Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy ha nem (6290 db)

Az nagyon nagy baj ha nem jön mér 1 hete sperma? Mitől lehet ez? Verés közbe természetesen

Legjobb válasz: 1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.

1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.
recskázás helyett inkább magyar nyelvtan korrepetálást tudnék ajánlani
Kit versz? :) )))))
Él át orgazmust ugyanúgy mint elõtte?
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan hogy “közbeN“ csak “közben“ van
A kérdező hozzászólása: De a kérdésre 1 ember válaszolt eddig
2. nem közbe, hanem közbeN
A kérdező hozzászólása: Én most a helyesírás témába jöttem vagy a szex, szerelembe?A kérdésemben 1 hiba volt, a “mér“helyett márt kellett volna írnom, ha ez miatt nem értettétek meg a kérdésemet légyszíves fogjatok meg egy irodalom könyvet és gyakoroljátok az olvasást.A kommenteknél meg pár vesszõ hiba volt, mi régebben megtanultuk kijavítani a hibás mondatokat a fejetekbe ti is csináljátok meg vagy ha ez nem megy akkor légyszíves keressetek más nyelvtan tanárt
Kedves kérdezõ! Még mindig a magyar helyesírás és nyelvtan könyv olvasását tudnám ajánlani :-) Próbálj meg légy szíves utánanézni annak, hogy hogyan kellett volna leírni a mondandódat (a kérdést és a kommentet), aztán vitát nyithatunk...
Nem voltál érthetõ. Tényleg tanulj meg helyesen írni. Ráadásul ne "recskázz" inkább csajozz és õt keféld. Sokkal jobb mint a "recska"
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sztem érthetõen irtam, tanulj meg olvasni, napi 1-szer recskázok, sztem ez nem olyan sok ahoz hogy ne jöjjön sperma
Te tényleg nagyon sötét vagy a nyelvtanhoz, kedves kérdezõ...-.-'

Az nagyon nagy "baj", ha nem szeretnék menyecske ruhát, tehát a menyasszonyi ruhámban akarok lenni végig a lagzimon?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de hidd el jó azt átvenni. Éjfélre már olyan koszos szegény ruha, hogy hihetetlen. Válassz valami halvány színû (pl. fáradt rózsaszín) menyecske ruhát, szintén abronccsal és hidd el abban is nagyon jól fogod érezni magad. Hisz éjfél után már nem menyasszony, hanem asszony vagy. Szerintem furcsán venné ki magát, ha menyasszonytánc után menyasszonyi ruhában jönnél vissza és abban táncolnád az új-asszony táncot. Hidd el a menyecskeruhát is várják a vendégek, annak is van varázsa.

Bajnak nem baj, de hidd el jó azt átvenni. Éjfélre már olyan koszos szegény ruha, hogy hihetetlen. Válassz valami halvány színû (pl. fáradt rózsaszín) menyecske ruhát, szintén abronccsal és hidd el abban is nagyon jól fogod érezni magad. Hisz éjfél után már nem menyasszony, hanem asszony vagy. Szerintem furcsán venné ki magát, ha menyasszonytánc után menyasszonyi ruhában jönnél vissza és abban táncolnád az új-asszony táncot. Hidd el a menyecskeruhát is várják a vendégek, annak is van varázsa.
Végülis nem baj, az a te napod lesz és az a fontos, hogy jól érezd magad. :) Tanácsolni tudom, hogy kínai üzletekben, áruházakban is lehet kapni gyönyörû alkalmi ruhákat, kifejezetten olcsón. Elviekben ha csak azt az estét kihúzza a ruha, akkor már jól jártál, olcsóbban jössz ki, mintha kölcsönöznél. Teszem hozzá, az esküvõn nem fogják nézni, hogy honnan van a ruha. A varratást is tudom ajánlani, de akkor célszerû olyan ruhát varratni, amit késõbb tudsz majd használni. Egyébként sok boldogságot! :)
azért ha lehet pirosat vagy bordót válassz, az az igazi menyecskeruha szín. De érdemes tényleg olyn ruhát venni, amit késõbb alkalmakkor, vagy akár szilvesztei bálba fel tudsz még használni. De kérdezõsködj, hátha van valakinek, amit kölcsönadna. Én így szereztem koszorúslányruhákat tök ingyen:) Vagy akár varrathatsz is, lehet olcsóbban jönne ki, mintha megvennéd valamelyik butikban. Kinézed melyik tetszik, le is fotózhatod, és megvarratod valakivel.
Nekem nem kimondott menyecskeruhám volt, nem akartam kolcsonozni. Egy szép alkalmi ruhám volt(korzet+hosszú szoknya), legalább ki volt használva a diplomaosztós ruha és késobb még fel tudtam venni egy bálba is. Es tokéletesen megfelelt!:)
Az unokatesóm esküvõjén élénkpiros nyári ruhácska volt a menyecske ruha. Egyszerû, csinos, kényelmes, és akár second-handben is veheted. :D
Akkor mindenkepp erdemes olyan menyecske ruhat valasztanod, amit kesobb is feltudsz venni majd. Nezd meg a teszveszen, es a vateran, ott is szoktak lenni. Nezzel be az angol turkalokba is, ott is szoktak csinos ruhak lenni, a hada kft. boltjainak a cimet megtalalod itt a neten. Mindig kell hozzajuk menni, mert cserelik a ruhakat gyakran. Vagy varrassal valami egyszerut, amit kesobb is tudsz hordani.
Néhány "divatruha" kiváló menyecskeruhának is, és nem is kerül sokba. Nézz szét, én nagyon sokat láttam, szépek. Unokatesómnak nyáron volt az esküvõje, õk is így oldották meg, és az az elõnye, hogy azt más alkalommal is fel tudja venni.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak:hidd el, nem csak ezen akarok spórolni, de ha már egyszer kifizetek 50 ezer Ftot a ruhára, szeretném viselni minél tovább, és egyszer lesz csak rajtam ilyen ruha egész életemben. Nászajándékot nem kértünk, nem szeretnénk, hogy esetleg valaki amiatt ne jöjjön el, mer nem tellik neki, stb. Egy szép, visszafogottan elegáns esküvõre vágyunk. Utolsó elõtti:Igen, nagyon megtisztelnél vele, ha leírnád a tapasztalataidat, sok boldogságot kívánok Nektek:)
NEm baj.De teljesen egyetértek az elöttem szóloval.
Bocsi, de amennyibe egy lagzi kerül...szóval ha mindenre futja, akkor elég vicces ezen a ruhácskán spórolni, szerintem a vendégeknek is meglesz a véleményük. Nameg a szokás, hogy éjfél után menyecske lesz a menyasszonyból...bár manapság már minden hagyományt fel lehet rugni, de szerintem akkor is vicces pont ezen spórolni, amikor más dolgok sokkal többe kerülnek. Elõlegezd meg a befolyt nászajándékpénzbõl:)
Szerintem nem nagy baj :) Nekem 2 hét múlva lesz az esküvõm és nem készültem még egy ruhával, amit késõbb ugyancsak nem tudok kihasználni. Így marad a menyasszonyi ruhám, amit megvettem. Bizonyára igazuk van az elõttem szólóknak, de az összköltséget tekintve nem kívánok újabb 10-20 ezret kihajintani :) Ha gondolod majd beszámolok, milyen volt egy ruhában végigcsinálni. Én, vállalom:) A készülõdés eleje volt nagyon izgi- használd ki minden pillanatát. Most már inkább izgulok...
A kérdező hozzászólása: Annyira kedvesek vagytok, tényleg nagyon köszönöm a segítséget! Körülnézek, kérek árajánlatokat, és ami a legjobb áron lesz, azt választom! Köszönöm a jókívánságokat, 2 napja szinte a föld felett lebegek a boldogságtól:)
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ötleteket adtatok, tényleg nagyon köszönöm! van egy koktélruhám, csak az fekete, az gondolom nem lesz jó...vagy tévedek?Jövõ héten megyek kiválasztani A ruhát, megnézem, hátha találok a "leselejtezett" ruhák közt valami szépet, egy barátnõm így talált magának egy nagyon szép nagyestélyit, 20 ezerért.
A kérdező hozzászólása: nagyon kedvesek vagytok, köszönöm nektek:) az a bajom csak, hogy mindenképpen olcsón szeretném megúszni a dolgot, mert még egyetemista vagyok, és saját zsebbõl fizetjük az esküvõt, de ha találok valami olcsóbb menyecske ruhát, biztosan kikölcsönzöm!:)
Szia :) Itt az utolsó elõtti. Végig a menyasszonyi ruhámat viseltem- kényelmes és még szép is volt. Amit cseréltem az a cipõ! Nem is egyszer:) /szép cippõ, táncolós cipõ, éjfél után sportcipõ, reggel csak papucsban bírtam hazajöni :) / A ruha alatt egyiket sem látták a vendégek. Örülök, hogy nem vittem másik ruhát! Sok Boldogságot Nektek is!

Nagyon nagy baj, ha nem jön meg a 7 napos tabiszünetben a menszim?

1. levél Novynette után vagyok a 4. napban, de még sehol semmi...:S:S

Legjobb válasz: Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!

Nyugi, én is így voltam, bár én nem ezt a tabit eszed. A 4. napon tartottam és nagyon ideges voltam, mert akkor még nem jött meg. Aztán aznap mégis megjött. Meg amúgy is van még 3 napod. Szerintem neked is meg fog jönni. Ha mégsem, akkor vissza kell menni a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) Remélem velem is így lesz...:) Köszi a választ!
Szia! Nekem mindig a 4.napra jött!Ne izgulj emiatt!Tuti jön!Ha mégsem irány a doki, mert lehet hogy valami nem jó:S
Novynette-t szedek, nekem 5. nap jön meg. de legutóbb a 6.napon jött meg. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nekem is megjött mára az 5. napra!! :) :) :) :)


Nagyon nagy baj ha nem hiányzik az osztályom, se senki? Szociális fóbiám van?

Szüleim, nővérem, megjegyezték, hogy nem mentem el sehova a "barátaimmal" a nyáron, ők sem jöttek el hozzám. Én nem vagyok az a vicces fiú, eléggé komoly ember vagyok, ritkán nevetek, pedig csak 14 éves vagyok, de máris vakbélgyulladásnak hívnak... (nem tud mosolyogni, nevetni) Nem tudom, én mindig is érettebb emberekkel szerettem beszélni. A pszichológus azt mondta, mikor beszéltünk, hogy sokkal érettebb vagyok, ezért nem tudok az én korosztályommal beszélni... E mellett, nem is szeretek beszélni, én hallgató típus vagyok, nem olyan, aki szeret hozzá szólni egy témához, az adott társaságban. Apukám azt mondta, hogy tanuljak meg az emberekkel beszélni, de nem megy, képtelen vagyok, a saját nővéremmel se tudok beszélni (szégyen) mikor megyünk XY helyre, a családom beszélget, én meg bedugott füllel kuksolok az ablaknál. Szociális fóbia lehet ez? Vagy mi, mert kéne kezdenem magammal valamit... Csak nem tudom mit. Pszichológust ne mondjatok, akihez mentem, az is csak ennyit mondott folyton: Értem.

Legjobb válasz: Ha rossz érzéssel tölt el, ha beszélned kell valakihez, akkor talán az vagy, bár nem vagyok szakértõ. De ha nem tölt el rossz érzéssel, csak simán nem megy, akkor csak gyakorolnod kéne. Valószínûleg introvertált vagy, ami nem baj, csak ettõl még kommunikálnod kell a környezeteddel. Örökké nem fogják megoldani helyetted a gondjaid mások.

Ha rossz érzéssel tölt el, ha beszélned kell valakihez, akkor talán az vagy, bár nem vagyok szakértõ. De ha nem tölt el rossz érzéssel, csak simán nem megy, akkor csak gyakorolnod kéne. Valószínûleg introvertált vagy, ami nem baj, csak ettõl még kommunikálnod kell a környezeteddel. Örökké nem fogják megoldani helyetted a gondjaid mások.
A kérdező hozzászólása: #11! Velem is pont ez van, ha nagy ritkán meghallgatnak látom rajtuk, hogy untatja õket a véleményem, illetve a gondolataim, ami nagyon bántó. Mi most mentünk múlt szombaton Visegrádra 3 napot nyaralni, épp ezért nem tudtam ide írni... De a lényeg: Az út alatt, zenét hallgatok, és aligha beszélnek hozzám, de azért hallgassam az õ társalgásukat, és közöltem is velük ezt, hogy aligha szoktak hozzám szólni az út alatt, tehát semmit nem vesztenek.
Én szerintem úgy vagyok elkönyvelve, mint egy jelentéktelen személy, akinek nincs véleménye, vagy ha van is, akkor se számít.Ezért sokszor ha végig is hallgatnak, nem érdekli õket, amit mondok, vagy szimplán nem értik meg.Sokszor inkább csak bólogatok, úgysincs értelme kifejteni a véleményem...csakhát ugye a belsõ feszültség az, ami kegyetlen.
Nekem is van hasonló problémám, de nekem szerintem azért mert néha a saját szüleim se hallgatnak végig. A te helyzeted azért jobb, mert én már mindenfélét kamuzok csak, hogy ne kelljen a barátaimmal találkoznom, mert tudom fölösleges, úgysem hallgatják végig, amit mondok. :( Te ne hagyd ezt idáig fajulni!
Én is ugyanilyen vagyok, bár nekem nem voltak ilyen elõzmények, igaz kiskoromba nagyon beteg voltam, de arra alig emlékszek...Én sokszor vagyok úgy, hogy amirõl mások (kortársak) beszélnek az nekem nevetséges vagy érdektelen. 14/L
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom, majd azt amit írtál. :-)
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam, a gyógymódnak, nos, mivel 14 éves vagyok csupán, nem tudom állni ezt az "orvosságot", mivel az én megtakarított pénzem a SZÜLEIM páncélszekrényében van, õk meg nem hisznek az ilyenekben, így nem fogják állni az anyagi költségeket, és a tudtuk nélkül, nem vállalom be. Egyébként már próbáltam anno megmondani, de nem ment, mert az lett a vége, hogy: "Hagyjál már a hülyeségeiddel..." Van egy nõvérem, én neki a teljes ellentéte vagyok, õ imád társaságba lenni, én meg még attól is félek, ha a barátnõi hozzám szólnak, épp ezért van rajtam fülhallgató folyton, köszönök nekik, de késõbb már próbálok úgy tettetni, hogy nem hallom õket, mivel zenét hallgatok.
na akkor ezért. igen ök tehetnek róla. ezt el is mondhatnád nekik ha legközelebb kötekednek hogy miért nem bezsélsz senkivel... persze nem szemrehányoan nehogy kiakadjanak. ezt kineziologiával szokták oldani vagy hasonló alter gyogyászattal. a lényeg h a régi traumákat gyökerestül kiirtják oldásokkal.ha hiszel ezotéria ilyesmik akkor neked menni fog. csak pénzbe kerül....
a kreskedönél biztos valami belsö régi rossz élmény miatt voltál feszült. ne az ember miatt hanem mittomén gyerekként sokat faggattak és ez megmaradt. nyilván csak tipp. a naaa miylen a suli hogy vagy kérdésektöl én is rosszul vagyok de én csak unom. a pszichologusnak meg igaza lehet h érettebb vagy. én is ugyanigy voltam sulis koromban. 27 vagyok, és még mindig csak akkor tudok beszélni ha olyan téma van amihez hozzá tudok szolni, amugy kussolok, el vagyok magamban. én is utáltam az összes osztályom, nagyon gyerekesek voltam hozzám képest.
A kérdező hozzászólása: Nem kérem, hogy oldják meg mások a problémáimat, például, ha apám megkér, hogy vigyek el X dolgot Y emberhez, megkérdezi hogy vagyok, én is megkérdezem, és lényegre törõen átadom X dolgot, meg nem arról van szó, hogy félek kérni egy italt, ha megyek valahova. Egyébként milyen rossz érzés, feszültség? Mert 5-6 mondatot ha váltok egy emberrel, akkor már könnyen kitudok bontakozni. Csak azért kérdezem, mert ma elmentem apukámmal egy kereskedõhöz, és apukám jóban van velük, engem meg rég láttak már, és kérdezgettek, én meg feszült lettem tõle.
Én mindig arról álmodozok, hogy egyszer majd az én véleményem lesz a fontos és könyörögni fognak, hogy mondjam el...tudom, nem fog megtörténni, de álmodozni jó érzés, próbáld ki te is :)

Nagyon nagy hátrány ha nem maszturbálok és gáz lesz megtudnia a fiúnak?

Régebben próbáltam maszturbálni, de sosem élveztem még egy picit sem. Benedvesedek az tény, de nem élvezem egyáltalán.

Legjobb válasz: Mondjuk nem árt ismerni a tested, sokat segít. Ha magadnak sem tudsz örömet szerezni, annak valami oka van ...

Mondjuk nem árt ismerni a tested, sokat segít. Ha magadnak sem tudsz örömet szerezni, annak valami oka van ...
nem gáz kicsit se
Nem gáz, csak akkor ne legyél rá mérges, ha neki se sikerül téged eljuttatni a csúcsra.
nemgáz, de meglehet hogy a fiúnak nehéz dolga lesz.
Én is pont így voltam ezzel, de a barátom remekül beletanult:D

Segítség! Nagyon nagy gond, ha nem viszem el beiratkozásra a NEK azonosító lapomat?

Megvan a lap, csak valami a táskámban ráfolyt :/ ha nem viszem, nem fognak adni ideiglenes diákigazolványt?

Legjobb válasz: bemész és adnak újat az okmányirodába. Nálunk azt írja hogy ha valami nincs meg amit kérnek a rendszer nem fogadja el a beiratkozást...ha nem tudsz ujat szerezni vidd a leöntottet... a szám a lényeg amúgy...az látszik?

bemész és adnak újat az okmányirodába. Nálunk azt írja hogy ha valami nincs meg amit kérnek a rendszer nem fogadja el a beiratkozást...ha nem tudsz ujat szerezni vidd a leöntottet... a szám a lényeg amúgy...az látszik?

Nagyon nagy bunkóság, ha nem megyek haza húsvétra?

Az elmúlt két hétben rengeteget dolgoztam, 10-12 órákat. Hétvégéken 3 család költöztetésében is segítettünk. A lakás szalad. Plusz iszonyú fáradt vagyok 4 órákat aludtam, és tegnap sem tudtam, mert a húgom nem tudta elérni anya és folyamatosan engem hívogatott. Tanulni is kéne, de a szüleimnél nem lehet, mert anya berúg és totál kiborít. A párom is elutazott, most itthon lehetnék egyedül, alhatnék, tanulhatnék, stb. Nagyon nem akarok hazamenni. De nem tudok semmi indokot kitalálni, miért nem megyek. Mondjam egyszerűen azt, hogy bocs, de se kedvem, sem időm leutazni? Tőlem amúgy feljöhetnek egy napra, szívesen látom őket, csak nem akarom, hogy az egész hétvégém megint tönkretegyék.

Legjobb válasz: Egyszerûen mondd meg, hogy fáradt vagy, és pihenni akarsz. Mi ebben az amit nem értenének meg?Ráadásul, ha anyukád iszik, úgysem emlékszik rá, hogy otthon voltál e,vagy sem?

Egyszerûen mondd meg, hogy fáradt vagy, és pihenni akarsz. Mi ebben az amit nem értenének meg?Ráadásul, ha anyukád iszik, úgysem emlékszik rá, hogy otthon voltál e, vagy sem?
én azt mondtam azért nem megyek haza mert nem kaptam még fizut...ami igaz is, mondtam majd majálisra hazamegyek
Én sem mentem haza, szakdolgát írok. Kezdetben húzták az orrukat, de végül belátták, hogy többet pihen így, mintha 1-1 napot eltöltök utazással is...
Te jó ég, dehogy. Minek mennél, ha anyád nem képes józan maradni? Én mióta külön lakom a szüleimtõl, nem megyek haza ünnepre, messze is laknak. Ez az én családom ünnepe.
Én se mentem, nincs kedvem veszekedést hallgatni és zabálni. Takaritok, virágot ültetek, fõzök valami finomat, pihenek, nekem is hosszú volt az elmúlt idõszak.

Nagyon nagy baj, ha nem nyomon le teljesen a sarkam?

Még csak kezd? lovas vagyok de egyszer?en képtelen vagyok lenyomva tartani a sarkam.. +közben arra is kell figyelni h befelé legyen a lábfejem stb stb..:S És már profi lovasoknál is láttam h nem mindig nyomják le a sarkukat.. :DD DE azért reménykedem hogy sok gyakorlással sikerülni fog lenyomva tartanom..

Legjobb válasz: Dettó. Én is kezdõ vagyok, de nem tudok egyszerre arra figyelni, hogy váll-csípõ-sarok egy vonalban legyen, simuljon a lábszáram a lóhoz, a sarok le legyen nyomva, ne dõljek elõre, stb. Mikor próbálok hátrébb dõlni, a lábam megemelkedik, lábfej le, sarok nincs lenyomva, pedig próbálom. Szerintem, ha sokat gyakorlunk sikerülni fog!

Dettó. Én is kezdõ vagyok, de nem tudok egyszerre arra figyelni, hogy váll-csípõ-sarok egy vonalban legyen, simuljon a lábszáram a lóhoz, a sarok le legyen nyomva, ne dõljek elõre, stb. Mikor próbálok hátrébb dõlni, a lábam megemelkedik, lábfej le, sarok nincs lenyomva, pedig próbálom. Szerintem, ha sokat gyakorlunk sikerülni fog!
azért baj mert kitud esni a lábad a kengyelböl illetve a sulypontod csak a kengyelbe van (kengyelböl állsz föl).
Amíg kezdõ lovas vagy, bizony nehéz egyszerre annyi mindenre figyelni, de ahogy egyre többet gyakorolsz, rutinosabbá válsz, egyre több mindenre tudsz összpontosítani egyszerre, úgy fog minden egyre jobban menni. :) Addig is gondolom az oktatód meg mindig felhívja a figyelmed a hibáidra, amit te lelkesen korrigálni próbálsz. Ennél többet jelenleg nem tehetsz, sok sikert a továbbiakban is!
Nehéz, viszont fontos. Mélyebben van a súlypontod, és úgy ülsz a nyeregben mélyen, ha a sarkad is lent van. Egyszer ülj be jól, aztán azt próbáld tartani, esetleg kérd meg az edzõd, vagy valakit aki ott van veled mikor lovagolsz, hogy mindig szóljon rád, ha elmozdul, vagy nem jó. Nálunk is így szokott lenni, nekem pl csomószor az öklöm feküdt, vagy a sarkam nem volt lent, a lány mindig rámszólt, így természetessé vált...:)
egyrész könnyen belecsúszhat a kengyelbe a lábad, ha nem nyomod le a sarkad, másrész ezzel a mozdulattal éred el, hogy a vádli izmai megfeszüljenek, vagyis hogy biztosabb legyen az ülésed. ha még kezdõ vagy, akkor ne aggódj, majd hozzászoksz, a végén nem is kell majd figyelned magadra. (egy rossz szokást azonban sokkal rosszabb kijavítani magadon) hasznos lehet, ha minden nap megmozgatod a lovaglásnál használt izmaidat, és a lépcsõfokokra állva nyújtod a sarkad lefelé. én sokszor még a buszmegállóban is ezzel szórakozom :D
ahogy az elõzõ is mondta nyújtsd meg lovaglás elõtt rendesen a vádlidat... nekem az sokat segített ;) amúgy meg majd tanügetésnél fog ez nagyon kelleni mert ott másképp nagyon könnyen kicsúszik a kengyelbõl a lábad ;)
nekem két dolog segített. évekig küzdöttem ezzel, de két feladatot hosszan gyakorolva pikkpakk olyan szépen lenyomom a sarkam aóta is:) 1ik és legfontosabb!nagyon sok ügetés könnyített!nem könnyõ hanem könnyített (másképp kétpontos)ülésben kifulladásik amig csak bírod!ezt mindig lovaglóóra alatt tedd meg. a másik pedig s akenygel nélküli lovaglás gyakran és közben törekednia mély saroktartásra. Ezt még George Morris is megmondta, amig az ember ezt akét dolgot nem gyakorolja eléggé soha nem fogja tudni tisztességesen lenyomva tartania sarkát lovaglás közben

Nagyon nagy probléma, ha nem tüntettem fel az érettségi lapomon hogy milyen operációs rendszerben és programozási környezetben dolgoztam?

A mai emeltszntű informatika vizsgáról lenne szó. Minden fájlt elmentettem a kért névvel, a kért mapábba és a érettségi lap első oldalán fel is tüntettem a fájlok számát és nevét. Azonban kihagytam a második oldalról az op.rendszert és a programoási környezetet, azaz nem jelöltem be. Ebből mekkora gond lehet? Történt már ilyen valakivel közületek? Lehetséges hogy emiatt pontlevonás jár vagy esetleg nem fogadják el az egészet?

Legjobb válasz: Nekem anno lenullázták az érettségim.

Nekem anno lenullázták az érettségim.
A kérdező hozzászólása: Irtam levelet az Oktatási Hivatalnak. Mit kellene még tennem? lehet egyáltalán valamit tenni még?
Akkor már csak várakoznod kell.
Majd írd meg mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Remélem azóta már nem nullázzák az ilyen eseteket... sajnálom, hogy Neked igy sikerült :(
A kérdező hozzászólása: Ezt válaszolták: Az Ön által feltett kérdésre az informatika érettségi tételkészítõ bizottság válaszát az alábbiakban idézem: „A feladatlap elején az operációs rendszer és programozási környezet megjelölése a javítást megkönnyíti, de ennek elmaradása pontlevonást nem eredményez.”
Wow, dejó. :D

Tnácsot kérek Nagyon nagy baj ha nem nmagyon eszek gyümölcsöt de vitaminokat igen!?

Legjobb válasz: igen, az...nyomelemek, meg a rostok nem kerülnek be a szervezetedbe + a természetes vitaminok, még mindig jobbak

igen, az...nyomelemek, meg a rostok nem kerülnek be a szervezetedbe + a természetes vitaminok, még mindig jobbak
és a joghurtnak mi köze a rostokhoz és nyomelemekhez? egyél zöldséget, ha nem akarsz gyümölcsöt enni!
A kérdező hozzászólása: joghurtot mindennap eszek egy nap 2 vagy többet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!