Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy ha nem jön (174 db)

Az nagyon nagy baj ha nem jön mér 1 hete sperma? Mitől lehet ez? Verés közbe természetesen

Legjobb válasz: 1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.

1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.
recskázás helyett inkább magyar nyelvtan korrepetálást tudnék ajánlani
Kit versz? :) )))))
Él át orgazmust ugyanúgy mint elõtte?
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan hogy “közbeN“ csak “közben“ van
A kérdező hozzászólása: De a kérdésre 1 ember válaszolt eddig
2. nem közbe, hanem közbeN
A kérdező hozzászólása: Én most a helyesírás témába jöttem vagy a szex, szerelembe?A kérdésemben 1 hiba volt, a “mér“helyett márt kellett volna írnom, ha ez miatt nem értettétek meg a kérdésemet légyszíves fogjatok meg egy irodalom könyvet és gyakoroljátok az olvasást.A kommenteknél meg pár vesszõ hiba volt, mi régebben megtanultuk kijavítani a hibás mondatokat a fejetekbe ti is csináljátok meg vagy ha ez nem megy akkor légyszíves keressetek más nyelvtan tanárt
Kedves kérdezõ! Még mindig a magyar helyesírás és nyelvtan könyv olvasását tudnám ajánlani :-) Próbálj meg légy szíves utánanézni annak, hogy hogyan kellett volna leírni a mondandódat (a kérdést és a kommentet), aztán vitát nyithatunk...
Nem voltál érthetõ. Tényleg tanulj meg helyesen írni. Ráadásul ne "recskázz" inkább csajozz és õt keféld. Sokkal jobb mint a "recska"
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sztem érthetõen irtam, tanulj meg olvasni, napi 1-szer recskázok, sztem ez nem olyan sok ahoz hogy ne jöjjön sperma
Te tényleg nagyon sötét vagy a nyelvtanhoz, kedves kérdezõ...-.-'

Nagyon nagy baj, ha nem jön meg a 7 napos tabiszünetben a menszim?

1. levél Novynette után vagyok a 4. napban, de még sehol semmi...:S:S

Legjobb válasz: Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!

Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) Remélem velem is így lesz...:) Köszi a választ!
Szia! Nekem mindig a 4.napra jött!Ne izgulj emiatt!Tuti jön!Ha mégsem irány a doki, mert lehet hogy valami nem jó:S
Novynette-t szedek, nekem 5. nap jön meg. de legutóbb a 6.napon jött meg. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nekem is megjött mára az 5. napra!! :) :) :) :)

Munkakapcsolat. Mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez? Nagyot koppanhat ha nem jön össze?

22L vagyok, a srác kis félénk

Legjobb válasz: Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.

Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.
A kérdező hozzászólása: huha, ennek örülök, neked legalább összejött a dolog:D de ha irok neki, és nem kapok pozitiv visszajelzést az szerinted mennyire változtatja meg a kapcsolatunkat a munkahelyen? kerülni fog? egyáltalán a kollegákkal mi a helyzet? ki tudja még a végén nekik is elmondja ami elég kinos lenne rám nézve.. közvetlen mindekivel (kivéve persze velem, bár én még új vagyok)
Ja és ugye azt leírtam hogy õ 24 de az én korom nélkül egy haszontalan infó:D Szóval én 21 éves vagyok ami még pluszba rádob arra hogy nem merjen az ember lépni mert általában a lányok idõsebb férfiakkal kezdenek:)
Mivel én most ugyan ebben a cipõben járok csak a másik oldalról így csak azt tudom mondani próbáld meg! De hogy lásd mirõl beszélek leírom az én sztorim! Adott egy lány 24 éves okos és szép! És vagyok én, aki nem tartja magát valami helyesnek és bár tetszik a lány nem szóltam hozzá! Igaz hogy van barátnõm de már nagyon-nagyon megromlott a kapcsolatunk! Egyszer találkoztam ezzel a lánnyal és egy buszon mentünk egy darabig! Jól elbeszélgettünk aztán ennyibe maradt a dolog! Amikor arra jártam figyeltem de nem szólítottam meg! Aztán megtörtént a fordulat! A lány írt hogy szimpi vagyok neki és beszélgessünk hátha kialakul egy jó barátság! És innentõl én is felbátorodtam és beszélgettünk sok mindenrõl, aztán tegnap le is feküdtünk egymással! Ilyen jó még nem volt soha de az már más téma:D Szóval próba cseresznye! És bocs ha hosszú voltam!
Egyszer volt egy csaj, akit tökre lesz*rtam. Aztán elkezdte nekem msn-en, hogy "kiszúrta, hogy mit csináltam ám Földrajzórán". Mondom "mit?". Mondja "észrevettem ám, hogy milyen zavarban voltál óra végén, amikor ott voltam". Mondom: "Mivan?". "hát az elmúlt hónapokban van köztünk valami.". "Igen?". "igen. ilyen vibrálás". Már nem tudom mit mondtam neki, de elég hamar lehûtöttem szegényt. Mindenesetre egy szép emlék. Örülök, hogy én is kikosarazhattam valakit. Igazán jólesett. A csajok állandóan ezt csinálják.
Én ellentmondok a többiekkel, próbáld meg de csak finoman. Ha nem megy te is belenyugodsz. Fel a fejjel, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nincs barátnöje, ez tuti valóban kínos úgy együtt dolgozni hogy kikosarazott, így viszont örlõdöm. egyébként volt egy-két megmozdulása, de szerintem ezeket csak én látom megmozdulásoknak... hát akkor mindegy, örlõdöm tovább a tudta nélkül... köszi a válaszokat, esetleg ha valaki tud még tanácsolni valamit irjon
Még ha félénk is, ha akarna valamit, elõbb-utóbb-, így, vagy úgy kezdeményezne, hidd el, teperne Õ, ha kellenél neki.Az is lehet, hogy van barátnõje, de még ha szabad lenne is, akkor sem biztos, hogy másképpen viselkedne.Aki közömbös, annak nem kellesz, ez sajnos tény.Ha azt mondogatná, hogy szép a szemed, azt sem biztos, hogy komolyan kellene venni...Szóval, én nem elkeseríteni szeretnélek, de okosabb, ha nem mászol rá, finoman bepróbálkozhatsz Nála, de ha ezután is közömbös marad, akkor hagyd a fenébe.Egyébként rohadt kínos úgy együtt dolgozni valakivel, hogy tudod, hogy kikosarazott.
jaj...Nem szerinte, hanem szerintem!
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!! Innen nem látom mennyire közömbös a srác...Nem mondtad, hogy barátnõvel, hogy van eleresztve, mert ha van neki érthetõ a közömbössége. Szerinte, ha nagyon akarod, utalj rá szóban, hogy mi lenne, ha Ti tudóóód!!! Mondjuk Én a helyedben nem kezdenék ki egy félénk közömbös fiúvak, de mindegy...
Erre csak azt tudom mondani hogy ne azt nézd hogy mit mondanak hanem hogy ki mondja! Egyszer úgy is elfelejtik! De ha nem próbálod meg akkor meg mindig azon idegeskedsz hogy összejönne-e?! Az se jobb!


Mit tegyek ha nem jön össze, de már nagyon várok rá?

Szeretnék már nagyon egy pasit, de még sosem volt. Már az is felizgat ha egy fiú a suliban mellém ül, vagy beszélgetek egy sráccal, mert nem hogy kapcsolatom, még fiú barátom sem volt még. Irigykedve nézek a szerelmespárokra, már annyira szeretnék igazán szerelmes lenni. 2 fiúba vagyok szerelmes, de tudom, hogy egyikkel sem jöhet össze, és már nagyon zavar. Mit tegyek? Kezdek beleőrülni :(

Legjobb válasz: Szerintem nem szabad nagyon rágörcsölni a dolgokra. Nem szabad nagyon akarnod azt h kapcsolatod legyen. Viselkedj természetesen a srácok közelében s egyszer úgy is lesz olyan fiú akiinek tetszel és aki neked való. Nekem is volt olyan h nagyon szerettem volna egy fiút de amíg rágörcsöltem a dolgokra nem jött össze de onnantól kezdve hogy nem foglalkoztam vele azonnal találtam valait. Szóval csak azt tudom tanácsolni h vedd lazára a dolgokat és a fiúkba ne csak a pasit de a barátot is lásd meg :)

Szerintem nem szabad nagyon rágörcsölni a dolgokra. Nem szabad nagyon akarnod azt h kapcsolatod legyen. Viselkedj természetesen a srácok közelében s egyszer úgy is lesz olyan fiú akiinek tetszel és aki neked való. Nekem is volt olyan h nagyon szerettem volna egy fiút de amíg rágörcsöltem a dolgokra nem jött össze de onnantól kezdve hogy nem foglalkoztam vele azonnal találtam valait. Szóval csak azt tudom tanácsolni h vedd lazára a dolgokat és a fiúkba ne csak a pasit de a barátot is lásd meg :)

Hogyan lehet lelkileg felkészülni egy lombikra? Mennyire kell hinni benne? Itt is igaz, hogy aki nagyon akarja, annak kevésbé jön össze? Ha nem jön össze, az olyan érzés (lelkileg), mint amikor megjön a hónap végén, vagy rosszabb?

azokat kérdezem, akiknek van tapasztalata... és az is érdekelne, hogy mi az a lelkiállapot, ami segít meghozni egy ilyen döntést, hogy akkor vágjunk bele.

Legjobb válasz: Nekünk inszem. volt, a várakozás itt is ugyanolyan.Én azt tapasztaltam, hogy nagyon akartam, hittem a sikerben és tényleg sikerült is, elsõre:)Amint megvolt a beavatkozás,anyának képzeltem magam, ami 2 hét múlva be is igazolódott!Úgyhogy pozitívan!!!Nekem bejött!

Nekünk inszem. volt, a várakozás itt is ugyanolyan.Én azt tapasztaltam, hogy nagyon akartam, hittem a sikerben és tényleg sikerült is, elsõre:) Amint megvolt a beavatkozás, anyának képzeltem magam, ami 2 hét múlva be is igazolódott!Úgyhogy pozitívan!!!Nekem bejött!
Örülj neki, hogy eljutottál idáig végre! Így készülj rá! Szerintem csaknem mindegy, hogy hiszel-e benne, meg hogy mennyire akarod... Azért rosszabb érzés a sima hóvéginél, mert a hormonok játszanak veled és nehezebben viseled, téged is nehezebb elviselni! Figyelj a párodra is, ne csak magadra!
Nekem már két sikertelen lombikom volt.Az elsõnél nagyon bíztam hogy sikerülni fog, és amikor negativ lett a teszt azt hittem megõrülök.Borzasztó érzés!És ugye a sok hormontól a szervezetem nem tudta hogy mi van.Még hetekig terhesnek éreztem magam(haspuffadás fáradság...)A másodiknál még jobban hittem a sikerben, de a negativ teszt most nem annyira viselt meg mint az elsõnél!De ha valakinek csak igy lehet babája, akkor mindent meg fog tenni annak érdekében hogy végre pozitiv tesztje legyen és kilenc honap mulva karjába vehesse a babáját.Úgy kell belevágni a lombikba hogy sok pozitiv energiád legyen , legyél kitartó és ha csalodnod kell akkor is tudj talpra állni és továbbmenni!Sok sikert kivánok neked!

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Fiatal pár kisgyerekkel? Albérletben? A nagyival lakunk aki 80-on fölül van a lakás sem maradna nekünk ha meghal, semmi nem tetszik neki, de már jó lenne külön költözni. De mi van ha nem jön össze s vissza kell költözni? Valaki hasonlo helyzetbe?

Legjobb válasz: Gondolom amikor vállaltátok a gyereket, a nagyi akkor is ilyen volt. Így döntöttetek. Én inkább az albérletet választottam volna. Persze ha anyagilag megengedhetitek. Ha már nem olyan kicsi a gyerek, te is el tudsz menni dolgozni.

Gondolom amikor vállaltátok a gyereket, a nagyi akkor is ilyen volt. Így döntöttetek. Én inkább az albérletet választottam volna. Persze ha anyagilag megengedhetitek. Ha már nem olyan kicsi a gyerek, te is el tudsz menni dolgozni.
Az van, hogy az ember optimális esetben felelõsséggel vállal gyermeket, nem a bizonytalanba. Albérletbe is lehet babát vállalni, ha van B verzió. Azaz van hova menni, ha teszem azt, nem tudtok megélni.
7-es: gratulálok, te válaszoltál a kérdésre, segítettél megoldást találni....
Hát akkor nincs nagyon sok választás: ha a férjed jövedelme nem elég, akkor neked munka aztán albérlet.
Inkább tûrjetek. Az albérletbe bele fogtok ragadni, pénzt nem lehet megtakarítani mellette. Sohasem lesz saját lakásotok. Ha meghal a nagyi, akkor is ráértek más alternatíván gondolkodni. Az utcára nyilván nem fogtok kerülni egy kisgyermekkel.
Talán elõször biztos háttért kellett volna teremteni, nem gyereket gyártani a semmire...
Nem azt kérdezte, hogy mit csináljon a meglévõ gyerekkel. Ne oktatgassátok, mert felesleges. Ez egy adott helyzet, ebbõl kellene valamit kihoznia. Undorító, hogy mindig osszátok az észt mondván: miért lett a gyerek. Kérdezõ! Ezekkel a támadásokkal ne foglalkozz, örülj, hogy van egy szép babátok.
8-as! Igen segítettem, csak néhány sorral feljebb!
Fiatal pár kisgyerekkel? Albérletben? 27/31 évesek. Fiatal pár?? Ez relatív! Inkább középkorúak perceken belül.
Nem mindegy, hogy hány évesek????? A mamának pedig örülnie kellene, hogy ilyen öreg korára nem magányosan, elhagyatva él, mert ilyen természettel õ is járhatott volna sokkal rosszabbul, hogy minden gyerek otthagyja és rá sem nyitják az ajtót!Ha nem így viselkedne, nyilván több segítséget kapna a gyerekektõl is.Nagyon sokra fog ám menni a mama a nagy büszkeségével és saját házával, ha a lábáról leesik, mondhatom.Most le lehet pontozni, de én nem sok empátiát tudok érezni az ilyen hozzáállású idõsek, vagy úgy általában, ilyen viselkedésû szülõk iránt, ismerek ilyet. szóval, nem kell a fiatalokat hibáztatni. Nektek kérdezõ, jobb lenne, ha a mama szavát egyik fületeken be, másikon ki engednétek.És amíg ott laktok igyekeznétek minél több pénzt megspórolni a jövõtökre.a mama csak magára és a másik unokára gondol, ti meg gondoljatok magatokra és gyûjtögessetek.
17:42 Remélem, majd te is akkor gyártasz, gyereket, ha majd milliomos leszel. Bár jobb lenne akkor sem...
Én mennék, és mentem is albérletbe.Mindenkinek jobb úgy!
22:24 Minden szavával mélységesen egyet kell értenem!!! A kérdezõnek: 27 és 31 évesen még mindig a nullán tartotok, és ahelyett, hogy örülnétek az "ingyen lakhatásnak", piszkáljátok a nagyit, a SAJÁT LAKÁSÁBAN!!!
A kérdező hozzászólása: vidékiek vagyunk, jobb esetbe városba kellene munkát találni s oda menni
A kérdező hozzászólása: 27 én, férjem 31
Bocs, hogy megkérdem, de hány évesek is vagytok?????
A kérdező hozzászólása: ismerösé lenne a albérlet, de még konkrétan nem döntöttünk, csak szeretnénk külön lenni,
A kérdező hozzászólása: ö csak megtür minket itt, egy gyereke van, ö az anyós, de a ház egy másik unokának van szánva, Gyereknek néz minket, söt anyósnak is megmondja, mit hogy csináljon."mig nem voltunk itt neki mindene volt"erröl Mit lehet gondolni?
A kérdező hozzászólása: a mama a férjem mamája, de ö a fönök, egy 3*3 szoba a mienk, ö szobája4*4es, a konyhaba a bejárat az udvarrol van, régebb kint voltak egész nap a nyari konyha helyiségben, és csak este mentek fel a szobába ennyit használták ök a lakást, megvan mindennek a helye semmit nem lehet odébb rakni, az asztalnál 2 szék van, de mi 3an vagyunk s kellene még 1 szék, de ö azt mondta együnk szerre s máris megvan oldva.
"De mi van ha nem jön össze s vissza kell költözni?" Mi lesz a nagyival, ha elköltöztök? Ki fog gondoskodni róla? Az albérlet sem biztos, hogy sima ügy.A fõbérlõk húzni szokták a szájukat, ha kisgyerekes családnak kell kiadni a lakást, mert nehezebb õket kitenni, ha nem fizetnek. Szülõk nem támogatnak titeket? Tudom, nem kell ítélkezni, de ti mégis mire vállaltatok gyereket?
A szüleitek?
De ki fogja a lakást örökölni? Mert ha nem az egyik szülõd, akkor mibõl gondolod, hogy megengedi, hogy ingyen lakjatok ott?
Lehet nektek addig a jó amíg tényleg él a nagyi, mert addig van hol laknotok! Nem tudom anyagilag, hogy álltok, de ha tehetitek menjetek albérletbe, de legalább próbáljatok meg spórolni mert ha nem lesz nagyi és pénz nélkül maradtok akkor nehéz dolgotok lesz, fõleg egy gyerekkel. Albérletbe lehet menni gyerekkel vagy anélkül is, a kérdés, hogy havi szinten kitudjátok e fizetni, és akkor is ha egyéb kiadások jönnek, például betegség? Nem piszkálni akarlak, de tudtátok mire vállalkoztok ha egy gyerek is lesz, hogy ha nem lesz a nagyi nektek onnan menni kell. De ha szerencsétek van a lakás öröklõje nem költöztet ki benneteket, már csak a gyerek miatt sem.
A nagyi van és kész. Mi sem tudjuk, milyenek leszünk 80 évesen vagy leszünk-e még egyáltalán. Egyelõre fogadjátok el azt a lehetõséget, hogy nem kell albérletben laknotok. ez már óriási elõny. Tervezzétek, milyen megoldás jöhet szóba, ha a nagyi már nem lesz és költöznötök kell. Ha tudtok - amit ma nagyon nehéz - spóroljatok, hogy legalább valami nagyon szerény dologba bele tudjatok vágni. Lehet, hogy nektek addig jó, amíg a nagyi veletek van?
A kérdező hozzászólása: ahogy vénül hova tovább, rosszabb mint egy kisgyerek
Azért mert valaki idõs nem feltétlen szent és szeretreméltó.Az én Nagyanyám is kibirhatatlan az érzelmi zsarolásaival, agesszivitásával már tönkretette Anyám életét még az enyémet is valamennyire(együtt laktunk)!Én az elsõ adandó alkalommal leléptem otthoról.Most idõsotthonban van, de még onnan is próbál sakkban tartani, fenyegetõzni( pl hazaköltözik, ha nem látogatjuk ennyiszer-annyiszor, nem viszünk be neki ezt-azt azonnal, stb, Anyám inkább "nem eszik", de kifizeti. Szerintem menjetek albérletbe, mert mi van ha még él 15 évig?Simán elcseszi azalatt a házasságotokat is akár!

Nagy álmom hogy sebész vagy gyógyszerész legyek. Mi van ha nem jön össze. Hogy miért az m1. a másik amire gondoltam egy közgazdasági szakközép. (? )

Van is egy iskola ami nagyon tetszik. Csak. én azt is figyelem mennyit keresnék így-úgy. Vagyis. Aki vámhivatalban ügyintéz? mennyit keres? Pálya választás el?tt állok szóval ezzel magyarázok minden hibát kivéve helyesírásit:DD

Legjobb válasz: Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.

Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.
gyógyszerész nem keres sokat. nem éri meg. közgazdaságnak van jövõje. Az orvos sem keres túl sokat, de gyönyörû szakma.
"gyógyszerész nem keres sokat" Ezt honnan veszed? Végül is, a kezdõ bruttó 3-400000 tényleg kevés fizetés...
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg hogy nem jönne össze, meg hogy miért.csak csaK! mennyit keres egy ügyintézõ? pl.vámhivatalban?
Mint szódás a lovát
A kérdező hozzászólása: nem értem a logikád..ez hogy kapcsolodik ide?:.dd

Maradnál a biztosnál, vagy megkockáztatnál egy rizikós ügyet, ami aztán ha bejön nagy lesz a hasznod, viszont ha nem jön be, akkor elvesztesz, , mindent"?

A családban kettő gyerek van. Az öcsém meg én. Apa földműveléssel foglalkozik és ha majd felnövünk szét fogja osztani a termőföldeket az öcsém és köztem. Arra lennék kíváncsi, hogy te mit kezdenél evvel. Mivel egy földnek igen nagy az értéke, ha eladod, elég sok pénzt kaphatsz érte. Alapul véve, hogy kettőnk közül (öcsém meg én) nekem jobban megy a tanulás, és esély van arra, hogy egy jó iskolát fejezek majd be, az öcsém meg szerintem viszi tovább a földművelést, arra gondoltam, hogy eladnám a földjeim részét az öcsémnek, én meg abból a pénzből fel tudnék építeni egy házat, vennék kocsit, és aztán kimennék külföldre dolgozni. (A sorrend nem biztos, hogy így lenne, de szeretnék házat építeni és külföldön dolgozni is). Szóval te mit tennél a helyemben? Eladnád a földjeid, hogy biztos pénzed legyen és kimennél dolgozni, vagy pedig megtartanád a földet és te is művelnéd? (vedd azt is alapul, hogy ha jó iskolám lesz, akkor csak nem kellene földműveléssel foglalkoznom)

Legjobb válasz: Ezzel egyelöre teljesen felesleges foglalkoznod, mert egyrészt apád még él, másrészt mire odajutnál hogy mit csinálj az örökségeddel, addigra még igen sok minden megváltozhat, söt addigra akár meg is halhatsz.

Ezzel egyelöre teljesen felesleges foglalkoznod, mert egyrészt apád még él, másrészt mire odajutnál hogy mit csinálj az örökségeddel, addigra még igen sok minden megváltozhat, söt addigra akár meg is halhatsz.
A kérdező hozzászólása: Nem az után kapnánk a földeket, hogy apám meghalt. Szóval ilyenrõl ne is beszéljünk kérlek, fõleg most ne, mikor fekszik (igaz, csak a szemem miatt, de akkor is rosszul esett látni ezt az: , , apád még él"-t)
Maradnék a biztosnál. A földmûvelésnél kevés bizonytalanabb megélhetési forrás van. Illetve ha van rá mód, akkor azt tenném, hogy odaadnám a földet az öcsémnek mûvelésre, a haszon bizonyos százalékáért. Ez ugyanis kvázi passzív jövedelmet jelent, ami nagyon jól tud jönni, ha valami mégsem úgy alakul, ahogy tervezted. Eladni a földet és házat, kocsit venni belõle szerintem butaság, mert amíg a föld hozza a pénzt, a ház és a kocsi csak viszi. Hosszú távon mindenképp jobban jársz a bérbeadással (ha nem az öcsédnek, akkor másnak).
A kérdező hozzászólása: A föld bérbeadásával 10x kevesebb pénz keresek meg. (mivel ha mûvelem a földet, akkor tegyük azt egy év alatt lesz rajta 5000 eu hasznom, míg ha bérbe adom, akkor egy év alatt csak 500 eu. - Ez csak egy példa volt, nem reális összegekkel, kivéve a 10%-ot, az reális volt)
Igen, de ha mûveled a földet, akkor nem tudsz mellette mást dolgozni, míg ha bérbeadod, akkor dolgozol, és közben jön a passzív jövedelem a földbõl. Az utóbbi idõben, amikor midnenkinek ilyen bizonytalan az állása, vállalkozása, nagy kincs ez!
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Köszi a válaszokat! :)
Hátha van munkagép amivel tudod mûvelni én inkább maradnák és mûvelni. Hamar elszalad az a "kis pénz" így meg legalább marad vmi amibõl megtudsz élni. De a passziv jövedelem se egy butaság.

27 napja késik. Ma voltam ultrahangon. Meg van nagyon vastagodva a méhnyálkahártyám 18, 5 mm-es, a doki szerint ebből bármi lehet. Ha nem jön meg, akkor két hét múlva megismétli az ultrahang vizsgálatot. Lehetek még terhes?

10 napja csináltam tesztet, az negatív lett. Írjatok!

Legjobb válasz: Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.

Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.
Én azért csinálnék egy újabb tesztet. 10 nap alatt pozitívvá változhat az a fránya negatív!!!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor egy hét múlva csinálok egy tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!