Találatok a következő kifejezésre: Nagyon mozog babám, már nem (14 db)

Nagyon mozog a babám, már nem bírom sokáig, nagyon szúr ott lent, vérnyomásom 133/83. 40. hétben vagyok. Mivel enyhíthetném?

Legjobb válasz: Neked azt hiszem csak a szülés segítene.Esetleg próbálkozhatsz azokkal a módszerekkel,amikre azt mondják beindíthatják a szülést.Amúgy nekem nem vált be egyis sem,már 1,5 hete kínlódunk,hogy mikor akarunk megszületni,már kétszer úgy látszott be is indulunk,de mind a kétszer leállt. Reméljük a hétvégi hidegfront meghozza a kívánt eredményt mindkettõnknél:) 39 hetes kismama

Neked azt hiszem csak a szülés segítene.Esetleg próbálkozhatsz azokkal a módszerekkel, amikre azt mondják beindíthatják a szülést.Amúgy nekem nem vált be egyis sem, már 1, 5 hete kínlódunk, hogy mikor akarunk megszületni, már kétszer úgy látszott be is indulunk, de mind a kétszer leállt. Reméljük a hétvégi hidegfront meghozza a kívánt eredményt mindkettõnknél:) 39 hetes kismama

7 hónapos babám már fel-alá mozog a kiságyban. Párszor már nekiütődött a feje az ágyrácsnak is. A kiságy nagy részén van ágyrácsvédő, de az nem ér körbe. Ti hogyan véditek ezt ki, vagy nem történik baja pár nekiütődéstől?

Legjobb válasz: Meg kell tanulniuk, hogy ha kibillennek az egyensúlyukból, vagy közel mennek valamihez, akkor az lehet kemény és fájni is fog! Be kell határolniuk, meddig mehetnek és meddig nem és ez tanulással, koppanások sorozatával jár :) Az enyém is dölöngél jobbra balra, egyre bátrabb már és így egyre többet koppan a kis feje. Nincs is olyan nap, amikor valamibe ne ütné be...idõvel kevesebb ilyen lesz, és majd másmiatt ütköznek és esnek nagyokat :) Mindig azzal nyugtatom magam, hogy "babából" vannak, jóval puhább még mindenük, gyorsabban is gyógyulnak! Nálunk amúgy, hogy már ül, nem is elég magas a rácsvédõ, szóval ott is beverheti magát, ahol van védõ :)

Meg kell tanulniuk, hogy ha kibillennek az egyensúlyukból, vagy közel mennek valamihez, akkor az lehet kemény és fájni is fog! Be kell határolniuk, meddig mehetnek és meddig nem és ez tanulással, koppanások sorozatával jár :) Az enyém is dölöngél jobbra balra, egyre bátrabb már és így egyre többet koppan a kis feje. Nincs is olyan nap, amikor valamibe ne ütné be...idõvel kevesebb ilyen lesz, és majd másmiatt ütköznek és esnek nagyokat :) Mindig azzal nyugtatom magam, hogy "babából" vannak, jóval puhább még mindenük, gyorsabban is gyógyulnak! Nálunk amúgy, hogy már ül, nem is elég magas a rácsvédõ, szóval ott is beverheti magát, ahol van védõ :)
tudnék mesélni :) Kislányom születése óta körbejárja az ágyat, ahogy nagyobb lett egyre inkább védeni kellett õt. Szóval mi körbepárnáztuk az ágyát, most 15 hónapos és két hatalmas fürdõlepedõ van a rácsokra terítve és odarögzítve, mert éjszaka rugkapál, a törölközõ mögött van a rácsvédõ, ahova nem ér a rácsvédõ ott pedig lapos párna van berakva...
Én is mindig meg ijedtem akár hányszor meg ütötte a ki fejét.nem lesz semmi baj. Azért az asztal sarkára raktunk védõket mert nagyot tud esni és nagy a sérülés veszélye , de általában nagyobb volt a sírás mint a baj :) Hálaégnek!!
Az égvilágon semmi baja nem lesz tõle, és szükéges is egy két kopp, mert meg kell tanulnia, hogy mit lehet és hogyan csinálni. nekünk nem volt rácsvédõ egyáltalán, volt kopp is, és még csak sírás sem volt miatta.
Semmi baja nem lesz, ha idõnként bekoppan a feje. Így tanul, mindentõl nem lehet megvédeni, sõt nem is szabad. Nekünk le kellett vennünk a rácsvédõt, mikor lejjebb tettük elõször az ágyát, mert akkor már valamiért zavarta és sírt. Ahogy levettük, onnantól semmi gond.
Lanyom 6hos kora ota halos jarokaban alszik. Mert o alvasnal is annyit forgolodott, hogy sokszor reggel kek-zold foltokkal ebredt. Mi igy vedtuk ki, most 20 hos

Nagyon aggodom Mar nem erzem hogy mozog a babam?

15-hetes es ket napos vagyok es eddig ereztem hogy mozog,de nem ugy isten igazabol,hanem mintha remegne vagy egy kis pillangocska probalgatna a szarnyait.Ezt az erzest mar harom napja nem erzem. Orvosom 12-hetesen latott utoljara.Azt mondta hogy ezzel a terhesseggel semmi gond nincs.Igy 17-hetesen rendelt vissza.Mit tegyek? Van okom felni? Vagy rohanjak masik orvoshoz? Baj lehet? Felek nagyon!!! Volt mar igy valaki? Irjatok!!!!

Legjobb válasz: Szerintem korábban nem a babát érezted, elsõ babánál 15 hetesen még korai. Biztosan nincsen vele semmi baj, de ha nagyon aggódsz, akkor hívd fel a dokidat, õ meg tudja nézni.

Szerintem korábban nem a babát érezted, elsõ babánál 15 hetesen még korai. Biztosan nincsen vele semmi baj, de ha nagyon aggódsz, akkor hívd fel a dokidat, õ meg tudja nézni.
A kérdező hozzászólása: Kerlek ne hülyezzetek le! 7-eve varjuk. Mindentöl felek!
Nem kell megijedni. Én is 15 hetesen éreztem elõször a belülrõl érkezõ finom símogatásokat, volt, hogy egymási utáni napokon is, aztán úgy fordult bizonyára, hogy 1 hétig semmi mozgást nem éreztem! A 18. hétig csinálta ezt velem, onnantól bejelentkezett napi 1-szer. A 19. héttõl meg végtelen sokszor. :) Tudom, hogy sokat vártatok rá, mi is, vetélésem is volt, veszélyeztett is vagyok végig, de ha minden ilyennel dokihoz mész, magadból csinálsz bolondot...
Szia! Nem kell megijedned, mert még pici a babád , én 19+4 km vagyok és nálam is van még olyan nap, hogy nem érzem a babát mocorogni.Aztán másnap meg mintha buli lenne odabent:) Küldök neked egy linket ha van kedved olvasd el.Nagyon boldog babavárást kívánok!http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_..
Igy van 15 hetesen nem fogod minden nap erezni hogy mozog.Nekem 17 hetesen csinalta .1 hetig nem ereztem hogy mozog.De minden rendben volt aztan.
Ez még tényleg nagyon korai, ez még az igazi magzatmozgás, azt majd megérzed, meglátod. Nem kell ennyire pánikolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtato valaszaitokat!! Szerintem most megindulok a dokimhoz!Megegyszer köszöm.
Szia! Ilyen idõs terhességnél még nem lehet mindennap érezni a baba mozgását. Szóval szerintem nincs semmmi baj, de tudom milyen szörnyû érzés ez és inkább menj be a kórházba csak, hogy megnyugodj. Én 26 hetesen éltem át ezt, de persze akkor már sokkal több okom volt aggódni és nem egészen 1 nap után bementem a kórházba, de szerencsére nem volt semmi baj, csak egy nagyot aludt a kicsim.
Biztos nincs baj, csak másképp fekszik a babád, és lehet befele rugdos. A védönöd nem tud szivhangot nézni? De ha nagyon ideges vagy nyugodtan menny el a dokidhoz, az a fontos, hogy megnyugodj.
Szia! Nyugodj meg, nincs ott semmi baj. Én 16 hetesen éreztem elõször a picimet, bár ez azt mondják attól is függ mennyire vagy vékony, a véknyak hamarabb érezhetik. Legyél egy picit türelmesebb, lehet ez az idõ nem tetszik neki és õ úgy döntött, szundikál egy hosszút abba a jó meleg puha kis fészekben. Ha nem sikerül megnyugodnod, és nagyon félsz, akkor hívd fel a védõnõdet, hogy meg tudná e nézni a kis szívhangját. Elvileg erre minden védõnõi központban van lehetõség. Simogasd a pocidat, hátha odafordul. Az én babám nagyon szerette. Nyugodt és boldog babavárást és persze könnyû szülést!


Tapasztalatok? Nálatok hogy volt? Sokan azt mondják hogy szülés elött lelassulnak a babák, vagyis nem mozognak már anyit. Az kis törpim nagyon aktív, ezek szerint még nem szülök? Pedig már itt lenne az ideje.

Legjobb válasz: Az en fiam sem lassult le, sot, meg vajudas alatt is mocorgott (mar amikor nem volt kokemeny a mehem es ereztem). Ket hettel szules elott volt ket nap, amikor nagyon le volt lassulva es kevesebbet csuklott, akkor azt hittem, hogy talan ez a szules jele, de nem az volt, ismet beindult es meg bent maradt.

Az en fiam sem lassult le, sot, meg vajudas alatt is mocorgott (mar amikor nem volt kokemeny a mehem es ereztem). Ket hettel szules elott volt ket nap, amikor nagyon le volt lassulva es kevesebbet csuklott, akkor azt hittem, hogy talan ez a szules jele, de nem az volt, ismet beindult es meg bent maradt.
Nos, nekem sem lassult le a lányom, sõõõõõt!Szülés elõtti nap este az nst-t körbeállták a nõvérek, mert egyfolytában rugdosott, mocorgott a kis drága odabent...persze a szobatársaimnak mind belassultak a babái 2 héttel a szülés elõtt.Szerintem babája válogatja.A lányom most 10 hós, és azóta sem állt meg a mocorgással, max.akkor, ha épp alszik:)
bocs, nem okoskodni akarok, de ha rákeresel erre a témára, több tucatnyi találatot dob ki az oldal...minden nap szerepel legalább egyszer ez a kérdés...csak a tapaszatalatok miatt mondom...egyébként nálam is aktív volt a fiam még a szülés napján is. Szerintem ebbõl nem feltétlenül lehet arra következtetni, hogy mennyi van még a szülésig... M.

Azt tudom, hogy él és mozog a babám. Mert néha elmegyek pisilni aztán eltelik -5-perc és mint aki már nem volt 3-órája pisilni már megint menni kell és ez egy hirtelen nagy nyomástol van. Gondolom az őőőőőőőő az én kis babám?

Mit jelent az,hogy a(PLACENTA:HÁTSO FALON)??????21-HETES VAGYOK lehet,hogy ezért nem érzem a baba aktiv mozgását??????meg nagyon kövér a hasam és erre mondta a dokin? nagyon vastag a hasfalam!!!!!!bels? csikit érzek csak várommár,hogy egy jó nagyot belém rugjon!!mikor már meddig várjak még??????

Legjobb válasz: A hátsó fali méhlepény azt jelenti, hogy a méhed gerinced felé esõ részén tapad. Légy még egy picit türelmes, ilyenkor még más sem érez túl határozott mozgásokat. Eljön majd annak is az ideje amikor igen határozott mozgásokkal fog "tornászni".

A hátsó fali méhlepény azt jelenti, hogy a méhed gerinced felé esõ részén tapad. Légy még egy picit türelmes, ilyenkor még más sem érez túl határozott mozgásokat. Eljön majd annak is az ideje amikor igen határozott mozgásokkal fog "tornászni".
Most még nagyon pici ahhoz, hogy erõseket rúgjon. Az, hogy placenta a hátsó falon, az jó, a méh hátsó (belsõ) falán tapadt meg a lepény. Akkor okozhatna gondot, ha elöl, vagy mélyen lenne. Nem sokára akkorákat is fog rúgni, hogy az már szinte fáj. Persze ez kellemes fájdalom, az ember még élvezi is. Boldog babavárást!
Szerintem akkor sem okoz gondot, ha elõl tapad. Nekem elõl van és eddig minden ok. Ja és ha elõl van, akkor kevesebb az esély arra, hogy a köldökzsinór tekeredjen. Szóval szerintem az a baj, ha nagyon lent van! És ha a mellsõ falon tapad, akkor áll fenn az, hogy talán a kismama kevésbé érzi, nem pedig fordítva! Viszont az, ha vastag a hasfal, az tényleg jobban gátolja. De nem kell megijedni, és türelmetlenkedni sem! Hamarosan érezheted, ahogy jó nagyokat rúg. Nekem már kész kis vasgyúró! :) Imád a hólyagommal játszani. Volt, hogy olyat bele vert, hogy azt hittem leszakadt a hólyagom és hirtelen, hogy na most pisiltem be. Ha már most ilyen erõs, mi lesz késõbb? :) 22 hetes kismami

27 hetes kismama vagyok, és aggódom h a babámnak vmi baja van, mert már nem mozog annyit mint amennyit szokott, meg nem is nagyon érzem! De mondták sokan h nem mindig kell neki mozogni! Mit gondoltok erről? Tanácsot tudnátok adni?

aba, mama

Legjobb válasz: Én is a 27. hétben vagyok. Nekem is volt olyan, hogy két napig szinte meg sem mozdult, hiába simogattam piszkáltam a hasam már ott tartottam,hogy megyek a kórházba. Aztán másnap beindult. De az a két nap, hát tiszta ideg voltam.

Én is a 27. hétben vagyok. Nekem is volt olyan, hogy két napig szinte meg sem mozdult, hiába simogattam piszkáltam a hasam már ott tartottam, hogy megyek a kórházba. Aztán másnap beindult. De az a két nap, hát tiszta ideg voltam.
Szia! Ne aggódj, nincs semmi gond. Biztosan neked is szokott olyan napod lenni, mikor kicsit lustább vagy. most neki is ilyen van. Nekem akkor mozgott mindig kevesebbet, ha front jött, mert azt nagyon nem szerette. Gond akkor van, ha 24 órán át egyáltalán nem érzed mozogni.
Nekem minden nap mozgott. Persze voltak napok, amikor lustább volt, de olyan nap nem volt, hogy nem éreztem õt. Ha sok ideje nem érzel semmit sem, még egy picit sem, akkor tegyél hideget a hasadhoz (akár jeget vagy valamit a fagyóból), arra meg szoktak mozdulni. Ha még erre sem reagálna, akkor mennék dokihoz azonnal.
Szia! Nekem is volt olyan, hogy a kislányom kicsit lustább volt, nem akart mocorogni! De ha biztos akarsz lenni a dolgodban, lassan úgyis aktuális a következõ ultrahang, menj el, nézesd meg!
Vannak idok amikor lustiznak oda bennt es vannak amikor nagyon aktivak, .nalam is igy volt, .nem kell meg ijedj de ha tanacstalan vagy es aggodos kis mami ami persze ertheto akkor beszelgess a vedonovel vagy doktorral.lesz majd ido amikor majd annyit fog mocorogni hogy te fogod meg kerni a kis pocak lakot hogy most mar egy picit pihenjen mert minel nagyobb a pocid annal jobban nol es keves lesz a hely neki oda bent:) en meg aludni se tudtam mert nem engedet az en picikem, .aki mara 2 honapos, Boldog baba varast:)
Nekem is kis lusti szokott lenni, van hogyha nem figyelek oda, akkor nem is érzem, hogy mozgott. Nekem ez viszont mindig megmozgatja: Leülök a kanapéra, elõre dõlök, ekkor kissé nyomom a hasam, de nem annyira, hogy fájjon, vagy kellemetlen legyen, csak begörnyedek, rákönyöklök a combomra, mintha gondolkodnék és várok, vagy tv-zek pár percet. Erre mindig jelentkezik, még akkor is ha egész nap nem is mocorgott. Szerintem próbálj meg valami olyan pozíciót, vagy dolgot, mint pl a jég keresni, amire tuti megmoccan, és amivel tudod "ellenõrizni", hogy minden rendben odabent!
Nekem 2 napig alig mozgott. Éjszaka nem tudtam aludni és éreztem, hogy folyamatosan mocorog, de nagyon.Nappal aludt, éjszaka bepótolta a mozgást. Ha aludtam volna nem éreztem volna és lehetett volna tovább aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már megmozdult, sokat mocorog nagyon!.:.)

24 hetes vagyok, nem nagyon mozog a babám, ilyenkor már szokott pedig, befolyásolhatja ez a rossz idő, hó esés? Reggel éreztem kicsit, azóta nem igazán, nektek hogy mocorog a babátok?

Legjobb válasz: sZIA!Én 36+3 hetes vagyok,én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)

sZIA!Én 36+3 hetes vagyok, én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)
Szio! Szerintem nincs gond. En is voltam igy es azt mondta az orvos, hogy igen elofordul, hogy tobbet vagy kevesebbet mozog. Attol fugg mikor hogy erzi magat, milyen a kedve ugymonnd :) Nekem is van ugy hogy egesz nap nem mozog maskor meg egyszeruen nem akar leallni :) )) Boldog babavarast:) 28 HK
Olvass vissza egy nappal elõttre. Ugyan ez volt a bajom, alig mocorgott, tegnap este beindult 2 nap lustizás után. Valószínû úgy volt fordulva, hogy nem éreztem, mert este arra lettem figyelmes, hogy mintha a húlyagom és a belem kapna rúgásokat. Aztán ezek a rúgások jöttek kifelé, fégül az egész hasam beindult, de ott lent, szinte a szemérem csont közvetlen közelében. Akkor megijedtem szinte, hogy annyira odalent van és mindjárt kibújik valahogy, olyan erõsen mocorgott, aztán szépen lassan kúszott felfelé. Ma reggel ahogy oldalra fordultam, megint a kijövõs érzés fogott el, de most oldalt. Szerintem nagyon megérzik a frontot, talán jobban is mint mi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit megnyugtató hogy másnak is ilyen kis lusti a babája, mindig aggódom miatta:-))Néha néha jelentkezik, de nem igazán aktiv ma:-))Boldog babavárást kivánok Nektek!

6 napos a babám, köldökcsonkja már nagyon mozog, épp hogy le nem esik, alatta véres-ragacsos váladék van, ez normális? Mindig hintőporozom neki.

Legjobb válasz: elég az alkohol.minekünk is ilyen sárgás véres váladékos volt a köldökünk..majd 3 hét után esett le..nyugi csak minden fürdés után kezeld alkohollal..semmi más

elég az alkohol.minekünk is ilyen sárgás véres váladékos volt a köldökünk..majd 3 hét után esett le..nyugi csak minden fürdés után kezeld alkohollal..semmi más
fültisztitóval, alkohollal jól tisztítsd meg neki, szedd le a rászáradt váladékot is! bekenheted Betadine-nal is, de akkor ne tegyél rá hintõport. az alkohol és a Betadine fertõtlenít, a hintõpor szárít. próbáld nem belecsomagolni neki a pelusba. a váladék normális, de ha már büdös, az nem.
A hintõpor nem elég. Minden pelenkázásnál sebbenzint kell használni, ami megakadájozza a fertõzést. Egészen addig míg sebes neki használni kell.
Az én kicsimnek is ilyen volt, a pelus sértette fel.Alkoholos vattával ecseteltem és szépen leszáradt, ne aggódj.
Ja, betadint ne használj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az elõbb megint megnéztem, a por jól összeszedte a váladékot, most szép tiszta és látszik, hogy mindjárt leválik.
Szia, ne aggódj miatta mi minden peluscserénél alkoholos fültisztítóval jól kitakarítottuk és utána hintõporozni kell. A védõnõ, a gyerekorvos és a kórházi dolgozók is ezt mondták. Alkohol fertõtlenít a hintõpor szárít, ha már nagyon fityeg akkor is ezt kell vele tenni, nem szabad piszkálni, hogy hamarabb leesen. Nekünk a 10. napon esett le.
Miért lenne baj? Neki ennyi kell. Majd ha jár, akkor lejárja. Hány kiló?
A kérdező hozzászólása: 9 kg, 69cm
Mostanában fog lelassulni a hízása, és inkább csak hosszra fog nõni. Az én lányom 6 hósan volt 9 kiló, viszont a 10 kilót csak 14 hósan érte el. Az elsõ 6 hónapban úgy hízott, mint egy kismalac (és úgy is nézett ki) :) Ne aggódj a babád miatt.
Szia a lanyom 6 hosan 10 kilo (bar 76 cm) O mar csak 200-300 grammot hizik havonta nem lesz kover ne aggodj

Nem nagyon mozog az egyébként mozgékony babám. Nálunk már hóviharok vannak. Lehet, hogy a hidegfronttól van? 35 hetes a pocilakóm

Legjobb válasz: Nálunk is az van, lehet szerintem mert az én kicsikém ma majdnem kinyúlt a hasamon keresztül olyan erõseket bokszolt vagy rúgott.Amúgy én is ma furcsán éreztem magam.18 és fél hetes kismama

Nálunk is az van, lehet szerintem mert az én kicsikém ma majdnem kinyúlt a hasamon keresztül olyan erõseket bokszolt vagy rúgott.Amúgy én is ma furcsán éreztem magam.18 és fél hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És nagyon sajnálom a Kisbabádat. :(
Ja és elsõ vagyok megint nem lehet baj ha valamicskét mozog, akkor lenne szerintem ha egyáltalán nem mozogna.
Elsõ válszoló vagyok úgy értettem hogy nálunk is van hóvihar és nálam így változott mert nekem tegnap volt lusta ma meg túl mozgékony, szóval kinek így kinek úgy van hatással az idõjárás.
Na akko r nem vagyok egyedül, nekem is alig alig, söt talàn mindlssze 2-3 alkalommal, akkor is csak egész finomakat rugott... 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon érzékenyek a frontra. :)
Biztos van valami idõváltozás, reggel fejfájásra ébredtem és én is alig érzem a bébikét.Én is az idõre fogtam.Már feküdtem mindenhogy, simogattam, de nem akar olyan fürge lenni, mint szokott.22hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ komment az 1. Válaszolónak ment. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, mert nekem meg nem akar mozgolódni. :( Csak nagyon keveset nyomja magát és ez aggaszt.
Szia! Ha aggaszt inkább nézesd meg magadat, hogy megfelelõ-e a pici oxigénellátása. Inkább menj feleslegesen, mint késõn. További kiegyensúlyozott babavárást!
Szia! Én írtam, hogy inkább menj be, mert lehet, hogy valamiért nem kap elég oxigént. Ijesztgetni nem akarlak, de tavaly sajnos 36 hetesen történt a baj, mert a pici belekeveredett a köldökzsinórba. 1-2 órája nem éreztem a mozgását mikor bementünk, de segíteni már nem tudtak. Ezért inkább menj 10-szer feleslegesen. Nálad biztos minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tegnap még nagyon-nagyon élénk volt és kedden nézték, akkor még rendben volt minden. Elõfordulhat, hogy baj van? :(
Akkor biztos minden oké!!! Azért, ha elõfordul mégegyszer, hogy kevesebbet mozog beszélj a dokival, mivel lehet, hogy a köldökzsinór miatt nem mindig kap elegendõ oxigént. Köszönöm az együttérzést! Most újra babát várok a 32. héten járok. Úgyhogy értem az aggódást! Neked is sok boldogságot a picihez, s könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsodat és, ha ennél is kevesebbet mozog, akkor azonnal megyek az ügyeletre, egyébként pedig hétfõn mindenképp orvos. Sok boldogságot! :) És mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Nálunk is hóvihar van, és az én babám is alig - alig rúg egyet. Tegnap elõtt pedig egész nap viháncolt. Azért is ültem le a gép elé, mert kíváncsi voltam, hogy más is tapasztal -e ilyet. Ezek szerint igen :-) Mindjárt más a közérzetem. 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bevallom, megijedtem és lefeküdtem az ágyra (jobb oldalamra, mert azt utálja :) ) és most 5 perc alatt rugott 9-et. Az jó, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!