal rögzíted.Ilyen puffos lesz a hajad felül.
A kérdező hozzászólása: kösziû!! :D
jah csak mindenki a póthajas óráshullámos csajokra bukik nem a 3 napos csüngõ hajra.....igényletenség

Az szerintetek nagy baj, hogyha nem bírom a festett hajat?

Mondjuk ha egy dohányos és egy festett hajú közül kell választanom, akkor inkább az utóbbi. De olyan, mintha senki sem önmaga akarna lenni, sokszor pl. nem is azért festetik be, mert nekik állna jól, hanem mert a kedvenc énekesnőjük is szőke. Tapintásra már nem olyan műanyag, mint tíz évvel ezelőtt, sokszor engem is megtéveszt tapintásra. Ez még nem kedveltette meg velem a dolgot. Sokszor tapasztalok egyfajta a festett hajjal járó igénytelenséget: több centi le van nőve, ki van kopva, eredetileg sem állt jól az a szín. Amúgy szeretem a természetes vöröset és a szőkét, de a festett az olyan, mintha lefújnék egy normál autót pirosra, Ferrarinak nevezném, aztán meg egy Ferrari árán adnám el, mert az piros. A szőke és a vörös hajnak van egyfajta könnyen felismerhető szerkezete, ami alapján észreveszem a festettet és az eredetit. 21/F

Legjobb válasz: A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.

A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.
nem, szerintem is az eredeti jobb, mármint lányokon 20L
Ha õszül, vagy tényleg csúnya a színe a hajának, akkor fesse, de ne rikítóan más színûre. Amúgy ez a szépségipar beugratása, a sok p.csa elhiszi, hogy ettõl szebb lesz, és két marokkal dobják ki a pénzt az ablakon, jó esetben a sajátját, rossz esetben a pasiét. Persze a pasik is megérik a pénzüket, az õ ízlésük is torz sokszor, mûköröm, szoli, festett haj, méteres vakolat, tetovált szemöldök, a felpumpált szájról meg mellekrõl ne is beszéljünk... Természetes nõt akarok!!!
Nekem sem tetszik, mikor meg látok egy lányt pl. szõke hajjal, és festett mindig ez ugrik be. A haja szinét alakitja atermészete után!!!!
semmi bajom vele, amíg igényes, azaz nincs lenõve. illetve a színe ne legyen ronda (lehet felõlem lila is ha megy a stílusához) a vörös haj nekem amúgy bejövõs, csakúgy mint a "nagyonfekete" meg a platinaszõke. egyik se egy túl természetes szín :D (vagy ritka:D) 22/F
Nekem nem baj, neked az lesz, mert már nem találsz olyan nõt aki ne festené a haját. Szerintem a festett haj nagyon jól néz ki, fõleg a nem természetes színek, mint a festett vörös, stb. De hát nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nem baj, csak róka az olyan, aki ne festené. Szerintem mindenkinek az áll jól, amivel született, a természet nem hülye. Különben én nem festem magam (soha, még szempillaspirál, vagy szemhéjkihúzó sincs) nincs festve a hajam, és elkerülöm a fiúk figyelmét, mert nem vagyok elég barna (télen?), és nem tartanak szépnek. Pedig ha mindenkirõl lemosnánk azt a sok kemikáliát.... És még csodálkoznak, hogy 21 évesen olyan a bõröm, mint 16 évesen.

Babám 11 hetes és állandóan ülni akar. Húzza fel magát és nagyon pipa, hogyha nem lehet a fenekén 90 fokban. Mit csináljak? Hagyjam? Meddig hagyhatom "felülni"?

Legjobb válasz: Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!

Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!
Semmiképpen se hagyd, tönkreteszed vele a gerincét. Még az öledbe se ültesd fel. Csak fekvõ (teljesen fekvõ) vagy függõleges helyzetben legyen, de ne üljön. Majd csak akkor szabad ültetni, amikor önállóan fel tud ülni, ez úgy 6-7 hónapos kora után lesz.
Ha te közben, míg az öledben "ül", végig megtámasztod a hátát, te tartod a testsúlyát, akkor nem árt neki. Hagyd, hogy nézelõdjön! Sokkal kíváncsibb a világra, minthogy beérje az üres plafonnal.... Ha nem neki kell megtartania a súlyát, míg az öledbõl nézelõdik, nem ártasz neki.
Kedves 2.! Nem kötekedni akarok, de ezt honnan veszed? 4 gyereket neveltem már fel, egyiknek sincs semmi baja attól, hogy nem hagytam õket a plafont bámulni fél éves korukig vagy nem függõlegesben tartottam õket.... Ha nem terheled a kicsi gerincét, nincs így tartogatva egész nap, nem lesz semmi bajuk....
90 fokban azért meredek ültetni egy 2 hónapos gyereket na, akárki akármit mond. Én félig ülõ helyzetben fektetném az ölembe vagy pihenõszékbe. Ha tudja ott is felhúzhatja magát és nem a plafont bámulja.
A hason fektetésrõl még nem hallottatok? Nézelõdni is tud így a baba, és még egészséges is, mert erõsíti a hátizmait. Én soha, még az ölemben sem ültettem egyik gyerekemet sem (három van), amíg maguktól nem tudtak felülni. Viszont hason nagyon sokat voltak.
Persze, az enyémek is sokat voltak hason is, de azért nem egész nap vízszintesben... A nagyok már kamaszok, a gerincük tökéletes... Azzal, ha rövid ideig te nem csak fekteted, nem csak vízszintesen tartod, hanem ölben a gerincét tartva "ülteted" (ez nem ülés!!!!), nem ártasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Olyan ero van a kis Manoban, hogy mar teljesen osszezavarodtam. A gerincet feltem en is. De allandoan emeli a buksijat es ulni akar. Csak az olemben felulo helyzetben ulhet de ez neki keves. Hason is szoktunk lenni. Kinyomja magat mint egy eromuvesz es multheten meg is fordult - itt kiirom magambol, mert elmondani nem merem ismerosoknek, felek azt gondoljak, nagyitok. Van bouncy szekunk. Elvan benne egy darabig, de ha olyanja van, siman felhuzza magat - persze megtartani nem sikerul...legjobban babahordozoban szeret lenni. Kendo vagy Babay Bjorn. MAr azon is gondolkodtam, lehet az sem tul jo neki. Aztan Anyum is es Anyosom is azt mondja, hogy regenm a parasztasszonyok is ugy hordtak a kicsinyeiket magukra kotve. Szoval egy eromuveszt kaptunk ... akkor vegulis mikor hagyhatom ulni majd? Mikor mar tartja a buksijat biztosan? Nem szeretnem, hogy kart tegyen magaban vagy ne adj Isten en tegyek kart benne.
Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.
Kötõdés?!
igen erre gondoltam, lehet, hogy megáll a dolog kötõdésnél és nem lesz belõle semmi komolyabb.
Hány évesek vagytok?Mióta ismeritek egymást?Ezek talán még publikusak.:)
A kérdező hozzászólása: nem tudok erre válaszolni mivel nem ismerem annyira a szerelmet, mivel már említettem 1x volt. de ha a részemrõl megállok a kötödésnél, akkor nagy meglepetést okozok magamnak.
A kérdező hozzászólása: a korunk differenciális.
Mitõl ekkora titok?Ilyen hülye választ adni.:D
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem hülye válasz. húszon éves vagyok.
Végül is mi van köztetek?
A kérdező hozzászólása: szex, de nem értem hogy jön ez ide amikor teljesen más felé irányult a kérdésem. arra lennék kíváncsi h miért hiányzik nekem valaki akit elvlileg nem szeretek?
Talán mert jó vele a szex, és jól érzed magad vele.
azt, hogy kezdesz mégis belezúgni...
A kérdező hozzászólása: mármint hogy részemrõl nem fogok komolyabb érzéseket táplálni?
Mennyi ideje ismered? Azért ez is sokat jelent, talán megáll a dolog itt és nem lesz belõle komolyabb.
h vonzódsz hozzá
A kérdező hozzászólása: valószínûleg igen. csak az én esetemben ez azért furcsa mert életemben 1x voltam szerelmes. nekem valami csoda kell ahhoz h egyáltalán kötõdjek valakihez.
Akkor majd az leszel.:)
Kihez? Mihez? Milyen viszonyban vannak az illetõk? Ebbõl nem lehet tudni, így lehet nagyon erõs kötõdés, szeret de nem szerelemmel, vagy az éppen most alakul...
Hány éves vagy? Ha egyszer voltál már szerelmes és még nem vagy túlságosan idõs akkor nem késtél le semmirõl. Én is ezt érzem egy sráccal kapcsolatban és szerintem is kötõdésrõl van szó. 22N
A kérdező hozzászólása: a mi kapcsolatunk inkább felületes. de remélem nincs igazad h most alakul ki a szerelem mert akkor K.O!
a felületes mit takar? :D
A kérdező hozzászólása: testi vonzalom kibontakozása
Eléggé titokzatos vagy.
A kérdező hozzászólása: elvégre ez egy publikus oldal!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget ha igazatok van akkor tenyleg kezdem megszeretni. bakker

Főleg SOPRONIAKtól kérném a válaszokat! Hol vannak pólóra nyomtatási lehetőségek? Hogy néznek ki? úgy értem nagyon látszik hogyha nem eredeti? hamar lekopik? hol lehet együtteses pólókat venni vagy csináltatni?

Legjobb válasz: Pólóra nyomtatási lehetõség van a plázában az emeleten, és asszem van Akkord üzletházban. De szerintem látszik, hogy nem eredeti, de ki kell próbálni. Amúgy a piacon van egy csávó aki együtteses pólókat árul (péntek- szombat). De a netrõl is lehet rendelni.

Pólóra nyomtatási lehetõség van a plázában az emeleten, és asszem van Akkord üzletházban. De szerintem látszik, hogy nem eredeti, de ki kell próbálni. Amúgy a piacon van egy csávó aki együtteses pólókat árul (péntek- szombat). De a netrõl is lehet rendelni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!