Találatok a következő kifejezésre: Nagyon nagy az ha (7521 db)

Nagyon nagy baj az ha szeretnem hogy más is meg dugja a féleségemet a szemem láttára?

Meg nem volt mással és ahogy ki veszem a szavából szeretne ki próbálni más faszt is ! Betegnek számítok ?

Legjobb válasz: Szerintem elég beteg dolog.Ha az én nejemet megdugná valaki,nagy valószínûséggel szemetes zsákokban hagyná el a lakásom.

Szerintem elég beteg dolog.Ha az én nejemet megdugná valaki, nagy valószínûséggel szemetes zsákokban hagyná el a lakásom.
ezt el sem tudom képzelni
Hát eléggé nem szokványos gondolat, de amióta az én feleségem mondta, hogy erre vágyna, azóta engem is elkezdett izgatni ugyanez a fantázia.
elsõ +1. bár én az asszonyt is zsákba tenném utána, nem csak a kant.
ezt én is kipróbálnám izgi leet ahogy más dugja az asszonyt :-D engem még az is izgat milyen lehet utána kinyalni az anyagot:-D
Ha beteg vagy akkor én is, az egyik volt barátnõm megcsalt, és persze mérges voltam rá, de ugyanakkor fel is izgatott a dolog, szerintem nem beteges, próbáljátok ki. Utána szét fogod õt szedni az ágyban :)
Figyelj, természetes hogy érdekli milyen mással. Legvégsõ esetben swingerclub..akkor az közös. Lehet egy alkalom, és megutálná Neki kell tudnia, hogy elgondolkozik, milyen szerencsés h ilyen párja van, vagy pár kufirc megérne neki egy romló házasságot..
Szereted õt, a jót akarod neki. Talán meg sem érdemel téged. Minden nõnek ilyen férfi kéne.
A kérdező hozzászólása: Ez olyan nagy baj?
A kérdező hozzászólása: 2-es lehet több volt mint neked !!!!!! amúgy nos férfi vagyok!!!!!!Csak a kedveben szeretnek járni!!!!!!
Nem akarod, csupán sajnálod õt. Most õ vagy elnyomja ezt az igazából természetes, de önzõ dolgot, v elhagy.
Holnap már úgyis mindegy, hogy ki mit csinál.Jön a világvége.:D(de csak az idióták szerint)
szerintem nõd se volt még
Bevesztek 3.-nak?:) 39/F

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.

Nagyon nagy baj az ha a lány magasabb nálam? (fiú vok) Jah és még nem a barátnőm

Legjobb válasz: Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)

Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínû valahol Téged is zavar. Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)
Ha neked nem baj meg neki sem akkor semmi gond. Én pl. az alacsonyabb fiúkat jobban szeretem. Dehát kinek mi...
nekem elsõ látásra fontos h magasabb legyen nálam... de ha jófej, akkor nem zavar, ha alacsonyabb pár centivel... amúgy meg ha nem jön össze, vannak nálad alacsonyabb lányok, akik nagyon szépek.
figyelj én 166 cm magas vagyok és 16 leszek...és volt már 4-5 csajjal úgy h tetszettünk egymásnak de nem akartak járni velem mert alacsonyabb vagyok náluk pedig cask olyan 5-10 cm volt a különbség...hát sajnáltam de ez van...találtam magamnak egy alacsonyabb csajt és vele is naon jó minden...szal majd te is találsz...de van olyan ismerõsöm ahol a casj magasabb 10 cm-vel...szóval ez inkább casj függõ...van aki azt mondja mind1 ha szereti van aki meg azt mondja h biztonságba érzi magát ha nagyobb a pasi vag yazt szereti...legjobb ha megkérdezed tõle minél elõbb...
Pár centi nem gáz, max alány nem visel tûsarkút. Velem akart egy srác járni, aki kb 15-20 centivel alacsonyabb volt nálam, és közölte velem, hogy max nem hordok magassarkút, mert ha az van rajtam, nem mer mellém állni. Mivel nekem nem jött be, nemet mondtam. Igaz a magasság is közrejátszott. Viszont metrón egyszer láttam egy kb 2 méteres csajt és kb 160 cm magas pasival. a csaj lehajolt hozzá a csókért. Vicces látvány volt, nekik nem számított. Ez is nsgyon egyénfüggõ ;)
Nálam is egy-két centivel alacsonabb a barátom, ha magassarkút húzok. Ha nem túl feltûnõ, egyáltalán nem baj. :) Meg ha a lányt nem zavarja, akkor fõleg nem. :)
Szerintem nem nagy gáz..én 155cm vok (12éves) a csajom 164cm(13éves) és soha nem szóltak még meg sõt ha lábujjhegyre állok még le se kell hajolni hogy megcsókoljon :p XD Amugy sztem kajak nem gáz nem baj az nem az határozza meg a szerelmet ...akinek meg nem tetszik azt le kell szarni mondjuk nálunk még nem volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Valamelyik kommentelõ Írta h "megszólnak e érte az utszán?" Hát ha megszólnának is szarnám le még ha a haverok azt is még ha szülõk akkor is. Megszólásokat nagy ívbõl szarom le :D
(Én irtam az elõtõt is ) csak annyit szreetnék még hozáfûzni hogy a volt pasija meg 151cm volt , és volt olyan eset hogy a pasihval sétáltak egy ilyen gát szerûségen és a pasi megakarta csókolni a csajt és akk annyira próbálta elérni a csaj száját h beleesett a vizbe , ez már gáz volt(szal azért nem jó az olyan nagy külömbség max a 10-11 cm az még elmegy ...)
14 évesen még bõven nõhetsz.
A kérdező hozzászólása: 156 cm vok sacra (14 éves vok) õ meg nem naon tom mert külföldön lakik kb 170-175cm :D
ez szerintem is nagyon csaj függõ, én 166 cm vok, a legtöbb csajt zavarja, ergo keress alacsonyabbat (van bõven), vagy olyat akit nem zavar, volt már dolgom modellalkatú gyönyörû csajjal, aki több mint 10cm-vel volt magasabb nálam és imádott, szerintem tök nagy presztízs h a csaj qrva jól néz ki, sokkal magasabb nálad és úgy vonulgatsz vele :D én élvezem, de ízlés dolga
hany centi vagy??? haat en sem szeretem az alacsony pasikat. bar volt egy pasim az elso nagy szerelem o velem egy magas votl sosem szerette ha mags sarkut vettem fel mert akkor en voltam magasabb, de olyan gyonyoru szep kek szeme volt sotet barna hajjal, h azt nem lehetett visszautasitani. de alapjaraton igen ez az elso amit megnezek, majd utana a kisugarzasa. volt olyan h azert kosaraztam ki vkit pedig aranyos rendes meg miegymas volt mert alacsony volt hozzam. sajnos mi nok mi sem vagyunk neha egyszeruek de azert titeket pasikat is nehez kiismerni.
Két dolgot tisztázzál: - õt zavarja-e? - el bírjátok-e viselni, ha ezért "megszólnak" titeket? Ha mindkét válasz kedvezõ, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek :D
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha csak ennyi lenne de sajnos azs se tom menyivel magasabb mert külföldön él keveset tok angolból még 14 évesen fõleg
A kérdező hozzászólása: Hát engen nagyon zavar h kicsi vok :D
Egyáltalán nem baj. Sok magas lány nem elég biztos magában. Mutasd meg neki, hogy így is meg tudod védeni. Én nagyon magas vagyok, de a még magasabb lányok tetszenek.


Fiúk, férfiak! Nagyon nagy baj az ha félénk vagyok inkább és nincs túl sok önbizalmam?

Mindig hadilábon álltam az önbizalommal, sajnos sosem vagyok elég magabiztos az ismerkedés terén (sem). Sok lány rámenõs, kihívó, a figyelem középpontjában vannak mindig és õket veszik mindig észre. Nem vagyok csúnya, mégis mindig hátrányban érzem magam mert én nem tudok ilyen lenni, hiába akarom magamat "megerõszakolni". Úgy bosszant hogy ilyen kis nyuszi vagyok, pedig nem is vagyok már annyira fiatal.:(

Legjobb válasz: Ne viccelj!

Ne viccelj!
Én is ilyen vagyok csak fiú. Nekem nem baj. 26F
Nekem nem baj. 21/F
A kérdező hozzászólása: Igen, egy idõ után feloldódom, amúgy nem vagyok görcsös, csak amíg addig eljutok valakivel hogy annyira megismerjük egymást...
Felesleges megjátszani magad, sõt káros. Biztos vagyok benne, hogy lesz akinek te vagy az álom nõ. Akkor is ha félénk vagy. Majd ha összejössz valakivel akkor elõtte nem leszel félénk egy idõ után úgyse.
Ezen szerintem nem is lehet változtatni, mi ilyenek vagyunk és kész. Én még jóval fiatalabb vagyok, de mire abba a korba érek, ahol most Te vagy, ugyanígy meg lesz ez a problémám.
A kérdező hozzászólása: 4-es! Igen, én is szeretnék változtatni de ha megjátszom magam akkor csak közröhej tárgya lennék, mert úgyis erõltetett lenne.
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem értem, nem kértem s*ggnyalást, nem azért írtam ki a kérdést. Nem vagyok álomnõ és nem is akarom annak eladni magam.
Én is ilyen gonddal küzdök és nem is tudok változtatni magamon...
Nyugi nyugi. Mindjárt jönnek nyalni a segged, hogy te vagy az álomnõ.
Te is azt a fdrfit szereted nem pedig a sarokban kuporgót. Baj ezzel nincs csak legyél nyitott az ismerkedésre.
Ismerõs az érzés én is igy vagyok . 22/F én nem is szeretem a rámenõs csajokat.

Mostanában (kb.2 napja) nagyon nagyon féltem anyukámat. Ha nincs velem mindig azon aggódok, hogy él-e még. Nagyon rossz így élni. Csak azt várom mindig, hogy hazaérjen. Folyton felhívnám, hogy hol van és mikor jön. Miért van ez? 13/l

Tegnap sírtam miatta, de nem is tudom miért. Nagyon szeretem ?t. Õ az életem értelme. Ha meghalna én nem is tudnék tovább létezni.

Legjobb válasz: Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.

Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom ami történ anyukáddal. Biztosan nagyon szereted õt:) és köszönöm, hogy írtál.
Van valami különös okod, hogy most ennyire félted? Betegesebb vagy más lett valami? De azért ne nagyon erösitd magadban ezt az érzést, mert valószinüleg semmi alapja, másrészt ha netán meghalna (amit nem kivánok neked), az élet akkor is megy tovább és te is túlélnéd, de biztos nagyon megviselne. NE törd ilyeneken a fejed, mert ennek semmi értelme, a jelenlegi életedet rontod csak az ilyen gondolatokkal.
Jaj egyszer nekem is volt egy ilyen érzésem, mielõtt elmentem volna suliba reggel, úgy hiányzott, mint még soha, pedig ott állt mellettem várta, hogy elinduljak a suliba, már majdnem bõgtem, nagyon szar volt. Akkor úgy otthon maradtam volna :( De utána el is múlt, persze szeretem, nem azt akarom mondani, hogy nem, csak szar lenne, ha minden nap ezt érezném. 16l
Nekem is van ilyen érzésem anyukámmal kapcsolatban állandóan, viszont én 24 éves vagyok, és kicsi korom óta elõtörnek ezek idõnként. Nekem épp ma volt ilyen, hogy hajnalban fent voltam, és az anyukám aludt a másik szobában, és egyszercsak elöntött az fojtogató érzés, hogy mennyire szeretem, és annyira aggódtam nehogy baja legyen (alvás közben), és elsírtam magam, mert tudatosult bennem, hogy mindenkinél jobban szeretem, és hogy milyen hálás vagyok azért, hogy felnevelt. Hogy mennyit szenvedett értem egész életemben, amikor egyedül felnevelt. Mindig csak türelmes volt és adott mindent, amire szükségem volt. Ezek általában így egyszerre törnek fel belõlem, az aggodalommal együtt. Ha nem lesz, valószínûleg nem fogom túlélni. Egyébként nagyon jó egészségnek örvend, amióta élek, soha nem láttam betegnek. 24/N
Ezek a nagyon erõs aggodalmak valószínûleg kis tudatalatti foszlányok, amik kisbaba korotokból maradtak meg, amikor a túlélésetek nagyon kritikusan kötõdött az anyukátokhoz, mert magatokat a legkevésbé sem tudtátok ellátni. És ezeknek a maradványai törnek fel néha a mélybõl ilyenkor. Azért gondolom ezt, mert ha ilyen szintû intenzív érzelmeket, sírást stb.-t vált ki belõletek ez a többnyire megalapozatlan félelem, akkor ez valami nagyon mély ösztönös dolog lehet.
Egy kicsit off... Az én fiam pont ilyen. 10 éves, és kb egy éve folyton aggódik miattam. Amikor elmegy valahová, és én itthon maradok, megkérdezi, hogy jól vagyok-e. A suliból is sokszor telefonált, hogy itthon vagyok-e, jól vagyok-e, stb. Egy kicsit megnyugtató, hogy más is van így, nemcsak az én fiam. Hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, mint ezt is, de már természetesebbnek (próbálom) veszem. Egyszerûen csak nagyon szeret.
Én is pont így vagyok anyukámmal csak én már évek óta.Mindig azon agyalok h ha elmegy akkor hogyan kellene nevelnem a húgomat, vigyázni rá stb. Ha néha ki is borulok akkor azzal vígasztalom magam h már ha meg történt erõsebb leszek :) de remélem ez csak sokára fog megtörténni :) ) Szerintem ha ilyeneket érzel akk próbálj meg minnél több idõt vele tölteni az segíteni fog :)

Most boxoltam elsőnek és nekem kellet kiválasztani és nagyon-nagyon nagy ütéseket kaptam be a mellkasomba/gyomorszájamba/bordáimba és nagyon fáj az egész hasam/mellkasom de főleg a bordáim ha tüsszögök vagy köhögök akkor majdnem "elkönnyezek"?

Mit csináljak hogy minél előbb megszünjenek a fájdalmaim? ráadásul elkezdtem kondizni és már 1fekvőtámasz nem tudok lenyomni vagy 1súlyt felemelni meg szinte semmit nem tudok sőt még levegővételnél is vannak erős fájdalmaim. Röviden mit csináljak hogy gyorsabban elmúljanak a fájdalmak és hogy tudnám kiküszöbölni hogy újra ilyen "sérüléseket" szerezzek? mert még mindig akarok boxolni

Legjobb válasz: Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Sajnos ez csak úgy fog megedzõdni, ha minél többet ütnek.

Ha olyat álmodunk, amit nagyon szeretnénk, vagy olyanokkal, akiket nagyon-nagyon szeretünk, az mit jelent?

Ha kell leírom az álmot is:)

Legjobb válasz: azert van mert az agyunk ejjel is dolgozik, gondolkodik, es akkor is azon van amit nagyon szeretnenk igy megjelenik almunkban is

azert van mert az agyunk ejjel is dolgozik, gondolkodik, es akkor is azon van amit nagyon szeretnenk igy megjelenik almunkban is
Azt, hogy sokat gondolsz arra, amit szeretnél.
erre én is kíváncsi vok.én is álmodtam már iylet.
Hogy olyannal álmodsz, amit vagy akit nagyon szeretsz.
van egy olyan könyv h Álmos könyv asszem. Abban vannak ilyenek h megmagyarázza mit jelent az álmod :)
Nem, nem magyarázza meg.

170/95 lány. Adipokil kapszulát nagyon nagy baj lenne, ha pl.3*2 max helyett csökkentett 2*1-3*1-et vennék be, vagy inkább Reformot szedjeek 2*2-ben? 18 vagyok, az Adipokillt elvileg még nem lehetne 21 alatt, de ez mennyire érvényes?

Legjobb válasz: szia! én 170/90-rõl indultam, most 78 vagyok, még nagyon sokat kell fogynom, de ha érdekel valami, hogy eddig hogy jutottam el, akkor írj priviben! és egyelõre még felejtsd el a kiegészítõket, az elején felesleges pénzkidobás! attól önmagában nem fogsz fogyni...

szia! én 170/90-rõl indultam, most 78 vagyok, még nagyon sokat kell fogynom, de ha érdekel valami, hogy eddig hogy jutottam el, akkor írj priviben! és egyelõre még felejtsd el a kiegészítõket, az elején felesleges pénzkidobás! attól önmagában nem fogsz fogyni...
3*2 az nagyon sok. Egy lánynak bõven elég 2*2 vagy 4*1. Én már kettõtõl rosszul vagyok így 100 kilósan. 28F.
Jó kieg mind a 2 nem lesz tõle bajod, DE csak és kizárólag normális étrend mellett ér valamit, amúgy meg szerintem fölösleges zsírégetõt szedni, maximum a diéta utolsó pár hetében amikor már lassú az anyagcsere, kevés az energia etc. sargakapszulát ajánlom figyelmedbe. Jah és fokozatosan növeld az adagot, délután nem ajánlom meg este sem mert nem fogsz tudni aludni.

Mi is valójában a szerelem? Van aki nem helyes barátjába vagy barátnőjébe beleszeretett? Nagyon baj az, ha nekem a kinézet is nagyon fontos?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj,ha neked a külsõ IS fontos,csak az a lényeg,h a belsõ még jobban tetszen,mert az is elég fontos tényezõ! :) Hiszen lehet,h vkibe beleszeretsz aki nagyon jól néz ki,de belsõre egyáltalán nem biztos,h nyerõ. :) Persze,annyiban fontos a külsõ,h ápolt,igényes legyen...szóval adjon magára,de ne legyen már szerelmes magába. :D Én manapság már sokkal inkább a belsõ értékeket figyelem,mert nekem az a fontosabb..persze mindenki más. :)

Egyáltalán nem baj, ha neked a külsõ IS fontos, csak az a lényeg, h a belsõ még jobban tetszen, mert az is elég fontos tényezõ! :) Hiszen lehet, h vkibe beleszeretsz aki nagyon jól néz ki, de belsõre egyáltalán nem biztos, h nyerõ. :) Persze, annyiban fontos a külsõ, h ápolt, igényes legyen...szóval adjon magára, de ne legyen már szerelmes magába. :D Én manapság már sokkal inkább a belsõ értékeket figyelem, mert nekem az a fontosabb..persze mindenki más. :)
A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus-komplexum, ami a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a “de jó lenne baszni” érzést. .:D
Én szinte csak olyanokba szerettem bele, akik sosem tetszettek. Megismertem és elvarázsolt. Nagyon ritka volt az, hogy nálam a külsõvel kezdõdött minden. Nem mondom volt rá példa, de fogalmazzunk úgy, az inkább testi fellángolás volt. Nem baj, hogy neked ennyire fontos. Mindenki maga dönti el (már amennyiben efelett tudunk döntést hozni), hogy mi alapján szeretünk meg valakit.
Egyáltalán nem baj. A külsõ IS nagyon fontos. Nálam viszont pont úgy alakult, hogy eleinte nagyon nem tetszett aztán úgy ahogy van beleszerettem:) L/19
A kérdező hozzászólása: Én is ismerkedtem nem helyes srácokkal, de egyszerûen képtelen lennék beléjük szeretni, akármennyire szimpatikus is, max havernak tudnám elképzelni. És sokszor gondolkodtam azon, h milyen rossz lehet nekik. Vagy lehet h velem van a baj? :S
Én egy kifejezetten csúnya barátomba szerettem bele. Mert nem vagyok már kislány, és tudom hogy a külsõ a legkevésbé sem számít. Volt sok jó pasim elõtte, de mit értem vele? Nyáladztak utána a hülye nõk, vagy épp beképzelt volt, sok egyéb negatívum, de olyat nem tudok mondani ami elõny abban hogy jól néz ki. Szóval nem értem... persze ne legyen igénytelen, ez fontos, de ennyi.

Vegyünk egy nagyon, nagyon, nagyon csúnya lányt. én összejönnék vele, de csak úgy, hogy ha megyünk az utcán ő pár méterrel egy kicsit előrébb megy, hogy az emberek ne vegyék észre, hogy én vele vagyok. (? )

és a beszélgetést úgy oldanám meg, hogy miközben sétálunk ő kb 20-25 méterrel megy előttem és telefonon beszélgetnénk. Én még nem voltam soha lánnyal...és ezt úgy oldanám meg, hogy amikor együtt leszek vele a villanyt lekapcsolom, hogy ne lássam a ronda arcát. Van itt ilyen lány aki nagyon csúnya és nincs barátja, de belemenne egy ilyen kapcsolatba ezekkel a kompromisszumokkal? 21f

Legjobb válasz: Ez egy elég gennyes dolog.

Ez egy elég gennyes dolog.
Szánalmas vagy. Nyugodj meg, nem lesz olyan lány, aki hagyja ennyire megalázni magát.
Hogy döglenél meg te állat!
hülye úr!
Nem hiszem hogy ezt bármelyik lány kiérdemelné
"megduglak, de nehogy meglássanak veled az utcán..." bizalmat adsz, mi?
Ha lenne egy ilyen lány és te szeretnéd, akkor nem tennéd ezt. Egyébként elég gusztustalan dolog lenne, képzeld el fordítva a szituációt, ha mondjuk egy jó kis csaj csinálná veled ezt...
Jézusom.:D
A kérdező hozzászólása: Nem értitek! Én szeretném, tiszta teljes szívembõl, csak utcán nem mutatkoznék vele, meg nem vállalnám föl senki elõtt sem. Az anyám elõtt is letagadnám...pl õ nem is tudna róla...vagy mások.
csak egy kicsit erõltetett
Remélem, hogy kamu. Amúgy inkább neki kéne téged letagdnia.
*letagadnia
A kérdező hozzászólása: mind 1. Nem értitek, mert nem vagytok olyan helyzetben mint én. Nem is csodálkozom!!!!
De te miért szeretnél iylen kapcsolatot? Miért nem jössz össze egy átlagos kinézetû lánnyal, akivel mersz mutatkozni?
A kérdező hozzászólása: # 30 Azért mert egy átlagos vagy még az alatti, alatti, alatti kinézetû lány sem jönne össze velem, de nem, hogy összejönni, még szóba se állnának velem, mert sajnos én is nagyon, nagyon, nagyon csúnya vagyok.... ezért.
# 31 Ebben az esetben, hogy jössz te ahhoz, hogy ne mutatkozz egy olyan lánnyal, aki külsõleg passzolna hozzád? Téged is letagadhatna bárki és hidd el, nagyon rosszul éreznéd magad, ezt tartsd észben mindig! Csak azt add, amit te is szívesen fogadnál!
A kérdező hozzászólása: Én nem akadok fel ezen, cserébe õ is letagadhat engem, semmi rossz nincs ebben. Nem tudnám elviselni azt, hogy az emberek az itcán megbámulnának bennünket. "a két ronda dög megtalálta egymást" stb, stb, stb.....tehát ezért lenne jó egy olyan lány akinek nem lenne para bevállalni ezt....
A kérdező hozzászólása: *utcán
szerintem sorban fognak állni a csajok, hogy megalázhasd õket...
Ne érdekeljen már, hogy a rosszindulatú emberek mit mondanak... Ne aggódj... szebb külsejû emberekrõl is ugyanúgy magyaráznak. Szerintem meg jobb lenne, ha azt mondanák, hogy egymásra találtatok, mint azt, hogy õ meg olyan csúnya, hogy egy lány sem áll le vele. Nagyon nagy hiba, hogy sok ember azzal törõdik, hogy mások mit gondolnak... rengeteg jó kapcsolattól, rengeteg szép és emlékezetes élménytõl fosztják meg magukat. Azok az emberek, akik más csúnyaságán viccelõdnek úgy, hogy az illetõ nem tehet arról, hogy nem egy bizonyos, elfogadott kinézete van, azzal csak magukat minõsítik és az ilyen embereken érdemes jót nevetni.
A kérdező hozzászólása: # 36 Ez mind szép és jó, csak a helyzet az, hogy még lányt se találtam magamnak aki összejönne velem. Na mindegy....
Szerintem gyere össze egy szép lánnyal, ugyanezekkel a feltételekkel: te mész elõre az utcán, letagad mindenki elõtt, mert szégyell és csak sötétben d.gtok.
Sokra mész a pénzzel és az ajándékkal ha épp azt felejted el kimutatni, hogy szereted és becsülöd. IQ fighter.
A kérdező hozzászólása: Adnék neki pénzt. Vennék neki ajándékokat, ruhát, ékszereket meg ilyesmiket. Tehát éreztetném vele, hogy szeretem meg, hogy fontos nekem.
A kérdező hozzászólása: nem, nem, nem....nem alázom meg, sõt bizalmat adok neki.
A kérdező hozzászólása: + õ is nekem
Szerintem ez kamu. Ha meg nem, akkor te beteg vagy. Ez nem kapcsolat.
Nyugtass meg, hogy a kérdésednek még egy kis része sincs komolyan gondolva.
Kérdezõ, én ezt egy beképzelt, szép csajjal csinálnám meg a helyedben! Az megérdemelné!
"bizalmat adok neki" Már, hogy bízzon az ember egy olyan másik félben aki nem akar vele mutatkozni és csak telefonon kommunikálna vele? Szerintem te is zokon vennéd ha a saját barátaid így állnának hozzád, hogy nem hogy a szerelemed.
A kérdező hozzászólása: Úgy adnék neki bizalmat, hogy szeretni fogom és kitartok mellette, vagyis addig amíg nem válok a terhére.
Ostobenkó...neked sem lesz nõd, gratula.
21 évesen ilyen gondolkodással csak kutyát fogsz találni...abból is vmi keveréket!szánalmas vagy!
nálad a "szeretni fogom és kitartok mellette" azt jelenti, hogy [email protected]ðzu! fogod amíg meg nem unja? Ha szereted, akkor miért nem vállalod fel?
De bezzeg, amikor egy csaj csinál ilyet egy "lúzer" sráccal, akkor egyetértõen bólogattok is rá, igaz hölgyeim?! Az a srác bezzeg nem érdemel mást, ahogy szoktátok mondani...
És ennek pontosan melyik része is a szeretet? Az, hogy letagadod az ismerõseid elõtt és nem mutatkozol vele nyilvánosan, vagy az, hogy külön csúnyasága miatt keresed és ezt a "kapcsolat" alatt több alkalommal is ki akarod hangsúlyozni?
Gyerekek ez egy nõ nem pasi:DD Ez ugyan az a nõ aki a Családi kapcsolatokál magát Jennifer akárkicsodához hasonlította. Ez egy betegagyú..agyára ment a cépsége, azért kreál ilyen kérdéseket:DD
el tudom képzelni, te hogy nézhetsz ki... ez szánalmas ember, szedd már össze majd és gondolkozz egy picit, bár kétlem, hogy menni fog, ha veled ezt csinálnák, hogy esne?
Én is legalább annyira ronda lehetek, mint te, de szerintem velem még egy ilyen nagyon-nagyon ronda lány sem jönne össze velem semmilyen formában. 31/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!