Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy az ha a (5150 db)

Nagyon nagy baj az ha a lány magasabb nálam? (fiú vok) Jah és még nem a barátnőm

Legjobb válasz: Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)

Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)
Ha neked nem baj meg neki sem akkor semmi gond. Én pl. az alacsonyabb fiúkat jobban szeretem. Dehát kinek mi...
nekem elsõ látásra fontos h magasabb legyen nálam... de ha jófej, akkor nem zavar, ha alacsonyabb pár centivel... amúgy meg ha nem jön össze, vannak nálad alacsonyabb lányok, akik nagyon szépek.
figyelj én 166 cm magas vagyok és 16 leszek...és volt már 4-5 csajjal úgy h tetszettünk egymásnak de nem akartak járni velem mert alacsonyabb vagyok náluk pedig cask olyan 5-10 cm volt a különbség...hát sajnáltam de ez van...találtam magamnak egy alacsonyabb csajt és vele is naon jó minden...szal majd te is találsz...de van olyan ismerõsöm ahol a casj magasabb 10 cm-vel...szóval ez inkább casj függõ...van aki azt mondja mind1 ha szereti van aki meg azt mondja h biztonságba érzi magát ha nagyobb a pasi vag yazt szereti...legjobb ha megkérdezed tõle minél elõbb...
Pár centi nem gáz, max alány nem visel tûsarkút. Velem akart egy srác járni, aki kb 15-20 centivel alacsonyabb volt nálam, és közölte velem, hogy max nem hordok magassarkút, mert ha az van rajtam, nem mer mellém állni. Mivel nekem nem jött be, nemet mondtam. Igaz a magasság is közrejátszott. Viszont metrón egyszer láttam egy kb 2 méteres csajt és kb 160 cm magas pasival. a csaj lehajolt hozzá a csókért. Vicces látvány volt, nekik nem számított. Ez is nsgyon egyénfüggõ ;)
Nálam is egy-két centivel alacsonabb a barátom, ha magassarkút húzok. Ha nem túl feltûnõ, egyáltalán nem baj. :) Meg ha a lányt nem zavarja, akkor fõleg nem. :)
Szerintem nem nagy gáz..én 155cm vok (12éves) a csajom 164cm(13éves) és soha nem szóltak még meg sõt ha lábujjhegyre állok még le se kell hajolni hogy megcsókoljon :p XD Amugy sztem kajak nem gáz nem baj az nem az határozza meg a szerelmet ...akinek meg nem tetszik azt le kell szarni mondjuk nálunk még nem volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Valamelyik kommentelõ Írta h "megszólnak e érte az utszán?" Hát ha megszólnának is szarnám le még ha a haverok azt is még ha szülõk akkor is. Megszólásokat nagy ívbõl szarom le :D
(Én irtam az elõtõt is ) csak annyit szreetnék még hozáfûzni hogy a volt pasija meg 151cm volt , és volt olyan eset hogy a pasihval sétáltak egy ilyen gát szerûségen és a pasi megakarta csókolni a csajt és akk annyira próbálta elérni a csaj száját h beleesett a vizbe , ez már gáz volt(szal azért nem jó az olyan nagy külömbség max a 10-11 cm az még elmegy ...)
14 évesen még bõven nõhetsz.
A kérdező hozzászólása: 156 cm vok sacra (14 éves vok) õ meg nem naon tom mert külföldön lakik kb 170-175cm :D
ez szerintem is nagyon csaj függõ, én 166 cm vok, a legtöbb csajt zavarja, ergo keress alacsonyabbat (van bõven), vagy olyat akit nem zavar, volt már dolgom modellalkatú gyönyörû csajjal, aki több mint 10cm-vel volt magasabb nálam és imádott, szerintem tök nagy presztízs h a csaj qrva jól néz ki, sokkal magasabb nálad és úgy vonulgatsz vele :D én élvezem, de ízlés dolga
hany centi vagy??? haat en sem szeretem az alacsony pasikat. bar volt egy pasim az elso nagy szerelem o velem egy magas votl sosem szerette ha mags sarkut vettem fel mert akkor en voltam magasabb, de olyan gyonyoru szep kek szeme volt sotet barna hajjal, h azt nem lehetett visszautasitani. de alapjaraton igen ez az elso amit megnezek, majd utana a kisugarzasa. volt olyan h azert kosaraztam ki vkit pedig aranyos rendes meg miegymas volt mert alacsony volt hozzam. sajnos mi nok mi sem vagyunk neha egyszeruek de azert titeket pasikat is nehez kiismerni.
Két dolgot tisztázzál: - õt zavarja-e? - el bírjátok-e viselni, ha ezért "megszólnak" titeket? Ha mindkét válasz kedvezõ, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek :D
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha csak ennyi lenne de sajnos azs se tom menyivel magasabb mert külföldön él keveset tok angolból még 14 évesen fõleg
A kérdező hozzászólása: Hát engen nagyon zavar h kicsi vok :D
Egyáltalán nem baj. Sok magas lány nem elég biztos magában. Mutasd meg neki, hogy így is meg tudod védeni. Én nagyon magas vagyok, de a még magasabb lányok tetszenek.

Most boxoltam elsőnek és nekem kellet kiválasztani és nagyon-nagyon nagy ütéseket kaptam be a mellkasomba/gyomorszájamba/bordáimba és nagyon fáj az egész hasam/mellkasom de főleg a bordáim ha tüsszögök vagy köhögök akkor majdnem "elkönnyezek"?

Mit csináljak hogy minél előbb megszünjenek a fájdalmaim? ráadásul elkezdtem kondizni és már 1fekvőtámasz nem tudok lenyomni vagy 1súlyt felemelni meg szinte semmit nem tudok sőt még levegővételnél is vannak erős fájdalmaim. Röviden mit csináljak hogy gyorsabban elmúljanak a fájdalmak és hogy tudnám kiküszöbölni hogy újra ilyen "sérüléseket" szerezzek? mert még mindig akarok boxolni

Legjobb válasz: Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Nagyon nagy baj az ha szeretnem hogy más is meg dugja a féleségemet a szemem láttára?

Meg nem volt mással és ahogy ki veszem a szavából szeretne ki próbálni más faszt is ! Betegnek számítok ?

Legjobb válasz: Szerintem elég beteg dolog.Ha az én nejemet megdugná valaki,nagy valószínûséggel szemetes zsákokban hagyná el a lakásom.

Szerintem elég beteg dolog.Ha az én nejemet megdugná valaki, nagy valószínûséggel szemetes zsákokban hagyná el a lakásom.
ezt el sem tudom képzelni
Hát eléggé nem szokványos gondolat, de amióta az én feleségem mondta, hogy erre vágyna, azóta engem is elkezdett izgatni ugyanez a fantázia.
elsõ +1. bár én az asszonyt is zsákba tenném utána, nem csak a kant.
ezt én is kipróbálnám izgi leet ahogy más dugja az asszonyt :-D engem még az is izgat milyen lehet utána kinyalni az anyagot:-D
Ha beteg vagy akkor én is, az egyik volt barátnõm megcsalt, és persze mérges voltam rá, de ugyanakkor fel is izgatott a dolog, szerintem nem beteges, próbáljátok ki. Utána szét fogod õt szedni az ágyban :)
Figyelj, természetes hogy érdekli milyen mással. Legvégsõ esetben swingerclub..akkor az közös. Lehet egy alkalom, és megutálná Neki kell tudnia, hogy elgondolkozik, milyen szerencsés h ilyen párja van, vagy pár kufirc megérne neki egy romló házasságot..
Szereted õt, a jót akarod neki. Talán meg sem érdemel téged. Minden nõnek ilyen férfi kéne.
A kérdező hozzászólása: Ez olyan nagy baj?
A kérdező hozzászólása: 2-es lehet több volt mint neked !!!!!! amúgy nos férfi vagyok!!!!!!Csak a kedveben szeretnek járni!!!!!!
Nem akarod, csupán sajnálod õt. Most õ vagy elnyomja ezt az igazából természetes, de önzõ dolgot, v elhagy.
Holnap már úgyis mindegy, hogy ki mit csinál.Jön a világvége.:D(de csak az idióták szerint)
szerintem nõd se volt még
Bevesztek 3.-nak?:) 39/F


Nagyon, nagyon régóta azon töröm a fejem, hogy mi lenne, ha megkérdezném az összes pasit, akik egy igazán kellemes randi, egy heves flörtölés, netán kitartó udvarlás után egyszerűen felszívódtak, hogy MIÉRT?

Vajon hogyan fogadnám az őszinte válaszokat?Vagy egyáltalán kapnék őszinte választ?Az emberek többsége ezen a téren csak ritkán mondja el az igazat(lásd a szokásos duma:“nem fér bele egy kapcsolat most az életembe.","nagyon elfoglalt vagyok,sok a munkám.",vagy csak.Stb.),ezért,szinte sosem tudnám meg,hogy mi a meghátrálás valódi oka.Magamban kell keresni a hibát,és változásra törekedni.Vagy a kémiára fogni,hogy akkor biztos nem is illettünk volna össze? Persze próbálom nyugtatni magamat azzal,hogy ha nekem bejön a pasi,akkor úgy gondolom,hogy az a bizonyos kémia is passzol,ugyebár… DE,kíváncsi vagyok,hogy vajon hogyan reagálnának ezek a férfiak,ha most felhívnám őket a következő kérdéssel:“Õszintén tudni szeretném,mi volt a probléma,ami meggátolt a továbblépésben?”.Elmondaná, kibökné a valódi okot?vagy pedig előállna a szokásos szövegek valamelyikével.

Legjobb válasz: "Elfoglalt vagyok."

"Elfoglalt vagyok."
Végig gondoltam a kérdésedet, igazából nem értem, hogy mit agyalsz ennyit rajta? a.) Kénylemes út: Nincs kedve elmondani, szakítgatni, kellemetlen helyzetbe kerülni. Egyszerûen lelép, és nem gondol az egészre többet, éli tovább az életét. Egyszerre több csajra nyomul, vagy ilyesmi. b.) Talán nem akar megbántani? Tök fölösleges az õszinteséget kirángatni a másikból. Tényleg személyesen a szájából akarod hallani azt, hogy "Ronda vagy!" ?? Lehet, hogy neki nem is voltak olyan jók azok a randik. Vagy mint az a.) pontban, más lány jobban tetszik neki. c.) Vagy valamilyen extrém szituáció, nyomósabb érv áll az egész mögött, ami kikényszerít egy ilyen felszívódást, és neked jobb, ha nem tudsz róla. Például apukád ráfogta a pisztolyt: "Tûnj el a lányom közelébõl", vagy mondjuk megdöngette anyukádat. Szerintem hagyd ezeket a dolgokat, ne akard tudni rá a választ. Üdv! Az a fiú voltam, aki 3 év után szívódik fel.
A kérdező hozzászólása: De ezt miért nem lehet õszintén elmondani?
Ne 'hagyjuk a kémiát', mert az a lényeg! Ha nem vonzódik hozzád annyira mint a randi elõtt gondolta, minek hívjon el ismét? Nem barátkozni akar...
Az utolsóval valahogy együtt érzek...Én is ezt csinálom. Viszont ez nálam sokszor azért van, mert én imádok hódítani, az olyan mûvészi, ott tudok hódolni a romantikának. Kiélem vágyaim...és rájövök, hogy a szerelembe vagyok szerelmes..mindig rájövök. Párkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Én ezt mondom õszintén, de névtelenül! :) u.i.: Ha felhívnál ezzel a szöveggel valószínû nem tudnék mit mondani...hazudnék valamit, de ezt nem mondanám el, mert lehet még visszatérnék hozzád újra...és újra.
Néha én is csak úgy eltûnök, na de utána mindig felbukkanok újra, meg újra...nagyon szeretem a lányt, mondjuk én csupán azért csinálom ezt vele, mert fogalmam sincs, h mit akar tõlem
A kérdező hozzászólása: Az utolsó választ nem tudom mire vélni..
Miért? Mert nem tud máson járni az agyam csak a lányokon?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy itt megáll a tudomány.... akár csak a való életben.. :D
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk a kémiát, nem ez a lényeg, hanem az, hogy miért tûnnek el mindig szótlanul vagy valami átlátszó hazugság mögé bújva???
Szeretni akarok lányok valakit közületek!
Na és az a pasi, aki 3 boldog év után szívódik fel magyarázat nélkül??
Hú figyelj.Az igazi kémia ott kezdõdik, hogy elég ha pár szót váltotok egymással, és szinte egybõl egymásnak esnétek!Én ezt tapasztalatból mondom. Nagyon pici százalék erre az esély, de tudom milyen.Utána már más kérdés, hgy esetleg tudod az illetõrõl, hogy sz*r ember, vagy idióta, vagy nem bírod a stílusát, noha a kémia ott volt nagyon. Az pedig, hogy szimplán tetszik az illetõ meg már más kérdés.Nagyon sok emberre lehetne mondani, hogy tetszik, helyes, jó az alakja, szép az arca, de egyébként meg k*rvára hidegen hagy, mert nem érdekel.Nincs kémia, meg olyan az életem szakasza egyszerûen, hogy nem akarok senkit és semmit.Idõt pazarolni meg pláne.
A kérdező hozzászólása: Figyeltem a jelekre, azok alapján egy hullámhosszon voltunk...
irigylem a problémáidat, velem még csak el sem jön randizni egy csaj sem :D
Ha elmondaná az okot, lehet, hogy vérig sértve éreznéd magad. De lehet, hogy csak egy mamlasz srác volt. Egyszerûbb így kiszállni. Érteni kell a jelekbõl és nem a kémiára fogni.
Jo otletnek tunik :) Remelem en nem tartozok kozejuk, mivel hogy parszor en is felszivodtam.huszon eves koromba. :) de en mindig az igazat mondtam... asziszem
Hú, ezt hogy utálom! Velem is volt ilyen. Randiztunk, jól éreztük magunkat, a pasi utána egy héten keresztül mindennap írt lelkes sms-t, felhívott. A következõ találkozót utolsó pillanatban lemondta, hogy elhúzódott a melója, sz*r a kedve. Ez nem esett túl jól, nem is reagáltam az sms-re. De azért meglepett, hogy nem kezdett el már másnap mentegetõzni, újból randira hívni. Még egy-két sms-t váltottunk, aztán hagytam a fenébe. 2 hét múlva láttam a facebookon, hogy kapcsolatban van. :D Szóval valszeg több vasat tartott a tûzben. (Ja, és a kapcs. 1 hónapig tartott... de annyira azért nem volt pofátlan, hogy újból megkeressen!)

Nagyon nagy gond lenne, ha a lencsémet ami 8 órát lehet bennt egy nap kb. azt úgy 12-13 óráig hordanám?

De csak egy nap, mert megyek korcsolyázni, és reggelt?l estig benn lenne, nélküle nagyon rossz. Általában napi 5-6 órát hordom. De lehet ebb?l valami komolyabb bajom? Vagy ti mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én minden nap már vagy egy éve 8 óránál többet olyan 12-14 órát vagyok kontaklencsében, és eddig semmi bajom sem volt tõle:D Úgyhogy szerintem egy napot biztos kibírsz:)

Én minden nap már vagy egy éve 8 óránál többet olyan 12-14 órát vagyok kontaklencsében, és eddig semmi bajom sem volt tõle:D Úgyhogy szerintem egy napot biztos kibírsz:)
14 éve van lencsém... minden nap, ébredéstõl az utolsó amit csinálok lefekvés elõtt.
Visszaolvastam amit írtam....az utolsót... tehát ébredéstõl estig amíg le nem fekszem.
egy naptól semmi bajod nem lesz, max kicsit vörös lesz a szemed ha kevesli az oxigént.
Én is minden nap 15 órát hordom a lencsét, sose volt semmi baj belõle pedig már évek óta ez van.

Titeket nagyon eltaszítana az ha a barátnőtök arca mindig televan púderrel meg alapozóval?

napfényben szegény borzalmasnak látszik....

Legjobb válasz: Hát nem azért de én nagyon kellemetlenül érintene ha a pasim egy gyógyszer receptet nyomna a kezembe arról a hibámról amit a legjobban utálok és szégyellek..szal sztem ilyet semmiképpen ne tegyél. próbáld meg viccesen felhozni a témát és akkor beszéld meg vele hogy zavar téged. 21L

Hát nem azért de én nagyon kellemetlenül érintene ha a pasim egy gyógyszer receptet nyomna a kezembe arról a hibámról amit a legjobban utálok és szégyellek..szal sztem ilyet semmiképpen ne tegyél. próbáld meg viccesen felhozni a témát és akkor beszéld meg vele hogy zavar téged. 21L
elég gáz, szinte minden nõ mázolja magát, nem tudom miért nem látják hogy még bõrhibákkal alapozó nélkül is szebbek ennél.
A kérdező hozzászólása: a pattanásai miatt teszi.
A kérdező hozzászólása: ja és lécci mindenki nemet, meg kort:) köszi
de ha zavar mért nem mondod meg neki?? normálisan is szóvá lehet tenni, anélkül h paraszt lennél.. 20/L
sztem beszéld meg vele, igen az alapozó nagyon borzasztóan tud kinézni de lehe tcsak jobb minõségût kéne használnia, am neked akar vele tetszeni, szégyelli és fél hogy nélküle taszítana téged... Arra nem tudok emgoldást hogy lehetne neki emgmondani de a bõrgyógyász könnyedén segít egy kis antibiotiku és elmúlik és eldobhatja a szörnyû alapozóját.... bocsi nemtom hogy lehetne ezt így megmondani neki, am Zynerit a szer neve ha van orvos ismerõsöd de lehet a háziorvosod felírja és odaadod neki ajándékba...talán az nem egy rossz.... Ha elmúlnak a pattanásai sztem a kapcsolatotok ebbõl a szempontból sokat javulhat õ kevésbé lesz szégyenlõs elõtted neked meg nem kell nézned a fénylõ mázt...
bocsi 17/l és tapasztalatból mondtam hogy segít (a szer)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, mindenkinek a válaszokat:)

Nagy baj az ha a 31ik hetben feherjet talaltak a vizeletben?

Legjobb válasz: toxémia jele lehet. nagyon kell figyelni ilyenkor a vérnyomást és hogy jelentkezik e ödéma (lábdagadás, stb). Igyál sok vizet és mérjétek a vérnyomást minden nap. Ha magas, 140/90 felett van, akkor irány a doki.Veszélye a nem kezelt toxémiának hogy leválhat a méhlepény és megindul a szülés. Gyógyszerrel be szokták állitani a vérnyomást, a fehérje áltban ezzel együtt eltûnik. De tényleg sokat kell inni, fõleg reggel.

toxémia jele lehet. nagyon kell figyelni ilyenkor a vérnyomást és hogy jelentkezik e ödéma (lábdagadás, stb). Igyál sok vizet és mérjétek a vérnyomást minden nap. Ha magas, 140/90 felett van, akkor irány a doki.Veszélye a nem kezelt toxémiának hogy leválhat a méhlepény és megindul a szülés. Gyógyszerrel be szokták állitani a vérnyomást, a fehérje áltban ezzel együtt eltûnik. De tényleg sokat kell inni, fõleg reggel.
igaza van az elsõnek, tényleg nagyon figyeld a jeleket, ismerek egy csajt, akinek pont ez miatt korababája lett. bár õt kezelték is, de mindig felment a vérnyomása... szerencsére pár hét kezelés után a babával is minden rendben van, d e azért figyelj oda magadra!
Sajnos nem túl jó, de nem kell nagyon megijedned. Ha magas vérnyomás, oedema is társul a fehérjevizeléshez, akkor szoros megfigyelésre van szükséged, mert ez a terhességi toxémia jele. Orvosod elmondja, hogy mi a teendõ.
Nekem is volt, de csak egy felfázás miatt, ha nem társulnak hozzá a fenti tünetek akkor nincs baj! Nekem sokat kellett pisilni és azt hittem a baba miatt van, de sajna felfáztam! Egy kis gyógyteától elmúlt!

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.

Nagyon rossz az, ha a 30. héten a méhszáj értéke cx: 3.1. 0. 0? Mit tegyek, hogy ne nyíljak tovább?

Sziasztok! A doki azt mondta kicsit nyitva van a küls? méhszájam. Most írt fel el?ször magnéziumot (bár eddig a cx: 3.0.0.0 volt mindig), és hát eddig még nem is pihentem semmit igazán. Ha szedem a magnéziumot és mostmár itthon vagyok, nem dolgozom, akkor van esélyem hogy ne nyíljak tovább? Mivel késleltethetem ezt? Köszi a válaszokat el?re is! (Úgy megijedtem, mikor tegnap ezt mondta a doki...eddig semmi gondom nem volt)

Legjobb válasz: Szia ne ijedj meg a 3000-3100 az nagyon jó kicsit pihenni kell addig jók ezek az értékek míg 0 van bennük ma voltam dokinál õ mondta ezt.Azt mondta ne izguljak semmi baj nincs.Ez nem jelenti azt,hogy nyílnál hidd el én 24 hetes vagyok ugyanaz az értékem.A külsõ méhszáj meg amugy is nyílik a tágulatok miatt.Semmi baj nem lesz boldog babavárást.

Szia ne ijedj meg a 3000-3100 az nagyon jó kicsit pihenni kell addig jók ezek az értékek míg 0 van bennük ma voltam dokinál õ mondta ezt.Azt mondta ne izguljak semmi baj nincs.Ez nem jelenti azt, hogy nyílnál hidd el én 24 hetes vagyok ugyanaz az értékem.A külsõ méhszáj meg amugy is nyílik a tágulatok miatt.Semmi baj nem lesz boldog babavárást.
Nyugi, teljesen jók az értékek, nekem 30 hetesen 2100 volt és 40 hétre szültem, pedig a végére teljesen nyitott volt a méhszájam és mégis indították a szülést.
Sok pihenés nekem már 20hetesen ennyi volt az eredményem.Szigorú ágynyugalmat írt az orvosom!Üdv 30hetes kismama
Nekem már csak 1000 a méhszájam 33 hetes korom óta, de szeritnem azót nyílt is. Ne félj, ezzel még bõven kihúzod, sõt tovább is hordhatod a babát. Pihenj most már, feküdj oldalt, és ne erõltesd meg magad, a háziumunkák között is pihizz, sétállni lassan. Nem lesz baj!!.-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat Nektek, próbálok megnyugodni, hogy nem lesz baj és talán nem erõltetem magam már annyit, fõleg, hogy dolgozni sem járok már el mostantól. De azért otthon tevékenykednem kéne még, pár dolog várna még rám. De talán azt lehet csinálni, ugye? Pakolászás, rámolás, mosás, stb .... Kellemes babavárást Nektek, és jó egészséget!

Szerintetek nagyon ciki az ha a buszon a stop gombot az ajto felett van azt csak lábujjhegyen érem fel?

Legjobb válasz: Ne butáskodj.Ha te csak úgy éred el, akkor úgy. Ne érezd cikinek! :)

Ne butáskodj.Ha te csak úgy éred el, akkor úgy. Ne érezd cikinek! :)
Szerintem azt szinte mindenki csak kicsit ágaskodva éri el, ha az ajtó felett van.
Nem.
Ez a kérdés a nagyon ciki.
Igen, nagyon ciki. Ne is próbálj leszállni, míg valaki meg nem nyomja helyetted...
2# Én simán elérem, ágaskodva akár homlokkal is xD! Amúgy meg rohadtul nem kínos, mert szerintem érteni fogják hogy mi a helyzet! "Kicsi a gyerek, és máshogy nem éri el!" Az már más helyzet ha valaki, aki nem száll le, és éppen melletted áll, annak szólsz hogy "Megnyomnád nekem kérlek a gombot, mivel én nem érem el?.", erre õ megnyomja, és neked még erõlködnöd sem kellett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!