Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy hogy (30987 db)

Nagyon nagyon nagyon nagyon imádom a barátnőmet. Hogyan mondhatnám el ezt neki igazából?

Mert elmondom én naponta neki 125445-szer hogy nagyon imádlak.

Legjobb válasz: Elég egyszer õszintén: Szeretlek.

Elég egyszer õszintén: Szeretlek.
Keress verseket! Amelyik a legjobban tetszik, azt tanuld meg rendesen, és mondd el neki!
jah és mondjuk ne hazudj neki....
Amit sokszor hangoztatnak, az ugy tünhet h nem igaz.A barátom is gyakran mondja és néha elgondolkodom rajta, h csak magát akarja gyõzködni, h szeret.Pedig azért féléve csak nem lenne velem.A gesztus tényleg sokat számít, mert úgy láthataja h gondolsz rá, és nem csak akkor amikor látod. Bridget
nem kell sokszor mondani. ha megleped egy csokor rózsával attõl biztos tudni fogja, h szereted, de sztem anélkül is érzi!! higgy neki
A kérdező hozzászólása: szerintem éreztetem is.Csak ha mondom szerintem az ugy teljes.
Én még sosem mondtam senkinek hogy "szeretlek" mégis nagyon jól tudja a barátom. Éreztetni kell hogy szereted, nem mondogatni.
Minek annyiszor elmondani?? én nemsokszor mondtam bnõmnek inkább próbáld meg éreztetni..
A kérdező hozzászólása: totál õszíntén mondom neki, és szívbõl is.
Ha ennyiszer mondod neki, egy idõ után elveszti a jelentõségét, és kb annyit fog érni, mintha azt mondanád: helló! Éreztetni kell! Az sokkal fontosabb, mint a szavak!

Szerintetek nagyon-nagyon nagy baj, hogy nem vagyoj perverz?

Néhány barátnõm állandóan felhozza a szex témát, farokméretekrõl akarnak beszélni, de én nagyon nem szeretek errõl beszélni, meg a perverz vicceket is utálom! Prûd vagyok, ez azt jelenti? :( Én amikor arra gondolok, hogy kapcsolat, elõbb jut eszembe egy romantikus séta és a csók, mint a szex.

Legjobb válasz: nem!

nem!
Inkább legyél rá büszke, hogy nem vagy olyan, mint õk.
Teljesen mindegy a nemed a válaszom igaz.
A kérdező hozzászólása: Neked ebbõl a kérdésbõl tényleg az jön le, hogy pasi vagyok? XD
Valójában tényleg csak megnyugtatásként írjuk ezeket mert frigid vagy.De ha nem bánod hogy más is szúrja majd a csajod és úgy lesz boldog akkor áldásom rád.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem csak azért írjátok, hogy megnyugtassatok, mert tényleg aggaszt a dolog, néha úgy érzem, túl ártatlan vagyok. Pedig én jól érzem magam így, még egyáltalán nem foglalkoztat a téma.
A perverzió nem itt kezdõdik szóval sem te sem a barátnõid nem vagytok azok ami nem is baj. És nagyon imponáló, hogy így gondolkodsz.
Nem nagy baj de az lehet h mi nem illenénk össze :D
Nem vagy perverz, de õk sem azok. A perverzió szerintem eléggé mást jelent...
Ostoba tyúkok õk. Nem a méretérõl kell beszélni, hanem a technikájáról és vastagságáról max. Látszik, hogy nem értenek a szexhez. Kérdésedre: nem baj.
Nem.
egyáltalán nem
Nagyon-nagyon nagy baj, hogy TE IS az vagy... :D Minden ember az, a különbség kettõnk között annyi, hogy én ki merem mondani amit akarok. Te meg még csak gondolni se mersz rá... :D

4mm-es fültágító nagyon nagy? És hogyan tudnám magamnak kitágítani? Nagyon fáj amikor beteszem és amikor nagyobbítom? 13/L

Értelmes válaszokat várok, nem olyanokat, hogy ez hülyeség, ne csináld ... Privát üzeneteket is küldhetsz.:)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is akkora van, és gyakorlatilag senki nem vette még észre, hogy ez fültágító. Ráadásul ez, ha megunnám, biztos, hogy visszaszûkül. Nem fáj nagyon, csak húzódik, kicsit éget utána.

Szia! Nekem is akkora van, és gyakorlatilag senki nem vette még észre, hogy ez fültágító. Ráadásul ez, ha megunnám, biztos, hogy visszaszûkül. Nem fáj nagyon, csak húzódik, kicsit éget utána.
A kérdező hozzászólása: és ha már 10 napja benn van akkor is fáj?
igen. borzalmasan. inkább ne próbáld ki. én megbántam, mert a suliból is kicsaptak.
Elsõ vagyok: nekem 5 nap alatt begyógyult!
13 évesen ne gondolkozz ilyeneken. egy 13 éves lányt kinevetnek ha fültágító van a fülébe. Hát nekem 5mmes volt és rettenetesen fájt és vérzett. Felesleges,
A kérdező hozzászólása: de tetszik és ... emlék van mögötte

Hogy izgassam úgy fel a pasimat, hogy tényleg nagyon-nagyon-nagyon jó legyen neki?

Nyaljam, csókoljam, hol? Harapjam, vegyem el?...? stb...

Legjobb válasz: Izgasd kézzel, orálisan, stb. Nekünk pl. az nagyon bejön, hogy a 2 kezem közé fogom a péniszt, és mintha valami henger lenne, elkezdem dörzsölgetni a kezeim között. Csak arra vigyázz, nehogy elélvezzen, mert nem biztos, hogy bírni fogja szuflával a folytatást.

Izgasd kézzel, orálisan, stb. Nekünk pl. az nagyon bejön, hogy a 2 kezem közé fogom a péniszt, és mintha valami henger lenne, elkezdem dörzsölgetni a kezeim között. Csak arra vigyázz, nehogy elélvezzen, mert nem biztos, hogy bírni fogja szuflával a folytatást.
Sztriptíz, akár öltánc, ha kicsit ügyesebb vagy. Nekem eddig mindig bevált ha egy ilyen mûsor után átvettem az irányítást, levetkõztettem, akár megbilincseltem vagy bekötöttem a szemét. Egyébként szerezz be a könyvtárból minden lehetõ Cosmopolitant, abban még semmi olyat nem olvastam ami ne lett volna hatékony.
Karmolászd a mellkasát, hasát, csókolgasd a hasától felfelé a mellkasáig, a nyakát, harapdált a fülét, nyakát esetleg a mellbimbóját...
Pont mostanába csináltam apasimmal azt hogy elkezdtem smseket irogatni neki. RÉszletesen leirtam neki hogy mit és hogyan csinálnék vele, persze több részletben elküldve:P 1 óra múlva váratlanul megjelent nálunk és hát igen dudorodott a farmerja:P Utána bevezettem a hálószobába... Nagyon próbálkozott itt ott megfogni és engem lefektetni az ágyra de nem engedtem hogy hozzám érjen:P Nyalogattam és puszilgattam mindenét és egy picit harapdáltam a nyakát. Után megfogtam akezét és kicsatoltattam vele a melltartómat... Még húztam egy ideig utána el tudjátok képzelni milyen fantasztikus volt. Utána csak feküdt az ágyon és meg sem tudott szólalni:P Nah próbáld ki ezt , tuti bejön:D

A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne lépjen félre. Mekkora bûn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?

Mintaszerû családi élet, mindketten dolgoznak és elfogadhatóan keresnek. Nem veszekednek, rendszeres családi programjaik vannak, külsõ szemlélõk szerint igazi mintacsalád. Barátom rengeteget dolgozik otthon is, mindent megtesz a gyerekeiért, feleségéért, de még az anyósáért is. Tudtommal (jó barátok vagyunk nagyon régen) még az otthoni szexuális életük is normális. Valahogy mégsem tudja megállni, ha kínálkozik egy-egy alkalom a félrelépésre. Fõleg a munkahelyi kolléganõk adnak lehetõséget erre, akik szintén férjnél vannak. Õk sem gondolnak válásra, nem akarnak új életet kezdeni, de mindig akad valaki, aki kapható ilyesmire. Ráadásul ezek a nõk többnyire rosszabbul is néznek ki, mint a felesége, de mégis…. Mostanában fõleg egy kolléganõje van, akivel rendszeresen félrelépegetnek(lassan 3 éve), de néha mással is megteszi, ha eléggé biztonságosnak tartja a körülményeket. Ha kipattanna valami botrány (biztosan nagy cirkuszt csinálna a felesége) és a felesége válni akarna, abba a barátom belepusztulna szerintem. Hiába tûnik nevetségesnek (tényleg hülyén hangzik), nagyon oda van a családjáért és a feleségét is nagyon szereti. Még az anyósa is imádja, ami pedig nem egészen átlagos.:-) Évek óta ezen töröm a fejem…. mekkora bûn ez? Olyan nagyon nagy???

Legjobb válasz: Hát az én számomra ez a legnagyobb bün amit párkapcsolaton belül,házasságon belül el lehet követni.... Nekem ezek után igen csak váló ok lenne.... Ekkora szégyent és megaláztatást nem tudnék elviselni.....

Hát az én számomra ez a legnagyobb bün amit párkapcsolaton belül, házasságon belül el lehet követni.... Nekem ezek után igen csak váló ok lenne.... Ekkora szégyent és megaláztatást nem tudnék elviselni.....
Kétlem, hogy szeretné a feleségét, mert ha igen, akkor nem tenne ilyet. Nagyon sokat veszíthet. Mindent. Megéri a kis kaland? Unatkozik a barátod, vagy ilyen laza, erkölcsileg "laza" munkahelye van? Igen, olyan nagyon-nagyon nagy bûnt követ el.
Attól, hogy a nõ boldog, és jó a családi életük, még bûn. Volt egy eset Amerikába, ahol egy párocskának mindene megvolt. Minden szép és jó volt, valami 17 évet éltek együtt tökéletes boldogságban. Aztán a pasiról kiderült, hogy a 17 év alatt valami 76 prostit ölt meg. A feleségét ugyan boldoggá tette, de attól még nagy bûnt követett el. Persze tudom, hogy a kettõ nem ugyanaz, de azért remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani. Itt a férfi nem az élet ellen vétett, hanem a hûség, a házasság ellen. És bizony ez is tragédiához vezethet. Másrészrõl nincs az a hazugság, ami ki nem derülne.
Ja, és persze a feleség mit sem tudott a gyilkosságokról, ez kimaradt.
Egyrészt, a családi éltük NEM mintaszerû, neked az a mintaszerû, hogyha csalják az asszonyt? Másrészt, mit befolyásol ebben az, hogy mennyit keresnek, hogy az anyósa szereti, hogy sunnyog, mert fél a botránytól (egyébként ha annyira fél a botránytól, akkor talán nm kéne félrelépnie, ez ott kezdõdik...Vállalja a tette következményeit)? Emiatt miért lenne kevésbé bûn? Miért lenne ezektõl a külsõ körülményektõl a barátod gerinces ember? Nem nagyon értem a logikádat... A barátod egy suttyó, ez van, kár ezen filóznod! És gratulálok a remek értékrendedhez! Igazán büszke lehetsz magadra!
A férfi unatkozik ebben a kapcsolatban, tehát valami mégsem kóser. Én biztos, hogy kipenderíteném a férjemet, ha egy ehhez hasonló dolog a tudomásomra jutna, akárhány gyerekem van. Az én gyerekeimnek ne legyen olyan mintája, hogy normális, ha egy férfi fûvel-fával évekig csalja a feleségét. Mert bizony vannak olyan családok, ahol ez nyílt titok.
Jaajj, micsoda gyémánt ember! Hát imádja az anyósa, meg a kolléganõi is... És odavan a családjáért? Akkor ez nem bûn! .... Most komolyan? Ezt vártad, ugye? Hát, nagyon el vagy tévedve! A "barátod", akirõl mindenki tudja, hogy igazából te vagy, egy s**gfej, még akkor is, ha az egész világ õt imádja.
"Mintaszerû családi élet" Gratulálok! -.- Én innen nem is olvasom tovább, nincs hozzáfûznivalóm. Illetve van, csak nem neked.
Bátran vállalhatod, hogy a saját barátod vagy...
Figyelj én ezt nem tolerálom DE! Én bécsi vagyok, itt hogy is mondjam... Tradíciója van a megcsalás egy bizonyos módjának, ami kicsit hasonlít ezekre az esetekre.itt legálisak a bordélyok, Stúdiónak nevezik õket. Ápolt szép lányok , , dolgoznak" az ilyen helyeken ahová bizony bizony sûrûn betérnek a legátlagosabb családos férfiaktól kezdve a leggazdagabb üzletemberekig: hogy mi erre a magyarázatuk? Nem akarják tönkretenni a családjukat, amit egyébként becsülettel eltartanak, gyerekeket nevelnek, békés családi idill... De néha jólesik nekik egy kis ilyesfajta kicsapongás, amolyan adás vétel: valamit valamiért. A másik fél utána nem keresi, nem teszi tönkre az életét sms ekkel, hívásokkal, mégis kikapcsolódott. Érdekes, de mindig is tradíciója volt..
Rendben van megértettük. Akinek fontos a hûség az egy irigy, beszûkült ember, akinek nem számít az felvilágosult, szeretõ ember. Egyébként nem azt állítottam, hogy aki nem bocsájt meg vagy aki megbocsájt az szereti vagy nem szereti a másikat. Aki szeret valakit az nem okoz készakarva fájdalmat a másiknak. Márpedig a megcsalás sokaknak fáj. Neked lehet, hogy nem, nekem igen. Ne keverd az irigységet a fájdalommal és megalázottság érzésével. Ezen a pontos elgondolkodik az ember, mennyire szereti a másik ha fájdalmat okoz neki.
Itt egyetlen kérdés maradt: aki szereti a másikat tesz e készakarva olyan dolgot amit meg kell bocsájtani?
A kérdező hozzászólása: A megcsalás mindenkinek fáj. Viszont aki csal, az abban a tudatban teszi, hogy nem tudja meg a másik. Így nem okoz neki fájdalmat, nincs veszélyben a házassága. Önzés, de nem gonoszság.
Semmi gond nincs ezzel, ha közben õ is nagyon megértõ, ha a feleségének támad kedve egy kis etyepetyére a kollégájával. :-)
Ja, most olvasom, hogy mintaférj, mintaapu és mintavejecske a felesége félrelépését már nem tolerálná. :-D Hát akkor egy jó nagy szemét, megérdemelné, ha az asszony félremenne és lelépne a mintagyerekekkel, a mintaházasságát meg úgy hagyná maga mögött ahogy a kutya a sz...rát.
jó sztori! De felhívnám a figyelmed egy apró kis tévedésre! Amit egynél több ember tud, az már régen nem titok... "nagyon oda van a családjáért és a feleségét is nagyon szereti. Még az anyósa is imádja, ami pedig nem egészen átlagos.:-)" >>> lehet azért van oda az anyósa érte, mert már õt is megkú.rta :)
Valamiért nem szöktek könnyek a szemembe a barátod sorsa miatt, akinek mindene megvan, mégis belehalna, ha nem lépne félre minden ok nélkül.
" Akinek fontos a hûség az egy irigy, beszûkült ember, akinek nem számít az felvilágosult, szeretõ ember." Ez így van, de valami rejtélyes okból a megcsaló csak a maga részére tekinti így. Ha párja is így tenne, akkor fel lenne háborodva. Vajon miért is?
A kérdező hozzászólása: Szûk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhetõ el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hûséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van… Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, õ is nyugodt lenne:-)
Elsõnek: 17 év alatt 76 prostit ölt meg , mindenkinek lehet hobbija, de a feleségét szerette. Ennyi! Kérdezõnek, nincs ebben semmi kivetni való, szerintem normális ha néha kiengeded a fáradt gõzt valahol. Például: Mondjuk az asszony nem akar anált, te viszont szeretnéd kipróbálni, de nem fogod erõltetni otthon, meg állandóan kérlelni és ezen veszekedni, megoldod, kész. Probléma le tudva. Amúgy meg az egész világ romlott a média teszi velünk, az internet és a többi ember. Másról sem lehet hallani, csak, hogy ki feküdt le kivel, ki hagy ott kit, ki csinált gyereket kinek, melyik nõ terhes éppen, mindenhol a szexualitás van elõtérben, nem kell csodálkozni ezen, nem embert ölt, nem heroinista lett belõle.
ha nem rólad van szó, hanem a barátodról, akkor szerintem hülyeség tényként kezelni mindent. hogy õ hogy érez, mit csinálna, mit nem, a felesége "nevében" beszélni...lehet, hogy megvan róla egy képed, és õ is azt mondja neked amivel egy kicsit magát mentegetheti. nem biztos hogy neked akar hazudni, hanem inkább magának. egyébként gerinctelenség felsõfokon.
Én vagyok az, aki egyébként nagyon jó házasságban élek, de mégis inkább megértem a félrelépést, mint más. És közben gondolkodtam, hogy ennek mi a fõ oka. Amikor errõl beszéltem valakivel, sok-sok esetben, volt valami közös szindróma azokban, akik a ilyen üdhadseregszerûen trombitálnak a megcsalás ellen. Talán a közös tulajdonság az irigység volt. Az a fajta gonoszság, hogy igenis ne érezze jól magát máshol az a másik! Igenis, kötelessége itthon jól érezni magát!Különben meg rohadjon el, ha nem így van! Szóval, mindig a butább, beszûköltebb emberek konfliktusa ez, akik nem szeretik a velük élõ embert, csak a hagyományok okán korlátozni akarják, vagy zsarolják és fenyegetik. Hogy elválnak, kidobják, stb. Ezek biztos nem szeretik egymást, hiszen akkor nem jutnának ilyen könnyen ilyen következtetésre. Egy szeretõ ember ennél súlyosabb dolgokat is megbocsátana, vagy lenézne annak, akit szeret.
71: ha ironikus akarok lenni, akkor megérdemelte a férj :)
Váó, ha itt 25 éves hajadonocskák vitatkoznak azon felbuzdulva, Hogy , , elég sok náluk idõsebb emberrel beszélnek" és véleményt alkotnak a családos emberek félrelépési szokásairól, mert , , egyre több helyen hallják a megcsalás dolgot" a , , jobban ismert családok" tökömtudja hány százaléka miatt az asztalra csapnak, hogy nem ez így nem mehet tovább, bár , , még nincs olyan nagy élettapasztalatom" akkor azthiszem nekem semmi keresnivalóm nincs itt. Ez így elég komolytalan. Nem tudom nem kiemelni a kontextusból ezt a kis szösszenetet, mert pont olyannak tûnt, mint amikor egy kisiskolást megkérdeznek a szerelemrõl. :) , , Igaz még nincs olyan nagy élettapasztalatom, mivel még csak 25 vagyok, nem voltam férjnél, de elég sok nálam idõsebb emberrel beszélek, és egyre több helyen hallom a megcsalás dolgot. Az általam jobban megismert családok" He he he. :)
Ha valaki tudja, hogy elveszíti a párját ha kiderül a megcsalás, mégis megteszi, annak nem fontos már a párja. Egyébként újra leírom a hûség döntés kérdése. Lehet dönteni mi a fontosabb a házasság vagy a nemi szerv. Ha valaki erre x év után jön rá az lépjen ki a kapcsolatból vagy alakítsák át nyitott kapcsolattá (mindkettõ beleegyezésével).
Nem igazán hinném, hogy egy barát dolga lenne azon spekulálni, hogy milyen valakinek a házassága. Mindenki azt, és ugy tesz, ahogy jónak látja. Én a helyedben nem tenném! Tudod rövid az élet. És elfog jönni az a pillanat, mikor nagyon-nagyon megfogod bánni, hogy élted az életedet. Szerintem Rólad szólnak a sorok((((( Nincs ezzel semmi baj, de Te is tudod, hogy nem jól van ez igy, csak bizonyosságot szerettél volna, hogy feloldoz egy-két hozzászóló a tekintetben, hogy nem "olyan nagyon-nagyon nagy bün" az a helyzet amit vázoltál. De az!!!! Fõleg ha Isten elõtt is hüséget fogad valaki!!! Kivánom, hogy ébredj fel!
# 59/64 Az 51-nek szólt.
"Nyitott házasság más típusú párnál képzelhetõ el. Ez a feleség nagyon zárkózott, távolságtartó mindenkivel. Korrekt, udvarias, de még barátnõket se nagyon tart, csak felületes kapcsolatai vannak családon kívül." Akkor szenvedjen, ha ezt akarja. Én tuti nem tenném.
Szerintem nem kellene mindenkinek úgy prédikàlnia, mintha szûzen ment volna férjhez, fõleg azt nem értem, hogy mi értelme van annak hogy gusztustalan modorban próbáljátok elûzni az unalmatokat azzal, hogy beleköttök a másikba, és mint egy jehovás hittérítõ, akkoris a saját igazatokat elmagyarázni 20 féleképpen, míg a másik fèl lovat tolva alá az ellenkezõjét bizonygatja. De az idõ legalább eltelik, egyet meg úgysem fognak érteni, a fenenagy 'nemtudommire' büszkeségét azt egyik sem hajlandó elhagyni. Kíváncsian várom mikor lép a kèpbe egy , , jólképzett pszichológus" vagy egy , , ismert párterapeuta" aki majd jól elmagyarázza mindenkinek, hogy is van ez igazán. Kész vicc. Általában azok szoktak a leghangosabban tiltakozni a megcsalás ellen ellen, akiknek mégiscsak van, vagy volt valami takargatnivalójuk :) szerintem senki sem avanzsálódik szenté ha nem csalja meg a párját, nem tudom hogy ez miért olyan dolog amit külön ki kell emelni és ajnározni, hangoztatni kell... Ez egy döntés, amivel megtiszteljük egymást, de nem ez az ami a leglényegesebb, hanem az õszinteség. Ez pedig az egyéni véleményem volt, gondolom mindjárt engem is lehurrognak azok, akik a verik a mellüket olyan hûségesek, meg azok akik nem bírják ki hogy ne az övék legyen az utolsó szó... Szép estét.
genetikailag a férfi...persze... Kleopátrának is voltak ágyasai.Az a hatalom jelképe volt, h õ mindent megtehet.errõl ennyit.
Amúgy megkérdezném, hogy a feleségnek miért nincsenek kapcsolatai. Barátnõk, barátok, bármi. Talán élete "nagy napja" volt, hogy egy gyökérhez hozzáment?
A kérdező hozzászólása: Ha rólam szólna, akkor úgy kérdezek. Ez teljesen anonim hely, ezért megtehetném, meg is tenném. Nem lehet csak úgy rávágni valamire, hogy fekete, vagy fehér, jó, vagy rossz. Ez az eset viszont nagyon elgondolkodtat. Én tudom, hogy ez esküszegés, tehát bûn.(hivatalosan) De hivatalosan nem is lehet másképpen házasságot kötni, az elõírt szöveg tartalmazza a hûséggel kapcsolatos fogalmakat. Én szeretek mindent árnyaltabban megítélni. Elég régen (kb 3 éve) kizárólag egy kolléganõjérõl van szó, akivel néha-néha félrelép, de mindketten nagyon elõvigyázatosak, mert féltik a házasságukat. (Ház, gyerekek, rokonság….stb) A szexen kívül semmi egyéb programjuk nincs, nem is terveztek soha semmi mást. Óvatosak, nem derült ki, tehát a házastársak megalázásáról, szégyenrõl talán még nem is beszélhetünk. Az majd akkor lesz, ha véletlenül lebuknak. Ha nem? Ha esetleg egy-két év múlva abbahagyják büntetlenül és azután nem teszik? Akkor teljes a béke, nincs válás, nem visel meg senkit a dolog, boldog nyugdíjasok lesznek.
csak nehogy úgy járjon, mint hasonló ismerõsöm. A férj bevallotta, hogy folyamatosan csalta a feleségét, rengeteg szeretõje volt. A feleség bevallotta, hogy õ kétszer félrelépett. Abból lett az akkor már két nagykorú gyerek. Csúnya pofára esés.
Akkor tegyék azt. A kérdés, a férj is ilyen rugalmas lenne, ha a feleség megcsalná? Ha válasz igen, akkor minden rendben van, és van esély a boldog nyugdíjas évekre. Ha válasz nem, akkor a feleség meneküljön a megalázó kapcsolatból.
"A megcsalás mindenkinek fáj. Viszont aki csal, az abban a tudatban teszi, hogy nem tudja meg a másik. Így nem okoz neki fájdalmat, nincs veszélyben a házassága. Önzés, de nem gonoszság." De egyszer minden kiderül és akkor majd borul a bili, vége lesz a szép, idilli életnek. Egyébként legalább egy névtelen oldalon kiírhattad volna, hogy rólad van szó.
nincs kisbun nagybun nagyon nagybun hazastarsi hutlenseg bun nincs felmento korulmeny nincs enyhites vagy megcsalja vagy nem.
Ez a legnagyobb hulyeseg amit halottam Mi az hogy kisvarosban nincsenek fertozo betegsegek???? Pont hogy az emberek nem hasznalnak ovszert es terjed a sok szexualissan lappango betegseg.Pont a kisvarosi teveszmek miatt. A virusok sajnos nem valogatnak kis nagy varos stb. Senki nem lat at semmit hiszen ezek a fertozesek lappangoak senki nem ismeri minden ember osszes szexualis kapcsolatat a kamaszkora ota. Mindig felhuz ez a teveszme hogy kisvarosban nincsenek nemi betegsegekAttol hogy ismersz valakit lehet fertozo!!!!!!ne legy buta
A kérdező hozzászólása: Két kb. középkorú házaspárról van szó, ahol egyik-egyik fél „szabálytalanul” létesít szexuális kapcsolatot egy kisvárosban. Még ez is nagy szó, mert itt mindenki mindent lát, tehát nagy nehézségekkel jár a titoktartás is. Ebbe a szûk körbe még egy plusz vírusgazda, aki csak úgy ismeretlenül betoppanjon nem elképzelhetõ. Közel van a valószínûsége a lottó ötöshöz, a lebukás veszélye nagyságrendekkel nagyobb. Egyébként a helyi egészségügyi intézményekben is ritkán találkoznak nemi betegségekkel, nem jellemzõ erre a vidékre. Ilyen szempontból konszolidált hely.
ez hulyeseg pont a kozepkoru emberek kozott terjed a legjobban minden pont a fenti tevhit miatt.
Na itt álltam meg ennek a vacaknak az olvasását. Annyira próbálod védeni az idióta barátod (vagy magad) hogy még azt is kitalálod, hogy nagyobb az esélye megnyerni a lottót mint betegséget elkapni. Mondd csak te normális vagy? Ne, ne is válaszolj. Már megválaszoltad.
Na ja, ez tényleg elég baromság, de azért abba belegondolhatnátok, hogy aki szexuális kapcsolatot létesít valakivel, azért végez minõségellenõrzést... Nem is tudom hogy gondolhatjátok hogy nagyobb az esélye annak hogy félredugsz és elõbb kapsz el valami nemi betegséget, mint ha nem vagy kapcsolatban és úgy szexelsz valakivel. Gondolom ti se kezdtek csövesekkel, ápolatlan, esetleg büdös illtõkkel, prostituáltakkal hasonlók...? Akkor itt a normális emberekrõl van szó, akik ha problémájuk van akkor nem dugni mennek, hanem kikezeltetik magukat, ha csajozol/pasizol, nyilván nem az elsõ adandó alkalommal tepered le, hanem megnézed hogy mindenklappol e, például ápoltság terén. Fõleg azok akik a család mellett mennek félre, még arra is kell törekedni, hogy a csaj megbízható legyen, ami nem annyi megbeszélés, ismerkedés meg felmérésbõl áll, hogy megkérdezed , , dugunk"? A nemi betegségeknek pedig hálisten többnyire (persze nem aidsre meg hpv okozta virusra kell gondolni mert azért az aids esek nyilván vannak tartva és ha jól tudom bünti van annak aki szándékosan megfertõz valakit... ) van külsõ látható érezhetõ vagy szagolható jele, ami azonnal észlelhetõ, nem tudom miért kell azt hinni hogy mindenki mindenbe belelógatja akinek lyuka van.... :) ilyen alapon megkérdezhetnétek hogy lehet e a kecskével nemi életet élni?
Amit irssz az pedig egy masik makacs tevhit. apoltsag nem mond el semmit a virusok megleterol Tudod hany csinos jomodu nagyon apolt szolizott pedicur manirkur kozmetikus vull extra kozepkoru holgyet lattam mar PID val sirva jonni ugyeletre?? Tudod PID(pelvic infecti desis) nemi betegsegek okozzak. Nemi betegsege mindenkinek lehet sem erezni sem latni sem szagolni nem lehet. Eleg egyszer egy szereto aki elotted massal volt es bumm elkapod.Lappang benned es szepen tovabbadod nem is tudsz rola. Vagy az igazgato ur kulfoldi utjan alkalmi kapcsolatbol osszeszedi hazaviszi feleseget megfertozi aki a szeretojenek atadja aki tovabbviszi a varosban. Clamydia teljessen tunetmentes ferfiaknal es evekig fertoznek vele ugyanez vonatkozik a HPV re is. Tehat ha valaki megcsalja a feleseget akkor az nem marad soha kovetkezmeny nelkul se szamara se a feleseg szamara.
Csak a mosdatlan, piszkos emberek kaphatnak el nemi betegségeket. Tény: A fertõzés nem válogat! Fertõzött lehet a szegény, a gazdag, a matekzseni, a tudósprofesszor, az élsportoló…, lényegében bárki. Még te is megkaphatod, akár az elsõ nemi együttlét alkalmával is. Aki biztosan nem lehet fertõzött: aki nem szexel. Mit tehetsz a betegség megelõzéseképpen? Ha nem tudsz szex nélkül élni, feltétlenül, minden alkalommal használj óvszert. Még akkor is, ha egyidejûleg a fogamzásgátlás más módszerét is alkalmazzátok. Egyedül az óvszer akadályozhatja meg a fertõzések terjedését. 2. tévhit: Ha a partnerem fertõzött, úgyis észreveszem. Tény: A fertõzésnek nem mindig vannak látható külsõ jelei. Elsõ ránézésre még az orvos sem tudja senkirõl megállapítani fertõzött-e. Lehet, hogy maga a vírushordozó sincs tisztában betegségével, annak mibenlétével, hiszen a fertõzés eleinte még csak tüneteket sem produkál. Tehát a fertõzés minden figyelmeztetõ jel nélkül ott lappanghat bárki szervezetében, anélkül, hogy komolyabb gondot okozna. Bármely kezeletlen nemi betegség hosszú távon komoly egészségkárosító tényezõ. Mindennemû meggyõzõdésed ellenére, gondoskodj a gumióvszer mindenkori használatáról. 3. tévhit: Az orális és az anális szex során nem kaphatsz nemi betegséget. Tény: Teljesen mindegy a szex mely formáját választjátok, a nemi betegséget bárhogyan elkaphatod. A vírusok és a baktériumok a száj, a végbél és a nemi szervek nyálkahártyájának apró sérülésein, repedésein keresztül könnyedén bejuthatnak az emberi szervezetbe. Némely vírustörzs – például a herpesz- a bõrrel való érintkezés útján is terjed. Az óvszerhasználat a szex bármely formájánál feltétlenül szükséges. Az orális élvezetek további fokozásához ízesített óvszert is kifejlesztettek. 4. tévhit: Ha egyszer már voltál fertõzött, soha többé nem lehetsz az. Tény: A nemi betegséget nem csak egyszer lehet elkapni. Némely fertõzés életre szóló „ragaszkodó útitárs”, gondolj csak a HIV-vírusra vagy a herpeszre. Egy újabb fertõzés következtében a chlamydia, a gonorrhea bármikor újra felüthetik a fejüket. Nem lehet eléggé hangsúlyozni: óvszer, óvszer és újra óvszer! S nem árt idõnként egy orvosi ellenõrzésen is átesni. 5. tévhit: Ha te bizonyítottan egészséges vagy, a partnerednek nincs szüksége ellenõrzõ vizsgálatra. Tény: A partnered is fertõzött lehet, anélkül, hogy tudna róla. Aligha szeretnéd, hogy negatív leleteid végeredménye elõbb-utóbb pozitív legyen. Szóval menjetek együtt ellenõrzõ vizsgálatra. Lehet, hogy egy ilyen találka nem a legromantikusabb variációs lehetõség, de mi sem lehet beszédesebb vallomás, mint a másik fél egészségével is törõdni. A fertõzõ nemi betegségek súlyos egészségügyi kockázattal járnak. A kezeletlen fertõzések sok esetben terméketlenséget, ritkább esetben halált is okozhatnak. Megszámlálhatatlan ostoba tévhit látott már eddig is napvilágot. Hogy te sohase kerülhess a betegek listájára, két dolgot alaposan véss a fejedbe: - mindig legyen nálad ÓVSZER - rendszeresen ELLENÕRIZTESD magad, magatokat.
A kérdező hozzászólása: 103/105 Ennyire határozott állításhoz azért illene valami forrást megadni.
sorry lemaradt itt olvashatod http://www.ferfiegeszsegor.hu/szex/tenyek-es-tevhitek-a-fert.. es mint eu szakember en is szivessen nevemet adom egyetertek a cikkel.
A kérdező hozzászólása: Bár a kérdés nem errõl szól, azért lehet róla beszélni, mert létezhet ilyen probléma. Errõl a részletekrõl nincs információm, csak sejtésem, de nem látok valós veszélyt továbbra sem. Ezek az általánosan követendõ védekezési elõírások nagyon jók, de ide tényleg nem illenek. Nagyon jól ismerem mindkettõnek az életét és a családi hátterét, további szereplõket szinte teljesen ki lehet zárni ebbõl a körbõl. Nem szép dolog a házasságtörés, de nem jár feltétlenül többszörös félrelépéssel. Elméletileg létezik a veszély, de egy kis óvatlanságot mindenki elkövethet. Pl. Ha az utcán parkoló autómmal este behajtok az udvarra, én sem kapcsolom be a biztonsági övet.
A kérdező hozzászólása: Jogos a fertõzésveszély felvetése, de ezzel a veszéllyel itt nem nagyon kell számolni. Kisvárosban átláthatóbbak a dolgok, szûk munkahelyi körben ilyesmire kicsi az esély... ez a probléma vidéken (vidéki kisvárosban) kevésbé jellemzõ.
hagy meseljek nektek Amit nem tudsz nem faj esetrol Egyik kedves baratnom szuzen ment ferjhez a baratjahoz. valamikor 36 eves koraban HPV virust diagnosztizaltak nala sajnos a virus mehnyakrakot okozott nala es muteni kellett. Akkor derult ki hogy a ferje evek ota csalja hol ezzel hol azzal. szomorusagat tetozte a betegseg es a hutlen ferj. tehat elobb utobb kiderul a dolog es nem csak lelki hanem tesi fajdalmat is okozhatsz vele a masiknak. Hutlenseggel betegseget is vihets hazaami tunetmentes hosszu ideig majd pedig elojon. lasd herpesz clamydia HPV
Száz szónak is egy a vége.Azt mondják amit nem tudsz nm is fáj!! Sajnos ezzel a "férfivel"én sem értek egyet.Söt....Nem lennék a felesége helyében.Mit érezne szerencsétlen ha kiderülne.De nem derült ki, és valószínü nem is fog.A nyenge egyén pedig biztosan nem fogja elmondani.Szóval szerintrm itt le ehet zárni ezt a kérdést!!
Valamit írtál a boldog öregkorról kérdezõ. Tudod régen kifejezetten szégyen volt a válás. Na mármost tatám megcsalta nagyanyámat, de nem mondták meg így nyíltan, csak úgy rá lehetett jönni az elejtett szavakból köztük. Lehet csak kacsintgatott nagyapám, ezt ne tudom. Nagyanyám a mai napig emlékszik rá, pedig alzheimeres! Rám nem emlékszik, de arra a nõre igen. Szerinted mekkora törés lehetett az neki? A hûség döntés kérdése, és aki aláírta a házassági szerzõdést és esküt tett, az döntött elméletben. Gyakorlatban pedig megbukott mint házastárs! Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem jelent még valamit az örök hûség megfogadása.
A kérdező hozzászólása: Szûk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhetõ el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hûséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van… Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, õ is nyugodt lenne.
A kérdező hozzászólása: Véletlenül kétszer írtam be ugyanazt... Én nem tudok ilyen sarkos lenni.
Figyelj, ahogy látod itt mindenki szent, mindenkit az egekig kell magasztalni amiért nem csalja a párját, nem fogsz utálkozó válaszokon kívül semmit sem kapni.. Mindenki mártír, mert egy ilyen , , nagy dolgot" bevállal mint a hûség, és az adandó alkalommal verik is a mellüket, hogy:igen én hûséges vagyok! Hurrá! Meg vagyunk mentve! Hadd tudatosítsam benned, hogy a válaszolók 90%a mint ahogy látod a szex miatt van a párjával, az a legnagyobb bajuk mikor tologat félre a párjuk... Ezt bizony úgy hívják, hogy a szexuálkultúra teljes mértékû hiánya. Ezek még mindig azon a szinten tartanak, hogy sokkal roszabb ha a pasid félrekefél érzelemmentesen, mint ha eléd áll és váratlanul akár a legboldogabb pillanatban benyögi, hogy sajnálom, nem érzek irántad semmit, szakítok.. Azthiszem, hogy amíg még mindíg azzal vagytok elfoglalva hogy a szex a legfontosabb a kapcsolatban, addig nagyon gyermetegek vagytok érzelmi és szerelmi téren. Fogalmazzátok meg kultúráltan a mondanivalótokat, hogy legalább agyilag felnõttebbnek tûnjetek.
Ha nekik ez jó így , akkor nincs bûn. A feleség szerintem tudja mit csinál a férj, de nem bánja, vagy valamiért nem szól. Ha nekik így jó, hát tegyenek így. Nem törnék senki felett pálcát. Ha engem csalnának, de nem tudnám, mert minden oké otthon, akkor nem bántana, hisz nem tudnám. Ha kiderülne, ráérnék gondolkodni. Amúgy a japánoknál ez teljesen legális, ott nem birtokolnak az asszonyok, örülnek ha õk a feleségek és nem a szeretõk. Bár lehet hogy ez csak régebben volt így, de nem rossz felállás. Persze az igazi az lenne ha a nõ is ugyanezt csinálhatná. Akkor meg már elérkeztünk a nyitott házasság kérdéséhez. Én amúgy becsülöm azt a férfit aki vállalta a felesége elõtt hogy mással szexel mert az asszonynak nincsenek ilyen igényei. Nincs hazugság, van választási lehetõség, eldöntheti mit tesz ebben a helyzetben. Ez tiszta ügy. Amúgy ez az egész nehéz kérdés, mert a feketének is jó sok árnyalata van, nem csak a szürkének...:-) 39/nõ
Ez amit leírtál szerintem teljesen természetes. A legtöbb család így él. Leszámítva persze azokat akik a gyakorira járnak. :)
És meg is kaptam a kötelezõ 0%-omat. :)
91 - Egyáltalán nem értek egyet. Attól mert itt sokan hûségesek, nem dicsérik egymást és nem is avatják egymást szentté. A hûség alap! A házasság csak 2 emberrõl szól és nem többrõl. Nem maradiság kérdése, csupán emberség, illetve tisztelet. Egy ember, legyen akár férfi, akár nõ, ha megházasodik vállalja, hogy hûséges marad amellett az 1 ember mellett. Ez nem jelenti azt, hogy amikor lehet félrelép. És épp, hogy a szex nem a legfontosabb a kapcsolatban! Vannak sokkal fontosabbak is, csak tudod, volt itt aki azt írta, hogy a szeretõje miatt boldog és nem a felesége miatt. Akkor ez milyen kapcsolat? milyen házasság? semmilyen! Ha a férfi, megkap szexuális téren mindent a feleségétõl, ennek ellenére õ félrelép, akár érzelem nélkül, egy gyenge férfi, aki nem képes türtõztetni magát, emellett buta is amikor arra fogja, hogy férfi. Az állat és az ember között van különbség, ideje lenne ráébredni, hogy béna ez a szöveg. Fõleg ha valakinek van gyereke, az legyen már olyan felelõsségteljes, hogy õk fontosabbak, mint a saját kielégülése. Attól mert te leírtad, hogy szexuálkultúra, még te se írsz kulturáltan.
A kérdező hozzászólása: Szex fontossága egy kapcsolatban? Természetesen fontos, de évtizedek alatt azért sokat kopik az eredeti varázsából. Szoktak emlegetni párterápiákat és hasonló „javító eljárásokat”, de szerintem a gyakorlatban ezek csak divatos maszlagok, kevés párnál segítenek. (valamennyire) Egy kapcsolatban sok fontos dolog van, ebbõl csak egy dolog a szex. Itt a fõ problémát a hazugságban látják legtöbben, ami igaz is. Barátom hazugsága nem „kegyes hazugság”? Amikor huszonévesen megnõsült (megesküdött), még nem tudhatta, hogy így lesz. Álljon oda és rúgja fel a házasságát? Készítse ki családja minden tagját?
Megbánta a házasságát? Nem szereti a feleségét? Akkor igen, álljon elé, legyen õszinte és bízza a feleségére a döntést, akar-e így is vele maradni vagy kezdhet valami jobbat is az életével.
21.tévhit: a normális emberek pedig gumit használnak (én gondolom csak hogy ez alap? Vicces) aki nem, az pedig megérdemli. Nem kell belemagyarázni baromságokat a hozzászólásomba, meg orvosi kiselõadást tartani a nemi betegségekrõl, hidd el magam is tisztában vagyok a veszélyeivel. Számomra inkább az felhàborító, nevetséges és rendkívül gyerekes, hogy valaki képes csak azért oldalakon keresztül prédikàlni a saját vèleményét csak azért hogy akkoris övé legyen az utolsó szó! :) Ez az egyetlen tényezõ már mindent elárul rólatok, és ha tetszik ha nem ez a terjedelmes orvosi blabla egy nagy smafu. Édesem mondd csak mikor szexeltél utoljára? Mert itt bizony azt állítod, hogy minden sarkon , bokron, fán meg a faszomon baktériumok vannak, és csak arra várnak, hogy megtámadhassanak. Semmi esélyed, könyörtelenek és nem kímelnek! :) ) szóval arra buzdítasz ne èljek nemi életet mint ahogy azt látom te is teszed, vagy legyen egy állandó partnerem, akivel nem tudom hogyan fog alakulni az elsõ közös együttlétem, ha senkiben nem bízhatok, mert minden lyukban titokzatos vírusok tanyáznak? Egyébiránt még mindig azt mondom hogy számomra egyértelmû volt, hogy a gumi használata általános dolog, persze mindjárt jön az okoskodás, hogy vannak más fogamzásgátló módszerek, hajrá, ne hazudtoljátok meg magatokat. Aki pedig nem használja, az megérdemli. Ti pedig leszállhatnátok a magas lóról, mindenttudó google huszár fotelforradalmárok, mert kiadhatjátok magatokat a nõgyógyász szakasszisztenstõl a pszichológuson át jogi asszisztensig, ha elég komolyak lennétek a témához csak szépen leírnátok a véleményeteket úgy mint én és továbbállnátok, nem akaratosan próbálnátok ráerõltetni a saját véleményeteket másokra. Sokdiplomások, hajrá, biztosan megint igazatok van :)
ma 23:33, lehet, hogy késõbb kiderül, hogy az egy betarthatatlan egyezmény volt. Az illetõ nem élt még 10-20 évig fogságban, nem tudta, meddig tud alkalmazkodni ehhez. Az elején még mindenkinek könnyen megy. Azután rozsdásodni kezdenek a rácsok az ablakon.
Ha nagyon szeretné akkor sosem csalná meg a feleségét. A barátod csak elhiteti magával hogy mintacsaládban él..Egyszerûen csak így kényelmes neki..JA! és nem abba halna bele, hogy az asszony esetleg elválna tõle, hanem abba, hogy akkor nem lesz aki meleg ételt csinál neki, a mos rá, aki kinyalja a fenekét ha kell... Az ilyen férfiaknak kívánom hogy egyszer kiboruljon a bili..
Belehalna ha az asszony otthagyná, belehalna ha az asszony félre lépne. Gusztustalan egy féreg. Neki mindent szabad de az asszonynak semmit. Tényleg remek férfi, igazi minta apa.
kerdezd mar meg töle, hogy ö mit csinalna, ha ez a felesegeröl derülne ki, amit ö csinal.
A barátod szereti a feleségét és a családját. De elsõ helyen mindig saját maga áll. Tipikus példája az önimádó, gerinctelen embernek. Egyébként a hûség nem jellem hanem döntés kérdése. Õ így döntött.
A kérdező hozzászólása: Én úgy látom, hogy ez nem szeretet, vagy nem szeretet kérdése nála, csak a házassága elsõ 10-15 éve után valahogy elindult. Mindig az a vicc jut errõl az eszembe, amikor infarktus után az orvos felvilágosítja a beteget, hogy mit tehet ezután és mit nem. - Doktor úr! Ezentúl nem is élhetek szexuális életet? - Dehogynem, de csak otthon a feleségével. Az nem jár túl sok izgalommal.
Hazudik? Mert kénytelen. Mennyivel szebb lenne, ha nem kellene hazudni, de az ilyen "megcsaláshalálosbûn" közhangulatban mindenkinek elemi kényszer, hogy hazudjon, mert máskülönben ilyen sikoltozó, tányérdobálós, anyámhozhazaköltözõs prolicirkusszá "nemesedik" a házasság. Egyébként meg azt állítom, hogy ha nekem szabad, akkor a páromnak is szabad, természetesen!! Ez nem egy mohamedán ország, egyenrangú felek vagyunk!
Hánynom kell. Dögöljön meg az ilyen! Emberek, nem állatok vagyunk.
Ha valaki azért lép félre, mert 10-15 év után unalmas ugyanaz a partner az ne éljen hosszú távú kapcsolatban, ne alapítson családot. Döntse el mi a fontos neki. A változatosság vagy a párja, családja.
#21-es vagyok: elõbb elfelejtettem leírni, hogy én nem hazudozok otthon, tudja a nejem a dolgaimat, nehéz is lenne titkolni, ha azt látja, hogy a szokottnál jobban tollászkodok otthon, majd elmegyek jókedvûen, és mikor megjövök, napokig jókedvem van, feldobott vagyok.
ma 22:36 ez egy szép elmélet, de alapvetõen nem vezet sehová. Most akkor ne legyenek családok? Ne szülessenek gyerekek, csak azért, mert a férfiak jelentõs része, nem ugyanazt az egy nõt tudja csak elképzelni a szexuális fantáziájában, akivel otthon unatkozik 10 éve? Ilyenkor két eset van, ezt vagy megérti a nõ, vagy nem. Az ideírók jelentõs része nem akarja megérteni, azok inkább háborognak, meg faroklevágásokat kiabálnak. Az értelmesebb nõ meg továbbgondolkodik ennél, és talán talál kompromisszumos megoldást, hogy mégis legyen család, mégis maradjon apa, és mégse legyen szakadás, törés-zúzás. Ha kielemezné az okokat és következményeket, mindenki rájöhetne erre.
Nem kénytelen hazudni - keressen magához hasonló nõt, akinek szintén nem baj a félrelépés, és éljenek nyitott kapcsolatban!!! Ha annyira nagyon szeretné a feleségét, akkor megtisztelné azzal, hogy nem sunyi módom kúrogat a háta mögött, hanem elé állna, és közölné szemtõl szembe, hogy ez van, válasszon, hogy így is akarja-e. De nem teszi, mert tudja, hogy egy magát tisztelõ nõ azonnal faképné hagyná, és nem mosna, fõzne rá, nem elégítené ki két cafka között. Meleg családi fészek az kell, az jár neki, a feleséget meg közben nyugodtan le lehet szarni magasról, naná. Nincs az a kedvesség és figyelem, ami egy összetört szívet kárpótolna, ezzel ne is áltassa magát a barátod. Mocskos féreg a barátod, és mindenki, aki szerint a hûséges, szerelmes társunknak hazudni nem bûn, belefér. Hiába egyre nagyobb divat megcsalni a párunkat, attól még nem lesz kevésbé szemét, aljas dolog. Aki nem bír a farkára csomót kötni, az játsszon nyílt lapokkal, amennyi hülye van a világon, biztos talál olyat, akinek így is kell.
Te aztán jól kibeszélted a "barátodat". Gusztustalan vagy. :)
Mintaszerû családi élet....külsõ szemlélõk szerint igazi mintacsalád. Nem hiszek a mintacsaládokban, álompárokban...a fenti példával baromi jól jellemeztél egy mintacsaládot. Bûn? Azért bûn mert hazudik, magának és a környezetének. Neketk azt hazudja, hogy egy mintanõvel él, mintaszertõvel, mintacsaládban. Nem szereti nagyon a feleségét, mert akkor nem csalná meg..ez egy tök egyszerû képlet.
A kérdező hozzászólása: Az igaz, biztos vagyok benne, hogy belebolondulna abba is, ha a feleségérõl megtudná, hogy félrelépett. Egészen biztos, hogy nem viselné el:-)
Nézd, kétféle férfi van. Aki megcsalta már a feleségét, és aki még nem. És persze mivel valakivel meg kell csalniuk, mindez sok nõre is igaz. Ilyen a pasik alaptermészete, így vannak genetikailag kitalálva, ráadásul a történelem során szinte soha nem vártak tõlük szexuális hûséget, minden társadalomban voltak ágyasaik, szeretõik a hitvesük mellett. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a mai nõk nem hergelnék ezerrel magukat és egymást, és nem menne a folyamatos társadalmi agymosás, hogy ezt feltétlenül hatalmas traumaként kell megélni.
Sok-sok év alatt azt tapasztaltam, hogy a legmintább, meg a legklerikálisabb stb. családokban is elõfordul, hogy a férj néha-néha "félrelép". Amúgy meg mintaházasságok tucatjaiban. Nõkrõl ezt nem tudom ilyen biztosan, nincs olyan sok bizalmas információm errõl. Szóval, bûn vagy nem bûn, egy általános jelenség. Sokkal egyszerûbb lenne nem bûnnek tekinteni. Hány kapcsolat megmaradhatna, hány gyerek nem csonka családban nõne fel...
Utolsó kommentelõ jól írja. A férfiak különválasztják a szexet az érzelemtõl, a nõk erre képtelenek. Kosztolányi Dezsõ felesége "engedélyezte" a férjének, hogy minden hónapban egyszer bordélyházba menjen. A tudtával. Jobb, ha kiéli magát, de megmarad a felesége mellett, mintha titokban szeretõt tartana. Másrészrõl a feleségnek is el kéne gondolkodni, mert egy férfi sem lép félre lépten nyomon, ha a nõ szexuális téren megadja, amire szüksége van. Nem védem a férjet, de abban a házasságban eleve "nem kerek" valami. Lásd: "az otthoni szexuális életük is normális." = unalmas
Undoritóak az ilyen pasik.
lol. A barátod, mi? :DD véletlen sem te vagy. Szerintem ha a barátodról írtál volna nem írtad volna le 1000x, mintha az olvasót akarnád elhitetni. Szóval arra tippelek, hogy nem egy "barát" írta, vagy arra, hogy ez egy provokatív kérdés. Ellentmondás már az elsõ sorban.. a mintaszerû-be nem tartozik bele a hûtlenség. Ahogy ezt már leírták elõttem is páran. "mai nõk nem hergelnék ezerrel magukat és egymást, és nem menne a folyamatos társadalmi agymosás, hogy ezt feltétlenül hatalmas traumaként kell megélni." - régen is szégyen volt a nõk számára, ha a férjük szeretõket tartott, persze nem annyira mint ma, de az volt. Másrészt régebben nem szerelembõl/szeretetbõl házasodtak. A genetikás szöveg közhely. Ha egy pasi félrelép, vagy nem kap meg valamit otthon a feleségétõl, vagy a pasinak van valami pszichés baja, hogy nem tudja türtõztetni magát. Mindenesetre, igen nagy bûn.
A kérdező hozzászólása: Már 50 éves, gyerekkorom óta barátom, jól ismerem. Igenis szereti a feleségét, mindent megtesz a családjáért, de nem tudja megállni, ha megfelelõen biztonságosnak tûnik a dolog. Valahogy ilyen a vére. Az alkalmi partnereit szereti, de egyik sem kéne neki örökbe. Még a gondolatától is irtózik, hogy az a nõ legyen a felesége, akikkel félrelép. Szerinte az ilyen nõk nem feleségnek valók!:-) Ezzel sokat cukkoljuk (szûk) baráti körben, mert ez a hozzáállás szerintünk is abnormális. Ja! Nagyon nem unatkozik, inkább örökmozgó. Prosti szóba se jöhet, õ ilyesmiért sosem fizetne. Teljesen konzervatív. (egyéb dolgokban)
Ahogy a pénz sem, úgy a minta élet sem boldogít.
"A férfiak különválasztják a szexet az érzelemtõl, a nõk erre képtelenek." Attól még nem kell fût-fát megdugni. Persze ha emiatt a feleség keres magának egy másik pasit, aki nem lép félre minden héten, akkor meg õk vannak felháborodva. Nem bûn, ha valaki félrelép. De számoljon a következményeivel!
A feleségének is megengedett a félrelépés vagy csak neki?
Nem vagyok fiatal, - ötvenes, a feleségem nem kivánja az ágy örömeit. Mi lenne a normálisabb megoldás? Megkövetelném töle, ha ingerenciám van, hogy asszony, gerincre!? Vagy ha õ frigiddé vált, akkor váljak én is impotenssé? Ha itthagynám, õ szívna nagyobbat. De nem is akarom. Mi is ebben a megalázás?
ma 22:39, pontosan így van! Ennek teljesen pozitív hozadéka van, csak meg kellene érteni a mechanizmusát.
Ja, és a legnagyobb vicc, hogy neki bezzeg fájna, ha az asszonyka is félrekacsintgatna :D De simán elhiteti magával, hogy fordított esetben ez nem gond. Ennyire önzõ mocsok hogy lehet valaki?
Akkor meg mirõl beszélsz? Te ezek szerint adtál választási lehetõséget a nejednek, nem hazudsz a képébe évek óta. Ha nyitott kapcsolatban éltek, az a ti dolgotok. De HÛSÉGES, szeretõ férjet eljátszani két kúrás között akkor is aljas, ez ennyire egyszerû. Nem a barátot kell itt sajnálni - játszhatott volna az elejétõl is nyílt lapokkal. Csak nyilván õ hûséges kis házi rabszolgát akart, márpedig nyitott kapcsolatban a feleség is félrelép, jogosan.
Én nem élek nyitott kapcsolatban. Nem írtam ezt sehol. Ez már sokadik ostobaság, amit ki akar valaki olvasni a véleményembõl.
Ja, hogy nálatok is csak a férfi kúrhat félre, oké. Vagy a tökéletes nõ az, aki elnézi a megcsalást, de maga sosem csalná meg a tökéletes uracskáját, aki persze véletlenül sem a farkával gondolkodik? :D
Most egy kicsit zavarban vagyok, nem tudom, k kihez beszél... feltételezem, hogy a gyengefelfogású, aki azt írta, hogy nálunk a csak a férfi léphet félre, stb. az nem tudta beazonosítani azt, amikor azt írtam, hogy csak egyenlõ felekként lehet élni, mert nem vagyunk mohamedánok, stb. Itt valami nagyon össze-.-vissza zavar van... de ha csak úgy általában fikázni akartok valakit, mindegy, hogy mit ír, azt is lehet.
Talán fogalmazz egyértelmûen. Nem élsz nyitott kapcsolatban, nem lépsz félre se te, sem a tökéletes nejed - akkor minek is kardoskodsz a megcsalás mellet?! Majd ha arra érsz haza, hogy a feleséged más férfit szeret épp, és még mindig elfogadhatónak tartod, utána írogass ide hülyeségeket.
Ha a feleségemnek ez jó... nem érted még mindig, igaz? Szóval, nem találtam még így a feleségemet, de szeretem a feleségemet, tisztelem is, ha õ úgy döntene, hogy erre lenne szüksége, igénye, akkor erre van igénye. Most pl. attól, hogy õ nem szereti a pacalt vagy a sárgaborsót, még nem kell elválnom, igaz? De neki se! És én nem mondtam, hogy a "félrelépés" kötelezõ dolog. Én csak simán családgyilkos idiótáknak tartom azokat, akik lihegve várnak arra az alkalomra, hogy mikor vehetik elõ a sodrófát, mikor zúzhatnak végre kéjjel szét mindent, arra hivatkozva, hogy az ember megcsalta õket ám! És ezért figyelik is, megszerzik a jelszavát, megnézik a mobilját, szóval mindent megtesznek, hogy rombolhassanak. Ha ez a valakinek normális, akkor rohad a világ, tényleg. De szabad félreérteni, meg szabad valamit a fejemhez vágni, amit nem mondtam, hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nyitott házasság más típusú párnál képzelhetõ el. Ez a feleség nagyon zárkózott, távolságtartó mindenkivel. Korrekt, udvarias, de még barátnõket se nagyon tart, csak felületes kapcsolatai vannak családon kívül.
"sokadik ostobaság" ? A férjed kúrhat félre, te meg nem? Akkor szenvedj, és edd meg, amit magadnak fõzöl.
Vicces, hogy azt tartod családgyilkosnak aki elválik ha megcsalják, nem azt aki hajlandó pár menetért kockáztatni a családját. Itt most nem a nyitott kapcsoltról beszélek, hanem ahol az a megegyezés, hogy hûségesek lesznek, mégis megszegi ezt az egyik.
:o)))) ma 23:31, ez kinek szól? Mert most már mindenki elbeszél itt mindenki mellett... ))
#39-es! Akkor javasoljál jobb megoldást egy olyan feleség mellett, aki nem kivánja az ágy örömeit, ezt meg is mondta, de más dolgokban mûködik a házasság, nincs megerõszakolva a frigiddé vált feleség, a jókedvûvé vált férj neki is jobb társaság, és a munkájában is sikeresebb.
A kérdező hozzászólása: A feleségnek biztosan nincs szeretõje. Õ az a típus, aki ha félrelép valakivel, azzal el is megy. Ez egészen biztos, róla nem is tudnám elképzelni.
??? Én kerestem olyan partnert, a feleségem tökéletes társ, és nem is panaszkodtam itt egyáltalán. Csak próbáltam modellezni a helyzetet, meg magyarázni az okokat, hogy mi miért vezet idáig és milyen ostoba reakciókat vált ki emberekbõl, végzetes és elvakult döntéseket generálva.
A te értelmezésedben okos nõ aki tûri, hogy csalják. Az én értelmezéseben balfék. Ha valaki tisztában van azzal, hogy elveszíti a családját ha félrelép, az dönthet mit akar, de viselje el a következményeket.
Jó, akkor keressetek olyan "értelmes" embert, aki ezt megérti, és éljetek azzal együtt!!! Ide is épp elég ilyen komment érkezik, biztos, hogy nem vagytok egyedül ezzel a hozzáállással. Hol van az a marha nagyon divatos tolerancia, amikor a monogámiához ragaszkodó emberek nézeteit kellene elfogadni? Manapság már semmi sem bûn, csak a házasság, meg a monogám párkapcsolat, ez vicc :D
intrepid: persze, csupa pozitív töltete van! aha, csak nem a feleségedtõl kapod a boldogságot vagy legalábbis mástól a szokottabbnál boldogabb vagy. Lehet, hogy nem hazudsz a párodnak, de a kapcsolatotok hazugság.
63%-ossal semmi gond sincs ilyen értelemben - ha a feleség TUDJA és ELFOGADJA, akkor onnantól magánügy. A kérdezõ felesége viszont álomvilágban él, és az az ember veri át, akitõl a legkevésbé sem számítana hátba támadásra.
ma 22:43, nem érted, mi? Hát persze, hogy undorító dolog hazudozni! Szerintem is! De miért kényszeríti az embereket az általuk szeretett, kedves társuk hazudozásra? Mert ezek a játékszabályai. Mert ha igazat szól a férj, ha hazajön és õszinte, akkor leundorítózzák, leköpik, kikaparják a szemét, és földön hempergõs performancét csinálnak a kedves erkölcsösek. Az lenne az erkölcs? Most akkor legyünk õszinték vagy nem? Leszek, de akkor hagyd abba hajtépést, meg az idetöbbetnbenemóteszedalábadat, meg a milyenemberazakinekazacafatkell stb. stb. irodalmi szövegeket.
Ha valaki hûséges, nem kell hazudozni...
Jajj, hát nehogy már meg kelljen sajnálni :D Tudod a vicc az, hogy x év házasság és gyerek után még TALÁN hajlandó is lennék beszélgetni a témáról (ha annyira jó lenne a házasságom). Viszont ha elõbb kúrna félre, és aztán próbálna meg rábeszélni a párom - repülne, azonnal.
És senki nem kényszeríti a magad fajtát hazudozásra, úgy látszik a felfogó képességeddel nagy bajok vannak. Keressetek olyan partnert, aki nem tép szegény fejeteket, és éljetek boldogan, míg meg nem haltok. Miért kell a saját nézeteiteket más beállítottságú emberekre ráerõltetni? Az nem szemét dolog? Csak a hûség "elvárása"? Miért vártok megértést, ha ti sem értetek meg másokat? Tipikus "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" hozzáállás.
Részemrõl dobnám ki a pasit. Ha mégsem, akkor én is megcsalnám. Talán ez mûködne jobban :) Vagy nyitott kapcsolat, vagy válás.
Igaz még nincs olyan nagy élettapasztalatom, mivel még csak 25 vagyok, nem voltam férjnél, de elég sok nálam idõsebb emberrel beszélek, és egyre több helyen hallom a megcsalás dolgot. Az általam jobban megismert családok 70%-ban (!) már volt megcsalás valamelyik fél részérõl, és általában a férfi részérõl. Idealista embernek tartom magam és szeretném azt hinni, hogy le lehet 1 emberrel élni hûségben egy életet, de sajnos a gyakorlat nem ezt mutatja. Tudományosan bizonyították, hogy az emberi faj nem monogámiára van teremtve.... Mindazonáltal szerintem a hûség az egy döntés! Ha valaki megcsalja a párját, akkor az így DÖNTÖTT. Amúgy ettõl függetlenül elhiszem, hogy ez a férfi õszintén szereti a feleségét és gyermekeit, de rossz döntéseket hozott, és valahol kínozza a bûntudat, de sokkal erõsebb benne a vágy. Azért a felesége iránti tiszteletet megkérdõjelezném. A megcsalás kockázatot is jelent, mert nem biztos, hogy a feleség maradna a házasságban, ha kiderülne megcsalás. Ezzel a férfi veszélyezteti a boldog családi életét. Fel kell tenni-e magában a kérdést, hogy ez megéri-e. Amúgy azt sincs kizárva, hogy a feleségnek is van szeretõje, bár az már sokkal komplexebb dolog, mert ha egy nõ más férfi után néz, akkor a házasságban is van gondok.
De ki beszélt itt õrült féltékenykedésrõl meg lesben állásról? :D Mi köze ennek a kérdéshez? A kedves barát biztosan nem azért lépeget félre, mert az asszonyka terrorizálja õt ártatlanul (ha-ha), elvégre a leírás alapján mintaházasság az övék, nem? Ne keverjük már össze a dolgokat.

Nagyon-nagyon-nagyon tetszik egy fiú.1 hete Róla álmodom meg minden. Hülyeség, hogy összejöjjek vele?

Hát, hogy ennyit álmodok róla. De nem mindig Rá gondolok lefekvés előtt, csak amikor álmodok, az már Róla szól. :)

Legjobb válasz: Miért lenne hülyeség? :D ha olyan a srác meghallgatja azt amit akarsz mondani ha meg leszar akkor jobb ha más után nézel :) az álmok meg csupán azt jelzik h tényleg nagyon tetszik neked

Miért lenne hülyeség? :D ha olyan a srác meghallgatja azt amit akarsz mondani ha meg leszar akkor jobb ha más után nézel :) az álmok meg csupán azt jelzik h tényleg nagyon tetszik neked
Bárcsak én lennék.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy nem vagyok kövér!! Sõt..:) Úgyhogy gondold, át egy kicsit.
Ha ennyire rajongassz érte, abból jó nem fog kisülni. Legalábbis nem hosszútávon.

Tudom hogy sok ilyen kérdés van. A családomba minden nőnek nagy melle van, csak nekem nem nőtt még meg, vagyis egy nagyon, nagyon, nagyon kicsi, tehát még egy topot sem tudok felvenni. Szerintetek fog még nőni? 15/L ) :

Legjobb válasz: Ne aggódj... Volt egy fõiskolás társam, Ági. Kb csontkollekció volt a lány, minimális cicikkel. (20 éves kor körül) Apja is eléggé vékony ember, azt hittük rá hasonlít. Az anyja meg.. nem volt elhízva, még csak molett sem, viszont elég bögyös volt. Na most Ági 31 éves, túl van egy gyerekszülésen már. Igazából nem tudom mikor szedte fel a kilókat, mert az ezelõtti 5-6 éveben nem találkoztunk, csak most áprilisban. Hát én meg sem ismertem, majdnem úgy néz ki, mint az anyja! Senki nem mondaná meg a csajról, hogy csontkollekció felé hajlott 20 évesen. Hihetetlen!

Ne aggódj... Volt egy fõiskolás társam, Ági. Kb csontkollekció volt a lány, minimális cicikkel. (20 éves kor körül) Apja is eléggé vékony ember, azt hittük rá hasonlít. Az anyja meg.. nem volt elhízva, még csak molett sem, viszont elég bögyös volt. Na most Ági 31 éves, túl van egy gyerekszülésen már. Igazából nem tudom mikor szedte fel a kilókat, mert az ezelõtti 5-6 éveben nem találkoztunk, csak most áprilisban. Hát én meg sem ismertem, majdnem úgy néz ki, mint az anyja! Senki nem mondaná meg a csajról, hogy csontkollekció felé hajlott 20 évesen. Hihetetlen!
Én ugyanígy voltam a te korodban, kilógtam a családi sorból. És sajnos sok-sok év után is így maradt. :( Egy vigasztaljon, nem fog 40 éves korodban térdig lógni :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak mondom hogy NEM VIGASZTALT az amit modott ): De szerintetek még nekem nõhet??
Tudom, hogy nem vigasztalt, általában ha valaki elégedetlen a mellével, tök mindegy, hogy ki és mit pofázik neki, úgyis a végén megcsináltatja a mûcicit. De te még várjál kicsit, mert egy nõ akár 25 éves koráig még nõhet, fejlõdhet, csak sokan nem tudják ezt.
A kérdező hozzászólása: Na ez viszont megnyugtatott......egy kicsit......
Persze, hogy nõhet még a melled! De egy kis mellû lány is lehet nagyon szép! Nem a mell mérete számít!
Nekem 14-15 éves koromban kb semmi nem volt. Na jó, olyan volt, mintha 1-1 félbevágott nyers rántani való hús vastagságnyi emelkedés lett volna a cicik helyén. Na ez ruhában egyenlõ a nullával. Olyan 17 év körül kezdett nekem alakulni, akkor már látszott hogy valóban cici. :-) 20 év táján picit ragadtak rám a kilók mindenütt (akkor azt hittem nem leszek már vékony többet), így akkor lett olyan marék méretû, és az még alakult kb 24 éves koromig. Talán akkor értem el a csúcsméretemet. :-) A felesleges néhány kiló fenékbõl, hasról eltûnt idõ közben, a cici picit kisebb lett, de nem jelentõsen. Azóta maradt ez a méret, tenyérméret. De mégis ciciformájú és nem olyan teljesen sík, mint 17 éves korom elõtt. Ennél nagyobb nekem nem lesz, nõi õseimnek is ekkora. A mondás, hogy "nézd meg a lányát, vedd el az anyját", jó kiindulópont önmagunknak is: nézd meg anyádat, valószínûleg te is olyan leszel, vagy arra leszel hajlamos, ha hasonló életvitelt folytatsz, mint õ.
Nekem még 19 évesen is pici volt a kosar aztán 30 éves koromra d kosárra csuszott fel néha e kosár kell. Sose gondoltam volna. Pont ugy voltam mint te nem értettem ha anyam nagymellü én mért nem de az évek alatt megnõtt talán 22 évesen kezdett nõni akkor volt b aztán par év mulva c stb. A sulyom nem valtozott csak a kosarmeretem
A kérdező hozzászólása: Pont anyának pici melle van, de minkét nagyimnak, keresztanyámnak, unokanõvéreinek eléggé nagyok, de azt mondják hogy én a nagymamám alkatát örököltem mindenben, és ezt nem csak rokonok mondják, úgy hogy remélem nekem is meg fog nõni mert nagyon zavar......

Nagyon nagyon nagyon szerelmes vagyok : ) Mindig rá gondolok mindig vele lennék . Mit csináljak, hogy a FIÚ észrevegyen? :$$$

Legjobb válasz: te ha nem mondod el neki, hogy akarod hogy észrevegye? Miért gondolja minden csaj hogy az összes csávó kódfejtõ, gondolatolvasó vagy parafenomén.

te ha nem mondod el neki, hogy akarod hogy észrevegye? Miért gondolja minden csaj hogy az összes csávó kódfejtõ, gondolatolvasó vagy parafenomén.
Írj privátot és majd segítek hogy mit mondjál neki:) 15/f
talán közöld vele hogy tetszik neked.
Hát ez már rényleg legrosszabb , legutolsó eset de akkor barátnõ-baráttal esetleg kapcsolatba kerülni vele, vagy msn-face stb.!
Miért nem tudsz te beszélni vele? Hány éves vagy? Szedd össze magad!!! És ha õ kezdeményezne akkor te tudnál utána beszélni vele?
Én nem tudok neked privátot írni:)
A kérdező hozzászólása: ink írj te ;)
A kérdező hozzászólása: de ha nem vagyok rá képes?
megmondanám neki.
A kérdező hozzászólása: ti mit tennétek ilyen helyzetben?????
A kérdező hozzászólása: de én nem tudok hozzászólni :'((((
hívd el sétálni és mond el neki :P
A kérdező hozzászólása: kösznem xD
A kérdező hozzászólása: na mind1 hanyagoljuk a témát, ., .

A kutyám 3 hete fialt. Azóta a széklete, nagyon nagyon híg. Hogyan tudnék neki segíteni, hogy ne menjen ennyire a hasa?

Az állatorvos,azt mondta,hogy adjunk neki kevés kaját.Gyógyszerezni nem akarja,mivel még szoptat.Ez 1 hete volt,de a kutyám széklete,még mindig borzasztó.Már mi sem tudjuk összeszedni a f?b?l.

Legjobb válasz: Az egyik probléma lehet, hogy pedigrét kap. Ez a táp elég rossz minõségû, legalább addig, amíg szoptat, adjatok neki valami normálisat. Az én kutyám is elég hasmenéses, neki a jó minõségû tápok segítettek, de ha ennek ellenére elõjön, akkor rizseshúst kap, szigorúan csak rizs + hús lehet benne, só, fûszer stb. NEM! De nem tudom, hogy ez egy szoptató kutyának mennyire lenne jó, mert vitamin nem nagyon van benne. Az állatorvosunk még a széntablettát is javasolta. Nem hiszem, hogy egy szoptató kutyának jó lenne, ha levesebbet kapna, hiszen neki még a kölykeit is táplálni kell.

Az egyik probléma lehet, hogy pedigrét kap. Ez a táp elég rossz minõségû, legalább addig, amíg szoptat, adjatok neki valami normálisat. Az én kutyám is elég hasmenéses, neki a jó minõségû tápok segítettek, de ha ennek ellenére elõjön, akkor rizseshúst kap, szigorúan csak rizs + hús lehet benne, só, fûszer stb. NEM! De nem tudom, hogy ez egy szoptató kutyának mennyire lenne jó, mert vitamin nem nagyon van benne. Az állatorvosunk még a széntablettát is javasolta. Nem hiszem, hogy egy szoptató kutyának jó lenne, ha levesebbet kapna, hiszen neki még a kölykeit is táplálni kell.
Ne pedigreet adjatok neki, hanem normális tápot! A pedigreeben csak 4% hús van, tele van izfokozóval, szinezékkel stb. valószinüleg ezért megy a hasa. Amennyibe kerül egy pedigree, abból az árból középkat. tápot is tudtok venni pl. fides, vagy Dado ami kicsit drágább de nagyon jó. Valszeg õ érzékenyebb rá mint a párja. De hosszú távon ez nem egészséges táp. Tejet adtok neki? attól is lehet hasmenése.
Ne adj pedigreet. Egyébként sem jó, de fõleg nem egy szoptató szukának. Vegyetek valamilyen rendes tápot, ha nem is prémiumot, de legalább valami közepest.
Dog chow , acana , hill's ezek jó t ápok persze van még csomó ha bemész a freesnapfba akkor ajánlanak neked :)
A kérdező hozzászólása: Nem, tejet nem adunk neki, csak vizet.Mikor megfialt, elkényeztettük, kapott konzervet is.Azt hittük, hogy a miatt megy a hasa.De nem.Volt már neki kölyje egyszer, akkor is hígabbat székelt, de azt még normálisnak mondhattuk.Össze lehetett szedni rendesen, és ahogy leválasztottuk a kölyköket, szépen helyrejött a hasa.
Javaslok valamilyen jó, minimum középkategóriás tápot (pl. Happy Dog), vagy bárányhúsos tápot, az érzékeny gyomrú kutyáknak való. Szoptató kutyának tényleg valami jobb minõségû kéne és mindenképp olyan, ami érzékeny gyomrúaknak van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!