Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy az ha a lány (493 db)

Nagyon nagy baj az ha a lány magasabb nálam? (fiú vok) Jah és még nem a barátnőm

Legjobb válasz: Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)

Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)
Ha neked nem baj meg neki sem akkor semmi gond. Én pl. az alacsonyabb fiúkat jobban szeretem. Dehát kinek mi...
nekem elsõ látásra fontos h magasabb legyen nálam... de ha jófej, akkor nem zavar, ha alacsonyabb pár centivel... amúgy meg ha nem jön össze, vannak nálad alacsonyabb lányok, akik nagyon szépek.
figyelj én 166 cm magas vagyok és 16 leszek...és volt már 4-5 csajjal úgy h tetszettünk egymásnak de nem akartak járni velem mert alacsonyabb vagyok náluk pedig cask olyan 5-10 cm volt a különbség...hát sajnáltam de ez van...találtam magamnak egy alacsonyabb csajt és vele is naon jó minden...szal majd te is találsz...de van olyan ismerõsöm ahol a casj magasabb 10 cm-vel...szóval ez inkább casj függõ...van aki azt mondja mind1 ha szereti van aki meg azt mondja h biztonságba érzi magát ha nagyobb a pasi vag yazt szereti...legjobb ha megkérdezed tõle minél elõbb...
Pár centi nem gáz, max alány nem visel tûsarkút. Velem akart egy srác járni, aki kb 15-20 centivel alacsonyabb volt nálam, és közölte velem, hogy max nem hordok magassarkút, mert ha az van rajtam, nem mer mellém állni. Mivel nekem nem jött be, nemet mondtam. Igaz a magasság is közrejátszott. Viszont metrón egyszer láttam egy kb 2 méteres csajt és kb 160 cm magas pasival. a csaj lehajolt hozzá a csókért. Vicces látvány volt, nekik nem számított. Ez is nsgyon egyénfüggõ ;)
Nálam is egy-két centivel alacsonabb a barátom, ha magassarkút húzok. Ha nem túl feltûnõ, egyáltalán nem baj. :) Meg ha a lányt nem zavarja, akkor fõleg nem. :)
Szerintem nem nagy gáz..én 155cm vok (12éves) a csajom 164cm(13éves) és soha nem szóltak még meg sõt ha lábujjhegyre állok még le se kell hajolni hogy megcsókoljon :p XD Amugy sztem kajak nem gáz nem baj az nem az határozza meg a szerelmet ...akinek meg nem tetszik azt le kell szarni mondjuk nálunk még nem volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Valamelyik kommentelõ Írta h "megszólnak e érte az utszán?" Hát ha megszólnának is szarnám le még ha a haverok azt is még ha szülõk akkor is. Megszólásokat nagy ívbõl szarom le :D
(Én irtam az elõtõt is ) csak annyit szreetnék még hozáfûzni hogy a volt pasija meg 151cm volt , és volt olyan eset hogy a pasihval sétáltak egy ilyen gát szerûségen és a pasi megakarta csókolni a csajt és akk annyira próbálta elérni a csaj száját h beleesett a vizbe , ez már gáz volt(szal azért nem jó az olyan nagy külömbség max a 10-11 cm az még elmegy ...)
14 évesen még bõven nõhetsz.
A kérdező hozzászólása: 156 cm vok sacra (14 éves vok) õ meg nem naon tom mert külföldön lakik kb 170-175cm :D
ez szerintem is nagyon csaj függõ, én 166 cm vok, a legtöbb csajt zavarja, ergo keress alacsonyabbat (van bõven), vagy olyat akit nem zavar, volt már dolgom modellalkatú gyönyörû csajjal, aki több mint 10cm-vel volt magasabb nálam és imádott, szerintem tök nagy presztízs h a csaj qrva jól néz ki, sokkal magasabb nálad és úgy vonulgatsz vele :D én élvezem, de ízlés dolga
hany centi vagy??? haat en sem szeretem az alacsony pasikat. bar volt egy pasim az elso nagy szerelem o velem egy magas votl sosem szerette ha mags sarkut vettem fel mert akkor en voltam magasabb, de olyan gyonyoru szep kek szeme volt sotet barna hajjal, h azt nem lehetett visszautasitani. de alapjaraton igen ez az elso amit megnezek, majd utana a kisugarzasa. volt olyan h azert kosaraztam ki vkit pedig aranyos rendes meg miegymas volt mert alacsony volt hozzam. sajnos mi nok mi sem vagyunk neha egyszeruek de azert titeket pasikat is nehez kiismerni.
Két dolgot tisztázzál: - õt zavarja-e? - el bírjátok-e viselni, ha ezért "megszólnak" titeket? Ha mindkét válasz kedvezõ, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek :D
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha csak ennyi lenne de sajnos azs se tom menyivel magasabb mert külföldön él keveset tok angolból még 14 évesen fõleg
A kérdező hozzászólása: Hát engen nagyon zavar h kicsi vok :D
Egyáltalán nem baj. Sok magas lány nem elég biztos magában. Mutasd meg neki, hogy így is meg tudod védeni. Én nagyon magas vagyok, de a még magasabb lányok tetszenek.

FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?

És szerintetek milyen az a formás?Linkeljetek be egy képet!

Legjobb válasz: Sztem nem gáz, ha az alakja is "teltebb" hozzá.:)

Sztem nem gáz, ha az alakja is "teltebb" hozzá.:)
Nekem igen, de másnak meg ez jön be, változó.
Az enyém nagy, és a párom imádja. :)
Egy barátom szokta mondani:Ahol van mit látni ott van mit várni!!Elhiheted nekem(60-ik évemet taposom!!)hogy a férfiak döntõ többsége a szép nagy (nem kórosan)nagy popó után fordulnak meg nem egy sápkoros gizda után!!Bocs-ezt a jelzõt nem a saját szótáramból használtam, de igy szokták mondani!!Képzelj el szép autót elsõ és hátsó lökháritó nélkül--ugye az is fura kicsit!!
Nagy kufferba jó pakolni
a nagy a jó :P jó, egyértelmûen nem elefánt kiadás kell, ragyákkal fedve. semmiképp se legyen csontos, az valami gusztustalan.
ja nincs rajta narancsbõr akkor az már csak is jó fenék!nyugi! 18/L
Ha kellesz akkor így is kellesz , érted?
A kérdező hozzászólása: Igen, értem.
Nagy tálba jó verni a habot!
Én is problémázok mindig a fenekemen, szóval nagyon megértem a kérdésed! Nem vagyok vékony, de kövér sem, felsõim 36-os méretûek többnyire, de a nadrágokkal mindig gondban vagyok. Simán jók lennének a 38-asak, de a fenekemet nem tudom belepakolni, szóval ez jó nagy adag kisebbségi komplexust szült bennem. Mindig kénytelen voltam 40-42-es nadrágot venni, aztán hajthattam föl a szárát, és a combomon meg mindig bõ. :S Viszont ezen problémák ellenére inkább elõnyös, mert aki bugyiban vagy anélkül látta mindig szeret vele foglalkozni. :D
én vékony vagyok de nekem is nagyobb a fenekem viszont belemegy 28as gatyába :D pedig elméletileg magas vagyok =) nem fiú vagyok de mint nõ a nõnek: ha illik az alakodhoz akkor nem lehet csúnya, nme muszáj sportosnak lenni de ne legyen löttyett!
hmm.sexys popod van =$
Inkább nagyon szép a nagy popsi!
ha formás akkor nem baj
A kérdező hozzászólása: És ha vékony vagyok?
Attól függ hogy illik-e hozzád mutass képet mert nem tudom elképzelni:D
A kérdező hozzászólása: Ok kösz
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán van képem!
Esetleg valami hasonló neten ha tudsz?:D
Nem gond, legalább Anal Ready a csaj. :)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán találok neten se
Hát biztos nem nagy gond esetleg dolgozd ki sportolj és hátha formásabb lesz :) de igy se nagy gond szerintem még ha nem is tudom milyenxd:D
A kérdező hozzászólása: xD megpróbálom!Kösz a válaszokat!
Ha szép formásan nagy, akkor nem gond.
A válasz megírásának idõpontja: ma 17:24 szerintem se kell aggódnod :) egészséges pasit nem a fokhagymasegg mozgatja meg.

Nagyon negatív egy férfi számára az, ha a lánynak csúnya "szépséghiba" van a hasán?

Nekem a köldökömben van egy nagy anyajegy, így a köldököm körül is látszik, hogy fekete.Elég csúnya, de én már megszoktam.VIszont most értem el odáig ,hogy elkezdtem érdekelni a fiúkat.Tehát ha egyikük meglátja, el tudna így fogadni?

Legjobb válasz: Biztos, hogy el tudna fogadni, ha szeret. De ha nagyon letöri az önbizalmadat, akkor szedesd le, ha jó dokihoz mész, elég szépen meg tudja csinálni.

Biztos, hogy el tudna fogadni, ha szeret. De ha nagyon letöri az önbizalmadat, akkor szedesd le, ha jó dokihoz mész, elég szépen meg tudja csinálni.
Ha valaki szeret, vagy legalább nagyon tetszel neki, akkor az ilyesmi nem érdekli, meg most hideg van, úgyse látszik... Nekem van egy barátnõm, nagyon csúnya, gennyes sebei vannak a hátán és a combján(bõrbetegség), de a barátja ennek ellenére szereti már kb.3 éve...szóval ne izgulj ilyesmin.
Én már láttam olyan lányt, akin 15 centis nagyon csúnya és soha nem gyógyuló seb volt. Az egyik legszebb lány, akit valaha is láttam élõben. Amúgy az anyajegyet tényleg le lehet szedetni: CSAK orvossal! És ha a köldöködön van, mondd meg neki: úgy szedje le, hogy ne maradjon lyuk utána. Azt ugyanis még nehezebb tisztítani.

Mért van az ha a lány nagyon nedves és utána belül pillanatok alatt vagy nagyon hamar kiszárad? Ja és a síkosítóra allergiás! Mit lehet ilyenkor tenni? Lehetőleg értelmes válaszokat várok, köszönöm.

Legjobb válasz: én is ilyen vagyok. mármint nagyon benedvesedek utána gyorsan kiszáradok. nem vagyok allergiás a síkosítóra, de a barátom nem szereti. mi nyállal oldjuk meg. amúgy nálam a probléma a fogamzásgátló miatt van :/ 21L

én is ilyen vagyok. mármint nagyon benedvesedek utána gyorsan kiszáradok. nem vagyok allergiás a síkosítóra, de a barátom nem szereti. mi nyállal oldjuk meg. amúgy nálam a probléma a fogamzásgátló miatt van :/ 21L
Lehetséges, hogy az elõjáték során rendesen felizgul, de magát az aktust nem élvezi, ezért szárad ki... vagy ha még kezdõ, akkor stresszel, és amiatt van ez. Amúgy nem értek a síkosítókhoz, de tudtommal rengetegféle van... mindegyikre allergiás? Kipróbálhatnátok másmilyet esetleg...
Csomó féle síkosító van, víz alapú, olaj alapú és szilikonos. Plusz valószínûleg valamilyen adalékanyagra allergiás, tartósítószerre vagy illatosítóra. Vegyetek egy normálisat, ami drágább.
kapcsold ki a hõsugárzót.

FIÚK! Nagy gond az ha egy lánynak nagy a feneke?

Úgy értem, hogy vékony, de nagy a feneke(97-98cm).Az nálatok nagy gond?

Legjobb válasz: Nekem nem gond baba. Szeretem a feneked.:D

Nekem nem gond baba. Szeretem a feneked.:D
jaja minnél nagyobb a nnál jobb, én imádom
Mindenki jön a feszes fenékkel, aztán meg a barátnõjüknek is löttyedt van. Mivel az emberek semmit nem sportolnak, maximum bemennek bohóckodni a kondiba (az nem sport), ezért mindenki löttyedt. Tisztelet a(z itt most) nagyon kicsi kivételnek.
szerintem az összkép a lényeg. valakinek jól áll valakinek nem. Tegyél fel képet aztán megszavazzuk :)
egy nagy fenek es feszes, ajaj, ejjel nappal fogdosnam, meg dugnam clyde
Jól mondták elõttem, egy formás nagy fenéknél nincs szebb, csak löttyedt ne legyen!
A szépen kisportolt nagy popsi az nagyon jooooo De a dagadt segg az mar nem nagyon jön be.
Míg ezt a kérdést megfogalmaztad, addig tornázhattál volna, és idõvel meg se kell kérdezned!
60cm seggel is lehet gáz mert ha 110% narancsbõr akkor para 97-98 de olyan hogy visszapattan róla a gumilabda ha megdobom akkor meg hívj fel
Pasik 99%-ának jobban bejön a nagy fenék de legyen feszes és formás! Szóval nem fogyózni kell hanem sportolni !
A kérdező hozzászólása: Várom a többi véleményt is!
Szerintem vonzó! 16/f
nagy fenék és nagy fenék között is van különbség!
A kérdező hozzászólása: Semmi gond. Érdekel minden vélemény!:)
Az a jó!!
fujj én már láttam olyat és bocs de eltaszito :s
Bizony baj!
Az a jó!
nem baj, ha nagy csak legyen formás.tessék szépen tornáztatni popsiformázó gyakorlatokkal!:-)

Faj a pasinak az ha a lany meg szuz es nagyon szuk?

Legjobb válasz: Nem. Általában meg sem érezni.

Nem. Általában meg sem érezni.
A szûk az jóóó :)
Minél szûkebb annál jobbb...;)
Nekem elég szûk (de már nem vagyok szûz évek óta) és van amikor mondta h fáj neki... De csak az elején, utánna én is jobban ellazulok.

Miért baj az ha egy lánynak több fiú haverja van mint lány? A fiúknál bezzeg nagyon nagy dolog és nem gáz. Miért ítélitek el őket?

Legjobb válasz: Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)

Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)
igaza van az elõttem szólónak.!! :)

Srácok! Titeket mennyire gátolna egy kapcsolatban, ha a lánynak van egy bizonyos betegsége, amit egy éve nem tudnak diagnosztizálni az orvosok. Nagyon zavarna titeket?

(rosszullétekkel, fejfájással, ingerültséggel, néha ájulással jár)

Legjobb válasz: miért ne lenne? én pl tolerálnám, nem zavarna. ha szereti két ember egymást akkor az ilyesmi nem gond. milyen gyakran jön elõ? hogyhogy az orvosok nem tudják diagnosztizálni? :-| volt egy ismerõsöm, egy lány neki olyan betegsége van (kb. 2-3 naponta jön rá ez), hogy nem tudja hol van, 1-2 percig... vele sem tudnak az orvosok mit kezdeni és õ is nagyon maga alatt van. 23F

miért ne lenne? én pl tolerálnám, nem zavarna. ha szereti két ember egymást akkor az ilyesmi nem gond. milyen gyakran jön elõ? hogyhogy az orvosok nem tudják diagnosztizálni? :-| volt egy ismerõsöm, egy lány neki olyan betegsége van (kb. 2-3 naponta jön rá ez), hogy nem tudja hol van, 1-2 percig... vele sem tudnak az orvosok mit kezdeni és õ is nagyon maga alatt van. 23F
figyel két éve vagyok együtt a barátommal augusztusban 3 hónapot adtak nekem h. ha nem mûtenek meg, akkor emgahol, öt éve éllandóan ájultam szédültem rosszul voltm, minden kivizsgákáson voltam már, de nem jöttek rá semmire, míg nem volt egy agy MR vizsgálatom ott állapítottak megy egy rendellenességet, most egy 3 cm es csõ van a fejemben az egyik eremben, minden rendbe jött(kopkopkop)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! én is voltam már mindenféle kivizsgáláson többekközött mr-en is, de semmi. Eddig ketten tudták meg hogy mi van (igaz azok közül egyik csak sima barátom volt) de mind a ketten eltávolodtak tõlem! mintha rájuk akarnám bízni magam, és nekik kéne felelõsséget vállalni értem. pedig én egyátalán nem így gondoltam... utolsónak: remélem továbbra sem lesz semmi bajod, és örülök, hogy neked sikerült kideríteni a betegséged forrását
Semennyire. Sõt... melletted állnék bármi is történjen. Aki nem ezt teszi, azt nem tudom megérteni.

Miért van az, hogy a lányok többsége kövérnek, husisnak találja magát akkoris, ha közben a körülöttük lévő emberek szerint gyönyörüek és nagyon szép az alakjuk?

Hát,kb velem is ez van...178 cm,63 kg,15 éves.

Legjobb válasz: Azért mert a reklámokban, újságokban, sõt mindenhol tökéletes modelleket mutogatnak, és lányok hozzájuk hasonlítják magukat. Ezért a lányoknak nem lesz elég önbizalmuk, nem tudják elfogadni magukat, ha mindenhol azt látják, hogy csak a tökéletes alakú lányok lehetnek sikeresek, õket rajongják körül a fiúk stb.. Ezért kezdenek sokan értlemetlen fogyókúrákba, és kocáztatják az egészségüket nagyon fialaton a soványságért.

Azért mert a reklámokban, újságokban, sõt mindenhol tökéletes modelleket mutogatnak, és lányok hozzájuk hasonlítják magukat. Ezért a lányoknak nem lesz elég önbizalmuk, nem tudják elfogadni magukat, ha mindenhol azt látják, hogy csak a tökéletes alakú lányok lehetnek sikeresek, õket rajongják körül a fiúk stb.. Ezért kezdenek sokan értlemetlen fogyókúrákba, és kocáztatják az egészségüket nagyon fialaton a soványságért.
Szívem, hibáztathatod a férfiakat, amennyit akarod, de egy egészséges elmét nem lehet manipulálni sem mocsok férfiak, sem szaros médiasokk által. A hiba az ön készülékében van. Ha önértékelési problémáid vannak, akkor bizony selejtes az agyad és ezt a selejtes agyat valóban könnyen befolyásolhatják többek közt a "szemét férfiak", de még csak nem is ez a legjellemzõbb, hiszen a férfiaknak nem a gebe szarok tetszenek, nem is a kövér bálnák, hanem valahol van egy egészséges, esztétikus, arany középút, tehát ha a férfiak szabályoznák a nõi populáció alkatát, akkor nagyon kevés kövér vagy sovány nõ lenne.
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszolóknak köszönöm a válaszokat...
Jajj már. Ezt is csak egy olyan írhatta aki sose volt erõsebb testalkatú vagy pedig férfi! Ugyan! Minek védeni a pasikat? Nem nekik akarnak a nõk megfeleni?...ja, vagy majd most jön az h mindenki saját magának akar megfeleni?! Alázatosan tudatom veled h az én készülékemben nincs semmi hiba! Mellesleg oda írtam, h tiszteletem azoknak a pasiknak akik nem olyanok mint a nagy átlag! Már bocs ha megsértettelek! Én nem változatok véleményt, csak mert most Te melléjük áltál! Igen, és HÁLA ISTENNEK h nem a férfiakon múlik ki hogyan néz ki!
15:52 Azt hiszem részemrõl ennyi! Hányingert kaptam! Szánalmas vagy!

Ha interneten nagyon jól érzem magam egy nővel, meg azt mondja a lány, hogy nagyon megszeretett, akkor abból nagy eséllyel lesz kapcsolat?

Legjobb válasz: Azt nehéz így kijelenteni, hogy ebbõl kapcsolat lesz úgy, hogy még nem is találkoztatok. Hívd el valahova, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást személyesen, és akkor majd kiderül! Mindenesetre sok szerencsét nektek!! :)

Azt nehéz így kijelenteni, hogy ebbõl kapcsolat lesz úgy, hogy még nem is találkoztatok. Hívd el valahova, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást személyesen, és akkor majd kiderül! Mindenesetre sok szerencsét nektek!! :)
Nem. Majd csak találka után derül ki, hogy lesz e folytatás.
Nem! Találkozzatok és akkor majd kiderül...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!